GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισχυρή αυτοδυναμία. Και τώρα τι;...

Από το http://www.koutouzis.gr/ . Οι εκλογές έγιναν! Το ΠΑΣΟΚ με την ψήφο μας, του μεγάλου μέρους των πολιτών, πήρε ισχυρή αυτοδυναμία! Πολύ...

Από το http://www.koutouzis.gr/
.
Οι εκλογές έγιναν! Το ΠΑΣΟΚ με την ψήφο μας, του μεγάλου μέρους των πολιτών, πήρε ισχυρή αυτοδυναμία! Πολύ ενδιαφέρον και υπολογίσιμο αποτέλεσμα, όχι γι αυτούς που θα πάρουν τις καρέκλες, αλλά γι αυτούς που ψήφισαν.
Γι αυτούς που περιμένουν να υλοποιηθούν όσα υποσχέθηκε ο νέος πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου. Υποσχέσεις που δόθηκαν ενώ από την άλλη πλευρά, από τον κ. Κ. Καραμανλή, γινόταν, στην καλύτερη περίπτωση ειλικρινής απαρίθμηση της δυσμενούς κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα, ή στη χειρότερη περίπτωση κινδυνολογία με κάποια δόση αλήθειας.
Όπως και να ήταν, αυτά τα γνώριζε και...

τα γνωρίζει ο κ. Παπανδρέου. Και πρέπει, πριν από τις πιθανές τομές που θα θελήσει να επιφέρει, να θεραπεύσει δυσμενείς καταστάσεις που ήδη τρέχουν.
Όπως οι καταστάσεις με το άδικο ΕΤΑΚ, η απόσυρση των αυτοκινήτων των φτωχών και με τα υπερβολικά «πράσινα» τέλη, η κοροιδία των ημιυπαίθριων χώρων την οποία είχε καταδικάσει το ΠΑΣΟΚ, και είχαμε σχολιάσει δυσμενώς και μεις (δείτε πιο κάτω), το φορολογικό, τις έκτακτες εισφορές, καθώς και αρκετά άλλα που θα ανακουφίσουν τον πολίτη. Αλλωστε σύνθημά του είναι, «πρώτα ο πολίτης»!
Και μετά βλέπουμε τις μεγάλες κουβέντες!
Ισχυρή αυτοδυναμία, λοιπόν! Και τώρα τι;;;

14 σχόλια

  1. Συμφωνώ απολύτως ειδικά με τα τέλη κυκλοφορίας γιατί το ΕΤΑΚ για φετος να κοπεί δεν γίνεται.
    Οι ημιυπαίθριοι είναι αποτέλεσμα των νόμων σκουπίδια που παράγουν οι βουλευταράδες μας με τον τόνο.
    Είτε να καταργηθούν τελέιως ως έννοια (το καλύτερο) ή όποιος ΠΟΥΛΑΕΙ σπίτι με ημι υπαίθριο κλειστό να του παίρνουν το πτυχείο και την άδεια.
    Αρκετά με την παραβίαση των νόμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχα με το αριστερο ορκιστηκε ο Υοrgo σας στο Ευαγγελιο πασοκια,ουτε τα προσχηματα .. τωρα θα μου πειτε μηπως και σεις πιστευετε..
    Το αλλο show ηταν το πασχα που εβαλε την λαμπαδα του στο μανουαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ,ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ .Η ΕΦΑΡΜΟΓΟΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΙΟ ΚΤΥΠΗΜΑ,ΣΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ.ΟΧΙ ΔΙΑΕΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ,ΟΜΗΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,ΚΑΙ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ,ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ΜΕ ΑΦΙΒΟΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ,ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ,ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ, ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΞΟΥΘΕΝΩΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΙΜΟ ΕΑΝ ΞΕΡΙΖΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ,ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΕΡΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΑΥΡΟΥΣ ,ΝΗΣΤΕΙΕΣ ,ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΛΥΚΟΙ , ΜΕ ΕΝΔΥΜΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ.ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΣΧΙΖΕΙΣ ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ,ΓΙΑΤΙ ΚΡΙΝΕΣΑΙ ,ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ.Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝ ΘΕΟΣ.ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ,ΟΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ,ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΟΙΦΘΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ.
    ΕΕΕ... ΛΟΙΠΟΝ !

    Εγω και εκατομμύρια άλλοι Έλληνες περιμένουμε να διαγραφούν τα χρέη,

    να πέσουν δισεκατομμύρια στην αγορά,
    να εκπληρώσει το κράτος τις υποχρεώσεις του στους προμηθευτές τους,
    να γίνουν προσλήψεις,
    να πέσουν χρήματα στην υγεία και την παιδεία,
    να αυξηθούν οι συντάξεις και οι μισθοί και ΄λα αυτά και άλλα ΑΜΕΣΑ σύμφωνα με τα προεκλογικά υποσχεθέντα του ΠΑΣΟΚ.

    Δεν με ενδιαφέρει τι έκανε η ΝΔ. Ο Ελληνικός λαός εξέλεξε το ΠΑΣΟΚ.

    και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ άμεσα να γίνεουν αυτά που υποσχέθηκε, αφού ο ίδιος ο Παπανδρέου είπε ότι είναι θέμα 100 ημερών.

    Τώρα δεν υπάρχει καν αντιπολίτευση…τι περιμένετε δώστε τα ΛΕΦΤΑ στον ΛΑΟ!

    Υ.Γ Καταλάβατε αγαπητοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ σε τι καιάδα σας οδηγεί ο πανέξυπνος προεδρό σας ?
    Τώρα είναι ακόμα καλοκαιράκι, αλλά το χειμώνα θα σαρωθεί η αγορά από κινητοπιήσεις και απεργείες και οι δικαιολογίες ότι δεν υπάρχουν λεφτά δεν πιάνει.
    Αφού ο ΓΚΑΠ και σήμερα πάλι είπε “Λεφτά υπάρχουν”!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μας εξηγείς όμως ποιά είναι η διαφορά μεταξύ δεξιού και αριστερού χεριού στο Ευαγγέλιο, όπως και δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω πόσο μαλάκας είσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλαμπε στην ορκομωσία ο Παπανδρέου ψηλός, λεπτός, ευθυτενής, κορμάρα βλέποντας τον με την κόκκινη γραβάτα κόντεψα να σκάσω απο ζήλεια. Η κορμοστασιά του και η εμφάνιση του τα σπάει, αυτά να τα βλέπουν όσοι τον κοροϊδεύουν για το ποδήλατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε μην ειστε κομπλεξικοι. Αφηστε τον ανθρωπο να κριθει απο τις πραξεις του. Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτησαμε. Κρινετε εκ του αποτελεσματος παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΏ σαν όρθιο ΜΑΛΑΚΑ τον έκοψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ (ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ), ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΚΟΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ.
    ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 8 Οκτ 2009 1:23:00 μμ
    Η εμπειρία σου βλέπεις ή στραβώθηκες εντελώς από τον πρωταθλητισμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καποια γειτονισσα πανικοβλητη-λογω εκλογης του Γιωργου-ελεγε πως θα καταργησει τωρα το θρησκευμα απο επισημη θρησκεια του Κρατους,απο αλλον ακουσα πως θα βαλει Αμερικανους επικεφαλης υπουργειων,οτι θα χαρισει την Μακεδονια μας στους σκοπιανους και την Θρακη μας στους τουρκους.Τελικα η ηλιθιοτητα εκτος απο αηττητη εχει και χρωμα ΓΑΛΑΖΙΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όσα δε φτάνει η αλεπου... Ας ήσουν κι εσύ έτσι. Γενικά ο ΓΑΠ ήταν καύλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση