GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα προχωρήσει η ΔΕΗ στην πρόσληψη 2.000 ανέργων χωρίς Stage;‏...

Aπό τον Δημήτρη Μαυροματίδη Ηλεκτρολόγο Μηχανικό . Πριν 2 μήνες, πριν την επίσημη προκήρυξη των εκλογών, η ΔΕΗ με το Υπουργείο Απασχόλησης ...

Aπό τον Δημήτρη Μαυροματίδη
Ηλεκτρολόγο Μηχανικό
.
Πριν 2 μήνες, πριν την επίσημη προκήρυξη των εκλογών, η ΔΕΗ με το Υπουργείο Απασχόλησης προέβησαν σε ανακοίνωση προγράμματος απασχόλησης για 2 χρόνια μετά από συνάντηση της τότε Υπουργού Απασχόλησης και του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΔΕΗ. Μάλιστα έγιναν και δηλώσεις με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ να δηλώνει ότι συμμετέχει η ΔΕΗ για να αντιμετωπιστεί η διεθνής κρίση, κλπ.
Προφανώς τωρα υπάρχει πιο "καθαρή" εικόνα για το τι συνέβη. Δεν χρειάζεται να το...

τονίσουμε. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΓΕΝΟΠ αντέδρασε τότε άμεσα και έβαλε το θέμα στη σωστή του διάσταση.
Τώρα προφανώς ούτε κουβέντα γι' αυτό το πρόγραμμα το οποίο προέβλεπε 2.000 θέσεις εργασίας (Stage προφανώς) από τη ΔΕΗ.
Αλήθεια γιατί η ΔΕΗ δεν προκηρύσσει αυτές τις 2.000 θέσεις εργασίας με καθαρούς όρους και με κανονική παροχή εργασίας αφού τους χρειάζεται ούτως ή άλλως;

21 σχόλια

  1. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΚΗΦΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ-ΠΑΣΟΚ.
    ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΜΕ ΣΗΜΑ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΗΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ;
    ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ!
    Άρπαξες ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ μια θέση STAGE κινούμενος εν κρυπτώ, χρησιμοποιώντας την κομματική σου ταυτότητα, εις βάρος του οποιουδήποτε που θα την ήθελε και αυτός με άλλες ισότιμες διαδικασίες, προσδοκώντας μονιμότητα έστω και αν δεν προβλέπετε, από την ίδια την ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ, και τώρα σου λένε στα τσακίδια τα κομματόσκυλα του Πασόκ, που ευαγγελίζονται κανονικές, αδιάβλητες, και με διαγωνισμούς προσλήψεις μην κωλώνεις!
    Διαμαρτυρήσου! Γράψε την αντίθεση σου παντού, κατέβα στους δρόμους, βγες στα κανάλια, κάνε την παρουσία σου αισθητή, δεν είσαι όποιος όποιος, ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ!
    Δεν είσαι η πλέμπα που μπορεί και περιμένει άθλιες δημοκρατικές διαδικασίες πρόσληψης, δώστους το να το καταλάβουν ότι μια πρόσληψη στο Δημόσιο απαιτεί ευλυγισία, τσαμπουκά, πέρασμα πάνω από τα πτώματα των μοιρολατρών, που ονειρεύονται κανονικούς διαγωνισμούς, δεν είναι παίξε γέλασε, με αυτήν σου την κίνηση αποδεικνύεις ότι έχεις φαντασία, δύναμη, πρωτοβουλία, όλα δηλαδή για να είσαι ένας επιτυχημένος υπάλληλος για το καλό των συμπολιτών σου!
    Δεν σου ανανέωσαν την σύμβαση που εσύ υπέγραψες ότι θα έχει διάρκεια 5,10, 15, 20, μηνών;
    Μην κωλώνεις, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΉΣΟΥ!
    Απαίτησε να σε πάρουν ΜΟΝΙΜΟ, ΟΧΙ STAGE KAI ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ,
    Μ Ο Ν Ι Μ Ο!
    Σου κατάργησαν την ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ που μέσω αυτής και της ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ, στον επόμενο ΜΑΙΜΟΥ, διαγωνισμό θα είχες στρογγυλοκάτσει στην μονιμότητα; ΑΓΩΝΙΣΟΥ!
    Δώσε τους να καταλάβουν ότι με τους ΔΕΞΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!
    Σου λένε δηλαδή ότι οι άλλοι, η πλέμπα της εργατικής τάξης εκτός STAGE ΔΗΜΟΣΙΟΥ, Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ; Δείξε τους εσύ αντράκι μου τα αρχίδια σου, και συ κοπελιά το μουνί σου με μια πολύ μαλακισμένη αντρική χειρονομία, και πέστους ότι εκεί έχετε γραμμένη την υπόλοιπη εργατιά!
    Μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους, αγωνιστήκατε, φιλήσατε κατουρημένες ποδιές για αυτή τη θέση και τώρα θα την παραδώσετε αμαχητί; Ο Χ Ι !
    Σας λένε ότι με τις συνεχείς ανανεώσεις που κάνατε δεν αφήνατε περιθώρια για άλλους εργαζόμενους να αποκτήσουν εμπειρίες; Πείτε τους ΝΑΙ ! Το κάναμε για το καλό της Ελλάδας, για το καλό της Πατρίδας μας, για το καλό της Οικογένειας, για το καλό της Εκκλησίας!
    Τώρα θα μου πείτε τι δουλειά έχουν όλα αυτά με τις απατεωνιές που κάνατε; Πέστε τα εσείς και ότι κολλήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΔΕΗ όπως και οι άλλες ΔΕΚΟ έχουν άμεση ανάγκη επί πλέον προσωπικού, διότι εκεί υπάρχουν τόσα άεργα κομματόσκυλα που υπερασπίζουν τα κεκτημένα τους
    και κάποιοι πρέπει να βγάζουν την δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ !!!

    ΤΑ STAGE ...ΤΕΛΟΣ !!!!

    ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ :
    ΜΙΣΘΟ-ΑΔΕΙΑ-ΑΣΦΑΛΙΣΗ !!!

    ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ !!!

    ΟΧΙ ΑΛΛΑ STAGE ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και για να καταλάβουμε ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ, το 1993 τρεις μέρες, ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, πριν την εκλογές που έχασε ο Μητσοτάκης, γιατί τον έριξε ο Σαμαράς που δεν δέχτηκε προφανώς την συμφωνία που προετοίμαζε ο Μητσοτάκης με τους Σκοπιανούς ( σε 10 χρόνια θα τα έχουμε ξεχάσει) Η ΔΕΗ προσέλαβε με εντολή της κυβέρνησης ασφαλώς 6.000, έξη χιλιάδες άτομα, ακόμη και τις κατσίκες από την Ευρυτανία διορίσανε, ΝΑΙ 6.000 Άτομα!
    Στα ιατρεία της ΔΕΗ, στην οδό Μυλέρου, στην Γ! Σεπτεμβρίου, και στην Κάλαρη, που θα έπρεπε να περάσουν για ιατρικές εξετάσεις οι γιατροί δεν προλάβαιναν να εξετάζουν τα πλήθη,( όλα τα ραντεβού με ήδη υπηρετούντες στην ΔΕΗ σπρώχτηκαν πίσω), έτσι που οι νοσοκόμες εκτελούσαν χρέη γιατρών, άλλωστε οι υποψήφιοι δεν τις γνώριζαν αλλά και να τις γνώριζαν αυτοί το χαρτί μαϊμού θέλανε, και εκεί όλοι στα ιατρεία αυτό τους δίνανε για να προλάβουν την πρόσληψη πριν τις εκλογές! ΕΞΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ! ΕΞΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έβλεπα στον ΣΚΑΙ χθες βράδυ, στις 28/10/2009 την Ελληνοφρένεια και με κάθε επιφύλαξη το αναμεταδίδω μήπως και είναι μοντάζ του σταθμού, και εύχομαι να είναι μοντάζ, είχε λοιπόν τον Μητσοτάκη σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, και το κομμάτι αυτό που είδα αναφερόταν στην ζωή στην Γερμανική κατοχή.
    Έλεγε λοιπόν ο Μητσοτάκης για το πώς επέζησε και ομολογουμένως με μεγάλη σοβαρότητα, ότι είχε τρεις ταυτότητες, μία φοιτητή, μία στρατιώτη από την Κρήτη, και μια Δικηγόρου, έτσι λοιπόν κατάφερνε και έπαιρνε τρεις μερίδες την ημέρα από τα συσσίτια που γινόταν για τους πεινασμένους.
    Καλά αν αυτό είναι αλήθεια δεν ντρέπεται, δεν έχει τσίπα πάνω του, που δίπλα του στον δρόμο πέθαιναν ανθρώποι από την πείνα;
    Εάν όμως ήταν μοντάζ, πράγμα που εύχομαι, και επειδή ήταν πολύ καλό, ο σταθμός μάλλον θα πρέπει να το πει το συντομότερο, διότι η εικόνα και η διαπίστωση ήταν τραγική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και για να καταλάβουμε ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ, το 1993 τρεις μέρες, ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, πριν την εκλογές που έχασε ο Μητσοτάκης, γιατί τον έριξε ο Σαμαράς που δεν δέχτηκε προφανώς την συμφωνία που προετοίμαζε ο Μητσοτάκης με τους Σκοπιανούς ( σε 10 χρόνια θα τα έχουμε ξεχάσει) Η ΔΕΗ προσέλαβε με εντολή της κυβέρνησης ασφαλώς 6.000, έξη χιλιάδες άτομα, ακόμη και τις κατσίκες από την Ευρυτανία διορίσανε, ΝΑΙ 6.000 Άτομα!
    Στα ιατρεία της ΔΕΗ, στην οδό Μυλέρου, στην Γ! Σεπτεμβρίου, και στην Κάλαρη, που θα έπρεπε να περάσουν για ιατρικές εξετάσεις οι γιατροί δεν προλάβαιναν να εξετάζουν τα πλήθη,( όλα τα ραντεβού με ήδη υπηρετούντες στην ΔΕΗ σπρώχτηκαν πίσω), έτσι που οι νοσοκόμες εκτελούσαν χρέη γιατρών, άλλωστε οι υποψήφιοι δεν τις γνώριζαν αλλά και να τις γνώριζαν αυτοί το χαρτί μαϊμού θέλανε, και εκεί όλοι στα ιατρεία αυτό τους δίνανε για να προλάβουν την πρόσληψη πριν τις εκλογές! ΕΞΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ! ΕΞΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διακρίνω έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ
    στα ζώα πασοκ.
    - τα οποία περιμέναν όπως παλιά, ξέχειλα κρατικά ταμεία, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΦΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    Τώρα όμως ανακλαύπτουν σιγά-σιγά,
    ότι ο κουμπαράς έχει μόνο δεκάρες τσίγγινες - ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ-.
    Για να γεμίσει θέλει πολύ δουλειά.
    ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΨΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

    Και αν το καταλαβαίνουν ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ !

    στα αρχίδια μας παδάκια.
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ.
    ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
    ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ,ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ , ΟΛΕΣ ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΙΝ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ(ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ κλπ) ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ !!!!!


    ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ. ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ.ΘΕΛΟΥΝ ΡΕΒΑΝΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΥΡΟ.

    ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΩΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.

    ΚΤΥΠΑΝΕ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΜΩΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 1944. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ . ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΩΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ.

    ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΙΔΙΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΕΗ 70% ΠΡΑΣΙΝΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τσιμπήσαμε το θεματάκι από το Πρώτο Θέμα που έχει τους δικούς του λόγους που το βγάζει, (θα τους βρούμε μπροστά μας) αλλά έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το original της υπόθεσης.

    Λέει το Πρώτο Θέμα :

    ΜΕ «ΓΑΛΑΖΙΑ» ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ διορίστηκε στο Δημόσιο η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κυρία Τίνα Μπιρμπίλη, αν και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, στην οποία συμμετέχει σε νευραλγικό πόστο, προχωρά στην άμεση κατάργησή της με την ταυτόχρονη ενίσχυση του ΑΣΕΠ, αποκαθιστώντας με αυτό τον τρόπο την αξιοκρατία στους διορισμούς στον δημόσιο τομέα.

    Ξεκινώντας το 2002 από μετακλητή υπάλληλος στο πολιτικό γραφείο του τότε υπουργού Εξωτερικών και σημερινού πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, κατάφερε να περάσει με απόλυτη επιτυχία την περιβόητη «γαλάζια» συνέντευξη, που σφράγισε την ποιότητα διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, και διορίστηκε το 2005 σε θέση εμπειρογνώμονα Β’ στο ίδιο υπουργείο!

    Η κυρία Μπιρμπίλη παίρνει μέρος με επιτυχία στη «γαλάζια» συνέντευξη, φτάνοντας στην 11η Απριλίου 2005 όταν στο τρίτο τεύχος με αριθμό 91 της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως το όνομά της φιγουράρει, με υπογραφή του κ. Μολυβιάτη, στη λίστα διορισμού για τη θέση εμπειρογνωμόνων Β’.

    Το Πρώτο Θέμα εστιάζει στη γαλάζια συνέντευξη γιατί έτσι το συμφέρει.

    Εμείς θα εστιάσουμε στο ότι ήταν μετακλητή υπάλληλος του Geoffrey το 2002 !

    Και μάλιστα όπως λέει και το ρεπορτάζ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ με άγνωστα λοιπά στοιχεία.

    Άγνωστο δηλαδή με ποια διαδικασία !

    ΑΣΕΠ ;
    Διαγωνισμός ;
    Μόρια ;
    Τοποθέτηση ;
    Εμφύτευση ;

    Για να μη λέμε και μαλακίες η Μπιρμπίλη σήμερα είναι Υπουργός.

    Ο Geoffrey δηλαδή ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ την υπάλληλο του !


    Και μετά τολμάνε μερικοί μερικοί να μιλάνε για βαθύ κομματικό κράτος της ΝΔ την περίοδο 2004-2009.

    Τολμάνε μερικοί μερικοί να μιλάνε για γαλάζιες συνεντεύξεις και γαλάζια παιδιά.

    Τολμάνε μερικοί μερικοί να μιλάνε για τα stage που νέοι άνθρωποι πήραν 500 ευρώ ανασφάλιστοι και αθωράκιστοι απέναντι στην πράσινη λαίλαπα που ήρθε
    και τελικά δεν θα πάρουν ούτε μόρια.

    Ρε ούστ !

    Τέτοιες μαλακίες έκανε η Ν.Δ. και δε φταίνε ούτε οι ιδεολογίες, ούτε το άγχος για να εκφραστεί η βάση.

    Η θλάση στον εγκέφαλο φταί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να συμπληρώσω σε αυτά που έγραψε το "Kourdistiri" ότι το 1993,πριν τις εκλογές, στη ΔΕΗ δεν είχαν που να κάτσουν και τους έστελναν στις γύρω καφετέριες για να αποσυμφορηθούν τα γραφεία.
    Προσλήφθηκαν και άτομα άνω των 40 και των 50 ετών κατά παράβαση του ΚΚΠ/ΔΕΗ που σήμερα είναι συνταξιούχοι.
    Και βέβαια όσοι δεν το γνωρίζουν, όλοι τους δικαιώθηκαν με δικαστικές αποφάσεις και ούτε γάτα ούτε ζημιά.

    "Kourdistiri"
    Και για να καταλάβουμε ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ, το 1993 τρεις μέρες, ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, πριν την εκλογές που έχασε ο Μητσοτάκης, γιατί τον έριξε ο Σαμαράς που δεν δέχτηκε προφανώς την συμφωνία που προετοίμαζε ο Μητσοτάκης με τους Σκοπιανούς ( σε 10 χρόνια θα τα έχουμε ξεχάσει) Η ΔΕΗ προσέλαβε με εντολή της κυβέρνησης ασφαλώς 6.000, έξη χιλιάδες άτομα, ακόμη και τις κατσίκες από την Ευρυτανία διορίσανε, ΝΑΙ 6.000 Άτομα!
    Στα ιατρεία της ΔΕΗ, στην οδό Μυλέρου, στην Γ! Σεπτεμβρίου, και στην Κάλαρη, που θα έπρεπε να περάσουν για ιατρικές εξετάσεις οι γιατροί δεν προλάβαιναν να εξετάζουν τα πλήθη,( όλα τα ραντεβού με ήδη υπηρετούντες στην ΔΕΗ σπρώχτηκαν πίσω), έτσι που οι νοσοκόμες εκτελούσαν χρέη γιατρών, άλλωστε οι υποψήφιοι δεν τις γνώριζαν αλλά και να τις γνώριζαν αυτοί το χαρτί μαϊμού θέλανε, και εκεί όλοι στα ιατρεία αυτό τους δίνανε για να προλάβουν την πρόσληψη πριν τις εκλογές! ΕΞΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ! ΕΞΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΙ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ? ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ΦΑΡΔΟΚΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, ο Γ. Παπανδρέου συναντήθηκε με τον Ομότιμο Καθηγητή του Α.Π.Θ., δημοτικιστή κ. Εμμανουήλ Κριαρά. Ο ηλικίας 104 ετών καθηγητής, επανέφερε την παλαιόθεν εκφρασθείσα άποψή του περί κατάργησης της διδασκαλίας των αρχαίων ελληνικών από τα γυμνάσια και τον περιορισμό τους μόνο στα λύκεια.

    Πληροφορηθήκαμε με έκπληξη ότι ο Γιωργάκης έσπευσε να συμφωνήσει με την πρόταση αυτή. Και αναρωτιόμαστε: αφού ο Γιωργάκης δεν ξέρει ούτε νέα, ούτε αρχαία ελληνικά, πώς ήταν σε θέση να εκφράσει άποψη επί του θέματος; Προφανώς, αφού άκουσε ότι προτείνεται να καταργηθεί κάτι ελληνικό, θα σκέφτηκε "καλή η πρόταση"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων που εξήγγειλε ο Χρυσοχοίδης...όταν θα συλλαμβάνεται κάποιος...θα οδηγείτε και θα κρατείτε στα αστυνομικά τμήματα ή στα ΚΕΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΒΓΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΚΑΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΑΓΑΤΕ 10.5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ???ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΖΩΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ "ΓΑΛΑΖΙΑ".. ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ Κ ΟΡΥΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΡΡΑΧΙΟΥ 85 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΡΓΟΥΗ 25 ΧΡΟΝΗ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧ/ΚΟΣ ΑΝΙΨΙΑ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ!!ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ!!!ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΥ ΕΛΕΝΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ!!!ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ Β.ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ....
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ?????????

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 2:03
    Να πείτε ωρέ σκατοδεξιάρες στον Κώστα Καραμανλή να προσλάβει Έλληνες στην οικογενειακή Ναυτιλιακή Εταιρία που έχουν οι σκατο-Καραμανλήδες , αντί των Φιλιππινέζων που βάζει τώρα .
    Εκεί να βάλει να δουλέψουνε τα ''γαλάζια ορφανά'' των stage .
    Άντε γιατί παρόλη την σφαλιάρα του 10,5% μυαλό δεν βάλατε και μας γεμίζετε κάθε μέρα με αρλούμπες .

    Για να δείτε το μεγεθός του στόλου των Καραμανλήδων (με ξένες σημαίες βεβαίως βεβαίως ) μπείτε στο site:

    Hellenic-Carriers.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ
    ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.
    ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ !
    ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ !

    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!!
    ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
    ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ.....
    Κ.Κ. ΞΕΝΙΤΙΔΗ.
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΤΟΝ β΄..........

    ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥ ΔΡ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΙΣΩΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΑΡΟ Ή ΑΗ ΣΤΡΑΤΗ.
    ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση