GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H γοητεία και το μαρτύριο της μοναξιάς της εξουσίας...

-μην λοιδορείτε και μην φθονείτε τους πολιτικούς- . Από τον Αλέξανδρο Πιστοφίδη Δεν υπάρχει ποθητό πράγμα στον κόσμο που να μην έχει το τίμ...

-μην λοιδορείτε και μην φθονείτε τους πολιτικούς-
.
Από τον Αλέξανδρο Πιστοφίδη

Δεν υπάρχει ποθητό πράγμα στον κόσμο που να μην έχει το τίμημά του και η εξουσία, το πιο ποθητό απ΄ όλα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Το πόσο ποθητή είναι, μας το δείχνουν πάμπολλα παραδείγματα από την ιστορία του ανθρωπίνου γένους, η οποία είναι μια αγωνιώδης προσπάθεια επιβολής της βούλησης και της κυριαρχίας πάνω σε άλλους.
Όταν το πάθος για εξουσία γίνει εμμονή, ανοίγει την όρεξη για ολοένα και περισσότερη εξουσία, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες, εκτός ελέγχου, καταστάσεις, όπως π.χ. στην περίπτωση του Μ. Κωνσταντίνου που δεν δίστασε να δολοφονήσει το μοναχογιό του Κρίσπο επειδή φοβόταν ότι θα τον εκθρόνιζε ή στην περίπτωση της Ειρήνης της Αθηναίας που δε δίστασε να τυφλώσει τον μοναχογιό της Αυτοκράτορα Κωνσταντίνο ΣΤ (το 797 μ.Χ), στον ίδιο ακριβώς χώρο, στην περίφημη «Αίθουσα της Πορφύρας», όπου τον γέννησε 27 χρόνια νωρίτερα , μόνο και μόνο για να του πάρει τον θρόνο.
Σε αντίθεση βέβαια με τον Μ. Κωνσταντίνο, η στοργική μητέρα δεν τον σκότωσε, απλώς του...

έβγαλε τα μάτια στον ίδιο χώρο που πρωτοείδε το φως του (κάτι είναι κι αυτό). Ο λόγος βεβαίως που η Εκκλησία μας τους τιμά και τους δύο, στις 21 Μαϊου και στις 9 Αυγούστου αντιστοίχως, δεν είναι αυτός αλλά διότι «εποίησαν πολλά δια την σωτηρίαν της Ορθοδοξίας μας»!
Ας είναι καλά οι άνθρωποι εκεί που είναι τώρα και ας έχουν καλή παρέα, διότι την εξουσία εκεί την έχει πλέον ο Βελζεβούλης και αυτός δεν καταλαβαίνει από τέτοια κόλπα.
Ευτυχώς όμως για εμάς (τα ίδια έλεγαν πολλοί και το 797 στο Βυζάντιο, όταν άκουγαν παλιές ιστορίες) αυτοί οι βάρβαροι καιροί ανήκουν πλέον στο παρελθόν, διότι από τότε μέχρι σήμερα έχει αλλάξει η φύση του ανθρώπου (αυτό το πιστεύουν μόνο παιδιά και τρελοί).
Σήμερα, από απόψεως αισθητικής τουλάχιστον, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Σήμερα, έχουμε δημοκρατία. Τέρμα με τους κληρονομικούς ηγέτες και τις δολοφονίες εσωκομματικών αντιπάλων-μνηστήρων.
Σήμερα δολοφονούνται μόνο ψυχές. Μπορεί οι δύο μονομάχοι της εξουσίας σε αυτές τις εκλογές να μην κινδυνεύουν να δολοφονηθούν ή να τυφλωθούν αλλά όπως έγραφε ο Σαίξπηρ «αυτός που βρίσκεται στην εξουσία δεν μπορεί να κοιμηθεί ήσυχα ούτε μια νύχτα» και αυτό είναι, όχι απλώς ψυχοφθόρο αλλά ψυχοφθόνο (φόνος διαρκείας).
Ακόμη και στη δημοκρατία, η άνοδος στην εξουσία είναι ένα πολύ δύσκολο σχολείο, όπου μαθαίνει κανείς να χρησιμοποιεί σωστά τους αγκώνες του και όχι μόνο. Όπως γράφει ο Enzensberger στο «πολιτική και Πολιτισμός: «Από εδώ και πέρα θα πρέπει να μάθει ότι η ζωή του είναι εκτεθειμένη σε μια ανήκουστη πλήξη, στο βασίλειο του παντοτινά όμοιου και της ανελέητης επανάληψης. Συνεδριάσεις και συμμετοχές σε κοινοβουλευτικές ομάδες, σε επιτροπές, σε υποεπιτροπές, σε συμβούλια, σε ημερίδες, κ.λ.π. γεμίζουν την ημέρα του. Τον ελεύθερο χρόνο που του απομένει ασχολείται με την ανάγνωση ενός ανεξάντλητου χειμάρρου εγγράφων, υποθέσεων, εγκυκλίων, νομοσχεδίων, κ.λ.π., κ.λ.π. Αυτό δεν μπορεί να μην έχει απακόλουθα». Αν δε σκεφθεί κανείς, ότι παράλληλα θα πρέπει να φροντίσει να εμφανιστεί σε τηλεοπτικά παράθυρα, σε talk shows ή σε απροσδόκητες συνάξεις κηδειών και γάμων, είναι απορίας άξιο, που βρίσκει χρόνο για να καλλιεργήσει τον εσωτερικό του κόσμο; Πότε να διαβάσει ένα καλό βιβλίο, αφού ακόμη και τους λόγους, τις περισσότερες φορές, τους γράφουν άλλοι;
«Ποιος λοιπόν μπορεί να κατανοήσει το μαρτύριο του πολιτικού, που ενώ είναι συνεχώς ανάμεσα σε ανθρώπους, υποφέρει πλήρως από κοινωνική απομόνωση αφού δεν έχει καθόλου ιδιωτική ζωή. Ολες οι εκδηλώσεις της ζωής του είναι δημόσιες και όλα τα ραντεβού του επαγγελματικά. Εν τω μεταξύ, όσο ανέρχεται ιεραρχικά, τόσο περισσότερο αποκόπτεται από την κοινωνία. Ο υπάλληλος της προσωπικής του ασφάλειας είναι ταυτόχρονα ο δεσμοφύλακάς του…Ακριβώς όπως οι τρόφιμοι ενός ιδρύματος, έτσι και ο πολιτικός βρίσκεται υπό διαρκή επιτήρηση. Αν παραμείνει κανείς πολλά χρόνια, προκαλούνται βλάβες που χαρακτηρίζονται με τον ιατρικό όρο ιδρυματισμός.» Οποιος λοιπόν αναρριχήθηκε σε αυτό το επάγγελμα, έχει αποδεχθεί, κατά κανόνα, ένα έλλειμμα ρεαλισμού με την καθημερινότητα.
Όπως ο ψυχαναλυτής δεν πρέπει να ταυτίζεται συναισθηματικά με το πρόβλημα του πελάτη για να μην καταρρεύσει ψυχολογικά, έτσι και ο πολιτικός δεν πρέπει να ταυτίζεται συναισθηματικά με τα καθημερινά προβλήματα των ψηφοφόρων του. Η ενασχόληση με την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των πολιτών-πελατών, μπορεί να αποβεί ακόμη και μοιραία για τον απερίσκεπτο πολιτικό. Όταν μάλιστα κάποιος έχει συνειδητοποιήσει τη μετριότητά του, και βλέπει ότι εξακολουθούν να τον ψηφίζουν, αρχίζει να νιώθει μια βαθιά περιφρόνηση προς τους «πελάτες του». Και παραφράζοντας το μεγαλύτερο των Marx Brothers μπορούμε να πούμε, πως υπάρχουν σίγουρα πολιτικοί, που «θα αρνιόταν να γίνουν μέλη σε μια λέσχη, αν γνώριζαν εκ των προτέρων, ότι η λέσχη δέχεται μέλη σαν αυτούς τους ίδιους ή τους πελάτες τους». Η περιφρόνηση προς τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων πελατών οδηγεί πολλούς πολιτικούς, κυρίως εκείνους που εκλέγονται πάνω από δυο-τρεις θητείες, να ψεύδονται πλέον ασυστόλως.
Βλέπεις πολιτικούς να αρνούνται κάποιες οφθαλμοφανείς αλήθειες ή να υποστηρίζουν κάποια πράγματα που αντίκεινται στην πιο κοινή λογική, που αναρωτιέσαι αν απευθύνονται σε νοήμονα όντα ή σε απόλυτους βλάκες. Η αλλοτρίωση, η αποξένωση από τον προηγούμενο εαυτό τους και η μοναξιά, ισοδυναμούν με θάνατο. Η μοναδική ανθρώπινη αίσθηση, ή καλύτερα η ορμή, που διατηρεί μετά από χρόνια ο επαγγελματίας πολιτικός, είναι η σεξουαλικότητα.
Μόνο αυτή του δίνει την αίσθηση ότι υπάρχει, ότι είναι ακόμη ζωντανός, γι αυτό και ακούγονται τόσα πολλά παραπολιτικά για ερωτικές απιστίες στο χώρο της πολιτικής, η οποία εμφορείται από το τρίπτυχο, αλαζονική εξουσία - κοινωνική απομόνωση και έκρηξη ορμών, οι οποίες πρέπει να κατευναστούν άμεσα και πολλές φορές χυδαία. Και καλύτερα να κατευνάζονται εκεί που πρέπει και όχι στο λαό.
Μην λοιδορείτε και μην φθονείτε λοιπόν τους πολιτικούς. Να τους βλέπετε με συμπάθεια, διότι ποιος από εσάς θα πέρναγε αυτό το μαρτύριο και μάλιστα όχι από αγάπη προς όλους εμάς αλλά από έρωτα προς την εξουσία, την ερωμένη, που μόλις σε εγκαταλείψει σε εγκαταλείπουν και οι φίλοι σου;

18 σχόλια

  1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ,ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΛΑΧΑΝΑ ,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ .


    ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ,ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ " ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ .
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΓΩ ΤΙ ΞΥΛΟ ΕΦΑΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ;"




    ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΜΟΥ ,Η ΝΟΟΤΡΟΠΟΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ,ΝΟΜΙΖΩ ΦΕΥΓΕΙ ΑΝΑΠΙΣΤΡΕΠΤΙ.



    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΓΧΩΡΟΧΆΡΤΙ ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ,ΣΕ ΠΟΙΟΝ ;


    ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΕΣ Η ΣΤΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ;


    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ;

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ;

    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ,ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΛΑ , ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ .

    ΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΟΜΩΣ .

    ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ,ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΞΈΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ.

    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.antinews.gr/?p=16000
    Αλλάζει τακτική το ΠΑΣΟΚ
    Από Factorx | Σαβ. 26 Σεπ 2009, 03:48 στην/στις κατηγορίες Πρώτη Σελίδα.


    Κάτι τρέχει εκεί στην οδό Ιπποκράτους και στο ΠΑΣΟΚ αφού κάποιοι έχουν αρχίσει να μαζεύουν τα περί συντριπτικής νίκης και ισχυρής αυτοδυναμίας. Οι γνωστοί παπαγάλοι, πράσινοι αυτή τη φορά, έχουν ξεκινήσει ένα αγώνα δρόμου να πείσουν ότι το τελευταίο χαρτί της Νέας Δημοκρατίας είναι οι φήμες περί των δημοσκοπήσεων που δίνουν κλείσιμο της ψαλίδας και μη αυτοδυναμία.

    Ήδη στο ΠΑΣΟΚ, οι πληροφορίες μας λένε ότι επεξεργάζονται δύο σενάρια: Αυτό της «μαζεμένης» νίκης που δεν θα δώσει 150 βουλευτές και το σενάριο της αυτοδυναμία των 151-153 βουλευτών.

    Στην πρώτη περίπτωση, λένε οι παπαγάλοι, θα επιδιωχθεί συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ ή Οικολόγους (αν μπουν στη Βουλή) και αν δεν προκύψει τίποτε να πάμε σε εκλογές μέσα σε 40 ημέρες.

    Το δεύτερο σενάριο θα θυμίζει κάτι από… Νέα Δημοκρατία όπου με την πρώτη στραβή η οριακή αυτοδυναμία θα φαντάζει με γυαλί έτοιμο να σπάσει. Άλλωστε ο Βενιζέλος και οι Βενιζελικοί δεν είναι ό,τι καλύτερο για τον Γ. Παπανδρέου. Στην περίπτωση αυτό ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, λένε τα σενάρια θα πάει σε νέες εκλογές την άνοιξη με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

    Το γεγονός, πάντως, ότι έχουν αρχίσει να γίνονται νέοι σχεδιασμοί στο επιτελείο του ΠΑΣΟΚ, δείχνει πως κάτι έχει αλλάξει τις τελευταίες δύο ημέρες.

    Η στήριξη του Τσίπρα και των Οικολόγων με συνεχείς αναφορές και εμφανίσεις στα κανάλια, οι διαρροές περί πίεσης του ΛΑΟΣ από τη ΝΔ και η υπόθεση της τρομοκρατίας έχουν αλλάξει, έστω κι ελαφρά τις ισορροπίες. Κάποιες δημοσκοπήσεις που έχουν τα κόμματα δείχνουν ότι όλα είναι ρευστά σε ότι αφορά τη διαφορά των δύο κομμάτων και την αυτοδυναμία. Γι’ αυτό και ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αρχίσει να μιλά για ψήφο «πόρτα – πόρτα» και αγώνα διαρκείας.

    Φοβούνται ότι την τελευταία εβδομάδα θα ανακάμψει ο Κ. Καραμανλής, θα αυξηθεί η συσπείρωση και το παιχνίδι μπορεί να γίνει ντέρμπι. Μην εκπλαγείτε, λοιπόν, αν δείτε δημοσιεύματα σε εφημερίδες που θα δίνουν όλα τα σενάρια και τις πιθανές εκδοχές της νίκης του ΠΑΣΟΚ.



    Και κάτι ακόμη: Δεν σας φαίνεται περίεργο που κανάλια όπως το Mega κατά κύριο λόγο, έχουν ξεκινήσει μια εκστρατεία στήριξης του σχεδίου της ΝΔ να φαίνεται ο Καρατζαφέρης ψαλιδισμένος και ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Οικολόγους να δείχνουν πιο ισχυροί και έτοιμοι να μπουν στη Βουλή; Επίσης, το γεγονός ότι παίζουν για πολλή ώρα στα δελτία τους την υπόθεση της τρομοκρατίας, η οποία δεν είναι και του επιπέδου 17 Νοέμβρη μήπως έχει να κάνει με την προσπάθεια επαναπατρισμού των παραδοσιακών δεξιών νοικοκυραίων από τον Καρατζαφέρη πίσω στο μαντρί της Ρηγίλλης.



    Άλλωστε, τους μεγαλοεκδότες και μεγαλοεργολάβους που είναι πίσω από τα ΜΜΕ τους βολεύει η ακυβερνησία ώστε να έχουν το πάνω χέρι και να επιβάλουν πρόσωπα και πολιτικές στο Γ. Παπανδρέου ή όποιον άλλο εκλεκτό θελήσουν να στηρίξουν. Φανταστείτε τη «φαγωμάρα» στο ΠΑΣΟΚ αν ο Γ. Παπανδρέου δεν καταφέρει να κερδίσει καθαρά μια διαλυμένη ΝΔ. Θα αρχίσουν τα όργανα, παράλληλα φυσικά με τα άλλα όργανα στη Ρηγίλλης με τη Ντόρα να περιμένει στη γωνία. Τα διαπλεκόμενα δεν θα στεναχωρούνταν καθόλου για το χάος ώστε να πάμε σε μια κυβέρνηση με την υπόγεια στήριξη των επιχειρηματιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΑΣΑΝ! ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΛΕ!!!

    ****************************

    ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ

    Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ.

    ΕΑΝ ΔΕΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΕΛΟΣ.

    ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ, ΣΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ

    ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΓΙΩΡΓΟ-ΚΑΝΑΛΑ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΚΛΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΜΑΣ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΚΛΑΙΕΙ Η ΤΡΕΜΗ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΚΑΨΗΣ, ΚΛΑΙΕΙ Ο ΘΕΜΟΣ, ΚΛΑIΕΙ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ.

    ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ, ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΚΛΑΜΑ.

    ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ.

    Η 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ.

    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΙΑ Η ΑΦΟΡΗΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΣΜΟΙ ΠΟΥ ΤΑΖΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ, ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΕΙ.

    ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΡΙΣΗ, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΑΜΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΙΣΩ.

    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ.

    ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΣΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ατυχές το παράδειγμα με το κρύο νερό που δεν λιώνει τον πάγο.Σύμφωνα με τους νόμους της Φυσικής και το κρύο νερό λιώνει αποτελεσμεταικά και τάχιστα τον πάγο.
    Τώρα αν για χάρη της πολιτικής πέπει να αλάξουμε και τη Φυσική μάλλον κάτι δεν πάει καλά είτε με την πρόθεσή μας είτε με την γνώση μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απλά κα-τα-πλη-κτι-κό!!! Μου έφτιαξες την Κυριακή μου. Νάσαι καλά να γράφεις πάντα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΣΠΗ
    *******************************************************
    ΟΤΑΝ Ο κ. Κ. Καραμανλής ρωτήθηκε - από τον κ. Γ. Πρετεντέρη, στο Μega - για την περιβόητη φράση περί «αρχιερέα της διαπλοκής» που είχε «πετάξει» στον κ. Κ. Σημίτη, φάνηκε να απολογείται με αφοπλιστική ειλικρίνεια: «Πάνω στην κοινοβουλευτική αντιπαράθεση, μπορεί να πεις και μια κουβέντα παραπάνω». Έπειτα από το «κόλπο της Ανθούσας», ξέρουμε πια ότι ούτε τότε ήταν ειλικρινής...
    Τι έκανε ο Πρωθυπουργός; Για να κερδίσει τις εντυπώσεις στην τηλεοπτική μονομαχία με τον κ. Γ. Παπανδρέου, άρχισε να κραδαίνει ένα ΦΕΚ, κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ότι το 2002 είχε συνυπογράψει «αποχαρακτηρισμό σοβαρών δασικών εκτάσεων». Σε λίγα λεπτά αποδείχθηκε ότι ο αποχαρακτηρισμός αφορούσε το κέντρο της Ανθούσας- και πως τη ρύθμιση την είχε χειροκροτήσει η Νέα Δημοκρατία!
    Στην πραγματικότητα, επρόκειτο για ένα «αρχιερέας της διαπλοκής Νο2». Ο κ. Καραμανλής έβαλε και πάλι τη λάσπη στον ανεμιστήρα, για να κερδίσει έναν πόντο της στιγμής. Και προφανώς, κάποια στιγμή αργότερα, θα πει «τι να κάνουμε, συμβαίνουν αυτά»- και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασοκ ....
    πολι σε πουλανε...

    Πασοκοι υπαρχετε ΜΟΝΟ για να ψηφιζετε λεει η παρεα Γιωργου Ραγκουση - Γερουλανου

    ουτε θεσεις ουτε κοστουμια δεν θα παρετε ουτε λεφτα ουτε αυξηση
    σας θελουμε "μαλακες ψηφοφορους"!!!

    Στις θεσεις θα βαλουμε παλι δεξιους που μας δινουν μιζες και πιπατζουδες ασχετες !!

    Εσεις Πασοκοι παλι στην πεινα γιατι γεννηθηκατε μονο για να μας προσκυνατε!!

    Μονο οι Γερουλνοι που οι γονεις τους και οι παπουδες ηταν ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΟ βασιλικο ΠΑΛΑΤΙ (και αν δεν ηταν ας το διαψευσει ο Γερουλανος) θα πανε μπροστα!!

    Φτωχαδακια Πασοκοι θα πεινασετε πιο πολυ επι Πασοκ!!

    Αυτα λεει ο Γιωργος Ραγκουσης - Γερουλανος και πουλησε την αυτοδυναμια για αλλη μια φορα γιατι ΔΕΝ θελουν να κυβερνησουν,

    αλλα να λειτουργουν ως "μαξιλαρι" στην ΝΔ που νεκρανασταινουν τωρα οπως και τον συνασπισμο και τους οικολογους!

    Παρατηρηστε οτι σε ολη την Αθηνα κανεις πολιτικος Πασοκ δεν κινειται...οι νεαρες που βαλαν στα ψηφοδελτια δινουν "ανασα" στην ΝΔ

    κανεις δεν αγωνιζεται...μεσα στο Πασοκ δεν υπαρχει κανενας σχεδιασμος ουτε ατομα που ελεγχουν την κατασταση...

    δεν υπαρχει κανεις να συντονισει επισης τους ετεροδημοτες και τους μεταναστες και ετσι πολλοι ΔΕΝ θα ψηφισουν..

    στα ιδια ξενοδοχεια καθε μια ωρα υποψηφιοι μιλανε στους ιδιους οπαδους τους

    ενω κανεις δεν ανοιγεται εξω στην κοινωνια σε νεους πολιτες!!

    Το Πασοκ θα μπορουσε νε φερει μια συντριπτικη ιστορικη νικη στην δεξια τωρα, ομως τα

    αμερικανοπουστρονια με τις παχυλες καταθεσεις που παιρνουν μιζα στην Ελβετια προδιδουν παλι τον κοσμακη...

    Οι Γερουλανοι αυλικοι του βασιλια παλι προδιδουν το δημοκρατικο Πασοκ στην δεξια!

    Ανδρεικοι Παπανδρεικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοιτάξτε πόσο γελοία μαριονέτα είναι ο χαζός γιός της κυρίας τσάντ.
    Δεν θέλει κάν να περιμένει να γίνουν εκλογές.
    Μόνο με την αβάντα των στημένων γκάλοπ του Μπόμπολα, του Λαμπράκη και του Αλαφούζου προσπαθεί από τώρα ΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ τα Ελληνικά συμφέροντα, προασπίζοντας αυτά της πραγματικής του χώρας, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε.
    Πρίν από μία εβδομάδα είπε ότι θα επαναδιαπραγματευθεί με τη Ρωσία τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη.
    Τώρα, εντελώς συγκυριακά, βάζει τους συνδικαλιστές να μην αφήσουν να προχωρήσει η συμφωνία με τους Κινέζους της Cosco στον ΟΛΠ.
    Δύο από τα 4 πράγματα που έχει υποσχεθεί στους συμπατριώτες του θέλει να τα κάνει ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΕΚΛΕΓΕΙ.
    Μόνο με τα γκάλοπ του Μπόμπολα, λες και η γνώμη του λαού δεν έχει και πολύ σημασία.
    Έχουν λυσσάξει εκεί στην Ιπποκράτους, σαν ύαινες κάνουν
    Δηλαδή, εάν οι Έλληνες ψηφίσουν το Γιωργάκη, τί θα πρέπει να περιμένουμε;
    Μέχρι τα Χριστούγεννα τα Σκόπια θα πάρουν το όνομα Μακεδονία (για διεθνή χρήση) και εμάς θα μας αφήσουν να τους λέμε και Τιμπουκτού (είδες τί καλή συμφωνία θα κάνει το Χαζο-γκιόργκο;).
    Τέλος μέχρι το Πάσχα στο Κυπριακό θα δοθεί ένα αίσιο τέλος με μια ωραία διζωνική ομοσπονδία, που όχι μόνο θα αφήσει τους Κύπριους στο έλεος των Τουρκοκυπρίων αλλά και θα βάλει την Τουρκία στην Ε.Ε. μια ώρα αρχίτερα, από την πίσω πόρτα βέβαια.
    Γραμμάτια είναι αυτά, πρέπει να πληρωθούν.
    Τί να κάνει και το Στέητ Ντιπάρτμεντ;
    Έχουμε και υποχρεώσεις κύριε Τζώρτζ.
    Τόσο καιρό σου δίναμε κύριε Γιωργάκη, τώρα είναι pay back time.
    (Στο μεταξύ βέβαια, όλα τα κανάλια θα μας ευλογούν καθημερινά τον αμερικάνο μεσσία, που κλείνει ένα ένα τα εθνικά θέματα που μας κληροδότησε εκείνος ο δοσίλογοσ ο χοντρούλης ο Καραμανλής!
    Καλό έ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΕΜΠΟΡΟΣ ΕΛΠΙΔΩΝ;
    Δεν κατάλαβα.
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΤΕ ΠΑΡΑΜΥΘΑ;
    Γιατί με λέτε Πινόκιο;
    Μακριά είναι τα Χριστούγεννα;
    Μόνο 100 ημέρες.
    Αφού σας το υποσχέθηκα.
    Σε 100 ημέρες όλα θα έχουν αλλάξει.
    Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχω μεταμορφώσει τη χώρα.
    Αφού σας το εγγυήθηκα, τι, δεν με πιστεύετε;
    Αν είναι δυνατόν!
    Αφού είμαι ο μάγος.
    Είμαι ο Ντέϊβιντ Κόππερφιλντ.
    Βγάζω και λαγούς από τα καπέλα.
    ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ.
    Γιατί, δύσκολο είναι;
    Ψηφίστε με εσείς ΤΩΡΑ και ΜΕΤΑ θα δείτε.
    ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΤΟΠΑ, ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    Εγώ είμαι εδώ.
    Κάρτες, στεγαστικά, επιχειρηματικά, καταναλωτικά, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!
    Ψηφίστε με εσείς ΤΩΡΑ και ΜΕΤΑ θα δείτε.
    Εμπιστευθείτε με.
    Είμαι φερέγγυος.
    Σας το εγγυώμαι.
    Προσωπικά.
    Τι είπατε;
    Θα κλείσουν ένα σωρό μικρομεσαίες επιχειρήσεις με αυτά που λέω;
    Ας κλείσουν.
    Καλύτερα να κλείσουν, οι περισσότεροι είναι νέο-δημοκράτες.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ;
    Και πού θέλετε να πάει;
    Αστη να πάει όπου θέλει.
    Εμένα τι με νοιάζει;
    Εγώ, θα πάρω μπόλικα δανειάκια για κανα δύο χρόνια, θα βολέψω στο δημόσιο κάμποσες δεκάδες χιλιάδες ψηφοφόρους μου και κανένα πρόβλημα.
    Γαία πυρί μυχθήτω.
    No problem.
    Τελικά, είναι μεγάλος αγαθιάρης αυτός ο Καραμανλής.
    Αντί να κάνει το ίδιο, ο μπουνταλάς, βάλθηκε να φτιάξει την οικονομία, εν μέσω της παγκόσμιας κρίσης.
    Θέλει να πληρώσουμε το χρέος γιατί τρέχουν οι τόκοι, λέει.
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΗ ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΡΙΣΗ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ, ΡΕ ΧΟΝΤΡΟΥΛΗ;
    Τώρα, που έχουμε και το καλύτερο άλλοθι;
    Άσε τους τόκους να τρέχουνε, σάμπως ΕΜΕΙΣ θα τους πληρώσουμε;
    Τελικά, δεν παίζομαι ο μπαγάσας, είμαι μέγας, είμαι γιγαντο-τεράστιος.
    Καλά μου τάλεγε η mummy ότι είμαι φτιαγμένος για πρωθυπουργός.
    Φτού μου, να μην με ματιάσω.
    Φτού.
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΡΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΝΩΣΗ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ ΗΜΙΜΑΘΩΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΗΔΩΝ (ΕΣΗΕΑ)
    Σας ευχαριστούμε για τον κόπο σας αλλά «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» κύριοι της “ενημέρωσης»;
    Πόθεν έσχες κύριε Χατζηνικολάου, Τράγκα, Οικονομέα, Τσίμα, Τριανταφυλλόπουλε, Καμπουράκη, Αναστασιάδη, Ευαγγελάτο και σία και όλοι εσείς οι μεγιστάνες του τύπου, από πού προέρχονται τα τεράστια εισοδήματά σας;
    ΑΜΕΙΒΕΣΤΕ ΑΔΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΕΣΤΡΙΑ, ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ.
    *Θέλει μαεστρία να παρουσιάζεις τον Γιωργάκη και την Θεοδώρα ως την ελπίδα του αύριο.
    *Θέλει μαεστρία να μηδενίζεις και να κρύβεις το τεράστιο έργο που έχει κάνει ο Καραμανλής την πενταετία που πέρασε.
    *Θέλει μαεστρία να παρουσιάζεις την Αττική οδό ως έργο πνοής αποκρύπτοντας τον παράγοντα Μπόμπολα που έβαλε μόνο 80 δις δρχ ενώ το δημόσιο πάνω από 1.100, αλλά αυτός εισπράττει τα διόδια για 20 χρόνια.
    *Θέλει μαεστρία να εξυμνείς τον Χρυσοχοϊδη για την ”εξάρθρωση” της 17Ν, αποκρύπτοντας ότι όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις έγιναν σε απόσταση 2 βημάτων από την Αμερικάνικη ή την Εβραίικη πρεσβεία.
    *Θέλει μαεστρία να κατηγορείς τις τράπεζες και τα καρτέλ ενώ δεν μιλάς για την EUROBANK του Λάτση, τα πετρέλαια του Βαρδινογιάννη, τις μπουλντόζες του Μπόμπολα, τις αλητείες του Κυριακού και του Κοντομηνά, τις σπιουνιές του Αλαφούζου, τις πονηριές του Λαμπράκη, που όλως τυχαίως είναι ιδιοκτήτες των MEGA, ANTENNA, STAR, ALPHA, ALTER, ΣΚΑΙ, του Βήματος, των Νέων, του Εθνους, του Πρώτου Ψλεμματος, της Καθημερινής και πάει λέγοντας το παραμύθι.
    ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΕΣΤΡΟΙ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ.
    Τόσο καιρό διευθύνετε άψογα την ορχήστρα και από κάτω ο λαός τραγουδάει αμέριμνος.
    ΕΓΩ ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΛΙΓΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ.
    Και θα σας πω τι θα γίνει:
    Κάποια στιγμή θα πάρουν οι Έλληνες τα αυτοκίνητά τους τα αγορασμένα με δάνεια της EUROBANK, θα βάλουν βενζίνη MOTOR OIL, θα διαβούν πάνω και κάτω από τις γέφυρες του ΑΚΤΩΡΟΣ, θα κάνουν ντου μέσα στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ και σε συνθήκες ΖΟΥΓΚΛΑΣ θα σας χώσουν την μπαγκέτα στον κώλο.
    Θα σας περικυκλώσουν τις βίλες και τα παλάτια σας και γίνετε βούκινο σαν το Διευθυντή της Continental στη Γαλλία και τους τραπεζίτες στην Αμερική.
    θα σας παίρνουν στα βίντεο των ξένων καναλιών (τα δικά σας θα έχουν εξαφανιστεί βέβαια) και μετά θα βλέπετε κάμερα και θα αλλάζετε πεζοδρόμιο.
    ΑΥΤΟ ΦΙΛΟΙ «ΕΝΗΜΕΡΩΤΕΣ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ.
    Αυτά είναι REAL NEWS, έτσι τζιτζιφιόγκο, που φλόμωσες και εσύ στα χαβιάρια, στις πισίνες και στη χλίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι λέει αυτός ο τενεκές ο Γιωργάκης πάλι για τα οικονομικά;
    Ρε πράσινα χαζόπαιδα, ούτε καν που έχετε καταλάβει το μέγεθος της παγκόσμιας κρίσης.
    Όλο τη μικροπολιτική, τα σενάρια και τα κουτσομπολιά έχετε στο μυαλό σας.
    Οι μικροί άνθρωποι σκέφτονται μικρά πράγματα.
    Εσείς δεν την είχατε πάρει κάν χαμπάρι την παγκόσμια κρίση πέρυσι τέτοια εποχή και λέγατε ότι φταίει ο Αλογοσκούφης για την άνοδο των επιτοκίων δανεισμού και την κρίση στην αγορά.
    Αφού είσαστε άσχετοι, εντελώς ρεμπεσκέδες.
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ.
    Ότι ξέρετε είναι από περιοδικά ποικίλης ύλης και από τις Κυριακάτικες εφημερίδες.
    Ποιο οικονομικό επιτελείο έχει ο Χαζογιώργος;
    Το Μπόλεκ (Ραγκούση) και το Λόλεκ (Παπακωνσταντίνου);
    Όλοι μπάζα είναι.
    Συγκρίνετε μήπως την άσχετη τη Λούκα, ή τον σοβαροφανή άεργο αρλουμπολόγο Οικονόμου με ανθρώπους της πραγματικής αγοράς, όπως ο Παπαθανασίου;
    Για τα άλλα χαζά παιδιά - χαρά γεμάτα, σαν τον Παπουτσή ή το Χρυσοχοίδη, δεν αξίζει κανείς να πεί τίποτε.
    Εάν με τέτοιους ανθρώπους σκέφτεται ο βλακογιώργος να προστατεύσει την Ελλάδα από την παγκόσμια οικονομική κρίση σωθήκαμε.
    Όλοι μετανάστες στη Γερμανία θα ξαναπάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. .ΕΙΔΕ Η ΜΑΙΜΟΥ ΤΟ ΠΡΑΜΑΤΗΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΚΑΣΤΡΟ. ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ .ΕΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΣΟΥΝ ΜΑΖΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΟΝΤΑΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ .ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΣ.,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΗΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΓΜΟΙ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΟΙ ΑΙΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΗ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΚΗΡΥΞΕ ΜΕΓΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ .ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΟΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ,ΚΥΡΙΟΣ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΙΣΗ. ΤΙ ΑΤΥΧΕΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΜΕ ΜΟΡΦΕΣ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ.ΕΛΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ 10.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΚΟΙΝΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ .ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΓΚΑΚΣΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΚΕΤΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΦΟΝΟΥ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΝΑ,ΠΑΝΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΔΙΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΨΩΜΙ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΝΕΡΩΝΕΣ ΚΑΛΙΓΟΥΛΕΣ,ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ,ΑΛΛΑΞΕ Η ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΗ Η ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τήν ακούσατε τήν χθεσινή παρόλα τού ΓΑΠ,στήν όμιλία του χθές στό Ηράκλειο???
    Eίπε λοιπόν " μπλά,μπλά,μπλά.. σάς
    υπόσχομαι,ότι θά φτιάξουμε ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ...μπλά,μπλά..",εννοώντας ΥΠΟΔΟΜΕΣ!!!
    Μά τόσο μαλάκας επί τέλους!!
    Τόσο μαλάκας!!!!
    Ρέ δέν τόν στέλνετε γιά φροντιστήριο στόν Τσίπρα ή τόν Γεωργιάδη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πραγματικά τους λυπάμαι. Τρέχουν όλη μέρα, χαμογελούν, χαιρετούν, μοιράζουν φιλοφρονήσεις και υποσχέσεις σε ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες θα αγνοούσαν και κάποιες νέες υποψήφιες κάθονται και στον κάθε Ζαχόπουλο που τους μαζεύει ψήφους. Μαρτύριο σας λέω. Και πληρώνουν κι από πάνω το κόστος του προεκλογικού αγώνα.
    Γι'αυτό σκασμός. Οι άνθρωποι θυσιάζονται για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "εκεί που είναι τώρα και ας έχουν καλή παρέα, διότι την εξουσία εκεί την έχει πλέον ο Βελζεβούλης και αυτός δεν καταλαβαίνει από τέτοια κόλπα."
    =============
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΗΣ...ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
    Χ Ω Ρ Ι Σ Μ Α Σ Κ Α !!

    Ειναι ποτε δυνατον ΑΥΤΟΙ να ειναι αγιοι;!
    και να τους... προσκυνανε;!
    ΔΙΑΒΟΛΟΙ ηταν και ειναι
    και ομοιως ΔΙΑΒΟΛΟΙ τους απονεμουν "τιμή"

    ουστ, ολοι σας
    στον αγυριστο
    κοθωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ.

    Το ποιοι είναι οι δύο βουλευτές της Καβάλας που εμπλέκονται στην υπόθεση Βάτο πεδίου, (Βατσινιές…. Αγκάθια) δεν παίζει πλέον μεγάλο ρόλο. Το κακό έγινε. Φταιν και οι πράσινη, και οι μπλε. Κάνε αυτό που σου λέει ο παρακάτω τίτλος των στίχων.

    ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΤΟΥΣ

    Όλοι η Ελλάδα καίγεται
    Κι’ αυτοί, κάνουν δηλώσεις,
    Λες και άλλοι ε! κυβέρνησαν,
    Την χώρα μας με δώσεις.

    Πράσινοι μπλε μας κυβερνάν,
    Τριάντα πέντε χρόνια,
    Ίδια διακυβέρνηση,
    Στη λάσπη είμαστε χρόνια.


    Την αδιαντροπιά αυτή,
    Λαέ αν δεν καταλάβεις,
    Το θύμα Θάσε μια ζωή,
    Μιζέρια πάντα θ’ άχεις.

    Καθημερινά εσύ λαέ,
    Θα βράζεις στο ζουμί σου,
    Ρεμάλια θα σε διοικούν,
    Κι εσύ στην προσευχή σου.

    Ο κάθε ανεπάγγελτος,
    Τυχάρπαστος για πάντα,
    Θα σ’ έχει στο τσεπάκι του,
    Μόνιμη Θάσε αβάντα.

    Αβάντα που δικαίωμα ,
    Θα δίνη στα λαμόγια.
    Αυτοί να τρώνε όλοι μαζί,
    Και σε, να σ’ έχουν χόρια.

    Τα οικονομικά σου, τα έφαγαν,
    Λαέ έχεις ευθύνη,
    Τον θώκο εσύ τους έδωσες,
    Σε (γράψανε….) τα κτήνη.

    Ποτέ δεν προγραμμάτισαν,
    Δεν σκέφτηκαν για σένα,
    Σε κάθε δύσκολη στιγμή,
    Υποσχέσεις…! Και λόγια του αέρα.

    Με λόγια οι κόποι μιας ζωής,
    Δεν φτιάχνουν και το ξέρεις,
    Ως πότε θα ανέχεσαι….!
    Και πίσω τους θα τρέχεις ;

    Νομίζω ήρθε η ώρα σου,
    Στην κάλπη όταν βρεθείς,
    Να ρίξεις μαύρο, και τους δυο….
    Κάλπηδες να τους πεις.

    Ήρθε η ώρα πληρωμή,
    Να δώσεις με την ψήφο σου.
    Στην κάλπη ρίξε κόκκινο….!
    Και μην ακούς τους γύρο σου.


    ATZARIS
    27-09-2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γ. Σκαπέτη, αν και δεν πιστεύω στα ζώδια, συμβαίνει να έιμαστε στο ίδιο ζώδιο, είμαστε της ίδια γενιάς περίπου (λίγο μεγαλύτερός σου)και γι αυτό ίσως συμφωνούμε.

    11.38 "ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ", εγώ δεν την ανακατεύω, αυτή μου καθορίζει τη ζωή μου. Για να μην με παρεξηγήσεις, παρότι δεν είμαι θρήσκος, πιστεύω στην αναγκαιότητα ύπαρξης της εκκλησίας (για όδο καιρό θα την έχει ανάγκη ο άνθρωπος)αλλά δεν μπορώ να αγνοήσω και την αλήθεια. Αναφέρθηκα στα δύο αυτά παραδείγματα για να δείξω ότι, όταν ακόμη και η εκκλησία σκέφτεται και δρα με γνώμονα μόνο το συμφέρον της, τι θα μπορούσε να περιμένει κανείς από απλούς ανθρώπους. Οσον αφορά στην υπεράσπιση της εκκλησίας, η οποία όπως λέτε κυνηγήθηκε, καλά θα κάνετε να σκεφτείτε λίγο και τους έλληνες, που για 1200 χρόνια περίπου δεν τολμούσαν να πουν ότι είναι έλληνες (εθνικοί) διότι κινδύνευε η σωματική τους ακεραιότητα από φανατισμένους μοναχούς και λούμπεν-πιστούς γι αυτό πήραν την ρωμαϊκή υπηκοότητα και αυτοοναμαζόταν ρωμιοί (ρωμαίοι). Αυτά για την αλήθεια. Την πρώτη Κυριακή της Σαρακοστής, αν πάτε στην εκκλησία θα ακούσετε τους περίφημους 7 αφορισμούς κατά των ελλήνων. Σαν έλληνας δεν μπορώ να αναχθώ μια τέτοια αντιμετώπιση των προγόνων μου. Το ίδιο πιστεύω ισχύεικαι για εσάς, ακτός και αν δεν καταλαβαίνετε περί τίνος πρόκειται

    Αλέξανδρος Πιστοφίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση