GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εν τούτω ΙΚΑ‏...

Aπό τον Χάρη Τσοπάνο Έπρεπε να κάνω μια εξέταση για το στομάχι μου μετά την θεραπεία για το ελικοβακτηρίδιο του Πυλωρου,ο γιατρός στο Ικα τη...

Aπό τον Χάρη Τσοπάνο

Έπρεπε να κάνω μια εξέταση για το στομάχι μου μετά την θεραπεία για το ελικοβακτηρίδιο του Πυλωρου,ο γιατρός στο Ικα την ζήτησε σαν επείγουσα, με έστειλε στον 3ο όροφο όπου μου έδωσαν μια λίστα να διαλέξω πού να κλείσω ραντεβού να την κάνω. Αυτά πριν 2 εβδομάδες, πήρα λοιπόν τηλέφωνο κι εγώ στο πρώτο ιατρείο, ααααα δεν μπορώ αυτόν τον μήνα έχω κλείσει λέει ο γιατρουδάκος. Καλά λέω πάμε στο επόμενο... κλινική ιδιωτική από αυτές συνήθως που πολλοί κάνουν εξετάσεις αχρείαστες και πληρώνει σαν μαλάκας το ικα. Αααα έχουμε γεμίσει για τον Αύγουστο, αυτό το είπαν την 1η Αυγουστου, οκ κλείστε μου για Σεπτέμβριο, αααα θα πρέπει να πάρετε την πρώτη Σεπτεμβρίου και τότε μόνο κλείνουμε ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.
Άρχισα να τα παίρνω ανάποδα. Καλάαααα!!! Πάμε στο επόμενο. Άλλη κλινική ιδιωτική και αυτή αααα ναι οκ να έρθετε αλλά αν ο γιατρός δεν σας έχει γράψει την ορολογία της εξέτασης όπως την θέλουμε εμείς τότε θα πληρώσετε 20 ευρώ,και αν θέλετε και βιοψία τότε ή θα...

πληρώσετε άλλα 60 ευρώ ή θα πάρετε την βιοψία να την πάτε στα κεντρικά του ικα να σας την κάνει εκείνο!!!Τα πήρα!!!
Παίρνω τηλέφωνο την διοίκηση του κωλοταμείου που την πληρώνουμε όλοι για να μας ανταποδίδει το τίποτα. Τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση? Δικαιολογίες άκρη δεν έβρισκα με τους τεμπέληδες που πληρώνουμε για να τα ξύνουν,άλλο τηλέφωνο τίποτα.
Ντύθηκα και ξεκίνησα ευτυχώς τα γραφεία είναι κοντά και έτσι το αποφάσισα,θα πήγαινα εκεί. Ανέβηκα στον όροφο του γραφείου του Διοικητή του Ικα, θέλω να τον δω είπα. Από έξω τρεις σεκιουριτάδες να φυλάνε τους κυρίους με τους μισθούς τους τεράστιους και την αποτελεσματικότητα του μηδέν, κοιταγόντουσαν σαν χαζοί. Φυσικά και δεν ήταν εκεί, σιγά μην ήταν, αυτοί κάθονται σπίτι τους και τα ξύνουν όχι στο γραφείο εκεά πάνε αν τους πάρει καμία συνέντευξη ή τηλεόραση. Με στείλανε σε ένα ραμολί, άντε πάλι σκέφτηκα αυτή η χώρα γι' αυτό δεν πάει πουθενά γιατί διοικείται από υπέργηρους με πολύ γερασμένα μυαλά.
Τελικά με έστειλε σε μία υπάλληλο να μου κλείσει ραντεβού για την εξέταση μου και εκείνη υποσχέθηκε να με ειδοποιήσει αύριο για την ημέρα και την ώρα της εξέτασης. Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει, έχω κάνει και άλλη φορά το ίδιο σκηνικό,τι αποδεικνύει όμως αυτό?
Ότι έχουμε μια Διοίκηση σε πολλούς τομείς αν όχι σε όλους που δεν γνωρίζει ή αν γνωρίζει αδιαφορεί για τα προβλήματα που υπάρχουν και μας ταλαιπωρούν, μόνο στις τηλεοράσεις βγαίνουν και ανακοινώνουν μέτρα που δεν γίνονται ποτέ πράξη, ειδικά στο ικα το χάλι έχει φτάσει στο απροχώρητο και το βλέπει κανείς μόνο όταν πάει σε εξωτερικά ιατρεία και ειδικά στην Πλατεία Θεάτρου.
Το συμπέρασμα είναι πλέον ότι ο πολίτης βρίσκει ... αν βρει λύση στο πρόβλημα του μόνο όταν αποτανθεί σε ανώτερα στελέχη υπουργείων, υπηρεσιών κλπ, οι κατώτεροι που οι περισσότεροι έχουν προσληφθεί ως συνήθως με μέσον ειναι ανίκανοι, βαριεστημένοι και απογοητευμένοι γιατί όλοι θέλουν να γίνουν διοικητές.
Σειληνοι του κράτους,που ξερνάει και νατους Τσιφτετέλληνες.

9 σχόλια

  1. Συνάνθρωπε μου,
    ακόμα δεν κατάλαβες ότι η Ελλάδα είναι ένα μπουρδέλο ;

    Ακόμα δεν κατάλαβες ότι είτε είσαι ασφαλισμένος είτε ανασφάλιστος πρέπει να έχεις χρήμα στη τσέπη σου για να κάνεις τη δουλειά σου ;

    Κανόνισε την ζωή σου έτσι που να τους γράφεις στα παλαιά σου υποδήματα για να μην πώ που αλλού και να μην έχεις ανάγκη το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΕ και όλους αυτούς τους κάφρους που χρησιμοποιούν τα ταμεία για εκλογικά εργαλεία κάθε φορά.

    Πρέπει όλοι οι έλληνες να καταλάβουν ότι είναι ασφαλισμένοι μόνο για σύνταξη και σε ότι αφορά την νοσοκομειακή και φαρμακευτική περίθαλψη είναι λιγότερο από το ήμισι καλυμμένοι αν υποθέσουμε ότι για την υγεία μας θέλουμε πάντα το καλύτερο.

    Όταν λοιπόν θέλουμε το καλύτερο πρέπει να βάζουμε το χέρι στη τσέπη μας αλλιώς θα υποστούμε την ταλαιπωρία και ίσως και το χάσιμο της ζωής μας από ένα σύστημα υγείας "μαϊμού".

    Ακόμα και στα δημόσια νοσοκομεία,ακόμα και στους γιατρούς του ΕΣΥ ,του ΕΓΩ ή του ΕΜΕΙΣ ή όπως αλλιώς θέλει διάολε να λέγεται δεν δίνουν οι περισσότεροι φακελάκι;
    Ακόμα και στις νοσοκόμες στα νοσοκομεία δεν δίνουν χαρτζηλίκι για να τους προσέχουν περισσότερο και να έρχονται οι νοσηλεύτριες να βλέπουν τον ορό μήπως τελείωσε γιατί είτε έχουν άλλες δουλειές είτε χαριετίζονται με τους γιατρούς ή με τους νοσηλευτές είτε στα τηλέφωνα με τους γκόμενους ;

    Ευτυχώς που το έχω καταλάβει από τα 30 μου χρόνια και είμαι 43 και δεν έχω ανάγκη κανένα σύστημα υγείας και κανένα κερατά σε αυτή τη χώρα.

    Έχω δημιουργήσει τη δυνατότητα αν πάθω κάτι σοβαρό να φύγω για Γερμανία,Αγγλία ή ΗΠΑ και όχι να κάτσω να γίνω καλά σε ένα δωμάτιο μαζί με τους γύφτους και τους τσιγγάνους και μαζί με όλους τους μετανάστες που έχουν μαζευτεί.

    Είναι δικαίωμα μου να επιλέγω το τρόπο και είναι δικαίωμα μου να είμαι σε κιριλέ δωμάτιο με καθηγητές γιατρούς και με εξαιρετικό νοσοκομειακό service γιατί το αξίζω όπως και το αξίζει ο κάθε άνθρωπος ,εγώ και εσύ και όλοι μας.

    Ακόμα και στις διαγνώσεις δεν έχω εμπιστοσύνη στην ελλάδα γιατί γίνονται στο πόδι.
    Για πήγαινε στις ΗΠΑ ,στη Βοστώνη,στο Seatle ή αλλού να δείς πως κάνουν τις εξετάσεις στους ασθενείς και πως σε σκανάρουν από τη κορυφί ώς τα νύχια για το όποιοδήποτε πρόβλημα.
    Για μάθε πόσες ημέρες κάνουν να βγούν οι εξετάσεις για να γίνει σωστή και ολοκληρωμένη διάγνωση.
    Ξέρεις γιατί ;
    Γιατί εκεί δεν είναι όπως εδώ αλλά αν κάνει ένας γιατρός λάθος διάγνωση τότε οι αποζημιώσεις ανέρχονται σε εκατομμύρια δολλάρια
    που τις πληρώνει το κάθε νοσοκομείο.

    Ξέρεις τι είναι να έχει κάποιος κάτι και στην ελλάδα να του λένε ότι δεν μπορούν να διαγνώσουν τι έχει και να πηγαίνει στις ΗΠΑ και να του κάνουν διάγνωση μετά από σωρεία εξετάσεων ;

    Και αν είναι να μην πεθάνει κανείς στην ελλάδα σε πεθαίνει το σύστημα φίλε μου.

    Άλλαξε πορεία αν μπορείς (φιλικά στο λέω) και γράψτους στ'αρχίδια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ!
    Το άτομο δεν παίζεται.
    Δεν παίζεται, σας λέω.
    Είναι από άλλο πλανήτη.
    Μετά την επιστολή στο Χριστοφοράκο έπεσε η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
    ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ.
    Και περίμενε απάντηση!
    Και μετά του κακοφάνηκε που έβαλε τα γέλια ο δικηγόρος του Χριστοφοράκου.
    Φαντάσου τι έλεγε από μέσα του ο άνθρωπος.
    Ο Γιωργάκης θα γραφτεί στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος ΓΚΑΦΑΤΖΗΣ της πολιτικής ιστορίας της Ελλάδας.
    Κανονικός Ράν Ταν Πλάν.
    Το άτομο δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ επαφή με τον πραγματικό κόσμο.
    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΕΑ, ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΣΟΥ.
    (Ο Γιωργάκης βέβαια θα νομίζει ότι είναι από συγκίνηση αλλά τι να του πεί και ο έρμος πατέρας;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψηφιζετε ομως τους ιδιους, απο οτι μαθαινω ,εδω και 40 χρονια.Ε,οταν παραγνωριζεσαι αυτο συμβαινει.Σου πιανουν τον κωλο,και συ χαμογελας.Γιατι αν πεις καμμια κουβεντα...καηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. fle xari de xeris ti soy ginete kai les ke pola paramitia se simboylebo na pas sti platia teatroy eki exi kaloys psixiatroys na se exetasoyn dorea oso gia to oti esi mas plironis exo na soy diloso oti de goystaro na doylebo gia esena kai sigoyra de mporis naq me plirosis me 50 ensima to xrono poy kolas
    enas ypalilos toy IKA omonias

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3:39

    Δε φτάνει που έχεις διοριστεί με μέσο είσαι και αναιδέστατος.
    Σα δε ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα να μιλάς έτσι σε έναν άνθρωπο που έχει πρόβλημα με το σκατοΙΚΑ που δουλεύεις.
    Βεβαίως και σε πληρώνει και βεβαίως σας πληρώνουμε όλοι εμείς με την εφορία μας η οποία πηγαίνει αντι για το κοινωνικό σύνολο στις τσέπες αυτών που δε διόρισαν τόσο εσένα όσο και όλους όσους δουλεύουν παντού στο Δημόσιο είτε τώρα είτε παλαιότερα.
    Αντί να το βουλώσετε όλοι σας και να πείτε και ένα συγνώμη,πουλάτε και πνεύμα εκ του ασφαλούς,διορισμένοι τεμπελχανάδες.

    Ντροπή σου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. poyse 3.39 to idio isxii ke gia esena pigene sti platia teatroy de soy kano plaka exi kaloys psixiatroys na se kitaxoyn ke esena oso gia to meso moy me diorise me diorise giti to psifizoyn kati dipoda zoa san esena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΒΙΑΓΚΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΛΥΣΣΑΛΕΟΥΣ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚ.

    * Το εκχύλισμα γιούκκας δεσμεύει τα προϊόντα μεταβολισμού στο παχύ έντερο και με αυτόν τον τρόπο, μειώνει τις δυσάρεστες οσμές των κοπράνων, αποτρέπει τη δημιουργία αερίων.

    Χρήση :Για σκυλιά με κανονική δραστηριότητα.
    " ΕΣΕΙΣ βέβαια δεν ΕΙΣΤΕ...
    Αλλά δεν είχε άλλα ληγμένα στην αποθήκη ".
    ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΨΩΡΟΣΚΥΛΑ
    ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΟΦΗ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση