Υπουργος Πολιτισμου, ...Παυλος Γερουλανος!!!!! Το αμερικανακι που δεν ξερει να μιλαει ουτε ελληνικα!!!! εγινε υπουργος πολιτισμου απιστευτο!! Μου αρεσει που αυτος ο Α. Καφετζοπουλος ειπε στον Τσιμα οτι ο Γερουλανος ηταν καλη επιλογη!!!!!αν ειναι δυνατον!!
Γουστάρω να βλέπω τους δεξιοὺληδες και τον Λάκη να κλαίνε. Σήμερα ο Λάκης δεν δίστασε να πει και ψέμματα για τον αριθμο των ψήφων που πήρε το Πασοκ. Αυτο κύριε Λάκη δεν είναι σάτυρα είναι κατάντια. Μου άρεσε ακόμα να βλέπω το "νοήμων" κοινό του να γελάει με τα ψέμματα του. Προφανώς το κοινό του ειναι απο τους τεμπέληδες που δεν πήγαν να ψηφίσουν και μετα το παίζανε οτι η αποχή ειναι και υπευθυνη στάση. Κωστάκη αντε για κανένα παιδάκι μιάς και δεν κάνεις για τιποτα αλλο. Καλά δεν το βλέπατε δεξιούληδες οτι το παιδί ο Κωστάκης ειναι χαζό? Ακόμα και ο Κυριακούλης του Μητσοτάκη ηταν πιο έξυπνος παρόλο που το παιδι δεν κανει για βουλευτης, ειναι πώς να το πώ Παπανδρεικά...οκτάμπιτο, 8086 χαζό ρε παιδί μου. Κλάψτε κλάψτε ρε κι άλλο να γελάμε...
ο ΓΑΠ κρατησε το ΥΠΕΞ να πραττει χωρις να τον ελεγχει κ να αντιλαβανεται κανεις τιποτα..,το Μακεδονιας- Θρακης παει, η Διαμαντοπουλου Στο Εθνικης παιδειας κ Θρησκευματων..ποιος συνωστισμος στην Σμυρνη ..εκδρομη πηγαιναν κρουαζερια με εξοδα του Κεμαλ!θρησκευμα δεν ξερς αν θα μεινει ορδοδοξο τουλαχιστον..αλλα ναι.Αρχισαν τα οργανα ,τρεχοντας θα δωσουν οτι προλαβουν κ θα βρεθει ο Ελληνας προ τετελεσμενων. Μαλακα Νεοελληνα κοιτα το χρηματιστηριο ,κοιτα να πας μπουζουκια ,το μουρατο αυτοκινητο ποθ θα το παρκαρεις στο Αμεα κoiτα τα reality με τα σαλια να τρεχουν,λεγε τα παντα ολα κ το χασαμε το κορμι πατριωτη ,κοιτα μην σου πιασουν το παρκινγ κατω απ το σπιτι,πεταξε τα σκουπιδια απ το μπαλκονι ,καπνιζε 2 πακετα τσιγαρα εισαι ο μαγκας του κοσμου ολου ,παπαρα καγκουρα σε επιασαν κοτσο τα αμερικανακια κ το αμερικανακι με την γκεμπελικη προπαγανδα,αποβλακωμενε ξυπνα!
Τεμπέλης είναι αυτός που ψηφίζει Πασόκ για να τον βολέψουν στο δημόσιο για να μην δουλεύει. Γλύψε κι άλλο μπορείς. Μόνο μην σε ρίξει αλλού και αρχίσεις και κάνεις και πίπες.
ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΑ ΑΡΓΗΓΟ ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΡΥΦΕΣ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΝΤΕΚΟΡ ΜΗΔΕΝΙΚΑ Ε ΜΗΔΕΝΙΚΑ.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση
Υπουργος Πολιτισμου, ...Παυλος Γερουλανος!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο αμερικανακι που δεν ξερει να μιλαει ουτε ελληνικα!!!!
εγινε υπουργος πολιτισμου απιστευτο!!
Μου αρεσει που αυτος ο Α. Καφετζοπουλος ειπε στον Τσιμα οτι ο Γερουλανος ηταν καλη επιλογη!!!!!αν ειναι δυνατον!!
Γουστάρω να βλέπω τους δεξιοὺληδες και τον Λάκη να κλαίνε.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣήμερα ο Λάκης δεν δίστασε να πει και ψέμματα για τον αριθμο των ψήφων που πήρε το Πασοκ.
Αυτο κύριε Λάκη δεν είναι σάτυρα είναι κατάντια.
Μου άρεσε ακόμα να βλέπω το "νοήμων" κοινό του να γελάει με τα ψέμματα του.
Προφανώς το κοινό του ειναι απο τους τεμπέληδες που δεν πήγαν να ψηφίσουν και μετα το παίζανε οτι η αποχή ειναι και υπευθυνη στάση.
Κωστάκη αντε για κανένα παιδάκι
μιάς και δεν κάνεις για τιποτα αλλο.
Καλά δεν το βλέπατε δεξιούληδες οτι το παιδί ο Κωστάκης ειναι χαζό?
Ακόμα και ο Κυριακούλης του Μητσοτάκη ηταν πιο έξυπνος παρόλο
που το παιδι δεν κανει για βουλευτης, ειναι πώς να το πώ Παπανδρεικά...οκτάμπιτο, 8086 χαζό ρε παιδί μου.
Κλάψτε κλάψτε ρε κι άλλο να γελάμε...
Τον Γερουλάνο "το αμερικανάκι" δεν τον ξέρω, θα κριθεί κι αυτός στις πλάτες μας, αλλά είδαμε και τους Ελληνάρες τί σκατά κάνανε.
ΑπάντησηΔιαγραφήο ΓΑΠ κρατησε το ΥΠΕΞ να πραττει χωρις να τον ελεγχει κ να αντιλαβανεται κανεις τιποτα..,το Μακεδονιας- Θρακης παει, η Διαμαντοπουλου Στο Εθνικης παιδειας κ Θρησκευματων..ποιος συνωστισμος στην Σμυρνη ..εκδρομη πηγαιναν κρουαζερια με εξοδα του Κεμαλ!θρησκευμα δεν ξερς αν θα μεινει ορδοδοξο τουλαχιστον..αλλα ναι.Αρχισαν τα οργανα ,τρεχοντας θα δωσουν οτι προλαβουν κ θα βρεθει ο Ελληνας προ τετελεσμενων. Μαλακα Νεοελληνα κοιτα το χρηματιστηριο ,κοιτα να πας μπουζουκια ,το μουρατο αυτοκινητο ποθ θα το παρκαρεις στο Αμεα κoiτα τα reality με τα σαλια να τρεχουν,λεγε τα παντα ολα κ το χασαμε το κορμι πατριωτη ,κοιτα μην σου πιασουν το παρκινγ κατω απ το σπιτι,πεταξε τα σκουπιδια απ το μπαλκονι ,καπνιζε 2 πακετα τσιγαρα εισαι ο μαγκας του κοσμου ολου ,παπαρα καγκουρα σε επιασαν κοτσο τα αμερικανακια κ το αμερικανακι με την γκεμπελικη προπαγανδα,αποβλακωμενε ξυπνα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝα ΕΞΟΡΙΣΤΕΙ ισοβια απο την Ελλαδα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜονο αυτο αξιζει σε αυτον τον πανασχετο και αποτυχημενο παλιομαλακα.
ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΟΣΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ.
Η αλογοπουτσα.
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΟΘΥΛΑΣΜΟΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΜΕ ΝΤΟΚΤΟΡΑ ΣΤΑ ΤΣΙΜΟΥΚΑΙ ?
ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΑΣΟΚ
ΔΕΝ ΣΕ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΙΠΑ.
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ.
ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ..ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΝΕ !!!!
ΚΑΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ
ΣΠΟΥΠΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ'
ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ.
ΤΩΡΑ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΣΑΚΟΥΛΑ ΣΑΣ.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΕΣΤΡΑ ..ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ
7 Οκτ 2009 10:53:00 πμ
ΑπάντησηΔιαγραφήΕΛΑ ΜΩΡΟΜΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑΚΟ ΑΛΛΑΞΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
Τεμπέλης είναι αυτός που ψηφίζει Πασόκ για να τον βολέψουν στο δημόσιο για να μην δουλεύει.
ΑπάντησηΔιαγραφήΓλύψε κι άλλο μπορείς.
Μόνο μην σε ρίξει αλλού και αρχίσεις και κάνεις και πίπες.
ΡΟΥΦΑΤΕ ΡΟΥΦΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ
ΑπάντησηΔιαγραφήΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΑ ΑΡΓΗΓΟ ΜΙΑ ΚΡΥΦΗ
ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΔΕΞΙΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΡΥΦΕΣ
ΤΩΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΝΤΕΚΟΡ
ΜΗΔΕΝΙΚΑ Ε ΜΗΔΕΝΙΚΑ.