GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεβράκωτοι στ’ αγγούρια...

Aπό το http://koubanezos.blogs.sportnet.gr/ . Μεταγραφές περίμεναν πώς και πώς. Ποιοι; Αρχικά το δημοσιογραφικό μας σινάφι, έπειτα οι οπαδοί...

Aπό το http://koubanezos.blogs.sportnet.gr/
.
Μεταγραφές περίμεναν πώς και πώς. Ποιοι; Αρχικά το δημοσιογραφικό μας σινάφι, έπειτα οι οπαδοί που ξεσηκώσαμε και, κυρίως, οι προπονητές. Ούτε ο Παναθηναϊκός ούτε ο Ολυμπιακός έκαναν αυτό που όφειλαν να κάνουν όχι βάσει των απαιτήσεων των πρωτοσέλιδων αλλά βάσει των αναγκών τους.
Ποιος λοιπόν θα πληρώσει τη νύφη στην πρώτη γκέλα; Ο Πατέρας και ο Κόκκαλης; Δεν νομίζω. Στον Τεν Κάτε και στον Κετσπάγια θα χρεωθεί. Με το απαιτούμενο κόστος, ήτοι την απόλυσή τους.
Στον Παναθηναϊκό προτάθηκαν τις τελευταίες ημέρες δεκάδες αμυντικοί. Αλλοι ...

ανερχόμενοι, άλλοι καλοί και ακριβοί, άλλοι στα γεράματα. Το γιατί δεν αποκτήθηκε είναι καθαρά θέμα της διοίκησης. Και μην μου πείτε πως ο Τεν Κάτε δεν ζήτησε αμυντικό, διότι ούτε Κλέιτον είχε ζητήσει ούτε Μελίσση.
Επιπροσθέτως, και πέρυσι είχε ζητήσει να φύγουν κάποιοι παίκτες, αυτοί έμειναν και τους δόθηκαν ευκαιρίες. Φέτος ο Ολλανδός έχει Κλέιτον, Μάντζιο, Τζιόλη και Δημούτσο στους «μη υπολογίζοντες» αλλά γιατί να τους… κάψει κι άλλο; Ειδικά ο Τζιόλης μπορεί κάλλιστα να προσφέρει μελλοντικά και να δώσει ανάσες, μια κουβέντα παντελονάτη με τον Αντωνίου δεν θα βγει σε κακό. Αλλωστε ένα ρόστερ 27 παικτών είναι μεν μεγάλο αλλά μιλάμε για μια ολάκερη σεζόν. Ή, ακόμη ακόμη, και ο Μάντζιος. Θυμηθείτε πως ο Σισέ δεν παίζει με τη Γαλατασαράι και ίσως «φάει» και δεύτερη αγωνιστική.
Πιο νεφελώδης είναι η κατάσταση στον Ολυμπιακό. Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τους ομίλους του Champions League διπλασίασε τα φετινά έσοδα (ειδάλλως ο Κόκκαλης θα είχε αποδεχθεί τις αιτιάσεις του Μαρινάκη για είσοδο στη νέα πολυμετοχική μορφή), η κλήρωση με Αρσεναλ, Αλκμάαρ και Σταντάρ Λιέγης θεωρητικά είναι καλή (θεωρητικά, ξαναλέω) αλλά παίκτη δεν πήρε. Και δεν χρειαζόταν μόνο αριστερό μέσο, χρειαζόταν και επιθετικό.
Επιπροσθέτως, αμφιβάλλω αν όντως στον Ολυμπιακό κινήθηκαν για τον παίκτη που θα κάνει τη διαφορά (διαβάσαμε για Μαρκ Γκονζάλες, Μαντσίνι, Γκουτιέρεζ, Ζιοβάνι ντος Σάντος και Κουαρέσμα). Τα πράγματα είναι απλά: αν θέλεις έναν παίκτη, προσεγγίζεις ή αυτόν ή την ομάδα. Αν το παλεύεις με τον μάνατζερ και μόνο, τρως άκυρο.
Ειρήρθω εν παρόδω, δείτε τι έγινε με τον Φερναντίνιο. Εδωσε ο Σάββας το όνομα αλλά δεν έδωσε και την ομάδα, που να ξέρει ότι υπάρχουν κάποια 200αριά Φερναντίνιοι; Δημοσιογραφική γκέλα από τις λίγες. Και ο άγνωστος Φερναντίνιο εξακολουθεί να παίζει στην Μπαρουερί.
Μάπα το καρπούζι, το λοιπόν. Και τι θα γίνει τώρα; Αν, π.χ. ο Ολυμπιακός χάσει βαθμούς από την Καβάλα ή ο Παναθηναϊκός στην Κομοτηνή, ποιος θα αναλάβει την ευθύνη; Ξεβράκωτοι στ’ αγγούρια αμφότεροι και τα ευρωπαϊκά ματς δεν αργούν.

11 σχόλια

  1. Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε το πασοκο-καθεστώς καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και στα περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    Και ο χαζός λαός βέβαια έμεινε με το μουτζούρη.
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο δούλεμα.
    Δώστε στους κλέφτες να καταλάβουν ότι δεν είμαστε όλοι οι Έλληνες πρόβατα, σαν τους πληρωμένους πράσινους αφισσοκολλητές του διαδικτύου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα που δεν είναι το Χαζο-γκιόργκο κυβέρνηση να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση!
    Κεφάλι ο δικός σου και ξέρει τί κάνει, ειδικά τα οικονομικά τα κατέχει σε βάθος.
    Αυτή τη φορά δεν θα βάλει Υπουργό Εθνικής Οικονομίας τον ηθικό αυτουργό του Χρηματιστηρίου τον Παπαντωνίου ούτε τον τηλεστάρ άσχετο καθηγηταρά με το σηκωμένο φρύδι, το Χριστοδουλάκη.
    Θα βάλει τη Λούκα, που έχει εξίσου σοβαρό ύφος, σοφιστικέ γυαλάκια και αντίστοιχο τουπέ, μόνο που δεν ξέρει να ξεχωρίσει το ομόλογο από τη μετοχή.
    Η Λούκα σώζει το τραπεζικό σύστημα, μειώνει τη φοροδιαφυγή (όπως και επί Σημίτη), θα αυξήσει τις συντάξεις (όπως και επί Σημίτη), θα εξαφανίσει τα ολιγοπώλια (όπως και επί Σημίτη) και θα μειώσει το δημόσιο χρέος (όπως και επί Σημίτη).
    Κύριοι πασόκοι, αυτά τα παραμύθια κανείς λογικός άνθρωπος δεν πρόκειται να τα πιστέψει, εκτός από νεαρά ονειροπόλα φοιτητάκια ή γέρους με βαρύ αλτσχάϊμερ.
    Μέσα σας, ούτε εσείς οι ίδιοι δεν τα πιστεύετε, αλλά τι να κάνετε;
    Με αυτόν τον κουφιοκεφαλάκη που επιλέξατε για αρχηγό περιμένατε να σας παίρνει κανείς στα σοβαρά;
    ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΝΑ ΚΥΝΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!
    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε να μείνουμε όλοι ΑΝΕΡΓΟΙ αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας;
    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ άνθρωπος τον αμερικανών;
    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.
    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ...
    Τάξε στο λαό λεφτά ΠΡΙΝ τις εκλογές και ΜΕΤΑ θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ...
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές – πάμπλουτοι ψευτο-δημοσιογράφοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 25 δις του Δ’ ΚΠΣ (το μεγάλο ψάρι)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα, πενήντα χρόνια τώρα ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις.
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας. Λύσσαξε που τον σουτάρανε από τη ΔΟΕ αλλά και τα δάνεια είναι ατέλειωτα και το κανάλι έχει γονατίσει.
    * [ALTER] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα) και ο μαφιόζος ο Βρυώνης από κοντά κιαυτός.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο τυχοδιώκτης-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι τις;) δίνει τα ρέστα του κι αυτός.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.
    Τι άλλο θα ακούσουμε στην ψευτο-δημοκρατία που μας ετοίμασαν;
    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ;
    ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ιδεολογικά αδιέξοδα του σημερινού πράσινου αφισσοκολλητή δυστυχώς είναι ξεκάθαρα.
    Εάν το θέλεις τόσο πολύ παλληκάρι μου να συμφωνήσω μαζί σου, ο Καραμανλής δεν είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός που θα μπορούσαμε να έχουμε.
    Λέω να φέρουμε το Γιώργο που δεν έχει εξαρτήσεις ΟΥΤΕ από τους καναλο-εκβιαστές ΟΥΤΕ από τους Αμερικανούς, για να εξαλείψει από την Ελλάδα τη φτώχεια και την υποκρισία.
    Κατέχει επίσης πολύ καλά από οικονομικά και είναι και δυναμικός ηγέτης, εμπνέει με την παρουσία του και μόνο.
    Έχει επίσης ο Γιώργος και πολλά στελέχη με ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ (πάνω από 20 χρόνια) στην πάταξη της διαφθοράς, όπως όλοι θυμόμαστε.
    Τί λές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι πολύ χαρούμενος.
    Εγώ θα δώσω μία ψήφο στο Γιωργάκη και αυτός θα μου φτιάξει τα οικονομικά μου, θα βάλει στη θέση τους τους σκοπιανούς και τους τούρκους, θα λύσει το κυπριακό, δεν θα ξανακαούν τα δάση, δεν θα ξαναπαίρνουν μίζες οι υπουργοί, δεν θα μας ληστεύουν στο χρηματιστήριο, δεν θα μας πίνουν το αίμα τα ολιγοπώλια και δεν θα μας δουλεύουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες με τα κανάλια τους.
    Αν το καλοσκεφτείς, με συμφέρει.
    Θα δώσω μία ψωροψήφο και μετά θα είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος.
    Πώς δεν το είχα σκεφθεί και νωρίτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΟΡΑΜΑΤΑ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ;

    ΝΑΣΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ, Α' Αθήνας από 1994
    ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ, Β' Αθήνας από 1989
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, Γιάννενα από 1993
    ΡΟΔΟΥΛΑ ΖΗΣΗ, Μαγνησία από 1993
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΗΣ, Φλώρινα από 1989
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΡΑΝΙΔΗΣ, Β' Θεσσαλονίκη από 1989
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, Β' Πειραιά από 1989
    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ, Α' Θεσσαλονίκη από 1981
    ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Β' Αθήνα από 1985
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ, Ξάνθη από 1989
    ΝΙΚΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ, Λέσβου από 1989
    ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ, Α' Αθήνας από 1989
    ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ, Χανίων από 1981
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΑΣ, Α' Αθήνας από 1989
    ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, Β' Αθήνας από 1989
    ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΥΤΗΡΗΣ, Β' Αθήνας από 1993
    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, Β' Αθήνας από 1974
    ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΙΩΤΗΣ, Β' Πειραιά από 1989
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, Αττική από 1981
    ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Β' Αθήνας από 1989
    ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ, Καστοριά από 1985
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, Αρκαδία από 1981

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επείγον !!
    Προς τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές της χώρας
    Ο καταζητούμενος για εσχάτη προδοσία για εγκλήματα σε βάρος της χώρας Κώστας Καραμανλής έχει καταστρώσει σχέδιο δραπέτευσης από τη χώρα και αναμένεται από στιγμή σε στιγμή στο Ελευθέριος Βενιζέλος για φυγή σε άγνωστη κατεύθυνση μαζί με την κοκότα σύζυγο του και τα μπασταρδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ Ο ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, LOW-PROFILE, ΜΟΥΛΩΧΤΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ.
    Γιωργάκη, μας έπρηξες στα ευχολόγια και τις γενικότητες!
    Πές μας κάτι συγκεκριμένο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    Πές μας που πήγαν τα λεφτά του Τρεπεκλή.
    Πές μας που πήγαν τα 100.000.000 της Ζίμενς.
    Πές μας το περίφημο μαγικό σχέδιό σου για την οικονομία. Θα αυξήσεις τους δημοσίους υπαλλήλους ή θα τους μειώσεις;
    Πές μας τί θα αλλάξεις στις εφορίες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Πώς θα αντιμετωπίσεις τη διαφθορά των εφοριακών; Τι θα κάνεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες;
    Πές μας πόσο θα αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων και πώς θα αντιμετωπίσεις το σίγουρο επακόλουθο της αύξησης της ανεργίας από τη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό.
    Πές μας τί παραπάνω θα κάνεις για την παιδεία από όσα έκανε ο Σημίτης, πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.
    Πές μας τί θα κάνεις για το Κυπριακό. Πές μας εάν καταδικάζεις ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το σχέδιο Ανάν (και τους σημερινούς κλώνους του) ή όχι.
    Πές μας εάν έχεις σταθερή θέση για τα Σκόπια και ποιά είναι αυτή. Συμφωνείς ή όχι με τον Καραμανλή και το Βουκουρέστι;
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.
    Επίσης μας τσαντίζει το ότι προσπαθείς μέσα από σλόγκαν, γενικότητες και αφηρημένες έννοιες να υπονοήσεις ότι ξέρεις τί κάνεις.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.
    Εάν ξέρεις σε παρακαλούμε να μας το πείς.
    Εάν δεν ξέρεις, τότε είσαι επικίνδυνος, διότι επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι εάν δεν είχες πατέρα τον Αντρέα σήμερα θα σκούπιζες τραπέζια σε Μακντόναλντς της Μινεσότα.
    Περιμένουμε.
    Άντε να δούμε, πανηλίθιο αμερικανάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ.
    Ακούγεται έντονα ότι ο δόκτωρ μπουζούκος θα είναι πρωτοκλασάτο υπουργός της κυβέρνησης του Γιωργάκη.
    Γι’ αυτό να μην τον κοροϊδεύετε, μπορεί να χρειαστείτε ρουσφέτια.
    Να μην κοροϊδεύετε λέω και εσείς συνεχίζετε να μειδιάτε.
    Να μην ξεχνάτε ότι ο Γιωργάκης είναι ικανός για όλα.
    Και δεν είναι μόνο οι περιπέτειες στο Σχοινιά, που πήγε να κάνει τον Ιντιάνα Τζόουνς και τον ψάχνανε οι ψαράδες. Κοψοχόλιασε ο Καραμανλής για κανα δίωρο, από ότι έμαθα αλλά τέλος καλό όλα καλά.
    Εγώ πάντως όταν θυμάμαι τις τούμπες με το ποδήλατο φτιάχνω συκώτι!
    Άσε που αξέχαστο επίσης θα μου μείνει το βίντεο από το Πάσχα στην Πάρο, που έβαλε το κεράκι στο μανουάλι ΜΑΖΙ με το πλαστικό ποτηράκι.
    Η αλήθεια είναι ότι δεύτερος Γιωργάκης δεν υπάρχει.
    ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ.
    Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τέτοιο πολιτικό στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Γιωργάκης είναι έτοιμος να κυβερνήσει.
    Είναι έτοιμος από καιρό.:
    Είναι έτοιμος από καιρό να αναγνωρίσει τα σκόπια σαν Mακεδονία.
    Είναι έτοιμος από καιρό να υπογράψει το αμερικάνικο σχέδιο Ανάν που δολοφονεί την Κύπρο.
    Είναι έτοιμος από καιρό να σταματήσει τους ρώσικους αγωγούς.
    Είναι έτοιμος από καιρό να μας γεμίσει αερολογίες για το "σχέδιό" του για την οικονομία, που δεν υπάρχει κάν.
    Εσείς οι πρασινοφρουροί, δεν βαρεθήκατε να τρώτε χαζό-χορτο;
    Εντάξει, ο Γιωργάκης το τρώει γιατί ταιριάζει στις ανάγκες του εγκεφάλου του αλλά, λυπάμαι, οι υπόλοιποι Έλληνες δεν θα μπορέσουμε να συντονιστούμε με τις επιταγές των καναλαρχών και νταβατζήδων που τον υποστηρίζουν.
    Αυτοί θέλουν να ξεκοκκαλίσουν το Δ’ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, αλλά εμείς ξέρουμε ότι αυτά είναι δικά μας λεφτά.
    ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΡΓΗ.
    Τα κοράκια σαν το Μπόμπολα, το Λαμπράκη, τον Αλαφούζο και τον Κυριακού καραδοκούν.
    Ας πάρει ο καθένας μας τις ευθύνες που του αναλογούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραίο μουνί πάντως αυτό από πίσω, τσέχα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση