GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί ριψάσπιδων...

Aπό τον Άδωνι Α. Γεωργιάδη . Τις τελευταίες ημέρες μέσα στην γενική μάχη των εκλογών, δέχομαι και διάφορα μηνύματα κριτικής για τον ΛΑ.Ο.Σ. ...

Aπό τον Άδωνι Α. Γεωργιάδη
.
Τις τελευταίες ημέρες μέσα στην γενική μάχη των εκλογών, δέχομαι και διάφορα μηνύματα κριτικής για τον ΛΑ.Ο.Σ. ή για εμένα, με “απειλές” ότι ο ένας δεν θα ψηφίση λόγω Ψινάκη, ο άλλος λόγω Μπουμπούκου, ο δείνα λόγω Μπουμπούκας, ο άλλος λόγω Ζαφειρόπουλου κλπ Γενικά απαντούσα σε όλα αυτά, διότι για σοβαρούς ιδεολογικούς λόγους, θεωρώ θεμιτό το δικαίωμα στην κριτική. Άλλωστε όπως θα έχετε καταλάβει, δεν μου αρέσουν καθόλου οι κόλακες, αλλά αντιθέτως όπως πάντοτε έκαναν οι Έλληνες, υποστηρίζω την παρρησία. Χθες όμως, μου συνέβη κάτι που με συγκλόνισε. Κάτι που με αναγκάζει να γράψω το παρόν άρθρο και να εξηγήσω ορισμένα πράγματα, στα οποία όσοι σέβεστε την γνώμή μου, θέλω να τους δώσετε μεγάλη προσοχή.
Έχω έναν πάρα πολύ καλό φίλο. Δεν θα πω το όνομά του για ευνοήτους λόγους. Πρόκειται όμως για έναν από αυτούς που θεωρούσα και θεωρώ, ως έναν από τους καλλίτερους μου φίλους. Μιλάμε για άνθρωπο μορφωμένο, με ήθος και αξιοπρέπεια. Πάνω απ’όλα μιλάμε για έναν αληθινό πατριώτη. Αυτός, όπως επαναλαμβάνω είναι θεμιτόν και ελληνικόν, εκφράζει κατά καιρούς ενστάσεις για διάφορες επιλογές μας. Ήταν π.χ. ένας από τους φίλους μου που ήταν ιδιαίτερα αρνητικός στο τηλεοπτικό βήμα της Ευγενίας, παρ’όλο που σύντομα διεπίστωσε στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον την μεταστροφή της Κοινής Γνώμης υπέρ και της Ευγενίας και εμού προσωπικά.
Ο φίλός μου αυτός, σας το αποκαλύπτω τώρα, ήταν ένας από αυτούς, των οποίων η γνώμη ιδιαιτέρως με επηρέασε στο...

να λάβω την θέσι που πήρα στο θέμα της υποψηφιότητος Ψινάκη. Μου είχε πει ξεκάθαρα, “φίλε μου, με τον Ψινάκη στο ψηφοδέλτιο εγώ δεν μπορώ να σας ψηφίσω!”. Όταν ανακοινώθηκε η λύσις αυτού του θέματος και παράλληλα έγινε γνωστή η υποψηφιότητα Κοραντή, μόνος του με πήρε τηλέφωνο να μου πή, ότι “τώρα ξανακερδίσατε την χαμένη μου ψήφο”. Δεν είχα ξαναμιλήσει μαζί του έκτοτε και χθες, τον πήρα ένα τηλέφωνο για να δω τί κάνει; Στην κουβέντα μου πετάει την βόμβα: “να δούμε εάν θα ψηφίσω ΛΑ.Ο.Σ. σκέφτομαι το λευκό!”. Στα αλλεπάλληλα επιχειρήματά μου κατά του λευκού (υπενθυμίζω την βασική μου πολιτική θέσι, την οποία δημοσίως εξέφρασα την βραδιά των Ευρωεκλογών, όταν οι διάφοροι πολιτικάντιδες και δημοσιογραφίσκοι αποθέωναν την αποχή), ότι λευκό-άκυρο και αποχή ταιριάζει στους Δούλους. Σε ανθρώπους δηλαδή προς τους οποίους δεν πρέπει να δίνουμε καμμία απολύτως σημασία. Κατά Θουκυδίδην, είναι οι αχρείοι, δηλαδή οι άχρηστοι!
Μου παρέθεσε σειρά επιχειρημάτων σύμφωνα με τα οποία προσανατολίζεται σε αυτή του την στάσι, διότι α) ”σιγά τί πέτυχε ο ΛΑ.Ο.Σ. αυτά τα δύο χρόνια;”, β) “μπαίνετε και εσείς στο σύστημα”, γ) όλοι τα ίδια είστε κλπ Γι’αυτό μου είπε χαρακτηριστικά εγώ σκέπτομαι “να νίψω τας χείρας μου” και να μην μετέχω στο σύστημα.
Η απάντησίς μου σε όλες αυτές τις απίστευτες ανοησίες είναι το παρόν άρθρο και είμαι ευγνώμων στον καλό μου φίλο. Πιστεύω ότι δεν θα φερθή ως Δούλος, ψηφίζοντας λευκό, αλλά ότι θα ψηφίση, όχι αναγκαστικά ΛΑ.Ο.Σ. για να μην παρεξηγηθώ, αλλά ότι θα μετάσχη της έστω και κολωβής Δημοκρατίας μας. Μου έδωσε όμως το ερέθισμα να γράψω το παρόν άρθρο.
Πρώτον τί επέτυχε ο ΛΑ.Ο.Σ. αυτά τα δύο μόλις χρόνια Κοινοβουλευτικής του παρουσίας;
1. Απεσύρθη το βιβλίον Ιστορίας της Στ’ Δημοτικού της κας Ρεπούση
2. Εξηναγκάσθη ο Πρωθυπουργός μας, να θέση έστω και το όριο της συνθέτου Ονομασίας έναντι όλων στο Βουκουρέστι και να οδηγήση την Ένταξι των Σκοπίων στο Νάτο σε ναυάγιο. Εάν δεν το έκανε, θα έχανε την εξουσία πάραυτα και το ήξερε.
3. Ενώ όταν ο Βύρων Πολύδωρας, χωρίς εμάς στην Βουλή μίλησε για την Σχέσι ΣΥΡΙΖΑ-ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ, όλοι τον άφησαν ξεκρέμαστο, τώρα για να μην λεηλατήσουμε τις ψήφους τους, ακόμη και ο Καραμανλής αναγκάστηκε να έρθη στις θέσεις μας. Ως αποτέλεσμα δε της λυσσώδους μάχης μας εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, πετύχαμε να οδηγήσουμε αυτό το κόμμα στην πλήρη του αποσύνθεσι, λόγω της νίκης που επετύχαμε εναντίον του στις Ευρωεκλογές.
4. Ανοίξαμε την μείζονος εθνικής σημασίας συζήτησι για την λαθρομετανάστευσι. Λόγω ημών πήρε έστω κάποια δειλά μέτρα, ο έως τότε προστάτης τους Προκόπης Παυλόπουλος και λόγω του δικού μας φόβου, αναγκάσθηκε ο μέλλων -δυστυχώς- Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, να δεσμευθή για πολιτική μηδενικής ανοχής στην λαθρομετανάστευσι.
5. Σειρά μέτρων που προτείναμε, από την ποινικοποίησι της κουκούλας ή την νομιμοποίησι των ημιυπαιθρίων ή περί της Αναγνωρίσεως των δικαιωμάτων και των πτυχίων των Κολλεγίων, έστω και μισά, έστω και δειλά τα έφερε στην Βουλή και τα ψήφισε η Κυβέρνησις.
Δέχομαι την ένστασι κάποιων ότι θα έπρεπε να έχουμε επιτύχη περισσότερα. Και την δέχομαι εκ λόγων Αρχής, διότι οι πολίτες πρέπει να είναι απαιτητικοί. Όμως είναι πρωτίστως άδικον να μηδενίζη κάποιος αυτά που επετύχαμε. Εάν κάποιος νομίζη, ότι μπαίνοντας ένα κόμμα στην Βουλή, όχι με 10, αλλά με 200 βουλευτές, ότι μετά από δύο μόλις χρόνια θα έχουμε πάρει πίσω την Κων/πολι και θα βαδίζουμε προς την Καμπούλ…λυπούμαι αλλά αυτό δεν γίνεται.
Θέλω να ξέρετε ότι είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για όσα πετύχαμε! Και μιλώντας σας με εξαιρετική ειλικρίνεια, πιστεύω ακράδαντα ότι ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία επιτυχίας. Λάθη μπορεί να κάναμε πολλά, αλλά και μόνον η στιγμή που ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ παραδέχθηκε ότι “εδώ μέσα αυτοί οι του ΛΑ.Ο.Σ. μας έχουν επιβάλλει την ιδεολογική τους κυριαρχία!”. Και μόνον αυτή η στιγμή φίλοι μου άξιζε.
Η Κ.Ο. τελείωσε το έργο της πρώτη σε όλους τους δείκτες! Σε ομιλίες, σε ερωτήσεις, σε παρεμβάσεις, σε προτάσεις κλπ Δεν υπήρχε τομέας στην Βουλή, που η ομάδα μας να μην πήρε άριστα! Οι συνολικές ερωτήσεις και παρεμβάσεις των δέκα βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. είναι σε απόλυτο αριθμό περισσότερες απ’όσες όλων των άλλων 290 βουλευτών μαζί…Συγχωρέστέ με, αλλά μετά απ’όλα αυτά να ακούω την φράσι “ε, έλα μωρέ και τί καταφέρατε στην Βουλή δυό χρόνια;”, συγγνώμη, αλλά εδώ δεν είναι πια θέμα πολιτικό, είναι θέμα δικαιοσύνης…
Πάμε όμως λίγο στο σήμερα. Τι διακυβεύεται σε αυτές τις εκλογές στ’αλήθεια. Έχει κάποιος την παραμικρή αμφιβολία για το ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι πρώτο και μάλιστα με Αυτοδυναμία κόμμα; Όποιος έχει, ας μήν έχη αγωνία, αυτό έκλεισε. Έχει κάποιος αμφιβολία για το εάν θα είναι η Ν.Δ. δεύτερη; Ε, τρίτη δεν προλαβαίνει ακόμη… Έχει κάποιος αγωνία για εάν θα μπή ή όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. Θα μπη. Έστω και οριακά, αλλά φαίνεται ότι θα μπη. Τί μένει;
Μόνον ένα ερώτημα δεν έχει ακόμη απαντηθεί. Ποιός θα είναι τρίτος; Το ΚΚΕ έχει ένα σαφές προβάδισμα και είναι το φαβορί γι’αυτήν την θέσι, αλλά μπορεί να στοιχηματίση κάποιος το σπίτι του σ’αυτό; Όχι!
Για πρώτη φορά στην Μεταπολιτευτική μας Ιστορία το ΚΚΕ υπάρχει πιθανότητα να είναι στην τετάρτη θέσι. Εάν αυτό συμβή, ο χώρος μας (δεν εννοώ το Κόμμά μας, ο Πρόεδρός μας, ο Γεωργιάδης, ο χώρος μας, οι πατριώτες δηλαδή ανεξαρτήτως κόμματος) θα έχη επιτύχει την μεγαλύτερή του Νίκη. Εάν συμβή αυτό, που ούτε όταν κατέρρευσε η ΕΣΣΔ δεν συνέβη, το πλήγμα προς το Αριστερό Κατεστημένο της Πατρίδος μας θα είναι τεράστιο. Είμαι δε βέβαιος ότι, εάν θα καταφέρναμε κάτι τέτοιο, η ίδια εικόνα αποσυνθέσεως που σήμερα μαστίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, αργά ή γρήγορα θα έρθη και στο ΚΚΕ. Αυτό θα συμβή διότι θα πρέπη να απαντήσουν στο γιατί τους πέρασε ο Καρατζαφέρης; Είμαι βέβαιος ότι εκεί, ζητήματα όπως οι θέσεις του ΚΚΕ στο Μεταναστευτικό (ανοίξτε όλα τα σύνορα σε όποιον θέλει να έρθη), θα αναδείξουν την ανακολουθία του. Το ΚΚΕ με αυτές τις θέσεις, έχει ήδη επιτεθεί στον Έλληνα Εργάτη. Τον έχει αφήσει ακάλυπτο και αυτός αργά ή γρήγορα θα το εγκαταλείψη, όταν καταλάβη τί θα πη για αυτόν και την οικογένειά του, το να ανοίξουν τα σύνορα…Αντιλαμβάνεστε ότι αλλαγή της θέσεως του Κόμματός αυτού σε ένα τέτοιο ζήτημα είναι πολύ δύσκολη και άρα η φαγωμάρα είναι βεβαία. Εάν όμως διατηρήσουν την τρίτη θέσι, τότε θα καλύψουν το πρόβλημα και θα κερδίσουν χρόνο.
Η κατάταξις λοιπόν του ΛΑ.Ο.Σ. στην τρίτη θέσι, πέραν των όλων συναφών πλεονεκτημάτων που έχει, δίνει ένα μεγάλο κτύπημα στην ιδεολογική κυριαρχία της Αριστεράς. Ουδείς το βράδυ των εκλογών θα ασχοληθή με τα λευκά, τα άκυρα, την αποχή, τις ψήφους του Παπαθεμελή, της Χ.Α. κλπ. Ο φακός θα εστιάση στην τρίτη θέσι. Όποιος δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος του διακυβεύματος, είναι άσχετος από πολιτική. Άρα η μάχη ενώπιόν μας είναι κρισιμότατη! Ούτε μία ψήφος δεν πρέπει να πεταχθή στον κάλαθο των αχρήστων του παραβάν ή της κάλπης…
Και ενώ έχουμε μπροστά μας, αυτήν την μάχη, αρχίζουν οι γκρίνιες. Δεν μ’αρέσει το ένα, δεν μ’αρέσει το άλλο κλπ Θα απαντήσω λοιπόν και στον φίλό μου και σε όλους τους γκρινιάρηδες με ένα ιστορικό παράδειγμα.
4ος αιών, Συρακούσες, Τιμολέων. Πηγή: Πλουτάρχου Βίοι Παράλληλοι: Τιμολέων-Αιμίλιος Παύλος
Οι Καρχηδόνιοι επετέθησαν στην Σικελία με σκοπό την κατάληψι των Συρακουσών, με 70.000 άνδρες. Ο Τιμολέων μετά βίας συγκέντρωσε 5.000 άνδρες και αντί να παραμείνη εντός των τειχών, κυρίως διότι φοβόταν την προδοσία σε περίπτωσι πολιορκίας, αποφάσισε το απίστευτο. Πήρε τις 5.000 και βάδισε ο ίδιος εναντίον των Καρχηδονίων. Δηλαδή οι 5.000 έτρεχαν να πετύχουν γρηγορώτερα την σύγκρουσι με τις 70.000….Στον δρόμο διεπίστωσε ότι διάφοροι γκρίνιαζαν. Άλλος έλεγε ότι ξέχασε κάτι. Άλλος, ότι είναι κουρασμένος, άλλος ότι γεννούσε η γυναίκα του κλπ Κάθε άλλος στρατηγός, ιδιαιτέρως λόγω του μικρού αριθμού του στρατεύματός του, θα έθετε πολύ αυστηρές ποινές στους λιποτάκτες, όχι όμως ο Τιμολέων. Εκείνος έδωσε πλήρη ελευθερία να φύγη όποιος ήθελε. Αφού έφυγαν λοιπόν περίπου οι 2.000, γύρισε και είπε στους εναπομείναντες 3.000 στρατιώτες: “Άνδρες μου, τώρα που έφυγαν αυτοί οι δειλοί. Τώρα που ησυχάσαμε από αυτές τις γυναικούλες που μιξοκλαίγανε συνεχώς και πότε τους πείραζε το ένα και πότε το άλλο, τώρα είμαστε έτοιμοι για την μάχη. Στην μάχη αυτές οι 2.000 που έφυγαν, όχι μόνον δεν θα μας ήταν χρήσιμοι, αλλά θα μας έβλαπταν με την δειλία και την γκρίνια τους. Λοιπόν τους έδιωξα, ώστε εμείς οι αληθινοί άνδρες να παραμείνουμε ανεπηρέαστοι και να δώσουμε την μάχη για την πατρίδα”…Η μάχη εδόθη, ο Τιμολέων και οι 3.000 γενναίοι του νίκησαν και έσωσαν την Σικελία. Οι 2.000 πού έφυγαν, τελικά μετανάστευσαν από ντροπή…
Κλείνω λοιπόν λέγοντας το εξής: Είμαστε 14 ημέρες προ των Εκλογών. Δεν υπάρχει πλέον περιθώριο να ασχοληθούμε άλλο με τις γκρίνιες, τις παραξενιές, τις επιφυλάξεις, τις ενστάσεις κλπ ουδενός. Όλα τα σχετικά σχόλια που θα λαμβάνω από σήμερα, θα τα κρατάω αποθηκευμένα και θα τα αναρτήσω για να τα απαντήσω μετά τις Εκλογές, όπου θα έχουμε και το αποτέλεσμα και θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.
Απομονώστε τους Ριψάσπιδες! Δεν τους χρειαζόμαστε στην μάχη! Η μάχη θέλει πειθαρχία! Οι επιφυλάξεις και οι ενστάσεις όλων μας, μετά!
Με την νίκη φίλοι μου!
Άδωνις Α. Γεωργιάδης

23 σχόλια

  1. ρε αγραμματε η θεση απο ποτε γρφεται θεση?????

    Ο φακός θα εστιάση στην τρίτη θέσι
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λ(υματογονος)
    Α(νοικτος)
    Ο(χετος)
    Σ(ηψης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άδωνι σε εκτιμώ και σε παρακολουθώ χρόνια.
    Η παρούσα ψήφος δεν έχει την ίδια σημασία και αξία με παρελθούσες. Δεν καλούμεθα να επιλέξουμε μεταξύ της Δεξιάς και της Ψευτο-Δεξιάς. Καλούμεθα να επιλέξουμε μεταξύ μιας κακής, κάκιστης, ψευτο-κεντροδεξιάς από τη μια και της ολοκληρωτικής παράδοσις της Πατρίδος σε ξένα συμφέροντα. Όσα πέτυχε το κόμμα μας - το ΛΑΟΣ - τα πέτυχε εν μέσω μιας χείριστης ψευτο-δεξιάς διακυβέρνησης. Όμως τα δεδομένα αυτά αναμένεται να αλλάξουν άρδην στην περίπτωση που ο υπέρμαχος του σχεδίου Ανάν, ο συν-χορευτής του Ισμαήλ Τζεμ, ο ως ΥΠΕΞ συμβουλευόμενος από τον Άλεξ Ρόντος, ο ως Υπουργός Παιδείας καταργήσας την πρωινή προσευχή και την έπαρση της Σημαίας στα σχολεία μας, εκλεγεί Πρωθυπουργός της Χώρας. Επιπλέον, υφίσταται ο ΣΟΒΑΡΟΣ κίνδυνος μέρος της εξουσίας να περάσει στα χέρια των "ταραξιών" του ΣΥΡΙΖΑ, εις περίπτωσιν μη αυτοδυναμίας. Προ όλων αυτών των κινδύνων, αναμένω την άποψή σου. Σε παρακαλώ, μην αναλωθείς σε θεωρείες του τύπου "ψηφίστε εμάς ώστε να μας δώσετε δύναμη". Τοποθετήσου προ των διλημμάτων και επιπλέον ανέφερε τη γνώμη σου τι θα πράξετε εάν ο κ. Παπανδρέου αναγκασθεί να κυβερνήσει με 151 βουλευτές εκ των οποίων δύο μουσουλμάνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O κ Γεωργιάδης έχει δίκηο, όσον
    αφορά στους - κατά Θουκυδίδη -
    αχρείους και απράγμονες. Πράγματι
    αυτοί δεν χρειάζονται στην μάχη,
    μόνον ζημιά μπορούν ίσως να προκα-
    λέσουν. Όμως στα ψηφοδέλτια του
    κόμματος του υπάρχουν μερικοί που
    με την συμπεριφορά τους και τα
    λεγόμενα τους προσβάλουν το κόμμα
    τους και μπερδεύουνε τους ψηφοφό-
    ρους . Παράδειγμα τρανταχτό είναι
    ο υποψήφιος στην Α Αθηνας συντ/χος
    πρέσβης Γεωργίου Γεώργιος ο οποίος
    μιλώντας στην Σκοπιανή τηλεόραση
    ονομάτιζε τους σκοπιανούς Μακεδόνες
    και την FYROM ως ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Πως
    μπορείτε αυτόν κυριε Γεωργιάδη και
    τον έχετε Υποψήφιο ; εκτός και αν
    αλλάξατε γραμμ'ή και εμείς οι
    Ελληνες μακεδόνες το αγνοούμ ε.
    Το video αυτό είναι αναρτημένο σε
    πολλά blog και εδώ στην Έδεσσα το
    δείχνουνε τακτικά κανάλια της ΝΔ.
    Με τέτοιους μαχητές πάτε στη μάχη
    κύριε Γεωργιάδη. Αν δεν γνωρίζετε
    αυτή την περίπτωση μαθε τε την ,
    γιατί οι Καρχηδόνιοι σας περιμένουν
    στην άλλη γωνιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΔΩΝΙ
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ
    ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.
    ΨΕΥΤΗΣ ΝΑ ΒΓΩ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΛΟΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ "ΤΟΥΚΑΤΣΕ".
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΑΣΤΕΙΕΣ" ΑΙΤΙΑΣΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ,
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.

    ΥΓ: ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΑ ΤΡΙΦΥΛΛΗ ΠΟΥ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΕ ΤΟΝ ΓΚΛΕΤΣΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΙ ΟΙ ΦΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσο ο γκαντεμόσαυρος,
    εύχεται,
    ο ποδηλάτης κάνει περίπατο.
    Καί τό ωό πνευμονιάζει.
    Κααααλά,ακόμα πιστευετε ότι ο Αργεντινόσαυρος είναι τό μεγαλύτερο
    όν μετά τήν γαλάζια φάλαινα?
    Χιούμορ κάνω,επισκευθείτε τήν wiki-
    τάδε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς που υπάρχει ο κ.Γεωργιάδης και τα άλλα στελέχη του ΛΑΟΣ!

    Χωρίς αυτούς η ακροδεξιά στην Ελλάδα θα χτύπαγε διψήφιο ποσοστό, οπότε τους οφείλουμε πολλά!

    Μπράβο και στον πρόεδρο που ξέρει να επιλέγει στελέχη (κρίμα που δεν του έκατσε και ο Ψινάκης, για να συναγωνίζεται τον Σύριζα στο ποιός θα πιάσει πιο γρήγορα πάτο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πέτυχες να βγάλεις στο ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ την ΕΥΓΕΝΙΑ

    ΕΥΓΕ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κ. Γεωργιάδη,

    Διάβασα το άρθρο σας στο http://press-gr.blogspot.com/, και θάθελα να διατυπώσω μερικές σκέψεις.
    Πρώτα ωραίος τρόπος να απευθύνεται κανείς, ευγνωμονώντας, σε αγαπητό φίλο αφού πρώτα έχει χαρακτηρίσει τον «λόγο του» «απίστευτες ανοησίες. [Η απάντησης μου σε όλες αυτές τις απίστευτες ανοησίες είναι το παρόν άρθρο και είμαι ευγνώμων στον καλό μου φίλο].
    Απαντήστε επιχειρηματολογώντας, αποδομίστε τα επιχειρήματά του και αφήστε τους αναγνώστες να χαρακτηρίσουν τα επιχειρήματα και την αναδυόμενη από αυτά προσωπικότητα του καθενός. Άλλωστε πιο εύκολο είναι να απαντά κανείς σε ανόητα επιχειρήματα παρά σε σκληρής λογικής και τεκμηριωμένα…..
    Μετά πως είναι δυνατόν τους πιστεύοντες σε όσο ανόητα (κατ΄έσάς ή και αντικειμενικά αν θέλετε) πράγματα να τους αποκαλείτε ριψάσπιδες; [Απομονώστε τους Ριψάσπιδες! Δεν τους χρειαζόμαστε στην μάχη! Η μάχη θέλει πειθαρχία!]
    Η μάχη θέλει πειθαρχία, αλλά η πειθαρχία προϋποθέτει πειθώ έλλογη και τεκμηριωμένη.
    Είμαι και εγώ οπαδός της λευκής ψήφου και όχι της αποχής.
    Γιατί κ. Γεωργιάδη, τα κόμματα είναι ομάδες ανθρώπων που κατεβαίνουν στις εκλογές διεκδικώντας την εξουσία, αφού έχουν έτοιμη μιαν άποψη για το πώς θα διαμορφώσουν, αφού κερδίσουν τις εκλογές, την κοινωνία.
    Τα άτομα αυτά, προφανώς νοιώθουν αρκετά μορφωμένα (γιατί η σύγχρονη διοίκηση απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις) ,σημαντικές ικανότητες, δυνατά, σίγουρα, για τις ιδέες τους και γι αυτό δημιουργούν τα κόμματα.
    Από τη άλλη ένας απλός σκεπτόμενος πολίτης, έχει νομίζω δικαίωμα να απορρίπτει όλους τους κομματικούς σχηματισμούς, είτε γιατί δεν τον πείθει καμιά πρόταση-ιδέα- -ισμός, είτε γιατί η πρακτική των κομμάτων που μετέχουν στις εκλογές τον κάνει να τα απορρίπτει (διαφθορά, αλαζονική συμπεριφορά, φαυλότητα, ….), είτε γιατί κρίνει πως οι προσωπικότητες που απαρτίζουν τα κόμματα είναι ελλειμματικές, προβληματικές, ανάξιες, ανίκανες να διαχειρισθούν τα κοινά…..
    Μα, θα πει κανείς, ας κατέβει τότε αυτός ο πολίτης στις εκλογές με δική του πρόταση, με δική του ομάδα εξουσίας, ας φτιάξει δηλ. δικό του κόμμα.
    Μα, θάλεγε ο πολίτης, εγώ, δεν νοιώθω πως έχω τις γνώσεις είτε τις δυνάμεις και αντοχές να ασκήσω εξουσία (άρα δεν την διεκδικώ, δεν κάνω κόμμα, δεν κατεβαίνω στις εκλογές) αλλά με την ψήφο μου διαδηλώνω την γνώμη μου:
    Τα κόμματα που ακτεβαίνουν στις εκλογές δεν με πεθουν. Δεν ψηφίζω κανένα.
    Ψηφίζω ΛΕΥΚΟ, και απαιτώ βεβαίως – βεβαίως, εάν ο αριθμός των λευκών καλύπτει το εκλογικό μέτρο ή το υπερβαίνει, ε τότε να μένουν οι αντίστοιχες έδρες του κοινοβουλίου ΚΕΝΕΣ, άδειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαλακίας το ανάγνωμα. Πρόσχομεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητε Αδωνι,
    Είχατε μια πολύ καλή παρουσία στη Βουλή, με παρεμβασεις τεκμηριωμένες, χωρίς κορώνες και θιξατε καιρια θεματα που αλλοι τα εκρυβαν κατω αποό το χαλί..
    Δεν μπορώ να σας ψηφίσω γιατι α) Δεν είμαι λαϊκός β) δεν επιτρεπω στην Ορθοδοξία να ανακατεύεται στην πολιτική..
    Θα ψηφισω λευκο..και μη με πεις "αχρείο". Λευκο σημαινει αποδοκιμασία όλου του συστήματος..Και θα επρεπε να μετριέται χωριστα από το άκυρο για να μην συγχέεται με τις κυρούλες που δεν ξερουν να ψηφίσουν.
    Παντως σου εύχομαι καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μου αρέσουν πολύ οι δημοκρατικές σας απόψεις κ.Γεωργιάδη. Ιδίως για αυτούς με λευκό ή άκυρο. Τι να κάνουμε κ.Γεωργιάδη, το Σύνταγμα προέβλεψε και αυτή τη παράμετρο, χωρίς να λάβει υπόψιν τις πεποιθήσεις σας.

    Επίσης ο φακός θα εστιάσει στο πρώτο κόμμα και παράλληλα θα δείχνει την απογοήτευση των δεύτερων και το τι πήγε λάθος κ.λ.π.

    Σχετικά με τους κουκουλοφόρους, κάτι μου θύμισες:
    http://www.youtube.com/watch?v=w85uL9ya7GA&feature=related
    VIDEO ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

    Ένα άλλο που με προβληματίζει είναι: Γιατί διαφημίζεται τις δωρεές σας;

    Καπετάν Μακρής. Αντί για φινάλε:
    http://omadeon.wordpress.com/2009/04/12/nazi-lie-causes-greek-travesty-of-justice/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο στον Αδωνη για την επιχειρηματολογία του αν και δεν ανήκω στον χώρο του !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ντρεπομαι που ατομα σαν και σενα κατεχουν βουλευτικη εδρα. Αυτα που πρεσβευει το ΛΑΟΣ ειναι αποκρουστικα. Ποτε δεν θα παρεις την ψηφο μου!! Θα ξυπνησει μια μερα ο ελληνικος λαος και θα καταλαβει με τι ειδους ναζιστικα κατακαθια εχει να κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επειδή ο Άδωνις αναφέρεται σε τρίτη θέση σε σχέση με το ΚΚΕ (πρώτη φορά στη μεταπολίτευση κλπ...) θα πρέπει να του θυμίσω ότι κάνει λάθος. Στις εκλογές του 1993 το ΚΚΕ ήταν τέταρτο:
    Νέα Δημοκρατία 2.711.241 39,30%
    ΠΑΣΟΚ 3.234.777 46,88%
    Πολιτική Άνοιξη 336.316 4,87%
    ΚΚΕ 313.087 4,54%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κ. Άδωνη. Με πιάνει θλίψη βλέποντας το επίπεδο όλων όσων αναρτούν υβριστικά σχόλια εναντίον σου ελλείψη αντίληψης κι επιχειρηματολογίας από μέρους τους. Θλίβομαι δε επειδή ως Έλληνες κι αυτοί, συνδιαμορφώνουν, ψηφίζοντας, το μέλλον της Ελλάδας στο οποίο θα ζήσουν και τα δικά μου παιδιά.
    Δυστυχώς ο στόχος των Μ.Μ.Ε. επετευχθη με πλήρη επιτυχία. Κατάφεραν να κάνουν πλύση εγκεφάλου στο μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων. Οι περισσότεροι σας θεωρούν ακραίους, φασίστες, πατριδοκάπηλους και αχρείους. Μέχρι σήμερα όλοι εκείνοι που λένε κάτι τέτοιες ασυναρτησίες όταν τους ζήτησα να επιχειρηματολογήσουν στο γιατί σας χαρακτηρίζουν μ΄ αυτόν τον τρόπο έμεναν και οι ίδιοι άφωνοι από τη διαπίστωσή τους ότι δεν ήξεραν το γιατί κι ότι όσο και να έψαχναν να βρουν κάτι να πουν η φαρέτρα τους ήταν κενή επιχειρημάτων.
    Γιατί η Ελλάδα κατάντησε χώρα που το αυτονόητο θα πρέπει να συνοδεύεται από διδακτορική διατριβή;
    Γιατί οι Έλληνες δεν μπορούν να καταλάβουν ότι χάσαμε ήδη την Ελλάδα;
    Γιατί κάποιος θεωρείται Εθνικιστής (με την κακή έννοια του όρου) όταν αναρτά στο μπαλκόνι του την Ελληνική σημαία σε περιόδους που δεν υπάρχει Εθνική Εορτή; Αν κάποιοι ντρέπονται για την Ελλάδα γιατί δεν φεύγουν να πάνε στην Σομαλία; και λέω για την Σομαλία γιατί αυτοί είναι που έχουν τη διάθεση να βοηθήσουν (με το υστέρημα των άλλων ) τον κάθε σομαλό λαθρομετανάστη και αυριανό νταβατζή και προμηθευτή ναρκωτικών των παιδιών του.
    Γιατί είναι αναχρονιστικός και γραφικός εκείνος που θέλει τα παιδιά του να κάνουν προσευχή στο σχολείο τους;
    Γιατί θα πρέπει να μην κάνει προσευχή το δικό μου παιδί επειδή οι αλλοδαποί συμμαθητές του δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι;
    Γιατί φταίω εγώ και η επιχείρησή μου για το θάνατο του μικρού Αλέξη και μου την καταστρέφουν;
    Γιατί μπροστά στην ελπίδα να με βολέψει ο τάδε και δείνα γνωστός που ξέρει τον κουνιάδο της αδελφής της ξαδέρφης του κουμπάρου του φίλου του τάδε βουλευτή του τάδε κόμματος εξουσίας ψηφίζω εκείνους που δεν πιστεύω, λόγω ανάγκης, θα πρέπει προκειμένου να δικαιολογήσω στον εαυτό μου τον εαυτό μου να ρίχνω λάσπη αναθεματισμούς και αφορισμούς σε όλους όσους δεν βοηθάν στην πραγματοποίηση αυτής της ελάχιστης ελπίδας μου;

    κ. Γεωργιάδη θαυμάζω την ευφυία σας και τις γνώσεις σας κι εύχομαι ολόψυχα να έρθει μία μέρα που όλα τα κόμματα θα έχουν στις τάξεις τους, υποψηφίους σαν και σας.
    Καλή επιτυχία στον αγώνα σας.

    Ένας συγγραφέας άγνωστος φίλος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΤΟΣΟ ΕΣΥ , ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ...ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.
    ΕΚΕΙ[ΜΥΚΟΝΟ] ΕΝΔΗΜΕΙ Η ΧΛΙΔΑ, Η ΠΑΡΑΚΜΗ, Η ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΠΡΟ.

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ , ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΑΤΕ ΕΞΩ;
    ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ;
    ΜΟΝΑΞΙΑ;
    ΒΡΑ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Ανωνυμος 12:53
    Αλήθεια τις γνωρίζεις; Φενετε εκει στην αριστερα σας κανουν ειδικο μαθημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για να πάψουμε να υποφέρουμε από τις τσιρίδες του: Κανένα λευκό! Υπάρχουν πολλά ψηφοδέλτια για να ψηφίσουμε, ώστε να μειώσουμε το ποσοστό της Καμπότζης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. άσε μας ρε Άδωνι φασίστα με την απαίσια τσιριχτή φωνή. Απορώ πως υπάρχουν γυναίκες που πάνε με τέτοιυς τύπους, τους παντρεύονται κ κάνουν κ παιδιά! Κανονικά θα πρεπε να σαι της καρπαζιάς αδερφέ. Φυσικά κ δεν θα ψηφίσω κανέναν κ αχρείος είσαι κ φαίνεσαι κ υποκριτής γιατί ενώ είσαι συντηρητικός κ θρήσκος έκανες παιδί εκτός γάμου με κάποια που δεν είχε πάρει καν διαζύγιο κ την οποία στη συνέχεια προώθησες στην tv να παρουσιάσει το 1 από τα πιο trash reality που έχουν υπάρξει. Άσε που δεν αφήνεις κανάλι για κανάλι ενώ παρουσιάζεις κ δική σου εκπομπή. Αλήθεια γιατί δεν γινόσουν παρουσιαστής αφου γουστάρεις τόσο τον φακο;
    Δεν θα ψηφίσω γιατί κανείς σας δεν αξίζει την ψήφο μου. Είστε όλοι ψευτες, κλέφτες, υποκριτές κ παρτάκηδες. Κανείς δε νοιάζεται που ο Έλληνας πεινάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση