GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρένο στα σχέδιά τους.‏..

Από την Δημοκρατική Αναγέννηση http://www.danagennisi.eu/ Η Δημοκρατικη Αναγέννηση φρένο στα σχέδιά τους.‏ Ένα ακόμη σκηνικό πολιτικής εξαπά...

Από την Δημοκρατική Αναγέννηση
http://www.danagennisi.eu/

Η Δημοκρατικη Αναγέννηση φρένο στα σχέδιά τους.‏
Ένα ακόμη σκηνικό πολιτικής εξαπάτησης του ελληνικού λαού στήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
Συνηθισμένες και αφερέγγυες γενικότητες, καμία γενναία κίνηση για την στήριξη των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων από τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.
Απόλυτη σιωπή για το όνομα των Σκοπίων, ούτε λέξη για το σχέδιο Ανάν, καμία...

απάντηση στην θέση Λοβέρδου να επιστρέψουν όλοι οι σκοπιανοί γενίτσαροι στη Μακεδονία μας και να διεκδικήσουν τις περιουσίες τους.
Και πάνω σε όλα αυτά μια κρατική τηλεόραση, να ρίχνει «μαύρο» στον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμο, την ώρα που καταγγέλλει την συνομωσία σιωπής.
Η Δημοκρατική Αναγέννηση καλεί τον λαό να αντιληφθεί ΤΩΡΑ την παγίδα που του στήνουν με τις εκβιαστικές εκλογές στις οποίες μας οδηγούν.
Αύριο θα είναι αργά.
Ο λαός πρέπει να στηρίξει τις πολιτικές αξίες που δεκαετίες τώρα τον υπηρετούν σταθερά, τίμια και θαρραλέα. Να στείλει την Δημοκρατική Αναγέννηση στη Βουλή, φρένο, στα σχέδιά τους για εκποίηση της εθνικής μας υπόστασης και διάλυση του κοινωνικού μας ιστού.
Γιατί ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ

11 σχόλια

  1. ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΔΕΣ" ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΤΕ.
    ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΙΜΟ ΝΑ ΠΑΤΕ
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΟΡΙΑΤΟΥ.ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΕ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΑΞΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟ 2007 ΒΓΑΛΑΝ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟΥ 04 ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΧΑΡΗΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ,ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΚΑΝΑΝ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΜΠΟΘΚΩΣΑΝΕ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΝΑΕΝ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΓΕΛΕΙΟΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΥΠΕΥΘΗΝΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ.
    ΜΑΥΡΙΣΤΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ Η ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΟΚΤΟΡ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ Η ΔΟΚΤΟΡΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΤΡΩΠΟΝΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ , ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΔΡΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ... ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΘΕΙΚΑ ΠΑΓΚΑΡΙΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΟΝΤΟΠΥΘΑΡΕ,.ΕΤΡΕΞΕΣ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ.ΝΟΜΙΖΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΙΑΝΕΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡ....Α. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ .ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ ΑΜΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΜΑΚΑ ΣΟΥ.ΑΠΑΥΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΑΡΑ ΜΠΑΓΑΣΑΚΟ.ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορεί οι φανατικοί πρασινοφρουροί να είναι μετριότατης νοημοσύνης φανατικά ανθρωπάκια αλλά, αυτό που δεν είναι αποδεκτό είναι να προσπαθούν, με νύχια και με δόντια, να μας αποδείξουν ότι ο Γιωργάκης, εκτός από αργόστροφος και υποκριτής σαρδαμάκιας, έχει και ρεύμα νίκης.
    Ο λαός την αισθάνεται την κοροϊδία που του έχουν στήσει οι επιχειρηματίες που ελέγχουν τα κανάλια.
    Όσα μαϊμού γκάλοπ και να βγάζει ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος και ο Λαμπράκης, ο Γιωργάκης δεν πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός, για ένα απλό λόγο.
    Δεν είναι πια δεκαετία του 80.
    Ο κόσμος έχει μάθει να ξεχωρίζει τους αληθινούς πολιτικούς από τους ψεύτες.
    Έχει μάθει να ξεχωρίζει τις πραγματικές λύσεις από τις κούφιες αερολογίες.
    Έχει καταλάβει γιατί δεν μας έχει παρουσιάσει κανένα συγκεκριμένο σχέδιο για την παγκόσμια κρίση ο Γιωργάκης, γιατί απλά δεν υπάρχει.
    Έχει καταλάβει ότι εάν αρχίσουν πάλι τους μαρξιστικούς αυτοσχεδιασμούς τους, όχι μόνο δεν θα ξεχρεωθούμε ποτέ αλλά οι μισοί Έλληνες θα μείνουμε άνεργοι.
    Τέλος, έχει καταλάβει τί παίζεται από τους Αμερικανούς σε βάρος της Μακεδονίας μας, σε βάρος του Κυπριακού και σε βάρος των σχέσεών μας με τη Ρωσία και την Κίνα.
    Με αρνητικό πρωταγωνιστή βέβαια το γιό της κυρίας τσάντ.
    Ξέρετε ποιόν, αυτόν με τα πλαστικά χαμόγελα και τις ατέλειωτες χειραψίες σε ότι περπατάει, κολυμπάει και πετάει.
    American style, όπως ο ίδιος.
    Υπάρχει όμως και η αχίλλειος πτέρνα στο αμερικάνικο σενάριο, που είναι η ίδια η υπόθεση στην οποία βασίζεται.
    Ότι οι Έλληνες είναι αμερικανάκια.
    Think again.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999 (ακριβώς πριν δέκα χρόνια)
    Σαν σήμερα ήταν η αρχή του τέλους για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε ποτέ η Ελλάδα.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Το πασόκ έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το πασόκ Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 έλεγαν στους κατεστραμμένους, καλά να πάθουν, άς πρόσεχαν και κλείνουν την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισαν επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές του 2000.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.
    Είναι ο κόσμος του θασόκ.
    Είναι ο κόσμος του Γιωργάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΖΙ ΣΟΥ κ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΥΚΤΕΡΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΣΤΙΣ 12 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ. ΑΠΟ ΤΙΣ 12.01 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ. ΑΠΟΛΥΘΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Πακιστανός υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ βγάζει λόγο σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος!! "

    "Αυτή είναι η μηδενική ανοχή που διατυμπανίζατε (ξαφνικά μετά την αύξηση των ποσοστών του ΛΑ.Ο.Σ) για τη λαθρομετανάστευση;; Θα τους νομιμοποιήσετε όλους και μάλιστα θα τους βάλετε και στα ψηφοδέλτια σας....έτσι ώστε να μην είναι πλέον λαθρομετανάστες αλλά και να έχετε δεξαμενή σίγουρων ψηφοφόρων;;!
    Προσπαθούμε με πολύ κόπο να μη βγούμε...
    από τα ρούχα μας με αυτά που βλέπουμε, σε προεκλογική περίοδο, όμως μας αναγκάζετε να αντιδράσουμε! Εσείς συνέλληνες που ακούγατε τον συμπαθέστατο κατά τα άλλα Πακιστανό να σας μιλάει για ΠΑΣΟΚ και "Ανρέα Παπανδρέα" δεν ανατριχιάσατε; Τις Ελληνικές σημαίες τι τις θέλατε σε αυτή τη συγκέντρωση;;; Το μόνο μέλημα σας ήταν να φωνάζετε συνθήματα όπως "ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά", αντί να αρχίσετε να καταλαβαίνετε ότι το σχέδιο που προωθείται για την Ελλάδα είναι ο σταδιακός αφελληνισμός της μέσω τέτοιων τακτικών;! Είναι δυνατόν να μπαίνει στη διαδικασία διακυβέρνησης της χώρας κάποιος ο οποίος δεν μιλάει ούτε καν κατανοητά Ελληνικά, να τον βλέπετε μπροστά σας, να σας μιλάει, και εσείς να τον χειροκροτάτε γιατί ήταν επιλογή του Γιωργάκη; Αυτή είναι και η κατάντια της κοινωνίας μας και του πολιτικού μας συστήματος. Μας έχουν ναρκώσει και δεν αντιδρούμε σε τίποτα! Τί είναι πιο σημαντικό επιτέλους Έλληνες για εσάς; Η πατρίδα ή το κόμμα;;!! Επιτέλους Έλληνες αφυπνισθείτε, βγείτε από το λήθαργο στον οποίο σας έχουν βάλει!! Σε αυτές τις εκλογές διακυβεύονται τα εθνικά μας συμφέροντα! Έχουμε στα χέρια μας το μεγαλύτερο όπλο. Την ψήφο. Χρησιμοποιήστε την κατάλληλα για το καλό της Ελλάδος, για το καλό του έθνους, για το καλό των παιδιών μας! Ξυπνήστε και δείτε τι γίνετε μπροστά σας επιτέλους! Τέλος να αναφέρουμε απλά ότι πρέπει να είχε πολύ κουράγιο η κ. Δαμανάκη που ήταν στο ακροατήριο και άκουγε τα όσα έλεγε ο συνυποψήφιος της Πακιστανός. Να το χαίρεστε τέτοιο ΠΑΣΟΚ!! Πού είσαι Ανδρέα να "καμαρώσεις" το γιο σου..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΝΤΑ υπάρχουν βλάκες πολιτικοί, αριβίστες, κομπιναδόροι, γλοιώδη simenites, κλπ

    ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ αποτελούν όμως κατηγορία από μόνοι τους.

    Εχουν ξαναεφεύρει και ξαναφέρει ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ στην πολιτική.

    Κανείς και ΠΟΤΕ δεν έχει ονομάσει το λαό , “Φλώρους και Τσούλες”. ¨πούστηδες και μπάστραδα"..
    Ας τους έχουν οι Σύμβουλοι ΠΑΣΟΚΟΙ
    του Γιωργάκη.. να τους χαίρονται.

    ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ
    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΝΑΜΕ.


    /////////////////////////////////

    Μην στριμώχεστε πασόκοι...ΕΝΑΣ - ΕΝΑΣ....
    ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΤΕ και ΟΛΟΙ !!!!
    θα τα φανε οι ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΟ ΣΑΣ.
    Εσείς θα την βγάλετε με ΟΡΑΜΑ
    και ΣΧΕΔΙΟ !
    Το πολύ-πολύ και με κανένα "κοινωνικό μισθό "...οπως παλιά με τον Αντρέ...
    μουχαχχααααα...χααααα..
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    -Σαν να μην πέρασε μία μέρα, απο το ΄81 !.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΑΙΓΜΕΝΟ
    ΒΑΡΕΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ... "ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ "
    Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΤΑΙΝΙΑ ΤΡΟΜΟΥ Νο 13 ΕΙΝΑΙ.
    ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΕΙΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
    ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ...!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ
    ΣΚΥΛΙΑ του ΠΑΣΟΚ
    ΠΟΥ ΦΑΓΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΨΑΧΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΜΕ ΤΟΝ Παπανδρέου.
    -Επί Σημίτη. ΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣΘΙΑ
    της Ελλάδας.
    - και τώρα σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ
    έρχονται να ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ
    της Ελλάδας.

    Θαυμάστε τοξικούς πολιτικάντηδες, που θέλουν και να ξανακυβερνήσουν.
    Πάγκαλος (το ΖΩΟΝ)
    Παπουτσής
    Διαμαντοπούλου-Μπίλντερμπεργκ (όπως λέμε Γλυκαντζη-Αρβελερ)
    Λοβέρδος (ο εκλεκτός του κοκκαλίνου)
    Ανδρουλάκης (ο μ… στην ν)
    Δαμανάκη (η σταθερή πολιτικός – μόνο στην ΝΔ δεν έχει πάει)
    Βάσω Παπανδρέου (φέρτε μυρωδάτο από Ξάνθη)
    Φώφη Γεννηματά (η …πορφυρογέννητη του ΠΑΣΟΚ)
    Και βέβαια τα νέα φυντάνια στην κλεψιά, που έχουν ίνδαλμα τον τεράστιο ΆκΗ.

    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ. ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση