GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τους τα 'χωσε η Καϊλή για τη δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης...

Η Εύα Καϊλή εμφανίστηκε σε τηλεοπτική συζήτηση της δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, TV 100, την Παρασκευή, αλλά κατά τη διάρκεια της συζ...

Η Εύα Καϊλή εμφανίστηκε σε τηλεοπτική συζήτηση της δημοτικής τηλεόρασης Θεσσαλονίκης, TV 100, την Παρασκευή, αλλά κατά τη διάρκεια της συζήτησης δεν δίστασε να ασκήσει κριτική στην ίδια την TV 100 δηλώνοντας ότι έχει μετατραπεί σε όργανο προβολής της παράταξης του δημάρχου.
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά μάλιστα «δεν είναι δυνατόν η Ώρα του Πολίτη να είναι επί της ουσίας η Ώρα του Δημάρχου»...
Ο Τρυποκάρυδος

10 σχόλια

  1. ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:

    ΔΩΡΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ...


    Ολοι υφιστάμεθα τις συνέπειες ενός ανηλέητου φοροκυνηγητού της κυβέρνησης. Ολοι υφιστάμεθα τις συνέπειες μιας ανάλγητης πολιτικής με μηδενικές κοινωνικές παροχές, αυξήσεις-κοροϊδία για τους μισθούς και τις συντάξεις, αυξήσεις-φωτιά σε ΔΕΚΟ, καύσιμα, είδη βασικής ανάγκης, υγεία, φόρους...

    Το μόνιμο επιχείρημα είναι ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ.

    και φυσικά.. αφού:

    1. 6 δις ΕΥΡΩ στοιχίζουν στον έλληνα φορολογούμενο τα αναδρομικά των δικαστών...

    2. 8 δίς φορτώθηκε το ΙΚΑ ασφαλιστικές υποχρεώσεις των τραπεζών από το περίφημο νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

    3. 3,5 δις φορτώθηκαν οι έλληνες φορολογούμενοι από την εθελουσία στον ΟΤΕ (δωράκι στους Γερμανούς).

    4. 1,3 δις χρεώθηκαν οι έλληνες φορολογούμενοι για την εξαγορά της φούσκας "ΓΕΡΜΑΝΟΣ".

    5. 6,3 δις πληρώνει κάθε χρόνο το ελληνικό δημόσιο στις τράπεζες από τις οποίες δανείζεται με επιτόκιο 5,7% αντί του 1% που δανείζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. (Μια μείωση του επιτοκίου-δώρου προς τις τράπεζες κατά μία μονάδα θα απέφερε στο δημόσιο 1,2 δίς το χρόνο).

    6. 4-4,5 δις κάθε χρόνο κλέβουν οι καρτελάδες των καυσίμων από τον ελληνικό λαό από τη ληστεία στα καύσιμα. Μεγάλο μέρος από αυτά τα ποσά θα μπορούσε να τα εισπράξει το κράτος με μορφή φόρου στα καύσιμα, ελλατώνοντας έτσι τη δυνατότητα στους 2-3 νταβατζήδες της αγοράς να κερδοσκοπίσουν

    Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΕΣ (δικαστικοί) ΚΑΙ ΤΑ GOLDEN BOYS.

    Ας περιοριστούμε όμως σε αυτές τις 6 περιπτώσεις. Εχουμε ένα άθροισμα 26 δις ΕΥΡΩ !!
    Και έχει το θράσσος ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών να αναγγέλουν και να εξαπολύουν ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στους απλούς πολίτες.


    ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ.

    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΟΝΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γυμνός ο Βασιληάς λοιπόν !

    Τσίτσιδο. Ολα του τα "χαρίσματα" ήταν μαϊμού. Μα ανεδείχθη σαν ο καταλληλότερος. Και ας μην είχε δουλέψει ποτέ στη ζωή του, όπως και κάθε Καραμανλής. Και ας έγιναν μέχρι και εθνάρχες.

    Με 19 χρόνια πρωθυπουργία το Καραμανλέϊκο "δημιούργησε" μια τεράστια περιουσία, συναγωνίσιμη της βασιλικής περιουσίας της πάλαι ποτέ Φρειδερίκως.

    Καράβια, κότερα, χιλιάδες στρέμματα γής, οικόπεδα χιλιάδων στρεμμάτων σε όλα τα καλά προάστεια (Εκάλη, Πολιτεία, Φιλοθέη, κ.λπ.). Επιχειρήσεις μονοπωλιακού χαρακτήρα, Βίλες, μετοχές εκατομμυρίων, καταθέσεις.

    Μιλάμε για το σόϊ συνολικά: Ανηψιός, Θείος, θείτσες, ξαδέλφες, εγγόνια, κουνιάδοι, γαμπροί, πεθεροί και όλο το σκυλολόϊ).

    ΣΕ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ.

    Και βγαίνουν τώρα με θράσσος και βγάζουν γλώσσα στον ελληνικό λαό, υποσχόμενοι ξανά λιτότητα. Και απαιτούν με αυτοκρατορικό ύφος να τους ξαναψηφίσουμε για να τριπλασιάσουν την περιουσία τους.

    Βγαίνουν επίσης τα τσιράκια τους και μιλούν για σκάνδαλα των Παπανδρέου, αυτών που όλη τους η περιουσία είναι ένα διώροφο στην πάλαι ποτέ συνοικία του Μπογιατίου.

    Γυμνός, Ξετσίπωτος, Θρασύς ο Αυτοκράτωρ.

    Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Σε αυτή τη διακυβέρνηση με τον καταλληλότερο ο λαός υπέφερε τα πάνδεινα. Ενα βλακόμουτρο, αχαϊρευτο και κουρασμένο "παληκάρι" έκανε όσο άντεχε πλάτες στα κοράκια του να ΑΡΠΑΞΟΥΝ και να ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ την Ελλάδα.

    Οπως τη δεκαετία του 50, όπως τη δεκαετία του 30. Στην πρώτη ξεκοκάλισαν όλο το σχέδιο Μάρσαλ, στη δεύτερη κατασφάζοντας με τη βοήθεια των Βουλγάρων τσετών τους πρόσφυγες της Β. Ελλάδος, άρπαξαν την περιουσία τους, τη γή που τους έδοσε η νέα τους πατρίδα.

    Και στα στερνά χρόνια, μέσω του χρηματιστηρίου και με τις πλάτες των εκσυγχρονιστών η Αγία Οικογένεια έπαιξε και κέρδισε χοντρά (θείος Αχιλέας, Λίζα, κ.α.)


    ΓΥΜΝΟΣ, ΞΕΤΣΙΠΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Σαν την λαίλαπα των Ούνων, των Μογγόλων, των πειρατών της Αβαρίας.

    Ας πάει στον αγύριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΙΣΧΥΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΧΩΡΑ. ΧΩΡΙΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΨΗΦΟ.
    ****************************************************************

    1. Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις εκλογές. Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου η Ελλάδα, αλλάζει σελίδα. Αφήνει πίσω της την θλιβερή εξαετία διακυβέρνησης Καραμανλή. Από τις 5 Οκτωβρίου, όλοι οι Έλληνες ξεκινάμε μια νέα εθνική προσπάθεια για να ξαναφτιάξουμε την Ελλάδα που μας αξίζει, που φιλοδοξούμε να κληροδοτήσουμε στις γενιές που έρχονται.

    2. Στη μάχη της Κυριακής, στη μάχη για το αύριο της χώρας μας, κάθε ψήφος, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Για αυτό, ούτε μια ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Μέχρι την Κυριακή, καλούμαστε να δίνουμε διαρκώς τη μάχη, σπίτι με σπίτι, ψήφο με ψήφο. Με χαμόγελο για την καλύτερη μέρα που έρχεται. Με αισιοδοξία για το αύριο, αλλά χωρίς εφησυχασμό.

    3 Στις 5 Οκτώβρη ανατέλλει και πάλι ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ. Για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Στις 5 Οκτώβρη η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία στη Βουλή για να μπορεί να εγγυηθεί τις μεγάλες αλλαγές που χρειάζεται η χώρα. Μια κυβέρνηση με σταθερή αυτοδυναμία. Για αυτό το στόχο, δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις, την εβδομάδα αυτή.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΌ ΤΟ UFO Η ΚΑΙΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ;;;

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΘΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οπωσ τησ τον εχωνε ο Νομικός ?
    όπως ο Αγούδημος ?
    όπως ο γαμιάς της που έδειρε την δημοσιογράφο ?
    όπως το μισό MegaΛΟ ΚΑΝΆΛΙ ?
    ετσι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλληνες, Έλληνες ,μιά ζωή
    είσθε μαλάκες,βλάκες και
    ηλίθιοι και φυσικόν επόμενον είναι, να ψηφίσετε έναν όμοιό σας
    να σας Κυβερνήσει.Εμπρός ,λοιπόν,
    ψηφίστετον ρε κοθόνια. Αλλά
    θα αρχίστε πάλι να σκούζετε από το πήδημα που θα σας κάνει ο χαζογιώργος,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ: Εξαφανίστηκαν αμέτρητα δις υπό τις οδηγίες του Λαλιώτη με αποτέλεσμα να πληρώνουμε τεράστια πρόστιμα για την μη πραγματοποίηση του έργου. Η Ελλάδα παρέμεινε η τελευταία χώρα στην Ευρώπη που δεν έχει ολοκληρώσει το έργο παρά τα συνεχή πακέτα που έχουν δοθεί για την πραγματοποίησή του.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΑΒ (Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία): Ληστρικό σκάνδαλο 1 δις € στην ΕΑΒ, όπου με σκοπό να κρύψουν τα κλεμμένα οι πασόκοι, τα «έβαζαν» σε ειδικό λογαριασμό «αναπόσβεστων εξόδων ιδρύσεως της εταιρείας»!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ: Βιομηχανία παράνομων ελληνοποιήσεων με χορήγηση ελληνικής ταυτότητας και εκλογικού βιβλιαρίου ακόμη και σε σεσημασμένους κακοποιούς από τις πρώην κομουνιστικές χώρες. Υπόσχονταν αγροτική γη και διορισμούς σε Ουκρανούς, Ρώσους και Γεωργιανούς, «κατασκευάζοντας» ομογενείς και ταυτόχρονα ψηφοφόρους. Λίγους μήνες μετά τις εκλογές ανακλήθηκαν χιλιάδες ελληνοποιήσεις αφού η παρανομία της έκδοσής τους ήταν ολοφάνερη και καραμπινάτη. Είχαν όμως προλάβει να ψηφίσουν. Αποτέλεσμα η νόθευση των εκλογών της 9ης Απριλίου 2000. Ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα (Φλώρινα, Πέλλα, Κιλκίς κ.α.) το ποσοστό των Αλβανών οι οποίοι ελληνοποιήθηκαν ήταν διψήφιο, δηλαδή ξεπέρασε το 10%. Το πασόκ κέρδισε τις εκλογές του 2000 με διαφορά 1% (70.000 ψήφοι)!

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ: Ο πράσινος Σεραφείμ Φυντανίδης (μέσω της συζύγου του Βιργινίας Βεντουράκη) εμπλεκόμενος στο μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών έργων (Άγιος Κοσμάς), μέσω της Ολλανδικής κατασκευαστικής De Boer.

    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΧΤΑ : Αφορά τη (ν)τροπολογία -σκάνδαλο της Σιθωνίας που κατέληξε στην αποπομπή του υφυπουργού Οικονομικών, Χρήστου Πάχτα, και των άλλων εννέα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ. Η υπόθεση ξεκίνησε στις 21/01/2004, όταν οι εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κατέθεσαν τροπολογία στο νομοσχέδιο «Ενισχύσεις Ιδιωτικών Επενδύσεων για την οικονομική και περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας», την οποία αποδέχτηκε ο αρμόδιος υφυπουργός Οικονομίας Χρ. Πάχτας και έδιναν τη δυνατότητα ανέγερσης στην κατασκευαστική εταιρία «Ολυμπιακή Τεχνική» του μεγαλοεργολάβου Στέγκου, ιδιοκτήτη του «Πόρτο Καρράς», να χτίσει παράνομα χιλιάδες τουριστικές κατοικίες στην περιοχή.

    ψΗΦΊΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑΝ το Πασοκ θα
    την δώσει ,όπως την ζητάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση