GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί αγόρι μου;;...

Θα απαντήσει ο Αρης Σπηλιωτόπουλος στην Ερώτηση που πρόλαβε να καταθέσει ο Μιχ. Καρχιμάκης για την κρουαζιέρα του με λεφτά που πληρώθηκαν απ...

Θα απαντήσει ο Αρης Σπηλιωτόπουλος στην Ερώτηση που πρόλαβε να καταθέσει ο Μιχ. Καρχιμάκης για την κρουαζιέρα του με λεφτά που πληρώθηκαν από τον ΕΟΤ;

Του Δεξιού Είρωνα
.
Δε σε συμπαθώ, αν και η εικόνα σου είναι ελκυστική. Δε σε συμπαθώ γιατί πιστεύω ότι τα δεινά που επέφερε στο κόμμα μου η παρουσία σου είναι περισσότερα από τα θετικά. Ας όψεται ο Σουφλιάς που σε σωσε, όταν είχαν κοπεί όλοι οι δίοδοί σου. Τώρα, έμαθα μαλώσατε για μια στήριξη σε δύο πρόσωπα. Οφείλω να ομολογήσω ότι είχες δίκιο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Ξέρεις όμως τί δε σου συγχώρεσα ποτέ; Το γεγονός ότι έστησες την ιστορία με την καλπονoθεία. Δικά σου ψηφοδέλτια αποστασίας διόρθωναν οι "σύντροφοί" σου στη κάλπη και διοχέτευσες την είδηση στο ΠΑΣΟΚ για προσωπικό όφελος. Δεν θα σε χαρακτηρίσω, όχι γιατί φοβάμαι τη μήνυση, αλλά γιατί δεν το συνηθίζω.
Θα παρουσιάσω όμως μερικά στοιχεία από την τελευταία ερώτηση που πρόλαβε να κάνει ο Καρχιμάκης στη Βουλή και θέλω μια αντρίκια απάντηση.
"Θέμα: «ΣΕΜΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΘΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΣ μαζί με την συντροφιά του ΣΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΘΑΛΑΜΗΓΟ, ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 13.000 ΕΥΡΩ (4.430.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΧ.) ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ κατά τρόπο σκανδαλώδη από τον Έλληνα φορολογούμενο ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ»
Όπως γνωρίζετε, απεκαλύφθη ότι
...

πέρυσι τον Αύγουστο ο τότε Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης και σημερινός Υπουργός Παιδείας απόλαυσε μαζί με τη συντροφιά του τριήμερες διακοπές στο υπερπολυτελές ταχύπλοο σκάφος ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ.
Με νεότερα στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση μας, οι παραπάνω σεμνές και ταπεινές διακοπές πληρώθηκαν και μάλιστα ακριβά με χρήματα του Ελληνικού λαού.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών υπ΄αριθμ. 019/31-7-08 (της εταιρείας ΘΑΛΕΙΑ Ν.Ε.Π.Α, που είχε ναυλώσει τη θαλαμηγό ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ για το διάστημα 7/8 έως 10/9), το Υπουργικό αυτό τριήμερο πολυτελούς αναψυχής από 14/8 έως 17/8/08, κόστους 40.000 ευρώ, δηλαδή πάνω από 13.000 ευρώ την ημέρα, είχε προπληρωθεί από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού. Περιττό να υπενθυμίσουμε ότι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, η Διοίκηση του διορίζεται από την Κυβέρνηση και διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα με συγκεκριμένους σκοπούς δημοσίου συμφέροντος. Σε καμία, λοιπόν, περίπτωση δεν είναι ηθικά ή νομικά επιτρεπτό να λειτουργεί ως χρηματοδότης πολυτελών πακέτων διακοπών Κυβερνητικών στελεχών και της εκάστοτε συντροφιάς τους.
Ωστόσο το ότι εγνωρίζατε το πρώτο σκέλος αυτής της προκλητικής συμπεριφοράς του Υπουργού σας, δηλαδή τις σεμνές και ταπεινές διακοπές στο υπερπολυτελές σκάφος «ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ», επιλέξατε με τον πλέον επίσημο και πανηγυρικό τρόπο να σφραγίσετε την πλήρη Πρωθυπουργική ανοχή σας, αν όχι επιβράβευση, τέτοιων «σεμνών και ταπεινών» συμπεριφορών και ανεπίτρεπτων πρακτικών διασπάθισης δημοσίου χρήματος, ανανεώνοντας την εμπιστοσύνη σας στο συγκεκριμένο Κυβερνητικό στέλεχος, που μετά τον τελευταία ανασχηματισμό, βρίσκεται επικεφαλής του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Μετά τα παραπάνω ερωτάσθε:
Τι απαντάτε σε αυτές τις συμπεριφορές του σημερινού Υπουργού Εθνικής Παιδείας που φαίνονται να επιβεβαιώνουν ότι η περυσινή πολυτελή τριήμερη απόδρασή του, μαζί με ολιγομελή συντροφιά, σε θαλαμηγό κόστισε 40.000 ευρώ, δηλ. 4.430.000 εκατ. δρχ. την ημέρα και πληρώθηκε μέσω ΕΟΤ από τους Έλληνες φορολογούμενους;
Θα ελέγξετε την Διοίκηση του ΕΟΤ για την απόφασή της να διοχετεύει το δημόσιο χρήμα που διαχειρίζεται, όχι στους συγκεκριμένους σκοπούς δημοσίου συμφέροντος για τους οποίους υπάρχει ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, αλλά σε Υπουργικά τριήμερα προσωπικής αναψυχής σε πανάκριβες θαλαμηγούς;
Αν ναι, ποιο το πόρισμα του ελέγχου και ποια τα μέτρα που ελήφθησαν;
Αν όχι, συνιστά αυτό αποδοχή τέτοιων πρακτικών εκ μέρους της Κυβέρνησής σας σε ωμό εμπαιγμό του Ελληνικού λαού, που έχει χορτάσει Πρωθυπουργικές δεσμεύσεις για δήθεν περικοπές δαπανών και δήθεν σεμνή και ταπεινή διακυβέρνηση;
Τι απαντάτε όταν εκδηλώνονται τέτοια φαινόμενα στελεχών σας, αναφορικά με τις θέσεις που εκφράσατε στη συνεδρίαση του Υπουργικού σας Συμβουλίου στις 10/3/2004, ότι η σεμνότητα και η ταπεινότητα για τα στελέχη σας είναι πάνω απʼ όλα κώδικας συμπεριφοράς, καθημερινής συμπεριφοράς και στάσης ζωής. Στάση ζωής δηλωτική της ποιότητας και του χαρακτήρα κάθε ανθρώπου;
Τι εννοούσατε όταν δηλώνατε «αποστρέφομαι κάθε τι που θυμίζει έπαρση, χλιδή και επίδειξη». Μήπως η περίπτωση του Υπουργού σας εντάσσεται σε εξαιρέσεις τέτοιων συμπεριφορών από τις θέσεις που εκφράσατε;
Τι εννοούσατε όταν δηλώνατε «θα δυσαρεστηθώ πάρα πολύ αν δω φαινόμενα υπερβολικής κοινωνικής ζωής, κοσμικότητας, ιδιαίτερο συγχρωτισμό με οικονομικούς παράγοντες, πολυτέλειες και τα συναφή»;
Είστε σε θέση να εκφράσετε τη δυσαρέσκειά σας και με ποιο πρακτικό τρόπο σε φαινόμενα σαν κι αυτό, της συμπεριφοράς του Υπουργού που εσείς επιλέξατε;
Τελικά το μήνυμα που στείλατε όπως το εκφράσατε τότε, ήταν υποκριτικό και εννοούσατε τα τελείως αντίθετα από αυτά που επικοινωνιακά διοχετεύσατε ως υγιείς απόψεις και θέσεις σας στον ελληνικό λαό.
Με δεδομένη την ανοχή σας και την επιβράβευση των περυσινών Υπουργικών θερινών αποδράσεων κόστους άνω των 13.000 ευρώ ημερησίως σε θαλαμηγούς που πληρώνονταν από δημόσιο χρήμα, παρακαλούμε να ενημερώσετε τον Έλληνα φορολογούμενο, που φέτος δέχεται άγρια φοροεπιδρομή, πόσα από τα χρήματα που συνεισφέρει στο Ελληνικό Δημόσιο θα διατεθούν φέτος από τον ΕΟΤ ή άλλα ΝΠΔΔ για πολυτελείς διακοπές Υπουργών και της συντροφιάς τους;
Παρακαλούμε να κατατεθεί στη Βουλή το υπʼ αριθμ. 019/31-7-08 τιμολόγιο της εταιρείας ΘΑΛΕΙΑ Ν.Ε.Π.Α., η οποία και είχε ναυλώσει για το διάστημα αυτό τη θαλαμηγό ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ, τιμολόγιο στο οποίο αποτυπώνεται η χρέωση του σχετικού ναυλοσυμφώνου για την τριήμερη Υπουργική απόδραση 40.000 ευρώ, καθώς και τα σχετικά παραστατικά εξόφλησής του από τον ΕΟΤ."
Εγώ θα σε ρωτήσω μόνο:
Γιατί αγόρι μου;;;

37 σχόλια

  1. AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ

    Η ΝΕΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΡΙΕΤ

    ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ?

    http://www.hurriyetdailynews.com/n.php?n=same-old-song-in-greek-elections-2009-09-08

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Εληνικός λαός πληρώνει τα γαμησιάτικα της Σαλώμης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΛΕΕΙ ΩΡΑΙΑ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ.
    Είμαι πολύ χαρούμενος.
    Εγώ θα δώσω μία ψήφο στο Γιωργάκη και αυτός θα μου φτιάξει τα οικονομικά μου, θα βάλει στη θέση τους τους σκοπιανούς και τους τούρκους, θα λύσει το κυπριακό, δεν θα ξανακαούν τα δάση, δεν θα ξαναπαίρνουν μίζες οι υπουργοί, δεν θα μας ληστεύουν στο χρηματιστήριο, δεν θα μας πίνουν το αίμα τα ολιγοπώλια και δεν θα μας δουλεύουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες με τα κανάλια τους.
    Αν το καλοσκεφτείς, με συμφέρει.
    Θα δώσω μία ψωροψήφο και μετά θα είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος.
    Πώς δεν το είχα σκεφθεί και νωρίτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη (κολλητός του, όχι απλός φίλος) ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ9 Σεπ 2009, 9:37:00 π.μ.

    Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» ΚΑΙ ΟΙ «ΦΩΣΤΗΡΕΣ» ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ

    08 – 09 – 09

    Σε πρόσφατη επίσκεψη του «καταλληλότερου» (sic) στο Παρίσι, στη συνάντηση που είχε με τον Σαρκοζί, μεταξύ των άλλων που συζήτησαν τον ρώτησε.
    Ρε συ Νικολά με ποια κριτήρια επιλέγεις τους συνεργάτες σου???
    Με το που τέλειωσε το ερώτημά του κτυπά η πόρτα και μπαίνει ένας σύμβουλός του.
    Ο Σαρκοζί τον ρωτάει…. το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις???
    Ο σύμβουλος του απαντά …. αδελφό.
    Ο Σαρκοζί στρέφεται στον «καταλληλότερο» (sic), και του λέει… να, τους υποβάλλω αντίστοιχες ερωτήσεις και ανάλογα με την ταχύτητα και την ορθότητα της απάντησης, κρίνω αν είναι ικανός ή όχι και τον επιλέγω ή τον απορρίπτω.

    Επιστρέφοντας ο «καταλληλότερος» (sic) στην Ελλάδα, και εν όψη του «πολυδιαφημιζόμενου» ανασχηματισμού, καλούσε διάφορα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να επιλέξει τους Υπουργούς της Νέας Κυβέρνησής, για το νέο ξεκίνημα όπως ευαγγελίζονταν οι γκεμπελίσκοι και οι προπαγαντίτσιους των ΜΜΕ.
    Κυρίως από το MEGA, τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΡΥΠΟ, τον ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΡΥΠΟ, την ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ, τις «πατσαβούρες» ΑΥΡΙΑΝΗ και ΠΑΡΟΝ των Κουρίδων και φυσικά από τα «αντικειμενικά» έντυπα του ευαγούς ιδρύματος, το ΒΗΜΑ και ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

    Πρώτος τη βάσανο του test επιλογής ξεκίνησε ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ:

    - ο «καταλληλότερος» (sic) τον ρωτάει…. για πες μου παιδί μου το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις???
    - ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ του απάντησε, ξέρεις κουμπάρε θα μελετήσω το ερώτημά σου με τους συμβούλους μου και θα σου φέρω το πόρισμά μας.
    - καλά ρε κουμπάρε καλώς είσαι για Υπουργός Μεταφορών.

    Πέρασαν τη βάσανο του test επιλογής από τον «καταλληλότερο» (sic), με την ίδια ερώτηση και έδωσαν την ίδια απάντηση και τα ακόλουθα στελέχη:

    ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ Υπουργός Ανάπτυξης.
    ΔΕΝΔΙΑΣ Υπουργός Δικαιοσύνης.
    ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης.
    ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Υπουργός Εθνικής Οικονομίας.
    ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ Υπουργός Γεωργίας.
    ΣΑΜΑΡΑΣ Υπουργός Πολιτισμού.
    ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Παιδείας.
    ΦΑΝΗ ΠΑΛΗ ΠΕΤΡΑΛΙΑ Υπουργός Εργασίας.
    ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ Υπουργός Εθνικής Άμυνας.
    ΠΑΠΑΛΙΓΟΥΡΑΣ Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας.
    ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Υπουργός Μακεδονίας Θράκης
    ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Υπουργός Τουρισμού.
    ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Αναπληρωτής Υπουργός Δημόσιας Τάξης.

    Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ δεν υπέστη τη διαδικασία του test από τον «καταλληλότερο» (sic), γιατί προοριζόταν για άτυπος Πρωθυπουργός. Η λειτουργία της κυβέρνησης μετά των ανασχηματισμό το επιβεβαιώνει.

    Απίστευτη όμως πλάκα έχει η διαδικασία επιλογής, από τον «καταλληλότερο» (sic), των Υπουργών Υγείας και Εξωτερικών

    Στο μέγαρο ΜΑΞΙΜΟΥ καταφθάνει ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, μπαίνει στο Πρωθυπουργικό γραφείο, ο «καταλληλότερος» (sic), του υποβάλει τη γνωστή ερώτηση και αυτός μη γνωρίζοντας την απάντηση απογοητευμένος αποχωρεί.

    Στο διάδρομο του ΜΑΞΙΜΟΥ συναντάει την άσπονδη φίλη του ΝΤΟΡΙΤΣΑ, ρισκάρει και τη ρωτάει. Ρε συ ΝΤΟΡΑ, το παιδί του πατέρα σου τι το έχεις??? μετά από ώριμη σκέψη αυτή του απαντά, αδελφό.
    Περιχαρής ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ σπεύδει στο Πρωθυπουργικό γραφείο και λέει στον «καταλληλότερο» (sic), πρόεδρε το βρήκα το βρήκα, είναι αδελφός της ΝΤΟΡΑΣ.
    Ο «καταλληλότερος» (sic), χασκογελώντας λέει: το μακάκα τον Σαρκοζί τον κορόιδεψε ο σύμβουλός του, αδελφός της ΝΤΟΡΑΣ είναι.
    Όσο για σένα Μητσάρα, μετά την τεράστια επιτυχία σου, αποφάσισα αυτή τη στιγμή να σε διατηρήσω ως Υπουργό στο Υγείας, άλλωστε δεν ολοκλήρωσες το κύκλο σου.

    Τη ΝΤΟΡΑ για να μην έχω μπελάδες με το ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΪΚΟ θα την διατηρήσω στο Υπουργείο Εξωτερικών.


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    Υ/Γ1: Και συ ανυποψίαστε αναγνώστη απορείς γιατί η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο.

    Υ/Γ2: Ευτυχώς στις 4 του ΟΚΤΩΒΡΗ θα απαλλαγούμε από τους βλάκες που πιστεύουν ότι μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΡΩΤΥΛΟΥΣ, ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΩ …ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑ Ο ΒΛΑΚΑΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΛΙΓΟΙ!!!
    Υ/Γ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΟΥ ΚΑΛΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΣΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΨΗΦΟΦΌΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ, ΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΛΗΣ, ΒΛΑΚΑΣ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΩ ΣΑΝ ΠΙΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΏ, ΛΟΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑΣ - ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕ ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΟΥΝ. ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΦΥΑΔΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.
    Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ).
    Μία ζωή φαρισαίοι και υποκριτές οι άνθρωποι αυτοί.
    Ότι σαχλαμάρα μπορείς να φανταστείς, αυτοί είναι πρώτοι.
    Όλο ταξίματα, αφηρημένα οράματα και αόριστες ουτοπίες.
    Έχουν και σχέδιο για την οικονομία, λέει, μόνο που είναι αόρατο.
    Το πιό ωραίο είναι το "σχέδιο" για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.
    Είναι απίθανοι οι τύποι.
    ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    Ναι, όλοι οι γιατροί, οι δικηγόροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που φοροδιαφεύγουν ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ.
    Το τί αηδίες ακούγονται δεν λέγεται.
    Κουβέντες καφενείου.
    ΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ;
    ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΥΠΙΣΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ «ΒΛΕΠΟΥΜΕ».
    Ας όψονται οι καναλάρχες και οι άλλοι μεγάλοι επιχειρηματίες που απομυζούν το δημόσιο χρήμα.
    Χωρίς αυτούς, όχι νίκη δεν θα προσδοκούσε o ΜΕΓΑΣ ΑΕΡΟΛΟΓΟΣ αλλά θα είχε ήδη σπάσει το πασόκ στα δύο από χρόνια.
    Μεγάλη η χάρη σου κύριε Μπόμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε ανεγκέφαλε πρασινοφρουρέ Καψαμπέλη, πάλι την ίδια χαζοκασέτα έβαλες περί διαφθοράς;
    Παίξε και κανένα άλλο κομμάτι, όλο τα ίδια και τα ίδια λές.
    Τουλάχιστον οι νεοδημοκράτες δεν ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο (καμμία ουσιαστική ένδειξη, μόνο σκιές και παραμύθια των νταβατζήδων ήταν αυτά που έλεγαν οι τηλεοράσεις).
    Οι νεοδημοκράτες δεν πάνε καλοκαιρινές διακοπές να πληρώνουν 35.000 σαν τον αδελφικό φίλο του πατέρα του Γιωργάκη, τον Τσοχατζόπουλο.
    Οι νεοδημοκράτες δεν τσιμπήσανε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σαν τον κολλητό του Γιωργάκη τον Τρεπεκλή από το C4I, ούτε μας ξεζούμισαν σαν τον Βερελή (ΜΑΝ), τον Πάχτα (Στέγγος), το Γείτονα (Ζίμενς), τον Παπαντωνίου (Χρηματιστήριο), τον Τσουκάτο (Ζίμενς) και το Λαλιώτη (Κτηματολόγιο).
    Σύνελθε, είσαι τυφλωμένος που έχεις χάσει την επαφή με την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο καλύτερος μαθητής του Λαλιώτη, του Επίτιμου Προέδρου της Σχολής Λασπολογίας Ελλάδος κατηγορεί τους άλλους για διαφθορά.
    Μιχαλάκη, δεν παίρνεις καλύτερα ένα τηλέφωνο την εισαγγελέα να δείς πως πάει και η δική σου υπόθεση στη Σητεία;
    ¨Η απλά αγνωνίζεσαι με νύχια και με δόντια να έλθει ο Γιωργάκης μπας και θαφτεί το θέμα;
    26.000 στρέμματα είναι αυτά, δεν είναι παίξε γέλασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ολοι οι ΝΔτες, ίδιοι είναι!....
    Τι να περιμένεις?
    Ο "κ." Σπηλιωτόπουλος!...
    Σοβαρό πρόσωπο!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γειά σου Μιχαλάκη Καρχιμάκη, λεβεντόπαιδο τση Κρήτηςςςςς.

    Χρόνια τώρα ήσουν ο εργολάβος της λάσπης του Giorgakis, δεν θα αργήσει να έλθει η ώρα να ξεράσεις την ιστορία της μονής Τοπλού (26.000 στρέμματα σε μοναστήρι που έχει μόνο ένα μοναχό).

    Άρχισε από τώρα να γράφεις τις δικαιολογίες σου, ξέρεις εσύ από παραμύθια.

    (Στο μεταξύ, κοίτα μπας και βγάλεις και κανα γερμανικό διαβατήριο, που ξέρεις μπορεί να σου χρειασθεί).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σιγά την αποκάλυψη ρε ρεμάλια του press και εσείς και τα ιδιωτικά Γιωργοκάναλα.
    Ξεχάσατε που μας πρήξατε τρείς μήνες για τα 100 χιλιάρικα του Παυλίδη, ενώ δεν ακούστηκε από ΚΑΝΕΝΑ κανάλι η υπόθεση υπεξαίρεσης και πλαστογραφίας που αφορά εκατομμύρια ευρώ του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ) για τον πρώην Γενικό Διευθυντή του Πασόκ, Γιώργο Παπακωνσταντίνου (όχι τον κλαψιάρη superstar γνωστό λιμοκοντόρο των τηλεοράσεων, τον άλλο το μυστακιοφόρο);
    Ξέχασες που έχει εξαφανιστεί από τα κανάλια το όνομα του Τρεπεκλή, του παιδικού φίλου του Γιωργάκη, που έχει ήδη παραδεχθεί ότι πήρε 6,7 εκατομμύρια ευρώ μίζες για το C4I, ένα άχρηστο σύστημα που μας κόστισε 255 εκατομμύρια ευρώ;
    Ξέχασες που κάνανε γαργάρα τις θρασύτατες δηλώσεις Πάγκαλου ότι και ο ίδιος έφερνε λεφτά από ανώνυμους επιχειρηματίες στο πασόκ, προφανώς για να δικαιολογήσει τον Τσουκάτο, για να τον αποτρέψει να μιλήσει;
    Ξέχασες τόσα και τόσα;
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ!
    Ζούμε την απόλυτη δικτατορία στην ενημέρωση και το χειρότερο είναι ότι έχουμε αρχίσει να τη συνηθίζουμε.
    Μόνη όαση ελπίδας είναι τα blogs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΕΟΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΣΟΚ;
    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ;
    ΚΑΝΤΕ ΜΟΚΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΑΝ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΘΕΝΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΤΟY ΠΑΥΛΙΔΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.
    ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΜΙΖΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ, ΑΛΗΤΕΣ.
    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΑΠΑΝΤΡΕΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
    ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΤΕΡΥΓΑ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ.
    ΠΤΕΡΥΓΑ ΠΡΩΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΡΙΓΩΤΩΝ ΠΥΤΖΑΜΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΕΞΟΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μας αξίζουν σίγουρα (και χρειαζόμαστε) καλύτερες ηγεσίες αλλά όχι κάποιες που θα κυβερνούν σαν υποχείρια ξένων δυνάμεων, όπως ο Γιωργάκης.
    Όπως από το καλό υπάρχει το καλύτερο έτσι και από το κακό υπάρχει ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
    Και μη μου πείτε ότι άς του δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξει τον εαυτό του, διότι θα θεωρήσω ότι έχετε φιλτράρει εντελώς τη σκέψη σας.
    Ο Γιωργάκης είναι ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, τόσο σε ότι αφορά τις προσωπικές του δυνατότητες όσο και από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές.
    26 χρόνια βουλευτής είναι, δεν τον μάθαμε πιά πόσο ανεπαρκής και μικρόνοος είναι;
    Χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές ο άνθρωπος που ήθελε να δώσει το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια» στους Σκοπιανούς, που είχε πεί ότι είναι πολύ καλή λύση το Σχέδιο Ανάν και που είναι εναντίον των συμφωνιών του Καραμανλή με τη Ρωσία (για το φυσικό αέριο) και την Κίνα (για τα λιμάνια);
    Κάθε φυσιολογιοκός άνθρωπος έχει καταλάβει πόσο επικίνδυνος είναι ο Γιωργάκης για την Ελλάδα.
    Από τους ανεγκέφαλους πρασινοφρουρούς (που το μόνο όνειρο της ζωής τους είναι να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι) δεν περιμένω να τα καταλαβαίνουν αυτά, προφανώς δεν θέλουν.
    ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Αγοράζουν τις εφημερίδες των νταβατζήδων, βλέπουν τα ιδιωτικά κανάλια των νταβατζήδων και ψηφίζουν με βάση τα προσωπικά συμφέροντα των νταβατζήδων.
    Σαν πρόβατα δηλαδή, που τους λέει ο τσοπάνης που να πάνε και τι να κάνουν.
    Θα τους έλεγα περαστικά αλλά δυστυχώς είναι πολλοί.
    Η ιατρική επιστήμη δεν έχει βρεί ακόμη γιατρειά για τη βλακεία.
    Ας πάρει ο καθένας μας τις ευθύνες για τις επιλογές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ας ειμαστε σοβαροι!.. ο Αρης ειναι ενας μπον βιβερ που ξερει οτι με την ωραια εμφανιση του και το θρασος του μπορει να κανει τα παντα! Χρησιμοποιησε την ομορφια του σε πολλες και πολλους ισχυρους με μεγαλυτερη κατακτηση τον ιδιο τον Κωστα. Απο εκει και περα ειχε το ακαταλογιστο.. Και λιγα εχει κανει! Εφαγε 40 ΚEUR για κρουαζιερα, ε και? O Boυλγαρακης, ο Ρουσοπουλος, ο Παυλιδης, ο Κεφαλογιαννης, ο Μαγγινας, ο Ζαχοπουλος, ο Βαρθολομαιος εκαναν παρτυ κλεψιας, παρανομιων, εκλυτης ζωης... τα 40 χιλιαρικα του Αρη μας ζημιωσαν?!! χαλαλι του παιδιου! εξαλλου ειχε παρεα ωραιες γκομενες.. σημαινει οτι ξαναεγινε str8 και οχι ζιγκολο πλαδαρων μπουχεσων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα μαδήσω τις κοτσίδες μου,
    ο Μανθεάκης που κουβαλούσε τις βαλίτσες του Ρουσέλ, αυτός ντε που βγαίνει σαν πορδή στα κανάλια κάθε φορά που υπάρχει θέμα για την Αθηνά Ωνάση,
    υποψήφιος καλέ του ΛΑΟΣ
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΑΛΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕ Ο ΚΑΠΑΤΖΑΦΕΡ ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ .ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ,ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για να θεωρούνται βαρίδια κάποιοι βουλευτές και υπουργοί της Δεξιάς κυβέρνησης πάει να πει ότι κάτι βρωμάει για αυτούς, και φυσικά όμως και για αυτούς που τους κάλυπταν. Όταν λοιπόν η κοινοβουλευτική ομάδα της Δεξιάς σύσσωμη τους κάλυπτε στην βουλή με εντολή πρωθυπουργού δεν ήξερε τι έκανε; Δεν ήξεραν ότι πιθανώς κάλυπταν εγκληματικές πράξεις; Τώρα που ανακάλυψαν ότι βουλιάζουν βλέπουν ότι δεν μπορούν να τους καλύπτουν άλλο ότι δεν τους είναι χρήσιμοι; Τον υπόλοιπο καιρό που σφύριζαν αδιάφορα δεν έχουν ευθύνη;
    Ο πρωθυπουργός που με εντολή δική του τους κάλυπταν όλοι τους δεν έχει ευθύνη;
    Ή θα κάνει πάλι την αυτοκριτική του ( από το ΚΚΕ το έμαθε το κόλπο;) και πάει καθάρισε;
    Και εάν στο κάτω κάτω τους ξωπετάξουν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, πάει καθάρισαν την κυβέρνηση τους , παρθενοραφή νομίζουν πως θα κάνουν;
    Μα και αυτό να έχουν στο μυαλό τους το γαμήσι έγινε, και στον τόπο μας λένε και έχουν δίκιο πως γαμήσι και ξύλο δεν ξεπλένονται, και δεν ξεχνιούνται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι άχρηστοι που μας κυβέρνησαν επί 5,5 χρόνια, από τα πρώτα πράγματα που έκαναν όταν πήραν την εξουσία ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ που τον έτρεμαν όλοι όσοι είχαν να κάνουν με την εφορία, δίνοντας έτσι το σύνθημα, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΦΠΑ, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ και έκαμαν έτσι την αγορά ξέφραγο αμπέλι, και τώρα έρχονται και ζητούν άκουσον άκουσον να τους ξαναψηφίσουμε για να ΠΑΤΑΞΟΥΝ την φοροδιαφυγή!
    Επιμύθιο, Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 25 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΝΑΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.
    Από τη μιά το χαζοκούταβο ΛΕΕΙ ότι ήταν άδικα τα τεκμήρια κατά της μαύρης οικονομίας (επίσημα η Ε.Ε. λέει ότι στην Ελλάδα η παραοικονομία που δεν πληρώνει εφορία είναι περίπου 40% του ΑΕΠ, δηλ. 100 δισ. το χρόνο) και από την άλλη ΛΕΕΙ ότι θα χρηματοδοτήσει τις πανάκριβες εξαγγελίες του καταπολεμώντας τη φοροδιαφυγή.
    Πως θα την πιάσει τη φοροδιαφυγή, με κλανιές ή με καλόπιασμα, άς μας το πεί μήπως μάθουμε και εμείς τίποτε.
    Είναι εύκολο να είσαι ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΞ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΞ όταν δεν κυβερνάς φίλε μου.
    Μαζεύεις ψήφους δυσαρεστημένων (δίκαια ή άδικα) και μετά λές ότι φταίνε τα μεγάλα συμφέροντα και τα ξένα μονοπώλια!
    Με τέτοια μυαλά θα κυβερνήσει ο αρχηγός σου, "σοβαρότης μηδέν" που λέει και ο Σεφερλής και γελάνε τα δεκάχρονα.
    Να τον χαίρεστε το φωστήρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αξέχαστα θα μου μείνουν αυτά που λέει ο άλλος "φωστήρας" του Γιωργάκη, ο Παντελάκης ο Οικονόμου.
    Θυμήθηκε πάλι τις μπουρδο-θεωρίες της δεκαετίας του 60.
    Έτσι κάνουν οι πασόκοι, μαζεύονται εκεί στην Ιπποκράτους και φαντάζονται νέα οράματα και καινούργις ιδέες (τελικά η μαλακία του Γιωργάκη είναι κολλητική φαίνεται).
    Άστο άνθρωπέ μου Οικονόμου, αφού δεν το ξέρεις το θέμα τί θές και ασχολείσαι;
    Αυτό που με τρελλαίνει, πάνω από όλα, είναι ότι ο κυρ-Παντελής υποτίθεται ότι είναι από τους σοβαρούς του πασόκ.
    Φαντάσου.
    Τρέλλα κανονική.
    Το ασφαλιστικό είναι πολύ απλό λέει, θα καταργήσουμε σταδιακά το υπάρχον σύστημα, το κράτος θα επενδύσει ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΕΠ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ και μετά θα ζήσουμε ευτυχισμένοι όλοι, με ψηλές συντάξεις, χαμηλές εισφορές και ελαστικότητα στην είσοδο και έξοδο από τον εργασιακό μας βίο.
    Ρε πανύβλακα μπουρδολόγε Οικονόμου, που στο διάολο θα το βρείς το ένα ΑΕΠ;
    Είσαι τόσο μα τόσο βλάξ που δεν έχει κάν επίγνωση τί λές.
    Εδώ μας αφήσατε χρέος πάνω από ένα ΑΕΠ (114%) το 2004 και πάλι δεν θα καταφέρουμε να το ξεχρεώσουμε ούτε σε δεκαπέντε χρόνια και εσύ μιλάς για να χρεωθούμε ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΕΠ!
    Δηλαδή ΜΟΝΟ 250 δισ. ευρώ, έτσι;
    ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;
    Και να φανταστεί κανείς ότι αυτός ο αρχικαραγκιόζης ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ πιστεύει ότι είναι σοβαρός και τεχνοκράτης!
    Ούστ πανάθλιοι που θέλετε πάλι να κυβερνήσετε πάλι τη χώρα.
    ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΡΕ ΧΑΜΕΝΟΙ;
    Τέτοιες μαλακίες έλεγε και ο βλακογιώργος στον Τρισέ το Μάρτιο και αυτός δεν ήθελε ούτε φωτογραφία μαζί με την αμοιβάδα-αρχηγό του πασόκ.
    Τέτοια άκουσε και ο Κρούγκμαν από το αργόστροφο στην Αθήνα (ότι δηλαδή η "πράσινη" ανάπτυξη θα μας βγάλει από την ύφεση) και ακόμα τρέχει ο κακόμοιρος ο νομπελίστας.
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΠΟ ΓΕΝΝΗΣΙΜΙΟΥ ΤΟΥΣ.
    Περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ή έχεις προσωπικότητα ή δεν έχεις, πράσινα χαζόπαιδα.

    Ο Kαραμανλής θα κάνει ΑΥΤΟ που θέλει, ΟΤΑΝ το θέλει και ΟΠΩΣ το θέλει αυτός.

    Ο Καραμανλής είναι ηγέτης δεν είναι ο αργόστροφος γιός της κυρίας τσάντ που δηλώνει ότι αγαπά την Ελλάδα ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    Το ντουβάρι που έχετε σαν αρχηγό, όχι να γράψει τους λόγους του δεν μπορεί, αλλά ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ αυτούς που του ετοιμάζουν οι Αμερικανοί επικοινωνιολόγοι του.

    Φαντάσου να έλθει η ώρα να αρχίσει να σκέπτεται, Χριστέ μου τι είπα ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ, ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    Μέχρι χθές λέγατε ότι ο Καραμανλής είναι κουρασμένος.
    Είπε και αυτός τώρα να σας δείξει ότι ξεκουράστηκε.
    Θα καεί το πελεκούδι.
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ DEBATE Ο ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ – ΘΡΑΣΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
    ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ.
    ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ-ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ.
    Δεν το ξέρατε ότι το θράσος του Γιωργάκη θα έπρεπε να έχει και ένα όριο;
    Δεν το ξέρατε ότι εάν βάλεις τον άλλο με την πλάτη στο τοίχο θα αντιδράσει οπωσδήποτε;
    Όσο μετριοπαθής και να είναι ένας πολιτικός έρχεται η στιγμή που θα πεί «μπάστα, δεν πάει άλλο».
    Το debate θα είναι η πολιτική ταφόπλακα του Χαζογιώργου.
    Άστα-λα-βίστα, baby, το όνειρο να μας φέρετε τη μαριονέτα σας έφτασε στο τέλος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Το ίδιο ρεπορταζ είχε παιχτεί πριν ένα χρόνο περίπου και είχε αποδειχθεί και απαντηθεί ότι το σκάφος άνηκε σε ιδιώτη. Ξαφνικά προεκλογικώς ξαναβγήκε στη φόρα ένα ήδη απαντημένο θέμα. Άραγε με ποιους σκοπούς; Προφανώς κάποιοι φοβούνται τον Σπηλιωτόπουλο η τρέμουν μην τον δουν πάλι εκπρόσωπο τύπου και κάνουν ότι μπορούν και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΟΝ ΚΑΤΕΚΛΕΨΕ..
    Ο ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ. Ο ΑΡΑΠΗΣ. Ο ΡΑΤΑΠΛΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ..

    Παλιο κλέφτη Ομπάμα, άσε τον Γιωργάκη ήσυχο.
    Mπα η ιδέα σας είναι. Καμία σχέση δεν έχει ο Ομπάμα με τον Γιωργάκη.

    Εντάξει ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ψιλοκλέψει τον Παπανδρέου όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι από της ...ηγετικές ικανότητες του Ομπάμα.

    Δεν...πρόκειται να αντιδράσει ο Παπανδρέου παρότι πιέζουν οι συνεργάτες του να καταθέσει αγωγή και μήνυση για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. Θέλει πολύ σκέψη για να έχεις το ίδιο στυλ με τον άλλον. Είναι κλοπή όσο να'ναι...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:15

    ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΩΡΓΟ.
    ΟΙ ΟΠΟΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ
    ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΠΑ ΤΟΝ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ακόμη καί νά πληρώσαμε τήν κρουαζιέρα
    γιά νά φιλοξενήσουμε τουριστικούς
    παράγοντες,τό ποσό είναι απαγορευτικό
    σέ καιρό ύφεσης.
    Ο Σπηλιωτόπουλος έγλυψε τό μέλι νομότυπα.
    Όσο γιά τόν Καρχιμάκη,είναι τό βασικό
    συστατικό τής Ελληνικής μαγειρικής.
    Μαϊδανός ο μονομερώς φωνασκών.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΜΟ... ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ
    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ.

    - Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόθεν έσχες του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ....
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...
    Εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε ξαναδεί τόσο γεμάτο πόθεν έσχες. Θέλει ολόκληρο τόμο μόνο για τις μετοχές και τα σπίτια που κατέχει! Είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο άνθρωπος και δεν ξέρει τι έχει. Τι να σας απαριθμούμε; Δείτε τι έχει ο ...βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην
    Εύβοια
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ......!
    Καλή του επιτυχία τι άλλο να πούμε; Είμαστε άλαλοι και όταν συνέλθουμε τα λέμε...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:23

    ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΥΣΙΚΑ.

    - ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ.
    Πως την κόβετε; Είναι του ΠΑΣΟΚ - Πλούσια ή φτωχή;
    Βρε την ...φουκαριάρα
    την ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ !!
    Είναι στον τομέα παιδείας του ΠΑΣΟΚ. Έτσι όπως την βλέπετε πως την κόβεται;
    Έχει τίποτα στην άκρη ή είναι πανί με πανί;
    Η αλήθεια είναι ότι η ...
    Δραγώνα έχει ομόλογα ύψους 1,2 εκ .ευρώ και σπίτια σε Αθήνα(4), Σίφνο, Ερυθραία,Παλαιό Φάληρο,Πειραιά.
    Να μας συγχωρήσει αν ξεχάσαμε κάτι από την περιουσία της. Κάποια σπίτια είναι από κληρονομιά.
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:08

    - ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ..ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!!
    Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Α ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ..........
    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    -------------------------------
    Υ,Γ, Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ... ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ
    ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑ 26.000 ΣΤΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΜΠΛΟΥ. ( ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ).
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ..
    ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚ.
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕ, ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    9 Σεπ 2009 12:40:00 μμ

    Ας γαμήσει πρώτα την Νατάσα ο πισωγλέντης και μετά ας πάρει φόρα με μας γαμήσει με τον κώλο του. Είναι αρκετά φαρδύς και δεν χρειάζεται σάλιο ρε σκατοφασίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 23 μέρες πριν την αγία μέρα που ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ο Λαός το απερχόμενον,
    ΣΥΣΤΗΜΑ: Καραμανλή - Κόκκινων Τσιρακίων - ΜΜΕδων και λοιπών MEGAλοφαγάδων κατασκευαστών!
    Προσποιούμενο ότι δεν καταλαβαίνει! ζητά τα ΡΕΣΤΑ για την κληρονομιά που αφήνει ! Μια ριμαγμένη οικονομία, Έναν ξέφραγκο Ελληνικό Χώρο έρμαιο των Τούρκων Εθνικιστών ΚΑΙ λαθρομεταναστών! Ξεσκισμένο από τα Golden Boys του συστήματος,! Το καλαμπούρι Μονσιέρ Ντρεπεντέρ και Μαντάμ Λιάνα θα τελειώσει με την ΘΕΛΗΣΗ του Λαού που ταπεινώσατε και ξεσκίσατε επί μια ΕΞΑΕΤΙΑ προς δόξα της ΜΑΣΕΛΑΣ ΣΑΣ! Γκέ Γκε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ.... ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ.
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ..Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
    ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ. ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ.
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ.... ΕΕΕΕ !!!!!

    Ο ΠΟΥΣΤΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΦΙΕΡΗ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ
    ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΩ
    ( ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΗΝΑΚΗ ΕΕΕ )..
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΕΕΕ....

    Η ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ. ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΠΑΧΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ. ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ
    ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΦΑΓΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ..

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ
    Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑΑΑΑΑ....ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ.
    ΑΠΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. !!!!!!
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση