GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητούν να τεθεί το θέμα των πυρκαγιών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο...

Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ζητούν να τεθεί το θέμα των πυρκαγιών στη Νότια Ευρώπη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ανεφάρμοστες εξακ...

Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ζητούν να τεθεί το θέμα των πυρκαγιών στη Νότια Ευρώπη στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ανεφάρμοστες εξακολουθούν να παραμένουν οι προτάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αναφορικά με την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών. Αυτό αναφέρεται στην επιστολή προς τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Jerzy Buzek, την οποία υπογράφει εκ μέρους όλων των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας η επικεφαλής της Ομάδας, Μαριέττα Γιαννάκου.
Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ επισημαίνουν ότι ...

παρ' όλο που το πρόβλημα των ιδιαίτερα καταστροφικών πυρκαγιών στη Νότια Ευρώπη συνεχίζει να λαμβάνει ολοένα και πιο ανησυχητικές διαστάσεις (εφέτος κυρίως στην Ελλάδα, την Ισπανία και την Ιταλία) και έχει τεθεί σε διαδοχικά ψηφίσματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, οι σχετικές προτάσεις του Κοινοβουλίου προς τα άλλα θεσμικά όργανα της Ένωσης -περιλαμβανόμενης και της ανάπτυξης μιας αποτελεσματικής ευρωπαϊκής δύναμης ταχείας επεμβάσεως- παραμένουν μέχρι σήμερα στην πλειοψηφία τους ατελέσφορες.
Στην επιστολή τους οι ευρωβουλευτές της ΝΔ επισημαίνουν ακόμη ότι το πρόβλημα των καταστροφικών πυρκαγιών πιθανότατα θα επιδεινωθεί τα επόμενα χρόνια, καθώς η συγκεκριμένη περιοχή της Ευρώπης θεωρείται ιδιαίτερα ευάλωτη στις επερχόμενες κλιματικές αλλαγές. Στο πλαίσιο αυτό ζητούν από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να συζητηθεί το θέμα των καταστροφικών πυρκαγιών στη Νότια Ευρώπη στην επόμενη Ολομέλεια και να εξεταστούν τρόποι με τους οποίους μπορούν να υιοθετηθούν και να τελεσφορήσουν ταχύτερα οι σχετικές προτάσεις του Κοινοβουλίου. Σκοπεύουν ακόμη να προχωρήσουν στη σύνταξη ενός ψηφίσματος, με το οποίο θα απευθύνουν έκκληση στον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου, και θα ζητούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την ταχεία και ευέλικτη διάθεση πόρων από το Ταμείο Αλληλεγγύης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως έγινε και το 2007 με την άμεση και πάλι παρέμβαση των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.
Επίσης με αφορμή τις δραματικές διαστάσεις των τελευταίων πυρκαγιών στη Νότια Ευρώπη, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ,Θεόδωρος Σκυλακάκης, μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υπέβαλε σχετική ερώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητώντας να πληροφορηθεί για το ενδεχόμενο να προταχθεί -στο ευρωπαϊκό πλαίσιο δράσης για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή - ως πιλοτική πολιτική η πρόληψη και αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών στην περιοχή της Νότιας Ευρώπης. Ο κ. Σκυλακάκης παραθέτοντας σειρά στοιχείων για τις πυρκαγιές στη Νότια Ευρώπη, οι οποίες καταστρέφουν ετησίως πάνω 4 εκ. στρέμματα δάσους ανέφερε: "Τα δάση δεν μπορούν να αναπαραχθούν με το ρυθμό που καίγονται με σοβαρές οικολογικές επιπτώσεις, οι οποίες έχουν επίσης και οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ξεκινήσει τη συζήτηση για την υιοθέτηση μιας ευρωπαϊκής πολιτικής προσαρμογής στην κλιματική αλλαγή, με προοπτική να αρχίσει να υλοποιεί μια συνολική ευρωπαϊκή στρατηγική προσαρμογής μετά το 2013. Ταυτόχρονα, η Επιτροπή επιδιώκει να διαμορφώσει μια στρατηγική προσέγγιση για την πρόληψη των φυσικών και ανθρωπογενών καταστροφών, η οποία θα απαιτήσει μεταξύ άλλων και την αλληλεγγύη μεταξύ των Κρατών Μελών. Οι κοινές πολιτικές πρόληψης είναι απαραίτητες, καθώς τα προβλήματα των φυσικών καταστροφών αναμένεται να επιδεινωθούν με τις επερχόμενες κλιματικές αλλαγές", κατέληξε ο κ. Σκυλακάκης.

8 σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΓΙΩΡΓΟ-ΚΑΝΑΛΑ (ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ).

    ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ (30-8-2009, 4 μμ)
    Η πυρκαγιά που ξέσπασε βόρεια του Λος Άντζελες, την Τετάρτη, συνέχιζε να μαίνεται, με τον τελευταίο απολογισμό να κάνει λόγο για τουλάχιστον τρεις τραυματίες ένας εκ των οποίων βρισκόταν σε σοβαρή κατάσταση.
    Οι αρχές διέταξαν την υποχρεωτική, άμεση εκκένωση 3.000 κατοικιών.
    Η πυρκαγιά ήδη κατέκαψε 28.000 εκτάρια και απειλεί σημαντικές τηλεπικοινωνιακές υποδομές, περιλαμβανομένων αναμεταδοτών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών. Επεκτάθηκε προς κατοικημένες περιοχές στην Πασαντίνα και προς την Κοιλάδα του Σαν Φερνάντο.
    Σύμφωνα με τον επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες Μαρκ Σάβιτζ, έως χθες είχε τεθεί υπό έλεγχο μόλις το 30% των μετώπων.
    Την Παρασκευή ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ κήρυξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στις κομητείες του Λος Άντζελες και του Μοντερέι λόγω των πυρκαγιών. Στις προσπάθειες κατάσβεσης της πυρκαγιάς μετέχουν πάνω από 750 πυροσβέστες, με τη βοήθεια ελικοπτέρων.
    Το 2007 είχαν σημειωθεί οι χειρότερες πυρκαγιές στην ιστορία της πολιτείας, όταν είχαν καταστραφεί 2.000 κατοικίες και είχαν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους 640.000 πολίτες.

    Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΜΕ ΑΕΠ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΕΜΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΒΑΤΖΕΝΕΓΚΕΡ.

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΗΔΟΝΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    Αυτή τη σοβαρότητα έχει ο πολιτικός Γιωργάκης, αυτές της ανοησίες μας πουλάνε οι χρηματοδότες του ιδιοκτήτες του Mega, του Αντένα, του Σκάι και του Αλτερ.

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.

    Μήπως δεν φταίνε αυτοί αλλά εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.

    ΟΥΤΕ ΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΟΥΤΕ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑ 6 ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ Η ΒΟΡΕΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ.

    ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΙΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί οι ξένοι μετανάστες παίρνουν
    από τις Ελληνικές τράπεζες 3.000 ευρώ
    εύκολα με πολύ απλές τυπικές διαδικασίες
    χωρίς εγγυήσεις .
    Και πως κατοχυρώνονται οι τράπεζες
    αφού δεν θα τα πάρουν ποτέ πίσω;;;;;;;;;;;
    Επί πλέον με 5 ευρώ μπορούν να τα
    πάνε στις πατρίδες τους ,
    Το Μπαγκλαντές , Πακιστάν . Βουλγαρία ,Τουρκία
    Αλβανία , Φιλιππίνες , Ινδία , Ουκρανία , Αίγυπτο , Κ.Λ.Π .
    Π.Χ. 3.ΟΟΟ.ΟΟΟ μετανάστες από 3.000 ευρώ ,
    μας κάνουν 9.000.000.000 ΕΥΡΩ
    Αυτά πάνε στο εξωτερικό και
    Βοηθάμε τις άλλες χώρες
    Που υποτίθεται ότι δεν έχουν να φάνε.
    Το μεροκάματο στην Βουλγαρία είναι 100-300
    Ευρώ το μήνα 12 ώρες την ημέρα
    Οι άλλες χώρες δε 5 ευρώ την ημέρα
    Και εργασία όλη ημέρα .
    Και καταλαβαίνετε τι αξία έχουν εκεί τα 3.000 ευρώ.
    Ενώ η Ελλάδα και ο Έλληνας
    Είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης ,
    που ήδη έχει καταρρεύσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δάνεια 3.000 ευρώ των μεταναστών.
    Συνέχεια.
    Σίγουρα τα δάνεια , δανεικά και αγύριστα ,
    που τους δίνουν οι τράπεζες δεν τα δίνουν
    από την τσέπη τους αλλά μάλλον τα παίρνουν
    από πολύ μεγάλα (μυστικά ) κονδύλια της κυβέρνησης μέσω
    του υπουργείου εσωτερικών και εξωτερικών εδώ και πέντε χρόνια . ( εδώ θα έβαλε το χεράκι του ο
    Πάκης και η Ντορούλα )
    Στην τελική ανάλυση εμείς τα πληρώνουμε
    Εμείς οι Χαζοέλληνες όπως πληρώνουμε
    Και όλα τα αλλά των μεταναστών . . .
    Και εμείς καταλήγουμε να παίρνουμε μισθούς της πείνας για να ζουν καλά οι μετανάστες . . .
    Και σίγουρα δεν θα τα παίρνουν τα 3.000 ευρώ
    από μια τράπεζα , αλλά θα πηγαίνουνε και σε άλλες . . .
    άλλωστε ποιος θα τους ελέγξει ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Και θα λένε οι μετανάστες μεταξύ τους :
    Αυτοί οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι πολλοί παν ηλίθιοι
    και μαλάκες , εμείς τους γαμούμε , τους κλέβουμε
    τους χέζουμε κ.λ.π και αυτοί μας δίνουν και 3.000 ευρώ και μας λένε και ευχαριστώ ,
    και το λένε στις χώρες τους ότι οι εδώ μαλάκες
    και κάφροι Έλληνες δίνουν χρήματα ,
    και πλακώνουν όλοι εδώ για να μας τα πάρουν και να φύγουν και να ξανάλθουν με πλαστά χαρτιά
    για να τα ξαναπάρουν . . . . . . . . . . . . . . . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ. ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΚΕΡΗ ΒΓΗΚΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΙΟΟ.ΟΟΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΠΟΣΑ ΦΑΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣ ΣΑΝ ΛΑΤΕΡΝΑ ΝΑ ΕΔΙΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΣ .ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΝΗΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΛΑΣΤΑ ΠΗΞΑΜΕ.ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΣΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΝΑ ΤΟ ΘΑΨΕΤΕ.ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΤΑ ΚΟΥΡΑΔΟΣΚΟΠΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΥΡΩΦΕΡΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΨΥΧΩΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ,ΙΩΝΑΣ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ. ΓΥΦΤΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ .ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΒΟΘΡΟ. ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΡΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαι πολύ χαρούμενος.
    Εγώ θα δώσω μία ψήφο στο Γιωργάκη και αυτός θα μου φτιάξει τα οικονομικά μου, θα βάλει στη θέση τους τους σκοπιανούς και τους τούρκους, θα λύσει το κυπριακό, δεν θα ξανακαούν τα δάση, δεν θα ξαναπαίρνουν μίζες οι υπουργοί, δεν θα μας ληστεύουν στο χρηματιστήριο, δεν θα μας πίνουν το αίμα τα ολιγοπώλια και δεν θα μας δουλεύουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες με τα κανάλια τους.
    Αν το καλοσκεφτείς, με συμφέρει.
    Θα δώσω μία ψωροψήφο και μετά θα είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος.
    Πώς δεν το είχα σκεφθεί και νωρίτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το πολιτικό μόρφωμα των Οικολόγων-Πρασίνων τα έχουμε πει εδώ και καιρό. Οι «βαρόνοι των μίντια», που δίνουν τις παραγγελίες στις εταιρίες δημοσκοπήσεων και τις ελέγχουν απόλυτα (ο πελάτης έχει πάντα δίκιο), άρχισαν να «σπρώχνουν» στην πιάτσα τους Οικολόγους, οι οποίοι κατόρθωσαν να μαζέψουν σιγά-σιγά ένα τμήμα των «ψήφων» διαμαρτυρίας και να εκλέξουν ένα ευρωβουλευτή.

    Απ’ ότι διαβάζουμε σε συνέντευξη που έδωσε στο «Πρώτο Θέμα» ο Νάνος Βαλαωρίτης – είναι ποιητής και συγγραφέας ενώ υπήρξε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας αυτού του πολιτικού μορφώματος στις εκλογές του 2007-, ο ευρωβουλευτής αυτός είναι μπουμπούκι απ’ τα λίγα.

    «Πολιτικάντη» και «υποχείριο των Αμερικανών», «κρατικοδίαιτο επαγγελματία πολιτικό» είναι μερικούς απ’ τους χαρακτηρισμούς που «στολίζει» ο Βαλαωρίτης τον Τρεμόπουλο.

    Συμπληρώνει μάλιστα ότι: «Η οικολογία πουλάει και ο Μ. Τρεμόπουλος έχει ήδη ζήσει από αυτή. Είχε την ‘Αντιγόνη’, μια ΜΚΟ, που πληρωνόταν από τα υπουργεία. Το ίδιο και η ΜΚΟ του Χρυσόγελου, (σ.σ αλλό στέλεχος των Οικολόγων-Πράσινων) που ήταν στα μέσα και στα έξω με τα υπουργεία. Αυτοί οι άνθρωποι είναι κρατικοδίαιτοι και συνηθισμένοι σε αυτές τις σχέσεις με την εξουσία. Την ξέρουν πολύ καλά».
    Απ' την ίδια συνέντευξη πληροφορούμαστε ότι «Ο κ. Τρεμόπουλος, είναι υποχείριο της πολιτικής των ΗΠΑ. Έχει σταλεί από τον κ. Τζορτζ Σόρος στην Αμερική για να του κάνουν υποτίθεται αυτοπληροφόρηση, αλλά φαντάζομαι και κάποια μικρή πλύση εγκεφάλου, αλλά δεν τη χρειαζόταν καν. Ήταν έτοιμος».

    Εμείς δεν γνωρίζουμε τον Ν. Βαλαωρίτη ούτε αν τυχόν εξυπηρετεί σκοπιμότητες ή τα λεγόμενα του πηγάζουν από προσωπική πικρία γιατί τον παραγκώνισαν απ’ την ηγετική ομάδα των Οικολόγων – Πράσινων.

    Ξέρουμε όμως κάτι άλλο. Ότι οι τύποι που ηγούνται αυτού του σχηματισμού έχουν μάθει εδώ και χρόνια να συνεργάζονται με την εξουσία. Να παζαρεύουν παρασκηνιακά και χωρίς πολύ θόρυβο με τις κυβερνήσεις για τα κονδύλια που θα πάρουν οι ΜΚΟ τις οποίες έχουν ιδρύσει και να συνεργάζονται ακόμα και με τις καπιταλιστικές επιχειρήσεις, προσφέροντάς τους (με το αζημίωτο, φυσικά) το κοινωνικό άλλοθι που γυρεύουν.

    Με μια τεχνοκρατική-διαχειριστική αντίληψη για την πολιτική, συνιστούν την πιο χυδαία έκφραση αστικού ρεφορμισμού.
    Εκτός από συμπληρωματική δύναμη του δικομματισμού και δεκανίκι του συστήματος, είναι και ένα επικίνδυνο ρεύμα, καθώς λειτουργούν ως απολυμαντικό του καπιταλισμού για τα συνεχή εγκλήματά του κατά του περιβάλλοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σύμφωνα με δημοσίευμα έγκυρου επιστημονικού περιοδικού, που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Υγείας της Botsovalias, διακεκριμένοι κτηνίατροι όλων των ειδικοτήτων, παρακολουθούν τους τελευταίους μήνες το φαινόμενο Καραμανλή.
    Αμυγδαλές δεν έχει..... κοκκύτη πέρασε μικρός επιτυχώς...... σταμάτησε να κατουριέται πάνω του, απ' τα 17,5 του, έκανε πρόσφατα αξονική καρδιάς και καρδιά δεν του βρήκαν.....
    .....Το πλέον παράδοξο είναι ότι του έκαναν στο Ιπποκράτειο (πριν λίγες μέρες) και αξονική εγκεφάλου και δεν διαπίστωσαν ίχνος φαιάς ουσίας...
    Η κυβέρνηση σε απόγνωση φέρνει ότι καλύτερο για να περισωθεί ο μαγικός αριθμός 150,5 της βουλής και ότι PlayStation υπάρχει, ενώ ειδικοί μάνατζερ του πρώην ΕΣΥ, άρχισαν εντατική προετοιμασία του Αλέκου Καραμανλή, για το παν ενδεχόμενο στη μάχη της διαδοχής...
    Το μόνο που φοβούνται, είναι ο υποτροπιασμός της αυτοϋπονόμευσης.
    Ο Πρωθυπουργός έχει πάθει γενικό μπλακ-άουτ, ξεχνάει ασύστολα κι από πάνω δεν θυμάται κι όλας....
    Την Αναστασία την έχουν πιάσει φόβοι, ότι ξαφνικά (κι ενώ δεν καπνίζει στα νοσοκομεία εντός), θα σηκωθεί να πάει στο περίπτερο για τσιγάρα και δεν θα ξαναγυρίσει.......
    .....ΑΜΗΝ και στον αγύριστοοοοοοοοοοοοοο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση