GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες αποκαλύψεις για την Siemens...

Aπό το http://e-politico-gr.blogspot.com/ . @ Απόλυτη είναι σήμερα η κυριαρχία της υπόθεσης της Siemens στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. @ Εν...

Aπό το http://e-politico-gr.blogspot.com/
.
@ Απόλυτη είναι σήμερα η κυριαρχία της υπόθεσης της Siemens στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.
@ Εντείνεται και ο σκυλοκαβγάς μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ για το θέμα.
@ Καρακλιούμη εναντίον Αντώναρου.
@ Φοβερή μάχη που συμπυκνώνει τη… γοητεία της πολιτικής.
@Το ζητούμενο πλέον είναι ποιος πήρε τα περισσότερα.
@ Έτσι το ΠΑΣΟΚ πανηγυρίζει γιατί ο Χριστοφοράκος απειλεί τη Ν.Δ.
@ Εδώ ισχύει το δόγμα ο βρεγμένος τη...

βροχή δεν τη φοβάται.
@ Το ΠΑΣΟΚ είναι δεδομένο ότι τα πήρε.
@ Το θέμα, λοιπόν, είναι να αποδειχθεί ότι τα πήρε και η Ν.Δ.
@ Πάντως σύμφωνα με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ έγγραφο της εισαγγελίας του Μονάχου με τμήμα της κατάθεσης του Χριστοφοράκου έφτασε χθες στην Αθήνα.
@ Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρουν ΒΗΜΑ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ο Χριστοφοράκος στην κατάθεσή του αναφέρεται στον Γιάννη Βαρθολομαίο, τον Θόδωρο Τσουκάτο και σε έναν άλλο πρώην υπουργό, εν ενεργεία στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
@ Ποιος είναι αυτός ;
@ Θα μάθουμε ίσως και σήμερα.

10 σχόλια

  1. Αποφασιστικά Ζήμενς,
    Υπευθυνότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ

    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ

    ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΙΕΜΕΝΣς

    Η ΝΔ ΤΑΠΑΙΡΝΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΧΑΛΑΣΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΚΣΥΓΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ

    ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΙΣΑΝ

    Η ΝΔ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΥΣ ΦΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ

    ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΗ ΜΑΣΑ ΠΕΦΤΕΙ

    ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΗΤΕ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παπανδρέου διώχνει οποιον κατηγορείται για κατι το ιδιο εκανε και στην περίπτωση ζήμενς.Ζήτησε 3 φορές εξεταστική επιτροπή για την πλήρη διελευκανση της υπόθεσης την οποία δεν απεδέχθη η κυβέρνηση.Φένεται λοιπόν καθαρά ποιός φοβάται,αυτοι που λέγανε μέχρι τώρα οτι δεν τους αγγιζει το σκάνδαλο ζήμενς και παρ'ολα αυτά δεν προχώρησαν στην σύσταση εξεταστικής.Η διαφθορά δέν εχει χρώμα η διαφορα ομως είναι πως αντιμετωπίζει τέτοια ζητήματα ο καθένας.Ο ένας αναλαμβάνει ευθύνες και απομακρύνει οποιον θεωρείται οτι εχει εμπλοκή και ο άλλος συγκαλύπτει.Ο Παπανδρέου δείχνει αποφασισμένος να καταπολεμήσει την διαφθορά ο Καραμανλης είναι όμηρος συμφερόντων.Αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά και για αυτό ο Παπανδρέου αποτελεί μαζι με το νέο ΠΑΣΟΚ την μεγάλη ελπίδα για τον ελληνικό λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. <>

    Εδώ ισχύει το δόγμα οτι,
    "ο βρεγμένος τωρα πνιγεται"

    Το θέμα λοιπόν είναι,
    να υποβαλλει το ΠΑΣΟΚ αιτηση στη Βουλη
    να ξεθαψουν τον Βαρθολομαιο,
    να απαιτησει προανακριτικη νεκροψιας για
    να αποδειχθεί τελικα ότι δεν τα πήρε και η Ν.Δ.

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στη Γερμανία και η δίωξη του βασικού υπόπτου για τη διακίνηση του μαύρου χρήματος στην Ελλάδα, σχετικά με «διευκολύνσεις» στη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας από τη ΝΔ καταρρακώνουν πολιτικά την κυβέρνηση και την αφήνουν και ηθικά έκθετη.

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ έχει πληρώσει το πολιτικό τίμημα της εμπλοκής στελεχών του στην υπόθεση αυτή. Και ο Γ. Παπανδρέου είχε την τόλμη να διαχωρίσει εξαρχής τη θέση του από τα στελέχη αυτά.

    ΣΤΗ ΝΔ αντιθέτως όχι μόνο δεν επιχειρήθηκε η αυτοκάθαρση, ώστε πράγματι να διαπιστωθεί ότι κανένα γαλάζιο στέλεχος δεν «τα έπαιρνε» μετά το 2004, αλλά μεθοδεύτηκε το κουκούλωμα και η διαγραφή της «ιστορίας Siemens» στη γαλάζια διακυβέρνηση.

    ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι τα εντάλματα για τον κ. Χριστοφοράκο «λησμόνησαν» την επίμαχη περίοδο 2004-2007, εκτός του ότι έδωσε την ευκαιρία στον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Siemens να παραμένει σχεδόν προστατευόμενος στη Γερμανία, δημιουργεί εύλογες υποψίες ότι επιχειρήθηκε στο παρασκήνιο η συναλλαγή μαζί του, ώστε να κρατήσει το στόμα του κλειστό.

    ΑΥΤΗ η στάση καθιστά εκ προοιμίου ύποπτη την κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς το να μην αντιλήφθηκαν ένας πρωθυπουργός και ένα κυβερνών κόμμα ότι χρηματίστηκε ένας υπουργός ή ένα άλλο στέλεχος είναι κάτι που συγχωρείται. Ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση χειρίζεται την υπόθεση δεν μπορεί να ερμηνευθεί ως αμέλεια, έστω και εγκληματική, αλλά μάλλον αποκαλύπτει πρωτοφανή προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης.

    ΠΕΡΥΣΙ η κυβέρνηση πλήρωσε πολιτικά το «ό,τι νόμιμο είναι και ηθικό». Μάλλον θα πληρώσει πολύ πιο ακριβά την υπόθεση Siemens, που εκτός από απολύτως ανήθικη είναι και εντελώς παράνομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ..
    ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ....
    ΠΑΣΟΚ - PRESS..

    Σκυλοτροφή Belcando Dinner 7.5kg.

    Πλεονεκτήματα του προϊόντος :
    * Εξαιρετικά κατάλληλο, ακόμη και για ευαίσθητους σκύλους, οι οποίοι είναι συχνότερα επιρρεπείς σε δυσανεξίες τροφών (γιαυτό χρησιμοποιούνται: κρέας πουλερικών και ψάρι ως πηγή πρωτεϊνών, πατάτες και ρύζι ως πηγή υδατανθράκων - αποφυγή χρήσης γλουτένης σιταριού και βοδινού κρέατος).
    * Ισορροπημένη σχέση αναλογίας πρωτεϊνών / ενέργειας για κανονική δραστηριότητα.
    * Υψηλή πεπτικότητα, μέσω μίας υψηλής περιεκτικότητας σε κρέας (75% ζωική πρωτεΐνη - 65% από πουλερικά, 10% από ψάρι).
    * To υγιές δέρμα και το πυκνό τρίχωμα ενισχύονται με τη βοήθεια της λεκιθίνης, της μαγιάς μπύρας και του λινολεϊκού οξέος.
    * Υγιεινή προστασία των κυττάρων με τριμμένους πυρήνες σταφυλιών VITIS, ψυχρής κατεργασίας, για την αποφυγή οξείδωσης του σώματος.
    * Το εκχύλισμα γιούκκας δεσμεύει τα προϊόντα μεταβολισμού στο παχύ έντερο και με αυτόν τον τρόπο, μειώνει τις δυσάρεστες οσμές των κοπράνων, αποτρέπει τη δημιουργία αερίων.

    Χρήση :
    Για σκυλιά με κανονική δραστηριότητα.

    ANTE KΑΛΟ ΧΕΣΙΜΟ..ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΑΛΛΗ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΗ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. <>
    Ανωνυμε 1:17
    Δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες, αλλά!

    Ο Παπανδρεου εβαλε τις φωνες, σαν αδηλωτη πουτανα "που πιαστηκε στα πρασα" και οχι πριν.
    Ειναι επομενως πολυ αργα οταν ο προβολεας λαμπει επανω του αυτος να λεει "ολα στο φως".
    Δεν νομιζεις;
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Mr Leveguras said Να σου θυμήσω ποσους πέταξε εξω ο Παπανδρέου το 2004?(παχτας κλπ)Στον Καραμανλή για τα στελέχη του δεν επεσε λάμπα?Μήπως η αδερφές δεν συμπεριφέρονται όπως οι πουτάνες?Σβήνουν τους προβολείς και νομιζουν οτι κρύφτηκαν?Εσυ δεν είδες δεν ακουσες τίποτα?Εν πάση περιπτώση ο λαός θα κρίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκλεψαν αγγούρια αξίας 10,000 ευρώ
    ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΟΥ troktiko.
    του PRESS.
    και των αλλων blogs του ΠΑΣΟΚ.
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    Βοήθεια απο τον ΓΕΙΤΟΝΑ, δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση