GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στη Β' Πειραιά...

Σφαγή για μια έδρα στους "γαλάζιους", ο Κ. Ξυλούρης το νέο πρόσωπο από το ΠΑΣΟΚ . Βατερλώ περιμένει τη ΝΔ και στη Β' Πειραιά ...

Σφαγή για μια έδρα στους "γαλάζιους", ο Κ. Ξυλούρης το νέο πρόσωπο από το ΠΑΣΟΚ
.
Βατερλώ περιμένει τη ΝΔ και στη Β' Πειραιά όπου κινδυνεύει να μην περάσει το 25% και να εκλέξει έναν μόνο βουλευτή. Ετσι, οι Γ. Τραγάκης και Α. Νεράντζης δίνει σκληρή μάχη επιβίωσης. Αντίθετα το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να εκλέξει εύκολα τέσσερεις από τρεις βουλευτές που έχει σήμερα. Και πέραν των τριών μέχρι τώρα βουλευτών (Νιώτη, Λιντζέρη, Διαμαντίδη), το φαβορί για την τέταρτη έδρα είναι ο Κώστας Ξυλούρης (φωτογραφία). Ένας βέρος και ανοιχτόκαρδος Κρητικός με σημαντική θητεία στην Παγκρήτιο Ενωση της οποίας διετέλεσε πρόεδρος με μεγάλα ποσοστά ενώ στις εκλογές του 2007 ήταν πρώτος επιλαχών στην ίδια περιφέρεια.

13 σχόλια

  1. 5 επιχειρηματίες:

    (Λαμπράκης, Μπόμπολας, Αλαφούζος, Κυριακού, Κουρής) και

    κάμποσοι πάμπλουτοι υπάλληλοί τους:

    (Πρετεντέρης, Τσίμας, Παπαχελάς, Τρέμη, Χατζηνικολάου, Καψής, Καμπουράκης, Οικονομέας, Αναστασιάδης, Κακαουνάκης, Ευαγγελάτος, Μακρή, Σπυράκη, Βαρεμένος, Βερύκιος, Λιαρέλλης)

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛY ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ.

    Γιαυτό και αποφάσισαν ότι ΘΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ.

    ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!

    Τους ευχαριστούμε και υποσχόμαστε ότι δεν θα αποκλίνουμε καθόλου από τις οδηγίες τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ.

    ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;

    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:

    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...

    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"

    ( Hazo-giorgo Παπαντρέου, από ομιλία του στη Βουλή 16-5-2007 )

    Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε;

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ, ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΜΙΖΑ ΤΩΝ 6,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΤΡΕΠΕΚΛΗ ΑΠΟ ΤΟ C4i;

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ

    Είναι απίστευτο το πόσες αμαρτίες του Γιωργάκη και της παρέας του κρύβουν εδώ και μια δεκαπενταετία τα Γιωργοκάναλα.

    Οι μπουνταλάδες οι δεξιοί ούτε τότε ούτε καν σήμερα δεν έχουν συνειδητοποιήσει τις βρωμιές της πράσινης συμμορίας σε βάρος του Ελληνικού λαού.

    Ορισμενα μαθηματα του πως να κλεβετε και να βγαινετε λαδι απο το ΠΑΣΟΚ (Τα Γιωργο-κάναλα να είναι καλά):

    1. Φτιαχνουμε εθνικη οδο (βλεπε ΠΑΘΕ) χωρις λωριδα ασφαλειας και χωρις εγκοπη στη νησιδα για να κανουν αναστροφη τα ασθενοφορα. (made by Λαλιωτης)

    2. Φτιαχνουμε περιφεριακη στη Θεσσαλονικη, πληρωνομαστε για ανισοπεδους κομβους και τελικα ο περιφεριακος εχει την παγκοσμια πρωτοτυπια να εχει φαναρια αντι για ανισοπεδους κομβους (χρατς χρατς Λαλιωτης)

    3. Λεμε σ ολους τους Ελληνες να πανε χρηματηστηριο, οταν βαλουν τα λεφτα τους το βουλιαζουμε και μετα κανουμε την παπια.

    4. Αρπαζουμε τις επιδοτησεις της ΕΕ (κτηματολογιο, ΚΑΠ) τις τρωμε σε συμβουλια και "επιμορφωτικα σεμιναρια" και ο,τι περισευει το γυρναμε πισω. (βλεπε 1ο και 2ο ΚΠΣ)

    5. Χωνουμε παντου "αξιοκρατικα" δικους μας και ελγχουμε το κρατος, την ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ ακομη και μετα απο 5 χρονια ΝΔ. Παραδειγματα (Αποστολος Ζαπρης, Γεωργιος Σβαρνιας επιφανη στελεχη του ΠΑΣΟΚ που λυνουν και δενουν μεσα στο Υπουργειο Γεωργικης Αναπτυξης).

    6. Λεμε οτι "εγω δε χρωσταω σε κανενα" και Μπομπολας Αλαφουζος μας αποθεωνουν νυχθημερον και προβαλλουν πρασινη προπαγανδα.

    7. Ανταλλασει η Ελλαδα τον Λαλα με Αμερικανους και το βαφτιζουμε σκανδαλο υποκλοπων αφου αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να απαντηθει δημοσιως. (Ετσουξε Τζεφρυ?)

    8. Κανουμε Ολυμπιακους αγωνες στην Αθηνα με 22δις και ψωμολυσα ολη η Ελλαδα για να νιωσουν οι Αθηναιοι Εθνικα υπερηφανοι. Εδωσε δε τετοια σημασια στην υπολοιπη Ελλαδα το ΠΑΣΟΚ που η Θεσσαλονικη δεν εχει ακομη διεθνη αερολιμενα (τωρα κτιζεται ο νεος αεροδιαδρομος) και το ΜΕΤΡΟ ειχε καταντησει ανεκδοτο.

    9. Ανταλλασεται ενα δημοσιο κτιριο με κατι χιλιαδες στρεμματα στη Βιστωνιδα (απιστευτη φυσικη ομορφια) με εκπληκτικες δυνατοτητες τουριστικης αναπτυξης και αποδοσης των δεοντων στο Ελληνικο δημοσιο και οι καναλαρχες για να ριξουν την αξια της γης εκει το βγαζουν σκανδαλο και μετα ορμανε να φανε τα φιλετα και να χτισουν ξενοδοχεια. Καντε καμια βολτα εκει να δειτε τι χτιζεται.

    10. Οταν τα λογια και τα επιχειρηματα στερευουν κολαμε μια ταμπελα φασιστα και την αμολαμε σαν την σουπια.

    11. Α κατι για τα δαση. Μηπως και στο Los Angeles δεν εχουν μεσα και σχεδιο που καιγοταν για εβδομαδες? Γιατι αν δεν εχουν να στειλουμε τον Tzefry να τους σωσει.

    12. Βαζουμε στην Ολυμπιακη, τον ΟΣΕ, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ εργατες του ΠΑΣΟΚ και αφου γινουν ζημιωγονες εκληπαρουμε να πουληθουν.

    13. Δανειζομαστε μεχρι σκασμου κανουμε την οικονομια μπαχαλο και φευγουμε απο την εξουσια. Κι οταν ο αλλος δεν τα καταφερει αμολαμε πρασινες κοσμοθεωριες και επιστρεφουμε νικητες.

    Λιγη τσιπα ρε. Ελεος.

    Ο πρασινοφρουρός πράσινος προεδρος της ΓΣΕΕ που παίρνει 24.000 ευρω μισθο ΤΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ δεν ειναι golden boy?

    Αν καταφερει κανεις απο σας εκει εξω να μιλησει χωρις να βρισει τοτε ας απαντησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παμμέγιστε Αϊνστάϊν Γιωργάκη, εσύ με το μαγικό ραβδί και τα οράματα ακόμη περιμένω συγκεκριμένες απαντήσεις:

    1.Πώς θα πληρωθεί το χρέος των 260 δισ ευρώ (κόστος τοκοχρεωλύσιων 12 δισ το χρόνο), εάν ΠΡΩΤΑ δεν μειωθεί το έλλειμμα του δημοσίου;

    2.Τίς θέσεις εργασίας και τις προοπτικές για τους νέους ποιός θα τις δημιουργήσει, ο δημόσιος ή ο ιδιωτικός τομέας;

    3.Έκανε καλά ο Καραμανλής που αποκρατικοποίησε τον ΟΤΕ, την Ολυμπιακή, την Εμπορική, τα λιμάνια και άλλους super ζημιογόνους κλάδους του δημοσίου ή όχι;

    4.Πως θα φέρουμε στην Ελλάδα ξένους να επενδύσουν (για να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας) με αυτό το μεσαιωνικό εργασιακό καθεστώς και την υψηλή φορολογία των επιχειρήσεων, που υποσχέθηκες;

    5.Εάν η Ελληνική δημόσια παιδεία είναι τόσο καλή που δεν θέλουμε να τη χαλάσει ο παλιο-ιδιωτικός τομέας, έχω μιά ερώτηση για σένα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάποιο Ελληνικό ΑΕΙ πήρε νόμπελ ή κάποια διάκριση παγκόσμιου επιπέδου;

    Εάν μπορείς να μου γράψεις κάτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θα με ενδιέφερε πολύ.

    Εάν πρόκειται να συζητάμε ευχολόγια, ουτοπίες και σαχλαμάρες σαν αυτές που καθημερινά μουρμουράς στα Γιωργοκάναλα έχω (από τώρα) μία τελευταία μικρή ερώτηση για σένα.

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ;

    *(Κάτι μου λέει ότι δεν θα πάρω απάντηση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενόψη των εκλογών θέλω να θυμίσω ότι η διεθνής οικονομία είναι βαριά, πολύ βαριά, άρρωστη και καλό είναι να το θυμόμαστε αυτό συνεχώς.
    Η κρίση στην αρχή ήταν credit crunch (δηλαδή έλλειψη πίστωσης) και ήλθε απότομα και γιαυτό υποφέρουν συγχρόνως όλες οι χώρες και όλοι οι κλάδοι των οικονομιών, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο.
    Τώρα που έριξαν δημόσιο χρήμα οι κυβερνήσεις σώθηκαν οι ναυαγοί από τον πνιγμό αλλά δεν έχει έλθει ακόμη άλλο πλοίο για να σώσει τους ναυαγούς.
    Οι τράπεζες δεν δανείζουν πιά λεφτά τόσο εύκολα όσο παλιά γιατί ξέρουν ότι έρχονται δύσκολες μέρες γιαυτές. Ξέρουν ότι δεν θα πάρουν τα λεφτά τους από πολλά από τα δάνεια που έχουν δώσει, τόσο προς ιδιώτες (που χάνουν τη δουλειά τους) όσο και επιχειρήσεις (που πτωχεύουν). Όλοι ξέρουμε ότι χωρίς τράπεζες δεν υπάρχει οικονομική δραστηριότητα, γιαυτό οι κυβερνήσεις μειώνουν το κόστος χρήματος για να μειώσουν τις πτωχεύσεις και άρα την ανεργία.
    Το φαινόμενο άρχισε τον Οκτώβριο του 2007 με τα προβλήματα της Bear Sterns και σιγά σιγά άρχισε να αναδύεται και να αποτιμάται η σοβαρότητά του σε όλο τον κόσμο.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΨΗΓΜΑΤΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ.
    Στην Ελλάδα τα πράγματα έχουν ως εξής:
    Η δημοσιονομική κατάσταση που άφησε ο Σημίτης το 2004 ήταν πολύ πιό τραγική από όσο όλοι νομίζαμε. Ξέραμε ότι είχει πέσει μαγείρεμα αλλά ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ δεν είχε ματαγίνει.
    Ο Αλογοσκούφης προσπάθησε να εξορθολογίσει να δημόσια οικονομικά (μείωση δημόσιας σπατάλης, αύξηση των ιδιωτικοποιήσεων, μείωση των ελλειμμάτων) και το πέτυχε, σε μεγάλο βαθμό. Απέτυχε σε δύο τομείς: στο φοροεισπρακτικό μηχανισμό και στην καταπολέμηση των ολιγοπωλίων (δηλαδή της ακρίβειας).
    Φίλοι πασόκοι λέτε ότι η ΝΔ άφησε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι, αλλά μέσω της υπεραπλούστευσής σας γίνεστε άδικοι.
    Εάν μπορώ να ποσοτικοποιήσω παραστατικά την εξέλιξη τα τελευταία χρόνια θα έλεγα ότι εάν το 2004 ήμασταν 10 βήματα πίσω από το μέσο όρο της Ε.Ε. επί πενταετίας Αλογοσκούφη βρεθήκαμε 5 βήματα πίσω, μια σαφής βελτίωση. Αλλά ακόμη πίσω από το μέσο όρο, σε αυτό έχετε δίκιο, αλλά θαύματα δεν γίνονται με τα οικονομικά.
    Το μεγάλο πρόβλημα των Ελλήνων Υπουργών Οικονομίας ήταν είναι και θα είναι το χρέος που μας δημιουργεί μόνιμο βραχνά κάθε μήνα.
    Είναι πολλοί μα πάρα πολλοί οι τόκοι από τα παλιά δάνεια.
    Υπολογίζω ότι θα πάρει τουλάχιστον μιά δεκαετία ακόμη για να ανασάνουμε, διότι σε σύγκριση με την παραγωγική δυναμικότητα της χώρας το χρέος είναι πολύ μεγάλο (% στο ΑΕΠ).
    Για να καταλάβουμε το μέγεθος έχουμε (σαν απόλυτο νούμερο) μεγαλύτερο χρέος από την Τουρκία των 70 εκατομμυρίων κατοίκων.
    Θα συνιστούσα στο ΓΑΠ να είναι πιο προσεκτικός όταν τάζει λαγούς με πετραχήλια, γιατί όπως λέει ο σοφός λαός, όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περίμενα, ότι ο Υπουργός Οικονομίας κ.Παπαθανασίου, λόγω ιδιότητας, θα ήταν κάπως περισσότερο φειδωλός σε μεγαλοστομίες. Και ιδιαίτερα σε όσες έχουν σχέση με την αξιοπιστία του ως πολιτικού. Διότι πέρα από τη γενική αναξιοπιστία του κόμματός του και του αρχηγού του, υπάρχει και η δική του.

    Πριν από τρεις μήνες ήταν, νομίζω, αμέσως μετά τις ευρωεκλογές, που αναθεωρώντας το πρόγραμμα σύγκλισης είχε δεσμευτεί ότι τα μέτρα που θα έπαιρνε θα οδηγούσαν το έλλειμμα στο 3,7% μέχρι το τέλος του χρόνου. Προχθές ο ίδιος δήλωσε ότι το έλλειμμα δεν θα κατέβει στο 3,7%, αλλά θα ανέβει στο 6%. Και δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι αντί για 6%, το έλλειμμα έχει ήδη φτάσει στο 8% ή στο 9%. Κι ανάμεσα σ' αυτούς είναι καραμπινάτοι Νεοδημοκράτες, όπως ο Π. Δούκας για παράδειγμα.

    Ερώτημα: όταν ο ίδιος ο Παπαθανασίου ομολογεί ότι μέσα σε τρεις μήνες έπεσε έξω στους υπολογισμούς του για το έλλειμμα κατά 2,3% ή ενδέχεται να έχει πέσει έξω και κατά 4% ή 5%, του είναι δύσκολο να αντιληφθεί ότι οι εκτιμήσεις και οι υπολογισμοί του για τις οικονομικές εξελίξεις δεν είναι δυνατό να αντιμετωπιστούν σοβαρά από έναν στοιχειωδώς λογικό άνθρωπο; Ή θεωρεί ότι διαθέτει το προνόμιο να πέφτει τραγικά έξω στις προβλέψεις του, αλλά παρ όλα αυτά να πρέπει να ακούμε με προσοχή τα όσα λέει και όχι να τον παίρνουμε στο ψιλό;

    Υποστηρίζω ότι το δεύτερο πρέπει να κάνουμε. Διαφωνείτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γυμνός ο Βασιληάς λοιπόν !

    Τσίτσιδο. Ολα του τα "χαρίσματα" ήταν μαϊμού. Μα ανεδείχθη σαν ο καταλληλότερος. Και ας μην είχε δουλέψει ποτέ στη ζωή του, όπως και κάθε Καραμανλής. Και ας έγιναν μέχρι και εθνάρχες.

    Με 19 χρόνια πρωθυπουργία το Καραμανλέϊκο "δημιούργησε" μια τεράστια περιουσία, συναγωνίσιμη της βασιλικής περιουσίας της πάλαι ποτέ Φρειδερίκως.

    Καράβια, κότερα, χιλιάδες στρέμματα γής, οικόπεδα χιλιάδων στρεμμάτων σε όλα τα καλά προάστεια (Εκάλη, Πολιτεία, Φιλοθέη, κ.λπ.). Επιχειρήσεις μονοπωλιακού χαρακτήρα, Βίλες, μετοχές εκατομμυρίων, καταθέσεις.

    Μιλάμε για το σόϊ συνολικά: Ανηψιός, Θείος, θείτσες, ξαδέλφες, εγγόνια, κουνιάδοι, γαμπροί, πεθεροί και όλο το σκυλολόϊ).

    ΣΕ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ.

    Και βγαίνουν τώρα με θράσσος και βγάζουν γλώσσα στον ελληνικό λαό, υποσχόμενοι ξανά λιτότητα. Και απαιτούν με αυτοκρατορικό ύφος να τους ξαναψηφίσουμε για να τριπλασιάσουν την περιουσία τους.

    Βγαίνουν επίσης τα τσιράκια τους και μιλούν για σκάνδαλα των Παπανδρέου, αυτών που όλη τους η περιουσία είναι ένα διώροφο στην πάλαι ποτέ συνοικία του Μπογιατίου.

    Γυμνός, Ξετσίπωτος, Θρασύς ο Αυτοκράτωρ.

    Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Σε αυτή τη διακυβέρνηση με τον καταλληλότερο ο λαός υπέφερε τα πάνδεινα. Ενα βλακόμουτρο, αχαϊρευτο και κουρασμένο "παληκάρι" έκανε όσο άντεχε πλάτες στα κοράκια του να ΑΡΠΑΞΟΥΝ και να ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ την Ελλάδα.

    Οπως τη δεκαετία του 50, όπως τη δεκαετία του 30. Στην πρώτη ξεκοκάλισαν όλο το σχέδιο Μάρσαλ, στη δεύτερη κατασφάζοντας με τη βοήθεια των Βουλγάρων τσετών τους πρόσφυγες της Β. Ελλάδος, άρπαξαν την περιουσία τους, τη γή που τους έδοσε η νέα τους πατρίδα.

    Και στα στερνά χρόνια, μέσω του χρηματιστηρίου και με τις πλάτες των εκσυγχρονιστών η Αγία Οικογένεια έπαιξε και κέρδισε χοντρά (θείος Αχιλέας, Λίζα, κ.α.)


    ΓΥΜΝΟΣ, ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Σαν την λαίλαπα των Ούνων, των Μογγόλων, των πειρατών της Αβαρίας.

    Ας πάει στον αγύριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:

    ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ...


    Ολοι υφιστάμεθα τις συνέπειες ενός ανηλέητου φοροκυνηγητού της κυβέρνησης. Ολοι υφιστάμεθα τις συνέπειες μιας ανάλγητης πολιτικής με μηδενικές κοινωνικές παροχές, αυξήσεις-κοροϊδία για τους μισθούς και τις συντάξεις, αυξήσεις-φωτιά σε ΔΕΚΟ, καύσιμα, είδη βασικής ανάγκης, υγεία, φόρους...

    Το μόνιμο επιχείρημα είναι ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ.

    και φυσικά.. αφού:

    1. 6 δις ΕΥΡΩ στοιχίζουν στον έλληνα φορολογούμενο τα αναδρομικά των δικαστών...

    2. 8 δίς φορτώθηκε το ΙΚΑ ασφαλιστικές υποχρεώσεις των τραπεζών από το περίφημο νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

    3. 3,5 δις φορτώθηκαν οι έλληνες φορολογούμενοι από την εθελουσία στον ΟΤΕ (δωράκι στους Γερμανούς).

    4. 1,3 δις χρεώθηκαν οι έλληνες φορολογούμενοι για την εξαγορά της φούσκας "ΓΕΡΜΑΝΟΣ".

    5. 6,3 δις πληρώνει κάθε χρόνο το ελληνικό δημόσιο στις τράπεζες από τις οποίες δανείζεται με επιτόκιο 5,7% αντί του 1% που δανείζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. (Μια μείωση του επιτοκίου-δώρου προς τις τράπεζες κατά μία μονάδα θα απέφερε στο δημόσιο 1,2 δίς το χρόνο).

    6. 4-4,5 δις κάθε χρόνο κλέβουν οι καρτελάδες των καυσίμων από τον ελληνικό λαό από τη ληστεία στα καύσιμα. Μεγάλο μέρος από αυτά τα ποσά θα μπορούσε να τα εισπράξει το κράτος με μορφή φόρου στα καύσιμα, ελλατώνοντας έτσι τη δυνατότητα στους 2-3 νταβατζήδες της αγοράς να κερδοσκοπίσουν

    Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ (δικαστικοί) ΚΑΙ ΤΑ GOLDEN BOYS.

    Ας περιοριστούμε όμως σε αυτές τις 6 περιπτώσεις. Εχουμε ένα άθροισμα 26 δις ΕΥΡΩ !!
    Και έχει το θράσσος ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών να αναγγέλουν και να εξαπολύουν ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στους απλούς πολίτες.


    ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ.

    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΟΝΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Nα προσέξουμε ποιούς θα ψηφίσουμε στον Πειραιά. ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χθές,τά νυκτερινά δελτία ειδήσεων,τής ΝΕΤ συμπεριλαμβανομένης,μία ώρα μόνον πρίν ανακοινωθούν τά εκλογικά αποτελέσματα τής Γερμανίας,ανακοίνωναν,ότι ή Μέρκελ δέν κερδίζει τίς εκλογές κι οί σοσσιαλ(η)στές,θά είναι στήν ουσία οί πραγματικοί νικητές!!!
    Μία ώρα μετά (περίπου κατά τίς δέκα μ.μ.),απεδείχθη,ότι ή ελεεινή προπαγάνδα τους δέν είχε όριο!!
    Ή κεντροδεξιά ανεδείχθη συνολικά,ή νικήτρια τών εκλογών,έχοντας απώλεια μόνον δύο μονάδες,έν σχέσει μέ τίς προηγούμενες,όσον αφορά τό κόμμα τών CDU,αλλά 7 μονάδες σύν,όσον αφορά τούς φιλελεύθερους!!!
    Οί δέ σοσσιαλ(η)στές,καταποντίσθηκαν 14 μονάδες,έν σχέσει μέ τίς προηγούμενες!!
    Στήν ΝΕΤ,χθές καί σήμερα ακόμη,κάποιος ανταποκριτής Χειλ….,δυσαρεστούμενος από τό αποτέλεσμα σίγουρα,αναλύει κατά δημοσιοκαφρικό τρόπο,τά αποτελέσματα κι εφευρίσκει αξεπέραστες δυσχέρειες,στήν συνεργασία τών δύο κομμάτων τής κεντροδεξιάς.
    Όσον αφορά τίς εκλογές στήν Πορτογαλία,μάς είχαν ζαλίσει μέ τόν σοσσιαλ(η)στή Σώκρατες,ότι είναι ό μεγάλος νικητής,άν κι έχασε ,πάνω από 12 μονάδες!!!
    Στήν χώραν μας,οί ίδιοι δημοσιοκάφροι,έχουν προεξοφλήσει καί τόν νικητήν αλλά καί τήν διαφορά αποτελέσματος!!
    Αν ανατρέξετε,ακόμη και στόν τύπον τής 10ετίας 1960,θά διαπιστώσετε,ότι ακριβώς μέ τήν ίδια μεθοδολογία καί πρακτική,τά ΜΜΕ/έντυπα τής εποχής,προεκλογικά,αναρτούσαν άρθρα κι αναλύσεις δήθεν πολιτικές/αντικειμενικές,μέ σκοπόν νά αποθαρρύνουν τούς όποιους ψηφοφόρους,πού δέν ησαν ιδικοί τους.
    Ό παππούς-Παπανδρέου,ό κύριος ΘΑ,ΘΑ….ΘΑ,ήτο ό εκλεκτός τών μεγάλων συμφερόντων,όπως κι ό υιός του Ανδρέας,όπως κι ό εγγονός του,Γιωργάκης.
    Μέ ποία συμφέροντα θά συγκρουσθή άραγε,ό Γιωργάκης???
    Μέ αυτά πού προσπαθούν νά τόν αναδείξουν δήθεν Ηγέτη,άν καί τά χαρακτηριστικά τής προσωπικότητος τού ανδρός,δέν αξιολογούνται ούτε διά αρχηγού ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδος???
    Ομιλούν οί εκπρόσωποι τού ΠΑΣΟΚ,μέ αντικειμενικό σκοπόν τήν παραπλάνησιν κί αποθάρρυνσιν τών πολιτικών αντιπάλων (τών όποιων αντιπάλων) περί Δημοκρατίας,Ισότητος,Αναδιανομής καί περί άλλων Πράσινων Ιππων!!
    Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά καί τούτο διότι τό ζήσαμε στό πετσί μας,επί είκοσι χρόνια,ότι ή Πολιτική καί Πρακτική τους εδράζεται στήν αρχήν, Ή ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ή ΕΊΣΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ...
    Και ειναι τουλαχιστον για λυπηση τα εκατερωθεν κομματοσκυλα που βγαζουν
    τα απλυτα των αντιπαλων στη φορα σε καθε ευκαιρια...
    Νομιζωντας οτι απευθυνονται στα χιλιαδες προβατατακια που κουνανε σημαιες και φωναζουν στις προεκλογικες συγκεντρωσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΑΖΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ
    ΛΥΠΗΣΗΣ ΕΠΙΣΗΣ.
    ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ PRESS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. **Έλληνες, Έλληνες ,μιά ζωή
    είσθε μαλάκες,βλάκες και
    ηλίθιοι και φυσικόν επόμενον είναι, να ψηφίσετε έναν όμοιό σας
    να σας Κυβερνήσει.Εμπρός ,λοιπόν,
    ψηφίστετον ρε κοθόνια. Αλλά
    θα αρχίστε πάλι να σκούζετε από το πήδημα που θα σας κάνει ο χαζογιώργος..

    ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ: Εξαφανίστηκαν αμέτρητα δις υπό τις οδηγίες του Λαλιώτη με αποτέλεσμα να πληρώνουμε τεράστια πρόστιμα για την μη πραγματοποίηση του έργου. Η Ελλάδα παρέμεινε η τελευταία χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει ολοκληρώσει το έργο παρά τα συνεχή πακέτα που έχουν δοθεί για την πραγματοποίησή του.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία): Ληστρικό σκάνδαλο 1 δις € στην ΕΑΒ, όπου με σκοπό να κρύψουν τα κλεμμένα οι πασόκοι, τα «έβαζαν» σε ειδικό λογαριασμό «αναπόσβεστων εξόδων ιδρύσεως της εταιρείας»!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ: Βιομηχανία παράνομων ελληνοποιήσεων με χορήγηση ελληνικής ταυτότητας και εκλογικού βιβλιαρίου ακόμη και σε σεσημασμένους κακοποιούς από τις πρώην κομουνιστικές χώρες. Υπόσχονταν αγροτική γη και διορισμούς σε Ουκρανούς, Ρώσους και Γεωργιανούς, «κατασκευάζοντας» ομογενείς και ταυτόχρονα ψηφοφόρους. Λίγους μήνες μετά τις εκλογές ανακλήθηκαν χιλιάδες ελληνοποιήσεις αφού η παρανομία της έκδοσής τους ήταν ολοφάνερη και καραμπινάτη. Είχαν όμως προλάβει να ψηφίσουν. Αποτέλεσμα η νόθευση των εκλογών της 9ης Απριλίου 2000. Ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα (Φλώρινα, Πέλλα, Κιλκίς κ.α.) το ποσοστό των Αλβανών οι οποίοι ελληνοποιήθηκαν ήταν διψήφιο, δηλαδή ξεπέρασε το 10%. Το πασόκ κέρδισε τις εκλογές του 2000 με διαφορά 1% (70.000 ψήφοι)!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ: Ο πράσινος Σεραφείμ Φυντανίδης (μέσω της συζύγου του Βιργινίας Βεντουράκη) εμπλεκόμενος στο μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών έργων (Άγιος Κοσμάς), μέσω της Ολλανδικής κατασκευαστικής De Boer.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΧΤΑ : Αφορά τη (ν)τροπολογία -σκάνδαλο της Σιθωνίας που κατέληξε στην αποπομπή του υφυπουργού Οικονομικών, Χρήστου Πάχτα, και των άλλων εννέα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Η υπόθεση ξεκίνησε στις 21/01/2004, όταν οι εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσαν τροπολογία στο νομοσχέδιο «Ενισχύσεις Ιδιωτικών Επενδύσεων για την οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας», την οποία αποδέχτηκε ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομίας Χρ. Πάχτας και έδιναν τη δυνατότητα ανέγερσης στην κατασκευαστική εταιρία «Ολυμπιακή Τεχνική» του μεγαλοεργολάβου Στέγκου, ιδιοκτήτη του «Πόρτο Καρράς», να χτίσει παράνομα χιλιάδες τουριστικές κατοικίες στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση