GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί πικράθηκε ο Πασχαλίδης....

...και απέσυρε την υποψηφιότητά του στην Πέλλα . O πρώην υπουργός -και στενός συνεργάτης του Κ. Σημίτη- Γιώργος Πασχαλίδης που είχε συμπεριλ...

...και απέσυρε την υποψηφιότητά του στην Πέλλα
.
O πρώην υπουργός -και στενός συνεργάτης του Κ. Σημίτη- Γιώργος Πασχαλίδης που είχε συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο νομό Πέλλας ανακοίνωσε ότι τελικά δεν δέχεται να είναι υποψήφιος.
Σε δήλωσή του μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «αφού ευχαριστήσω τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου και τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου για την απόφαση τους, μετά την πρόταση της Ν.Ε. Πέλλας, να με εντάξουν εκ νέου στους συνδυασμούς του κινήματος, θα ήθελα να κάνω γνωστό ότι δεν επιθυμώ εν τέλει να είμαι υποψήφιος στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009». Υποστηρίζει ότι ...

παραχωρεί τη θέση του, στο όνομα της χρήσιμης ανανέωσης, στη νεότερη γενιά των στελεχών, αλλά ο πραγματικός λόγος κατά τις πληροφορίες είναι ότι θεωρεί πως η σύνθεση του ψηφοδελτίου έγινε κατά τέτοιον τρόπο ώστε να δυσκολκευτεί έως αποκλειστεί η εκλογή του.

12 σχόλια

  1. Στον αγυριστο να παει,δεν θα εβγαινε ακομα και να εβαζε.Απο το 2004 μια φορα βγηκε με το ζορι,μεγαλο φρουτακι.Αντε σιγα σιγα να φευγουνε οι λερες και απο αλλα κομματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα βρει δουλειά στο γραφειο του Τεκτερίδη, ίσως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΕΙΣ Ο ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΝΤΡΕΝΤΕΡΗ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΠΡΕΝΤΕΤΕΡΗΣ ΟΤΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΞΙΑ 1000000 ΕΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ 4500 ΕΥΡΟ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ 800 ΕΥΡΟ ΑΠΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΤΑΚ.
    Ο ΠΡΕΝΤΕΤΕΡΗΣ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΑΚ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ 800 ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΡΕ ΣΕΙΣΣΣΣΣΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ?????ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΤΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΟΚΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΟΛΚΗΣ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑ
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΒΟΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ETΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΑΚΙΓΙΕΡ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ,ΨΕΥΤΕΣ ,ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ,ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΓΙΑ ΙΚΑΝΟΥΣ.ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΩ ,ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΓΔΙΑΡΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΘΙΑΖΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΙΣ ΝΔ.ΕΑΝ Ο ΑΛΦΑ ΔΕΝ ΕΠΕΜΕΝΕ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΣΦΟΔΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΖΙΜΕΝΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΟΙ ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ.ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ.ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΔΟΠΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙΣ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γ. Καρατζαφέρης : "Σημαντική απώλεια για τη Βουλή ο Κ. Σημίτης"!
    Γ. Κουμουτσάκος : "Η παρουσία του Κ. Σημίτη στην επόμενη Βουλή θα ήταν χρήσιμη"!
    Είναι δυνατόν να ξεχάσει κάποιος τον Κουρασμένο να αναφέρεται στον "αρχιερέα της διαπλοκής" ή τον Καρατζαφέρη μέσα από το κανάλι του να φωνάζει ΚΟΛΑΣΗ (Κόκκαλης, Λαμπράκης, Σημίτης) κάποια χρόνια πριν; Και όλοι αυτοί τώρα θέλουν να πιστέψουμε ότι πραγματικά αναγνωρίζουν την αξία αυτού που κυριολεκτικά έβριζαν στο πρόσφατο παρελθόν; Λυπούμαστε πραγματικά για τα νέα παιδιά τα οποία για διάφορους λόγους αναγκάζονται να ζούνε στην Ελλάδα και να βλέπουνε και να ακούνε αυτά τα άθλια πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα πράγματα είναι εξαιρετικά απλά.
    Με δεδομένο ότι στην οικονομία δεν έχουν σημασία ούτε τα σλόγκαν ούτε τα μαγικά ραβδάκια, έρχονται πολύ δύσκολες μέρες.
    Εάν η επόμενη κυβέρνηση δεν κάνει αιματηρές δημοσιονομικές οικονομίες και δεν κτυπήσει τη φοροδιαφυγή πάμε για την καταστροφή.
    Ο ΓΑΠ δεν φαίνεται να έχει σχέση με τον πραγματικό κόσμο.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Παλινωδεί, αυτοσχεδιάζει και φαίνεται απόλυτα ανεπαρκής να χειρισθεί σοβαρά θέματα και ιδιαίτερα την οικονομία.
    Η πρωθυπουργία του έχει γίνει αυτοσκοπός και γι’ αυτό είναι επικίνδυνος για τη χώρα.
    Εάν εκλεγεί, το πολύ σε ένα εξάμηνο θα αναγκαστεί να προσφύγει στο ΔΝΤ.
    Θα ανεβάσει το ΦΠΑ στο 22% και τον ΕΦΚ κατά 20%.
    Τα βραχυπρόθεσμα δημοσιονομικά προβλήματα θα λυθούν αλλά ο κόσμος θα στενάξει.
    Θα εμφανιστεί πάλι ο πληθωρισμός, θα γονατίσει ο τουρισμός και κάθε είδους εξαγωγές.
    Όσοι έχουν σταθερά εισοδήματα, δηλ. οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι, θα γονατίσουν.
    Πάντως το μεγαλύτερο πρόβλημα, με μεγάλη διαφορά, θα είναι η ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΝΩ ΤΟΥ 15% (κατακαημένη ρούμελη).
    Φοβάμαι ότι οι κοινωνικές επιπτώσεις θα είναι τραγικές, για πολύ κόσμο, και ιδιαίτερα για όσους έχουν πάρει τραπεζικά δάνεια.
    Όλα τα άλλα είναι κουβέντες καφενείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…

    Από τους κεντρικούς άξονες της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου, η επιδίωξη για την κάθαρση του πολιτικού χώρου, μέσω της αποκάλυψης στο λαό, όλης της αλήθειας για τα σκάνδαλα και ταυτόχρο-να η θεσμοθέτηση αξιόπι-στων κανόνων διαφάνειας, ελέγχου και δημοσιότητας, οι οποίοι θ΄ αποτρέπουν την εμφάνιση νέων, απαράδε-κτων, φαινομένων.


    ΄Οσοι και όποιοι, (όπου κι αν βρίσκονται), πίστεψαν, πως οι μέχρι τώρα θέσεις και απόψεις του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, αφορούσαν τακτικίστικα κόλπα, για προεκλογικά οφέλη, ας φροντίσουν ν΄ απογοητευτούν, καθώς ο Παπανδρέου είναι …αγύριστο κεφάλι : μία από τις πρώτες ημέρες, (μπορεί και την πρώτη), λειτουργίας του νέου κοινοβουλίου, θα επανακατατεθούν οι προτάσεις για τη σύσταση Εξεταστικών Επιτροπών, για τα σκάνδαλα της Siemens και του Βατοπαιδίου.



    Το δόγμα «πρέπει να καθαρίσουμε, ακόμα κι αν χρειαστεί να ματώσουμε», θα εφαρμοστεί μέχρι κεραίας, προς όλες τις κατευθύνσεις…
    Είναι ο μοναδικός τρόπος για να πειστεί ο λαός, πως κάτι αλλάζει και ν΄ απαλλαγεί, (όσο γίνεται), η Πολιτική από τις λίγδες και τις ρετσινιές του παρελθόντος.
    Βέβαια, αυτό σημαίνει, πως χρειάζεται και θα υπάρξουν, ο καταλογισμός ευθυνών, (πολιτικών και ποινικών) και η πρέπουσα τιμωρία, όπου και σ΄ όποιον πρέπει !...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ελα ντεεε.. ρε ΝΤΑΛΑΡΑ ..Γιωργάκη.
    και πούσε..
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. SEX - και ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ DVD.......
    ----------------------------------
    Χαμός στα επιτελεία του ΒΗΜΑΤΟΣ, των ΝΕΩΝ , του ΕΘΝΟΥΣ και του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
    - Αγώνας δρόμου για το πια εφημερίδα
    θα βάλει DVD με τις ΤΣΟΝΤΕΣ της ΑΝΝΑΣ ΦΟΝΣΟΥ ! ( Υποψήφια Βουλευτής του πασοκ ).
    - Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ θα έχει κασσετίνα με 4 ΤΣΟΝΤΕΣ της παλαμαριάρας του πασοκ ( διαχρονικές ) -.
    - Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ σαν πιο κουλτουριάρικη θα έχει ΒΟΥΚΟΛΙΚΟ ΕΡΩΤΙΚΟ δράμα...με την ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ
    (άλλη υποψήφια και αυτη, του πασοκ)
    to Η ΛΕΣΒΟΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
    - Η πληροφορία ότι η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΑ απο πίκα θα κυκλοφορήσει ΣΕΧ ΦΩΤΟ
    ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΟ DVD , στις FREE εφημερίδες....ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΣΤΟ
    ΠΑΙΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ.. το ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανωνυμος12 Σεπ 2009 12:14:00 μμ-

    Εγω ακουσα πως το DVD Τσεκου και Ζαχοπουλου ειναι ετοιμο για κυκλοφορια....εκει να δουμε το τριγωνο Μπουλη-Ναtασας και Ζαχοπουλου....Εεε...ρε γελιο που θα πεσει. Εκει ειναι ολο το ζουμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση