GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ομιλία Μωραΐτη στους ετεροδημότες...

«Σας ευχαριστώ γι’αυτό που ζω σήμερα. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Αυτή η ανταπόκριση και η αγάπη με συγκινούν και με γεμίζουν ευθ...

«Σας ευχαριστώ γι’αυτό που ζω σήμερα. Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Αυτή η ανταπόκριση και η αγάπη με συγκινούν και με γεμίζουν ευθύνη για να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνη σας». Με αυτά τα λόγια και φανερά συγκινημένος ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλ/νίας του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, ξεκίνησε την ομιλία του στους...

ετεροδημότες της Αθήνας, το βράδυ της Πέμπτης, στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ. Η συμμετοχή του κόσμου υπήρξε ανεπανάληπτη μιας και όχι μόνον γέμισε ασφυκτικά η αίθουσα της εκδήλωσης αλλά και ο ημιώροφος, όπως και ο ισόγειος χώρος του ξενοδοχείου. Φίλοι του Θάνου, βρίσκονταν ακόμη και στο πεζοδρόμιο της Πανεπιστημίου, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.Η συγκέντρωση ήταν υπερδιπλάσια αυτής που έγινε στον ίδιο χώρο το 2007.Στην ομιλία του το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου παρουσίασε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, και τόνισε πως «…ήρθε η ώρα να αφήσουμε πίσω την παρακμή και να βάλουμε τη χώρα σε πορεία Εθνικής Ανάτασης. Μαζί με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου. Μαζί με όλους όσους θέλουν να ξαναδούν την πατρίδα μας να προοδεύει, να πρωταγωνιστεί στον κόσμο.Με ηγέτη, τον αυριανό Πρωθυπουργό της χώρας τον Γιώργο Παπανδρέου!
Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες
Στις 4 του Οκτώβρη, ζητάμε ψήφο εμπιστοσύνης από όλους τους Έλληνες και τις Έλληνιδες
Ζητάμε την στήριξή τους να βγάλουμε την χώρα από το τέλμα
Και είμαστε αποφασισμένοι να συγκρουστούμε με κάθε αντίληψη και κάθε κατεστημένο που κρατά τον τόπο μας πίσω.»
Ιδιαίτερα επικριτικός υπήρξε ο Θάνος Μωραΐτης απέναντι στις πολιτικές της κυβέρνησης, επικέντρωσε όμως στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ, και απαριθμώντας τα μέτρα που έχει ήδη ανακοινώσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου για την εθνική ανάταση.
Ιδιαίτερες αναφορές έκανε επίσης στη νεολαία, που είχε μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση: «Μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Χωρίς πολλά λόγια , χωρίς λευκές επιταγές. Να κάνουμε μια νέα αρχή εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας.
Μια νέα κοπέλα έγραψε πρόσφατα σ’ ένα blog. Είμαστε η γενιά με τα μισά ένσημα, τις μισές δουλειές, τις μισές ζωές». Ας το πούμε δυνατά λοιπόν σήμερα από εδώ ότι αυτή η γενιά δεν θα έχει και τα μισά όνειρα . Έχει δικαίωμα στο όνειρο, δικαιούται να ζήσει και θα ζήσει καλύτερα από την προηγούμενη. Και λέμε συγκεκριμένα πράγματα. Για τη μεγάλη μεταρρύθμιση στην παιδεία. Για τις αντιμετώπιση της ανεργίας. Για την αύξηση της απασχόλησης. Για τη ενίσχυση των νέων επιχειρηματιών. Για την προστασία του περιβάλλοντος.»
Ο Θάνος Μωραΐτης επίσης αναφέρθηκε και στο όραμα της πράσινης ανάπτυξης, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση του πως η Αιτωλ/νία μπορεί να καταστεί νομός-πρότυπο αυτού του αναπτυξιακού μοντέλου.
Κλείνοντας την ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην πορεία του στην πολιτική και το ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας τους στενούς δεσμούς που τον δένουν με την Αιτωλ/νία και τους ανθρώπους της: «Πιστεύω όμως ότι διαμορφώσαμε μια σχέση που ξεπερνά την πολιτική και θα έλεγα και τα κομματικά όρια. Γιατί πιστεύουμε και υπηρετούμε την ανθρώπινη πλευρά της πολιτικής. Γιατί πάνω από όλα πιστεύουμε στον τόπο μας. Πιστεύουμε ότι ο τόπος μας έχει δύναμη ! Και η δύναμη του τόπου είναι οι άνθρωποί του.
Και για εμένα είναι μια ασυμβίβαστη επιλογή ζωής να στηρίζομαι μόνο σε αυτή τη δύναμη…..
Σε όλη μου την πορεία μοναδικό μου στήριγμα είχα εσάς και με εσάς θέλω να συνεχίσω….
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ , ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΠΟΡΕΙΑ.
ΜΑΖΙ , ΠΛΑΙ - ΠΛΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ.
Σας ζητώ λοιπόν να συνεχίσουμε αυτό το ταξίδι, σε αυτή την πορεία που θα αποδεικνύει ….
ότι μπορούμε να υπερασπίσουμε την αυτονομία της πολιτικής,
μπορούμε να μην έχουμε σχέσεις εξάρτησης …..μα πάνω απ΄όλα….
ότι μπορούμε να αλλάξουμε το τόπο μας.»

10 σχόλια

  1. Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΣΕ ΜΕΣΑ, ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΝΑΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ, Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΥΤΗ ΠΛΗΓΗ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ,ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ .ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΑ Η ΑΤΙΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΤΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΟΛΙΟΙ,ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ,ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,ΚΑΙ ΑΝΑΣΑΝΕ 1981 1985 ΟΛΑΟΣ ΣΚΥΛΙΑΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΠΑΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΡΑ ΣΑΣ. ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ .ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 2009 ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ.ΝΕΚΡΗ ΑΓΟΡΑ,ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ,ΑΝΕΡΓΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΛΙΜΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ...ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΡΙΑΚΑ...
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΝ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 4,5%....ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΝΔ...ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ 2,6 % ...ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑΤΙ Η Ν.Δ ΣΥΣΠΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ....ΣΤΗΝ ΜΕΚΕΔΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ..ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝΤΕΧΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ Β'ΑΘΗΝΩΝ ...ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ...ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Α'ΑΘΗΝΩΝ...ΑΡΑ Η ΕΚΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΙΘΕΙ ΑΚΟΜΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΠΑΣΕ ΜΕΣΑ, ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΝΑΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ, Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ,ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΥΤΗ ΠΛΗΓΗ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ,ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ.Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ .ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΑ Η ΑΤΙΜΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΤΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΟΛΙΟΙ,ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ,ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ,ΚΑΙ ΑΝΑΣΑΝΕ 1981 1985 ΟΛΑΟΣ ΣΚΥΛΙΑΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΠΑΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΙΧΑΙΝΕΣΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΡΑ ΣΑΣ. ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΕΤΕ .ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 2009 ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΤΕ.ΝΕΚΡΗ ΑΓΟΡΑ,ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ,ΑΝΕΡΓΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΛΙΜΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. stis 4 oktwvri xyrizoun to gampro...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θάνο θα σε ψηφίσουμε αλλά να θυμάσαι ότι ΄΄αρχή άνδρα δίκνυσει΄΄ και ότι θα σε παρακολουθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Γιώργος , έλεγε........ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΑ.........
    Ένας Πασόκος από το 1977 έως το 1996 (εποχή Ιμίων) όπου και αποχώρησα πικραμένος , θέλω να κάνω την κριτική μου σε ένα κόμμα που επί σχεδόν 20 χρόνια αγάπησα ,αγωνίστηκα, εκτέθηκα στη δουλεία μου, ψυχράθηκα με φιλικά και συγγενικά μου πρόσωπα , μετατέθηκα δυσμενώς στην εργασία μου για τα πιστεύω μου.
    Την κριτική που θα σου κάνω εν δυνάμει πρωθυπουργέ είναι ειλικρινής :
    -Ποια ήταν η στάση σου στο …ευχαριστώ στους Αμερικάνους από τον Σημίτη?
    -Για την στάση σου για τα ΙΜΙΑ.
    -Γιατί είσαι ο πρώτος που ξεκίνησε τη φάμπρικα τών ΜΚΟ στήν Ελλάδα και με αυτό τον τρόπο μοίρασες πολύ χρήμα σε
    ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ οργανώσεις.
    -Τι δήλωση ήταν αυτή που έκανες σαν υπουργός εξωτερικών το 1999:
    "Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs
    παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs."
    στον κ. ΘΩΜΑ ΣΑΡΑ, αρχισυντάκτη τηs Βόρειο – Αμερικανικήs Επιθεώρησηs
    « ΠΑΤΡΙΔΕΣ » , Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Συντακτών του Ξενόγλωσσου Τύπου του Καναδά."
    -Για την πρόταση σου που κατέθεσεσ στη Βουλή για τη καλλιέργεια κάνναβης στα μπαλκόνια μας (μαζί με τους Τατούλη και Δαμανάκη).
    -Για τους χορούς (ζεϊμπέκικα)
    -Για την υπόσχεσή σου ότι......θα τα ΑΛΛΑΞΩ ΟΛΑ, όταν παρέλαβες από τον Σημίτη το κόμμα ,ΤΙ ΑΛΛΑΞΕΣ Γιώργο?
    -Αλήθεια τι εξηγήσεις έδωσες για τα 500.000 γιαούρτια στην Θεσσαλονίκη που έγραψε στην εφημερίδα ΠΑΡΟΝ ο Μάκης Κουρής?
    -Τι θέση πήρες όταν επί Σημίτη ιδρύθηκαν εταιρείες ενοικιάσεως εργαζομένων και εσύ ήσουν στο Υπουργικό Συμβούλιο ως Υπουργός?
    -Τι θέση πήρες όταν έδινε χρήματα σε εργοστάσια της Β. Ελλάδος να μεταβούν στα
    Βαλκάνια με αποτέλεσμα να έχει ερημώσει η Μακεδονία και η ανεργία να φουντώσει?
    -Με πίκρανες με επιλογές τύπου Καραχασάν, Ματσούκα αλλά και πρόσφατα με τον μουσουλμάνο βουλευτή του Πασόκ ο οποίος άκουσον-άκουσον ζήτησε από την Τουρκία να έλθει να τους διεκδικήσει…και ούτε που τον διέγραψες από το κόμμα
    μιας και καταπάτησε τον όρκο που έδωσε στη Βουλή των Ελλήνων.
    -Πρόεδρε ποια ήταν η στάση σου για το βιβλίο ιστορίας της κας Ρεπούση (περί συνωστισμού της Σμύρνης κ.α
    -Με την υπόθεση ΟΤΣΑΛΑΝ τι θέση πήρες ενώ παραιτούνταν Πάγκαλος-Παπαδόπουλος και Πετσάλνικος
    για να καταλαγιάσει η καταγραυγή του λαού? Έγινες….. Υπουργός Εξωτερικών…
    -Ποια ήτανε η στάση σου τότε για την κλοπή του Χρηματιστηρίου που εκλάπησαν 35 τρις δρχ. ιδρώτας του λαού από τα λαμόγια?
    -Με πίκρανε η θέση σου για το σχέδιο ΑΝΑΝ που εάν πέρναγε θα χανόταν η Κύπρος
    - Με ενόχλησε Πρόεδρε που έθεσες σε κίνδυνο το θεσμικό ρόλο του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάνοντας παιχνίδια με την αλυσίδα του ποδηλάτου και μάλιστα χωρίς Αστυνομική προστασία.
    -Με ενοχλεί η σιωπή σου για την επαναλαμβανόμενη (μέχρι και πρόσφατα στην Κομοτηνή) θέση της αρμόδιας για θέματα Παιδείας κας Διαμαντοπούλου…
    που υποστηρίζει μετά επιτάσεως την εισαγωγή της Αγγλικής γλώσσας ως δεύτερης επίσημης γλώσσας του Ελληνικού Κράτους και μάλιστα την στιγμή που στα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια διδάσκεται η Ελληνική…
    Αλήθεια θα γραφτεί η δεύτερη επίσημη γλώσσα και στο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας????
    Εν κατακλείδι Πρόεδρε θα σου θυμίσω την φράση του κου Πάγκαλου ότι, επί Σημίτη διαλύσαμε την Ελλάδα,[αλλά επι
    Γ. Παπανδρέου θα εξαφανισθεί σ.σ.]
    Για όλους τους παραπάνω λόγους ,όχι μόνο δεν πρόκειται να ψηφίσω το κόμμα που κάποτε αγωνίστηκα και αγάπησα αλλά θα πείσω και φίλους και συγγενείς να κάνουν το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θανο μαζι σου η Αιτωλ/νια πράσινη, πρωτος και με διαφορά ο Μωραίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΟY ΘΑΝΟY ΣΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΟΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ!

    http://www.justin.tv/moraitiswebtv

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση