GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H κατάργηση των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων...

Από το http://logoplokies.blogspot.com/ . ΕΠΕΛΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !... Σε πρώτο πλάνο η επιδίωξη των Τραπεζών και των τραπεζιτών, ν΄ ...

Από το http://logoplokies.blogspot.com/
.
ΕΠΕΛΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !... Σε πρώτο πλάνο η επιδίωξη των Τραπεζών και των τραπεζιτών, ν΄ απαλλαγούν από την υποχρέωσή τους να συνάπτουν κλαδικές συλλογικές συμβάσεις.
Τι κι αν η υποχρέωση αυτή πηγάζει από Νόμους και διατάξεις, ακόμα κι από το ίδιο το Σύνταγμα ; Σκασίλα τους !...
Το συνδικάτο των τραπεζοϋπαλλήλων, η ιστορική ΟΤΟΕ, χτυπήθηκε πέρσι, μέχρι εξαντλήσεως, (σε απεργιακές κινητοποιήσεις), και η όλη υπόθεση πήγε, τελικά, σε μια Ανεξάρτητη Αρχή, τον ΟΜΕΔ, η οποία έδωσε μια προσωρινή λύση, αρκετά καλή για τους εργαζόμενους, (υπό τις υπάρχουσες συνθήκες…).
Ο ΟΜΕΔ, όμως, ήταν κατηγορηματικός και καταπέλτης, κατά των Τραπεζών, στο ζήτημα της υποχρέωσής τους και να εκπροσωπούνται, μέσω της ΄Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών, (την οποία οι ίδιες, ήθελαν «λέσχη» κι όχι εργοδοτική οργάνωση…), και...

να συνομολογούν κλαδικές συμβάσεις εργασίας.
Τι τόθελε, (η Ανεξάρτητη Αρχή) ; Αφήνοντας, προσωρινά την ΟΤΟΕ, οι τραπεζίτες κι όλος ο νομικός μηχανισμός τους, όρμησαν στον ΟΜΕΔ : «Δεν έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει !...», υποστηρίζουν και οι προσφυγές, με τις αγωγές, πέφτουν σαν χαλάζι…
Μια προσφυγή τους εκδικάζεται σήμερα, (ντάλα καλοκαίρι), γι αυτό η απεργία στο χώρο, γι αυτό και οι συγκεντρώσεις στα Δικαστήρια…
Δεν είναι ένα απλό θέμα, μιας διαμάχης εργοδοτών με εργαζόμενους και συνδικάτα, αυτό που συμβαίνει. Είναι η επίθεση που κάνει το βαθύ κράτος των Τραπεζών, η Μαφία της Οικονομίας, οι δυνάστες των ελληνικών νοικοκυριών, ενάντια στους θεσμούς, ενάντια στο ίδιο το Σύνταγμα, ενάντια σε μια Ανεξάρτητη Αρχή, που με την παρουσία της και τη λειτουργία της, δίνει, (στο μέτρο του δυνατού), ένα στήριγμα στα συνδικάτα και τους εργαζόμενους.
Ας προσέξουμε τις εξελίξεις και την πεπατημένη : πρώτα αμφισβητήθηκε και, στην ουσία, καταργήθηκε, η Αρχή για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος, ύστερα μπήκε στο στόχαστρο η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, (για τις θέσεις της σχετικά με τις κάμερες…), τώρα παίρνει σειρά ο Οργανισμός Μεσολάβησης και Διαιτησίας…
Η κυβερνητική εξουσία, της νεοδημοκρατίας, φυσικά και είναι με την πλευρά την αντεργατική, την αντιλαϊκή ! Καταπολεμά τις ανεξάρτητες αρχές και συντάσσεται με τους επιβουλείς τους : όχι, μόνο, ανέχεται, αλλά στηρίζει, (για μια ακόμα φορά), τους τραπεζίτες, στις αντιδημοκρατικές τους επιδιώξεις, στις προσπάθειές τους να καταργήσουν το Σύνταγμα και τους Νόμους !
Πρόκειται για την απροκάλυπτη συνένωση, στην πράξη, των αντιλαϊκών δυνάμεων της πολιτικής και της οικονομίας, για μια επέλαση, κατά της ίδιας της Δημοκρατίας !

11 σχόλια

  1. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ, ΛΕΩ ΕΓΩ !
    Κρίμα που δεν είναι το Χαζο-γκιόργκο κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση!
    Κεφάλι ο δικός σου και ξέρει τί κάνει, ειδικά τα οικονομικά τα κατέχει σε βάθος.
    Αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον ηθικό αυτουργό του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ άσχετο καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος, σοφιστικέ γυαλάκια και αντίστοιχο τουπέ, μόνο που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ομόλογο από τη μετοχή.
    Η Λούκα σώζει το τραπεζικό σύστημα, μειώνει τη φοροδιαφυγή (όπως και επί Σημίτη), θα αυξήσει τις συντάξεις (όπως και επί Σημίτη), θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια (όπως και επί Σημίτη) και θα μειώσει το δημόσιο χρέος (όπως και επί Σημίτη).
    Κύριοι πασόκοι, αυτά τα παραμύθια κανείς λογικός άνθρωπος δεν πρόκειται να τα πιστέψει, εκτός από νεαρά ονειροπόλα φοιτητάκια ή γέρους με βαρύ αλτσχάϊμερ.
    Μέσα σας, ούτε εσείς οι ίδιοι δεν τα πιστεύετε, αλλά τι να κάνετε;
    Με αυτόν τον κουφιοκεφαλάκη που επιλέξατε για αρχηγό περιμένατε να σας παίρνει κανείς στα σοβαρά;
    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΚΥΝΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε το πασοκο-καθεστώς καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και στα περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    Και ο χαζός λαός βέβαια έμεινε με το μουτζούρη.
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο δούλεμα.
    Δώστε στους κλέφτες να καταλάβουν ότι δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες πρόβατα, σαν τους πληρωμένους πράσινους αφισσοκολλητές του διαδικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καψαμπέλη την ΓΡΑΜΜΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
    μην ξεχάσεις....

    " Που την είδε πάλι την αύξηση του Μ.Κ. χωρίς την συμμετοχή όλων;

    Πρέπει να είναι η εγκυρότερη στήλη που υπάρχει στον κόσμο! Η Αλ Κάιντα του Μάκη που γράφει ότι ο Μπόμπολας θα κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για να πετάξει έξω τον Θέμο και τον Καραμήτσο. Το θέμα είναι ότι δεν γελάει μόνο ο ...Μπόμπολας αλλά και οι άνθρωποι του................

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 9:48 πμ
    Ένας και καλός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΤΕ....ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ
    ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ.

    "Το ΠΑΣΟΚ δεν πήρε χρήματα από τη Siemens, όταν ταμίας ήταν ο Κώστας Γείτονας, δήλωσε ο κύριος Παπακωνσταντίνου.
    Απείλησε μάλιστα και με αποκαλύψεις για στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που συγχνωτίζοντο με τον κύριο Χριστοφοράκο σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

    - Ερχόμαστε λοιπόν εμείς οι βλάχοι και αγράμματοι για να ρωτήσουμε:...
    1. Έστω ότι ο κύριος Γείτονας τα είχε πάρει. Αφού εκείνη την περίοδο ήταν βουλευτής, έχει ήδη παραγραφεί το αδίκημα.
    2. Έστω ότι και η κυρία Μπακογιάννη που εντέχνως φωτογραφίζετε, τα είχε πάρει και αυτή. Πάλι παραγράφεται το αδίκημα διότι ήταν βουλευτής την επίμαχη περίοδο.

    3. Εάν κάποια από τα μέλη των ΔΣ (1998-2003 του ΟΤΕ) που υπερψήφισαν τις ελεεινές συμβάσεις κατά παράβαση του προϋπολογισμού του 1997 ζημιώνοντας το δημόσιο για κάποιες εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ,
    ΔΕΝ ήταν ΤΟΤΕ βουλευτές, τι γίνεται κύριε εκπρόσωπε;

    - ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΑ ΣΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΟΝ γελοίο ΡΑΓΚΟΥΣΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα παπαγαλάκια... το ξέρουν καλά το παραμύθι... άλλα λογια να αγαπιόμαστε ... τίποτα για την ταμπακέρα, εκτος και αν δεν καταλαβαίνουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ.
    στα ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ
    " Σκυλοτροφή Belcando Dinner 7.5kg.

    Πλεονεκτήματα του προϊόντος :
    * Εξαιρετικά κατάλληλο, ακόμη και για ευαίσθητους σκύλους, οι οποίοι είναι συχνότερα επιρρεπείς σε δυσανεξίες τροφών (γιαυτό χρησιμοποιούνται: κρέας πουλερικών και ψάρι ως πηγή πρωτεϊνών, πατάτες και ρύζι ως πηγή υδατανθράκων - αποφυγή χρήσης γλουτένης σιταριού και βοδινού κρέατος).
    * Ισορροπημένη σχέση αναλογίας πρωτεϊνών / ενέργειας για κανονική δραστηριότητα.
    * Υψηλή πεπτικότητα, μέσω μίας υψηλής περιεκτικότητας σε κρέας (75% ζωική πρωτεΐνη - 65% από πουλερικά, 10% από ψάρι).
    * To υγιές δέρμα και το πυκνό τρίχωμα ενισχύονται με τη βοήθεια της λεκιθίνης, της μαγιάς μπύρας και του λινολεϊκού οξέος.
    * Υγιεινή προστασία των κυττάρων με τριμμένους πυρήνες σταφυλιών VITIS, ψυχρής κατεργασίας, για την αποφυγή οξείδωσης του σώματος.
    * Το εκχύλισμα γιούκκας δεσμεύει τα προϊόντα μεταβολισμού στο παχύ έντερο και με αυτόν τον τρόπο, μειώνει τις δυσάρεστες οσμές των κοπράνων, αποτρέπει τη δημιουργία αερίων.
    Χρήση :Για σκυλιά με κανονική δραστηριότητα.

    ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΨΩΡΟΣΚΥΛΑ
    ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΠΟΛΙΚΗ ΤΡΟΦΗ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο λιγδιάρης δεξιομούρης που βρωμίζει το μπλογκ με τις μαλακίες του έχει ΙΡ 94 43 177 80, είναι στην περιοχή του Χολαργού και, παρεπιπτόντως, πρώην δημόσιος υπάλληλος, στέλεχος της ΝΔ...
    Κρα, ρε ούζο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτα τα τερατα στην φωτογραφια ειναι οι υπευθυνοι της καταντιας και του εξευτελισμου που ζει και βιωνει σημερα ο Ελληνας.
    Με προστάτη τον χοντρομαλακα που τους εχωσε και εγγυησεις 28 δις για να ξεζουμισουν οτι αξια υπηρχε σε αυτο τον τοπο. Μην εφησυχαζετε γιατι μπορει εναν Κουφοντινα να τον κλεισατε φυλακη, δημιουργησατε όμως παρα πολλους και θα ξεσπασει η μπορα οι πολλες αστραπες προμηνυουν καταιγιδα.
    Σε αυτους χαριστηκαν οι εργοδοτικες εισφορες και γινανε χαριστικες πραξεις απο το αλλο πουλημενο τομαρι τον αλογοσκουφη τον καθηγητη του κολου.
    Αυτοι δινανε ασυδοτα δανεια σε τσετσενους αλβανους γεωργιανους και καθε καρυδιας καρυδι που δεν προσεφεραν στην Ελλαδα ουτε ενα πρασινο φυλλο γιατι ήρθανε μονο για να παρουνε και οχι να προσφερουν, σε εταιρειες παραγκες στην ρουμανια την βουλγαρια και σε καθε πεινασμενη χωρα για να συσωρευουν πακετα δανειων και να τα διαπραγματευονται πουλωντας ο ενας στον αλλο, κερδιζοντας δισεκατομυρια εν γνωση τους οτι οι χορηγησεις γινανε με ψευτικα δικαιολογητικα. Αλλα τι τους ενοιαζε τα ασφαλιζανε και τα παιρνανε και απο εκει.
    Αυτα τα καθαρματα σημερα σφιγγουν την μεγγενη στους Ελληνες στραγγαλιζοντας την μεσαια και μικρομεσαια ταξη καθε μερα και πιο πολυ.
    Αυτοι ειναι οι επαισχυντοι τοκογλυφοι που επικαλουμενοι οτι οι Ελληνες ειναι κακοπληρωτες και υπαρχει επισφαλεια στις δανειοδοτησεις χρησιμοποιησαν χρησιμοποιουν και θα χρησιμοποιουν τα μεγαλυτερα επιτοκια ακομα και απο τριτοκοσμικες χωρες που πληττωνται απο τον πληθωρισμό.
    Αυτοι ειναι που επινοησαν το τοκογλυφοτεφτερο τον Τειρεσια για να περιθωριοποιουν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ να τους καταντουν απατεωνες γιατι βρεθηκανε σε στιγμη αδυναμιας, να τους στερουν το δικαιωμα της προσπαθειας και της επιβιωσης εξαθλιωνοντας τους ως στιγματισμενους.
    Αυτοι ειναι που γραφουν στα παλια τους παπουτσια αποφασεις ανωτατων δικαστηριων για παρανομους και καταχρηστικους ορους στα συμβολαια δανειων κανοντας επιδειξη ισχυος με τα λεφτα των φορολογουμενων.
    Αυτοι ειναι που και ουρακοτανγκος να περνουσε εξω απο την τραπεζα βγαινανε και του δινανε δανειο απο λεφτα που δεν ειχανε δημιουργωντας χρεος.Και τωρα ? ζητουν πισω αυτα που δεν υπαρχουν κατασχετοντας καθε περιουσιακο στοιχειο και οδηγωντας στην εξαθλιωση επιχειρησεις εργαζομενους και ολη την αγορα σε μαρασμο κατω απο το νυσταλεο ματι του ασκητη της ραφηνας.
    Το ερωτημα ειναι τι κανει αυτος ο ανευθυνος προθυπουργος που ολα γυρω του ισοπεδωνονται και ορισμενοι σαν αυτους στην φωτογραφια συνεχιζουν με αμειωτο ρυθμο να κερδιζουν δις απο τις σαρκες των πολιτων.ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ !!!Που και που βγαζει τον τελαλη των οικονομικων Παπαθανασιου να μοιρασει καμια 2,3 δις αερα κοπανιστο. Πιστευοντας οτι με αυτο τον τροπο οι Ελληνες θα ελπισουν σε κατι ξεχνωντας την καθημερινη τους εξαθλιωση ΩΣ ΠΟΤΕ ΡΕ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΩΣ ΠΟΤΕ.
    Αυτο θελατε κλασομπανιερες να μην υπαρχει φοβος για τα τομαρια σας για να επιδοθειτε με την ησυχια σας στο ξεκοκκαλισμα του Ελληνικου λαου.
    ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΛΥΣΣΑΛΕΟΥΣ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚ.

    * Το εκχύλισμα γιούκκας δεσμεύει τα προϊόντα μεταβολισμού στο παχύ έντερο και με αυτόν τον τρόπο, μειώνει τις δυσάρεστες οσμές των κοπράνων, αποτρέπει τη δημιουργία αερίων.

    Χρήση :Για σκυλιά με κανονική δραστηριότητα.
    " ΕΣΕΙΣ βέβαια δεν ΕΙΣΤΕ...
    Αλλά δεν είχε άλλα ληγμένα στην αποθήκη ".
    ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΨΩΡΟΣΚΥΛΑ
    ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
    ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΟΦΗ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση