GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστικό video από τη βροχή στη περιοχή Μαραθώνα‏...

Από το http://enimerwsi-gr.blogspot.com/ . Την περίοδο με τις πυρκαγιές της Αττικής είχε βουήξει όλος ο κόσμος, και προειδοποιούσε ότι με τι...

Από το http://enimerwsi-gr.blogspot.com/
.
Την περίοδο με τις πυρκαγιές της Αττικής είχε βουήξει όλος ο κόσμος, και προειδοποιούσε ότι με τις πρώτες βροχές τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για τις περιοχές που επλήγησαν από τη φωτιά τον Αύγουστο.
Το enimerwsi.gr βρέθηκε χθες στην περιοχή του Μαραθώνα και με ένα mini οδοιπορικό, ο φακός της κάμερας του, κατέγραψε εκτός από τα καμμένα, την κατάσταση των δρόμων από τη βροχή.
Δείτε με προσοχή το βίντεο που ακολουθεί διάρκειας 4 λεπτών.

odoiporiko ston marathwna 070909 from Enimerwsi Gr on Vimeo.

13 σχόλια

  1. 8.000.000 ευρώπουλα στοίχισε ο καλοπισμός του Γραφείου του Αντώνη Μπέζα!!

    8.000.000 ευρώπουλα του στοιχισε ο καλοπισμός του Γραφείου του Αντώνη Μπέζα!Την παραπάνω καταγγελλία,έκανε χθες ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ κ. Κώστας Αιβαλιώτης.Τα σκάνδαλα της δεξιάς κυβέρνησης του κουρασμένου πρωθυπουργού της Ραφήνας και των Βατοπεδινών,συνεχίζουν να βγαίνουν στο προσκήνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΣΟΚ

    λΑΟΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΩΡΓΟΥ!!!

    ΠΑΘΟΣ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΛΗΘΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!

    11% Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ...

    ΕΛΕΓΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΒΑ ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΣΟΚ!!

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ
    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΤΗΝ Β ΑΘΗΝΑΣ!!

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι άχρηστοι που μας κυβέρνησαν επί 5,5 χρόνια, από τα πρώτα πράγματα που έκαναν όταν πήραν την εξουσία ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ που τον έτρεμαν όλοι όσοι είχαν να κάνουν με την εφορία, δίνοντας έτσι το σύνθημα, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΦΠΑ, ΜΗΝ ΠΛΗΡΏΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ και έκαμαν έτσι την αγορά ξέφραγο αμπέλι, και τώρα έρχονται και ζητούν άκουσον άκουσον να τους ξαναψηφίσουμε για να ΠΑΤΑΞΟΥΝ την φοροδιαφυγή!
    Επιμύθιο, Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΞΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπαρχουν πλεον λογια για την απεχθεια που αισθανομαι για ολους σας που κατοικουσατε στο ποιο ωραιο τοπο της Ελλαδος μας.Να πως τον καταντησατε,κτηνη!Οχι μονο δεν σας λυπαμε,αλλα δεν μπορω ακομα να εκφρασω με λιγα λογια,αυτο που δεν θα ηθελα σαν ανθρωπος να αισθανθω για συνανθρωπους !Ειστε ολοι μαζι και με την αδιαφορια σας,εγληματιες!Τα δε ΜΜΕ φαρισαιοι!Αν δεν ειχατε μεχρι τωρα Θεο,τωρα βαλτετα με την Φυση !Καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρέ, δέν παρατάτε τίς ... ενημερώσεις, νά πά νά κάνετε καμμιά σοβαρή δουλειά, νά βγάλετε κανά αξιοπρεπές μεροκάματο, πού μού τριγυρνάτε κοτζάμ μαντραχαλαίοι μέ μιά κάμερα καί λέτε μοιρολόγια....

    Όσο γιά τούς μαραθωνίτες, αρχικαταπατητές όλων τών γειτονικών λοφίσκων, έτσι θέλανε, λαϊκή απαίτηση, έτσι τό κάψανε...
    Άς λουστούν τίς επιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι να απορείς με το θράσος των δεξιών και των παρατρεχάμενων καναλιών, ραδιοφώνων, εφημερίδων, θέλουν η προεκλογική αναμέτρηση να γίνει επί της οικονομίας, διότι εκεί κρίνουν ότι είναι το δυνατό τους σημείο.
    Ερώτημα θα περιλαμβάνεται στην συζήτηση και η προδοσία που διέπραξαν προδίδοντας ψευδώς την Ελλάδα μας στην ΕΟΚ, ότι έχει μαγειρέψει τα στοιχεία του προϋπολογισμού επί κυβερνήσεων Πασόκ, σαν πουτάνα τραβεστί της ΣΥΓΓΡΟΥ, που δεν τα λέει όλα στον ΝΤΑΒΑΤΖΗ της, και που εξ αιτίας αυτής της προδοσίας η χώρα μπήκε σε καθεστώς επιτήρησης, και ενώ είχε ρυθμό ανάπτυξης 5/100, και που το μόνο που έκανε το Πασόκ, ήταν να μεταφέρει τις πληρωμές- εγγραφές, των εξοπλιστικών προγραμμάτων στον προϋπολογισμό που θα συντασσόταν στον χρόνο παράδοσης και πληρωμής, δηλαδή θα παίρναμε πχ, ένα αεροπλάνο το 2011, και αφού θα το πληρώναμε τότε, τότε να εγγραφόταν και στον προϋπολογισμό, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!
    Ερώτημα, θα συζητηθεί και το γεγονός ότι η κατάργηση του ΣΔΟΕ που έκαναν οι κάφροι και που έγινε αιτία να βουλιάξουν , να πάνε στον πάτο τα δημόσια έσοδα, γιατί πλέον οι πονηράτζες της αγοράς εισέπρατταν και με μεγαλύτερο!!! ζήλο τον ΦΠΑ, αλλά δεν τον απέδιδαν στο κράτος!
    Γιατί; Γιατί δεν είχαν τον μπαμπούλα τον ΣΔΟΕ πάνω στο κεφάλι τους, θα μου πείτε λειτουργούσε τέλεια ο ΣΔΟΕ; Όχι αλλά το 80/100 του εισπραχθέντος ΦΠΑ πήγαινε στα ταμεία του κράτους!
    Άλλο όμως εκ του αποτελέσματος να μην λειτουργεί τέλεια και να τον βελτιώσεις και άλλο να τον καταργήσεις και να μείνεις στον άσο.
    Ερώτημα, θα συζητηθεί το γεγονός ότι με τα τοξικά ομόλογα που αγόρασαν έχουν βουλιάξει τα ασφαλιστικά ταμεία και δυσκολεύονται να πληρώσουν τις συντάξεις;
    Αυτά τα ολίγα και έπεται συνέχεια.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξαιρετικά αφιερωμένο στη Νέα Δημοκρατία και κατ' επέκταση σε όλους τους έλληνες πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999
    Πριν από 10 χρόνια τελείωσε το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έζησε η Ελλάδα από καταβολής της ύπαρξής της.
    Το ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, που χρηματοδότησε τους Γιωργο-καναλάρχες, καταστρέφοντας εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
    Ο Παπαντωνίου έλεγε να αγοράζουμε μετοχές λόγω της «ισχυρής» οικονομίας, η διορισμένη από το Σημίτη Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς του Σταύρου Θωμαδάκη (κολλητός του, όχι απλός φίλος) ενέκρινε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου ακόμη και σε επιχειρήσεις-περίπτερα, ενώ οι πασοκικές φυλλάδες/παπαγαλάκια μας διαφήμιζαν τις τρομερές προοπτικές τους.
    Βέβαια, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000 ο κοντο-ελιάς έλεγε στους κατεστραμένους άς πρόσεχαν και κλείνει την υπόθεση το 2001 με μία ωραία εξεταστική της Βουλής.
    Με τον ειδικό νόμο περί ευθύνης υπουργών φρόντισε επίσης και να τους απαλλάξει (μαζί με τους υφισταμένους τους) από οποιαδήποτε νομική ευθύνη (πενταετής παραγραφή, πχ. βλ. δίκη ΔΕΚΑ-τα λεφτά των ταμείων).
    Βολεύτηκαν όμορφα οι επιχειρηματίες που ξεπούλησαν χρυσάφι τις εταιρίες-ψοφίμια, οι δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια με τις μίζες τους, οι χρηματιστές με τις προμήθειές τους αλλά και το πασόκ με την υποστήριξή των καναλαρχών στις εκλογές.
    ΚΑΙ Ο «ΧΑΖΟΣ» ΛΑΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ!
    Όμορφος κόσμος, αγγελικά πλασμένος!
    Και τώρα ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ μας λένε να τους ψηφίσουμε για να διώξουν την διαφθορά από την Ελλάδα!
    Πόση πράσινη υποκρισία, πόσο πράσινο ψέμμα, πόσο πράσινο ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ... ναι, πολύ σχετικά τα σχόλια με το post ...
    Εκανα την ίδια διαδρομή και αυτό που συσνηδητοποίησα είναι ότι το κακό με τις φωτιές τώρα (2007 και ενθεν) είναι ότι τώρα αρχίζουν και φαίνονται οι επιπτώσεις της διάλυσης της δασοπυρόσβεσης (το 1997).
    Φωτιές, αέρα και δάσος είχαμε πάντα, τέτοιες καταστροφές όμως έχουμε μόνο τώρα. Κι αυτό γιατί η τωρινή πυροσβεστική, χωρίς να φταίνε βέβαια οι πυροσβέστες και οι πιλότοι, δεν έχει ιδέα πώς αναχαιτίζονται και ελέγχονται οι φωτιές στην ύπαιθρο. Το μόνο που μαθαίνουν και μπορούν να κάνουν είναι να πάνε να προστατέψουν ένα σπίτι ή ένα χωράφι. Δεν έχουν καμμία ιδέα που μπορούν να αναχαιτήσουν ένα πύρινο μέτωπο και πώς. Πρό του 97 και όσο μετά οι δασοπυροσβέστες ήταν εν ενεργεία υπήρχαν φωτιές μεγάλες αλλά κάπου μπορούσαν να την αναχαιτήσουν, έστω και με μεγάλες απώλειες. Τώρα ρίχνουμε λίγο νεράκι από πάνω για την τηλεόραση, προστατεύουμε και κανένα λαχανόκηπο για να έχουμε να λέμε και αυτό είναι όλο.
    Η φωτιά θα μπορούσε να έχει αναχαιτηστεί στους κάμπους με τα χαμομήλια και να σταματήσει πριν το Μαραθώνα.
    Κάλιστα, κατά τις κυβερνήσεις μας, θα μπορούσαμε να έχουμε αναθέσει το έργο της δασοπυρόσβεσης στα ΜΑΤ. Θα είχαν την ίδια απόδοση με την αστική πυροσβεστική ...

    ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΑΛΙ ΣΩΜΑ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΝ ΚΑΤΕΚΛΕΨΕ..
    Ο ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ. Ο ΑΡΑΠΗΣ. Ο ΡΑΤΑΠΛΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ..

    Παλιο κλέφτη Ομπάμα, άσε τον Γιωργάκη ήσυχο.
    Mπα η ιδέα σας είναι. Καμία σχέση δεν έχει ο Ομπάμα με τον Γιωργάκη.

    Εντάξει ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει ψιλοκλέψει τον Παπανδρέου όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι από της ...ηγετικές ικανότητες του Ομπάμα.

    Δεν...πρόκειται να αντιδράσει ο Παπανδρέου παρότι πιέζουν οι συνεργάτες του να καταθέσει αγωγή και μήνυση για κλοπή πνευματικών δικαιωμάτων. Θέλει πολύ σκέψη για να έχεις το ίδιο στυλ με τον άλλον. Είναι κλοπή όσο να'ναι...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:15

    ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ
    ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΩΡΓΟ.
    ΟΙ ΟΠΟΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ
    ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΠΑ ΤΟΝ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑ ..ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΗΣΜΟ... ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ
    ΤΗΣ ΜΑΣΑΣ.

    - Δείτε το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ πόθεν έσχες του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ....
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...
    Εμείς τουλάχιστον δεν έχουμε ξαναδεί τόσο γεμάτο πόθεν έσχες. Θέλει ολόκληρο τόμο μόνο για τις μετοχές και τα σπίτια που κατέχει! Είναι βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο άνθρωπος και δεν ξέρει τι έχει. Τι να σας απαριθμούμε; Δείτε τι έχει ο ...βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην
    Εύβοια
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ......!
    Καλή του επιτυχία τι άλλο να πούμε; Είμαστε άλαλοι και όταν συνέλθουμε τα λέμε...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:23

    ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΣΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΦΥΣΙΚΑ.

    - ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ.
    Πως την κόβετε; Είναι του ΠΑΣΟΚ - Πλούσια ή φτωχή;
    Βρε την ...φουκαριάρα
    την ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ !!
    Είναι στον τομέα παιδείας του ΠΑΣΟΚ. Έτσι όπως την βλέπετε πως την κόβεται;
    Έχει τίποτα στην άκρη ή είναι πανί με πανί;
    Η αλήθεια είναι ότι η ...
    Δραγώνα έχει ομόλογα ύψους 1,2 εκ .ευρώ και σπίτια σε Αθήνα(4), Σίφνο, Ερυθραία,Παλαιό Φάληρο,Πειραιά.
    Να μας συγχωρήσει αν ξεχάσαμε κάτι από την περιουσία της. Κάποια σπίτια είναι από κληρονομιά.
    Αναρτήθηκε από troktiko στις12:08

    - ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ..ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!!
    Κ Ο Ρ Ο Ι Δ Α ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ..........
    ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    -------------------------------
    Υ,Γ, Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ... ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ
    ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑ 26.000 ΣΤΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΟΜΠΛΟΥ. ( ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΙΖΝΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ).
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΟΛΟΥΣ..
    ΣΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚ.
    ----------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. RE MOUNI THS LASPHS AFOU DEN EINAI XALASMENOS O DROMOS TI ARXIDIA MAS DEIXNEIS PALIOMALAKA.
    EDO PAS ME 1000 KAI TAXA MOU KATI MAS EDEIKSES KARAGIOZI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση