GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ...

Από το "ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ" . Τί μπορείς να πεις για την τρέλα τους να σώζουν τις περιουσίες μας πάση θυσία – ακόμα και της δικής τους ζω...

Από το "ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ"
.
Τί μπορείς να πεις για την τρέλα τους να σώζουν τις περιουσίες μας πάση θυσία – ακόμα και της δικής τους ζωής;. Τους αρκεί η ευγνωμοσύνη μας;. Το ευχαριστώ μας στους Σταυραετούς που σώζουν τις ζωές και τα σπίτια μας από τη φωτιά μήπως είναι λίγο; Πόσο περιττά είναι τα λόγια μας προς την οικογένεια του ήρωα πιλότου που χάθηκε εν ώρα καθήκοντος; Χάσανε τον άνθρωπο τους εκείνοι αλλά και μεις έναν δικό μας άνθρωπο, που πάσχιζε μέχρι την τελευταία του στιγμή για το καλό μας.
Αυτός δεν είναι ο ορισμός του ήρωα; Το να αγωνίζεται ανυστερόβουλα και...

με αυταπάρνηση για το Κοινό Καλό; Το να νικά την αντιξόοτητα με τα μηδαμινά μέσα που του παρέχει το κράτος και να δείχνει στους καρεκλοκένταυρους σαθρών εξουσιών ότι οι Ήρωες Δεν Είναι Αναλώσιμοι γιατί το στίγμα που αφήνουν εδράζεται στην ύψιστη αξία της προσφοράς στον συνάνθρωπο και την πατρίδα. Γι’ αυτό και η μνήμη τους είναι αιώνια ανεξίτηλη.

14 σχόλια

  1. Αιωνία του η μνήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο και κρίμα που χάνουμε τέτοιους χρήσιμους ανθρώπους εξαιτίας των άχρηστων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΕΕΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ !!!
    ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ(ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΠΛΕΟΝ) ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ !!! ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΣΚΩΤΟΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΒΙΟΠΑΛΗΣ ΣΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.
    ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ (ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ) ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΄΄ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΄΄ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ.
    ΗΤΑΝ ΄΄ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ΄΄ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙ (ΜΕ 3000 ευρώ το μηνα συνταξη και εφάπαξ 140.000 που πήρε 20 μέρες μετά)και στην συνέχεια οικειοθελώς επανήλθε στην Αεροπορια για να πάρει και άλλα απο το κράτος ??? ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΕ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ !!! Για τους άλλους όμως που χάνονται κανένας πρωθυπουργος δεν θα εκφράσει την ...συντριβή του και καμμία Βουλή δεν θα ΄΄ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ΄΄ την οικογένεια τους. Κατα τα λοιπά Πατρίκειοι και πληβείοι ζουμε στην ιδια χώρα οπου κατά το Σύνταγμα είμαστε όλοι ισοι !!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΚΥΛΕΥΟΝΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΤΑΦΟ -ΑΚΟΜΑ- ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΤΟΥΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ήρωες δεν είναι αναλώσιμοι, η κυνέρνηση είναι αναλώσιμη εντός ολίγων μηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ νομιμοποίησε δεκάδες χιλιάδες αυθαίρετα στην Αττική το 2003;

    Και ποια ήταν η Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ τότε (και σήμερα κάνει την παρθένα);

    Και ποιος ήταν πρωθυπουργός τότε (και σήμερα κάνει τη νυφίτσα);

    Και ποιος ήταν ο Ράν ταν πλάν της παράταξης τότε και σήμερα (αλλά τώρα κάνει την πάπια παρουσιάζοντας τζάμπα ευχολόγια αντί πραγματικών σχεδίων);

    Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς άλλος ένας που πέφτει θύμα των συμφερόντων που κατακαίνε τη χώρα μας. Θεός σχωρέστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9.27 μαλάκα. Αν καιγόταν το σπίτι σου θα τον παρακαλούσες να στο σβήσει ρε χοντρομαλάκα γαλάζιε κηφήνα. 10.05 το stage σου από τον Χαζώναρο τελειώνει όπου νάναι. Γράψε όσες μαλακίες μπορείς να προλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρεις εργάτες οδηγήθηκαν στο θάνατο μέσα σε λίγες ώρες.
    Ενας 38χρονος συμβασιούχος εναερίτης της ΔΕΗ που στάλθηκε να δουλέψει «γυμνός» με μόλις 15 ημέρες «εκπαίδευση».
    Ενας ακόμα εργάτης 55 ετών, χειριστής γερανοφόρου, κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτροφόρο καλώδιο της ΔΕΗ. Κ
    αι το κακό τρίτωσε λίγη ώρα μετά, όταν ένα 28χρονο παλικάρι κάηκε από την έκρηξη σε υψικάμινο της ΛΑΡΚΟ. Το τελευταίο, ακόμα χειρότερο.

    Μόλις στις αρχές Αυγούστου, στη Λάρκο, στον ίδιο χώρο ένας πατέρας τεσσάρων παιδιών κάηκε στην κυριολεξία από καυτό μετάλλευμα.
    Τότε, οι αρμόδιοι βγήκαν και μίλησαν για ευθύνες, για μέτρα, για... Χτες το φονικό επαναλήφθηκε. Η απόλυτη αδιαφορία για την ανθρώπινη ζωή. Η απόλυτη ύβρις.

    Ο θάνατος περιδιαβαίνει στους τόπους δουλειάς. Στα κρεματόρια που οι εργοδότες ονομάζουν εργοστάσια. Εργάτες νεκροί, εργάτες σακατεμένοι, εργάτες που πληρώνουν βαρύ φόρο με τη ζωή τους και την υγεία τους. Ολοι τους θυσία στο βωμό του κέρδους. Θυσία, για αυτούς που κερδοφορούν και θεωρούν τον εργάτη αναλώσιμο.
    Φτάνει ως εδώ! Πρέπει να τους σταματήσουμε.
    Δεν πάει άλλο με αυτό το επαναλαμβανόμενο έγκλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9.27 Ειλικρινά τί σκατό κουβαλάς στο μυαλό σου. Εσένα σε απασχολεί το πώς θα το χαρακτηρίσουμε εργατικό ή μη; Και σύ και γω είμαστε μισθοφόροι και μπορεί ανά πάσα στιγμή να πάθουμε τα ίδια. Εκεί είναι το ζήτημα ή το ότι αυτός - έστω και επανερχόμενος- πήγε να σου σώσει το τομάρι και το σπίτι με αποτέλεσμα, επειδή είχε σαπάκι, να σκοτωθεί. Πόσο μαλάκας μπορεί να είσαι και να λες παπαριές;. Πες τουλάχιστο ένα θεός σχωρέστον ρε κρετίνε. Ανοιχτός είναι ακόμα ο τάφος του. Αρχιπαπάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 12.06 ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΤΩΝ BLUE BOYS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΔΕΞΙΟΣΚΥΛΑ -ΣΤΡΑΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΕΟΠΑΙΧΤΕΣ !!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ...ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΥΠΝΑΕΙ (?) Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΣΤΡΑΤΟΣΚΥΛΑ ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ (ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ) ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΚΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ !!! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΑΣ ΄΄ΚΟΦΤΕΙ΄΄Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑ Η ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΑΕΡΟΠΟΡΟ.
    ΑΝΑΠΑΥΤΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΥΣΥΧΑΣΤΕ ...Ο ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2.40 δεν χαλαρώνεις λίγο. Υπάρχουν και τα εμφράγματα. Κούλαρε. Θα χαθείς και σύ άδικα σαν τον πιλότο. Take it easy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2.40 ΣΩΣΤΑ ΣΤΑ ΛΕΝΕ. ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Θεός σχωρέστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση