GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψάχνουμε το google στην μηχανή της google...‏

Aπό το http://papatzides.blogspot.com/ Ελληναράδες αθάνατοι...Για να δείτε πόσο ηλεκτρονικά αναλφάβητος είμαστε ως λαός, δείτε τι ανακάλυψαν...

Aπό το http://papatzides.blogspot.com/

Ελληναράδες αθάνατοι...Για να δείτε πόσο ηλεκτρονικά αναλφάβητος είμαστε ως λαός, δείτε τι ανακάλυψαν απ την ίδια την google για το πως σερφάρουν οι Ελληνες στο διαδίκτυο! Μέσα στις 10 πρώτες σε αναζήτηση λέξεις που βάζουν οι Ελληνες για αναζήτηση είναι και το google! Mε απλά ελληνικά ,ψάχνουμε το google ενώ ήδη είμαστε στην μηχανή της google! Aλλά θα μας πείτε έδω όλοκληρος αστυνόμος που λέει ότι είναι "αυθεντία" έλεγε οτι τα blogs είναι ανωνυμα σε όλο το κόσμο...Κρίμα τους ανθρώπους που έχει καταστρέψει...Ασε δε τους ειδικούς μπλογκολόγους των καναλιών των εφημερίδων και κάποιων site που αναλύουν πως θα συλλάβουν τους bloggers και άλλα περι κατάργησης της ΑΔΑΕ και ανάθεση στην ΕΥΠ του απόρρητου των επικοινωνιών!Τώρα επι της έρευνας δείτε τι ανακάλυψαν οι ίδιοι οι άνθρωποι της google για τα "Ψαχτίρια" των ελλήνων χρηστών στη μηχανή τους.
"Τα ελληνικά ερωτήματα αναζήτησης κυριαρχούν σε ποσοστό 51%, ενώ ακολουθούν τα greeklish (34%) και τα αγγλικά (15%). Το ενδιαφέρον είναι ότι αν προσθέσουμε τα brand names (πχ Facebook, in, YouTube, Google) τότε...

οι Έλληνες φαίνεται να προτιμούν τα Αγγλικά ως πρώτη επιλόγη τους (72%), έπειτα τα ελληνικά (15%) και τέλος τα greeklish (13%).
Η μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε για την ολοκλήρωση της έκθεσης περιλαμβάνει τη συλλογή δεδομένων, κατά τον Ιούνιο του 2009, που αντιστοιχούν σε μοναδικά ερωτήματα αναζήτησης (ερωτήματα που εμφανίζουν έστω και ένα διαφορετικό χαρακτήρα σε σχέση με τα υπόλοιπα πχ Google – goggle) με ικανοποιητικό όγκο αναζητήσεων (τουλάχιστον 1.000 αναζητήσεις ανά εβδομάδα).
Στη συνέχεια, τα ερωτήματα αναζήτησης κατηγοριοποιήθηκαν σε τρεις ομάδες: Αγγλικά, Ελληνικά και Greeklish, με την απόδοση διαφορετικής βαρύτητας σε κάθε ένα από αυτά, όσον αφορά στη συμμετοχή τους στα τελικά ποσοστά ανάλογα με τον όγκο αναζητήσεων που διέθεταν.
Για παράδειγμα, το ερώτημα αναζήτησης “hotel”, “ksenodoxeio” και “ξενοδοχείο”, με αντίστοιχους όγκους αναζητήσεων 49, 12 και 39 σε σύνολο 100 αναζητήσεων, συμμετέχουν κατά 49%, 12% και 39% στα τελικά ποσοστά.
Παρόλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα των δεδομένων που συγκεντρώθηκαν σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και δεν μπορούν ούτε πρέπει να θεωρηθούν τα ευρήματα διαχρονικώς αμετάβλητα, καθώς αφορούν τη γλώσσα, η οποία αποτελεί ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο σημειακό σύστημα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δημοφιλέστερες λέξεις παγκοσμίως, κάντε κλικ στο google.com/insights/search.
"Πηγή http://www.xblog.gr/?p=11402

14 σχόλια

  1. Αποκαλυψη σουπερ

    Διαβασαμε στο Πρωτο Ψεμα οτι μεταξυ των πλουσιων βουλευτων ειναι και οι σοσιαλιστριες

    Διαμαντοπουλου Δαμανακη κλπ...(απο το εβραισταν) και συνδιασαμε τις μηνυσεις που εχει καταθεσει πολιτικος

    ρε μηπως απο τα κλεμμενα της Ασπαιτε τρωγαν πολλοι απο πολλα κομματα

    η συνεχεια στα δικαστηρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΑΧΤΕ

    ΑΣΠΑΙΤΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ


    ΤΙ ΩΡΑΙΑ
    ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. <>
    Στην προσπαθεια σου να μας εντυπωσιασεις με το τι κανουν ολα τα αναφαλβητα κοροιδα

    χωρις να το θες μαρτυρησες αυτο που για πρωτη φορα εντυπωσιασε κι εσενα.

    (google that one ψευτομαγκα)
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγγνωμη, αλλα ποιος ηταν ο σκοπος της ερευνας αυτης και τι εξυπηρετει? στο να βγαινουν καποιοι νεοπλουτοι της γνωσης και να αποκαλουν τους ελληνες "ηλεκτρονικα αναλφαβητους"? Μωρε τι μας λετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στελνουν μερικοι για αναρτηση σε blog -πηγα στη ταδε υπηρεσια και ο υπαλληλος στο ταδε τμημα που καθοταν στο μικρο γραφειο δεξια καπνιζε!ουστ παλιορουφιανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ίσα - ίσα αυτό δείχνει την φιλοπερίεργη και ερευνητική διάθεση του Έλληνα που δοκιμάζει τις μηχανές αναζήτησης για να δει πώς αυτές συμπεριφέρονται. Είμαι βέβαιος πως όλοι είχαν στο μυαλό τους "άραγε τι βρίσκει το ψαχτήρι για το ψαχτήρι;;"

    Το θεωρώ ενθαρρυντικό που έχουμε ως λαός ακόμη αυτή την παιγνιώδη διάθεση. Κάτι τέτοιες στιγμές ξαναβρίσκω την ελπίδα μου για το λαό αυτό!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε άχρηστε, το να κοκορεύεσαι δεν σου έχουν μάθει όταν σε περνούσαν από τον πάγκο πως είναι η μεγαλύτερη αμάθεια; Δεν σου έχουν μάθει πως όταν είσαι καινούριος σε μια δουλειά θα κάνεις και μαλακίες; Δεν σου έχουν μάθει ότι το να κοροϊδεύεις έναν άμαθο είσαι εσύ που το κάνεις ο άμαθος;Και δεν μου λες όταν σε έσπερνε ο πατέρας σου, έριξε και σπερματοζωάριο πληροφορικής μαζί ή το ήπιες με το γάλα της μάνας σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε αυτό το μπουρδέλο που λέγετε ΕΟΤ στην οδό Σούτσου, γιατί περί μπουρδέλου πρόκειται, η απαγόρευση για το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους δεν έχει περάσει, δεν την γνωρίζουν, έχουν χεσμένους και νόμους και συναδέλφους που δεν καπνίζουν, και πρώτοι και καλύτεροι κάτι διευθυντές, διευθύντριες, τμηματάρχες και τμηματάρχησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα βρεθει καποιος δημοσιογραφος να ψαξει την περιπτωση ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΥΡΟΥ στα ΕΛΤΑ,που ξοδευει τα χρηματα της επιχειρησης με παρατες και ταρατατζουμ στις Κυκλαδες για να εκλεγει βουλευτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και η τινα η μπιρμπιλη έτσι ψαχνει να βρεί, ποιούς αλήτες του πασοκ στα blogs, πρέπει να πληρώνει κάθε βδομάδα.
    Μην κοιτάτε αυτό το Σκατόμουτρο
    το Καψαμπέλη. Αυτόν ως γνωστόν
    τον πληρώνει ο Μπομπολας,
    μέσω TROKTIKOY.
    Τι νομίζετε συμπτωματικά έχουν τα ίδια θέματα !!!
    Μπομπολέικο χρήμα τρέχει εδώ, σε αυτά τα χαμενα κορμιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπράβο ρε τουρκόγυφτε πρώιμε ευρωλιγούρη . Ψάξε να βρεις κάτι άλλο για να πουλήσεις πνεύμα . Αι χάσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το ωραίο είναι ότι κάθε αναλφάβητος έχει και ένα υπολογιστή στο γραφείο του και σύνδεση internet με σούπερ ταχύτητες. Αυτοί ούτε γραφείο δεν θα έπρεπε να έχουν αλλά να βόσκουν πρόβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ ΤΡΟΜΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΡΧΙΔΟΜΑΛΑΚΑ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση