GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρόνια πολλά κ. Καραμανλή...

Από το http://kontari.blogspot.com/ . Ο πρωθυπουργός της χώρας συμπληρώνει σήμερα τα 53 του χρόνια... Ο πρωθυπουργός μας Κώστας Καραμανλής, ...

Από το http://kontari.blogspot.com/
.
Ο πρωθυπουργός της χώρας συμπληρώνει σήμερα τα 53 του χρόνια...
Ο πρωθυπουργός μας Κώστας Καραμανλής, ανιψιός του Κωνσταντίνου Καραμανλή του πρεσβύτερου, γεννήθηκε σαν σήμερα πριν 53 χρόνια δηλαδή στην 14 Σεπτεμβρίου 1956. Ο πατέρας του Αλέκος Καραμανλής ήταν ιδιοκτήτης εταιρείας χωματουργικών εργασιών και το 1944 παντρεύτηκε την Αλίκη Γεωργούλη. Έχει ένα μεγαλύτερο αδερφό, τον Γιώργο.
Φοίτησε στην Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεχίζοντας τις σπουδές του έγινε κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο του Tufts και το τμήμα νομικής και διπλωματίας (Fletcher School of Law and Diplomacy) όπου και έγινε επίσης κάτοχος διδακτορικού διπλώματος. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες, διεθνείς σχέσεις και ιστορία της διπλωματίας.
Ήταν μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, όπου και...

υπήρξε υπεύθυνος για τα οργανωτικά και ιδεολογικά θέματα από το 1974 έως το 1979 και από το 1984 έως το 1989 και εξελέγη πολλές φορές στα φοιτητικά συνδικαλιστικά όργανα με την παράταξη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Συνέγραψε το βιβλίο «Ο Ελευθέριος Βενιζέλος και οι Εξωτερικές Σχέσεις της Ελλάδος 1928 - 32» και συνεργάστηκε με το περιοδικό «Οικονομικός Ταχυδρόμος». Προλόγισε επίσης σειρά άλλων ιστορικών άρθρων και εκδόσεων. Είναι μέλος της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών και ισόβιο μέλος - σύμβουλος του Ιδρύματος του θείου του, «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής».
ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ!

61 σχόλια

  1. AΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΕΓΑΛΟ-ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟ MEGA, O ANTENNA, TO ALTER KAI O ALPHA.
    Γιατί δηλαδή, οι άλλοι της παρέας είναι πιο έξυπνοι;
    Εγώ, κοτζάμ Γενικός Διευθυντής του πασόκ, και θα μείνω με τη συνταξούλα;
    Να μην αφήσω και εγώ 2-3 εκατομμυριάκια στα εγγόνια μου;
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 3-7-2009:
    Προθεσμία ζήτησε και πήρε σήμερα από τον ειδικό ανακριτή Γιώργο Λέκκα, ο πρώην γενικός διευθυντής του ΠαΣοΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος κατηγορείται για επιζήμιες τοποθετήσεις σε ομόλογα κατά τη θητεία του ως πρόεδρος στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ).
    Τα αδικήματα που τον βαρύνουν είναι ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ με σκοπό το περιουσιακό όφελος.
    ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ.

    Έχουμε 2009 και αυτοί συνεχίζουν να μας τάζουν ψεύτικους κόσμους.

    ΘΑΣΟΚ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ:

    1.Τον Αμερικανό πολίτη ιδρυτή του, για την αξεπέραστη «αναξιοπιστία» του (άλλα λέω σήμερα, άλλα αύριο)
    2.Τη μασόνα Αμερικανίδα μανούλα του χαζούλη , που δίνει ακόμη και διαζύγιo για μερικά εκατομμύρια δολάρια
    3.Την ξανθιά χοντρομπεμπούλα μεγαλο-κοπέλλα (και τους χιλιάδες συμπατριώτες μας που την είχαν πάρει, ειδικά από τη ναυτιλία)
    4.Τον αστρολόγο της και τους πνευματικούς, καφετζούδες και χαρτορίχτρες που κυβερνούσαν τη χώρα (και γελούσε κάθε πικραμένος στο εξωτερικό)
    5.Τό σκάνδαλο Μποσκωτά με τις πράσινες εφημερίδες (και τα μαιμού ρόζ χαρτιά)
    6.Τον ψυχικό διχασμό του λαού σε «εκείνοι και εμείς». «Εκείνοι» είναι οι κακοί Έλληνες (όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας) και «εμείς» οι καλοί Έλληνες (που συμφωνούν, με το αζημείωτο βέβαια, οι περισσότεροι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με μονιμότητα, επιδόματα και εφάπαξ, οι λοιποί είναι λαμόγια επιχειρηματίες που παίρνουν δουλειές ΜΟΝΟ από το κράτος)
    7. Την «κουλτούρα της αρπαχτής», με τα στελέχη και τους οπαδούς μας να κλέβουν «όσο μποροιύν» και τους μαλάκες να πληρώνουν τα χρέη του κράτους μέχρι να πεθάνουν
    8.Την ταρίφα ότι να κλέβεις «μέχρι 500 εκατ είναι φυσιολογικό», όταν είσαι υπουργός
    9.Τον Τσόμπρα που παρακολουθούσε παράνομα τη μισή Ελλάδα (τους άλλους (εκείνους) αλλά και τους δικούς μας, για τα απαιτούμενα τσεκαρίσματα)
    10.Το ζαράκια ξάδελφο της ξανθο-μπεμπούλας που έχασε στο μπαρμπούτι ένα πίνακα του Τσαρούχη που ανήκε στο Υπουργείο
    11.Τον «κουβαλητή» Κουλόγιωργα με τα πάμπερς (αδυναμία στο μετρητό). Τον ίδιο Κουλόγιωργα σε ρόλο εκλογομάγειρα Κουλόγιωργα και τα 2 εκατ. δολάρια (για να κάνουμε «σωστούς» κατά παραγγελία νόμους)
    12.Το γκαιμπελίσκο Σκαλιώτη με τις αδιάκοπες καμπάνιες λάσπης και συκοφαντίας προς κάθε αντίπαλο (και εσωτερικό ανταγωνιστή). Επίσης για την πανάκριβη και υπερτιμολογημένη κατασκευή του αεροδρομίου για την προικούλα του
    13.Τον έμπορων όπλων Χάλατς, το χαζοχαρούμενο Μπλιατσιφάρα, τον μασόνο Κλιβάνη και τους λοιπούς δανειστές για να δικαιολογηθεί η αγορά του «κωλόσπιτου» (από τις μίζες των F16 και Μιράζ το 1988)
    14.Την προεδρική εκλογή του Γκατζετάκη με τα Μπλέ και Λευκά ψηφοδέλτια, σαν κλασσικό δείγμα πίστης στη δημοκρατία και την ελευθερία έκφρασης των βουλευτών
    15.Το λιγούρη Γκατζετάκη που γέμισε ένα αεροπλάνο αφορολόγητα όταν γυρνούσε από την Ιαπωνία (δεν πίστευαν αυτά που έβλεπαν οι Γιαπωνέζοι)
    16.Το Ζέν-πρεμιέ Άκη Μποχα-τζόπουλο, που κονόμισε τα άντερά του από τα υποβρύχια που μπατάρουν και τους αντιαεροπορικούς πυραύλους που πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη
    17.Το Μπάχτα και τους λοιπούς πρώην πειναλέους «αγωνιστές της δημοκρατίας», που μένοντας τώρα στις βιλάρες και κολυμπώντας στις πισίνες ξέχασαν ότι πριν βρώμαγε το στόμα τους από την πείνα (δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός-Μπλιατσιφάρας)
    18.Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και το κλέψιμο της περιουσίας των περισσότερων «αγαθών» Ελλήνων, για να ταϊστούν οι επιχειρηματίες μας (πάτρονες με τα κανάλια τους και χρηματοδότες με το ρευστό τους)
    19.Το «γίγαντα» ελιά πρωθυπουργό που παρέδωσε στους απέναντι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και ευχαρίστησε δημόσια και τους Αμερικανούς φίλους του για τη διευκόλυνση αυτή.
    20.Τον ανεκδιήγητο φαφλατά Γκάγκαλο για την παράδοση του Ντοτσαλάν στους απέναντι
    21.Το Μπαμπουτζή για τους 82 νεκρούς του Σάμινα
    22.Τον αλλοδαπό τουρίστα γυιό του ιδρυτή με τις ρήσεις του για την καλλιέργεια φούντας και χασίς στις γλάστρες του σπιτιού
    23.Τον αλλοδαπό τουρίστα γιό του ιδρυτή που είπε ότι αγαπάει την Ελλάδα «σαν Έλληνας»
    24. Τη συμφωνία του αλλοδαπού τουρίστα στο σχέδιο Ανάν που νομιμοποιούσε τη μισή Κύπρο στην Τουρκία.
    25.Την αλλαγή του εκλογικού νόμου κάθε φορά που φαινόταν ότι θα χάσουν τις εκλογές, «δημοκράτες» και έντιμοι, όπως πάντα.

    Για όλα αυτά και δεκάδες άλλα λοιπόν, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έ όχι και να μιλάει για ήθος και συνείδηση, για διαφάνεια και για δικαιοσύνη ο καθηγητής της υποκρισίας ο Γιωργάκης.
    Πάει να μας τρελάνει εντελώς μου φαίνεται.
    Νομίζει ότι ξεχάσαμε που πλήρωσε το πρόστιμο του Λαλιώτη, όταν αυτός καταδικάστηκε από το δικαστήριο για συκοφαντική δυσφήμιση του Μητσοτάκη;
    Με τόσες εισφορές από τη Ζίμενς δεν θα βοηθήσουμε το δικό μας το παιδί τον Κώστα Λαλιώτη, το μέγα δάσκαλο και πνευματικό καθοδηγητή του πρωταθλητή λασπολογίας Ελλάδος Μιχαλάτσι Καρχιμάτσι;
    Να μη σώσουμε το άνθρωπο που πρόσφερε ατέλειωτες μίζες στο κόμμα σε περιπτώσεις όπως το Κτηματολόγιο, τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, το Αεροδρόμιο;
    ΑΚΟΥ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΛΕΙΨΟΣ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΤΣΑΝΤ.
    ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ.
    θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο ο Καραμανλής, η Παπαρήγα, ο Αλαβάνος ή ο Καρατζαφέρης;
    Ότι και να σκεφθεί κανείς είναι λίγο για τον αμοραλισμό και το γενικό ήθος αυτού του περιφερόμενου τυχοδιώκτη από τη Μινεσότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ; ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ;
    ΠΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΡΕΣΘΕΙ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ;
    Όποιος ξαναψηφίσει το Γιωργάκη και την πράσινη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;
    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.
    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;
    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank,
    ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα,
    ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα,
    ο Γεράρδος του Πλαίσιου,
    ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα,
    ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία,
    ο Βασιλάκης της Aegean,
    ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και
    ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;
    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;
    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έλα ρε πράσινα παιδάκια που μιλάτε και σεις για διαφθορά και μίζες.
    Γελάνε και οι μάντρες με αυτά που λέτε.
    Για τη συμμορία του Αντρέα και του Σημίτη, τί να να πρωτοθυμηθούμε;
    Είναι ατέλειωτη η λίστα.
    Χρηματιστήριο, Ζίμενς, Κτηματολόγιο, TOR-M1, Φρεγάτες, Κοσκωτάς, Αγορά του αιώνα, Αγορά Μιράζ, άρματα Λέοπαρντ, ΔΕΚΑ ΑΕ, προβληματικά υποβρύχια, Μεταλεία χαλκιδικής Tvx, Άρτιον, ΕΑΒ, Ελληνοποιήσεις, Πάχτας, ΕΒΟ, Κουτσονόμος, Εταιρία δολοφόνων, ΚΥΔΕΠ, Πυρκάλ, Τόμπρας, Γιουγκοσλάβικο καλαμπόκι, Προμέτ, ΕΤΒΑ, ......
    Είναι τόσο ατέλειωτη η λίστα που δεν έχει νόημα από ένα σημείο και πέρα.
    Είναι δυνατόν να μιλάτε και εσείς για διαφθορά;
    Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;
    Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ,

    ΕΣΥ ΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ...

    ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ.

    ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ MEGA - ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    1. Μαζεύονται 5-6 νοματαίοι που παίρνουν από τον καναλάρχη Μπόμπολα από 300.000 έως 500.000 ο καθένας. Η Τρέμη του Κοσκωτά, ο ΔΟΛιος Πρετεντέρης, οι πρώην κομμουνιστές και νύν αρχι-πρασινοφρουροί Οικονομέας και Τσίμας, ο γιός του Καψή και η Σπυράκη της γνωστής οικογένειας.
    2. Ο σκηνοθέτης προετοιμάζει από πριν τί ακριβώς θα πεί ο καθένας και με τί σειρά θα πούν το ποίημα. Ο ίδιος προετοιμάζει τις γραπτές κάρτες της προπαγάνδας, έτσι ώστε να δίνεται έμφαση στα θετικά ή αρνητικά που θέλουν να τονίσουν. Αυτά που λένε οι τηλε-ηθοποιοί όταν μας κοιτούν στην κάμερα, δεν είναι αυθόρμητα, τα διαβάζουν ζωντανά στο μόνιτορ (οτοκιού)διότι είναι προετοιμασμένα από πριν από το σκηνοθέτη.
    3. Το πρώτο τέταρτο δεν αναφέρουν ειδήσεις, απλά ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ντεμέκ "αυθόρμητα" με προκαθορισμένη όμως ατζέντα (;) χωρίς αντίλογο από κανένα (κοινώς φτιάχνουν ατμόσφαιρα). Εντελώς συμπτωματικά, μόνιμα θάβουν τη ΝΔ και μας πουλάνε γλυκά και ΔΟΛίως το παραμύθι του Γιωργάκη.
    4. Όταν έχουν καλεσμένους κάνουν πρώτα επικριτικές ερωτήσεις στο νεοδημοκράτη. Πριν κάν προλάβει να τελειώσει την πρώτη κουβέντα, του την πέφτουν ο ένα μετά τον άλλον, χωρίς κάν να έχουν ακούσει τί λέει. Εάν δεν λουφάξει αμέσως, του χαμηλώνουν το μικρόφωνο ή τον βγάζουν από το πλάνο. Εάν κάνει το λάθος να πεί κάτι που δεν τους αρέσει, λένε ότι τελείωσε ο χρόνος και πάνε γι' άλλα. Στον πασόκο καλεσμένο κάνουν πάντα ερωτήσεις-πάσα, για να ξεκινήσει και αυτός το δικό του ποίημα. Εάν τυχόν ο νεοδημοκράτης διακόψει τον πασόκο τον επιπλήττουν, εάν το κάνει ο πασόκος τον αφήνουν να λέει την αμπελοφιλοσοφία του όση ώρα θέλει.
    5. Το κερασάκι βέβαια είναι η δική τους πάρτη. Λένε στον κόσμο "εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε απέναντι στην εκάστοτε εξουσία για να υπερασπίζουμε τα συμφέροντα του λαού". Δεν μας λένε βέβαια δύο μικρές λεπτομεριούλες, όπως ποιός τους διάλεξε γι αυτό το ρόλο (σίγουρα δεν τους διάλεξε ο ίδιος ο λαός) και δεύτερο γιατί δεν κριτικάρουν ποτέ το Μπόμπολα και το Λαμπράκη (δηλ. τα αφεντικά τους που προφανώς τους διάλεξαν για λογαριασμό μας).
    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ".
    Στις επόμενες εκλογές, σας υποσχόμαστε να μην παρεκκλίνουμε καθόλου από τις εισηγήσεις σας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να σας δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας για τον κόπο που κάνετε, χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέλω να υπενθυμίσω στους φίλους του μπλόγκ ότι καλό είναι να μην ξεχνάμε τα βασικά.
    Δεν είναι ο κακομοίρης ο Γιωργάκης το κύριο πρόβλημα για τις προπτικές της χώρας. Ο Γιωργάκης είναι απλά ένας Ελληνοαμερικάνος, που εάν δεν είχε διάσημο πατέρα σήμερα θα δούλευε δασκαλάκος σε κάποιο δημόσιο σχολείο στην Αμερική. Μιά μαριονέτα και μάλιστα ψιλο-αστεία.
    Το κύριο πρόβλημα της Ελλάδας είναι τα ντόπια μεγαλοσυμφέροντα, που ευνοούνται από τη λογική του μεγάλου κράτους.
    Με ένα μεγάλο κράτος κάνουν "εξαιρετικά κερδοφόρες δουλειές" χωρίς αξιόλογο ανταγωνισμό, που θα μπορούσε να ρίξει τα περιθώρια κέρδους τους.
    Τα καρτέλ γιγαντώθηκαν επί Σημίτη και μας πίνουν ασταμάτητα το αίμα. Είτε πρόκειται για τραπεζίτες, είτε σουπερ-μαρκετάδες, είτε πετρελαιάδες, είτε εταιρίες λιανικού εμπορίου, όλοι αυτοί υποστηρίζουν το κόμμα που ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ να αναπτυχθούν καινούργιες επιχειρήσεις.
    Δεν τους συμφέρει ο ανταγωνισμός, όπως δεν τους συμφέρει και η διαφάνεια στις κρατικές προμήθειες.
    ΔΗΛΑΔΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΛΑΟ.
    Αιχμή του δόρατος των ντόπιων συμφερόντων είναι οι γνωστοί 5 επιχειρηματίες που ελέγχουν το 95% των εργαλείων προπαγάνδας, τα ιδιωτικά κανάλια και τις εφημερίδες.
    Η δημοκρατία είναι δίκοπο μαχαίρι.
    Εάν ο λαός καταλαβαίνει τί συμβαίνει θα κερδίσει, εάν όχι θα χάσει.
    Όλα τα άλλα είναι μεμψιμοιρίες και κουβέντες καφενείου.
    Ας πάρει ο καθένας τις προσωπικές ευθύνες που του αναλογούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΩΣΗ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΗΜΙΜΑΘΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΔΩΝ (ΕΣΗΕΑ)
    Σας ευχαριστούμε για τον κόπο σας αλλά «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» κύριοι της “ενημέρωσης»;
    Πόθεν έσχες κύριε Χατζηνικολάου, Τράγκα, Οικονομέα, Τσίμα, Τριανταφυλλόπουλε, Καμπουράκη, Αναστασιάδη, Ευαγγελάτο και σία και όλοι εσείς οι μεγιστάνες του τύπου, από πού προέρχονται τα τεράστια εισοδήματά σας;
    ΑΜΕΙΒΕΣΤΕ ΑΔΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ, ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.
    *Θέλει μαεστρία να παρουσιάζεις τον Γιωργάκη και την Θεοδώρα ως την ελπίδα του αύριο.
    *Θέλει μαεστρία να μηδενίζεις και να κρύβεις το τεράστιο έργο που έχει κάνει ο Καραμανλής την πενταετία που πέρασε.
    *Θέλει μαεστρία να παρουσιάζεις την Αττική οδό ως έργο πνοής αποκρύπτοντας τον παράγοντα Μπόμπολα που έβαλε μόνο 80 δις δρχ ενώ το δημόσιο πάνω από 1.100, αλλά αυτός εισπράττει τα διόδια για 20 χρόνια.
    *Θέλει μαεστρία να εξυμνείς τον Χρυσοχοϊδη για την ”εξάρθρωση” της 17Ν, αποκρύπτοντας ότι όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις έγιναν σε απόσταση 2 βημάτων από την Αμερικάνικη ή την Εβραίικη πρεσβεία.
    *Θέλει μαεστρία να κατηγορείς τις τράπεζες και τα καρτέλ ενώ δεν μιλάς για την EUROBANK του Λάτση, τα πετρέλαια του Βαρδινογιάννη, τις μπουλντόζες του Μπόμπολα, τις αλητείες του Κυριακού και του Κοντομηνά, τις σπιουνιές του Αλαφούζου, τις πονηριές του Λαμπράκη, που όλως τυχαίως είναι ιδιοκτήτες των MEGA, ANTENNA, STAR, ALPHA, ALTER, ΣΚΑΙ, του Βήματος, των Νέων, του Εθνους, του Πρώτου Ψλεμματος, της Καθημερινής και πάει λέγοντας το παραμύθι.
    ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΕΣΤΡΟΙ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ.
    Τόσο καιρό διευθύνετε άψογα την ορχήστρα και από κάτω ο λαός τραγουδάει.
    ΕΓΩ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ.
    Και θα σας πω τι θα γίνει:
    Κάποια στιγμή θα πάρουν οι Έλληνες τα αυτοκίνητά τους τα αγορασμένα με δάνεια της EUROBANK, θα βάλουν βενζίνη MOTOR OIL, θα διαβούν πάνω και κάτω από τις γέφυρες του ΑΚΤΩΡΟΣ, θα κάνουν ντου μέσα στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και σε συνθήκες ΖΟΥΓΚΛΑΣ θα σας χώσουν την μπαγκέτα στον κώλο.
    Θα σας περικυκλώσουν τις βίλες και τα παλάτια σας και γίνετε βούκινο σαν το Διευθυντή της Continental στη Γαλλία και τους τραπεζίτες στην Αμερική.
    θα σας παίρνουν στα βίντεο των ξένων καναλιών (τα δικά σας θα έχουν εξαφανιστεί βέβαια) και μετά θα βλέπετε κάμερα και θα αλλάζετε πεζοδρόμιο.
    ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ «ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.
    Αυτά είναι REAL NEWS, έτσι τζιτζιφιόγκο, που φλόμωσες και εσύ στα χαβιάρια, στις πισίνες και στη χλίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τον έχετε παρεξηγήσει το Γιωργάκη, ξέρει και οικονομικά και απ’ όλα ξέρει.
    Έχει και πτυχίο, το ξέρετε;
    Αληθινό, όχι μουσαντένιο.
    Επειδή οι περισσότεροι δεν ξέρετε τί πτυχίο έχει να σας πώ εγώ.
    Κοινωνιολογίας, μιλάω σοβαρά παιδιά.
    Μα την παναγία.
    Κοινωνιολογίας.
    Δηλαδή όπως λέμε πατριδογνωσίας, οικοκυρικών, χαρτοκοπτικής, τιγκελού-κοπτοραπτού, και λοιπά.
    Ξέρει τα πάντα για τη διακυβέρνηση της χώρας, τώρα τελευταία μάλιστα κάνει και εντατικό μάθημα στα Ελλήνικος.
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΑ ΟΥΦΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    Τόσος κόσμος στο πασόκ βρε παλληκάρια, που το ψωνίσατε αυτό το κουνουπίδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Yes we can.
    Ακόμη και το σύνθημά σας, κασέτα είναι ρε παιδιά.
    Δεν υπάρχει τίποτε πρωτότυπο εκεί στην Ιπποκράτους;
    Δεν σκέπτεται κανένας;
    Είτε η βλακεία είναι μεταδοτική (κολλήσατε όλοι από τον Αϊνστάϊν) είτε επίτηδες τα έχετε όλα απλά για να τα καταλαβαίνουν τα ανεγκέφαλα πρόβατα που δεν βλέπουν την υποκρισία και την επιπολαιότητά σας.
    Μήνυμα κασέτα, εκπρόσωπος κόμματος κασέτα, πρόγραμμα-κασέτα, προεδράρα κασέτα (που μασάει και την ταινία από τα σαρδάμ).
    Τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια, . . . .
    Στα μικρά παιδιά βάζουν κασέτες με γλυκά παραμυθάκια για να τα πάρει ο ύπνος το βράδυ.
    Εάν τα Γιωργοκάναλα περιμένουν ότι θα μας πάρει ο ύπνος με τα παραμύθια που τάζουν, ας το ξεχάσουν.
    Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ κύριοι Μπόμπολα, λαμπράκη, Αλαφούζο και Κυριακού.
    Έχουν αλλάξει οι καιροί.
    YES WE CAN (TURN OFF THE T.V.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΕΛΑΣΕ ΠΑΛΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    ΔΕΘ: 13-9-2009
    Ερώτηση...
    -Θα αλλάξετε το νόμο Παυλόπουλου, σύμφωνα με τον οποίο εκλέγεται κάποιος δήμαρχος ή νομαρχης με 42%?
    Απάντηση γιγαντοτεράστιου:...
    -Θα υπάρξει νέα πνοή στην τοπική αυτοδιοίκηση."
    (Τι δεν καταλαβαίνει τελικά; Τις ερωτήσεις που του κάνουν ή τις απαντήσεις που δίνει;
    Δεν το χάνω το debate με τίποτε.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΘ 2009:

    Μία από τα ίδια από το γνωστό «παραμυθά» Γιωργάκη (επονομαζόμενο και ο άνθρωπος άλλαντάλλων - άλλο τον ρωτάς και άλλο σου απαντάει).

    Σιγά μην πούμε κάτι συγκεκριμένο, μαλάκες είμαστε σαν τους νεοδημοκράτες;
    Άστους αυτούς να μιλάνε και εμείς θα τους κάνουμε κριτική.
    Εξάλλου όλοι ξέρουμε ότι λάθη δεν κάνουν μόνο οι πεθαμένοι και εμείς οι πασόκοι.
    Και είναι προφανές γιατί.
    Γιατί δεν δουλεύουμε.
    Το ότι ΣΑΣ δουλεύουμε, πάντως, δυστυχώς δεν θεωρείται επίσημη εργασία.
    Γι’ αυτό, μην μας ρωτάτε για το σχέδιό μας για την οικονομία.
    Είναι δικό μας, κατά-δικό μας και το κρατάμε για τον εαυτό μας.
    Μην ρωτάτε λεπτομέρειες, να μας έχετε εμπιστοσύνη, αλλοίμονο.
    Εμείς ΔΕΝ είμαστε για συγκεκριμένα πράγματα.
    Εμείς είμαστε για ΝΕΑ οράματα, ΝΕΕΣ ιδέες, ΝΕΑ σχέδια, ΝΕΑ προγράμματα, και πάει λέγοντας.
    Φαντασία στο φούλ.
    Εμείς έχουμε μυαλό, δεν είμαστε χειρώνακτες.
    Εμείς είμαστε για να σκεπτόμαστε μόνο.
    Τίποτε συγκεκριμένο βέβαια αλλά αυτό δεν έχει σημασία.
    Οι χαζοί ΜΟΝΟ μιλάνε συγκεκριμένα.
    Οι έξυπνοι μιλάνε αόριστα, θεσμικά, υπεράνω, conceptually, πώς να στο πω στα Ελλήνικος.
    Εάν μας ξαναρωτήσεις για αυτά τα συγκεκριμένα, πως τα είπες, θα σου κόψω την καλημέρα!
    Σε προειδοποίησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΧΕΔΙΑ.
    ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    Οποιαδήποτε σχόλια για τα διάφορα σχέδια του Γιωργάκη (αντιμετώπιση παγκόσμιας κρίσης, πανδημίας, τρομοκρατίας, τουρκίας, πγδμ, μαλακίας, ανεμοβλογιάς, κλπ) είναι πραγματικά ΠΕΡΙΤΤΑ.
    Μοιράζει αόριστες υποσχέσεις δεξιά και αριστερά χωρίς κανένα περιεχόμενο, συγκεκριμένη δέσμευση, θεσμική συνοχή ή οικονομική κοστολόγηση.
    Όποιος τον πιστεύει είναι είτε παντελώς ηλίθιος ή έχει περάσει πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια.
    Προσωπικά, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το άτομο αυτό είναι από άλλο πλανήτη.
    Αν γίνει πρωθυπουργός ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ.
    (στα σπίτια μας βέβαια γιατί οι περισσότεροι Έλληνες θα είμαστε άνεργοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπορεί οι φανατικοί πρασινοφρουροί να είναι μετριότατης νοημοσύνης φανατικά ανθρωπάκια αλλά, αυτό που δεν είναι αποδεκτό είναι να προσπαθούν, με νύχια και με δόντια, να μας αποδείξουν ότι ο Γιωργάκης, εκτός από αργόστροφος και υποκριτής σαρδαμάκιας, έχει και ρεύμα νίκης.
    Ο λαός την αισθάνεται την κοροϊδία που του έχουν στήσει οι επιχειρηματίες που ελέγχουν τα κανάλια.
    Όσα μαϊμού γκάλοπ και να βγάζει ο Μπόμπολας, ο Αλαφούζος και ο Λαμπράκης, ο Γιωργάκης δεν πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός, για ένα απλό λόγο.
    Δεν είναι πια δεκαετία του 80.
    Ο κόσμος έχει μάθει να ξεχωρίζει τους αληθινούς πολιτικούς από τους ψεύτες.
    Έχει μάθει να ξεχωρίζει τις πραγματικές λύσεις από τις κούφιες αερολογίες.
    Έχει καταλάβει γιατί δεν μας έχει παρουσιάσει κανένα συγκεκριμένο σχέδιο για την παγκόσμια κρίση ο Γιωργάκης, γιατί απλά δεν υπάρχει.
    Έχει καταλάβει ότι εάν αρχίσουν πάλι τους μαρξιστικούς αυτοσχεδιασμούς τους, όχι μόνο δεν θα ξεχρεωθούμε ποτέ αλλά οι μισοί Έλληνες θα μείνουμε άνεργοι.
    Τέλος, έχει καταλάβει τί παίζεται από τους Αμερικανούς σε βάρος της Μακεδονίας μας, σε βάρος του Κυπριακού και σε βάρος των σχέσεών μας με τη Ρωσία και την Κίνα.
    Με αρνητικό πρωταγωνιστή βέβαια το γιό της κυρίας τσάντ.
    Ξέρετε ποιόν, αυτόν με τα πλαστικά χαμόγελα και τις ατέλειωτες χειραψίες σε ότι περπατάει, κολυμπάει και πετάει.
    American style, όπως ο ίδιος.
    Υπάρχει όμως και η αχίλλειος πτέρνα στο αμερικάνικο σενάριο, που είναι η ίδια η υπόθεση στην οποία βασίζεται.
    Ότι οι Έλληνες είναι αμερικανάκια.
    Think again.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ .....!!!!!
    Να θες να αγιάσεις και να μην μπορείς είναι αυτός ο Τζέφρεϊ!
    Είπαμε ρε παιδιά, να κάνει κάποιος σαρδάμ, λογικό είναι, αλλά τέτοιο σαρδάμ;;;
    Είναι δυνατόν σοβαρός άνθρωπος, και δει "εν δυνάμει πρωθυπουργός", να μιλάει σε κεντρική προεκλογική ομιλία, και να λέει "Δίνουμε όλοι το παρών την Κυριακή στις κάλτσες"!!;;;!!!;;;
    Αυτό πια ξεπερνά τα όρια του γλωσσικού λάθους!
    Ο Σημίτης για παράδειγμα, έκανε σαρδάμ, διότι λόγω της γερμανικής παιδείας που έχει, σκεφτόταν στα γερμανικά. Μέχρι να τα μεταφράσει ο εγκέφαλος, δεν ήταν δύσκολο να γίνει η "πατάτα".
    Άλλο το σαρδάμ όμως, κι άλλο να πει κάποιος τις κάλπες, κάλτσες!!!
    Αυτό δείχνει διανοητική καθυστέρηση!!! Δείχνει ότι μας δουλεύει ο άνθρωπος!
    Δείχνει ότι άλλα διαβάζει, άλλα καταλαβαίνει, κι άλλα λέει! Εκτός κι αν στο κείμενο που διαβάζει έγραφε kalpes ή kaltses και μπερδεύτηκε. Πρέπει να είναι η μεγαλύτερη πολιτική "παπαριά" που έκανε ποτέ κάποιος.
    Αλλά επαναλαμβάνω, δεν πρόκειται για ένα απλό σαρδάμ. Πρόκειται για φανερή πια έλλειψη διανοητικής ακεραιότητας!
    Όπως λέμε “χάνει λάδια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μας αξίζουν σίγουρα (και χρειαζόμαστε) καλύτερες ηγεσίες αλλά όχι κάποιες που θα κυβερνούν σαν υποχείρια ξένων δυνάμεων, όπως ο Γιωργάκης.
    Όπως από το καλό υπάρχει το καλύτερο έτσι και από το κακό υπάρχει ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
    Και μη μου πείτε ότι άς του δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξει τον εαυτό του, διότι θα θεωρήσω ότι έχετε φιλτράρει εντελώς τη σκέψη σας.
    Ο Γιωργάκης είναι ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, τόσο σε ότι αφορά τις προσωπικές του δυνατότητες όσο και από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές.
    26 χρόνια βουλευτής είναι, δεν τον μάθαμε πιά πόσο ανεπαρκής και μικρόνοος είναι;
    Χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές ο άνθρωπος που ήθελε να δώσει το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια» στους Σκοπιανούς, που είχε πεί ότι είναι πολύ καλή λύση το Σχέδιο Ανάν και που είναι εναντίον των συμφωνιών του Καραμανλή με τη Ρωσία (για το φυσικό αέριο) και την Κίνα (για τα λιμάνια);
    Κάθε φυσιολογιοκός άνθρωπος έχει καταλάβει πόσο επικίνδυνος είναι ο Γιωργάκης για την Ελλάδα.
    Από τους ανεγκέφαλους πρασινοφρουρούς (που το μόνο όνειρο της ζωής τους είναι να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι) δεν περιμένω να τα καταλαβαίνουν αυτά, προφανώς δεν θέλουν.
    ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Αγοράζουν τις εφημερίδες των νταβατζήδων, βλέπουν τα ιδιωτικά κανάλια των νταβατζήδων και ψηφίζουν με βάση τα προσωπικά συμφέροντα των νταβατζήδων.
    Σαν πρόβατα δηλαδή, που τους λέει ο τσοπάνης που να πάνε και τι να κάνουν.
    Θα τους έλεγα περαστικά αλλά δυστυχώς είναι πολλοί.
    Η ιατρική επιστήμη δεν έχει βρεί ακόμη γιατρειά για τη βλακεία.
    Ας πάρει ο καθένας μας τις ευθύνες για τις επιλογές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Να φύγουν από τη χώρα μας ο φαταούλας ο Μπόμπολας, ο κομπλεξικός ο Λαμπράκης, ο μαφιόζος ο Αλαφούζος, ο ξεμωραμένος ο Κυριακού και ο διπρόσωπος ο Κουρής.
    Είναι όλοι τους υπόκοσμος με γραβάτα.
    ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    Δεν χρειαζόμαστε τις εφημερίδες τους, ούτε τα κανάλια τους, μας έχουν πάρει το μυαλό.
    Ανοίγεις καθημερινά την τηλεόραση και το μόνο που ακούς είναι κινδυνολογίες, υπερβολές, ψέμματα, το τέλος του κόσμου, σε πιάνει η ψυχή σου.
    Πάς να δείς ένα σήριαλ και σου διαφημίζουν τους ομοφυλόφιλους, τους ναρκομανείς, την αναρχία, τη μοιχεία και την κουτοπονηριά.
    Από διαφημίσεις βέβαια, είναι τόσο πολλές που ξεχνάς τί έβλεπες.
    Πάς να πάρεις ένα DVD με την εφημερίδα για το σαββατοκύριακο και σε ταίζουν φτηνή προπαγάνδα για μικρά παιδιά και φοιτητές.
    Και ο Καραμανλής κάθεται και τους κοιτάει.
    Κύριε Καραμανλή, εντάξει, για τις εφημερίδες το καταλαβαίνω, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε (αν και για το θέμα των DVD μπορείς να τους τα κόψεις).
    Σε ότι αφορά την τηλεόραση τουλάχιστον, αφού οι συχνότητες είναι δημόσια περιουσία, γιατί δεν τις παίρνει πίσω το κράτος να τελειώνουμε;
    ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΟΧΙ ΓΙΔΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ – ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    Επιλέγουν πριν από εμάς για μας, αν θυμάστε την παλιά διαφήμιση του Μινιόν.
    Είναι η δημοκρατία των 4 ιδιοκτητών του Μega, του Αντέννα, του Σκάϊ, του Άλτερ, του Βήματος, των Νέων, του Πρώτου Θέματος, του Έθνους, της Ημερησίας και της Καθημερινής.
    (Μην ξεχάσετε να πάτε να ψηφίσετε τον Οκτώβρη, τόσα έξοδα κάνουμε ρε αχάριστοι και εσείς πήγατε για μπάνιο στις Ευρωεκλογές).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παραμιλάς ψευταρά καψαμπέλη.
    Τάχεις παίξει.
    Καταλαβαίνω ότι δεν έχεις ιδεολογία, για το μεροκάματο τα κάνεις αυτά που κάνεις αλλά δεν έχει όριο η μαλακία σου;
    Δεν σου το λέει ο κόσμος ότι έχεις αποκτήσει κάλο στον εγκέφαλο;
    Ρε ξεπουλημένε στο Μπόμπολα, ο κάλος έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που όλο το κεφάλι σου έχει αρχίσει να μοιάζει με κάλο.
    Να χαθείς και να χάνεσαι ξεφτίλα, που κομπάζεις ότι είσαι και δημοσιογράφος.
    ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ, ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΥΡΚΑΗ, ΤΟΝ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗ, ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ.
    Είσαι η αποθέωση της γλίτσας και της κακομοιριάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.
    Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ).
    Μία ζωή φαρισαίοι και υποκριτές οι άνθρωποι αυτοί.
    Ότι σαχλαμάρα μπορείς να φανταστείς, αυτοί είναι πρώτοι.
    Όλο ταξίματα, αφηρημένα οράματα και αόριστες ουτοπίες.
    Έχουν και σχέδιο για την οικονομία, λέει, μόνο που είναι αόρατο.
    Το πιό ωραίο είναι το "σχέδιο" για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.
    Είναι απίθανοι οι τύποι.
    ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    Ναι, όλοι οι γιατροί, οι δικηγόροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που φοροδιαφεύγουν ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ.
    Το τί αηδίες ακούγονται δεν λέγεται.
    Κουβέντες καφενείου.
    ΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ;
    ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΥΠΙΣΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ «ΒΛΕΠΟΥΜΕ».
    Ας όψονται οι καναλάρχες και οι άλλοι μεγάλοι επιχειρηματίες που απομυζούν το δημόσιο χρήμα.
    Χωρίς αυτούς, όχι νίκη δεν θα προσδοκούσε o ΜΕΓΑΣ ΑΕΡΟΛΟΓΟΣ αλλά θα είχε ήδη σπάσει το πασόκ στα δύο από χρόνια.
    Μεγάλη η χάρη σου κύριε Μπόμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τζάμπα μάγκα πασόκε, θα μπορούσες κάλλιστα να γίνεις ακόμη και υπουργός Εθνικής Οικονομίας όταν θα γίνει κυβέρνηση πάλι το πασόκ, να δούμε και καμμιά άσπρη μέρα, έτσι τσολιά μου;
    Με τέτοιους οικονομικούς εγκεφάλους στο κόμμα σας και τέτοιους γνώστες των αγορών πρέπει οπωσδήποτε να γίνετε κυβέρνηση να θυμηθεί ο λαός τι πάει να πεί βερύκοκο (όπως τα τελευταία σας 20 πράσινα χρόνια).
    Αυτά καταλαβαίνετε στα οικονομικά ρε χαζά πρασινοφρουράκια;
    Τι είναι η οικονομία, παιδικό παιγνίδι μονόπολη;
    Μπαίνετε στο μπλόγκ και γράφετε ότι μαλακία σας κατεβαίνει και μετά αναρωτιέστε γιατί δεν σας παίρνει ο κόσμος στα σοβαρά!
    Σε μια τετραετία είναι δυνατόν να αποπληρωθεί το δημόσιο χρέος που μας αφήσατε προίκα; Χωρις πρωτογενές πλεόνασμα πώς θα πληρωθεί το χρέος, με κλανιές;
    Χωρίς μείωση του ειδικού βάρους του δημοσίου πώς θα μειωθούν τα ελλείματα;
    ΕΣΕΙΣ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ.
    Επανακρατικοποιήσεις, κι άλλες προσλήψεις στο δημόσιο, είστε εκτός τόπου και χρόνου.
    Αλλά ξέχασα, θα πιάσετε τη φοροδιαφυγή, όπως την πιάσατε επί Σημίτη και Αντρέα.
    Άσε μας καημένε με τις αηδίες σου.
    Τα οικονομικά είναι δύσκολο παιγνίδι, δεν ενδείκνυται για φτηνούς μονολόγους άσχετων σαν και σένα.
    Θέλουν επιμονή στο στόχο, θέλουν πολλά χρόνια και γενναίες τομές.
    Μας μπουχτίσατε πιά με τις μαρξιστικές σας εμμονές τόσα χρόνια.
    Είναι αδιέξοδες, δεν το καταλαβαίνετε;
    Για κοιτάξτε σε όλη την Ευρώπη τί κόμματα ψηφίζει ο κόσμος, λόγω της κρίσης (και όχι μόνο). Τα δεξιά βέβαια, γιατί νοικοκυρεύουν καταστάσεις, δεν πετάνε τα λεφτά από εδώ και από εκεί σε παραμύθια, αυτοσχεδιασμούς και πειράματα.
    Το επίπεδό σας είναι εξαιρετικά χαμηλό και είστε επικίνδυνοι.
    Ο λαϊκισμός σας είναι χειρότερος από των γέρων στα επαρχιακά καφανεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΌΧΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ:
    Είτε αρέσει είτε δεν αρέσει στους διάφορους λαϊκιστές μεσσίες, η αλήθεια για την ανεργία είναι (άπειρα sites στο ιντερνετ για επιβεβαίωση):
    ΕΛΛΑΔΑ: ανεργία 2004: 11,2%, 2007: 7,7%, 2008: 7,1%,Β΄τρίμηνο 2009: 9,4%
    ΙΣΠΑΝΙΑ: ανεργία 2007 9,5%, 2008 12,8%, Β’ τρίμηνο 2009:18,6% (σοσιαλιστική κυβέρνηση Θαπατέρο)
    ΗΠΑ: ανεργία 2007 5,3%, 2008 8,2%, Β’ τρίμηνο 2009: 9,6% (δημοκρατική κυβέρνηση Ομπάμα)
    Τα ίδια (περίπου) είναι τα στοιχεία για ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ και ΒΡΕΤΑΝΙΑ.
    Εξαιρετικά απότομη είναι η αύξηση της ανεργίας στην Ιαπωνία που από 4,1% το 2007 έφθασε το 9,7% το Β’ εξάμηνο 2009 (είναι το υψηλότερο ποσοστό από το 1974).
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η Ν.Δ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.
    Σύμφωνα με το Γιωργάκη, η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΓΓΙΞΕΙ η μεγαλύτερη παγκόσμια κρίση, εάν κυβερνούσε αυτός και οι απίθανοι οικονομολόγοι του (με το περίφημο αόρατο σχέδιό τους).
    Σοβαρές κουβέντες δηλαδή, όχι παίξε – γέλασε.
    Πολύ ισορροπημένο άτομο μπαγάσας ο Γιωργάκης και ξέρει τι λέει.
    Μη συζητάς!
    Γειά και χαρά σας σύντροφοι και περαστικά!
    Με τα μυαλά και τον αρχηγό που κουβαλάτε, θα σας εμπιστευθεί ο λαός όταν παγώσει η κόλαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χεστήκαμε !
    Και εγώ κλείνω τα 42 !

    Όσο τον νοιάζει αυτόν για τα δικά μου γενέθλια άλλο τόσο με νοιάζει εμένα για τα δικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τελικά είναι μαλάκας.
    Πολύ μεγάλος μαλάκας
    Υπερβολικά μεγάλος μαλάκας.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ψωλή του Γιώργαρου ήδη έχει μπει στον κώλο σας μαλάκες και σας γαμεί χωρίς σάλιο. Λοιδωρήστε και βρίστε σαν ξεπεσμένες πουτάνες μαλακοδεξιοί για άλλες 15 μέρες, μετά τον λογαριασμό σας στη Ρηγίλλης αρχίδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Επειδή φαίνεται ότι μερικοί άνθρωποι έχουν επιλέξει να ζούν στον δικό τους κόσμο του ονείρου και της φαντασίας κύριοι έχω να πώ τα εξής:
    Έχουμε 2009, όχι 1979.
    Σας πιστέψαμε, σας φέραμε, σας λουστήκαμε και σας σιχαθήκαμε.
    Είτε θέλετε να το πιστέψετε είτε όχι Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΟΣ.
    Ότι και να κάνουν οι καναλάρχες που προσπαθούν να τον αναστήσουν με νύχια και με δόντια δεν θα το καταφέρουν.
    Σε ότι αφορά τους ίδιους τους οπαδούς του πασόκ ειδικά τώρα που διώξανε το Σημίτη, να προσέξουν γιατί εάν δεν σοβαρευτούν λίγο, σε λίγα χρόνια το κόμμα τους θα είναι σαν το ΚΚΕ.
    ΓΡΑΦΙΚΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 14 Σεπ 2009 3:19:00 μμ

    Το μουνί της μάνας σου μαλάκα με τον αράπη που πηδιέται στα γεράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καψαμπέλη, άστο αγόρι μου, δεν κάνει, τζάμπα παιδεύεσαι.
    Μην περιμένεις οι ισορροπημένοι άνθρωποι να ψηφίσουμε πρωθυπουργό ένα καθυστερημένο και αμόρφωτο πλάσμα, που το μόνο εφόδιο που του έδωσε ο μεγαλοδύναμος είναι το επώνυμό του.
    Έχουμε και παιδιά και ελπίζουμε σε καλύτερο μέλλον. Αρκετά δεινά έφερε το πασόκ στη χώρα τόσα χρόνια, μας έχετε χρεώσει μέχρι το λαιμό και ακόμα μιλάτε.
    Είχαμε τον λαοπλάνο τον αντρέα, μετά το μαφιόζο το σημίτη, δεν γίνεται να ανεχθούμε και τον κουφιοκεφαλάκη, αρκετά.
    Δεν θα πάρουμε φίλε μου, να είσαι σίγουρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κακόμοιροι πράσινοι οπαδοί, έχετε κοντή μνήμη και μηδαμινή κρίση.
    Σας εκμεταλλεύονται οι καναλο-εκβιαστές νταβατζήδες και οι κλέφτες επιχειρηματίες φίλοι τους ΣΑΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΟΥΣΗΣ και εσείς είστε ακόμη ερωτευμένοι (κολημμένοι) με το σοσιαλισμό.
    Μυαλά στα κάγκελα, υπάνθρωποι του 19ου αιώνα.
    Δεν διαφέρετε σε τίποτε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που, τυφλωμένοι από το έρωτα για την ομάδα τους, έδερναν και απειλούσαν ακόμη και τους αδελφούς Κυπρίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 3:15,3:16,3:17,3:18,3:18

    Αντώναρεεεεε
    Κυνηγάς να σε βάλει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ο χεσμένος που όταν κλάνει βρωμίζει ολόκληρη η Ραφήνα.
    Ας το κάνει έλα μου να γίνουν οι 7 μονάδες πούτσα 15.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ότι και να κάνουν, ότι και να λένε οι αμερικάνοι και οι καναλο-νταβατζήδες ένα πράγμα να μην ξεχνάνε. Στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία και ο Καραμανλής ψηφίστηκε από 3 εκατομμύρια πολίτες.
    Η προσωπική ευθύνη του Καραμανλή είναι να οργανώσει το λαό ενάντια στους καναλάρχες, που νιάζονται μόνο για τα προσωπικά τους οικονομικά συμφέροντα.
    Δεν νoιάζονται για τα λεφτά του Καραμανλή οι καναλάρχες, για ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ νιάζονται.
    Θέλουν ολιγοπώλια και όχι ανταγωνισμό για να βγάζουν υπερκέρδη, στις τράπεζες, τα supermarket, τα διυλιστήρια, παντού.
    Θέλουν το υπερχρεωμένο κράτος να ξοδεύει λεφτά σε διαφημίσεις στα κανάλια τους, θέλουν ο στρατός να αγοράζει όπλα που δεν χρειάζεται για να παίρνουν μίζες, θέλουν να φτιάχονται δημόσια έργα που δεν έχουν καμμία ανταποδοτικότητα και να χρεώνουν διπλό κόστος, κλπ.
    Όταν ο Αλογοσκούφης άρχισε να νοικοκυρεύει την οικονομία ο κάθε τυχάρπαστος φαταούλας Μπόμπολας, Κοντομηνάς, Λαμπράκης, Αλαφούζος και Κουρής συμφώνησαν ότι ο Καραμανλής πρέπει να πέσει.
    Ήρθε και η χρηματοδότηση από την NSC και τη CIA και έδεσε το γλυκό.
    Κώστα Καραμανλή, άσε τα κυριλίκια και κατέβα στο πεζοδρόμιο.
    Δείξε στο λαό ότι δουλεύεις γιαυτόν και ξεσκέπασε τους συνωμότες καναλάρχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Η ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    Πριν από 100 χρόνια στην Αμερική άνθισε η μαφία.
    Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν όρεξη να δουλέψουν γι’ αυτό αποφάσισαν να ζουν πλουσιοπάροχα με τα λεφτά των άλλων. Αυτό που έκαναν ήταν πολύ απλό.
    ΣΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΛΕΦΤΑ (προστασία καταστημάτων, επιχειρήσεων, ιδιωτών) και ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΔΙΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.
    Πρώτα σε απειλούσαν (εσένα και την οικογένειά σου).
    Εάν δεν υποχωρούσες, σε συκοφαντούσαν στον κοινωνικό και επαγγελματικό σου περίγυρο.
    Εάν πάλι δεν υποχωρούσες σε τραυμάτιζαν (εσένα και την οικογένειά σου) και
    Εάν πάλι δεν ενέδιδες σε σκότωναν για παραδειγματισμό στους υπόλοιπους.
    Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ:
    1.μπράβους για τις απειλές και τους τραυματισμούς,
    2.δημοσιογράφους και ψιθυριστές για την συκοφάντηση και
    3.κρατικούς υπάλληλους (πολιτικούς, αστυνομικούς, δικαστές, εφοριακούς) για συλλογή «πληροφοριών» και κατασκευή ενόχων
    4.δολοφόνους για τους σκοτωμούς.
    5.επιχειρήσεις για το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος (καζίνα, μπαρ, εστιατόρια, κέντρα διασκέδασης, κλπ).
    Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.
    Πέντε, κυρίως ιταλικής καταγωγής, οικογένειες που πλούτιζαν με τον ιδρώτα των άλλων, απολάμβαναν υψηλής κοινωνικής καταξίωσης, λόγω του απίθανου πλούτου που συσσώρευαν.
    Βέβαια, η χώρα βούλιαζε αλλά τι τους ένοιαζε;
    ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ;
    Στην Ελλάδα του 21ου αιώνα ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΑΦΙΑ.
    ΠΕΝΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!
    Έχουμε το Βόβολα, τον Αμαφούζο, τον Καμπράκη, τον Μυριακού και τον Μπουρή.
    Οι δικοί μας δεν χρειάζονται ούτε φυσικούς μπράβους, ούτε φυσικούς δολοφόνους.
    Χρειάζονται μόνο τους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.
    Τους πολιτικούς τους χρειάζονται γιατί αυτοί ελέγχουν τις κρατικές αποφάσεις (ποιος επιχειρηματίας θα πάρει το κρατικό χρήμα)
    Τους δημοσιογράφους τους χρειάζονται για τις συκοφαντίες και τους εκβιασμούς.
    ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Οι σύγχρονοι μαφιόζοι δεν χρειάζονται πια το φυσικό τραυματισμό ή δολοφονία του εκβιαζόμενου, έχουν τους δημοσιογράφους γι’ αυτά.
    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΡΕΒΟΛΒΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, Η ΤΡΕΜΗ, Ο ΤΣΙΜΑΣ, Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ, Ο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ, Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, Ο ΛΙΑΡΕΛΛΗΣ, Ο ΒΕΡΥΚΙΟΣ, Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, Ο ΚΥΡΤΣΟΣ, Η ΜΑΚΡΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.
    Αν τολμάς, κύριε πολιτικέ, αγνόησέ μας, θα πείς το δεσπότη Παναγιώτη!
    Θα σε απειλήσουμε, θα σε συκοφαντήσουμε, θα σε τραυματίσουμε και στο τέλος θα πάς άκλαυτος!
    ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ.
    Να μην έχεις καμιά αμφιβολία γι’ αυτό.
    ΚΑΚΟΗΧΗ ΛΕΞΗ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ.
    (Έρχεται ο γιός της κυρία Τσάντ που «δεν χρωστάει σε κανένα»).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ - ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    Ύπουλος πόλεμος λάσπης προς τον Καραμανλή από τους πάμπλουτους ψευτο-δημοσιογράφους των ιδιωτικών καναλιών.

    Λένε συνεχώς ψέματα και για να μην τρώνε αγωγές και μηνύσεις επικαλούνται ένα σωρό σκοτεινές, αόριστες και περίεργες εκφράσεις.

    ΠΡΙΝ από κάθε κατηγορία, μομφή, υπονοούμενο, συκοφαντία, ψίθυρο, κλπ εναντίον κάποιου Νεοδημοκράτη, οι επαγγελματίες της «ενημέρωσης» βάζουν μπροστά τα περίφημα:

    1. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ...
    2. Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ...
    3. Ακούγεται στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια ....
    4. Δηλώσεις off the record …
    5. Σύμφωνα με διαρροές από το υπουργείο …
    και πολλά άλλα παρόμοια.

    ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ..

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΝΕ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΛΑΣΠΩΜΕΝΟΥΣ.

    Δημιουργούν νομικό άλλοθι αλλά τα ψέματα δημιουργούν τις εντυπώσεις που πρέπει.

    Πώς εσύ μπορείς μετά να αποδείξεις ότι όλα αυτά είναι ψέματα, ότι δεν είσαι ελέφαντας;

    Κάνουν τη τρίχα τριχιά, έτσι για πλάκα, γιατί ξέρουν ότι η λάσπη κολλάει εύκολα.

    Έτσι και αλλιώς οι περισσότεροι τηλεθεατές δεν ξέρουν το παιγνίδι της λάσπης με τις εκφράσεις αυτές.

    Οι περισσότεροι τηλεθεατές δεν έχουν τη νομική παιδεία να καταλάβουν ότι όλα είναι ψέματα και προφανώς προπληρωμένα.

    Τί φερεγγυότητα μπορεί να έχουν ΤΕΤΟΙΕΣ «ειδήσεις»;

    Ευτυχώς τον τελευταίο καιρό ο περισσότερος κόσμος έχει μυριστεί ότι Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ.

    Απλά:

    1.Αποδείχθηκε ότι οι δημοσιογράφοι δεν είναι τίποτε άλλο από ηθοποιοί – λακέδες των καναλαρχών. Αυτά που λένε δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια αφού όλα είναι ήδη προσκηνοθετημένα πριν αρχίσουν οι ειδήσεις.

    2.Οι καναλάρχες (Μπόμπολας, Λαμπράκης, Αλαφούζος, Κυριακού και Κουρής προσπαθούν να επηρεάζουν την ψήφο μας, προφανώς για να εκβιάζουν την εκάστοτε κυβέρνηση για να παίρνουν χαριστικές δουλειές.

    ΟΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Εάν ο Καραμανλής είχε την υποστήριξη των καναλαρχών που έχει ο Γιωργάκης θα έπαιρνε 50% στις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ ΠΤΕΡΝΑ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ
    Αν δεν μιλήσεις εσύ για τα κατορθώματά σου, μην περιμένεις ότι θα το κάνει κάποιος άλλος», γράφει στην αυτοβιογραφία του ο πρόεδρος Κλίντον, υπογραμμίζοντας τη σημασία της επικοινωνίας στην πολιτική. Τον θυμήθηκα τώρα που συμπληρώνονται πέντε χρόνια θητείας της Ν.Δ. και τα κανάλια έχουν δημιουργήσει την αίσθηση πως δεν έγινε τίποτε σημαντικό σε αυτό το διάστημα.
    Και όμως , όχι μόνο έγιναν πάρα πολλές μεταρρυθμίσεις αλλά ήταν όλες μεταρρυθμίσεις ουσίας, που ποτέ δεν κατάφερε να πετύχει ο Σημίτης.
    Αν κοιτάξουμε πίσω, αν γυρίσουμε λίγο το ρολόι του χρόνου και παρατηρήσουμε προσεκτικά τι συνέβη, θα διαπιστώσουμε ότι η Ν.Δ. έκανε περίπατο σε όλες τις μάχες που έδωσε στο πραγματικό πεδίο της πολιτικής.
    Ηττήθηκε όμως συντριπτικά στο εξίσου σημαντικό πεδίο της παραπολιτικής, γιατί αντιμετωπίστηκε πάντα εχθρικά από τα μεγάλα συμφέροντα που ελέγχουν τη σκέψη μας, τα κανάλια και τις εφημερίδες.
    Μέσα σε πέντε χρόνια ο Καραμανλής πέρασε από το Κοινοβούλιο και από την κοινωνία αλλαγές που στο παρελθόν γκρέμισαν κυβερνήσεις και πρωθυπουργούς. Και τις πέρασε χωρίς να υπάρξει η παραμικρή αντίσταση.
    Να θυμηθούμε λιγάκι μερικές:
    1.Ιδιωτικοποίησε την Εμπορική που έβγαζε τεράστιες ζημιές την εποχή που όλες οι άλλες τράπεζες έβγαζαν υπερκέρδη.
    2.Ξεφορτώθηκε τον ΟΤΕ, που έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έστω και εάν η εθελουσία ήταν μια ακριβή υπόθεση. Τώρα βλέπουμε μια υγιή επιχείρηση που όχι μόνο δεν επιβαρύνει το κράτος αλλά και συμμετέχει στον ανταγωνισμό για καλύτερες και φθηνότερες υπηρεσίες.
    3.Νομοθέτησε για το ασφαλιστικό, το οποίο υπήρξε η πολιτική ταφόπλακα του Σημίτη. Εδώ θα μπορούσε να ήταν πιο ριζοσπαστικός αλλά έκανε ένα γενναίο πρώτο βήμα.
    4.Άλλαξε το νόμο για το πανεπιστημιακό άσυλο και την παιδεία, όταν ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που το αποπειράθηκε με το ν.815/78 δεν το επέτυχε.
    5. Ήρε τη μονιμότητα στις ΔΕΚΟ και προχώρησε σε τολμηρές, για κεντροδεξιά κυβέρνηση, αλλαγές στο Οικογενειακό Δίκαιο (σύμφωνο συμβίωσης, νόμος για ενδοοικογενειακή βία). 6.Νομοθέτησε το τρίπτυχο ισότητα (στα όρια συνταξιοδότησης, στα όρια της φορολόγησης στους μισθούς του δημόσιου τομέα), αξιολόγηση (στα ΑΕΙ, στο Δημόσιο με τους δείκτες αποτελεσματικότητας, στα σχολεία και τα λύκεια με τη βάση του 10), αριστεία (ευνοϊκή χρηματοδότηση στα καλύτερα ΑΕΙ, δωρεάν υπολογιστές σε αριστούχους μαθητές, φτηνό Ιντερνετ σε αριστούχους φοιτητές κ.λπ.).
    7.Ιδιωτικοποίησε τον ΟΛΠ, όπου προβλέπεται τουλάχιστον πενταπλάσια χωρητικότητα φορτοεκφόρτωσης από τις μοντέρνες μεθοδολογίες των κινέζων της Cosco.
    8.Μείωσε κατά πολύ το δημόσιο έλλειμμα από 8% του ΑΕΠ στο 3% του ΑΕΠ. Με ΑΕΠ περίπου 250 δις., οι πέντε ποσοστιαίες μονάδες σημαίνουν πάνω από 12 δις. Ευρώ το χρόνο, κάθε χρόνο. Δηλαδή, γλυτώνουμε σπατάλες του δημοσίου περίπου όσο μία Ολυμπιάδα. Κάθε χρόνο. Εάν στην παγκόσμια κρίση το έλλειμμα του 2004, σήμερα θα ήμασταν εκτός ευρώ.
    9. Ιδιωτικοποίησε την Ολυμπιακή που επιβάρυνε το κράτος πάνω από 1 εκατομμύριο την ημέρα, χωρίς να θιγούν οι εργαζόμενοι. Τζάκ πότ αυτή η κίνηση γιατί όχι μόνο αυξάνεται ο ανταγωνισμός με την Aegean αλλά η διαδικασία προχώρησε εν μέσω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, που κανείς δεν επενδύει.
    10.Ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα του Καραμανλή είναι ότι όλα αυτά προσπάθησε να τα κάνει χωρίς να διώξει τους πολιτικούς του αντιπάλους. Δεν έδιωξε ανώτερα και ανώτατα πράσινα στελέχη υπουργείων και οργανισμών, παρόλο που ήξερε ότι άφηνε φίδια στον κόρφο του. Δεν δίωξε κάν το μισό υπουργικό συμβούλιο του πασόκ για τα απίθανα σκάνδαλα που οργάνωσαν, για να έχουν την εύνοια των μεγαλο-επιχειρηματιών αλλά και να εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους.
    Έβαλε το μακροπρόθεσμο καλό της Ελλάδας πάνω από το δικό του καλό και το καλό της ΝΔ.
    Αυτή είναι η αλήθεια.
    Δυστυχώς όμως ο Καραμανλής δεν είναι μοντέρνος πολιτικός, όπως ο Μπίλ Κλίντον.
    Μετά από 12 χρόνια στην κεντρική πολιτική σκηνή, ακόμη δεν έχει καταλάβει τη μεγάλη αξία της πολιτικής επικοινωνίας.
    Αυτή είναι και η αχίλλειος πτέρνα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!1.ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.2.ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ(ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ).ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΗΨΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ.3.ΔΟΥΛΕΨΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ.4.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΙΣ 4-10-2009.ΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΝ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γνωστή η συνταγή των σοσιαληστών,
    ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ - ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ.
    Στη Θεσσαλονίκη, όπως και σε όλα τα άλλα μέρη της Ελλάδας ο χαζούλης εισαγόμενος υποψήφιος πρωθυπουργός έταξε συντάξεις στις νοικοκυρές, αύξηση στον "κοινωνικό μισθό" (άντε πάλι), νοσοκομεία, περήφανη εξωτερική πολιτική, κάθαρση στη δικαιοσύνη που τολμά να ψάχνει τους λογαριασμούς των στελεχών του από τη Siemens (και δεν κάνει εξεταστική να το κουκουλώσουμε), κλπ.
    Τα δελτία ειδήσεων των καναλοεκβιαστών αναφέρουν κάθε 5 λεπτά τις "σφοδρές" επιθέσεις του μαμόθρεφτου χλεχλέ στη Ν.Δ. και όλοι θα πάνε ευχαριστημένοι για ύπνο την Κυριακή.
    Άντε το βγάλαμε πάλι το μεροκάματο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ, ΑΔΕΞΙΟΙ, ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΙΣΩΚΩΛΑ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΥΛΗΣ!
    ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΘΕΛΕΙ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΔΑ, ΜΠΟΤΣΟΥΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ!
    ΤΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ? ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ??
    ΣΥΝΙΘΙΣΤΕΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΕΝΑ ΑΓΚΟΥΡΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΚΩΛΟΓΚΑΥΛΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΑΙΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!
    ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΩΝΗ ΣΤΟ "ΤΑΦΤ"!
    ΑΑΑΑΧΧΧ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΚΑΣ, ΠΑΝΤΕΛΩΝΑΤΟΣ Η ΣΤΡΙΓΚΑΤΟΣ ΘΑ ΦΥΓΗΣ???
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΛΟ ΣΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ?? ΚΟΙΤΑ ΕΔΩ ΠΩΣ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΛΕΟΥΣΕΣ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ!!
    ΜΕ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΟΝΤΡΕ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΝΙΝΤΕΝΤΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ PLAYSTASION

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Από τα υβριστικά σχόλια όλων αυτών των οπαδών ψευτοσοσιαλιστών καταλαβαίνουμε σε τι επίπεδο βρίσκεται το κόμμα τους.
    Να τους χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΑΝΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΧΕΔΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ.
    Υπομονή και στα οικονομικά, έρχεται το σχέδιο του Γιωργάκη, λέει.
    Δεν το ανακοίνωνε το σχέδιο μέχρι τώρα σε κανένα για να μη του το κλέψουν.
    ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΛΕΕΙ.
    Να είστε όλοι προετοιμασμένοι.
    ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΘΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ.
    ΘΑ για τους δημοσίους υπάλληλους.
    ΘΑ για τους ιδιωτικούς υπάλληλους.
    ΘΑ για τις νοικοκυρές.
    ΘΑ για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
    ΘΑ για τους φοιτητές.
    ΘΑ για τα τιμημένα γηρατειά.
    ΘΑ για την υγεία.
    ΘΑ για τα σκόπια.
    ΘΑ για την τουρκία.
    ΘΑ για το κυπριακό.
    Γενικώς, ΘΑ.
    ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ;
    Απλά πράγματα.
    Μπαγάσα Γιωργάκη, ευτυχώς που είσαι και σύ εδώ να μας σώσεις.
    Να κάνεις όλα αυτά που δεν κατάφεραν ο πατέρας σου και ο Σημίτης.
    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ;
    Μόνο που καλό θα είναι να μάθεις πρώτα πρόσθεση και αφαίρεση και μετά να μας μιλάς για τα οικονομικά.
    Ρε βλαμμένο αμερικανάκι, μας δούλευε ο πατέρας αλλά αυτός τουλάχιστον ήταν γλυκόλογος, παρόλο που ήταν μαέστρος της ψευτιάς.
    Εσένα ποιος λογικός άνθρωπος να σε ψηφίσει, αφού βρωμάς χαζαμάρα (αλλά και κουτοπονηριά) από χιλιόμετρα.
    Εσένα σε ψηφίζουν μόνο οι ανεγκέφαλοι αφισσοκολλητές και όσοι θέλουν να βολέψουν το μαλθακό παιδί τους στο δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Χρόνια πολλά κ. Καραμανλή και του χρόνου τέτοια μέρα να σου κάνουμε μνημόσυνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ ΚΑΡΑΜΑΛΗ

    ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ.....

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ???

    ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΣ ΡΕ ΚΟΥΤΕ ???

    Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΡΕ ...

    ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ 8 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ...
    ΚΑΙ 18 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ !!!

    ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΩΡΑ????

    ΟΧΙ ???

    ΠΩ-ΠΩ-ΠΩ.... ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ !!!

    ΑΜΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΑΑΑ !!!ΞΕΧΑΣΑ....

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΡΕ ΚΩΣΤΑ...

    ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ, ΤΟΝ ΜΑΓΓΙΝΑ ,ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΣΟΥ ,ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ,ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΤΗΝ ΦΑΝΗ=ΠΑΛΛΗ,ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ,ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΡΟ,ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΙΤΗ,ΤΟΝ ΣΙΟΥΦΑ,ΤΟΝ ΣΤΡΟΥΜΦΑ ΚΑΙ ΌΛΑ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ !!!

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΜΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!
    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε να μείνουμε όλοι ΑΝΕΡΓΟΙ αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας;
    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ άνθρωπος τον αμερικανών;
    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.
    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    Τάξε στο λαό λεφτά ΠΡΙΝ τις εκλογές και ΜΕΤΑ θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Είστε όλοι σας φαιδροί και ανόητοι.
    Οι μεν κατηγορείτε τους δε για τα ίδια ακριβώς πράγματα. Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό επιζητούν και ο ΓΑΠ καιο Καραμανλής; Να ψηφίζετε μια ΠΑΣΟΚ μια ΝΔ. Ξυπνήστε ρεεεεεεεεεεεεεεεεε !!

    Δεν υπάρχει τίποτε άλλο ;
    Δε φταίνε αυτοίρε μλκς. Το μυαλό σας το κλούβιο και τα μικροσυμφέροντά σας φταίνε. Εξαιτίας σας την πληρώνει η Ελλάδα μας. Εξαιτίας δικής σας και όχι του ΓΑΠ και του.... ΧΑΠ (ΜΑΜ ΜΑΜ) !!! Φτού σας ρες κρετίνοι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Όλα τα ιδιωτικά κανάλια και εφημερίδες στηρίζουν το Γιωργάκη και κάνουν δύο πράγματα.
    Πρώτα, θάβουν καθημερινά τον Καραμανλή και δεύτερο, κρύβουν το χαζοκούταβο να μην του ξεφύγει καμμιά χοντρομπαρούφα (και γελάνε πάλι και τα κουνουπίδια).
    Άσε που η κυριαρχία των πασοκικών εφημερίδων είναι απόλυτη.
    Μία ερώτηση τα λέει όλα.
    Αφού οι μεγάλες εφημερίδες και τα ιδιωτικά κανάλια "μπαίνουν μέσα" που τα βρίσκουν οι ιδιοκτήτες τους τα λεφτά και τις επιδοτούν;
    Και γιατί το κάνουν αυτό;
    Αν ο λαός έχει πέσει σε πνευματική χειμερία νάρκη από την πολλή προπαγάνδα, θα το πληρώσει πολύ ακριβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Χρόνια πολλά κε Καραμανλή, να σας χαίρονται οι δικοί σας, πολύχρονος, ευτυχισμένος και του χρόνου ,αν όχι του μήνα, σπίτι σας και σβέλτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΟΛΥ ΖΩΑ ΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ ΤΟΥ ΠΡΕΣΣ...ΠΟΛΥ ΖΩΑ !
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΡΧΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΙ !!!

    ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΟΚΚΑΙΝΗ ΚΑΙ ΗΡΩΙΝΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΑΡΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΡΗΤΗΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΤΟ ΡΕΜΑΛΙ ΤΗΣ ΡΙΓΗΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ.

    ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΟΡΜΙ, ΠΑΡΑΣΙΤΟ, ΚΟΠΡΙΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΑΛΑΡΑ..
    Γιωργάκη !
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΔΙΟΥ ΣΟΥ..
    ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΡΟΑΤΗ...ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ.

    ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ..
    ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΛΚΗ. ΑΛΛΑ ΑΡΓΑ - ΑΡΓΑ.. ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΑΣΗΜΕΝΑ.

    ΟΧΙ ΣΕ ΜΑΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ.
    ( ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ρε σεις θεούσες δεξιούλες μας τα'χετε κάνει τσουρέκια με τα ηλίθια copy-paste σας....Τι προσπαθείτε ρε φουκαράδες?....να έχετε αξιοπρεπή ήττα...ώστε να'στε κοντά στην κουτάλα και να ελπίζετε?.......15 μέρες σας μείνανε σιχαμερά φασιστάκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΝΑ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ.
    ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΦΗΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΔΕΛΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ...
    ----------------------------------
    "Θέλει να είναι υποψήφια με τη ΝΔ η Αθήνη..." press-gr.
    13 Σχόλια ) - Εμφάνιση αρχικής ανάρτησης Σύμπτυξη σχολίων
    ---------------------------------
    > ΣΧΟΛΙΟ....
    4 Σεπ 2009 8:17:00 πμ
    Ανώνυμος PAΟ/Η Ανώνυμος είπε...

    Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ...
    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ..
    ΛΑΟΣ + Ν,Δ. = ΟΙΚΟΙ ΑΝΟΧΗΣ ... ΤΕΤΟΙΩΝ ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ !!!
    -----------------------------------
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ >>>>
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΕΓΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΟΥ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ 8 ΚΑΙ 17 ΤΟ ΠΡΩΙ
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ.
    ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ PRESS BLOG...
    ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ
    ΡΟΥΣΦΕΤΟΔΙΟΡΙΣΜΕΝΕ
    ΑΛΗΤΗ ΚΗΦΗΝΑ ΠΑΣΟΚΕ
    ΛΑΔΡΙΑΡΗ ΜΙΖΑΔΟΡΕ
    ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΕ
    ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ.
    14 Σεπ 2009 12:12:00 μμ
    ---------------------------------
    > ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ
    8 Η ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ !!! ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!
    > ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

    *** ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΗΓΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ "ΔΟΥΛΕΙΑ" ..ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ PRES-ΠΑΣΟΚ !!!

    τα λ ό γ ι α π ε ρ ι τ ά.
    ΤΑ Λ Α Μ Ο Γ Ι Α ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. χα.χα..χουχαααα.
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΑΛΑΡΑ..
    Γιωργάκη !
    ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΔΙΟΥ ΣΟΥ..
    ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ !

    ΚΑΙ ΤΟΝ..........ΑΚΡΟΑΤΗ ΣΟΥ
    ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ !!!!!

    ### ΠΡΟΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ.
    ΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥΣ.. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΠΑΝΤΕ ΡΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ..
    ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΕΣΤΕ..ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ..
    ΘΑ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ...
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΣΜΟ..
    ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΛΗΚΡΑ.. ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.. ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ !
    ΚΑΙ ΖΩΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΘΕ
    ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ..
    ΣΚΑΤΑ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Χοντρέ 8% είναι η διαφορά και ανεβαίνει.
    Ετοίμασε τις βαλίτσες σου για να πας Ραφήνα να κάνεις το Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ? ΔΟΥΛΕΨΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ, ΜΗΠΩΣ ΜΑΝΑΤΖΑΡΙΣΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΕΒΓΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΩΝΙΑΣ? ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Φεύγει ο Καραμανλής το βράδι της Κυριακής των εκλογών. Ερχεται συντριβή και διασυρμός του (δια χειρός Σουφλιά)!

    Τον αποτελειώνουν Τσιτουρίδης, Μαγγίνας και Δούκας, μετά τα μπινελίκια του Λιάπη!
    Ο Σουφλιάς παρέσυρε τον Καραμανλή σε πρωτόγνωρο διασυρμό. Είναι ντροπή για τα εκατομμύρια των νεοδημοκρατών να παραμένει ο Σουφλιάς στη ΝΔ!
    Ο Τσιτουρίδης, τον φωτογράφισε σαν όργανο της διαπλοκής. Καζάνι που βράζει η κομματική βάση της ΝΔ. Ενας ανίκανος και άβουλος πρωθυπουργός σε συνδυασμό μ ένα φιλόδοξο γεροντοφρικιό, διέλυσαν το κόμμα που ίδρυσε ο Καραμανλής, ο σοβαρός!
    Ολόκληρη η αποκαλυπτική δήλωση του Σάββα Τσιτουρίδη>

    Η απόφαση αποκλεισμού μου από τα ψηφοδέλτια της Νέας δημοκρατίας είναι μία ανήθικη πολιτικά απόφαση αυτών που φαίνεται να κάνουν κουμάντο σήμερα στην Ρηγίλλης και στο Μαξίμου.

    Η απόφαση αυτή, πριν απ’ όλα, παραβιάζει μία βασική αρχή μίας πολιτείας δικαίου. Αυτή που επιβάλει ώστε ο καθένας να κρίνεται από την αποδεδειγμένη αλήθεια και μόνο απ’ αυτήν. Και κανείς δεν μπορεί να συκοφαντείται, να απαξιώνεται και να ευτελίζεται αυθαίρετα από κρυπτόμενες εξουσίες για επικοινωνιακούς λόγους ή για να χρησιμοποιηθεί, για μία ακόμη φορά, ως σωσίβιο στην προσπάθεια αποτυχημένων και διαπλεκομένων να διασωθούν.

    Στο παρελθόν, όταν και πάλι σήκωσα τον σταυρό άλλων, προέταξα την ανάγκη της συντεταγμένης πορείας και σιώπησα. Τώρα δεν θα κάνω το ίδιο. Το οφείλω στους γονείς μου. Το οφείλω στα παιδιά μου. Πρώτιστα όμως το οφείλω σ’ αυτούς που με πιστεύουν, είναι υπερήφανοι για μένα σε όλη την Ελλάδα και με εξέλεξαν και το 2007 στο Κιλκίς, κλείνοντας τα αυτιά τους στη λάσπη και στη συκοφαντία και εκείνης της εποχής.

    Από τότε έως και σήμερα υπηρέτησα συντεταγμένα και με ευθύνη την παράταξη και στήριξα με όλες τις δυνάμεις μου τις κυβερνήσεις του Κ. Καραμανλή.

    Η απαράδεκτη απόφαση αποκλεισμού είναι προσβλητική για αυτούς που με τίμησαν το 2007. Στημένες και ιδιοτελείς δημοσκοπήσεις επαγγελματιών μυστικοσυμβούλων και σταλινικές πρακτικές αποκεφαλισμού διαφωνούντων με τους εκλεκτούς της διαπλοκής, δεν μπορούν να υποκαθιστούν την κρίση των πολιτών.

    Είμαι υποχρεωμένος να αντιδράσω. Για το πλαίσιο και τη βάση της περαιτέρω πολιτικής πορείας μου θα μιλήσω στις επόμενες ημέρες.
    Θέλω να διαβεβαιώσω στους φίλους μου και σε όσους με πιστεύουν ότι δεν θα κάνω το χατίρι σε κανένα να καθίσω στο σπίτι μου. Οι αρχές, οι ιδέες, οι αξίες και η φλόγα που μας οδήγησαν στον ριζοσπαστισμό του 1997 και αποτέλεσαν την βάση για αντίσταση σ’ αυτούς που θέλουν να διαφεντεύουν τον τόπο εξωθεσμικά, θα είναι και πάλι ο δρόμος για πολλούς από εμάς. Δύσκολος και ανηφορικός δρόμος. Αλλά πιο αναγκαίος από ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΤΟΝ ΕΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΙΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΨΙΛΟΠΑΙΡΝΕΙ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ:''ΛΑΟΣ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση