GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάντησαν κωμωδία την εκλογή αρχηγού‏...

Aπό το http://politikiprotasi.blogspot.com Οι υποψήφιοι αρχηγοί της ΝΔ κατάφεραν να μετατρέψουν τη διαδικασία για την εκλογή αρχηγού σε μια...

Aπό το http://politikiprotasi.blogspot.com

Οι υποψήφιοι αρχηγοί της ΝΔ κατάφεραν να μετατρέψουν τη διαδικασία για την εκλογή αρχηγού σε μια σκέτη κωμωδία. Ενώ πλησιάζει η ημερομηνία εκλογής ακόμα δεν έχουν αποφασίσει τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί και ποιοι είναι αυτοί που θα ψηφίσουν τελικά στις εκλογές.
Το χειρότερο όμως απ' όλα είναι ότι...

τους βλέπω να κάνουν περιοδείες με χαμόγελα και χαζοπλακίτσες λες και όλα είναι μια χαρά. Λες και πριν από ένα μήνα δεν υπήρξε συντριβή για την οποία έχουν τεράστιο μερίδιο ευθύνης όλοι τους.
Ακόμα περιμένουν οι οπαδοί της ΝΔ τη συζήτηση για τα αίτια της ήττας. Θα περιμένουν προφανώς για πολύ καιρό ακόμα.
Αλλά που καιρός για τέτοια συζήτηση και ανάληψη ευθυνών. Που καιρός για συγνώμες.
Εδώ παίζεται η καρέκλα και όλοι τους έχουν μάθει να σρογγυλοκαθίζουν τον κ..ο τους στις καρέκλες της εξουσίας.
Είναι ντροπή η εικόνα που προσφέρουν.
Είναι μια σκέτη κωμωδία.

26 σχόλια

  1. ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ INTERNETIKA σαν του ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ.
    1.000.000. ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕΣ ΚΑΦΡΟΕΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΡΗΜΑΓΜΕΝΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ !!!

    ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ .....

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ;
    ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ!
    Άρπαξες ΑΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΩΣ μια θέση STAGE κινούμενος εν κρυπτώ, χρησιμοποιώντας την κομματική σου ταυτότητα, εις βάρος του οποιουδήποτε που θα την ήθελε και αυτός με άλλες ισότιμες διαδικασίες, προσδοκώντας μονιμότητα έστω και αν δεν προβλέπετε, από την ίδια την ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ, και τώρα σου λένε στα τσακίδια τα κομματόσκυλα του Πασόκ, που ευαγγελίζονται κανονικές, αδιάβλητες, και με διαγωνισμούς προσλήψεις μην κωλώνεις!
    Διαμαρτυρήσου! Γράψε την αντίθεση σου παντού, κατέβα στους δρόμους, βγες στα κανάλια, κάνε την παρουσία σου αισθητή, δεν είσαι όποιος όποιος, ΕΙΣΑΙ ΔΕΞΙΟΣ!
    Δεν είσαι η πλέμπα που μπορεί και περιμένει άθλιες δημοκρατικές διαδικασίες πρόσληψης, δώστους το να το καταλάβουν ότι μια πρόσληψη στο Δημόσιο απαιτεί ευλυγισία, τσαμπουκά, πέρασμα πάνω από τα πτώματα των μοιρολατρών, που ονειρεύονται κανονικούς διαγωνισμούς, δεν είναι παίξε γέλασε, με αυτήν σου την κίνηση αποδεικνύεις ότι έχεις φαντασία, δύναμη, πρωτοβουλία, όλα δηλαδή για να είσαι ένας επιτυχημένος υπάλληλος για το καλό των συμπολιτών σου!
    Δεν σου ανανέωσαν την σύμβαση που εσύ υπέγραψες ότι θα έχει διάρκεια 5,10, 15, 20, μηνών;
    Μην κωλώνεις, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΉΣΟΥ!
    Απαίτησε να σε πάρουν ΜΟΝΙΜΟ, ΟΧΙ STAGE KAI ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ,
    Μ Ο Ν Ι Μ Ο!
    Σου κατάργησαν την ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ που μέσω αυτής και της ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ, στον επόμενο ΜΑΙΜΟΥ, διαγωνισμό θα είχες στρογγυλοκάτσει στην μονιμότητα; ΑΓΩΝΙΣΟΥ!
    Δώσε τους να καταλάβουν ότι με τους ΔΕΞΙΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ!
    Σου λένε δηλαδή ότι οι άλλοι, η πλέμπα της εργατικής τάξης εκτός STAGE ΔΗΜΟΣΙΟΥ, Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ; Δείξε τους εσύ αντράκι μου τα αρχίδια σου, και συ κοπελιά το μουνί σου με μια πολύ μαλακισμένη αντρική χειρονομία, και πέστους ότι εκεί έχετε γραμμένη την υπόλοιπη εργατιά!
    Μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους, αγωνιστήκατε, φιλήσατε κατουρημένες ποδιές για αυτή τη θέση και τώρα θα την παραδώσετε αμαχητί; Ο Χ Ι !
    Σας λένε ότι με τις συνεχείς ανανεώσεις που κάνατε δεν αφήνατε περιθώρια για άλλους εργαζόμενους να αποκτήσουν εμπειρίες; Πείτε τους ΝΑΙ ! Το κάναμε για το καλό της Ελλάδας, για το καλό της Πατρίδας μας, για το καλό της Οικογένειας, για το καλό της Εκκλησίας!
    Τώρα θα μου πείτε τι δουλειά έχουν όλα αυτά με τις απατεωνιές που κάνατε; Πέστε τα εσείς και ότι κολλήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για να καταλάβουμε ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ, το 1993 τρεις μέρες, ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ, πριν την εκλογές που έχασε ο Μητσοτάκης, γιατί τον έριξε ο Σαμαράς που δεν δέχτηκε προφανώς την συμφωνία που προετοίμαζε ο Μητσοτάκης με τους Σκοπιανούς ( σε 10 χρόνια θα τα έχουμε ξεχάσει) Η ΔΕΗ προσέλαβε με εντολή της κυβέρνησης ασφαλώς 6.000, έξη χιλιάδες άτομα, ακόμη και τις κατσίκες από την Ευρυτανία διορίσανε, ΝΑΙ 6.000 Άτομα!
    Στα ιατρεία της ΔΕΗ, στην οδό Μυλέρου, στην Γ! Σεπτεμβρίου, και στην Κάλαρη, που θα έπρεπε να περάσουν για ιατρικές εξετάσεις οι γιατροί δεν προλάβαιναν να εξετάζουν τα πλήθη,( όλα τα ραντεβού με ήδη υπηρετούντες στην ΔΕΗ σπρώχτηκαν πίσω), έτσι που οι νοσοκόμες εκτελούσαν χρέη γιατρών, άλλωστε οι υποψήφιοι δεν τις γνώριζαν αλλά και να τις γνώριζαν αυτοί το χαρτί μαϊμού θέλανε, και εκεί όλοι στα ιατρεία αυτό τους δίνανε για να προλάβουν την πρόσληψη πριν τις εκλογές! ΕΞΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ! ΕΞΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΚΑΙ ΚΩΜΩΔΙΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ !!!

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ???

    Ο ΑΒΡΑΜΟ ??? ΤΟΥ Κ.Ε.Π. ???

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ??? ΤΗΣ ΠΟΛ.ΑΝ. ???

    Η ΝΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ ?????

    Η ΜΗΠΩΣ.....

    Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ??? ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ???

    ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΩΔΙΑ ...

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΑΡΣΑ ???

    .....ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΣΟΚΙΑ.
    Για ψάχτε αυτό:
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ.
    ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
    ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ
    ΜΕΤΑ ΤΙΣ 4/10.

    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΕΤΙΝΟΥ.....ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟ !
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΠΑΣΟΚΙΑ.
    Για ψάχτε αυτό:

    “Η SELECT διαλέγει τα βιογραφικά των Γενικών γραμματέων.
    Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου (http://papaioannou.wordpress.com/) Οκτωβρίου 25, 2009

    Στο έγγυρο ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ διαβάζουμε: Mε αφορμή τις, μάλλον άδικες καί υπερβολικές αντιδράσεις,γιά την επιλογή του κ.Δημήτραινα στην θέση του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Δικαιοσύνης, καλόν είναι να δημοσιοποιήσει η εταιρεία SELECT, τις δέκα ανά υπουργείο επιλογές που προτείνει. Η δημοσιοποίηση να γίνει με ανάρτηση στο διαδίκτυο.

    Συμπληρώνω εδώ και την φράση του Πρωθυπουργού που ήταν απόλυτα σαφής στις οδηγίες του: «Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν πού πηγαίνουν τα λεφτά τους», ….” να μεριμνήσουν επιπλέον ώστε όλες οι υπογραφές τους να ανεβαίνουν αυτόματα στο Διαδίκτυο”.

    Πάμε λοιπόν Λογοδοσία:

    •Ποια είναι η SElECT;
    •Πως πήρε την δουλειά;
    •Πόσο κόστισε σε ευρώ;
    •Πόσα έδωσαν οι ανταγωνιστές;
    •Γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε το όνομα αυτού που υπόγραψε για την δουλειά αλλά ούτε καν η ειδηση; Κρυφό το έχουμε;”

    Και ένα σχόλιο από το ίδιο:
    “Μετά την επιτυχημένη πορεία των υποκαταστημάτων της σε Ελλάδα και Κύπρο,η Select Α.Ε. ανακοίνωσε την μεταφορά των Κεντρικών της γραφείων στην περιοχή των Αμπελοκήπων σε ένα μεγαλύτερο και πιο άρτια δομημένο χώρο λόγω της επέκτασης των δραστηριοτήτων της. Η νέα διεύθυνση των Κεντρικών Γραφείων της εταιρίας είναι Άγγελου Πυρρή 5, Αμπελόκηποι (πίσω από τον Πύργο Αθηνών) Τ.Κ. 115 27, Τηλ: +30 210 67.70.523, Fax: +30 210 67.70.526, website: http://www.selecthellas.gr. , e-mail: select@selecthellas.gr

    Σημ.ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι ότι η εταρεία “ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ” ακριβώς ΜΕΤΑ τις 4/10/09 μετακόμισε στα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ και ΑΡΤΙΟΤΕΡΑ γραφεία της!!!”

    - Μάλιστα δίνει ο κόσμος τα βιογραφικά και τον φακελώνει μια ιδιωτική εταιρία. Ρε ΟΥΣΤ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ...ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ....ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ...ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΒΑΡΕΜΑΡΑ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ....ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ...ΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΣΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ...ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διακρίνω έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ
    στα ζώα πασοκ.
    - τα οποία περιμέναν όπως παλιά, ξέχειλα κρατικά ταμεία, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΦΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    Τώρα όμως ανακλαύπτουν σιγά-σιγά,
    ότι ο κουμπαράς έχει μόνο δεκάρες τσίγγινες - ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ-.
    Για να γεμίσει θέλει πολύ δουλειά.
    ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΛΕΨΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

    Και αν το καταλαβαίνουν ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ.
    ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ !

    στα αρχίδια μας παδάκια.
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΤΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ.
    ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.

    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΜΑΘΑΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
    ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε βλάκα.. Άσε τη ΝΔ στα προβλήματά της. Κύττα να συμμαζευτείτε λίγο, να κάνετε το 1/1ο τουλάχιστο, αυτών που υποσχέθηκε ο αρχηγός σας και μετά τα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ. ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟ.ΘΕΛΟΥΝ ΡΕΒΑΝΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΕΤΑΡΤΟ ΓΥΡΟ.

    ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΩΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.

    ΚΤΥΠΑΝΕ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΜΩΤΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 1944. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ.

    ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ . ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΘΩΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΜΩΡΙΑ.

    ΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΡΟΥΣΗΣ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ. ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΦΙΔΙΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ???
    ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 10,4 ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TA STAGE ΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΤΑ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΣΟΥΠ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και ποιός τους γαμάει αυτούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΙΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ.ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟΣΑΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΙΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΠΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτά περί ποσοστού είναι μπαρούφες. Δέκα χιλιάδες άτομα ψήφισαν παραπάνω το πασοκ από τις τελευταίες εκλογές ,αν αυτό το θεωρείς επιτυχία μπράβο σου.Άσε λοιπόν τα ποσοστά στην άκρη. Το μόνο πράγμα που έδειξαν αυτές οι εκλογές είναι ότι οι Νεοδημοκράτες είναι σκεπτόμενα άτομα και όχι ζώα μαντρωμένα στη στάνη. Όσο για τα stage και όλες αυτές τις μακακίες που λες περί δεξιών παιδιών ξεχνάς ποιος μονιμοποίησε τους συμβασιούχους, που τους είχατε στην αναμονή τόσα χρόνια. Δεξιοί ήταν αυτοί,ε; Αλλά το φασισμό του πασοκ τον ξέρουμε ολοι. Η μονή πολιτική σας είναι «το κόμμα πάνω από όλα και οι άλλοι να πάνε να …..»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΙΚΑ ΨΩΜΙΑΔΗ

    ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ...

    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ''ΖΟΡΟ΄΄

    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ !!

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΙΚΑ ΨΩΜΙΑΔΗ

    ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ...

    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ''ΖΟΡΟ΄΄

    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ !!

    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΝΙΚΑ ΨΩΜΙΑΔΗ

    ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ...

    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ''ΖΟΡΟ΄΄

    ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι υποψήφιοι αρχηγοί της ΝΔ κατάφεραν να μετατρέψουν τη διαδικασία για την εκλογή αρχηγού σε μια σκέτη κωμωδία.


    Η ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΝΑ ΤΟ " ΚΑΤΟΡΘΟΜΑ" ΤΟΥ..ΚΑΤΑΡΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ... ΤΟΥ ΓΚΟΥΦΗ.

    Συγκροτείται επιτροπή που θα καταγράφει τα βασικά δημοσιονομικά μεγέθη”.

    Μπίνγκο! Απογραφή δεν το έλεγαν αυτό, όχι πολύ παλιότερα;! Ρε, μας δουλεύουν;

    Ο Λαμπράκης γράφει ότι η επιτροπή θα αναζητήσει το πραγματικό ύψος του ελλείματος…
    Καλά αυτοί δεν είπαν 12.5%, στέλνοντας στοιχεία 15 μέρες μετά την ορκομωσία;
    Τί άλλαξε ξαφνικά και θέλουν να το ξαναυπολογίσουν;
    Άλλαξε!

    Η ΕΕ, ο Αλμούνια και ο Γιούγκερ τράβηξαν και τα δυό αυτιά του “κουμπαρά”! Τα είδε όλα! Οι Financial Times το έγραψαν κατηγορηματικά: Το ύψος του ελλείματος αυξάνεται με τρόπο που θυμίζει τα στοιχεία που έστελνε η Ελλάδα για να μπει στην ΟΝΕ!!!!
    Οπότε φτιάχνει μια δήθεν ανεξάρτητη επιτροπή( θυμάστε που καταργούσαν 3000 επιτροπές;;;) για να “αντικειμενικοποιήσει” αυτό που έχει ήδη πει!

    Αθάνατοι ΠΑΣΟΚΟΙ… σε λίγο θα παραμιλάει η υφήλιος με το οικονομικό μοντέλο που θα μειώνει τα ελλείματα και θα αυξάνει τον πλούτο…

    Πώς; χρεώνοντας ακόμα και τα οπίσθια του Ελληνικού λαού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μετά την εφαρμογή των νέων μέτρων που εξήγγειλε ο Χρυσοχοίδης...όταν θα συλλαμβάνεται κάποιος...θα οδηγείτε και θα κρατείτε στα αστυνομικά τμήματα ή στα ΚΕΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τον πουλο ολοι απο τα stage. Οπαδοι της ξεφτυλισμενης δεξιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μαλάκα ρουφιάνε Ανώνυμε 30 Οκτ 2009 1:51:00, οι κρεμάλες ήρθαν και αυτή τη φορά δε τη γλυτώνετε παλιοφασισταριά...... Στο Γράμμο η μάνες σας γαμιόταν με όλους τους συντρόφους...... Και πιό πρίν γαμιόντουσαν με τους Γερμανούς ενώ εμείς τους πολεμούσαμε..... ρουφιάνοι δεξιοί προδότες κουκουλοφόροι και παπάδες....
    Καψαμπέλη μη το κόψεις το σχόλιο σε παρακαλώ... Η πρόκληση πρέπει να απαντηθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΠΡΟ ΠΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ
    ΜΙΧΑΛΑΚΗΣΤΗΡΙ ΑΤΟΜΟ.

    Να παραδοθουν αμεσα καλεσε ο κ Χρυσοχοιδης τους εξι καταζητουμενους των Πυρινων της Φωτιας.
    Τιποτα αλλο;

    Μηπως να ερθει και ο Μπιν Λαντεν να παραδοθει ωστε να σας πιστωσουμε και την εξαρθρωση της παγκοσμιας τρομοκρατιας;

    Ο κ Χρυσοχοιδης απο τοτε που αναλαβε το υπουργειο δεν εχει σταματησει να κανει δηλωσεις.Ειναι φοβερο.Καθε μερα και μια δηλωση!

    Λες και δεν υπαρχουν αλλοι υπουργοι σε αυτη την κυβερνηση.Λες και αυτος ο τοπος τα εχει λυσει ολα εκτος απο την ανασφαλεια των πολιτων.

    Η μηπως τελικα αυτος ειναι ο στοχος.Να ασχολουμαστε ολη μερα με την αστυνομευση που σε τελικη αναλυση ειναι κατι το ανεξοδο και οχι με τα προβληματα που οδηγουν σε απογνωση χιλιαδες Ελληνες οπως ανεργεια,συρρικνωση του εισοδηματος ,ακριβεια και απαιτουν ολοκληρωμενες προτασεις, που εμπεριεχουν ομως και πολιτικο κοστος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για πρόσεχε μαλάκα ρουφιάνε,
    γιατι
    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ
    ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.
    ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΛΑΔΑ !
    ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ !

    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!!
    ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
    ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ.....
    Κ.Κ. ΞΕΝΙΤΙΔΗ.
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΤΟΝ β΄..........

    ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.
    ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥ ΔΡ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΙΣΩΣ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΓΥΑΡΟ Ή ΑΗ ΣΤΡΑΤΗ.
    ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τωρα που θα παρουν τα παπαρια του κοσμου,θα την ακουσουν καλα.Προς το παρον τους παιρνει να διεκδικουν αρχηγια.Ειναι η εποχη των 'μικρων', των 'μετριων', των 'τιποτενιων' που αντιμετωπιζουν μονο την καρεκλα τους.Σε σοβαρα θεματα ειναι α-ν-υ-π-α-ρ-κ-τ-ο-ι.Τελειωσε.Οποιος τους στηριζει,προετοιμαζει την αυτοκτονια την δικη του και των παιδιων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση