GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν είναι Γιάννης ...είναι Γιαννάκης!

Κοροϊδία! Η ΔΕΗ δηλώνει ότι δεν είναι ...bonus οι επιπλέον μισθοί που έδωσε στους κολλητούς του Διευθυντές ο Τ. Αθανασόπουλος... . Από τον ...

Κοροϊδία! Η ΔΕΗ δηλώνει ότι δεν είναι ...bonus οι επιπλέον μισθοί που έδωσε στους κολλητούς του Διευθυντές ο Τ. Αθανασόπουλος...
.
Από τον Θανάση Λεπίδη
.
Ύστερα από την αποκάλυψη που έκανε πρώτο το Press-gr ( διαβάστε εδώ), αποτέλεσε αντικείμενο και τηλεοπτικού ρεπορτάζ το θέμα με τους επιπλέον μισθούς που έδωσε σε κολλητούς του διευθυντές της ΔΕΗ ο διοικητής της Τ. Αθανασόπουλος.
Η αντίδραση της ΔΕΗ εκδηλώθηκε με καθυστέρηση και με μια ανακοίνωση στην οποία υποστηρίζει ότι "...κανένα απολύτως bonus δεν έχει εγκριθεί για στελέχη της. Αντίθετα, οι αποδοχές του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου, του αντιπροέδρου και του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου μειώθηκαν ήδη κατά 60%, το οποίο έχει συνδεθεί με την επίτευξη πολύ υψηλών στόχων.
Η Επιχείρηση ενέκρινε για έξι (6) στελέχη ηθικές και υλικές αμοιβές (ένα μηνιαίο μισθό) για την ιδιαίτερα μεγάλη συμβολή τους στους τομείς ευθύνης τους. Αυτή είναι μία πρακτική η οποία έχει εφαρμοσθεί και στο παρελθόν, όταν τα στελέχη με τη ξεχωριστή δραστηριότητά τους συμβάλλουν ιδιαίτερα στα αποτελέσματα της Επιχείρησης
".
Δηλαδή...

το πρόβλημα της ΔΕΗ είναι αν πρέπει να ονομαστούν bonus ή "υλικές αμοιβές" τα ποσά που δόθηκαν;!!!
Δεν είναι Γιάννης ...είναι Γιαννάκης!

10 σχόλια

  1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΗΡΘΑΝ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ ΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΑΦΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ Η ΠΟΡΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα για μαλακες μας θεωρει ο Διοικητης της ΔΕΗ και η παρεα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ BLUE BOYES ΤΗΣ ΔΕΗ ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ,ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ.ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε 8 μηνες που θα ελθει το ΠΑΣΟΚ στην κυβερνηση,απο τα πρωτα που πρεπει να κανει ειναι,εκτος απο Ορκωτους Λογιστες που πρεπει να βαλει στη ΔΕΗ για να ελεγξουν τα οικονομικα,να ορισει και ενα Εισαγγελεα για το ποινικο μερος,να μαθουμε και εμεις που κατασπαταληθηκε ο εθνικος πλουτος και να αποδωθει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. .........Σε 8 μηνες που θα ελθει το ΠΑΣΟΚ στην..............

    ΑΧΑ ΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.
    ΠΩΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ........
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΡΓΟ ?
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟ ?
    Ή ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ?

    ΚΑΝΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ.
    ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
    ΟΥΤΕ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΜΕΛΗ.

    ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΕΙΝΑΛΕΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ......
    ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι εναερήτες και άλλες ειδικότητες που παίζουν τη ζωή τους κορώνα-γράμματα καθημερινά για να έχει Ελλάδα ηλεκτρικό ρεύμα γιατί δεν έχουν πάρει ποτέ bonus;
    Aυτοί που κρατάνε τη ΔΕΗ ΑΕ όρθια με κίνδυνο της ζωής τους για να μπορούν τα στελέχη της να απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς και μπόνους δεν έχουν δεί ποτέ υλική επιβραύβευση,κι ας το προβλέπει αυτό το σύγχρονο μάνατζμεντ.
    Γιατί τέτοια κοροϊδία στους τεχνικούς που σκοτώνονται για τη ΔΕΗ ΑΕ κ.Αθανασόπουλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προφανως οι οπαδοι της Ν.Δ. που αμφισβητουν την εκλογικη νικη του ΠΑΣΟΚ και σχολιαζουν παραπανω,η πληρωμενοι κονδυλοφοροι ειναι,η βρισκονται εκτος τοπου και χρονου.Δεν βλεπουν σημερα τι γινεται στην Ελληνικη κοινωνια.Δεν διαισθανονται οτι τη Ν.Δ. στις ερχομενες εκλογες την περιμενει μια οδυνερη ηττα.Εκτος και αν θελουν να τρεφουν αυταπατες.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ.Εμεις ομως εχουμε υποχρεωση,γιατι τα αλμυρα τιμολογια που πληρωνουμε,να ζητησουμε απο την επομενη κυβερνηση του ΠΑΣΟΚ,να διερευνησει που πανε τα λεφτα μας,και ο Εισαγγελεας να αναζητησει ευθυνες για κατασπαταλιση του δημοσιου χρηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η μαλακιά του μάνατζερ Τάκη σπαή πέτρες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗ..
    ΣΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΙΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ....
    ΠΑΣΟΚ - PRESS..

    Σκυλοτροφή Belcando Dinner 7.5kg.

    Πλεονεκτήματα του προϊόντος :
    * Εξαιρετικά κατάλληλο, ακόμη και για ευαίσθητους σκύλους, οι οποίοι είναι συχνότερα επιρρεπείς σε δυσανεξίες τροφών (γιαυτό χρησιμοποιούνται: κρέας πουλερικών και ψάρι ως πηγή πρωτεϊνών, πατάτες και ρύζι ως πηγή υδατανθράκων - αποφυγή χρήσης γλουτένης σιταριού και βοδινού κρέατος).
    * Ισορροπημένη σχέση αναλογίας πρωτεϊνών / ενέργειας για κανονική δραστηριότητα.
    * Υψηλή πεπτικότητα, μέσω μίας υψηλής περιεκτικότητας σε κρέας (75% ζωική πρωτεΐνη - 65% από πουλερικά, 10% από ψάρι).
    * To υγιές δέρμα και το πυκνό τρίχωμα ενισχύονται με τη βοήθεια της λεκιθίνης, της μαγιάς μπύρας και του λινολεϊκού οξέος.
    * Υγιεινή προστασία των κυττάρων με τριμμένους πυρήνες σταφυλιών VITIS, ψυχρής κατεργασίας, για την αποφυγή οξείδωσης του σώματος.
    * Το εκχύλισμα γιούκκας δεσμεύει τα προϊόντα μεταβολισμού στο παχύ έντερο και με αυτόν τον τρόπο, μειώνει τις δυσάρεστες οσμές των κοπράνων, αποτρέπει τη δημιουργία αερίων.

    Χρήση :
    Για σκυλιά με κανονική δραστηριότητα.

    ANTE KΑΛΟ ΧΕΣΙΜΟ..ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *