GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Nέες βροχές και ενίσχυση των βοριάδων...

. Θα συνεχιστεί και την Τρίτη η αστάθεια στην χώρα μας κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα από τις μεσημεριανές ώρες και μετά....

.
Θα συνεχιστεί και την Τρίτη η αστάθεια στην χώρα μας κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα από τις μεσημεριανές ώρες και μετά.
Αναλυτική πρόγνωση του καιρού εδώ http://www.meteo-news.gr/

4 σχόλια

  1. Νωρίς το απόγευμα ο τηλεπαρουσιαστής του ΑΛΤΕΡ Βασίλης Δρυμούσης, ανέβηκε τα σκαλοπάτια του Μαξίμου. Το ραντεβού κλείστηκε μετά απο αίτημα του ίδιου του πρωθυπουργού.
    Ο Καραμανλής, ευχαρίστησε τον Βασίλη, γιατί δίνει την ευκαιρία σε νέα κορίτσια, σαν τη Σοφία τη ξαπλώστρα, να γίνουν γνωστές και χρήσιμες στο κονωνικό σύνολο.
    Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός, υποσχέθηκε στον Δρυμούση, να διορίσει τη Σοφία τη Ξαπλώστρα στο Δημόσιο, για να μην ταλαιπωρηθεί το κακόμοιρο οσο η Εύη Τσέκου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρίβουν τα χέρια τους από χαρά, Μητσοτακέϊκο και Σουφλιάδες, με τα χάλια της παράταξης τους, γιατί;
    Μα όσο πιο γρήγορα θα ξεκουμπιστεί ο Καραμανλής για αυτούς εννοείται, τόσο πιο γρήγορα θα γίνει πρωθυπουργός ο Παπανδρέου, θα μου πείτε και πάλι και τι έγινε, μα στο μεταξύ η Ντόρα θα έχει γίνει αρχηγός στη Δεξιά, και σιγά σιγά το Πασόκ με τον Παπανδρέου, θα έχουν φθαρεί έτσι που μετά από μιάμιση δύο τετραετείες θα χάσουν τις εκλογές, και ποιος θα τις κερδίσει; Μ α η Δεξιά με την Ντόρα αρχηγό, και η οποία επειδή κρατά το λόγο της θα κάνει τον υπουργό ΥΠΕΧΩΔΕ, που παρανόμησε πολεοδομικώς, Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας.
    Δηλαδή στη Νέα Δημοκρατία αυτοί που είναι με το Μητσοτακέϊκο και το Σουφλιά σκάβουνε τον λάκο ολονών τους, και αυτοί που είναι Καραμανλικοί τρέμουν την κακιά ώρα που θα χάσουν τον Καραμανλή…τους…....
    Επιμύθιο,……οποτεδήποτε και όπως έχουν τα πράγματα ο Καραμανλής θα τις χάσει τις εκλογές, και από εκεί και πέρα, όσο κάτσει το Πασόκ στα πράγματα.
    Και μετά θα ξανακούσουμε στην βουλή.
    ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά από 2 βδομάδες χωρίς ίχνη από τις λεγόμενες μεγάλες χημικές ουρές ή chemtrails, από χθές το απόγευμα άρχισαν να ψεκάζουν συστηματικά, και σήμερα μετά το πρωί μαζικά πάνω από την Θεσσαλονίκη και σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Προσοχή δεν γράφουμε για αεροψεκασμούς που γίνονται χαμηλά στα χωράφια, αλλά για αεροψεκασμούς όλης της επιφάνειας της γης και κυρίως των αστικών περιοχών. Δείτε στο 1:07 Πως ξαφνικά τελείωσε το ψεκάσιμο υλικό και το αεροπλάνο συνεχίζει χωρίς να βγάζει ίχνη!, και 1:50 την διαφορά ανάμεσα σε ένα φυσιολογικό ConTrail που διαλύεται μέσα λίγα δευτερόλεπτα και ένα χημικό ChemTrail που μένει για πάρα πολύ ώρα και σταδιακά δημιουργείται ένα τεχνητο αραιό χημικό σύννεφο να καλύπτει τον καθαρό γαλάζιο ουρανό.
    Τα Chemtrails ή όπως θέλετε πείτε τα, δεν είναι θεωρία συνομωσίας όπως θέλουν να πιστεύουμε οι νεοταξίτες, αλλά είναι 100% πραγματικότητα. Το βίντεο τα αποδυκνείει όλα. Μια εικόνα χίλιες λέξεις.

    http://www.youtube.com/watch?v=YgmKMgy_rLs

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση