GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα μας ψήφισες...

Aπό την Καλυψώ Παπαδοπούλου Μιά μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγαλοστέλεχος στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλ...

Aπό την Καλυψώ Παπαδοπούλου

Μιά μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγαλοστέλεχος στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλές περγαμηνές. Όταν έφθασε στον άλλο κόσμο, την υποδέχτηκε ο Άγιος Πέτρος και της λέει :
- Πού θα ήθελες να περάσεις την αιωνιότητα σου, στην Κόλαση ή στον Παράδεισο;
Εκείνη το σκέφτεται λίγο και λέει :
- Δεν είμαι σίγουρη.
- Τότε, λέει ο Άγιος Πέτρος, θα κάνουμε το εξής, θα περάσεις 24 ώρες στην Κόλαση και 24 ώρες στον Παράδεισο και μετά αποφασίζεις.
Η πολιτικός συμφωνεί. Πάνε λοιπόν, στην Κόλαση. Εκεί η πολιτικός βλέπει όλους τους πολιτικούς φίλους της που είχαν πεθάνει να παίζουν γκολφ, να ποντάρουν στο καζίνο, να πίνουν σαμπάνια, να φλερτάρουν με ωραίους άντρες και πανέμορφες γυναίκες και γενικά να διασκεδάζουν πολύ. Ακόμα και ο Διάβολος ήταν μαζί τους και κάνανε παρέα, λέγοντάς τους τα καλύτερα πρόστυχα και πικάντικα ανέκδοτα. Όλα πολύ ωραία και η πολιτικός περνούσε υπέροχα.
Πριν να το καταλάβει, πέρασαν οι 24 ώρες και...

ήρθε ο Άγιος Πέτρος να την πάρει να πάνε στον Παράδεισο. Ο Παράδεισος ήταν ένα πολύ ήσυχο μέρος με ήρεμη ατμόσφαιρα, οι άγγελοι έπαιζαν γαλήνια μουσική με τις άρπες και τις λύρες τους, οι φιλόσοφοι μιλάγαν για τη ζωή και το θάνατο και όλοι μαζί συζητούσαν με τον Θεό που ήταν πολύ γλυκός κι ευχάριστος τύπος. Η πολιτικός αισθανόταν πολύ όμορφα και πριν να το καταλάβει, πέρασαν και αυτές οι 24 ώρες, ώσπου ήρθε ο Άγιος Πέτρος να τι ρωτήσει τι αποφάσισε τώρα που είδε και τα δύο μέρη. Η πολιτικός το σκέφτεται λίγο και του λέει :
- Ο Παράδεισος ήταν πολύ ωραίος και γαλήνιος, αλλά στην Κόλαση ήταν όλοι οι φίλοι μου και διασκέδαζαν πιο πολύ, οπότε θα προτιμήσω την Κόλαση.
Ο Άγιος Πέτρος σέβεται την επιθυμία της και την στέλνει στην Κόλαση. Όμως, η Κόλαση ήταν λίγο διαφορετική τώρα, ένα διαλυμένο μέρος με αποπνικτική ατμόσφαιρα και όλοι οι φίλοι της πολιτικού δούλευαν στα κάτεργα και κουβαλούσαν τεράστιες πέτρες, ενώ και ο Διάβολος ήταν πάνω από τα κεφάλια τους και τους διέταζε συνεχώς. Η πολιτικός δυσαρεστημένη πάει και τον ρωτά :
- Τι έγινε εδώ; Προχθές όλα ήταν τόσο ωραία και όλοι διασκέδαζαν.
Και ο Διάβολος της απαντά :
- Τότε είχαμε προεκλογική εκστρατεία, σήμερα μας ψήφισες!!!

12 σχόλια

  1. Τα παπαγαλάκια του κόκαλη βγαίνουν και μας την λένε όταν φωνάζουμε για τον ολυμπιακό που ονειρευόμαστε ,λάβετε υπόψη
    -οι πρόεδροι έρχονται και παρέρχονται ,ο θρύλος όμως παραμένει ισχυρός και δυνατός
    -ο σωκράτης μόνος του ήλθε και ναι μεν έκανε πολλά ,αλλά κέρδισε πολύ περισσότερα και πρώτα απο όλα την ελευθερία του και την φήμη του και μην ξεχνάτε αυτός είπε TO οτι ο θρύλος είναι μαγαζί γωνία.
    -είμαστε οι μοναδικοί που πλρώσαμε διαρκείας διετούς διάρκειας σε τιμές που οι άλλες ομάδες δεν τις ονειρεύονται οτι θα τις εισπράξουν ποτέ
    -πληρώσαμε φέτος άυξηση 10% σε πρίοδο κρίσης και το σύνολο είσπταξης 14000 εισητηρίων διαρκείας ,λόγω τιμών είναι διπλάσιο απο την είσοπραξη των άλλων που πουλήσανε 20000
    -o τζίρος της μπουτίκ είναι τέσσερις φορές πάνω απο τον δεύτερο
    -ο μέσος όρος προσέλευσης είναι ο μεγαλύτερος (αν βάλουμε οτι η χωρητικότητα είναι 34000 ,η διαφορά είναι τεράστια)
    -βρέθηκε με την ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ και γήπεδο που δεν ανήκει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
    -πούλησε καστίλιο,μπελούτσι και σταμάτησαν Αντζας (άντε στην θέση του ο σουηδός),Τζολε,Λέτο,Πατσατζόγλου,Ντάρκο ,Μενδρινός
    και αντ αυτών πήρε Μαρέσκα και γύρισε πίσω ο Λύκος (ο Ισπανός που ήλθε απο προηγμένο πρωτάθλημα δεν τον ήθελε)και το παλτό ο Μπράβο
    -έδιωξε τον Ισπανό (ζούμε με όνειρο να δούμε ΤΗΝ μπάλα που παίχτηκε με Μπενφίκα και Γερμανούς) και πήρε τον Κεσπάγια απο το Κυπριακό πρωτάθλημα ,για να παίξει η ομάδα καλύτερα (το πόσο ήδη το βλέπουμε)
    -Δεν πλήρωσε 3,5 για Λέτο και τελικά πληρώνει 3.8 για έναν βραζιλιάνο ταλέντο στα 24 χρόνια του ......και ο τύπος μας φτύνει
    -ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΎΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΕΦΑΡΕΙ (ΠΕΡΥΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΕΊΧΕ ΚΑΙ 15 ΑΠΟ ΚΑΣΤΙΛΙΟ σλλα η ομάδα είναι χρεωμένη),ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΛΠ
    ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ,ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕς ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ,Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΚΕΣΠΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΕΣ ΘΥΜΗΣΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΥΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΠΕΡΉΦΑΝΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΎΝ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, Μητσοτακέϊκο και Σουφλιάδες, με τα χάλια της παράταξης τους, γιατί;
    Μα όσο πιο γρήγορα θα ξεκουμπιστεί ο Καραμανλής για αυτούς εννοείται, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει πρωθυπουργός ο Παπανδρέου, θα μου πείτε και πάλι και τι έγινε, μα στο μεταξύ η Ντόρα θα έχει γίνει αρχηγός στη Δεξιά, και σιγά σιγά το Πασόκ με τον Παπανδρέου, θα έχουν φθαρεί έτσι που μετά από μιάμιση δύο τετραετείες θα χάσουν τις εκλογές, και ποιος θα τις κερδίσει; Μ α η Δεξιά με την Ντόρα αρχηγό, και η οποία επειδή κρατά το λόγο της θα κάνει τον υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ, που παρανόμησε πολεοδομικώς, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
    Δηλαδή στη Νέα Δημοκρατία αυτοί που είναι με το Μητσοτακέϊκο και το Σουφλιά σκάβουνε τον λάκο ολονών τους, και αυτοί που είναι Καραμανλικοί τρέμουν την κακιά ώρα που θα χάσουν τον Καραμανλή…τους…....
    Επιμύθιο,……οποτεδήποτε και όπως έχουν τα πράγματα ο Καραμανλής θα τις χάσει τις εκλογές, και από εκεί και πέρα, όσο κάτσει το Πασόκ στα πράγματα.
    Και μετά θα ξανακούσουμε στην βουλή.
    ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΜΑ ΣΤΟ MEGA ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ και ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

    Ένας συνταξιούχος στο Σέσι Γραμματικού αποφάσισε κάψει μιά σφηκοφωλιά, εν μέσω 7 μποφόρ.
    Επίσης και ένας σκύλος δάγκωσε ένα βοσκό στα Άνω Τρίκαλα Κορινθίας.
    Οι πολιτικές ευθύνες του Καραμανλή δεν μπορούν να κρυφτούν πιά.
    Εάν κυβερνούσε ο Γιωργάκης ένας γενναίος πρασινοφρουρός θα είχε σταματήσει έγκαιρα το συνταξιούχο στο Σέσι, ενώ είναι βέβαιο ότι ο σκύλος δεν θα είχε κάν τολμήσει να δαγκώσει το βοσκό με Υπουργό Δημόσιας Τάξης το Χρυσοχοϊδη.
    Εκλογές τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009

    – ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ

    "Σοσιαλιστές "σε Βασιλικές Βίλες....

    "Σε βίλα-«παλάτι» στο Πόρτο Χέλι πέρασε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Ακης Τσοχατζόπουλος μαζί με την οικογένειά του, σε μια κατοικία όπου το ενοίκιο για μία ημέρα διαμονής κοστολογείται στα 1.500 ευρώ. Είναι το σπίτι στο οποίο φιλοξενήθηκαν πέρυσι τα νεότερα μέλη της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας.πορεί σύμφωνα με τους τοπικούς κτηματομεσίτες να χρειάστηκε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να γίνει έστω και για λίγο καιρό γείτονας του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωνσταντίνου, ο οποίος έχει εκμισθώσει ένα ακίνητο ανάλογης χλιδής λίγα μέτρα πιο πέρα από τη βίλα που νοίκιασε ο πρώην υπουργός για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές του, αλλά σίγουρα άξιζε τον κόπο. Μπορεί ο ίδιος να διατείνεται ότι ήταν φιλοξενούμενος, οι κτηματομεσίτες της περιοχής πάντως επιμένουν ότι πλήρωσε κανονικά 33.000 ευρώ για τις είκοσι δύο ημέρες διαμονής του. "

    papatzides

    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑΤE ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔHΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    Τα μαϊμού γκάλοπ του Μπόμπολα και του Λαμπράκη δεν τα πιστεύει κανένας πιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΣΧΕΔΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ.
    Υπομονή και στα οικονομικά, έρχεται το σχέδιο του Γιωργάκη, λέει.
    Δεν το ανακοίνωνε το σχέδιο μέχρι τώρα σε κανένα για να μη του το κλέψουν.
    ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΛΕΕΙ.
    Να είστε όλοι προετοιμασμένοι.
    ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΛΕΞΗ ΘΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ.
    ΘΑ για τους δημοσίους υπάλληλους.
    ΘΑ για τους ιδιωτικούς υπάλληλους.
    ΘΑ για τις νοικοκυρές.
    ΘΑ για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
    ΘΑ για τους φοιτητές.
    ΘΑ για τα τιμημένα γηρατειά.
    ΘΑ για την υγεία.
    ΘΑ για τα σκόπια.
    ΘΑ για την τουρκία.
    ΘΑ για το κυπριακό.
    Γενικώς, ΘΑ.
    ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ;
    Απλά πράγματα.
    Μπαγάσα Γιωργάκη, ευτυχώς που είσαι και σύ εδώ να μας σώσεις.
    Να κάνεις όλα αυτά που δεν κατάφεραν ο πατέρας σου και ο Σημίτης.
    ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ;
    Μόνο που καλό θα είναι να μάθεις πρώτα πρόσθεση και αφαίρεση και μετά να μας μιλάς για τα οικονομικά.
    Ρε βλαμμένο αμερικανάκι, μας δούλευε ο πατέρας αλλά αυτός τουλάχιστον ήταν γλυκόλογος, παρόλο που ήταν μαέστρος της ψευτιάς.
    Εσένα ποιος λογικός άνθρωπος να σε ψηφίσει, αφού βρωμάς χαζαμάρα (αλλά και κουτοπονηριά) από χιλιόμετρα.
    Εσένα σε ψηφίζουν μόνο οι ανεγκέφαλοι αφισσοκολλητές και όσοι θέλουν να βολέψουν το μαλθακό παιδί τους στο δημόσιο.
    Άντε καλύτερα να παίξεις με τα άλλα τα πλουσιόπαιδα εκεί στα βόρεια προάστια ή στις γειτονιές της Μινεσότας στην Αμερική, που γεννήθηκες και μεγάλωσες.
    Πολύ δούλεμα, ρε παιδιά, δεν καταπίνεται με τίποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.
    Αναμενόμενο, τουλάχιστον μια δεκαετία βλέπουμε το ίδιο έργο.
    Πρόβλημα του Καραμανλή είναι, άς είχε προνοήσει να τους κάνει τα χατήρια για να μην τον διαβάλλουν. Ο Γιωργάκης, που είναι και υπάκουο παιδί, έχει καταλάβει πιο καλά τη μεγάλη σημασία του πάρε-δώσε με τους καναλάρχες και τους μεγαλο-επιχειρηματίες.
    Αυτό που προσωπικά με ενοχλεί είναι που μας υποτιμούν.
    Μας θεωρούν χαζούς και κακόμοιρους υπηκόους, που μας λένε τι να ψηφίσουμε.
    ΑΛΛΑ όμως ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ;
    ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;
    ΤΟΣΟ ΜΑΚΙΑΒΕΛΛΙ;
    Το τελευταίο εξάμηνο, πχ, χρησιμοποιούν κάθε άμεσο ή έμμεσο τρόπο για να αναδείξουν τον Αδόλφο Καρατζαφέρη, να κατασυκοφαντήσουν και να λοιδωρήσουν τη ΝΔ και να θάψουν το Σύριζα και το ΚΚΕ.
    ΡΕ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΦΛΟΣ;
    Νομίζετε ότι δεν βλέπουμε τι παίζει;
    Στα πρωινάδικα: ο Γεωργιάδης και ο Βελόπουλος
    Στα μεσημεριανά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος και ο Αϊβαλιώτης
    Στα βραδυνά : o Γεωργιάδης, ο Βελόπουλος, ο Αϊβαλιώτης και ο Πλεύρης
    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ (λάιφστάϊλ, δελτία ειδήσεων, κλαψουρο-σοόυ, κουτσομπολίστικα) εμφανίζονται ολημερίς και οληνυχτίς όλα τα ανωτέρω παλιόπαιδα του Λάος, μαζί βέβαια με τον πονηρούλη Αδόλφο.
    Μόνο τα δελτία καιρού δεν λένε οι νεοφασίστες του Καρατζαφέρη στα ιδιωτικά κανάλια.
    Κύριε Μπόμπολα (με το Mega, το Πρώτο Ψέμμα, την Ημερησία, τον Αγγελιοφόρο και τις δεκάδες κατασκευαστικές και άλλες επιχειρήσεις σου),
    κύριε Λαμπράκη (με τα Νέα, το Βήμα και τις λοιπές σου επιχειρηματικές δραστηριότητες),
    κύριε Αλαφούζο (με την Καθημερινή, το Σκάϊ, τα καράβια και τις λοιπές επιχειρήσεις σου)
    κύριε Κυριακού (με τον Αντένα και τα καραβάκια σου)
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80;
    Είμαστε πιο μορφωμένοι, πιο πονηρεμένοι, πιο ψαγμένοι και ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΙ από όσο νομίζετε. Εσείς μπορεί να είστε πάμπλουτοι αλλά εμείς έχουμε ένα πλεονέκτημα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΜΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
    Δεν πρόκειται να ψηφίσουμε αυτόν που έχει αναλάβει υποχρεώσεις απέναντί σας, με το αζημίωτο βέβαια. Δυστυχώς για σας, ξέρουμε ότι αυτές τις υποχρεώσεις θα τις πληρώσουμε εμείς και όχι αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανεπίδεκτοι μαθήσεως και πλήρως πιθηκίζοντες προς τα συμβαίνοντα στις ΗΠΑ και τις μεγάλες χώρες της Ε.Ε. πρόσφε-ραν απλόχερα «βοήθεια» στις Τράπεζες, για να τις …σώσουν ! Οι ίδιες, ούτε δήλωσαν προβληματικές, ούτε επεδίωξαν την ενίσχυση…

    Τώρα, που εκτιμάται, πως η Ελλάδα περνάει τη δυσκολότερη οικονομική φάση της κι όλοι, επιχειρήσεις, εργαζόμε-νοι, συνταξιούχοι, νοικοκυριά, μικρομεσαίοι, αγρότες, νέοι, υποφέρουν από τις συνέπειές της, αποδεικνύεται πως η πολυδιαφημισμένη πολιτική της κυβέρνησης Καραμανλή, το μόνο, που κατάφερε, είναι να πολλαπλασιάσει τα κέρδη των Τραπεζών και τίποτα άλλο !...
    Τα δισεκατομμύρια πέφτουν σαν χαλάζι, στον τραπεζικό χώρο, από τη μια, εξ αιτίας της γενναιόδωρης «βοήθειας» της κυβέρνησης και από την άλλη, λόγω της συνεχιζόμενης, άγριας εκμετάλλευσης των δανειοληπτών και των άλλων πελατών…

    Ο Παπαθανασίου, πελαγωμένος, ψάχνει τρόπους και πηγές εσόδων και από ιδεολογικοπολιτική συνήθεια, όλο και προς τις λαϊκές μάζες κοιτάζει και ξερογλείφεται. Η νέα απομύζηση έχει πλήρως ετοιμαστεί, ως στάχτη στα μάτια θάχει κάποια χτυπηματάκια στους «έχοντες», το βασικό φορτίο, όμως, θα το φέρει και πάλι ο εργαζόμενος λαός…

    Κι όμως, για την επιβολή μιας έκτακτης εισφοράς, στα υπέρογκα και προκλητικά κέρδη των Τραπεζών, ούτε που το σκέπτονται ! Τη μοναδική δίκαιη περίπτωση εξεύρεσης και αποκόμισης εσόδων, ούτε που τολμούν να την αγγίξουν !...
    Κόρακας, κοράκου μάτι, βγάζει ?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο 9,5% έφτασε τον Ιούλιο το ποσοστό της ανεργίας στην ευρωζώνη, στο υψηλότερα επίπεδο της τελευταίας 10ετίας σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα από τη στατιστική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Eurostat).

    Το ποσοστό ανεργίας στην ευρωζώνη των 16 αυξήθηκε στο 9,5%, από 9,4% που ήταν τον Ιούνιο, ανεβάζοντας τον αριθμό των ανέργων στα 15,1 εκατομμύρια.
    Στο σύνολο των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ανεργία αυξήθηκε στο 9% από 8,9% τον Ιούνιο,το υψηλότερο ποσοστό που σημειώθηκε από το 2005, καθώς οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά 225.000 στα 21,8 εκατομμύρια.
    Σύμφωνα με την Εurostat η ανεργία στην ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του 2009 έφτασε στο 8,7, ωστόσο μεταγενέστερα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, καταγράφουν μεγαλύτερα ποσοστά, ενώ σύμφωνα με άλλες εκτιμήσεις η ανεργία στη χώρα μας αγγίζει ή ξεπερνά τον μέσο όρο της ευρωζώνης.
    Τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας σημειώθηκαν στην Ισπανία όπου το ποσοστό αυξήθηκε στο 18,5% τον Ιούλιο από 18,2 που ήταν τον Ιούνιο.
    Η χαμηλότερη αύξηση σημειώθηκε στην Ολλανδία και συγκεκριμένα το ποσοστό της ανεργίας έφτασε το 3,4% τον Ιούλιο από 3,3% που ήταν ένα μήνα πριν.

    ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ...
    ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΜΗ...ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δυο φορές

    ΙΔΟΥ τι μπορεί να αλιεύσει κάποιος με σύντομο σερφάρισμα στο Ιnternet: η διοίκηση της ΠΑΕ Πανθρακικός με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδη Στυλιανίδη, για τη συμβολή του στη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με τα ΕΛΤΑ. Αν καταλάβαμε καλά, χωρίς τον κ. Στυλιανίδη, βουλευτή Ροδόπης και γεννημένο το ΄66 στην Κομοτηνή, τα ΕΛΤΑ δεν θα ήταν «χρυσός χορηγός» της συμπαθούς ΠΑΕ. Πώς ακριβώς, όμως, βοήθησε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης; Και δική του δουλειά είναι να λειτουργεί ως... εμπορικός διευθυντής για ομάδες τής ευρύτερης εκλογικής του περιφέρειας; Κατά τα λοιπά, ο Πανθρακικός δεν άρχισε καλά (και) σε αυτό το πρωτάθλημα. Θα λέγαμε ότι πρόκειται για κόπια της περασμένης σεζόν, αν η ΠΑΕ της Θράκης δεν εμφάνιζε συμπτώματα νεοπλουτισμού!

    Γιατί το λέμε αυτό; Διότι αντίθετα με το πρόσφατο παρελθόν, ο μεγαλομέτοχος Σαββάκης και ο πρόεδρος Κητζίδης αποφάσισαν με συνοπτικές διαδικασίες να «καθαρίσουν» τον Ντουμιτρέσκου και να προσλάβουν έναν Γάλλο: τον Καρτιέ. Πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για να διαπιστώσουμε αν ό,τι...

    λάμπει είναι χρυσός και άρα αν αξίζει η διαφήμιση που γίνεται στον νέο προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έχουμε ξαναγράψει πως τα ΜΜΕ και ειδικά η τηλεόραση είναι ο απολυτός κυρίαρχος της δημοσίας ζωής, αλλά και κάτι πολύ σημαντικότερο. Είναι ο μοναδικός ρυθμιστής της ανθρώπινης συνείδησης. Μιας συνείδησης η οποία έχει φυλακιστεί μέσα σε ένα κόσμο γεμάτο εφιάλτες, μέσα σε μια κατάσταση υποσυνείδητης δουλείας, στην οποία το λογικό μέρος της ανθρώπινης φύσης φαίνεται να αντιδρά , αλλά το θυμικό δεν το επιτρέπει.
    Η θεωρεία της «κοινής γνώμης» εδράζεται στην ανικανότητα της αντίδρασης, Η φράση «όλοι έτσι κάνουν» η οποία δικαιολογεί την ατομική ανικανότητα της αντίδρασης έχει καταστεί η κολυμβήθρα του Συλωάμ του σύγχρονου ανθρώπου.
    Τα ΜΜΕ κατέχοντας το μονοπώλιο της αλήθειας, έχουν επιβάλλει τον ολοκληρωτισμό της «κοινής γνώμης», και αυτό φαίνεται περισσότερο όχι τόσο στα εκφυλισμένα τηλεοπτικά προγράμματα «ψυχαγωγίας» όσο στα δελτία ειδήσεων, τα οποία κυριολεκτικά αποτελούν την πρώτη, αν όχι και τη μοναδική, εξουσία αυτού του τόπου. Η απόλυτη δικτατορία.
    Ολόκληρη η ζωή αυτού του κράτους περιφέρεται γύρω και μέσα από τα δελτία ειδήσεων των οποίων οι απαρουσίαστες είναι οι μεγάλοι ιεροεξεταστές του καιρού μας. Γρανάζια ενός συστήματος το οποίο μεταμόρφωσε τον άνθρωπο σε δούλο, αλλά με μια ουσιώδη διαφοροποίηση. Ο αρχαίος δούλος είχε πολλούς τρόπους να αποκτήσει την ελευθερία του, διότι η σκλαβιά του ήταν σωματική, ενώ ο σύγχρονος δούλος έχει σκλαβωμένη την ψυχή του, την ίδια την ύπαρξη του. Και από αυτή τη σκλαβιά είναι πολύ δύσκολο να ξεφύγει, διότι είναι δελεαστική, είναι ηδονική, βασίζεται στην ψευδαίσθηση της ελευθερίας. Ο άνθρωπος νομίζει πως ορίζει τα «θέλω» του, φαντάζεται πως ελέγχει τα «πρέπει» του, αλλά στη πραγματικότητα η αλλοτρίωση της ψυχής του και η κυριαρχία της δύναμης του υποσυνείδητού του, δεν τον αφήνουν να δει πέρα από τα γυάλινα σύνορα της τηλεόρασης. Ενός γυάλινου κόσμου που αρχικά θεοποίησε τον άνθρωπο, για να τον τοποθετήσει ως μοναδική αξία έναντι των κατακρημνισμένων αξιών και στη συνέχεια τον οδήγησε στο μίσος για τον ίδιο του τον εαυτό.
    Η τηλεόραση είναι ο καθρέπτης μέσα στον οποίο ο καταναλωτικός άνθρωπος αρνείται να δει την δυστυχία του, στην οποία τον οδήγησε το σημερινό πολιτικό και οικονομικό σύστημα. Βλέπει μια εικόνα του εαυτού του έτσι όπως την φαντάζεται για να αποκτήσει μια θέση στο σύγχρονο life style.
    Γι' αυτό τον λόγο είναι πρόθυμος να ξεχάσει τα πάντα, να αδιαφορήσει για τον βιασμό της ψυχής του και για την υποδούλωση της σκέψης του, να θυσιάσει έναντι πινακίου φακής την καταστροφή της περιουσίας του και της χώρας του, να αρνείται να δει την πραγματικότητα (ίσως και να μη μπορεί πλέον) αλλά να ηδονίζεται με την περιγραφή των πυρκαγιών από την τηλεόραση. Πυρκαγιές οι οποίες ωφέλησαν και χαροποίησαν όλους τους «managers» του συστήματος. Τα δελτία ειδήσεων διότι τους έδωσαν τροφή προπαγάνδας και φυσικά διαφημιστικά πακέτα, τους εργολάβους δημοσίων έργων και εμπορικών καταστημάτων που θα αναλάβουν την «ανοικοδόμηση» των καμένων, τους πολιτικάντηδες που δημαγωγούν.
    Και τέλος τον μαζάνθρωπο τηλεθεατή, που για άλλη μια φορά έζησε μια τηλεοπτική περιπέτεια ενημέρωσης...
    Όσοι απομένουν είναι αυτοί που μαζί με το μίσος τους για το σύστημα αυτό, έχουν προτάξει και την απόλυτη άρνηση στον εφιάλτη του. Τη μόνη οδό ελευθερίας.
    Ευάγγελος Χ. Χανιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο σχέδιο εξόδου 2.000 εργαζομένων, με την ταυτόχρονη πρόσληψη έως 500 νέων, που επεξεργάζεται η διοίκηση του ΟΤΕ, αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Οργανισμού, κατά τη διάρκεια συνέντευξςη Τύπου στη Θεσσαλονίκη, εν όψει της ΔΕΘ. Ο Παναγής Βουρλούμης εκτίμησε ότι αν η μείωση γίνει σωστά δεν θα κλονιστεί η λειτουργία της επιχείρησης.

    Ο Π. Βουρλούμης δήλωσε ότι η περικοπή των θέσεων εργασίας δεν πρόκειται να λάβει το χαρακτήρα μαζικής εθελουσίας εξόδου και δεν θα απευθύνεται στο σύνολο των εργαζομένων στον ΟΤΕ. Όπως διευκρίνισε, ο οργανισμός θα δώσει κίνητρα σε συγκεκριμένους εργαζόμενους, κατόπιν ποιοτικής αξιολόγησης τους, ώστε να φύγουν οικειοθελώς. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του προγράμματος δεν έχει προσδιοριστεί. Όσον αφορά στα οικονομικά μεγέθη του ΟΤΕ, ο Πρόεδρος του Οργανισμού εκτίμησε ότι τα αποτελέσματα για το υπόλοιπο 2009 θα κινηθούν στο ίδιο επίπεδο με το α' εξάμηνο και προέβλεψε ότι το και το 2010 θα είναι δύσκολη χρονιά, λόγω της διεθνούς κρίσης.

    Αναφορικά με τους επιχειρηματικούς στόχους, θα δοθεί έμφαση στην ενίσχυση της ευρυζωνικότητας και την προώθηση της καλωδιακής τηλεόρασης. Το έργο για τη σύνδεση των κέντρων του ΟΤΕ με το δίκτυο οπτικών ινών, το οποίο θα επιτρέψει υψηλότερες ταχύτητες, θα ξεκινήσει μέσα στο 2009. Ο στόχος είναι να έχουν φτάσει το 2010 οπτικές ίνες σε 2.000-3.000 ΚΑΦΑΟ.

    ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΟΥΣ 2000 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ...ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ 500 ΝΕΟΥΣ,ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ...ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ...
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση