GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαίνεται ο «γαλάζιος» εμφύλιος στα Γιάννενα...

Φεύγει ή δεν φεύγει ο περιφερειάρχης Ηπείρου... . Aπό το http://epirusgate.blogspot.com/ Δεν ισχύουν, τελικά, οι πληροφορίες περί παραίτησης...

Φεύγει ή δεν φεύγει ο περιφερειάρχης Ηπείρου...
.
Aπό το http://epirusgate.blogspot.com/

Δεν ισχύουν, τελικά, οι πληροφορίες περί παραίτησης του Δημήτρη Πανοζάχου από τη θέση του γενικού γραμματέα Περιφέρειας Ηπείρου, αναφέρει σε νεώτερο δημοσίευμα η «Απογευματινή», διαψεύδοντας έτσι προηγούμενο σχόλιο περί παραίτησης του κ. Πανοζάχου από τα καθήκοντά του επικαλούμενος «προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους».
«Ο περιφερειάρχης όχι μόνο δεν έχει παραιτηθεί, όπως μας ενημέρωσαν συνεργάτες του, αλλά συνεχίζει δυναμικά και με εντατικούς ρυθμούς στην καρδιά του καλοκαιριού τη δουλειά» σημειώνει η εφημερίδα. Σχετικά με το αρχικό δημοσίευμα της «Απογευματινής» με τίτλο «Παραίτηση Πανοζάχου», το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας παραπέμπει στο νεώτερο δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, "που αποκαθιστά την πραγματικότητα" όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.
Ωστόσο πληροφορίες θέλουν την κυβέρνηση να...

σχεδιάζει αλλαγές στους Περιφερειάρχες μετά τον 15Αύγουστο, με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται διάφορα σενάρια. Αρκετοί όμως εκτιμούν πως πίσω από το συγκεκριμένο δημοσίευμα, κρύβεται το "ιερατείο Γκόντα". Δεν θα πρέπει να λησμονούμε άλλωστε,πως ο ιδιοκτήτης του ξενοσοχείου "grand serai" κ. Κώστας Μήτσης, ανήκει στο..."σύστημα" Αβραμόπουλου και διατηρεί άριστες σχέσεις με τον δήμαρχο Ιωαννίνων.

6 σχόλια

  1. Ε αφού δεν ισχύουν τελικα, οι πληροφορίες...
    ΠΟΣΟ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ
    ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΙΤΛΟ.

    ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ..Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ..
    Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ... ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ... ?
    ΙΣΧΎΕΙ Ή ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ?
    Τώρα θα γάψω και εγώ.
    Δεν ισχύουν τελικά οι πληροφορίες ότι η μάνα του Μαλάκα κ.λ.π......

    ΛΙΓΟ ΝΙΝΙΟ ΡΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
    ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ... ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για παλιοπούστης δεν ξέρω..
    Αλλά ο epirus ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΡΕΜΑΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΣΑΜΗΔΩΝ.Η ΛΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στη Γερμανία και η δίωξη του βασικού υπόπτου για τη διακίνηση του μαύρου χρήματος στην Ελλάδα, σχετικά με «διευκολύνσεις» στη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ καταρρακώνουν πολιτικά την κυβέρνηση και την αφήνουν και ηθικά έκθετη.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ έχει πληρώσει το πολιτικό τίμημα της εμπλοκής στελεχών του στην υπόθεση αυτή. Και ο Γ. Παπανδρέου είχε την τόλμη να διαχωρίσει εξαρχής τη θέση του από τα στελέχη αυτά.

    ΣΤΗ ΝΔ αντιθέτως όχι μόνο δεν επιχειρήθηκε η αυτοκάθαρση, ώστε πράγματι να διαπιστωθεί ότι κανένα γαλάζιο στέλεχος δεν «τα έπαιρνε» μετά το 2004, αλλά μεθοδεύτηκε το κουκούλωμα και η διαγραφή της «ιστορίας Siemens» στη γαλάζια διακυβέρνηση.

    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι τα εντάλματα για τον κ. Χριστοφοράκο «λησμόνησαν» την επίμαχη περίοδο 2004-2007, εκτός του ότι έδωσε την ευκαιρία στον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Siemens να παραμένει σχεδόν προστατευόμενος στη Γερμανία, δημιουργεί εύλογες υποψίες ότι επιχειρήθηκε στο παρασκήνιο η συναλλαγή μαζί του, ώστε να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

    ΑΥΤΗ η στάση καθιστά εκ προοιμίου ύποπτη την κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς το να μην αντιλήφθηκαν ένας πρωθυπουργός και ένα κυβερνών κόμμα ότι χρηματίστηκε ένας υπουργός ή ένα άλλο στέλεχος είναι κάτι που συγχωρείται. Ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση χειρίζεται την υπόθεση δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως αμέλεια, έστω και εγκληματική, αλλά μάλλον αποκαλύπτει πρωτοφανή προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης.

    ΠΕΡΥΣΙ η κυβέρνηση πλήρωσε πολιτικά το «ό,τι νόμιμο είναι και ηθικό». Μάλλον θα πληρώσει πολύ πιο ακριβά την υπόθεση Siemens, που εκτός από απολύτως ανήθικη είναι και εντελώς παράνομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ..
    ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ....
    ΠΑΣΟΚ - PRESS..

    Σκυλοτροφή Belcando Dinner 7.5kg.

    Πλεονεκτήματα του προϊόντος :
    * Εξαιρετικά κατάλληλο, ακόμη και για ευαίσθητους σκύλους, οι οποίοι είναι συχνότερα επιρρεπείς σε δυσανεξίες τροφών (γιαυτό χρησιμοποιούνται: κρέας πουλερικών και ψάρι ως πηγή πρωτεϊνών, πατάτες και ρύζι ως πηγή υδατανθράκων - αποφυγή χρήσης γλουτένης σιταριού και βοδινού κρέατος).
    * Ισορροπημένη σχέση αναλογίας πρωτεϊνών / ενέργειας για κανονική δραστηριότητα.
    * Υψηλή πεπτικότητα, μέσω μίας υψηλής περιεκτικότητας σε κρέας (75% ζωική πρωτεΐνη - 65% από πουλερικά, 10% από ψάρι).
    * To υγιές δέρμα και το πυκνό τρίχωμα ενισχύονται με τη βοήθεια της λεκιθίνης, της μαγιάς μπύρας και του λινολεϊκού οξέος.
    * Υγιεινή προστασία των κυττάρων με τριμμένους πυρήνες σταφυλιών VITIS, ψυχρής κατεργασίας, για την αποφυγή οξείδωσης του σώματος.
    * Το εκχύλισμα γιούκκας δεσμεύει τα προϊόντα μεταβολισμού στο παχύ έντερο και με αυτόν τον τρόπο, μειώνει τις δυσάρεστες οσμές των κοπράνων, αποτρέπει τη δημιουργία αερίων.

    Χρήση :
    Για σκυλιά με κανονική δραστηριότητα.

    ANTE KΑΛΟ ΧΕΣΙΜΟ..ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΛΛΗ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ...

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ.
    ΚΑΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ
    ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΛΑΜΠΡΟΥ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εκλεψαν αγγούρια αξίας 10,000 ευρώ
    ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥ troktiko.
    του PRESS.
    και των αλλων blogs του ΠΑΣΟΚ.
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    Βοήθεια απο τον ΓΕΙΤΟΝΑ, δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση