GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πάρις και το μήλο κάτω από τη μηλιά...

Από τη Νέα Υόρκη για το press-gr Γιάννης-John . Η πατροπαράδοτη έντυπη δημοσιογραφία περνάει στα σάιτς και στα μπλογκς, στα οποία βρίσκεις...

Από τη Νέα Υόρκη για το press-gr
.
Η πατροπαράδοτη έντυπη δημοσιογραφία περνάει στα σάιτς και στα μπλογκς, στα οποία βρίσκεις πιασάρικα θέματα, κυρίως για την απολιτικ νεολαία που ασχολείται με την κρεβατοκάμαρα διασημοτήτων ή έστω γνωστών προσώπων...
Όπως το παρακάτω, που προ ημερών το press-gr ανέφερε τον εξάμηνο δεσμό του γιού της Μαριάννας Λάτση Πάρι Κασιδόκωστα, που μαζί με τον Σταύρο Νιάρχο τζούνιορ αποτελούν μαγνήτη για τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά της Υφηλίου...
Ποιά παγκόσμια οικονομική κρίση, ποιός Ομπάμα, ποιό σκάνδαλο Ζήμενς και ...

ποιές εκλογές στην Ελλάδα, δυό δικά μας γκλάμουρους πλευμπόι εξπερματώνουν σε σουίτες επτά αστέρων, σαλέ, βίλες, θαλαμηγούς και εξωτικούς τόπους...
Θέμα, η κόρη του καπετάν Γιάννη Λάτση, δεν μπορεί να συγκρατήσει τον γιό της που περνώντας από κάθε βίτσιο της σημερινής νεολαίας, θέλει να παντρευτεί τη Νίκη Ριντ που κι΄αυτή από τα δεκατρία της έχει δοκιμάσει κάθε απαγορευμένο καρπό σ΄αυτό τον κόσμο των τελευταίων ημερών της Πομπηίας...
Και το δεξί χέρι της Μαριάννας, Ελληνίδα κι΄αυτή, πετάει από αεροπλάνο σε αεροπλάνο για να συμμαζέψει και νουθετήσει τον γιό της μιλιονέρας και του δημάρχου Βουλιαγμένης... Θα μου πεις, μήπως και η Μαριάννα άκουγε τον πατέρα της και δεν έκανε του κεφαλιού της;
(στη φωτο, η μηλιά και το μήλο...)
(ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ στο http://www.liberopoulos.gr/ )

22 σχόλια

  1. Τα Πασόκ παρέδωσε την οικονομία το 2004 με ρυθμό ανάπτυξης συν 5/100.
    Η Δεξιοί παραδίνουν τώρα την οικονομία με μαγειρεμένο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ρυθμό ανάπτυξης 0,5/100 και είναι και περήφανοι.
    Τα ίδια ακριβώς γίνανε και όταν ξανακυβερνήσανε 1989-1993, και στο ρυθμό ανάπτυξης, και στο έλειμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι να απορείς με το θράσος των δεξιών και των παρατρεχάμενων καναλιών, ραδιοφώνων, εφημερίδων, θέλουν η προεκλογική αναμέτρηση να γίνει επί της οικονομίας, διότι εκεί κρίνουν ότι είναι το δυνατό τους σημείο.
    Ερώτημα θα περιλαμβάνεται στην συζήτηση και η προδοσία που διέπραξαν προδίδοντας ψευδώς την Ελλάδα μας στην ΕΟΚ, ότι έχει μαγειρέψει τα στοιχεία του προϋπολογισμού επί κυβερνήσεων Πασόκ, σαν πουτάνα τραβεστί της ΣΥΓΓΡΟΥ, που δεν τα λέει όλα στον ΝΤΑΒΑΤΖΗ της, και που εξ αιτίας αυτής της προδοσίας η χώρα μπήκε σε καθεστώς επιτήρησης, και ενώ είχε ρυθμό ανάπτυξης 5/100, και που το μόνο που έκανε το Πασόκ, ήταν να μεταφέρει τις πληρωμές- εγγραφές, των εξοπλιστικών προγραμμάτων στον προϋπολογισμό που θα συντασσόταν στον χρόνο παράδοσης και πληρωμής, δηλαδή θα παίρναμε πχ, ένα αεροπλάνο το 2011, και αφού θα το πληρώναμε τότε, τότε να εγγραφόταν και στον προϋπολογισμό, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!
    Ερώτημα, θα συζητηθεί και το γεγονός ότι η κατάργηση του ΣΔΟΕ που έκαναν οι κάφροι και που έγινε αιτία να βουλιάξουν , να πάνε στον πάτο τα δημόσια έσοδα, γιατί πλέον οι πονηράτζες της αγοράς εισέπρατταν και με μεγαλύτερο!!! ζήλο τον ΦΠΑ, αλλά δεν τον απέδιδαν στο κράτος!
    Γιατί; Γιατί δεν είχαν τον μπαμπούλα τον ΣΔΟΕ πάνω στο κεφάλι τους, θα μου πείτε λειτουργούσε τέλεια ο ΣΔΟΕ; Όχι αλλά το 80/100 του εισπραχθέντος ΦΠΑ πήγαινε στα ταμεία του κράτους!
    Άλλο όμως εκ του αποτελέσματος να μην λειτουργεί τέλεια και να τον βελτιώσεις και άλλο να τον καταργήσεις και να μείνεις στον άσο.
    Ερώτημα, θα συζητηθεί το γεγονός ότι με τα τοξικά ομόλογα που αγόρασαν έχουν βουλιάξει τα ασφαλιστικά ταμεία και δυσκολεύονται να πληρώσουν τις συντάξεις;
    Αυτά τα ολίγα και έπεται συνέχεια.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζευτήκαμε όλοι εδώ σήμερα για να αποχαιρετίσουμε ένα μέγιστο πολιτικό άνδρα που όμοιος του δεν υπήρξε ποτέ ξανά .
    Ο προκείμενος νεκρός πολιτικός ανήρ ( λέμε τώρα … ) ητο εν τη ζωή το παράδειγμα και υπόδειγμα κάθε τεμπέλη ακαμάτη και φιρφιρίκου που απλά του έτυχε να έχει ένα όνομα ως όπλο .
    Σε όλη του την πολιτική καριέρα αποτέλεσε υπόδειγμα ευγενούς απραξίας και ιδιοτέλειας αποτέλεσε δε ισχυρός χειριστής του playstation και λαμπρός θεατής dvd , τον χαρακτήριζαν δε αρετές απαράμιλλες ενώ αποδείχτηκε πολύ καλός και στενός φίλος όπως για παράδειγμα με γνωστό θεσσαλονικιό κοσμηματοπώλη και με τον πρώην εκπρόσωπο του κόμματος του …
    Αποτέλεσε δε το σεμνό σύζυγο της παλλακίδας του καρδιακού φίλου του Χρήστου και ταπεινό πατέρα των τέκνων γνωστού αοιδού .
    Η απραξία και η ανικανότητα του θα αποτελέσουν φωτεινό δείγμα γραφής για όλους τους επίδοξους μελλοντικούς πολιτικούς .
    Στη μνήμη του θα δημιουργηθεί πολιτιστικό ίδρυμα που θα φέρει το όνομα του και θα αποτρέπει σε άδουλους με πολιτικές βλέψεις να καταλάβουν κυβερνητικά θωκα .
    Η μνήμη σου είθε να αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα προς αποφυγήν για όλους μας ….
    Καλό σου ταξίδι αξιομακάριστε , ο θάνατος σου μας έδωσε ξανά την αισιοδοξία για ζωή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν αυτό είναι όντως έτσι.....

    Τι έλεγε ο Γ. Σουφλιάς για τον Κ. Καραμανλή όταν βγήκε πρόεδρος της ΝΔ
    .
    Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
    .
    Δήλωση Γ. Σουφλιά αμέσως μετά την εκλογή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της ΝΔ (21/3/1997): «Αυτό που συνέβη σήμερα είναι ένα έγκλημα, όχι μόνο για την ΝΔ αλλά και για τον τόπο, για το οποίο εσείς οι δημοσιογράφοι είσαστε συνυπεύθυνοι κάτι που θα καταλάβετε έπειτα από χρόνια!»
    Τι άλλο να πει κανείς, όλα είναι σχεδόν φανερά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μυρίστηκε ο μάγκας χρυσάφι, γιατί ασφαλώς δεν την ηράσθει..... και σου λέει δηλαδή δεν θα ξεκοκαλίσω και κάτι για μένα, δεν θα ανεβάσω και τις μετοχές μου σαν ζιγκολό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη (κολλητός του, όχι απλός φίλος) ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καραμανλή αν θέλεις πραγματικά να γράψεις ιστορία και υστεροφημία, χάλασε τα σχέδια Σουφλιά- Ντόρας που σε σύρανε σε εκλογές για να τις χάσεις, μην τα παρατήσεις έστω κι αν χάσεις και με διαφορά, σε εφτά χρόνια θα ξαναγίνεις Πρωθυπουργός και ας τους να κουρεύονται, ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ!
    Όπως ακριβώς ο θείος σου, είχε κι αυτός κάτι γραμμάτια πριν την χούντα αλλά τα εξόφλησε μετά.
    Εσύ που δεν τα πήγες κι όπως έπρεπε ως τώρα, θα αφήσεις τα δικά σου ανεξόφλητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μιλάμε για χοντρή μπουκιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μαλακιες λες..
    αυτος δεν ειναι το...μηλο της μιλλιονερας ειναι ο ντουγκας στενος φιλος και συνεργατης του...μηλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΙΣ. ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΛΑΤΣΗ είναι μιά από τις πλουσιότερες γυναίκες της εποχής μας και ο ΠΑΡΙΣ ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ ένα από τα πλουσιόπαιδα του καιρού μας, αλλά ποτέ δεν θα φτάσουν την αίγλη μιάς ΑΘΗΝΑΣ ΛΙΒΑΝΟΥ ή ενός ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΩΝΑΣΗ, γιατί δεν διαθέτουν τη γνησιότητα των "χρυσών Ελλήνων" που απασχολούσαν τις δεκαετίες 60-70 τον παγκόσμιο Τύπο... Εκπροσωπούν τους "μπακιρένιους" Ελληνες του γκλάμουρους όπως γράφει ο βιογράφος-σκιά του Ωνάση Λιμπερόπουλος. Είναι όπως που τότε είχαμε πολιτικούς με κύρος και σήμερα πολιτικούς τενεκέδες... Και στο ίδιο επίπεδο δημοσιογράφους-ρεπόρτερ που δεν ξέρουν να γράψουν, αλλά μόνο παρλάρουν στα παράθυρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ Γιάννη-Τζον που βρίσκεις θέματα πολιτικά, κοινωνικά,καλλιτεχνικά, ενδιαφέροντα, και διπλό ΜΠΡΑΒΟ στον ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ που τον ανακάλυψε, μιά ΟΑΣΗ δροσιάς στη ξηρασία της άνυδρης δημοσιογραφίας που μας περιζώνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. SE GOYSTARW PRESS-GR GIATI MPLEKEIS TA MPOYTIA POLITIKHS DHMOSIOGRAFIAS ENARETWN KAI KSEKWLWN SE PAW BRAVO!!!!! ASE TA APOKLEISTIKA SOY NTEN PIANESAI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΛΑΤΣΗΔΩΝ ΔΕΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΜΜΙΑ .
    ΔΕΝ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ.
    ΠΛΕΪ ΜΠΟΪ ΛΟΓΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.
    ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΪ ΜΠΟΪΣ ΟΠΩΣ ΡΟΥΜΠΑΝΗ, ΦΩΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΕΚΕΙΝΟΙ ΗΤΑΝ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΜΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΑΛΛΙ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΟΝΟΜΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟΝ ΚΑΤΕΚΛΕΨΕ..
    Ο ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ. Ο ΑΡΑΠΗΣ. Ο ΡΑΤΑΠΛΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ..

    Παλιο κλέφτη Ομπάμα, άσε τον Γιωργάκη ήσυχο.
    Mπα η ιδέα σας είναι. Καμία σχέση δεν έχει ο Ομπάμα με τον Γιωργάκη.

    Εντάξει ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ψιλοκλέψει τον Παπανδρέου όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι από της ...ηγετικές ικανότητες του Ομπάμα.

    Δεν...πρόκειται να αντιδράσει ο Παπανδρέου παρότι πιέζουν οι συνεργάτες του να καταθέσει αγωγή και μήνυση για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. Θέλει πολύ σκέψη για να έχεις το ίδιο στυλ με τον άλλον. Είναι κλοπή όσο να'ναι...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:15

    ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΩΡΓΟ.
    ΟΙ ΟΠΟΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ
    ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΠΑ ΤΟΝ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μιά που αναφέρεις και τον Θεοδωρο Ρουμπάνη πλειμποι εκείνης της εποχής που τον είχε παντρευτει η Σάρα Τσόρτσιλ (τώρα έχει καφετέρια στη Πλάκα) υποψήφιος κι΄αυτός του ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, όλοι κουλοί, κουτσοί, αόματοι, κουνιστοί και βαρβάτοι, στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΜΟ... ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ
    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ.

    - Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόθεν έσχες του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ....
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...
    Εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε ξαναδεί τόσο γεμάτο πόθεν έσχες. Θέλει ολόκληρο τόμο μόνο για τις μετοχές και τα σπίτια που κατέχει! Είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο άνθρωπος και δεν ξέρει τι έχει. Τι να σας απαριθμούμε; Δείτε τι έχει ο ...βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην
    Εύβοια
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ......!
    Καλή του επιτυχία τι άλλο να πούμε; Είμαστε άλαλοι και όταν συνέλθουμε τα λέμε...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:23

    ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΥΣΙΚΑ.

    - ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ.
    Πως την κόβετε; Είναι του ΠΑΣΟΚ - Πλούσια ή φτωχή;
    Βρε την ...φουκαριάρα
    την ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ !!
    Είναι στον τομέα παιδείας του ΠΑΣΟΚ. Έτσι όπως την βλέπετε πως την κόβεται;
    Έχει τίποτα στην άκρη ή είναι πανί με πανί;
    Η αλήθεια είναι ότι η ...
    Δραγώνα έχει ομόλογα ύψους 1,2 εκ .ευρώ και σπίτια σε Αθήνα(4), Σίφνο, Ερυθραία,Παλαιό Φάληρο,Πειραιά.
    Να μας συγχωρήσει αν ξεχάσαμε κάτι από την περιουσία της. Κάποια σπίτια είναι από κληρονομιά.
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:08

    - ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ..ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!!
    Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Α ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ..........
    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    -------------------------------
    Υ,Γ, Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ... ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ
    ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑ 26.000 ΣΤΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΜΠΛΟΥ. ( ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ).
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ..
    ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚ.
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το World Economic Forum (WEF), δημοσιοποίησε τον δείκτη ανταγωνιστικότητας για 133 χώρες που παρκολουθεί!! Σε αυτό διαβάζουμε με πίκρα ότι η Ελλάδα έχασε τέσσερις θέσεις ακόμη σε αυτό!!, Πέφτοντας φέτος στην 71η θέση από την 67η που ήταν πέρσι και την 65η που ήταν το 2007 και την 55η που ήταν το 2004!!!ανάμεσα σε αυτές τις 133 χώρες που εξετάζει ο Οργανισμός. Ο αναποτελεσματικός δημόσιος τομέας σε ποσοστό 25,3% η ασφυκτική εργατική νομοθεσία σε ποσοστό 14,2% και η διαφθορά σε ποσοστό 14% είναι οι βασικές αιτίες για την εξέλιξη, ενώ ακολουθούν η φορολογική νομοθεσία (12%), κ.λ.π!! Κατόπιν αυτού είναι να απορεί κανείς πως και οι ξένοι δεν κατάλαβαν ότι για ΟΛΑ φταίει το ΠΑΣΟΚ, όπως μας πιπιλίζει καθημερινά το σύστημα Ν.Δ - ΚΚΕ - ΜΜΕ!!!!??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η Δικαιοσύνη θα ρίξει φως στην πολύκροτη ιστορία της «αγοράς» θεμάτων για τις εξετάσεις του προγράμματος International Bacaleureat (IB) τον περασμένο Μάιο ή η υπόθεση θα οδηγηθεί στο αρχείο; Τα ιδιωτικά σχολεία που οργανώνουν τέτοια προγράμματα θα υπηρετήσουν το ρόλο τους ή μήπως θα… κιοτέψουν αφού στην υπόθεση είναι μπλεγμένοι γονείς και παιδιά της πολιτικής και οικονομικής ελίτ του τόπου; Είναι, όπως συνηθίζουμε να λέμε, γόνοι «καλών» οικογενειών.

    Το νήμα της υπόθεσης έχει ήδη ξετυλιχθεί στα ανακριτικά γραφεία. Το σκάνδαλο ξέσπασε όταν μαθητής πιάστηκε με τα θέματα εξετάσεων στην τσάντα του μέσα στη Σχολή Ζηρίδη, από την οποία ο Οργανισμός IB (με έδρα στην Ελβετία) αφαίρεσε την άδεια να οργανώνει το σχετικό πρόγραμμα. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι παιδιά πέντε οικογενειών με ισχυρή οικονομική επιφάνεια, δύο εκ των οποίων δραστηριοποιούνται στη ναυτιλία, βρήκαν την πολυπόθητη άκρη για να πάρουν τα θέματα των εξετάσεων του IB, δίνοντας 300.000 ευρώ για το πακέτο των θεμάτων. Κεντρικό πρόσωπο στη συναλλαγή φέρεται να είναι ο πρώην υπεύθυνος του προγράμματος IB στη Σχολή Ζηρίδη, κ. Κωνσταντίνος Μήτσιου, τον οποίο συνέδραμε φίλος του, εκπαιδευτικός που παλιότερα είχε φροντιστήριο στους Αμπελοκήπους και τώρα δραστηριοποιείται στο χώρο των ιδιαίτερων μαθημάτων σε γόνους των βορείων προαστίων. Οι προσβάσεις στα σαλόνια υπήρχαν όπως και τα χρήματα. Οι τόποι συναλλαγής ποικίλλουν αλλά είναι αξιοσημείωτο ότι ορισμένοι γονείς και μαθητές αναγκάστηκαν να περάσουν από το ιατρείο συγγενούς των εμπλεκομένων για να καταβάλλουν το ποσό.

    Ομως, οι μαθητές με το «άριστο» CV, θέλησαν να ρεφάρουν. Ετσι βγήκαν στην πιάτσα των καλών σαλονιών και άρχισαν να πουλάνε τα θέματα σε ενδιαφερόμενους υποψηφίους του IB. Οι τιμές λιανικής κυμάνθηκαν από 5.000 έως 10.000 ευρώ, λένε οι πληροφορίες, για τα θέματα σε κάθε μάθημα. Οι υποψήφιοι αγοραστές ζήτησαν τα χρήματα από τους γονείς και ο κύκλος άρχισε να διευρύνεται με αποτέλεσμα τα πράγματα να ξεφύγουν. Αλλωστε, εκτός από εκείνους που πείστηκαν γρήγορα για να πληρώσουν και άρα έχουν κάθε λόγο να συγκαλύψουν το θέμα, υπήρξαν ορισμένες περιπτώσεις γονιών που εξοργίστηκαν με την ευτέλεια της υπόθεσης και ενημέρωσαν το σχολείο του παιδιού. Βέβαια, παρότι ορισμένοι εκπαιδευτικοί που δίδαξαν πέρσι σε προγράμματα IB τώρα έχουν καταθέσει στη Δικαιοσύνη στοιχεία για την υπόθεση, ερωτηματικά προκαλεί η στάση των διευθυντών σχολείων πριν να ξεσπάσει το σκάνδαλο. Στα διευθυντικά γραφεία ήταν γνωστές οι συναλλαγές των μαθητών, όμως ουδείς τόλμησε να μιλήσει για να μη χαλάσει τη φήμη του σχολείου και προκαλέσει την μήνιν των γονιών.

    Σήμερα, στο στόχαστρο του Οργανισμού IB υπάρχουν περίπου 40 εξετασθέντες μαθητές, οι οποίοι ναι μεν πήραν βαθμούς στα μέσα Ιουλίου, αλλά ακόμη η οριστική τύχη τους δεν έχει ξεκαθαρίσει. Κανονικά το σχολικό έτος για ένα πρόγραμμα IB ολοκληρώνεται στις 12 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα πακέτα των θεμάτων που πουλήθηκαν δεν είχαν barcode. Αρα, το πιο πιθανό είναι να έφυγαν από κάποιο εκτυπωτικό κέντρο θεμάτων, που χρησιμοποιεί ο Οργανισμός, όπως αυτό της Σιγκαπούρης. Το σίγουρο είναι ότι εάν δεν υπάρξει φως στην υπόθεση, οι επιτελείς του Οργανισμού και των ελληνικών σχολείων ξέρουν ότι ενόψει της νέας χρονιάς, το ταμείον... θα είναι μείον.

    Ενας εκπαιδευτικός θεσμός διεθνούς κύρους, όπως το IB, έχει πληγεί. Ηδη, τα μεγάλα πανεπιστήμια αντιμετωπίζουν τους Ελληνες πτυχιούχους με μισό μάτι. Είναι άδικο για τους μαθητές που κουράστηκαν να αποκτήσουν τον τίτλο με έντιμα μέσα. Και είναι πολλοί, και είναι γόνοι καλών οικογενειών...

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ-ΚΟΛΕΓΙΑ...
    ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΙΙΕΚ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΛΕΓΙΑ...ΜΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ή ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΕΣ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΤΥΧΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λάλησε...

    Πάει κι αυτός. Ξέφυγε.
    Μιλάμε εντελώς.
    Έβγαζε άναρθρες κραυγές και ουρλιαχτά στην εκπομπή του.
    Ου ου ου...Κωστάρα (στον Κουρασμένο απευθυνόταν)! Ου ου ου!...
    Κι είχε και την σωστή υπόκρουση: Τύμπανα και κραυγές ιθαγενών, υποθέτουμε της πατρίδας του (ο ίδιος το λέει) της Μποτσουάνας...
    "Ου ου,λα λα λα Κωστάρα. Τα ...

    τύμπανα φτάσαν έξω από του Μαξίμου".
    Τι να πούμε?
    Θέλει πολύ ο άνθρωπος?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ψηφοδελτια ηττας Πασοκ

    Στο Πασοκ δεν ερχοναται οι αγωνιστες για να γινουν πλουσιοι...

    γιατι δινουν τον αγωνα τους τη ζωη τους και τα χρηματα τους!!!

    μετα ερχονται τα λαμογια της μιζας και απατης και καρπωνονται την δουλεια αλλων!!


    Αυτα λεγαν οι πασοκοι σημερα πικραμενοι που ο Γιωργος ακολουθει την οδο Καραμανλη...

    στα ψηφοδελτια εβαλε

    αδελφες, κοπελιτσες, ογδονταρηδες, λαλακηδες , αγραμματοι, καραγκιοζηδες..κλπ..

    Δεν μας τα ελεγες και αυτα πριν 2 χρονια Γιωργο!!

    Μια γυναικα υποψηφια εκλαιγε εξω απο το ΣΕΦ γιατι εχει δωσει ολα τα λεφτα της για το Πασοκ...

    οτι εδωσε ολα τα λεφτα της για το Πασοκ και δεν την βαλαν ουτε στη λιστα... τα λαμογια του Ραγκουση...


    Εχασες την αυτοδυναμια Γιωργο!!!

    Αντε υφυπουργος του Καραμανλη και πολυ!!


    Πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση