GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπεύθυνες προτάσεις και όχι μεγάλα λόγια και ανέξοδες υποσχέσεις...

Tου Μάξιμου Χαρακόπουλου* Με ευθύνη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εδώ και μήνες η χώρα είχε μπει σε μια μακρά προεκλογική περίοδο. Η εκπε...

Tου Μάξιμου Χαρακόπουλου*

Με ευθύνη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εδώ και μήνες η χώρα είχε μπει σε μια μακρά προεκλογική περίοδο. Η εκπεφρασμένη απόφαση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ να εκβιάσει πρόωρες εκλογές χρησιμοποιώντας ως όχημα για την επίτευξη αυτού του σκοπού την προεδρική εκλογή του προσεχούς Μαρτίου, το εκθέτει στα μάτια κάθε σοβαρού και σκεπτόμενου πολίτη, καθώς δεν διστάζει να εμπλέξει τον κορυφαίο θεσμό σε κομματικά παιχνίδια.
Σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο, οι κυβερνήσεις εκλέγονται από το λαό για μια ορισμένη θητεία, στην οποία καλούνται να υλοποιήσουν το πρόγραμμα που έτυχε της επιδοκιμασίας του εκλογικού σώματος. Και η αντιπολίτευση, μείζων και ελάσσονα, ασκεί...

το έργο της με εποικοδομητική κριτική που συνήθως συνοδεύεται από υπεύθυνες προτάσεις. Δυστυχώς, στην Ελλάδα αυτά είναι… ψιλά γράμματα. Έτσι την επομένη των εκλογών, η αξιωματική αντιπολίτευση έσπευσε να ζητήσει εκ νέου προσφυγή στις κάλπες.
Τις τελευταίες μέρες εντάθηκε η σεναριολογία των εκλογών. Σε μια χώρα που δεν φημίζεται για την αποτελεσματικότητα της δημόσιας διοίκησής της, η εκλογολογία αναμφίβολα ενισχύει την εμφάνιση παραλυτικών φαινομένων στη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού. Υπό αυτή την έννοια δεν μπορούσε παρά να κοπεί άμεσα ο γόρδιος δεσμός των εκλογών με την προκήρυξή τους. Η χώρα οδεύει πλέον σε εκλογές, στις οποίες ας ευχηθούμε να κατισχύσει η αντιπαράθεση με επιχειρήματα και όχι η ανούσια συνθηματολογία στην οποία μέχρι σήμερα έχει αναλωθεί η αντιπολίτευση. Οι πολίτες αναμένουν υπεύθυνες προτάσεις, σχέδιο για την αντιμετώπιση της διεθνούς οικονομικής κρίσης και όχι μεγάλα λόγια και ανέξοδες υποσχέσεις. Είναι ώρα κρίσιμων αποφάσεων για τον τόπο. Είναι ώρα ευθύνης για όλους μας».

*Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας της Βουλής, Βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας.

29 σχόλια

  1. Το διεθνές ενδιαφέρον προκάλεσε το διάγγελμα και η χθεσινή εξαγγελία πρόωρων εκλογών, από τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης προβαίνουν σε πολιτικές και οικονομικές αναλύσεις για την Ελλάδα κάνοντας αναδρομές στην έως σήμερα πορεία της κυβέρνησης, ενώ κάποια από αυτά προβλέπουν ήττα της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές.

    Με τον τίτλο "Ο Ελληνας πρωθυπουργός προσφεύγει σε εκλογές-εξπρές" το BBC κάνει μια αναδρομή... εξπρές στα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης της Ν.Δ.
    "Η κυβέρνηση έχει πληγεί από μια σειρά οικονομικών σκανδάλων, ενώ οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές έπληξαν επίσης τη δημοτικότητά της" αναφέρει το BBC, που ακολούθως αναφέρεται στην παραίτηση Γ. Μανώλη, στην υπόθεση Παυλίδη, στις παραιτήσεις δύο υπουργών για την υπόθεση Βατοπεδίου, αλλά και στις παραιτήσεις του Β. Μαγγίνα (για την απασχόληση ανασφάλιστων μεταναστών) και Σ. Τσιτουρίδη (για την υπόθεση των ομολόγων).
    Το BBC κάνει, επίσης, μια σύντομη αναφορά στα επεισόδια του Δεκεμβρίου του 2008, αλλά και στη χθεσινή βομβιστική επίθεση στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

    "Ελλάδα: Ο πρωθυπουργός προκηρύσσει εκλογές, αναζητώτας 'νωπή λαϊκή εντολή' " είναι ο τίτλος που δίνουν οι New York Times στην ανταπόκριση της δημοσιογράφου της από την Αθήνα.
    "Ο Κ. Καραμανλής... που βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για ευνοιοκρατία και με κατακραυγή για τους κυβερνητικούς χειρισμούς κατά τις δασικές πυρκαγιές του προηγούμενου μήνα δεν ανακοίνωσε την ημερομηνία των εκλογών..." σημειώνει η εφημερίδα, προσθέτοντας πως "ορισμένοι αναλυτές χαρακτηρίζουν την κίνησή του ως ριψοκίνδυνη". προκηρύσσει πρόωρες εκλογές" επιλέγουν για τη δική τους ανταπόκριση από την ελληνική πρωτεύουσα οι Financial Times. H εφημερίδα εστιάζει σε οικονομικά θέματα, σημειώνοντας πως η Ελλάδα "έχει ήδη δανειστεί από τις διεθνείς αγορές περισσότερα από 50 δισ. ευρώ προκειμένου να χρηματοδοτήσει το έλλειμμα του προϋπολογισμού της, που φέτος αναμένεται να ξεπεράσει το 7% του ΑΕΠ της.

    Αντιμέτωπη με μια έλλειψη ρευστότητας η κυβέρνηση καθυστερεί την καταβολή εισφορών και συντάξεων, καθώς και την πληρωμή προμηθειών" σημειώνουν οι FT. Αναφέρονται, επίσης, στις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι "η Νέα Δημοκρατία θα χάσει τις εκλογές με μεγάλη διαφορά... Ωστόσο οι Σοσιαλιστές υπό τον Γ. Παπανδρέου, πρώην υπουργό Εξωτερικών, μπορεί να μην κατορθώσουν να αποκτήσουν αυτοδυναμία".

    "Οι περισσότεροι αναλυτές συμφωνούν πως είναι απίθανο για την κυβέρνηση να επανεκλεγεί" σημειώνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Dow Jones Newswire, προσθέτοντας πως "τον τελευταίο χρόνο η κυβέρνηση έχει δει τα ποσοστά αποδοχής της να υποχωρούν, εξαιτίας της λαϊκής δυσαρέσκειας για την οικονομική της πολιτική, μια σειρά σκανδάλων και, πιο πρόσφατα, τη διαχείριση των καταστρεπτικών πυρκαγιών στην Αθήνα".

    ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΡΑΖΕΙ...
    ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΕΛΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα στην ΑΓΡΟΓΗ (υπάγεται στο ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ) με προγενέστερη ημερομηνία με τις βρόμικες διαδικασίες των επιτροπών και χωρίς διαφάνεια,προκειμένου να βολευτούν τα γαλάζια γαιδούρια
    ΝΤΡΟΠΗ.
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;
    ΘΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ;
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΣΕΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η 4η Οκτώβρη είναι η ημερομηνία που ο θείος Καραμανλής, από την ΕΡΕ της αντιπαροχής, των "δέντρων που ψήφιζαν", του "Τριανταφυλλίδη" και του "ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο", ίδρυε - το 1974 - τη Νέα Δημοκρατία.

    Εξαρχής υπήρξε το κόμμα του μεγάλου κεφαλαίου, που έκλεισε την πρώτη του διακυβέρνηση με την επανεισδοχή στο ΝΑΤΟ, με ένα ευρύ αντεργασιακό οπλοστάσιο και με τους Κουμή - Κανελλοπούλου να κείτονται δολοφονημένοι. Στη συνέχεια αυτής της διαδρομής, η "απαλλαγή" που έταζε ο Μητσοτάκης εκδηλώθηκε με τη μορφή του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, με την εμπέδωση του όρου "διαπλοκή", με την οικονομική πολιτική του "0%+0%" και με τη δημοκρατία να κείται δίπλα στο πτώμα του Τεμπονέρα.

    Ο Καραμανλής ο νεότερος...

    ...εμφανίστηκε με την ταμπέλα της "επανίδρυσης", της "σεμνότητας και ταπεινότητας". Αλλά, προς θλίψη αυτών που μέχρι και χτες τον προσφωνούσαν "λέοντα του Βουκουρεστίου" (Απογευματινή) και τον καλούσαν να συνεχίσει να κυβερνά "με την πυγμή και την τρέλα του αποφασισμένου" (Καθημερινή), εκείνος, οδηγήθηκε να τερματίσει τη δεύτερη θητεία του στα μισά.

    Επιβεβαιώνοντας, κι έτσι, πόσο δίκιο είχαν όταν χαμογελούσαν ειρωνικά όσοι τον άκουγαν να ισχυρίζεται, ότι,επί των ημερών του (οι μέρες της Siemens, του Βατοπεδίου, του Παυλίδη, του ξεπουλήματος της "Ολυμπιακής", των υποκλοπών, του ξαναμοιράσματος της Ελλάδας στους εργολάβους - καναλάρχες και των 28 δισ. στους τραπεζίτες, σε μια χώρα 2,5 εκατομμυρίων φτωχών)...

    ...δεν θα ήταν οι "νταβατζήδες" που θα διοικούσαν τον τόπο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ
    Εμείς δεν είμαστε σαν τους Νεοδημοκράτες.
    Άστους αυτούς να δουλεύουν και εμείς θα τους κάνουμε κριτική.
    Εξάλλου όλοι ξέρουμε ότι λάθη δεν κάνουν μόνο οι πεθαμένοι και οι πασόκοι.
    Και είναι προφανές γιατί.
    Γιατί δεν δουλεύουν.
    Το ότι ΜΑΣ δουλεύουν, πάντως, δεν θεωρείται επίσημη εργασία.
    Γι’ αυτό, μην μας ρωτάτε για το σχέδιό μας για την οικονομία.
    Είναι δικό μας, κατά-δικό μας και το κρατάμε για τον εαυτό μας.
    Μην ρωτάτε λεπτομέρειες, να μας έχετε εμπιστοσύνη, αλλοίμονο.
    Εμείς ΔΕΝ είμαστε για συγκεκριμένα πράγματα, εμείς είμαστε για ΝΕΑ οράματα, ΝΕΕΣ ιδέες, ΝΕΑ σχέδια, ΝΕΑ προγράμματα, και πάει λέγοντας.
    Φαντασία στο φούλ.
    Εμείς έχουμε μυαλό, δεν είμαστε χειρώνακτες.
    Εμείς είμαστε για να σκεπτόμαστε, δεν είμαστε για να δουλεύουμε.
    Τίποτε συγκεκριμένο βέβαια αλλά αυτό δεν έχει σημασία.
    Οι χαζοί μόνο ΜΟΝΟ μιλάνε συγκεκριμένα.
    Οι έξυπνοι μιλάνε αόριστα, θεσμικά, υπεράνω, conceptually, πώς να στο πω στα Ελλήνικος.
    Εάν μας ξαναρωτήσεις για αυτά τα συγκεκριμένα, πως τα είπες, θα σου κόψω την καλημέρα!
    Σε προειδοποίησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ, ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ,ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΕΤΣΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ.ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ,ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ Η ΣΑΥΡΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΚΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ,ΧΩΡΙΣ ΕΣΥ ΝΑΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.ΤΗΝ ΠΕΤΑΣ ΣΤΟ ΛΕΠΤΟ .ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΤΑΞΕ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ .....!!!!!
    Να θες να αγιάσεις και να μην μπορείς είναι αυτός ο Τζέφρεϊ!
    Είπαμε ρε παιδιά, να κάνει κάποιος σαρδάμ, λογικό είναι, αλλά τέτοιο σαρδάμ;;;
    Είναι δυνατόν σοβαρός άνθρωπος, και δει "εν δυνάμει πρωθυπουργός", να μιλάει σε κεντρική προεκλογική ομιλία, και να λέει "Δίνουμε όλοι το παρών την Κυριακή στις κάλτσες"!!;;;!!!;;;
    Αυτό πια ξεπερνά τα όρια του γλωσσικού λάθους!
    Ο Σημίτης για παράδειγμα, έκανε σαρδάμ, διότι λόγω της γερμανικής παιδείας που έχει, σκεφτόταν στα γερμανικά. Μέχρι να τα μεταφράσει ο εγκέφαλος, δεν ήταν δύσκολο να γίνει η "πατάτα".
    Άλλο το σαρδάμ όμως, κι άλλο να πει κάποιος τις κάλπες, κάλτσες!!!
    Αυτό δείχνει διανοητική καθυστέρηση!!! Δείχνει ότι μας δουλεύει ο άνθρωπος!
    Δείχνει ότι άλλα διαβάζει, άλλα καταλαβαίνει, κι άλλα λέει! Εκτός κι αν στο κείμενο που διαβάζει έγραφε kalpes ή kaltses και μπερδεύτηκε. Πρέπει να είναι η μεγαλύτερη πολιτική "παπαριά" που έκανε ποτέ κάποιος.
    Αλλά επαναλαμβάνω, δεν πρόκειται για ένα απλό σαρδάμ. Πρόκειται για φανερή πια έλλειψη διανοητικής ακεραιότητας!
    Σε αργκό “χάνει λάδια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το μπούλο ρε!

    Παυλιδοειδή καθάρματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα στην ΑΓΡΟΓΗ (υπάγεται στο ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ) με προγενέστερη ημερομηνία με τις βρόμικες διαδικασίες των επιτροπών και χωρίς διαφάνεια,προκειμένου να βολευτούν τα γαλάζια γαιδούρια
    ΝΤΡΟΠΗ.
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;
    ΘΑ ΑΝΕΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΑ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ;
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΣΕΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλω να γίνω πρωθυπουργός όχι για μένα βρε παιδιά, ούτε για τη φουκαριάρα τη μανούλα μου.
    Για το φτωχό λαό τα κάνω όλα.
    Γι’ αυτό κάνω συσκέψεις με μεγαλοκαρχαρίες επιχειρηματίες, προσπαθώ να τους πείσω να ρίξουν την ακρίβεια. Φαντάσου πόσο αγαπάω το φτωχό λαό, που μάχομαι για τα συμφέροντά του ακόμη και όταν πρωθυπουργός είναι ο αντίπαλός μου.
    ‘Ετσι είμαι εγώ, αλτρουιστής φούλ.
    Σοβαρά, δεν με πιστεύετε;
    Τι εννοείτε δηλαδή, γιατί ήταν ΜΥΣΤΙΚΗ η συνάντηση;
    Τι θέλατε, να το μάθει εκείνος ο παλιοχαρακτήρας ο Βενιζέλος και να με κατηγορήσει ότι κάνω μυστικές συμφωνίες;
    Εγώ είμαι σπαθί, δουλεύω μόνο για το λαό.
    Δύο τέτοιους έφτιαξε ο Θεός, εμένα και ένα άλλο, τον Τσε Γκεβάρα αλλά πέθανε.
    Τώρα έχω μείνει μόνο εγώ.
    Βίβα λα ρεβολουθιόν, αμέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ζήτησε ο κύριος νερομπούρδας δημοσίως από τους πολίτες να τον κρίνουν με βάση όσα έχει κάνει ως Υπουργός Παιδείας, ως Υπουργός Εξωτερικών και γενικότερα σύμφωνα με τα πεπραγμένα του στον δημόσιο βίο, ως μέλος των κυβερνήσεων του πατέρα του και του Σημίτη.
    Το αυτονόητο δηλαδή, περίφημα.
    Φυσικά και σε αυτή τη βάση τον κρίνουμε!
    Για τους χορούς που έριχνε με τον Ισμαήλ Τζεμ υπό αμερικανικές εντολές.
    Για τις προτάσεις περί καλλιέργειας κάνναβης στα μπαλκόνια μας.
    Για το μεγαλόπνοο σχέδιο περί ανασφάλιστης εργασίας των νέων.
    Για τις επιλογές συνεργατών τύπου Ματσούκα και Καραχασάν.
    Για τη μουγκαμάρα στην προδοσία του Οτσαλάν.
    Για τη μουγκαμάρα στη ληστεία του Χρηματιστηρίου.
    Για τη συμφωνία του στο σχέδιο Ανάν που θα καταδίκαζε την Κύπρο.
    Για τη μουγκαμάρα στο πλιάτσικο στα χρόνια του Σημίτη.
    Για το ότι παρακαλούσε τους σκαπιανούς να δεχθούν το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια (που ευτυχώς δεν δέχθηκαν).
    Για τη μουγκαμάρα στο σκάνδαλο της «Siemens».
    Και βεβαίως, για τις βόλτες με το ποδήλατο και τόσα άλλα σπαρταριστά επεισόδια και ατέλειωτα σαρδάμ.
    Για όλα σε κρίνουν οι πολίτες Γιωργάκη.
    Όχι όλοι βέβαια, μόνο όσοι δεν έχουν θολωμένο το μυαλό, επειδή το παιδί τους το διόρισε ο πατέρας σου στο δημόσιο.
    Πάει να μας τρελάνει ο γιός της κυρίας Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Υποκριτή μουσίτσα Γιωργάκη, οι πληγές που μας αφήσατε είναι βαθειές και τώρα κάνετε τον κινέζο.
    Σκάνδαλα είναι ο παυλίδης, ο ζαχόπουλος και οι υποκλοπές;
    Πιπιλάτε συνεχώς την ίδια βαρετή καραμέλα για υποτιθέμενα σκάνδαλα, ποιοι εσείς που δώσατε πραγματικό νόημα στη λέξη.
    Μιλάμε για δισεκατομμύρια, όχι πασατέμπο.
    ΕΧΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.
    Στο σπίτι του κρεμασμένου ΔΕΝ μιλάνε για σχοινί ρε παλιάνθρωποι.
    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΑΠΟ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΚΛΑΠΗΚΕ ΜΟΝΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. ΤΑ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ, ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ 110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ (38 ΤΡΙΣ ΔΡΧ). Ενάμισι εκατομμύριο ανύποπτοι μικροεπενδυτές έχασαν τις οικονομίες τους μετά από τις άμεσες και έμμεσες προτροπές υπουργών και του ίδιου του Σημίτη. Τα παπαγαλάκια των νταβατζήδων διαφήμιζαν τις μαγειρεμένες αποδόσεις του Χρηματιστηρίου, ενώ ο διορισμένος από το Σημίτη στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Σταύρος Θωμαδάκης έδινε εγκρίσεις μετοχικού κεφαλαίου σε όλους τους επιχειρηματίες, χωρίς κάν να ελέγχει τι είχαν κάνει με τα προηγούμενα λεφτά που είχαν βουτήξει. Το χρηματιστήριο έγινε μέχρι και «κόμμα» στις εκλογές του 2000, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε ως προεκλογικό σημάδι της "ισχυρής οικονομίας" των κυβερνήσεων Σημίτη. Διαφημιστικά σποτ προκαλούσαν τους Έλληνες να επενδύσουν τα χρήματά τους στα σίγουρα κέρδη των εισηγμένων και τα παπαγαλάκια των μέσων παραπληροφόρησης, ανταγωνίζονταν ποιος θα σε πρωτο-παραμυθιάσει. Όταν το 2000 είχε επέλθει η καταστροφή και ρωτήθηκε ο Σημίτης τι θα γίνει με τους κατεστραμμένους, αυτός απάντησε «άς πρόσεχαν».
    και σαν να μην έφταναν όλα αυτά:
    ***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΕΚΑ (Δημόσια Επιχείρηση Κρατικών Αξιών): Για να κερδίσει τις εκλογές του 2000 ο Σημίτης δεν ήθελε να πέσει το χρηματιστήριο. Διόρισε δικούς του ανθρώπους στην εταιρία διαχείρισης των ασφαλιστικών ταμείων και τους έβαλε να αγοράζουν υπερτιμημένες μετοχές. Βέβαια, ακριβώς ΜΕΤΑ αφού κέρδισε τις εκλογές το Χρηματιστήριο κατέρρευσε και τα ασφαλιστικά ταμεία καταστράφηκαν.
    Λίγη τσίπα δεν έχεις παλιάνθρωπε αλήτη Γιωργάκη;
    Αλλά τι τσίπα να περιμένεις από ένα Παπαντρέου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

    – ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ

    "Σοσιαλιστές "σε Βασιλικές Βίλες....

    "Σε βίλα-«παλάτι» στο Πόρτο Χέλι πέρασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Ακης Τσοχατζόπουλος μαζί με την οικογένειά του, σε μια κατοικία όπου το ενοίκιο για μία ημέρα διαμονής κοστολογείται στα 1.500 ευρώ. Είναι το σπίτι στο οποίο φιλοξενήθηκαν πέρυσι τα νεότερα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας.πορεί σύμφωνα με τους τοπικούς κτηματομεσίτες να χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να γίνει έστω και για λίγο καιρό γείτονας του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει εκμισθώσει ένα ακίνητο ανάλογης χλιδής λίγα μέτρα πιο πέρα από τη βίλα που νοίκιασε ο πρώην υπουργός για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές του, αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο. Μπορεί ο ίδιος να διατείνεται ότι ήταν φιλοξενούμενος, οι κτηματομεσίτες της περιοχής πάντως επιμένουν ότι πλήρωσε κανονικά 33.000 ευρώ για τις είκοσι δύο ημέρες διαμονής του. "

    papatzides

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΤE ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔHΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    Τα μαϊμού γκάλοπ του Μπόμπολα και του Λαμπράκη δεν τα πιστεύει κανένας πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ; ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ;
    ΠΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΡΕΣΘΕΙ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ;
    Όποιος ξαναψηφίσει το Γιωργάκη και την πράσινη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;
    ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.
    Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;
    ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;
    Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank,
    ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα,
    ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα,
    ο Γεράρδος του Πλαίσιου,
    ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα,
    ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία,
    ο Βασιλάκης της Aegean,
    ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και
    ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;
    ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;
    Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην χάνετε τον Γιώργο Τράγκα αυτές τις μέρες.
    Είναι θεά, ο Γιώργης. Το τι σούρνει στον Κουρασμένο δεν λέγεται.
    "Στριγγάτοι πάμε στις εκλογές, αγορίνα μου. Μας πήραν τα πανταλόνια και τα σώβρακα. Πω, πω, τι λουγκρίαση είναι αυτή!"
    Ολος ο Real είναι μόνος του, ο Γιώργης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΙΖΕΝΣ ΠΑΣΟΚ.

    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΓΕΙΤΟΝΑΣ. ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ. ΜΑΝΤΕΛΗΣ. ΒΕΡΕΛΗΣ ΜΑΝ, ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Στελέχη ΟΤΕ:
    Γιώργος Σκαρπέλης πρώην γεν. διευθυντής ΟΤΕ.
    Δημήτρης Παπούλιας πρώην πρόεδρος ΟΤΕ.
    Ευάγγελος Κυριαζής πρώην διευθυντής ΟΤΕ.
    Γιώργος Χρυσολούρης πρώην διευθύνων σύμβουλος.
    Γιώργος Ορφανός πρώην μέλος ΔΣ ΟΤΕ, εκπρόσωπος εργαζομένων ΠΑΣΚΕ, Κωνσταντίνος Γκόγκας πρώην διευθυντής κέντρων.
    Βασίλης Τσακωνιάτης διευθυντής διαχείρισης δικτύου.
    Βασίλης Κούτρης πρώην διευθυντής δικτύων.
    Αθανάσιος Γρεβενίτης πρώην γεν. διευθυντής λειτουργιών.
    Χρήστος Καζαντζής πρώην γεν. διευθυντής χρηματοοικονομικών.

    ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ:
    Δημήτρης Νέγρης πρώην αντιπρόεδρος του Οργανισμού Προώθησης Εξαγωγών. Αλέξανδρος Λέτζας επιχειρηματίας. Γιώργος Καλβής επιχειρηματίας. Σάββας Γιαννακάκης επιχειρηματίας. Βασίλης Τυρογαλάς επιχειρηματίας.
    Αθανάσιος Ράμμος χρηματιστής. Νίκος Δεβλέτογλου χρηματιστής. Στυλιανός Δίος επιχειρηματίας. Ηλίας Πιτταούλης επιχειρηματίας. Μιχάλης Βόγιας επιχειρηματίας. Γιώργος Γενναίος οδηγός Σ. Δίου και συνεργάτης Θ. Τσουκάτου.
    Φώτης Γενναίος.
    Γιώργος Χριστογιάννης.
    Θεόδωρος Βόσσος.
    Παναγιώτης Χαραμής.
    Παναγιώτης Παπούλιας.
    Σοφία Αραβοσίτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Ο ΛΙΑΠΗΣ...ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ...ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...
    TO HELL ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ .....!!!!!
    Να θες να αγιάσεις και να μην μπορείς είναι αυτός ο Τζέφρεϊ!
    Είπαμε ρε παιδιά, να κάνει κάποιος σαρδάμ, λογικό είναι, αλλά τέτοιο σαρδάμ;;;
    Είναι δυνατόν σοβαρός άνθρωπος, και δει "εν δυνάμει πρωθυπουργός", να μιλάει σε κεντρική προεκλογική ομιλία, και να λέει "Δίνουμε όλοι το παρών την Κυριακή στις κάλτσες"!!;;;!!!;;;
    Αυτό πια ξεπερνά τα όρια του γλωσσικού λάθους!
    Ο Σημίτης για παράδειγμα, έκανε σαρδάμ, διότι λόγω της γερμανικής παιδείας που έχει, σκεφτόταν στα γερμανικά. Μέχρι να τα μεταφράσει ο εγκέφαλος, δεν ήταν δύσκολο να γίνει η "πατάτα".
    Άλλο το σαρδάμ όμως, κι άλλο να πει κάποιος τις κάλπες, κάλτσες!!!
    Αυτό δείχνει διανοητική καθυστέρηση!!! Δείχνει ότι μας δουλεύει ο άνθρωπος!
    Δείχνει ότι άλλα διαβάζει, άλλα καταλαβαίνει, κι άλλα λέει! Εκτός κι αν στο κείμενο που διαβάζει έγραφε kalpes ή kaltses και μπερδεύτηκε. Πρέπει να είναι η μεγαλύτερη πολιτική "παπαριά" που έκανε ποτέ κάποιος.
    Αλλά επαναλαμβάνω, δεν πρόκειται για ένα απλό σαρδάμ. Πρόκειται για φανερή πια έλλειψη διανοητικής ακεραιότητας!
    Σε αργκό “χάνει λάδια».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ; ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΤΕ ΚΥΡΙΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και να που πάμε σε εκλογές!Εκεί που τα δάκρυα για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό έρρεαν ποτάμι και το μακρύ μακρύ τους χέρι είχε μπεί για καλά στην τσέπη μας για να σωθεί ο τόπος,να εκατομμύρια ευρώ πεταμένα για να παιχθεί η παράσταση των εκλογών!Σε τί ποντάρει άραγε ο Καραμανλής; Μήπως στο γούρι των πυρκαγιών;Ποιος ξέρει ,αφού μάλιστα μετά την καταστροφή του 2007 σαν ηλίθιοι τον επανεκλέξαμε πανηγυρικά!
    Προφανώς ο Καραμανλής προβλέπει οτι τα πράγματα μετά από 6 μήνες θα είναι πολύ χειρότερα από ότι τώρα και σηκώνει τα χέρια,μη θέλοντας να αναλάβει την ευθύνη γι αυτό που του έχει ζητηθεί από τους Ευρωπαίους κολλητούς του.Εννοείται πως ποντάρει στο ότι το ΠΑΣΟΚ , δεν είναι προετοιμασμένο να πάρει τη σκυτάλη και να κυβερνήσει παίρνοντας σκληρά μέτρα και απογοητεύοντας αμέσως τούς ψηφοφόρους του.Τζογαδόρικη κίνηση που βλέπει σε βάθος χρόνου την υπόθεση εξουσία και δεν γατζώνεται σε μια χαμένη υπόθεση με προοπτική την απόλυτη συντριβή.Είναι φανερό οτι στις δοσμένες συνθήκες ο πρωθυπουργός προτιμάει την αντιπολίτευση από την πρωθυπουργία.Οσο για το καλό της χώρας ας το αφήσουμε καλύτερα στούς εντελώς αφελείς, γιατί οι άλλοι δεν ψήνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ
    ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ.. (ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ) ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΖΩΑ !!!
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΑΛΗΤΗ.

    Τι είπε ο Πάγκαλος στον αέρα;

    Έβρισε με την λέξη που... ξέρουν ακόμη και οι ξένοι!
    Είναι δυνατόν να ακούγονται τέτοιες λέξεις στον αέρα και να μην λέει κανείς τίποτα; ι είπε ο πρώην υπουργός ρε παιδιά; Ήταν στον...real fm και στην εκπομπή της Πυργιώη, όταν ακούστηκε να λέει" Ας παραδεχτούν ότι έκαναν...."
    Ποια λέξη ξέρουν ακόμη και οι πέτρες; Απίστευτο!

    Αναρτήθηκε από troktiko στις 1:56 μ

    ΚΑΛΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ.ΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ.ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ολοι τα ιδια σκατα ειστε,
    ντροπη σου να ριχνεισ τις ευθυνες αλλου.δεν ειμαστε χαζοι χαρακοπουλε οι ελληνεσ πολιτεσ.μην υποτιματε την νοημοσυνη μας.παρτε το χαμπαρι λαμογια ολα τα ωραια τελειωνουν για ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΑΡΟΥΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΜΩΡΕ ΨΩΡΟΚΟΥΤΑΒΟ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ. ΑΡΧΙΔΙ...
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ; ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΨΟΓΑ. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ Ε ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θα μας τρελάνουν με τον καταλληλότερο τους τον Καραμανλή οι δημοσκόποι και τα φερέφωνα της Δεξιάς.
    Και εξηγούμαι, γίνεται μια δημοσκόπηση ας πούμε με ένα τυχαίο αριθμό ερωτηθέντων, 1000 ατόμων.
    Με τις σημερινές προτιμήσεις των ερωτηθέντων, αλλά και παλαιότερα γιατί το ίδιο έργο παιζότανε πάντα από τότε που έγινε ο Καραμανλής πρωθυπουργός, αν και νομίζω αν θυμάμαι καλά και παλιότερα, με τις σημερινές λοιπόν προτιμήσεις στην πρόθεση ψήφου το Πασόκ στους χίλιους ερωτηθέντες παίρνει περίπου 310, η Δεξιά 260, το ΛΑΟΣ 75, το ΚΚΕ 80, ο Σύριζα 30, και πάει λέγοντας.
    Όμως αυτές οι απαντήσεις, προτιμήσεις αφορούν ποιο κόμμα θα ψηφήσεις, και οι ερωτηθέντες εδώ σε αυτό το ζήτημα είναι ειλικρινείς!
    Ας πάμε όμως και στο ερώτημα ποιον θεωρούν αυτοί οι κύριοι και κυρίες, καταλληλότερο πρωθυπουργό,……
    Από τους 310 του Πασόκ θα ψηφίσουν οι 305 τον Παπαννδρέου.
    Από τους 250Δεξιούς, οι 240 θα ψηφίσουν Καραμανλή
    Από τους 75 του ΛΑΟΣ, και οι 75 από μίσος στον Παπανδρέου, θυμόμαστε την δήλωση του Καρατζαφέρη ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ να ξανακυβερνήσει το Πασόκ, και οι 75 θα ψηφίσουν Καραμανλή.
    Από τους 80 του ΚΚΕ και οι 80 θα ψηφίσουν Καραμανλή, και αυτοί από μίσος κατά του Πασόκ, γιατί προς το παρών το Πασόκ είναι μπροστά τους στο δρόμο για την εξουσία και όχι η Δεξιά.
    Από τους 40 του Σύριζα οι 25 θα ψηφίσουν Καραμανλή και οι 15 Παπανδρέου, γιατί και αυτοί έχουν το ίδιο πρόβλημα με τους κουκουέδες.
    Έχουμε λοιπόν και λέμε 305+15=320 ψήφοι υπέρ Παπανδρέου., και 240+75+80+25=420 υπέρ Καραμανλή.
    Έτσι λοιπόν μας προκύπτει ο καταλληλότερος Καραμανλής, και όποιος αμφιβάλει ας το κουνήσει δεξιά και αριστερά να συνέλθει.
    Βέβαια όλοι που ψήφιζαν Καραμανλή για καταλληλότερο, το έκαναν την εποχή της παντοδυναμίας του, και όταν ήταν το πουλέν τους, αυτός που θα τους βολέψει, αυτός που θα είναι ο βράχος που θα θρυμματίζεται ο Παπανδρέου, ο άνθρωπος που εμποδίζοντας τον Παπανδρέου να δει εξουσία, ο κόσμος του Πασόκ θα τον βαρεθεί και θα σκορπιστεί επ’ ωφελεία τους, αλλά από ότι δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις , αυτός ο βράχος έχει σπάσει, δεν πάει άλλο, βρώμισε, και μόνο οι φανατικοί, αυτοί που δεν βλέπουν που πάνε τα τέσσερα τον θεωρούν ακόμη και τώρα ως καταλληλότερο, αλλοίμονο τους…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Πασοκ

    Χαμος εγινε και στην Ιπποκρατους και στην Μηλιωνη μετα την

    παραιτηση Καραμανλη μετα απο το πρεσσινγκ του δρ Κουτσουκου και των εντιμων πρασινοφρουρων!!

    Ο δρ Κουτσουκος ηρθε αργα το βραδυ στην Μηλιωνη και ολοι οι πρασινοφρουροι και ολα τα μωρακια σηκωθηκαν και τον χαιρετησαν...


    χαμος εγινε στο τζακσον στο φλοκαφε και σε ολη την Μηλιωνη!!

    Παει για σαρωτικη νικη και μεγαλη αυτοδυναμια το Πασοκ ειπε ο δρ Κουτσουκος!!

    Εχει ρευμα ο δρ Κουτσουκος υποψηφιος στην Β Αθηνας Πασοκ!!

    Με τη νικη!!

    Μακης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καθώς φαίνεται εσύ δεν πρόλαβες, όπως οι .. άλλοι...
    Γι αυτό σε μάρανε που η "εκλεγμένη για ορισμένο χρόνο", "κυβέρνηση", κατέρευσε κάτω από το βάρος της ίδιας της της ανικανότητας και διαφθοράς...
    Δεν το ξέρανε στο πασοκ αδερφέ, αλλοιώς να περιμένανε λιγάκι ακόμη, να μη μείνεις παραπονεμένος!...
    Αει στο διάλο, λαμόγια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΥΤΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ !!!

    123 δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες σε ταράτσα
    Νέα σημαντική επιτυχία σημείωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου στην πάταξη της μάστιγας των ναρκωτικών. Σύμφωνα με πληροφορίες άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας ύστερα από αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών, προχώρησαν σε κατ’ οίκον έρευνα σε οικία στην Βασιλική Ιεράπετρας, όπου εντόπισαν 123 δενδρύλλια ύψους..

    ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΗ ?
    ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΡΩΤΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση