GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιoι κουμαντάρουν τις τύχες της οικουμένης‏...

Από το http://liberopoulos.gr/ . Επισκέπτη του press-gr αφού είδες το συγκλονιστικό ξένο σάιτ , να και ένα δικό μας που έχει πάρει από τον...

Από το http://liberopoulos.gr/
.

Επισκέπτη του press-gr αφού είδες το συγκλονιστικό ξένο σάιτ, να και ένα δικό μας που έχει πάρει από τον Μάικλ Μουρ ένα επίσης αποκαλυπτικό απόσπασμα για τα χάλια του κόσμου τούτου:
Μη παιδευόμαστε κι΄ανυπομονούμε αγαπημένοι (ή και σιχαμένοι) ανώνυμοι των blogs, γιατί γίνουν ή δεν γίνουν εκλογές, κανένας Κωστάκης, Γιωργάκης ή Παπαρηγο Καρατζαφερο Αλαβάνο Τσίπρας δεν μπορεί να μας σώσει... Ούτε ο Γκεβάρα, ούτε ο Μαντέλα, ούτε Ομπάμα!!!
Με λίγα λόγια, δεν μας έσωσαν οι προηγούμενοι και...

δεν θα μας σώσουν και οι επόμενοι...
Σε αυτό το απόσπασμα από το Fahrenheit 9/11 του Μάικλ Μουρ, βλέπεις ότι πρώτα έρχονται οι προηγούμενοι ηγούμενοι -καλοζωισμένοι του κόσμου τούτου- και μετά ακολουθούν οι επόμενοι πεινασμένοι και αγανακτισμένοι που ξεσπάνε...
ΠΡΟΤΑΣΗ
: Ουδεμία και να ξαναφτιάξει ο δημιουργός τον άνθρωπο χωρίς το εγώ, την απληστεία, την έπαρσή και τη μοχθηρία του...
Κι΄αν με ρωτήσεις επισκέπτη, ποιόν παριστάνω, θα σου απαντήσω ένα ηλίθιο που αποβλέπει στην υστεροφημία...
Kι΄άλλα ενδιαφέροντα και αποκλειστικά: http://www.liberopoulos.gr/

18 σχόλια

  1. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΥΠΟΥΛΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟ-ΚΑΝΑΛΩΝ (ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ).

    Α.Π.Ε.
    Εξακολουθούν (ΓΙΑ ΕΚΤΗ ΜΕΡΑ) να μαίνονται οι πυρκαγιές στο Λος Άντζελες, οι οποίες απειλούν 12 χιλιάδες κτίρια, ένα αστεροσκοπείο και ένα από τα κύρια κέντρα μετάδοσης της περιοχής. Η φωτιά έχει απανθρακώσει από την περασμένη Τετάρτη περισσότερα από 17.000 εκτάρια βλάστησης, ενώ χθες τραγικό θάνατο βρήκαν δύο πυροσβέστες που έδιναν μάχη με τις φλόγες.
    Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στο να σταματήσουν την επέλαση της φωτιάς στο όρος Γουίλσον, στον εθνικό δρυμό βόρεια του Λος Άντζελες, όπου υπάρχουν πολλοί αναμεταδότες καθώς και ένα ιστορικής σημασία αστεροσκοπείο.
    Ο κυβερνήτης της πολιτείας Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ, δήλωσε πως η φωτιά είναι εκτός ελέγχου και κάλεσε τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες για εκκένωση, ιδίως μετά τον σοβαρό τραυματισμό τριών πολιτών.
    Ήδη από την Τετάρτη η πολιτεία έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
    Περίπου 2 χιλιάδες πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες οι οποίες έχουν κάψει περισσότερα από 142 τετραγωνικά χιλιόμετρα δάσους, ενώ έχει δοθεί εντολή για εκκένωση τουλάχιστον 10 χιλιάδων σπιτιών.
    Σύμφωνα με εκτιμήσεις θα χρειαστεί τουλάχιστον μια εβδομάδα για να μπορέσουν οι πυροσβέστες να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο. .

    Η ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ, ΜΕ ΑΕΠ ΠΕΡΙΠΟΥ 400 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΕΜΩΝ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΖΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΣΒΑΤΖΕΝΕΓΚΕΡ.

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΗΔΟΝΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    Αυτή τη σοβαρότητα έχει ο πολιτικός Γιωργάκης, αυτές της ανοησίες μας πουλάνε οι χρηματοδότες του ιδιοκτήτες του Mega, του Αντένα, του Σκάι και του Αλτερ.

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ, ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.

    Μήπως δεν φταίνε αυτοί αλλά εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ. ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ .ΜΑΘΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΣΟΦΛΙ ΑΥΓΟΥ ΤΟΣΟ ΕΥΘΡΑΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχει νόημα η λογοτεχνίζουσα
    απελπισία! Οι 'ανθρωποι είναι αυτόί που είναι,με τα κάτω τους
    αλλά και τα πάνω τους. Τώρα, είμαστε στα κάτω. Υπομονή...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://xanthi-blogs.blogspot.com/2009/08/blog-post_240.html

    Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ. ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΤΩΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αχ ρε Καψαμπέλη Δον Κιχώτη αισθηματία, γι΄αυτό σε αγαπάω... αλλά φοβάμαι μήπως και πας σαν το σκυλί στ΄αμπέλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

    – ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ

    "Σοσιαλιστές "σε Βασιλικές Βίλες....

    "Σε βίλα-«παλάτι» στο Πόρτο Χέλι πέρασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Ακης Τσοχατζόπουλος μαζί με την οικογένειά του, σε μια κατοικία όπου το ενοίκιο για μία ημέρα διαμονής κοστολογείται στα 1.500 ευρώ. Είναι το σπίτι στο οποίο φιλοξενήθηκαν πέρυσι τα νεότερα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας.πορεί σύμφωνα με τους τοπικούς κτηματομεσίτες να χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να γίνει έστω και για λίγο καιρό γείτονας του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει εκμισθώσει ένα ακίνητο ανάλογης χλιδής λίγα μέτρα πιο πέρα από τη βίλα που νοίκιασε ο πρώην υπουργός για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές του, αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο. Μπορεί ο ίδιος να διατείνεται ότι ήταν φιλοξενούμενος, οι κτηματομεσίτες της περιοχής πάντως επιμένουν ότι πλήρωσε κανονικά 33.000 ευρώ για τις είκοσι δύο ημέρες διαμονής του. "

    papatzides

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΤE ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔHΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    Τα μαϊμού γκάλοπ του Μπόμπολα και του Λαμπράκη δεν τα πιστεύει κανένας πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΤΟποιείται το Αιγαίο

    Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

    Σε μια κίνηση άνευ προηγουμένου που θίγει ευθέως τα συμφέροντα της χώρας στο Αιγαίο συναίνεσε ο Έλληνας πρωθυπουργός.

    Δέχθηκε να ξεκινήσουν συζητήσεις στις Βρυξέλλες μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων εμπειρογνωμόνων, σε «τεχνικό επίπεδο», που αποσκοπούν στο να υπάρξουν ρυθμίσεις που θα… καταργήσουν ουσιαστικά τις έννοιες «παραβίαση» και «παράβαση» σε ότι αφορά την παράνομη δραστηριότητα της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας στη περιοχή. Πρόκειται δηλαδή, να καταργηθούν αυτές οι έννοιες ώστε να νομιμοποιηθεί η τουρκική πρακτική στο Αιγαίο.

    Αυτό θα γίνει με την κάλυψη των τουρκικών πολεμικών πτήσεων στο Αιγαίο υπό νατοϊκή ομπρέλα. Έτσι, αντί η τουρκική πλευρά να υποβάλει σχέδια πτήσης στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, θα αναφέρει απλώς ένα κωδικό πτήσης στο νατοϊκό Αεροπορικό Κέντρο της Λάρισας, στο οποίο προΐσταται, ως γνωστόν, τούρκος αξιωματικός.

    Ο κ. Καραμανλής γνωρίζει καλά ότι η μέθοδος αυτή – για την οποία η αμερικανική πλευρά πιέζει από την εποχή του Κίσινγκερ – ουδετεροποιεί την κυριαρχία του Αιγαίου, διαμορφώνοντας μια τεράστια γκρίζα ζώνη σε όλο το μήκος και πλάτος του, όπου η Ελλάδα θα εμφανίζει κολοβή κυριαρχία, ακόμη και εκεί όπου αυτή δεν αμφισβητείται σήμερα.

    Ιδού λοιπόν τα αποτελέσματα του εικονικού πολέμου στο Αιγαίο που διεξάγεται με αυξανόμενη ένταση τόσα χρόνια.

    Ιδού το αποτέλεσμα μιας ερμαφρόδιτης υποκριτικής εξωτερικής πολιτικής που βαδίζει στα τυφλά, δίχως στρατηγική τόσα χρόνια.

    Ιδού η κατάντια ενός πολιτικού αρχηγού που εμφανίστηκε ως υπερπατριώτης από μια εθνικιστική προπαγάνδα, η οποία συνειδητά συγκαλύπτει την πρόθεση της Δεξιάς ηγεσίας (ΝΔ και ΛΑΟΣ) να διαχειριστεί την τουρκική απειλή, έτσι ώστε να προσφέρει γη και ύδωρ στους πάτρωνες της.

    Ιδού, λοιπόν, πώς χάνεται μια μάχη που δεν δόθηκε ποτέ! Έτσι εξηγείται και η κύρωση από το θερινό τμήμα (!!) της βουλής με τις ψήφους της συμμαχίας των απατεώνων ΝΔ+ΛΑΟΣ «μνημονίου κατανόησης με το Ανώτατο Στρατηγείο Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης του ΝΑΤΟ», με το οποίο επιτρέπεται η διέλευση νατοϊκών στρατευμάτων από τη χώρα και η ανάπτυξη από μέρους τους οποιασδήποτε δραστηριότητας επιθυμούν, χωρίς να χρειάζεται κανενός είδους συμφωνία με την κυβέρνηση ή έγκριση της Βουλής.
    Και αυτό μάλιστα προσβάλλοντας τη Συνταγματική Τάξη της χώρας, καθώς σύμφωνα με το άρθρο 27 παρ. 2 του Σ., απαιτείται σε ανάλογες περιπτώσεις ειδικός νόμος που ψηφίζεται με αυξημένη πλειοψηφία, ώστε να γίνει αποδεκτή η διέλευση ξένης στρατιωτικής δύναμης από τη χώρα
    .

    Έτσι, κυρίες και κύριοι έχουν τα πράγματα στα οποία σχεδόν κανείς δεν δίνει πλέον σημασία, περιμένοντας πότε θα βγει η πασιέντσα των εκλογών του κ. Καραμανλή. Η υπόθεση μάλιστα μοιάζει να έχει και «κωμικό» χαρακτήρα, καθώς το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για πτυχές που αφορούν στα εθνικά ζητήματα της χώρας εμφανίζεται να προέρχεται από εμάς που δεν ζούμε πλέον στην Ελλάδα, αρνούμενοι συνειδητά να καταστούμε ορντινάντσες του καθεστώτος ή πελάτες του δεξιού και αριστερού κομματικού κατεστημένου. Και αυτό έχει μάλλον ιδιαίτερη σημασία αποκαλύπτοντας τον βαθμό διαπλοκής του συστήματος.

    Όσο για την νέα αναπληρώτρια Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τίνα Κάινταναου που ανέλαβε την ατζέντα των θεμάτων για Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο, έχω να πω ότι έρχεται να συναντήσει την κ. Μπακογιάννη στην Αθήνα σε μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα αμερικανικά συμφέροντα στην περιοχή. Το Στέητ Ντιπάρτμεντ, παίζοντας το χαρτί Τουρκία, γονάτισε κυριολεκτικά την κυβέρνηση Καραμανλή και εξευτέλισε όλες τις ανερμάτιστες πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού στα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής, οι οποίες τώρα αποδεικνύεται ότι αποσκοπούσαν αποκλειστικά στην επικοινωνιακή σμίλευση ενός πατριωτικού προφίλ δίχως περιεχόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΛΎΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΤΟΣΩΝ ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕΣ ΜΕΣΑ Σ΄ ΑΥΤΗ ΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
    ΠΑΝΤΑ ΟΑΣΗ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΞΕΔΙΨΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΡΒΟΡΟ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ.
    Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΠΕΝΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ
    Τελικά αυτό το πολυσχέδιο που έχει ετοιμάσει ο Γιωργάκης πρέπει να είναι θαυματουργό.
    Η λύση για όλα τα προβλήματα.
    Και για τις πυρκαγιές, βέβαια, αυτό εννοείται.
    Εδώ το πολυσχέδιο του απίθανου γιού της κυρίας τσάντ έλυσε τα προβλήματα της οικονομίας, της υγείας, της παιδείας και της ανεργίας, το πρόβλημα των πυρκαγιών δεν θα λύσει;
    Σιγά το πρόβλημα.
    Ο Γιωργάκης δεν μας εξηγεί, βέβαια, το περιεχόμενο του πολυσχεδίου του για να μην του το κλέψει ο παλιοχαρακτήρας ο Καραμανλής και το πασάρει για δικό του.
    Σιγά να μην σου χαρίσουμε, κύριε Καραμανλή, αυτό που μας έδωσε απλόχερα η φύση.
    Την εξυπνάδα (δεν παίζεται ο μπαγάσας, δεν παίζεται).
    That’s it!
    Από σήμερα πιά το αποφάσισα.
    Μπορώ να κοιμάμαι πολύ πιό ήσυχος.
    Εγώ βάζω την ψήφο και ο Γιωργάκης το πολυσχέδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Aνωνυμε των 8/01 μηπως ξεχασες οτι οχοντρο Κωστας για ψυλλου πηδημα ζητουσε εκλογες ΕXετε στομα και μιλατε βρωμο Νεοδημοκρατες ΚΛΕΦΤΕς ΡΕΖΗΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι ευθύνες του ίδιου του Καραμανλή, για το χάλι που επικρατεί στην χώρα, είναι τεράστιες. Ανέχτηκε αρουραίους, αρπακτικά και τρωγλοδύτες… Ανέχτηκε ανεύθυνους, ομαδούλες και πιθανώς εύκαμπτους ηθικά συνεργάτες. Ανέχτηκε εφαρμογές πολιτικών παρακολούθησης, χωρίς σχέδιο και στρατηγική, χωρίς αντίκρυσμα στο λαϊκό αίσθημα… Ανέχτηκε… Ανέχτηκε… Και όπως είναι φυσικό, αλλά και σύμφωνα με τους γραπτούς και άγραφους νόμους, ο ίδιος ο πρωθυπουργός φέρει την απόλυτη ευθύνη για όλα όσα σήμερα γεύεται… Ουσιαστικά, είναι πλέον δέκτης προσωπικών χτυπημάτων ο ίδιος ο πρωθυπουργός και αναμένεται το παιχνίδι να χοντρύνει και να τα χτυπήματα αναμένεται να φτάσουν μέχρι και στην ανικανότητά του λόγω… προσωπικών, οικογενειακών ή «άλλων» υποθέσεων που τον απασχολούν…
    Από τα αρπακτικά, που βολεύονται με ψίχουλα για να εξασφαλίσουν ένα χλωμό αύριο, περιμένω τα πάντα… Από τους νταβατζήδες τους, το ίδιο… Από τους «φίλους», τους κουμπάρους και τους «παλιούς συμμάχους», περιμένω τα χειρότερα…
    Όμως, δεν περιμένω από τον Καραμανλή να φερθεί ως ανόητος πολιτικός και να καθίσει άπραγος για να του φορτώσουν μέχρι και το προπατορικό αμάρτημα… Γιατί εκεί πάει η «δουλειά»… Φυσικά και δεν είμαι στο πλευρό του… Φυσικά και βρίσκομαι απέναντί του… Όμως στέκομαι κριτικά και αναλογιζόμενος όλα αυτά που σήμερα συμβαίνουν και όλα αυτά που αύριο μας έρχονται… Και σκέφτομαι πως δεν θέλω να συμμετέχω στην εφαρμογή των σχεδίων όλων εκείνων που δεν τους βολεύει η κυβέρνηση Καραμανλή.
    Και δεν αναφέρομαι στους απλούς πολίτες, τους «φανατικούς» ιδεολογικούς αντιπάλους, που έχουν βαθιά άγνοια για τις αγαστές προσωπικές σχέσεις μεταξύ των πολιτικών… Προσωπικά, με ενδιαφέρουν οι «άλλοι», εκείνοι που δεν πρόκειται να με σεβαστούν ως πολίτη αυτής της χώρας, επειδή πολύ απλά δεν σεβάστηκα ούτε εγώ την χώρα μου, αλλά ούτε και τον ίδιο μου τον εαυτό… Και αφού εγώ, ως πολίτης, θα φερθώ ως ηλίθιος, γιατί να μου συμπεριφερθούν ως έξυπνο;
    Σε μία τόσο σημαντική χρονική περίοδο, ιδιαίτερα για τα εθνικά θέματα που ταλανίζουν τη χώρα, που απειλούν ακόμη και αυτή την ίδια την ακεραιότητα της χώρας, μήπως θα έπρεπε να είμαστε περισσότερο σκεπτικοί και λιγότερο αυθόρμητοι;
    Αναρωτιέμαι… Μήπως;
    Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εν μέσω οικονομικής κρίσης, θέρους, προεκλογικής περιόδου, η Βουλή δημοσίευσε τα πόθεν έσχες των βουλευτών για το έτος 2007. Πραγματική πρόκληση για τον Έλληνα πολίτη και φορολογούμενο, που με μεγάλη δυσκολία ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του, ενώ για φέτος βλέπει οι μέρες διακοπών να λιγοστεύουν, λόγω έλλειψης ρευστού...

    Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι οι υπουργοί και βουλευτές που τα ονόματά τους αναφέρθηκαν στο θέμα του Βατοπεδίου, εμφανίζουν ορισμένα εξοργιστικά στοιχεία:

    Ο κ. Ρουσόπουλος, υπουργός Επικρατείας για το 2007 και βέβαια πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο, παρουσιάζει έσοδα 109.506 ευρώ, ενώ η δημοσιογράφος κ. Ζαχαρέα 815.600 ευρώ!!! Ότι περίπου δηλώνει ο μέσος Έλληνας φορολογούμενος! Ωστόσο, εντύπωση κάνει η αγάπη του ζεύγους για την αποταμίευση, καθώς αγόρασαν ένα σπίτι στην Πάρο (122 τμ) έναντι 275.000 ευρώ, αλλά μέσω δανείου. Ή ήθελαν τα χρήματα στην τράπεζα, ή τα είχαν φάει...

    Ο κ. Βουλγαράκης, δηλώνει έσοδα από Βουλευτική αποζημίωση 92.376 ευρώ και από άλλες πηγές 43.017 ευρώ. Η σύζυγός του, δηλώνει έσοδα 523.000 ευρώ... Το ζεύγος διαθέτει 51 ακίνητα και καταθέσεις ύψους 2.258.000 ευρώ... Το 2007 αγόρασαν ένα σπίτι στην Αράχοβα (150 τμ) έναντι 75.000 ευρώ.. Πολύ λογική τιμή και για την περιοχή και για το μέγεθος!!!

    Παρακάτω βλέπουμε το κ. Δούκα να δηλώνει εισοδήματα 344.179 ευρώ και να έχει καταθέσεις 3.675.051 ευρώ. Ο κ. Μπασιάκος, φαίνεται να ανταγωνίζεται τον κ. Βουλγαράκη στα ακίνητα, έρχεται όμως δεύτερος με 47 έναντι 51. Δηλώνει έσοδα 152.666 ευρώ και η σύζυγός του 14.981 ευρώ...

    Το περιμέναμε ότι οι πολιτικοί βγάζουν πολλά λεφτά... Ακόμα περισσότερα μπορούν να βγάζουν οι δικοί τους άνθρωποι... Προκαλεί όμως οργή την ίδια στιγμή που δημοσιεύονται αυτές οι πληροφορίες, κράτος και πολίτες να είναι στα δικαστήρια για την έκτακτη εισφορά...

    Αν οι πολιτικοί μας ήθελαν να υποστηριχθεί η οικονομία της χώρας με έκτακτη εισφορά, ας δέχονταν την παρακράτηση του 10% των εσόδων τους προς αντιμετώπιση της κρίσης... Υπολογίζοντας με ένα μέσο όρο εσόδων τους τα 85000 ευρώ, το δημόσιο θα είχε περίπου 2.500.000 ευρώ στα ταμεία του και βέβαια το "θάρρος" να ζητήσει τα παραπάνω από τους πολίτες..

    Μπορεί τα έσοδά τους να ήταν με μόνιμο και ηθικό τρόπο, μπορεί η εμπλοκή τους σε σκάνδαλα να ήταν ψευδής και άστοχη, μπορεί πραγματικά να έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στην πολιτική, όμως ότι και να κάνουν, δεν θα μπορέσουν να αντιπροσωπεύσουν και να κατανοήσουν τις ανάγκες του μέσου πολίτη, με τέτοιες περιουσίες...

    Δεν είναι μόνο οι παραπάνω βουλευτές που παρουσιάζουν τέτοια έσοδα και τέτοια περιουσία. Οι παραπάνω απλά είχαν την "ατυχία" να εμπλακούν στο πιο σημαντικό σκάνδαλο της τελευταίας 5ετίας. Αν αναζητήσουμε όλους όσους κάνουν θόρυβο με το πόθεν έσχες, θα χρειαστεί να γράψουμε πολλές σελίδες και να κάνουμε πολλές προσθέσεις, των οποίο το αποτέλεσμα θα φέρει ζάλη...

    Πραγματικά λυπάμαι γιατί αυτή η εικόνα και αυτά τα ποσά δεν μπορεί να μην εξοργίζουν τους πολιτικούς αρχηγούς... Σίγουρα, υπό άλλες συνθήκες, θα τους είχαν απομακρύνει όχι μόνο από την πολιτική, αλλά και από την χώρα... Όμως οι "αρχηγοί" παραμένουν ιδιαίτερα αδύναμοι μπροστά σε οικογένειες και παρέες που υπάρχουν εντός των κομμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 7.15mm 31 Aug. MIN SYGRINEIS TA SKATA ME TIN KOLONIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, Μητσοτακέϊκο και Σουφλιάδες, με τα χάλια της παράταξης τους, γιατί;
    Μα όσο πιο γρήγορα θα ξεκουμπιστεί ο Καραμανλής για αυτούς εννοείται, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει πρωθυπουργός ο Παπανδρέου, θα μου πείτε και πάλι και τι έγινε, μα στο μεταξύ η Ντόρα θα έχει γίνει αρχηγός στη Δεξιά, και σιγά σιγά το Πασόκ με τον Παπανδρέου, θα έχουν φθαρεί έτσι που μετά από μιάμιση δύο τετραετείες θα χάσουν τις εκλογές, και ποιος θα τις κερδίσει; Μ α η Δεξιά με την Ντόρα αρχηγό, και η οποία επειδή κρατά το λόγο της θα κάνει τον υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ, που παρανόμησε πολεοδομικώς, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
    Δηλαδή στη Νέα Δημοκρατία αυτοί που είναι με το Μητσοτακέϊκο και το Σουφλιά σκάβουνε τον λάκο ολονών τους, και αυτοί που είναι Καραμανλικοί τρέμουν την κακιά ώρα που θα χάσουν τον Καραμανλή…τους…....
    Επιμύθιο,……οποτεδήποτε και όπως έχουν τα πράγματα ο Καραμανλής θα τις χάσει τις εκλογές, και από εκεί και πέρα, όσο κάτσει το Πασόκ στα πράγματα.
    Και μετά θα ξανακούσουμε στην βουλή.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στον βωμο των απεριοριστων παροχων προς την υπερδυναμη (δηλ. στους σιωνιστες),γιατι αραγε παντα διαλλεγουν τα φερεφωνα της "παραδοσιακης δεξιο-εθνικο-φρωνες κωλοπαραταξεις)και οχι το αμερικανακι ΓΑΠ ,να εκτελεσουν τις προδοσιες τους και στα υπουλα παντα ; Απαντηστε καφροι δεξιοι!
    Και αν τελος παντων δεν υπαρχουν πλεον Πατριωτες στα ποστα,προς τι ολη αυτη η ανησυχια .Χαλαρα λαε της αφασιας!
    Δεν το πιστευω ομως, γιαφτο,εγρηγορση και καταργηση εδω και τωρα ολλων των μειοδοτικων Συμφωνιων με τους ψευτοσυμμαχους!Η ειναι χρεος της επομενης Κυβερνησης !Συχαθηκαμε πια αυτα τα στημενα παιχνιδια !Δεν ηρθε η ωρα να παρουμε επιτελους σοβαρα και να βαλουμε τους Ρωσους στο παιχνιδι;Τι περιμενεις Καραμαν-αλη,την ξαναδημιουργια της οθωμανικης κωλοκρατοριας? Τι περιμενεις αλλο?Καντε επιτελλους με τους αλλους μια εθνικη εξωτερικη στρατηγικη!Δεν μπορειτε,γιατι πνιγεστε στις πολιτικες ιδεολογιες του κωλου;Και τι θα γινει με την Πατριδα και με εμας? Η απεμπολησαμε τα παντα,σεμνα και ταπεινα !Καληνυχτα Ελλαδα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΜΑ ΣΤΟ MEGA ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ και ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    Ένας συνταξιούχος στο Σέσι Γραμματικού αποφάσισε κάψει μιά σφηκοφωλιά, εν μέσω 7 μποφόρ.
    Επίσης και ένας σκύλος δάγκωσε ένα βοσκό στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας.
    Οι πολιτικές ευθύνες του Καραμανλή δεν μπορούν να κρυφτούν πιά.
    Εάν κυβερνούσε ο Γιωργάκης ένας γενναίος πρασινοφρουρός θα είχε σταματήσει έγκαιρα το συνταξιούχο στο Σέσι, ενώ είναι βέβαιο ότι ο σκύλος δεν θα είχε κάν τολμήσει να δαγκώσει το βοσκό με Υπουργό Δημόσιας Τάξης το Χρυσοχοϊδη.
    Εκλογές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση