GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το εμβόλιο της ...υγρασίας στα πεύκα

Από τον Κώστα Φελεκίδη . Παλια στο Στρατο μας βαζανε και κάναμε αποψίλωση απο τα ...ξερα χορτα... Σημερα λοιπόν εδώ και τώρα να εμβολιάσουμε...

Από τον Κώστα Φελεκίδη
.
Παλια στο Στρατο μας βαζανε και κάναμε αποψίλωση απο τα ...ξερα χορτα...
Σημερα λοιπόν εδώ και τώρα να εμβολιάσουμε τα ΠΕΥΚΑ με το εμβόλιο της Υγρασίας, έτσι ώστε όταν θα θερμαίνεται το δένδρο να βγάζει ΜΟΝΟ του νερό και να κάνει ΝΤΟΥΣ... να γινετε ΜΟΥΣΚΕΜΑ δηλαδη...
Οπως επίσης και το ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ. Οταν θα θερμαίνεται και θα πετά από ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ ΣΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ... ΝΑ ΠΙΤΣΙΛΑΕΙ ...και λιγο νερο. Εστω...

11 σχόλια

  1. εσυ αγαπητε κωστα πρεπει να κανεις το εμβολιο κατα της μαλακιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαβάσαμε σήμερα στα ΝΕΑ ότι στην Αττική έχουν καεί περίπου 215 τετραγωνικά χιλιόμετρα γης...

    Ρίχνοντας μια ματιά στην Wikipedia βρήκαμε ότι η συνολική έκταση της Αττικής είναι 3.808 τ.χλμ.

    Με μια απλή διαίρεση...

    Το 5,6% της Αττικής δεν υπάρχει πια...


    Και σε λίγα χρόνια θα έχει γεμίσει αυθαίρετα...


    Καλό χτίσιμο "μάγκες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυο τεράστια πεύκα βρίσκονται στο δρόμο, έξω ακριβως από το σπίτι μου, στα Ροζενά Κορινθίας. Μήπως μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το...εμβόλιο, γιατί έχω την αφέλεια να πιστεύω πως, αν ό μη γένοιτο γίνει κάτι κακό,ίσως να προλάβουμε το κακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ

    Παρακολουθώντας στην T.V. τις ανακοινώσεις του Αντώναρου με τρόμο, πικρία και αγανάκτηση, την ολοκληρωτική καταστροφή της Αττικής Γης, συνειδητοποίησα με λύπη, ότι, κανένας αρμόδιος κυβερνητικός, κανένα κανάλι, κανένας δημοσιογράφος, ούτε καν ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας, αυτης της μίζερης και απολίτιστης χώρας, δεν αναφέρθηκε στα εκατοντάδες πανικόβλητα ζώα του δάσους, που εγκλωβίστηκαν και κάηκαν στη φωτιά, τραγικά θύματα των ανθρώπινων συμφερόντων και της ανθρώπινης διαστροφής. Κανείς τους δεν αναφέρθηκε στα δεκάδες κατοικίδια, που είτε δε πρόλαβαν να απομακρυνθούν, είτε έπεσαν θύματα της τραγικής αδιαφορίας των αφεντικών τους, που τρέχοντας να σωθούν, "ξέχασαν" να λύσουν το σκυλάκι τους ή να πάρουν μαζί τους τη γατούλα τους. Και απέμειναν, να κείτονται στους κήπους των σπιτιών τους, αποκαϊδια, δεμένα στην αλυσίδα τους γιά πάντα.
    "Προέχει να σώσουμε τους ανθρώπους και τις περιουσίες τους", ήταν η φράση-επωδός, όλων. Ούτε μιά λέξη γιά τις ψυχούλες που χάθηκαν τόσο άδικα, στον πύρινο όλεθρο.
    Γι΄αυτό, καλώ όλους εσάς, που πιστεύετε ότι αυτός ο πλανήτης, ανήκει σε όλα τα πλάσματα που κατοικούν σε αυτόν, να θρηνήσουμε, γιά τα χιλιάδες πεύκα που πεθαίνοντας πήραν μαζί τους την ανάσα μας, γιά τα εκατοντάδες ζώα του δάσους, που μας συντρόφευαν στα παιδικά μας παραμύθια, γιά τα δεκάδες ζωάκια της καρδιάς μας, τα σκυλάκια και γατάκια, τους συντρόφους της καθημερινότητάς μας, που χάθηκαν γιά πάντα μέσα στη φωτιά.
    Ας θρηνήσουμε, γιά τους χαμένους πιά περιπάτους μας, γιά τη χαμένη, γιά πάντα, ομορφιά της Αττικής Γης.
    Κι αναρωτιέμαι, πως θα μπορέσουμε να επιβιώσουμε, με καθαρή τη ψυχή μας, μέσα σε όλη αυτή τη μαυρίλα και το θάνατο που πλανάται γύρω μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Νέμεσις ως θεότητα προσωποποιούσε μαζί με άλλες (Θέμιδα, Ειμαρμένη κ.ο.κ.) την έννοια της δικαιοσύνης και αποκαθιστούσε την τάξη (της φύσης, της ανθρώπινης κοινωνίας, του κόσμου), όταν αυτή διασαλευόταν. Τότε τιμωρούσε την υπεροψία και την αλαζονεία των ανθρώπων (την ύβριν). Αν κάποιος αδικεί τους άλλους συνεχώς, και κάποια στιγμή η ίδια η ζωή του θέσει οδυνηρό φρένο στη στρεβλή πορεία του, τότε μιλάμε για «θεία δίκη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκει στο press THN MAΛΑΚΙΑ ΣΑΣ
    ΜΕ ΤΙ ΤΗΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ....
    ΜΕ ΦΑΓΑΝΑ Ή ΜΕ ΤΑ ΦΤΥΑΡΙΑ..

    --- ΑΑΑΑΑΑ....με την γλώσσα σας.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    πάρτε μερικούς Πρασινοηλίθιους πασόκους, παραπανω ρε μοναχοφάηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η προσπάθεια ωραιοποίησης μιας τραγικής κατάστασης δεν είναι προφανώς η πρώτη φορά που συμβαίνει, ωστόσο τώρα η επιχείρηση αυτή ξεπερνά τα όρια και είναι αδύνατον να πείσει την κοινή γνώμη, η οποία έγινε μάρτυρας των όσων συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και γνωρίζει πλήρως την πραγματικότητα.

    Στο πλαίσιο του ίδιου κεντρικού επικοινωνιακού σχεδιασμού, ο οποίος έχει ήδη ακυρωθεί από τα ίδια τα γεγονότα, ο κ. Β. Αντώναρος:

    Απέρριψε από την πρώτη στιγμή την ύπαρξη πολιτικών ευθυνών για τη μεγάλη καταστροφή. Δεν είναι τυχαίο ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απέφυγε να κάνει έστω και μία αναφορά στην εισαγωγική του τοποθέτηση στους κ. Πρ. Παυλόπουλο και Χρ. Μαρκογιαννάκη και τους κράτησε «εκτός κάδρου». Αντίθετα, σημείωσε με έμφαση το αυτονόητο, ότι τον συντονισμό των επιχειρησιακών προσπαθειών για την κατάσβεση της πυρκαγιάς τον έχει ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος.

    Μίλησε χωρίς καν να ερωτηθεί για «οργανωμένο συντονισμό των ενεργειών».

    Διαβεβαίωσε ότι η πολιτεία είναι διαρκώς παρούσα. Για τα πυροσβεστικά αεροσκάφη τόνισε ότι «η χώρα μας έχει από τους μεγαλύτερους στόλους τέτοιων αεροσκαφών στον κόσμο. Αυτό είναι διεθνώς αναγνωρισμένο».

    Προέβαλε την... κινητικότητα που ανέπτυξε ο πρωθυπουργός τις τελευταίες 72 ώρες, λέγοντας ότι... ενημερώνεται για την εξέλιξη της κατάστασης.

    Ανέφερε, προφανώς αυθαίρετα -καθώς ούτε οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν είχαν εκείνη την ώρα συνολική εικόνα της κατάστασης-, ότι τα σπίτια που κάηκαν είναι λίγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κανα εικοπεδάκι θέλει κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κόντεψε να καεί η βίλα του Ευριπίδη Στυλιανίδη στην Σταμάτα
    Διανυκτέρευσε σε 5 αστέρων ξενοδοχείο το σαββατοκύριακο
    Μπαράζ τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εμφανίσεων έκανε το σαββατοκύριακο ο υπουργός Μεταφορών Ευριπίδης Στυλιανίδης,
    μετά την εσπευσμένη κάθοδο του στην πρωτεύουσα για να περισώσει την περιούσια του. Η γνωστή βίλα στην Σταμάτα δέχθηκε
    την επίσκεψη της πυρκαγιάς το Σάββατο το πρωί και ο υπουργός δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Έπειτα από εντολή δική του,
    η ΤΡΑΜ ΑΕ απέστειλε ένα υδροφόρο όχημα έξω από την βίλα του και περιφρουρούσε κατά την διάρκεια όλων αυτών των ημερών.
    Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι το κατήγγειλαν στους παρευρισκομένους
    δημοσιογράφους. Η συμπεριφορά αυτή σχολιάστηκε τόσο στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, όσο και στην τηλεόραση του MEGA, ενώ ο
    δημοσιογράφος Μανώλης Καψής σχολίασε καυστικά την στάση αυτή του Ευριπίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρακολουθούσα πριν λίγο στις ειδήσεις της ΕΡΤ έναν βλάκα, δήθεν δημοσιογράφο, να κάνει... ρεπορτάζ της επόμενης μέρας στην Αττική. Δεν συγκράτησα το όνομά του (ένας καστανόξανθος ήταν, κάπου στα 40) και τα έλεγε σε μια ομορφούλα που παρουσίαζε το δελτίο.


    Αν είχα μόλις έρθει στην Ελλάδα και άκουγα αυτόν τον μαλάκα θα νόμιζα ότι μας βρήκε μια απρόσμενη θεομηνία η οποία βρήκε... πανέτοιμη την κρατική μηχανή.


    Σήμερα, μας ενημέρωσε ο τεράστιος ρεπόρτερ, οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ καταγράφουν όοοολες τις ζημιές στις αγροτοκαλλιέργειες ώστε οι αγρότες να αποζημιωθούν άμεσα από το κράτος.


    Τέτοια υπεύθυνη στάση ρε παιδί μου, αυτό το υπέροχο κράτος που ζούμε, ε;


    Ανατρίχιασα ακούγοντας αυτό το κρατικοδίαιτο ζώο να υπογραμμίζει αυτά που του υπαγόρευσε λίγα λεπτά πριν, αυτό το άθλιο υποκείμενο, ο Νικος Κατσαρός, που είναι πρόεδρος στον ΕΛΓΑ και παλιός υπουργός της ΝΔ.


    Όλους τους έχει βολέψει ο άθλιος απατεώνας πρωθυπουργός της Ραφήνας, ακόμα και τους γηραλέους άχρηστους σαν τον προαναφερόμενο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρίτη, 25 Αύγουστος 2009

    77.200 τόνους νερού έριξαν τα καναντέρ.

    Στις 641 εξόδους των αεροσκαφών Canadair (CL-215 & 415) και στις 12900 αφέσεις νερού συνολικά, ρίχτηκαν 77200 τόνοι νερού.
    Και αυτό έγινε μόνο στο διάστημα από 22 έως και 25 Αυγούστου στις έξι ώρα το απόγευμα.
    Η απορία μου είναι άλλη, πόσες...
    ...πισίνες στην Εκάλη και στην Πολιτεία γεμίζουν μ' αυτούς τους τόνους νερού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση