GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι έκανε ο ίδιος την Κυριακή της φωτιάς...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη . Ντροπή σας! Αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα πολιτικής υποκρισίας και πρόκλησης, να προβαίνει ο κ. Γ...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
.
Ντροπή σας!
Αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα πολιτικής υποκρισίας και πρόκλησης, να προβαίνει ο κ. Γιακουμάτος σήμερα σε δηλώσεις, κατηγορώντας τους πάντες για ανικανότητα και καλώντας τους να παραιτηθούν, όταν ο ίδιος την Κυριακή της φωτιάς έτρωγε χαλαρός, άνετος και ευδιάθετος στο Πρυτανείο του Κολωνακίου! Απορώ πώς του κατέβαινε το φαγητό...

19 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΙΟΜΑΛΑΚΙΑΣ

    ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΔΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
    Τελικά αυτό το πολυσχέδιο που έχει ετοιμάσει ο Γιωργάκης πρέπει να είναι θαυματουργό.
    Η λύση για όλα τα προβλήματα.
    Και για τις πυρκαγιές, βέβαια, αυτό εννοείται.
    Εδώ το πολυσχέδιο του απίθανου γιού της κυρίας τσάντ έλυσε τα προβλήματα της οικονομίας, της υγείας, της παιδείας και της ανεργίας, το πρόβλημα των πυρκαγιών δεν θα λύσει;
    Σιγά το πρόβλημα.
    Ο Γιωργάκης δεν μας εξηγεί, βέβαια, το περιεχόμενο του πολυσχεδίου του για να μην του το κλέψει ο παλιοχαρακτήρας ο Καραμανλής και το πασάρει για δικό του.
    Σιγά να μην σου χαρίσουμε, κύριε Καραμανλή, αυτό που μας έδωσε απλόχερα η φύση.
    Την εξυπνάδα (δεν παίζεται ο μπαγάσας, δεν παίζεται).
    That’s it!
    Από σήμερα πιά το αποφάσισα.
    Μπορώ να κοιμάμαι πολύ πιό ήσυχος.
    Εγώ βάζω την ψήφο και ο Γιωργάκης το πολυσχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πουτσα φάγατε πασόκια και πονάτε!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AYTOS EINAI MΕΓΑΛΟ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΟΛΕΡΟ ΕΙΔΟΣ. ΜΟΡΦΑΖΕΙ ΣΑΝ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΒΟΥΛΗ ΓΡΑΨΕ .ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, κύριος Παπακωνσταντίνου που πήγαινε το Σάββατο της φωτιάς;

    Βρισκόταν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την ακρίβεια στις 9.50 το πρωί και πετούσε σε νησί για διακοπούλες.

    Πότε θα το καταλάβετε βρε μπουμπούνες ότι αυτή που πάνε στην πολιτική στην σημερινή εποχή, πηγαίνουν για να τα οικονομήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΒΓΑΛΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
    ΤΑ ΓΟΥΡΛΩΜΕΝΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ.
    ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΦΡΟΙ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    "Αυτό το τσουνάμι αναξιοπιστίας των ΜΜΕ που πλήττει την χώρα μας , με ψευδή δημοσιεύματα, κατασκευασμένα ρεπορτάζ και αναληθείς ειδήσεις, είναι πρωτόγνωρο .
    Ουδέποτε στην ιστορία της δημοσιογραφίας δεν υπήρξαν τόσα πολλά (και συγκεντρωμένα σε ...μια χρονική στιγμή) ανυπόστατα , παραπλανητικά...
    και απατηλά δημοσιεύματα και ειδήσεις.
    Ουδέποτε δεν υπήρξαν τόσα πολλά λιβελογραφήματα, όσα την κιτρινισμένη εποχή που διάγουμε. Όλα αυτά σίγουρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ .

    Μετά την αποκάλυψη τόσων ψευδών δημοσιευμάτων-ειδήσεων ( υπόθεση Ερντογάν, υπόθεση Ζακ Μπαρό, υπόθεση νήσου Ρω,υπόθεση αγωγών κλπ) έρχεται χθες μια ακόμα ΕΠΙΣΗΜΗ αποκάλυψη κατασκευασμένης είδησης.
    Ο δικηγόρος του Χριστοφοράκου, Στέφαν Κουρσάβ με επιστολή του απαντά στην επιστολή του ΠαΣοΚ ,που είχε ζητήσει ...τον λόγο από το πρώην μεγαλοστέλεχος της SIEMENS και πρώην επισκέπτη-χορηγό των γραφείων της Χαριλάου Τρικούπη ,όπως άλλωστε επίσημα έχει καταθέσει ο κ. Τσουκάτος.

    Υπενθυμίζω ότι η επιστολή του ΠαΣοΚ , όπως χαρακτηριστικά αναφέρετο σ` αυτή, εδράζετο «στη δέσμευση την οποία ανέλαβε ο ίδιος ο δικηγόρος του κ. Χριστοφοράκου με δήλωσή του προς την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, ότι εφόσον το ζητήσει η Νέα Δημοκρατία ο πελάτης του θα παραδώσει ακριβή στοιχεία για χρηματοδότησή της».

    Η απαντητική ΕΠΙΣΗΜΗ επιστολή του Γερμανού δικηγόρου αποκαλύπτει για άλλη μια φορά την παραπληροφόρηση και την χειραγώγηση που υφίσταται η κοινή γνώμη της χώρας μας.
    Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Στέφαν Κουρσάβ ότι ο κ. Ραγκούσης επικαλείται δήθεν δήλωση του και ότι ουδέποτε έχει δώσει στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» ή σε (αρχι)συντάκτες της ( ?) , σχετική συνέντευξη αυτού του περιεχομένου.

    Μάλιστα αναφέρει ότι επειδή δεν διαθέτει γνώση της ελληνικής γλώσσας δεν είναι σε θέση να παρακολουθεί τις αναφορές του ελληνικού Τύπου και έτσι δεν μπορεί να αντικρούει ....εσφαλμένες αναφορές .

    Εάν αυτό δεν είναι διεθνές «ξεσκέπασμα» και διεθνές ρεζίλεμα των ΜΜΕ της χώρας μας , τότε τι είναι; Βλέπεται την ίδια κιόλας ημέρα είχε φροντίσει η συντριπτική πλειοψηφία των ελληνικών ΜΜΕ ,να αναπαραγάγει το κατασκευασμένο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ».
    Το υιοθέτησαν χωρίς ΚΑΜΙΑ διασταύρωση και το αναπαρήγαγαν κατά κόρον, προσθέτοντας μάλιστα διαφόρους πομπώδεις τίτλους ( «Αποκάλυψη Τώρα» «Ξεσκέπασμα» κλπ, απευθυνόμενοι - νόμιζαν - σε ..ιθαγενείς).

    Είχε προηγηθεί το διεθνές «φτύσιμο» στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» από τον αξιωματούχου της ΕΕ Ζακ Μπαρό που είχε διαψεύσει και αυτός τα περί δήθεν συνεντεύξεως του , την οποία ...όλως τυχαίως (ΚΑΙ ΑΥΤΗ όπως και του Βήματος) επικαλείτο ΕΠΙΣΗΜΑ το ΠαΣοΚ και μέσω αυτής επιχειρούσε να ...ασκήσει πολιτική.

    Βέβαια και καθώς το συνηθίζουν, ουδέποτε ζήτησαν συγνώμη ούτε οι εφημερίδες και τα άλλα ΜΜΕ για τα κατασκευασμένα δημοσιεύματα-ειδήσεις, ούτε φυσικά και το ΠαΣοΚ για τα πολιτικά ατοπήματα του , να προσπαθεί να ασκήσει πολιτική μέσω αυτών των...μεθόδων.

    Η πλήρης σύμπραξη του ΠαΣοΚ και των «νταβατζήδων» είναι πλέον ορατή και από ..τυφλούς."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ.

    ΟΥΤΕ ΜΙΑ, ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΟΥΤΕ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΑ 6 ΦΟΡΕΣ ΕΙΧΕ ΚΑΕΙ Η ΒΟΡΕΙΟ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ.

    ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ.

    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑΙΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολοι οι πολιτικάντηδες σαλτιμπάγκοι, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μπαίνουν στην πολιτική για να τα κονομήσουν.

    Πρόσφατες οι δηλώσεις του ΠΟΘΕΝ ΕΚΛΕΨΕΣ.

    Δεν τις είδατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗ?? ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ?? ΝΑ ΦΑΕΙ ΒΓΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΔΕ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ.
    ΚΑΛΑ, ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗ ΦΩΤΙΑΣ.
    ΚΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΑΠΟΚΑΪΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ.
    ΛΑΪΚΟΥΤΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγνώμη αλλά ο συγκεκριμένος μόνο και μόνο από τη φάτσα που έχει και με τον τρόπο που μιλάει, σε προδιαθέτει ότι είναι επαγγελματίας "εθνοπατέρας" - ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εν μέσω πυρκαγιών ο κ .Γ. Παπανδρέου απολάμβανε ...το μπάνιο του...!

    Τις προηγούμενες ημέρες με τις μεγάλες φωτιές στην Ανατολική Αττική -και όχι μόνο- είχα μια εύλογη απορία. Το ίδιο νομίζω και η πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών.

    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ο κ. Γ. Παπανδρέου αυτό το Σαββατοκύριακο και εμφανίστηκε ΜΟΝΟ δύο πρωινά, με ολιγόλεπτες παρουσίες στους τόπους όπου οι άνδρες των δυνάμεων κατάσβεσης εθελοντές και οι πολίτες έδιναν τον δικό τους αγώνα στις μάχες με τις φλόγες ;

    Μα το ποιο πιθανόν, απαντούσα στον εαυτό μου, στο γραφείο του στην Ιπποκράτους απ` όπου θα παρακολουθούσε διαρκώς την εξέλιξη της πύρινης λαίλαπας. Αυτό είναι το λογικό για έναν πολιτικό Αρχηγό και ...εν δυνάμει Πρωθυπουργό (όπως τον χαρακτηρίζουν ο κ.Ψυχάρης, ο κ. Λαμπράκης, ο κ. Μπόμπολας και τα ...άλλα παιδιά).

    Αλλά Φευ ! Όπως διαβάζω σε δημοσίευμα από την καθημερινή εφημερίδα της Πάτρας «Σημερινή» , στη στήλη «το κεντρί», (παρεμπίπτοντος η εφημερίδα πρόσκειται στο ΠαΣοΚ), ο κ. Γ. Παπανδρέου εθεάθη να απολαμβάνει ....το μπάνιο του σε παραλία του Διακοπτού ( κλικ στη φωτο). ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !

    Συγκεκριμένα η εφημερίδα αναφέρει ότι: «Στην περιοχή του Διακοπτού, στην παραλία της Πούντας, εθεάθη προχθές το μεσημέρι (σ.σ της Κυριακής) να κάνει το μπάνιο του ο Γ. Παπανδρέου. Ο πρόεδρος του Κινήματος το πρωί του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής βρισκόταν κοντά στις περιοχές της Αν. Αττικής που είχαν παραδοθεί στις φλόγες , το μεσημέρι μετέβη έως το Διακοπτό, όπου (σ.σ εκτός του μπάνιου του) είχε και συνάντηση με πρόσωπα του περιβάλλοντος του».

    Μέσα λοιπόν στην αγωνία χιλιάδων ανθρώπων που οι περιουσίες τους απειλούνταν να γίνουν παρανάλωμα του πυρός , μέσα στην πίκρα κάποιων άλλων πολιτών που έβλεπαν να καταστρέφονται οι κόποι μιας ζωής και μέσα στις πύρινες γλώσσες που απειλούσαν ανθρώπινες ζωές, μέσα σε αυτόν λοιπόν τον χαμό που επικρατούσε ο κ. Γ. Παπανδρέου ….απολάμβανε το μπάνιο του.

    Έμπρακτη απόδειξη πως θεωρεί ο ίδιος την έννοια της υπευθυνότητας. Έμπρακτη απόδειξη πως θέλουν τα συμφέροντα τον ...(επόμενο;) Πρωθυπουργό και τον ρόλο του στην διακυβέρνηση αυτής της χώρας!!!

    ΑΥΤΟ ας μας ανοίξει τα μάτια. Γιατί μετά την απομάκρυνση ...εκ του ταμείου , ουδέν λάθος αναγνωρίζεται !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΩ ΠΩ ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ …. ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝ

    Ο ΣΤΡΑΒΕΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΤΕ ΔΑΣΟΣ ?

    **** ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ. ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ *****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ξυπνατε μαλακες,εκατερωθεν κομματοσκυλα!!!

    Αντιδραστε και μη μασατε καραμελες,βολεμενοι 40-50ρηδες των 1000 € που τρεχετε πισω απο τα βουλευτακια στις ψηφοθηρικες επιδρομες μπας και σας παρει κανα ματε και σας θεωρησει εργατικο και τιμιο!!

    Στα διαλα,τελειωνουμε,παρτε το χαμπαρι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατι να μην του κατεβει το φαγητο,το σπιτι του καιγοντανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΕΟΙ ΕΛΕΟΣ......
    ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ???.
    Τι ασυναρτησίες λέτε συνεχώς ρε χαζοχαρούμενοι πράσινοι αφισσοκολλητές;
    Άντε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη ρε ανεγκέφαλα πρόβατα που θα μας κάνετε και υποδείξεις.
    Μπέεεεεε.....
    Μόνο το ότι σας εμπνέει ένα πλουσιόπαιδο από τα βόρεια προάστια που, εκτός από πνευματικά καθυστερημένος, είναι και ξεπουλημένος στα μεγάλα συμφέρονται και στους αμερικάνους λέει ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για το περιεχόμενο του εγκεφάλου σας.
    Κουφιοκεφαλάκηδες, έ κουφιοκεφαλάκηδες.
    Ούστ Κατέληδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σχεδόν 25.000€ κόστισε η κομματική φιέστα του Ευριπίδη Στυλιανίδη για τα εγκαίνια του Μουσείου Καραθεοδωρή…
    22/5/2009

    …έπεται συνέχεια!!! Λαμόγια ξοδεύουν δημόσιο χρήμα
    Περίπου 25.000€ και για την ακρίβεια 24.812,80€ κόστισε στον Δήμο Κομοτηνής, δηλαδή σε όλους εμάς, τα εγκαίνια του Μουσείου Καραθεοδωρή στην πόλης μας, η κομματική φιέστα του Ευριπίδη Στυλιανίδη, που του πρόσφερε πλουσιοπάροχα ο αχυράνθρωπος δήμαρχος Δημήτρης Κοτσάκης. Μέσα στα έξοδα που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στις φωτογραφίες, δεν συγκαταλέγονται και άλλα, όπως η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε εκείνη την ημέρα, οι καταχωρήσεις στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, η διαφήμιση που έγινε. Οπότε καταλαβαίνετε πολύ καλά ότι το χρηματικό ποσό αυξάνεται κι άλλο!
    Απορίας άξιο είναι ότι ο Δήμος Κομοτηνής πληρώνει για την διαμονή των καλεσμένων 6.865€ και για τα αντίστοιχα αεροπορικά τους εισιτήρια 4.925,92€!!! Κάτι δεν πάει καλά εδώ. Πληρώσαμε ακόμα Κομοτηναίοι και την φύλαξη του μουσικού Μιχάλη Χατζηγιάννη με 3.250€!!! Από ποιον τον προστατεύαμε;;; Τι να πούμε;;; Και για να μην ξεχνιόμαστε για μια ακόμη φορά, μεγάλο μέρος των χρημάτων δόθηκε σε προμηθευτές εκτός Κομοτηνής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΩΣΦΟΡΙΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ,ΤΟΝ ΚΕΡΑΝΗ,ΤΟΝ SOULIS ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ.ΠΑΛΙ ΕΤΡΩΓΕ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΚΕΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ 45000000ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΠΟΤΙΜΑΤΑΙ.ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ..Ο θεος να σε φυλαει απο γιατρο και δικηγορο...Για να πανε καλα αυτά τα επαγγέλματα πρεπει να ειμαστε αρρωστοι και εγκληματιες αλλιως κλεινουνε...Παρασιτα, που εχουν γινει στην κοινωνια της ανωμαλιας περιοπτοι και αξιοσεβαστοι...Ενταξει, παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις,μην τα γαμαμε ολα..Γενικα μιλαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση