GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι σχέδιο...

Από το http://pasok-eretria.blogspot.com/ . Αυτό είναι σχέδιο!!! Σα να μην έφτανε που ο κ Καραμανλής με την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώ...

Από το http://pasok-eretria.blogspot.com/
.
Αυτό είναι σχέδιο!!!
Σα να μην έφτανε που ο κ Καραμανλής με την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας το 2004 ουσιαστικά "κατάργησε" εκ των πραγμάτων τον ΑΣΕΠ, με την εισαγωγή της συνέντευξης και μέσω της απαξίωσής του, μας ανακοινώνει χωρίς καμία ντροπή το παρακάτω:

Ότι με την ανάληψη (λέμε τώρα...) της νωπής εντολής θα καταργήσει και το υπηρεσιακό συμβούλιο, έτσι ώστε οι μεταθέσεις και οι τιμωρίες να γίνονται πιο εύκολα...
Έχει σχέδιο πάντως! Αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς...

21 σχόλια

  1. Και προεκλογικές μετατάξεις στα Τελωνεία...



    Μέσα σε χρόνο ρεκόρ υπογράφτηκε και δημοσιεύθηκε μία σειρά μετατάξεων στα Τελωνεία της χώρας, οι οποίες έρχονται να συμπληρωθούν σε πολλές άλλες που είχαν προηγηθεί και σε ορισμένες περιπτώσεις είχαν χαρακτηριστεί και σκανδαλώδεις.

    Ανάμεσα στις μετατάξεις που φέρουν την υπογραφή του Θεσπρωτού Υφυπουργού Οικονομικών, όπως μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει με μία απλή ανάγνωση στα ΦΕΚ που δημοσιεύθηκαν στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, είναι και τέσσερις που αφορούν σε υπαλλήλους του Δήμου Ηγουμενίτσας.

    Ο ένας μάλιστα έχει προσληφθεί ως σχολικός φύλακας και από την θέση αυτή θα βρεθεί στον τελωνειακό σταθμό της Μέρτζιανης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΑΗΜΝΕΙΣΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ?.....Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ. 2. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ?...ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. 3. ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ...
    ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΔΟ ?...Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ. 4. ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΗΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ?....Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν υπάρχουν μόνον το βατοπέδι, οι υποκλοπές, οι άγονες γραμμές, τα ομόλογα, οι Ζαχόπουλοι και σια...
    Φωτεινή Ανδρέου, στην ΥΕΝΕΔ της χούντας και σήμερα Φωτεινή Πιπιλή... για να μην ξεχνιόμαστε!

    Με αφορμή το παραλήρημα της Φωτεινής Ανδρέου σήμερα στο mega και τις προσωπικές επιθέσεις στον Κ. Σκανδαλίδη, θυμηθήκαμε την ΥΕΝΕΔ…
    - Η Φωτεινή Πιπιλή και το χουντικό ιδεολόγημα
    Η Φωτεινή Πιπιλή (επί χούντας ονομαζόταν Ανδρέου) και το χουντικό ιδεολόγημα...
    Φωτεινή Ανδρέου στην ΥΕΝΕΔ επί χούντας.
    (ποιος ξέρει πόσες κατουρημένες ποδιές και πόσους λοχίες).
    Φωτεινή Πιπιλή στη Βουλή των Ελλήνων, τώρα, επί χούντας Καραμανλή.
    (Γνωστές οι κατουρημένες ποδιές, αλλά ούτε για λοχίες δεν κάνει πια...)
    Έχει κανείς απορίες σχετικά με το τι αντιπροσωπεύει ιδεολογικά η Νέα "Δημοκρατία";
    Μια Νέα Χούντα!
    Η χουντικιά κυρα-Τούλα λοιπόν, μας εξηγεί με νοσταλγία το "Ελληνοχριστιανικόν Ιδεώδες", δηλαδή το ιδεολόγημα της χούντας "πατρίς θρησκεία οικογένεια", και επιχειρεί την επαναφορά του στην πράξη.
    "Δεν συνεργάζονται" με τα άκρα, απλώς και μόνο επειδή οι ίδιοι... ΕΙΝΑΙ τα άκρα!
    Ενας Καρατζαφύρερ δηλαδή, αλλά στο πιο "λαμέ", στο "αστικότερο".
    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!!!
    Εκλογές και επαναφορά της δημοκρατίας στη χώρα αμέσως!
    Δίκες για όλους τους "βελούδινους" πραξικοπηματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

    ΕΝΑΣ ΄΄ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΣ΄΄ Δ.Υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρεεεεε μαλάκες Νεοδημοκράτες δεν είναι ανάγκη να ταλαιπωρείστε άλλο με τις χαζοαναρτήσεις σας, μας έχετε πείσει ρε μαλάκες πόσο χαζοβιόληδες είστε.
    Ρεεεε αρχιλαμόγια πάρτε τα γουβαδάκια σας, τον μπουχέσα σας Κωστάκη και δρόμο!!! Ρεεεε χαζοδεξιούλιδες οι κυβερνώντες από την παράταξή σας είναι μιζαδόροι, κομπιναδόροι, ανίκανοι, επικίνδυνοι, με αποτέλεσμα κάθε μέρα παραμονής τους στην εξουσία να διαλύουν την χώρα. Ρεεεεε χαζοβιόληδες μαλακοδεξιοί ξυπνάτε….. σας δουλεύει ο Κωστάκης και η παρέα του ρε κοθώνια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H ERETREIA

    EINAI TA "NEA PSARA"
    EKEI PHGAN ME TON KANARH OI ATROMHTOI PYRPOLHTES KOYTSOYKOI

    PROPAPI TOY DR KOYTSOYKOY POY PYRPOLHSE THN ND !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑΚΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ PRESS.ΒΡΙΖΟΥΝ, ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Η ΘΛΙΨΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΜΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΣΥΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΧΑΟΣ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 8%. ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΥΣΤΗΝΩ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ. ΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ.
    ΣΟΥΦΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΑΝΙ-ΜΑΝΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΗΓΕΤΗ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.
    ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΑΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ.
    ΟΠΟΙΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.
    ΤΟ PRESS-GR ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΤΡΥΠΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΠΟΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΤΗ ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΕΤΟΥΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΜΕ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Η ΔΕΞΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΣΥΡΤΑΡΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ.
    ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΖΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΠΑΥΛΙΔΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Ο ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήλθον, είδον και απήλθον...
    Υπέβαλε την παραίτηση του από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου των ΕΛΤΑ ο κύριος Σταμάτης Μαύρος, αφήνοντας ανεκπλήρωτες τελικά τις ενδόμυχες επιθυμίες των νεοδημοκρατών στα Ταχυδρομεία.
    Ούτε τετράμηνη σύμβαση εποχικού δεν πρόλαβε να κάνει.
    Μάλλον θα είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στο νομό Κυκλάδων.
    Δεν πρόκανε τελικά όμως να ολοκληρώσει τις εκδηλώσεις στα νησιά και να διαμορφώσει το προεκλογικό κλίμα υπέρ του.
    Η ξαφνική προκήρυξη των εκλογών σταμάτησε απότομα το έργο του... και οι προσδοκίες κάποιων έμειναν ανεκπλήρωτες.
    Τώρα κάποιοι άλλοι τρέχουν να ράψουν κοστούμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το πρώτο χειροκρότημα στη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού ακούστηκε όταν δήλωσε ότι δεν φεύγει. Τον χειροκρότησαν τα παριστάμενα κυβερνητικά στελέχη – χωρίς να είμαι σίγουρος ότι δεν χειροκρότησαν και κάποιοι δημοσιογράφοι. Κατανοητό! Ενα μεγάλο μέρος της παριστάμενης κρατικο-κομματικής νομενκλατούρας ανακουφίστηκε από την απάντηση του κ. Καραμανλή. Ηταν ένα ερώτημα που κανείς από τους παριστάμενους χειροκροτητές δεν θα τολμούσε να του θέσει κατά πρόσωπο.

    Αυτή, όπως και πολλές άλλες απαντήσεις από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού, διέλυσε αγωνίες που στοιχειώνουν σε υπουργικά και κομματικά γραφεία. Απάντησε σε απορίες που διατυπώνονται στα καφέ πέριξ της γνωστής κεντρικής πλατείας των Αθηνών. Ομως, πέρα από τις αγωνίες των πολιτικών υπάρχουν και τα προβλήματα των πολιτών· αυτά που δεν έφτασαν καν στα αυτιά του πρωθυπουργού.

    Για παράδειγμα,


    δεν ρωτήθηκε ο κ. Καραμανλής τι δεν έκανε σωστά μετά την Ηλεία, ώστε να μην καεί και η Αττική.


    Δεν εκλήθη να απαντήσει γιατί ενώ τα χρέη των νοσοκομείων αυξάνονται, η περίθαλψη των ασθενών χειροτερεύει.


    Δεν ρωτήθηκε τι σχέδιο υπάρχει για να μην καταστραφεί το κέντρο της Αθήνας σε κάποιον επόμενο «Δεκέμβρη».

    Πώς θα συμβιβαστεί μια περιοριστική πολιτική μισθών και εισοδημάτων με ένα κοινωνικό καζάνι που βράζει;

    Πολλές από τις ομιλούσες κεφαλές των παραθύρων ενθουσιάστηκαν στο πέρας της συνέντευξης. «Ηταν ηγετικός και δυναμικός» συμπέρανε η μία. «Εδωσε απαντήσεις», αποφάνθηκε η άλλη. «Επαιξε καλή μπάλα» σχολίασε εκείνη που χειρίζεται καλά και τα ποδοσφαιρικά. Η αλήθεια είναι ότι στο βήμα και στις συνεντεύξεις ο κ. Καραμανλής πάντα «παίζει καλή μπάλα». Μόνο που χρόνια τώρα η πολιτική παίζεται σε λάθος γήπεδο. Η συζήτηση που διημείφθη μεταξύ πρωθυπουργού και δημοσιογράφων μπορεί να αφορούσε το μέλλον εκείνων που παρίσταντο στη συνέντευξη –γι’ αυτό εξάλλου και χειροκρότησαν τόσες φορές– αλλά ελάχιστα αφορούσε όσους ήταν απ’ έξω. Για μία ακόμη φορά η πολιτική συρρικνώθηκε στη διαδικασία και δεν μπήκε στην ουσία. Η διαδικασία αφορά τις κινήσεις όσων μετέχουν στο παιγνίδι, ενώ η ουσία τα προβλήματα όσους βρίσκονται απ’ έξω. Η διαδικασία έχει να κάνει με την επόμενη μέρα του κ. Καραμανλή ή τις κοκορομαχίες για τα ψηφοδέλτια· η ουσία έχει να κάνει με την επόμενη μέρα των δασών που απέμειναν στην Αττική και την πολιτική που πρέπει να έχουμε για το περιβάλλον.

    Ακούμε πολλές φορές στα κανάλια ότι η πολιτική είναι μακριά από τις πραγματικές αγωνίες του κόσμου. Αυτό φαίνεται αληθές, αλλά πάλι πώς γνωρίζουν οι δημοσιογράφοι πόσο κοντά ή μακριά είναι οι πολιτικοί στα προβλήματα του τόπου; Μήπως τους ρώτησαν ποτέ γι’ αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού δε του κάθισε η υποψηφιότητα Ψινάκη, ο Γ. Καρατζαφέρης επιμένει με τηλεοπτικούς όρους, ροζ αποχρώσεις και φιλολαϊκά ερείσματα. Φημολογείται ότι υποψήφιος με το κόμμα του στη Μαγνησία θα είναι και ο πρώην Δήμαρχος Αλμυρού, κ. Σπύρος Ράππος. Αν δεν θυμάσαι ποιός είναι, ρώτα το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Έχει ασχοληθεί εκτενώς και επισταμένως με τις ροζ ιστορίες του. Ασχολήθηκε τόσο που η υπόθεση κατέληξε στα δικαστήρια. Έχει ρεύμα στη περιοχή ο (α)Ράππος, κυρίως στους βλάχους και στους παντρεμένους.

    Να πάρει ο «βαρβάτος» τα βίντεο του Τριανταφυλλόπουλου για να τα κάνει «χρήση» στην προεκλογική εκστρατεία του. Ειδικά εκείνο που είναι με το ΣΩΒΡΑΚΟ? Αυτός είναι ικανός (σαν και τον αρχηγό του) να μην αφήσει ούτε ΘΗΛΥΚΙΑ γάτα στον ΒΟΛΟ ?

    Zougla online - Πάλι στο κρεβάτι ο δήμαρχος
    Καζανόβα πρώην δήμαρχε Αλμυρού, και ξύλο έφαγες και ξεβράκωτο σε έβγαλε στον δρόμο ο απατημένος σύζυγος! Κάποια στιγμή θα την πάταγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι να απορείς με το θράσος των δεξιών και των παρατρεχάμενων καναλιών, ραδιοφώνων, εφημερίδων, θέλουν η προεκλογική αναμέτρηση να γίνει επί της οικονομίας, διότι εκεί κρίνουν ότι είναι το δυνατό τους σημείο.
    Ερώτημα θα περιλαμβάνεται στην συζήτηση και η προδοσία που διέπραξαν προδίδοντας ψευδώς την Ελλάδα μας στην ΕΟΚ, ότι έχει μαγειρέψει τα στοιχεία του προϋπολογισμού επί κυβερνήσεων Πασόκ, σαν πουτάνα τραβεστί της ΣΥΓΓΡΟΥ, που δεν τα λέει όλα στον ΝΤΑΒΑΤΖΗ της, και που εξ αιτίας αυτής της προδοσίας η χώρα μπήκε σε καθεστώς επιτήρησης, και ενώ είχε ρυθμό ανάπτυξης 5/100, και που το μόνο που έκανε το Πασόκ, ήταν να μεταφέρει τις πληρωμές- εγγραφές, των εξοπλιστικών προγραμμάτων στον προϋπολογισμό που θα συντασσόταν στον χρόνο παράδοσης και πληρωμής, δηλαδή θα παίρναμε πχ, ένα αεροπλάνο το 2011, και αφού θα το πληρώναμε τότε, τότε να εγγραφόταν και στον προϋπολογισμό, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!
    Ερώτημα, θα συζητηθεί και το γεγονός ότι η κατάργηση του ΣΔΟΕ που έκαναν οι κάφροι και που έγινε αιτία να βουλιάξουν , να πάνε στον πάτο τα δημόσια έσοδα, γιατί πλέον οι πονηράτζες της αγοράς εισέπρατταν και με μεγαλύτερο!!! ζήλο τον ΦΠΑ, αλλά δεν τον απέδιδαν στο κράτος!
    Γιατί; Γιατί δεν είχαν τον μπαμπούλα τον ΣΔΟΕ πάνω στο κεφάλι τους, θα μου πείτε λειτουργούσε τέλεια ο ΣΔΟΕ; Όχι αλλά το 80/100 του εισπραχθέντος ΦΠΑ πήγαινε στα ταμεία του κράτους!
    Άλλο όμως εκ του αποτελέσματος να μην λειτουργεί τέλεια και να τον βελτιώσεις και άλλο να τον καταργήσεις και να μείνεις στον άσο.
    Ερώτημα, θα συζητηθεί το γεγονός ότι με τα τοξικά ομόλογα που αγόρασαν έχουν βουλιάξει τα ασφαλιστικά ταμεία και δυσκολεύονται να πληρώσουν τις συντάξεις;
    Αυτά τα ολίγα και έπεται συνέχεια.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη (κολλητός του, όχι απλός φίλος) ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.
    Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ).
    Μία ζωή φαρισαίοι και υποκριτές οι άνθρωποι αυτοί.
    Ότι σαχλαμάρα μπορείς να φανταστείς, αυτοί είναι πρώτοι.
    Όλο ταξίματα, αφηρημένα οράματα και αόριστες ουτοπίες.
    Έχουν και σχέδιο για την οικονομία, λέει, μόνο που είναι αόρατο.
    Το πιό ωραίο είναι το "σχέδιο" για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής.
    Είναι απίθανοι οι τύποι.
    ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    Ναι, όλοι οι γιατροί, οι δικηγόροι και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που φοροδιαφεύγουν ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ Η ΕΦΟΡΙΑ.
    Το τί αηδίες ακούγονται δεν λέγεται.
    Κουβέντες καφενείου.
    ΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ;
    ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΕΥΠΙΣΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ «ΒΛΕΠΟΥΜΕ».
    Ας όψονται οι καναλάρχες και οι άλλοι μεγάλοι επιχειρηματίες που απομυζούν το δημόσιο χρήμα.
    Χωρίς αυτούς, όχι νίκη δεν θα προσδοκούσε o ΜΕΓΑΣ ΑΕΡΟΛΟΓΟΣ αλλά θα είχε ήδη σπάσει στα δύο από χρόνια.
    Μεγάλη η χάρη σου κύριε Μπόμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από τέτοια σχέδια άλλο τίποτε, στη ΝΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μας αξίζουν σίγουρα (και χρειαζόμαστε) καλύτερες ηγεσίες αλλά όχι κάποιες που θα κυβερνούν σαν υποχείρια ξένων δυνάμεων, όπως ο Γιωργάκης.
    Όπως από το καλό υπάρχει το καλύτερο έτσι και από το κακό υπάρχει ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
    Και μη μου πείτε ότι άς του δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξει τον εαυτό του, διότι θα θεωρήσω ότι έχετε φιλτράρει εντελώς τη σκέψη σας.
    Ο Γιωργάκης είναι ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, τόσο σε ότι αφορά τις προσωπικές του δυνατότητες όσο και από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές.
    26 χρόνια βουλευτής είναι, δεν τον μάθαμε πιά πόσο ανεπαρκής και μικρόνοος είναι;
    Χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές ο άνθρωπος που ήθελε να δώσει το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας-Σκόπια» στους Σκοπιανούς, που είχε πεί ότι είναι πολύ καλή λύση το Σχέδιο Ανάν και που είναι εναντίον των συμφωνιών του Καραμανλή με τη Ρωσία (για το φυσικό αέριο) και την Κίνα (για τα λιμάνια);
    Κάθε φυσιολογιοκός άνθρωπος έχει καταλάβει πόσο επικίνδυνος είναι ο Γιωργάκης για την Ελλάδα.
    Από τους ανεγκέφαλους πρασινοφρουρούς (που το μόνο όνειρο της ζωής τους είναι να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι) δεν περιμένω να τα καταλαβαίνουν αυτά, προφανώς δεν θέλουν.
    ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Αγοράζουν τις εφημερίδες των νταβατζήδων, βλέπουν τα ιδιωτικά κανάλια των νταβατζήδων και ψηφίζουν με βάση τα προσωπικά συμφέροντα των νταβατζήδων.
    Σαν πρόβατα δηλαδή, που τους λέει ο τσοπάνης που να πάνε και τι να κάνουν.
    Θα τους έλεγα περαστικά αλλά δυστυχώς είναι πολλοί.
    Η ιατρική επιστήμη δεν έχει βρεί ακόμη γιατρειά για τη βλακεία.
    Ας πάρει ο καθένας μας τις ευθύνες για τις επιλογές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου.
    Πρέπει να καταλάβουμε ότι πίσω από τις λέξεις βρίσκονται πραγματικότητες.
    Δεν υπάρχει χώρα στον πλανήτη που να μην έχει επηρεαστεί αρνητικά από την μεγαλύτερη κρίση που έχει ζήσει ποτέ ο κόσμος.
    Για τί είδους προγραμματισμό στην εκτέλεση του προϋπολογισμό να μιλάμε;
    Ποιάς χώρας ο προϋπολογισμός δεν έπεσε έξω το 2008;
    Πρέπει κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε.
    Φίλοι νεοδημοκράτες και πασόκοι, σε ότι αφορά την οικογένειά μας και το μέλλον μας, έχει πολύ μικρή σχέση με όσα κάνει, δέν κάνει ή θα μπορούσε να κάνει η οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση.
    Το μέλλον μας, μαζί με το μέλλον όλου του πλανήτη, παίζεται αλλού.
    Αυτά βέβαια που λέει ο κύριος Παπαντρέου (περί σχεδίου κλπ) άς τα αποτιμήσει ο καθένας όπως και όσο καταλαβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟΝ ΚΑΤΕΚΛΕΨΕ..
    Ο ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ. Ο ΑΡΑΠΗΣ. Ο ΡΑΤΑΠΛΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ..

    Παλιο κλέφτη Ομπάμα, άσε τον Γιωργάκη ήσυχο.
    Mπα η ιδέα σας είναι. Καμία σχέση δεν έχει ο Ομπάμα με τον Γιωργάκη.

    Εντάξει ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ψιλοκλέψει τον Παπανδρέου όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι από της ...ηγετικές ικανότητες του Ομπάμα.

    Δεν...πρόκειται να αντιδράσει ο Παπανδρέου παρότι πιέζουν οι συνεργάτες του να καταθέσει αγωγή και μήνυση για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. Θέλει πολύ σκέψη για να έχεις το ίδιο στυλ με τον άλλον. Είναι κλοπή όσο να'ναι...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:15

    ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΩΡΓΟ.
    ΟΙ ΟΠΟΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ
    ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΠΑ ΤΟΝ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ.... ΩΡΙΜΑ ΚΑΙ ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ.
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

    ..Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
    ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΡΑΓΚΟΥΣΗ
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΤΑΛΑΡΑ. ΚΑΙ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ.
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ.... ΕΕΕΕ !!!!!

    Ο ΠΟΥΣΤΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΦΙΕΡΗ ΤΗΣ ΤΗΛΟΥ
    ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.
    ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ ΑΔΕΛΦΩ
    ( ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΗΝΑΚΗ ΕΕΕ )..
    ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΕΕΕ....

    Η ΠΕΜΗ ΖΟΥΝΗ. ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΠΑΧΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Η ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ. ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ
    ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΚΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΦΑΓΩΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ..

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ
    Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!

    ΑΑΑΑΑ....ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΕΑ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΑΚΙ.
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΤΖΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ.
    ΑΠΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ. !!!!!!
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση