GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε στο διάγγελμά του ο Καραμανλής...

Εμφανίστηκε οπαδός του "δύσκολου δρόμου" και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι θα φέρει "σκληρότερα μέτρα" καθώς και για "ανε...

Εμφανίστηκε οπαδός του "δύσκολου δρόμου" και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι θα φέρει "σκληρότερα μέτρα" καθώς και για "ανευθυνότητα" επειδή δεν δέχθηκε να ψηφίσει τον Καρ. Παπούλια χωρίς εκλογές.
.
Τα βασικά σημεία που τόνισε στο διάγγελμά του για την προκήρυξη των εκλογών ο Κ. Καραμανλής είναι τα εξής:
Υποστήριξε ότι "βρισκόμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι", ότι "η πραγματικότητα επιβάλει κρίσιμες αποφάσεις" και ότι "έχουμε δύο κρίσιμα χρόνια μπροστά μας για τα οποία ένας δρόμος υπάρχει...".
Αναφέρθηκε στις συνέπειες της διεθνούς κρίσης και είπε ότι...

τα πράγματα "θα ήταν χειρότερα αν η ΝΔ δεν είχε λάβει ήδη μέτρα". Μίλησε για "παθογένειες δεκαετιών" και έκανε "αυτοκριτική" γιατί η κυβέρνησή του "δεν προχώρησε σε βαθύτερες τομές έστω και με κόστος εντονότερων αντιδράσεων". Κατηγόρησε αντίθετα την αξιωματικη αντιπολίτευση ότι "δεν κάνει καμία αυτοκριτική".
Κατά τον κ. Καραμανλή, τρεις είναι οι μεγάλες προκλήσεις:
Ο "αυστηρότερος δυνατός έλεγχος στις δημόσιες δαπάνες"
Ο "πόλεμος κατά της φοροδιαφυγής που αποτελεί εστία κοινωνικής αδικίας" και για την οποία είπε ότι "όλες οι κυβερνήσεις έχουμε ευθύνες"
Τα "θεμέλια για διαρθρωτικές αλλαγές που θα δημιουργούν νέες δομές και θα λειτουργούν ευεργετικά".
Ο κ. Καραμανλής είπε ότι για να γίνουν αυτά "δεν υπάρχει το κατάλληλο πολιτικό περιβάλλον" διότι "ο αρχηγός της αντιπολίτευσης έχει δηλώσει θα προκαλέσει εκλογές". Χαρακτήρισε "απαράδεκτη" τη στάση του κ. Παπανδρέου ότι "θα εκβιάσω εκλογές και μετά ψηφίσω τον Κάρολο Παπούλια", στάση που κρύβει «πρωτοφανή μικροκομματική σκοπιμότητα» και οδηγεί σε «μακρά προεκλογική περίοδο» που δείχνει «ακραία ανευθυνότητα και λαϊκισμό».
Είπε ότι "η χώρα δεν αντέχει ειδικά στη σημερινή συγκυρία προεκλογική περίοδο μέχρι τον Φεβρουάριο" διότι σε μια τέτοια περίπτωση «με ευθύνη της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα πάντα θα έπεφταν στη δίνη ενός έντονα προεκλογικού κλίματος».
Ο Κ. Καραμανλής υποστήριξε ότι "χρειάζεται σταθερότητα και ήπιο πολιτικό κλίμα" και ότι "το συμφέρον του τόπου επιβάλει ξεκαθάρισμα του πολιτικού τοπίου κυβέρνηση με νωπή λαϊκή εντολή". "Η απόφαση μου είναι πράξη ευθύνης. Μου είναι αδιανόητο να αφήσω τον τόπο να σύρεται. Στους πολίτες εναπόκειται να αποφασίσουν ποιος διαθέτει το σχέδιο και τη βούληση για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις."
Ο κ. Καραμανλής δεσμεύτηκε ότι "δεν θα μοιράσουμε υποσχέσεις" και κάλεσε τους πολίτες "να διαλέξουν ανάμεσα στο δύσκολο δρόμο, που είναι πρόταση ευθύνης που ανταποκρίνεται στις συγκυρίες, και τον εύκολο δρόμο που είναι πρόταση ανευθυνότητας. Ο εύκολος δρόμος θα βαθύνει την κρίση και θα φέρει πολύ σκληρότερα μέτρα διότι κανένα σχέδιο δεν έχει η αξιωματική αντιπολίτευση".
Τέλος κάλεσε τους πολίτες "να διαλέξουν πρωθυπουργό καθορίζοντας την πορεία της χρόνιας για τα επόμενα χρόνια"...

45 σχόλια

  1. Επείγον !!
    Προς τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές της χώρας
    Ο καταζητούμενος για εσχάτη προδοσία για εγκλήματα σε βάρος της χώρας Κώστας Καραμανλής έχει καταστρώσει σχέδιο δραπέτευσης από τη χώρα και αναμένεται από στιγμή σε στιγμή στο Ελευθέριος Βενιζέλος για φυγή σε άγνωστη κατεύθυνση μαζί με την κοκότα σύζυγο του και τα μπασταρδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύλληψη και φυλάκιση του ανίκανου και υπόδικου Καραμανλή , Παυλόπουλου , Μαρκογιαννάκη Λούλη και παραπομπή σε δίκη με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας εντός της ημέρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΦΕΥΓΕΙ

    Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΛΕΦΤΕΡΙΑ


    --------------------



    Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΣΕ

    ΛΕΦΤΕΡΙΑ

    -----------------------



    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού κατέστρεψε την Ελλάδα, αφού χρύσωσε τους δικούς του φαταούλες, αφού καταράκωσε κάθε έννοια δικαίου, χρηστής διοίκησης, κοινωνικής ευαισθησίας, αποχωρεί - ή καλύτερα τρέπεται σε άτακτη φυγή -, αφήνοντας μιά Ελλάδα μέσα στη χρεωκοπία.
    Αμοιρος, δειλός και μοιραίος συγχρόνως -------
    Δυστυχώς κύριοι επτωχεύσαμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΦΕΥΓΕΙ

    Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΛΕΦΤΕΡΙΑ


    --------------------



    Α Ν Α Σ Τ Α Σ Η

    Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΠΕΣΕ

    ΛΕΦΤΕΡΙΑ

    -----------------------



    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΑΧΡΟΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΕΤΕ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτός κάθε φορά που καίει την Ελλάδα προκυρήσει εκλογές.
    Ρε μπας και τόχει για γούρι?
    Θα φάτε καλάαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στα τσακιδια να παει κι αυτος και το συναφι του.
    Το ασχημο ειναι οτι κι αυτος που θα τον διαδεχτει θα ειναι σχεδον μια απ τα ιδια.
    Το δυστυχημα ειναι οτι εχουμε να διαλεξουμε οχι μεταξυ των καλυτερων αλλα μεταξυ των λιγοτερο ανικανων.
    Δυστυχως ζουμε σε μια χωρα που δεν παραγεισχεδον τιποτα, με δημοσιους υπαλληλους περισοτερους απ το Βελγιο και την Γερμανια μαζι, με αγροτες που ζουν απ τις επιδοτησεις, συντηρουμε εναν υπερβολικα μεγαλο για τα μετρα μας στρατο και πληρωνουμε ακομα μερικες δεκαδες χιλιαδες αχρηστους στην πλειοψηφια τους(οπως και οι αλλοι δημοσιοι υπαλληλοι) καραβαναδες, με διαφθορα που αγγιζει εκεινη αφρικανικων τριτοκοσμικων χωρων, πολιτες που ζουν με δανεικα, ελαχιστη υγιη ιδιωτικη πρωτοβουλια και αδικο φορολογικο συστημα.
    Χρειαζονται ηγετες που να μην τους ενδιαφερει το πολιτικο κοστος, να θιξουν στραβα κεκτημενα,γιατι ολοι ξερουν τι πρεπει να γινει αλλα δεν το κανει κανενας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν πειράζει ρε Κώστα ... ήθελες να κάνεις αλλαγές και δεν σε αφήσανε , όπου έκανες έγινες και καλά δυσάρεστος και φυσικά τα έβαλες με τους νταβατζήδες ... μεταξύ γύρου και σόδας ... ! Σε ευχαριστούμε που για 5μιση χρόνια δεν έκαβες ΤΙΠΟΤΑ και θες άλλα 4 για να κάνεις ! Ασε μας στην ησυχία μας και στην φτώχεια μας . Και να θυμάσαι ο Γιωργάκης σε έριξε ... θα τον δοκιμάσουμε και αυτόν που δεν είναι ο καταλληλότερος μπουχτίσαμε από τους κατάλληλους τόσα χρόνια . Θα του δώσουμε την ευκαιρία οπως κάναμε και σε σένα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ .... ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΩΣΤΑΚΗ .... !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ....ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ? Η ΑΛΛΑΓΗ?...Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΩΛΟΓΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ "ΤΟΝ ΤΟΠΟ" ;;;

    ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ αφού λοιπον αυτός και η παρέα του καταστρέψαν την Χώρα αφού κάναν όσα σκάνδαλα, λουμπινιές, κλεψιές, και απατεωνιές μπόρεσαν, αφήνουν πίσω τους στην κυριολεξία καμμένη γη και καταφεύγουν σε έκλογές. Ξέρουν ότι δεν πρόκειται να βγουν. θα αναλάβει το ΠΑΣΟΚ επομένως και θα αρχίσει το γνωστό παραμύθι πάλι - Παραλλάβαμε καμμένη γη, τα ταμεία είναι άδεια, φταίει η προηγούμενη διακυβέρνηση κλπ -
    Και μεις τί θα κάνουμε ? Θα ανεχόμαστε την ίδια κατάσταση θα σφίγγουμε το ζωνάρι κι άλλο και θα σιωπούμε?
    Ρε ΜΑΥΡΟ ΜΑΥΡΟ σε ΟΛΟΥΣ
    Να μην σχηματίσει κανένας κυβέρνηση Κι αν κραδαίνουν την ακυβερνησία ως φόβητρο, γιατί κυβερνιώμαστε τώρα ή κύβερνηθήκαμε με το ΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μια χουντα φευγει(ΝΔ), αλλη ερχετε(ΘΑΣΟΚ)...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε τον παθολογικό ψεύτη. Πάει για εκλογές γιατί λέει δεν συναινεί στον πρόεδρο τον Μάρτιο. Δηλαδη αν κερδίσει τις εκλογές τι θα εμποδίσει το ΠΑΣΟΚ να μη ψηφίσει τον Πρόεδρο το Μάρτιο για να ξαναπάμε σε εκλογές; Ρε ψευταρά και πολιτικέ απατεώνα νομίζεις ότι κοροιδεύεις κανέναν; Σε έχουν πάρει μυρωδιά και οι πέτρες άχρηστε. Πας σε εκλογές γιατί δεν είσαι ικανός να λύσεις το παραμικρό πρόβλημα, γιατί μας έχεις φτάσει στον πάτο, γιατί έχεις καταστρέψει τη χώρα και γιατί θέλεις την μη αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ. Δεν θα σου κάτσει όμως αληταρά. Δυό φορές κορόιδεψες τον κόσμο την τρίτη θα φας τα μούτρα σου εσύ και η σπείρα σου που έχετε καταληστέψει τον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επιτέλους πιά.
    Αμάν πιά.

    Οι έλληνες πολίτες κρέμονται από τα χείλη του πρωθυπουργού του ΤΙΠΟΤΑ και της κυβέρνησης των σκανδάλων και της αρπαχτής.

    Επιτέλους πιά,σταματείστε.
    Τι κατάσταση είναι αυτή ;
    Άντε πιά.

    Ο Πρωθυπουργός των σκανδάλων είναι ικανός να ανακοινώσει από μόνος του τι θα κάνει.

    Είναι το μόνο που μπορεί να κάνει μετά την ακυβερνησία της χώρας επί 5 χρόνια , τους 70 νεκρούς σαν κάρβουνο συνανθρώπους μας το 2007, τα εκατοντάδες χιλιάδες στέμματα καμένου δάσους της τελευταίας πενταετίας και τους κλέφτες υπουργούς και βουλευτές του που με τα οικονομικά σκάνδαλα βύθισαν τη χώρα.

    Είναι το μόνο σωστό πράγμα που μπορεί να κάνει ο Πρωθυπουργός της χώρας.
    Να προκηρύξει εκλογές.

    Μην του λέτε τι να κάνει γιατί ξέρει.
    θα επικαλεστεί μάλιστα τη Πυθία και να οραματιστεί τι θα έκανε ο Θείος του.

    Θα ανακαλέσει με ψυχοθεραπευτή τον Θείο Κώστα, αυτόν που με τόσο ζήλο ο Σκάϊ αλλά και άλλοι οργανισμοί μεταξύ των οποίων το ΙΜΕ ,η ΝΔ και φυσικά η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ , θέλουν να μας παρουσιάσουν ότι ήταν Εθνάρχης και Ηγέτης πασών των Ελλήνων.

    Όταν γίνει αυτό τότε να είστε σίγουροι ότι θα μας πει τι θα κάνει για το καλό της χώρας και των Ευρω-καμένων ελλήνων πολιτών οι οποίοι εμβρόντητοι κοιτούν αν έχει μείνει κανένα ευρώ στο πορτοφόλι τους με περισσή μελαγχολία μήπως μαζί με τη μούτζα τους ,πετάξει κανένα ευρώ σε αυτούς τους άχρηστους ,ανίκανους και ανεκδιήγητους κυνερνητικούς της Νέας Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΕΦΤΕΙ !

    ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΞΕΚΟΥΜΠΙΖΟΝΤΑΙ.

    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο καταλληλότερος την κοπάνησε!!!!!!!!!
    Αντε στα τσακίδια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βρε κακα παιδακια του ΠΑΣΟΚ γιατι δεν λυπαστε τον ανθρωπο? Εχει και αυτος ψυχουλα και εναν κωλο ναααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ ΚΑΛΟ ΤΟ PLAYSTATION ΑΛΛΑ ΛΑΘΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΩΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ!ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΛΕΚΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!ΟΥΣΤ ΧΩΛΕΡΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΣΙΟ


    Β ΑΘΗΝΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!
    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε να μείνουμε όλοι ΑΝΕΡΓΟΙ αν δεν είμαστε προσεκτικοί με τα οικονομικά μας;
    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ άνθρωπος τον αμερικανών;
    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.
    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ...
    Τάξε στο λαό λεφτά ΠΡΙΝ τις εκλογές και ΜΕΤΑ θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ...
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές – πάμπλουτοι ψευτο-δημοσιογράφοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 25 δις του Δ’ ΚΠΣ (το μεγάλο ψάρι)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα, πενήντα χρόνια τώρα ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις.
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας. Λύσσαξε που τον σουτάρανε από τη ΔΟΕ αλλά και τα δάνεια είναι ατέλειωτα και το κανάλι έχει γονατίσει.
    * [ALTER] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα) και ο μαφιόζος ο Βρυώνης από κοντά κιαυτός.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο τυχοδιώκτης-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι τις;) δίνει τα ρέστα του κι αυτός.
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΙΜΟΥ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ.
    Τι άλλο θα ακούσουμε στην ψευτο-δημοκρατία που μας ετοίμασαν;
    ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΩΛΟΓΕΡΟΙ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ;
    ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ,ΕΑΝ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ,ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...
    ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΟΡΟΣΗΜΟ,ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥΣ,ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...

    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ.

    ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΟΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ξεχασε η χοντρη να μας πει και την ημερομηνια ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΗ ΑΧΡΗΣΤΗ ΤΕΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Με το Γιωργάκη τα πιάσαμε τα λεφτά μας!
    Κύλησε ο τέτζερης (του Σημίτη) και βρήκε το καπάκι (του Χαζογιώργου).
    Αυτή είναι η αντιπολίτευση που θέλει να ξανακυβερνήσει;
    Μόνο από προσωπικές επιθέσεις ξέρετε με "σκιές", "σενάρια", "φήμες", κλπ.
    Καθημερινή κουβέντες του αέρα και ευχολόγια.
    Μιλήστε λίγο και για ουσιαστική πολιτική, τί προτείνετε;
    Μιλήστε για τη διαφθορά και τη φτώχεια που φέρατε στη χώρα επί 20 χρόνια.
    Μιλήστε για τα απίστευτα χρέη που δημιουργήσατε που δεν θα ξεχρεωθούν ούτε το 2020.
    Είστε σαν την πουτάνα που νομίζει ότι ο κόσμος δεν ξέρει τί επάγγελμα κάνει, έχετε παρελθόν βρε κοθώνια, το ξεχάσατε;
    Με τί πρόσωπο θα βγείτε να ζητήσετε την ψήφο του λαού;
    Νομίζετε για παράδειγμα ότι ξεχάσαμε ότι μας παροτρύνατε να μπούμε στο Χρηματιστήριο, όπου μας "κλέψατε" όλες μας τις οικονομίες;
    Ντροπή σας, αμετανόητοι κλεφταράδες!
    Ευαγγελίζεστε και κάθαρση.
    Εδώ γελάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ξεχασε η χοντρη να μας πει και την ημερομηνια ΤΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΗ ΑΧΡΗΣΤΗ ΤΕΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ ΤΕΛΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στο Συνασπισμο και στο ΣΥΡΙΖΑ,καταλαβαν οτι σε 1 μηνα απο τωρα ο Ελληνικος λαος θα παει για ακομη μια φορα στις καλτσες,για να ψηφισει τους επομενους νταβατζηδες του;;;
    Καταλαβαν πως αν συνεχισουν να μαλακιζονται με τον ιδιο τροπο θα παρουν να ματσο κακαλα και τιποτε παραπανω;;;
    Καταλαβαν,πως θα πρεπει να βρουν αμεσα μια συμβιβαστικη λυση,ωστε να μην υπαρξει ανοδος της ακροδεξιας και των φασιστοειδων...τα οποια υπαρχει ενδεχομενο να συνεργαστουν με τη Νεα Δημοπρασια και να σχηματισουν ξανα κυβερνηση;;;
    Καταλαβαν πως πρεπει ο κοσμος να βρει ενα δυνατες εναλλακτικες προτασεις για εξουσια;;;

    Παντως η Αλεκα,αν και μουντρουχα στις αποψεις της...ειναι η μονη η οποια ειναι παντα ετοιμη...
    Ας ελπισουμε η Αριστερα στο συνολο της να μην μας απογοητευσει...
    Στο Συνασπισμο και στο ΣΥΡΙΖΑ,καταλαβαν οτι σε 1 μηνα απο τωρα ο Ελληνικος λαος θα παει για ακομη μια φορα στις καλτσες,για να ψηφισει τους επομενους νταβατζηδες του;;;
    Καταλαβαν πως αν συνεχισουν να μαλακιζονται με τον ιδιο τροπο θα παρουν να ματσο κακαλα και τιποτε παραπανω;;;
    Καταλαβαν,πως θα πρεπει να βρουν αμεσα μια συμβιβαστικη λυση,ωστε να μην υπαρξει ανοδος της ακροδεξιας και των φασιστοειδων...τα οποια υπαρχει ενδεχομενο να συνεργαστουν με τη Νεα Δημοπρασια και να σχηματισουν ξανα κυβερνηση;;;
    Καταλαβαν πως πρεπει ο κοσμος να βρει ενα δυνατες εναλλακτικες προτασεις για εξουσια;;;

    Παντως η Αλεκα,αν και μουντρουχα στις αποψεις της...ειναι η μονη η οποια ειναι παντα ετοιμη...
    Ας ελπισουμε η Αριστερα στο συνολο της να μην μας απογοητευσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ELPIZO O ELLHNIKOS LAOS NA MHN PSIFISI EKEINOUS POY THELOUN NA MAS KANOUN POLIPOLITISTIKO KRATIDIO 500.000 XILIADES MONIMOI ANERGOI ELLHNES ME 3.000.000 METANASTES .TOUS PARADOSAME ETHNOS KI THELOUME NA TO DIATIRISOYME ETSI.KI DEN XARIZOUME OIKOPEDA SE KANENA.XORIKA YDATA STA 12 MILIA TORA KANE KI ENA KALO MEGALOPSYXE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Είμαι πολύ χαρούμενος.
    Εγώ θα δώσω μία ψήφο στο Γιωργάκη και αυτός θα μου φτιάξει τα οικονομικά μου, θα βάλει στη θέση τους τους σκοπιανούς και τους τούρκους, θα λύσει το κυπριακό, δεν θα ξανακαούν τα δάση, δεν θα ξαναπαίρνουν μίζες οι υπουργοί, δεν θα μας ληστεύουν στο χρηματιστήριο, δεν θα μας πίνουν το αίμα τα ολιγοπώλια και δεν θα μας δουλεύουν οι μεγαλοεπιχειρηματίες με τα κανάλια τους.
    Αν το καλοσκεφτείς, με συμφέρει.
    Θα δώσω μία ψωροψήφο και μετά θα είμαι ευτυχισμένος και χαρούμενος.
    Πώς δεν το είχα σκεφθεί και νωρίτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στο διάγγελμά του ο πρωθυπουργός, για πρώτη ίσως φορά κατά την δημόσια παρουσία του, έδειξε να αντιλαμβάνεται πόσο κούρασε τον ελληνικό λαό και πόσο κουράστηκε σ’ έναν ρόλο που προφανώς δεν του ταίριαζε.

    Αυτά που ψέλλισε περί οικονομίας και «κατάλληλου πολιτικού περιβάλλοντος» αποτελούν χιλιοειπωμένες κοινοτυπίες, οι οποίες δεν μπορούν, προφανώς, να συγκινήσουν κανέναν και κυρίως να κατευνάσουν τα διεγερμένα πνεύματα των στελεχών και πελατών του κόμματός του. Ο κ. Καραμανλής κατέθεσε την εντολή διακυβέρνησης ενώπιον του ελληνικού λαού, παραδεχόμενος ότι απέτυχε να εκπληρώσει τις υποσχέσεις και ενδεχομένως το όραμά του.

    Τηρουμένων των αναλογιών, θα έλεγε κανείς, ότι η αποψινή αποδοχή της «ανικανότητάς» του αποτελεί μια έντιμη πράξη εκ μέρους του κ. Καραμανλή, αν πίσω από αυτήν δεν αποκρυβόταν η αδυναμία του να διαχειριστεί τις εξελίξεις στο σκάνδαλο Siemens και αυτές που έρχονται με δραματικό τρόπο στο προσκήνιο, το αμέσως επόμενο διάστημα και αφορούν στα εθνικά μας θέματα.

    Με αυτή την έννοια ο κ. Καραμανλής ούτε … στα στερνά του ως κυβερνήτης κατάφερε να είναι ειλικρινής. Ας είναι, ευχόμαστε να είναι καλά ο άνθρωπος και να του δοθεί η ευκαιρία, όταν αποσυρθεί από την ενεργό πολιτική, να αναλογιστεί πώς μπορεί να μπλέξει κανείς σε μια περιπέτεια εξουσίας, δίχως να γνωρίζει ότι πρόκειται περί περιπέτειας και χωρίς να αντιλαμβάνεται τι μπορεί να σημαίνει ενδοκομματική και νταβατζίδικη αιχμαλωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΟΡΑΜΑΤΑ Ο ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΣ;

    ΝΑΣΟΣ ΑΛΕΥΡΑΣ, Α' Αθήνας από 1994
    ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ, Β' Αθήνας από 1989
    ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, Γιάννενα από 1993
    ΡΟΔΟΥΛΑ ΖΗΣΗ, Μαγνησία από 1993
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΗΣ, Φλώρινα από 1989
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΡΑΝΙΔΗΣ, Β' Θεσσαλονίκη από 1989
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, Β' Πειραιά από 1989
    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ, Α' Θεσσαλονίκη από 1981
    ΒΑΣΩ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Β' Αθήνα από 1985
    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΓΟΥΡΙΔΗΣ, Ξάνθη από 1989
    ΝΙΚΟΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ, Λέσβου από 1989
    ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ, Α' Αθήνας από 1989
    ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ, Χανίων από 1981
    ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΟΥΡΑΣ, Α' Αθήνας από 1989
    ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, Β' Αθήνας από 1989
    ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΧΥΤΗΡΗΣ, Β' Αθήνας από 1993
    ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, Β' Αθήνας από 1974
    ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΝΙΩΤΗΣ, Β' Πειραιά από 1989
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ, Αττική από 1981
    ΑΛΕΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Β' Αθήνας από 1989
    ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ, Καστοριά από 1985
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΕΠΠΑΣ, Αρκαδία από 1981

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ Ο ΜΟΝΤΕΡΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, LOW-PROFILE, ΜΟΥΛΩΧΤΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ.
    Γιωργάκη, μας έπρηξες στα ευχολόγια και τις γενικότητες!
    Πές μας κάτι συγκεκριμένο, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    Πές μας που πήγαν τα λεφτά του Τρεπεκλή.
    Πές μας που πήγαν τα 100.000.000 της Ζίμενς.
    Πές μας το περίφημο μαγικό σχέδιό σου για την οικονομία. Θα αυξήσεις τους δημοσίους υπαλλήλους ή θα τους μειώσεις;
    Πές μας τί θα αλλάξεις στις εφορίες για να μειωθεί η φοροδιαφυγή. Πώς θα αντιμετωπίσεις τη διαφθορά των εφοριακών; Τι θα κάνεις με τους ελεύθερους επαγγελματίες;
    Πές μας πόσο θα αυξηθεί η φορολογία των επιχειρήσεων και πώς θα αντιμετωπίσεις το σίγουρο επακόλουθο της αύξησης της ανεργίας από τη φυγή επιχειρήσεων στο εξωτερικό.
    Πές μας τί παραπάνω θα κάνεις για την παιδεία από όσα έκανε ο Σημίτης, πρέπει να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.
    Πές μας τί θα κάνεις για το Κυπριακό. Πές μας εάν καταδικάζεις ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το σχέδιο Ανάν (και τους σημερινούς κλώνους του) ή όχι.
    Πές μας εάν έχεις σταθερή θέση για τα Σκόπια και ποιά είναι αυτή. Συμφωνείς ή όχι με τον Καραμανλή και το Βουκουρέστι;
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΥΣ.
    Επίσης μας τσαντίζει το ότι προσπαθείς μέσα από σλόγκαν, γενικότητες και αφηρημένες έννοιες να υπονοήσεις ότι ξέρεις τί κάνεις.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ.
    Εάν ξέρεις σε παρακαλούμε να μας το πείς.
    Εάν δεν ξέρεις, τότε είσαι επικίνδυνος, διότι επιβεβαιώνεις όσους λένε ότι εάν δεν είχες πατέρα τον Αντρέα σήμερα θα σκούπιζες τραπέζια σε Μακντόναλντς της Μινεσότα.
    Περιμένουμε.
    Άντε να δούμε, πανηλίθιο αμερικανάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Άγχος, τρακ, λες και του 'βγαινε από πάνω του ένα βάρος. Άντε να τελειώνουμε (εκλογές 4 Οκτωβρίου) ... Και 'μεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. εν μέσω φημών, δημοσκοπήσεων και δηλώσεων με πολλές υποσχέσεις, ο κ. Καραμανλής προκήρυξε τις εκλογές, χωρίς να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία, η οποία θα είναι στις 4 Οκτωβρίου.

    Στον λόγο του ο κ. Καραμανλής, έριξε τις ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ και προσωπικά στον κ. Παπανδρέου για τις εκλογές. Το ΠΑΣΟΚ, σωστά ή λάθος, είχε δηλώσει πριν αρκετούς μήνες ότι θα ζητήσει εκλογές με την ευκαιρία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Τότε ο κ. Καραμανλής επιτέθηκε στο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, για ανευθυνότητα.. Όμως ο πρωθυπουργός είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα πάει σε πρόωρες εκλογές. Τι άλλαξε?

    Επίσης ο πρωθυπουργός είπε ότι είναι ώρα ευθύνης για τον τομέα της οικονομίας. Υποστήριξε ότι αναγνωρίζει τις ευθύνες του, αλλά επίσης τόνισε ότι η κρίση δεν μας χτύπησε στον ίδιο βαθμό με άλλες χώρες του εξωτερικού.

    Ο μοναδικός λόγος που δεν μας χτύπησε η κρίση, είναι επειδή δεν έχουμε βιομηχανία. Μία χώρα εμπόρων, αντιπροσώπων και παροχής υπηρεσιών είμαστε! Πόσο νομίζετε θα μας επηρέαζε μία κρίση στον χάλυβα, για παράδειγμα? Οι ελάχιστες βιομηχανικές μονάδες της χώρας, υπολειτουργούν (βλ. Χαλυβουργία, Ναυπηγεία)

    Η ΝΔ κυβερνά τα τελευταία 5 χρόνια. Γιατί η φοροδιαφυγή και άλλα αγκάθια της οικονομίας δεν μπόρεσαν να βρουν λύση μέχρι σήμερα? Χρειάζεται νωπή εντολή μία κυβέρνηση που έχει νωπή εντολή? Μίλησε επίσης για σκληρά μέτρα που πρέπει να ληφθούν και ξεκαθάρισε ότι θα τα αναλύσει με ειλικρίνεια στην προεκλογική περίοδο! Γιατί αυτή η ειλικρίνεια εμφανίζεται σήμερα? Γιατί μέχρι τώρα δεν έχουμε δει καθόλου ειλικρινή και υπεύθυνη στάση από την κυβέρνηση?

    Τέλος, έκανε αναφορά σε δύο λύσεις. Την δύσκολη και υπεύθυνη, που είναι η δική του και την όμορφη αλλά επικίνδυνη, που είναι του ΠΑΣΟΚ. Με αλαζονικό ύφος που δεν μπόρεσε να κρυφτεί, ο κ. Καραμανλής είπε ότι έχει εμπιστοσύνη στην ωριμότητα του ελληνικού λαού. Αν αυτή η ωριμότητα τον βγάλει από την εξουσία, τι θα πει? Ότι οι πολίτες είναι ανεύθυνοι?

    Στο διάγγελμά του ο κ. Καραμανλής μίλησε με το γνωστό ύφος και είπε αυτά που έχουμε ανάγκη να ακούσουμε. Λόγια που δεν γίνονται πράξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ούτε στο διάγγελμα που σηματοδοτεί πιθανότατα το κύκνειο άσμα της κυβέρνησης του δεν κατάφερε να εκπλήξει ο Κώστας Καραμανλής.

    Για ακόμα μια φορά μίλησε για την οικονομική κρίση , τον δρόμο της "υπευθυνότητας" , τις "μη ευχάριστες" λύσεις κτλ... Λιβάνισε για αρκετά λεπτά την "αποτελεσματική" οικονομική πολιτική των τελευταίων 5,5 ετών !

    Το διάγγελμα διήρκεσε περίπου 10-12 λεπτά. Άκεφος , εκνευρισμένος και με ύφος σχεδόν απειλητικό κατηγόρησε για όλα το ΠΑΣΟΚ ενώ απέφυγε να σχολιάσει τη στάση που κράτησαν τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας τις τελευταίες μέρες.

    Το μόνο νέο ήταν η προκήρυξη εκλογών για την 4η Οκτωβρίου. Η προεκλογική περίοδος μόλις ξεκίνησε και θα είναι ιδιαίτερα έντονη .

    Ετοιμαστείτε για ένα κλίμα ανάλογο της περιόδου 1989-90.

    Αύριο μιλάει ο Γιώργος Παπανδρέου στο Θησείο με αφορμή την επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου ενώ η ΔΕΘ αναμένεται και επίσημα να είναι καθαρά προεκλογική.

    Να θυμάστε πάντως ότι ποτέ η Δεξιά στην Ελλάδα δεν έπεσε εύκολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ.
    Ακούγεται έντονα ότι ο δόκτωρ μπουζούκος θα είναι πρωτοκλασάτο υπουργός της κυβέρνησης του Γιωργάκη.
    Γι’ αυτό να μην τον κοροϊδεύετε, μπορεί να χρειαστείτε ρουσφέτια.
    Να μην κοροϊδεύετε λέω και εσείς συνεχίζετε να μειδιάτε.
    Να μην ξεχνάτε ότι ο Γιωργάκης είναι ικανός για όλα.
    Και δεν είναι μόνο οι περιπέτειες στο Σχοινιά, που πήγε να κάνει τον Ιντιάνα Τζόουνς και τον ψάχνανε οι ψαράδες. Κοψοχόλιασε ο Καραμανλής για κανα δίωρο, από ότι έμαθα αλλά τέλος καλό όλα καλά.
    Εγώ πάντως όταν θυμάμαι τις τούμπες με το ποδήλατο φτιάχνω συκώτι!
    Άσε που αξέχαστο επίσης θα μου μείνει το βίντεο από το Πάσχα στην Πάρο, που έβαλε το κεράκι στο μανουάλι ΜΑΖΙ με το πλαστικό ποτηράκι.
    Η αλήθεια είναι ότι δεύτερος Γιωργάκης δεν υπάρχει.
    ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ.
    Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε τέτοιο πολιτικό στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. επιτέλους, να βγει το ΠΑΣΟΚ πρώτο κόμμα αλλά χωρίς αυτοδυναμία, να καταλάβει ο κόσμος τον τυχοδιωκτισμό των πρασινοφρουρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γιωργάκης πρωθυπουργός, χιχιχιχιχ

    αχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Επιτέλους τέλος.
    Μπορεί να πάει τώρα στη Ραφήνα να ξεκουραστεί από τα πέντε χρόνια διακοπές, που έκανε.
    Ο τρόπος όμως που επέλεξε να λακίσει σημαίνει ότι θα βγούν και άλλα στη φόρα, που θέλει να αποφύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ρε σεις συντεκνοι,γονος παμπλουτης οικογενειας και με εθναρχη,σε τι κωλοσχολεια το στειλανε το παιδι και τι να μαθει,για να μας κανει εμας τοσα σε 5,5 χρονια μονο!
    Αυτοι ρε φταινε, οχι το παιδι!
    Εμ το αλλο ; για να δουμε και το αλλο.Ποσα χρονια θα παρει και το αλλο ;Δεν εχουμε τον Θεο μας, μου φαινεται,μα τον Δια (Ζευς).!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δεν υπήρχε κεντρική διοίκηση όλα είχαν μείνει στον αυτόματο πιλότο.
    Τα πρωτοκλασάτα στελέχη έδιναν την αίσθηση ότι δεν υπάρχει πρωθυπουργός.
    Που ακούστηκε να λέει υπουργός στον πρωθυπουργό πότε θα κάνει εκλογές;
    Κάτι έπρεπε να κάνει ο Καραμανλής........και έκανε το χειρότερο για αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αφού μεθόδευσε να μην εκδοθεί ο Χριστοφοράκος, αφού μεθόδευσαν όσα μεθόδευσαν με τον Ζαγοριανό και τη Δικαιοσύνη, αφού διέλυσε την Οικονομία, ο Καραμανλής έδειξε αυτό που ξέρουν οι περισσότερο. Είναι ανήμπορος να κυβερνήσει. Εμείς σας κάνουμε μια πρόβλεψη. Σε 40 ημέρες από σήμερα ο Καραμανλής ΔΕΝ θα είναι πρωθυπουργός αλλά ΔΕΝ θα είναι ούτε πρόεδρος της Ν.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΙΛΟΦΑΣΙΣΤΑ Τζων ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΜΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Διελυσες την χωρα αναξιε ανθρωπε. Στα τσακιδια. Το δασος της Βουλωνης σε περιμενει στους μοναχικους περιπατους στα βηματα που χαραξε Εκεινος. Ο αλλος μικρος της πολιτικης που τον κανατε και Εθναρχη.
    Υ.Γ μετα 3 χρονια να σου στειλουμε και τον Βλακογιωργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση