GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βγήκαν τα ντεκολτέ...

Από το http://trelokouneli.blogspot.com/ . Επικρίσεις από το κόμμα της αλλά και το ενδιαφέρον του κοινού έχει συγκεντρώσει υποψήφια βουλευτή...

Από το http://trelokouneli.blogspot.com/
.
Επικρίσεις από το κόμμα της αλλά και το ενδιαφέρον του κοινού έχει συγκεντρώσει υποψήφια βουλευτής των Χριστιανοδημοκρατών, με την προεκλογική αφίσα της που κοσμεί την περιοχή Kreuzberg του Βερολίνου, της οποίας των πολιτών την ψήφο ζητεί.
Η 57χρονη Βέρα Λένγκσφελντ, επέλεξε για προεκλογική αφίσα μία φωτογραφία δική της δίπλα σε αυτή της επικεφαλής του CDU καγκελαρίου Μέρκελ.
Την προσοχή τραβά η ...

υσική ομοιότητα των δύο γυναικών αλλά και η ομοιότητα στο ντύσιμο, το οποίο περιλαμβάνει βραδινή ένδυση με βαθύ ντεκολτέ. Το δε σλόγκαν "Έχουμε περισσότερα να προσφέρουμε" κάνει τον ψηφοφόρο να μπαίνει σε... πονηρές σκέψεις.
Περίπου 750 αφίσες έχουν ήδη αναρτηθεί στους δρόμους του Κρόιτσμπεργκ, με πολλές από αυτές να έχουν εξαφανιστεί καθώς πολλοί τις παίρνουν για σουβενίρ.
"Ήθελα να παρουσίασω κάτι που θα τραβούσε την προσοχή" δήλωσε η κ. Λένγκσφελντ, τονίζοντας ότι μετά τα πόστερ, το ενδιαφέρον του κοινού για το προεκλογικό της site έχει αυξηθεί. Εκπρόσωπος των Χριστιανοδημοκρατών δήλωσε σχετικά πάντως ότι το κόμμα δεν είχε γνώση για το πόστερ, ενώ ο τομέας Γυναικών του κόμματος επέπληξε την υποψήφια βουλευτή, λέγοντας ότι "δεν χρειάζεται πλέον (οι γυναίκες) να καταφεύγουμε σε αυτά τα μέσα".

6 σχόλια

  1. ΓΑΠ:
    Δεν εορταζω σημερα.
    Παπακωνσταντινου:
    Ναι κ.προεδρε δεν εορταζεται σημερα ..
    Γαπ:
    Οχι δεν εννοω δεν εορταζω σημερα ,εννοω δεν εορταζω σημερα.
    Παπακωνσταντινου :
    Ναι κ προεδρε,δεν εννοειτε δεν εορταζεται σημερα,εννοειτε οτι δεν εορταζεται σημερα.

    Ο ανωτερω διαλογος εγινε δημοσια ,σε συγκεντρωση των πασοσκοσκυλαιων,στην οργανωση πολιτικη γραμματεια,πολιτικη σχεδια,εκτελεστικη εποπτεια κλπ παρουσια ολων των πασοκοσκυλαιων του εκτελεστικου σχεδιασμου και επισης παρουσια ολων των πασοκοσκυλαιων δημοσιοκαφρων..
    Δημοσια!

    Ομως!
    Μολονοτι ολοι οι συνεδροι ακουσαν και πολυ καθαρα μαλιστα αυτον τον διαλογο ,μεταξυ των αστερων αυτων του πολιτικου κοσμου,και μολονοτι καταλαβαν την εννοια των λεξεων αυτων καθ εαυτων,στην πραξη το πραγματικο νοημα αυτου του διαλογου ουδεις το αντιληφθηκε..

    ο πρωτος που αντεληφθη το πραγματικο νοημα αυτουνου του διαλογου,ηταν ο παντα αποκαλυπτικος σχολιαστης "σταθης παλαιολογος" που αμεσως ανεκραξε!::\
    Ο ΓΑΠ δεν θα παει φετος στην παναγια Σουμελα με την θετη μητερα του τη κ.Μιμη λιανη παπανδρεου!

    Ακολουθει αμεσως το αλλο σκελος των σχολιαστων ο "γιαννη δαιδαλος":
    "Ανοιγει καινουργια σελιδα για το πασοκ"..

    Και να σου λιγακι καθυστερημενο το χρηστο λουτραδη:
    "ο ΓΑΠ υλοποιει την απαιτηση του λαου,Γιωργο αλλαξε τα ολα"...

    Φυσικα λογω εορτων ,η ενημερωση δεν ειναι πληρης!!

    Θα ακολουθησει την Δευτερα στα καναλια των 8 πληρεστερη ενημερωση..
    Ο χατζηνικολαου θα κανει την σχετικη εισηγηση και αμεσως μετα η στραβομουτσουνη κ.(μην χεσω!)μακρη θα αποφανθει:
    "Ν κυβερνηση της Νεας δημοκρατιας και ο ιδιος ο Καραμανλης καταλαβαβε οτι πρεπει να παει σε εκλογες το Φθινοπωρο..

    Χασκογελωντας συμφωνει και ο ποντικομουρης παυλοπουλος..

    Ναι κ.τραγκα λεει το χαμενο το χατζηνικολαου:
    "εγω θεωρω οτι η ντορα δεν εχει λογο να βιαζεται. Νομιζω οτι αυτο ηταν "ενα εξυπνο επικοινωνιακο τρυκ" του κ.Γεωργιου παπανδρεου..

    Φυσικα λεει το αλλο το βλογιοκομμενο τσιμα με την συφιλικη φατσα στο ΜΕΓΚΑ..
    Η κυβερνηση θα παει σε εκλογες το Φθινοπωρο..
    Μα λεει η τρεμη τι πρεπει να κανει??
    Δεν μπορει να κανει αλλιως απανταει η ανοργασμικια σπυρακη...

    Μισο λεπτο περιμενετε φιλοι μου !
    παω να κατουρησω κι ερχομαι ..

    ο φιλος σας
    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι κακή σας μέρα, κακό ψόφο να ‘χετε. Η Γάζα να σας τυλίξει σαν σάβανο. Μούμιες να γίνετε ταριχευμένες και να θαφτείτε στα έγκατα των πυραμίδων που φτιάχνετε από τα λεφτά που μαζεύετε. Από αρχαιοτάτων χρόνων, όχι και πολύ να μην το παρακάνουμε, επι Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας οπου εδραιώθηκε το δίκαιο που πατούν οι σεμνοί και ταπεινοί ελβετόψυχοι επιτρέπεται δια νόμου στους εβραίους της εποχής να κάνουν μόνο τρία επαγγέλματα: να είναι σαράφηδες στο δρόμο, να είναι κλόουν και ηθοποιοί στο δρόμο και να μαζεύουν τα σκουπίδια στους δρόμους. Οτι ακριβώς κάνουν και σήμερα… Και εξηγούμαι: ελέγχουν οι εβραίοι όλες τις τράπεζες της αμερικανικής αυτοκρατορίας ελέγχουν όλο το Σόου Μπιζ που είναι σε επιδέξια εβραϊκά χέρια και συνεχίζουν ακάθεκτοι να μαζεύουν όλα του κόσμου τα σκουπίδια έχοντας στην ιδιοκτησία τους τα μουσεία. Τοκογλύφοι, τσιρκολάνοι και σκουπιδιάρηδες μια ζωή, αλλά τα τελευταία χρόνια εξασκούν κι άλλο ένα επικερδές επάγγελμα: Αυτό του επαγγελματία δολοφόνου των παιδιών και γυναικών με μαντίλες. Εχουν κατσικωθεί οι εβραίοι μετά τον πόλεμο στην Παλαιστίνη, σ’ενα μικρό μέρος της στην αρχή αλλά χρόνο με το χρόνο ο Σιωνιστικός μεταστατικός καρκίνος καταβροχθίζει τα πάντα γύρω του και τρέφεται με βομβαρδισμένες σάρκες μικρών παιδιών.

    Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι.

    Καταδικάζουμε την βία από όπου και αν προέρχεται, ε; αυτοί οι συνασπισμένοι πασοκομασωνοι της αριστεράς και της γωνίας μας έχουν αλαλιάσει. Ιδια είναι η βια του πιτσιρικά με την σφενδόνα και του πρεζοναύτη με το μπαζούκας, ίδια είναι η βία των τραπεζών που ξεκληρίζουν οικογένειες που αρπάζουν τα σπίτια με την βία του παιδιού με την μολότωφ που καίει ένα υποκατάστημα ασφαλισμένο ίδια έιναι η βία με τα 26 αυτοσχέδια πυραυλάκια της χαμάς με το πυρηνικό οπλοστάσιο του ισραήλ το Ισραήλ που κάνει λαγό τον Ομπάμα χριστουγεννιάτικα μέχρι να βγάλει ο μαυρούλης την στολή του γκολγ να φορέσει την πανοπλία και να βάλει φωτιά στα περσικά τα χαλιά τα ιπτάμενα

    σε λιγο δεν θα φαίνεται χαζή η ερώτηση της ξανθιάς: ιραν η ιράκ. θα ισοπεδωθούν και τα δυο με τεράστιες τρύπες για να παίζουν γκολφ οι ναζί σιωνιστές

    Δε χρειάζεται σε -ονι να τελειώνει, εβραίοι γουρούνια δολοφόνοι.

    Εβραίοι – Γουρούνια – Δολοφόνοι. Εγώ θα το λέω κι ας ενοχλούνται οι Δωσίλογοι της Αριστεράς και οι κωλόγριες του Πολιτικού Ορθολογισμού ότι υπάρχουν και καλοί Εβραίοι, υπάρχουν και καλοί αστυνομικοί κι ότι δεν είναι σωστό να τους βάλουμε στο ίδιο τσουβάλι όλους. Καλή μου κυρία,όταν έχω τον μπάτσο απέναντι και με ψεκάζει με ληγμένο εβραϊκό χυμό – Jewish juice που λέμε – θα ρωτίξω τι ζώδιο είναι και να μου δείξει την φτωχή φορολογική του δήλωση, πριν του εκσφενδονίσω την αμυντική μου μπουκάλα;

    Τελειώνουν και οι παλαιστίνιοι σιγά σιγά στην γάζα αλλά ότι και να κάνουνε οι αμερικανοεβραίοι μιλιταριστές είναι καταδικασμένοι γιατί οι εβραϊκές οικογένειες κάνουν 1 με δυο παιδιά ενώ οι μουσουλμάνοι οκτώ με δώδεκα.
    Ναζίσιωνιστές θα πεθάνουν αγάμητοι «γελια» φιδάκια


    ΤΖΙΜΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανταστητε ρε παιδια τη Μερκελ, τη Ωλμπραϊτ, τη Χιλαρυ, την Αλεκα, και τη Ντορα, ξεβρακωτες σ' ενα δωματιο με ΕΝΑ μονο δονητη!

    Και το παρδαλον εριφιον θα ξεσκιστει στο γελιο.
    Φανταστειτε.....λεω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση