GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογικός πυρετός στον κυριακάτικο Τύπο...

Από το http://www.greekmme.gr/ . @ΜΕ εκλογικά αποτελέσματα για την επόμενη μέρα κυκλοφόρησε ο Κυριακάτικος Τύπος που απλά αυτή την φορά δεν ...

Από το http://www.greekmme.gr/
.
@ΜΕ εκλογικά αποτελέσματα για την επόμενη μέρα κυκλοφόρησε ο Κυριακάτικος Τύπος που απλά αυτή την φορά δεν βγάζει ειδήσεις αλλά ουσιαστικά υπερτονίζει την ιδεολογική στάση κάθε εφημερίδας ανάλογα με τις βουλές των εκδοτών και την πίστη τους για το αύριο των εκλογών. Πιο αναλυτικά πρώτο 'το Βήμα' βλέπει ήδη 'Αυτοδύναμη πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ βγάζουν οι κάλπες-Η νέα Κυβέρνηση με τις αλλαγές, τα πρόσωπα, τα προβλήματα-Οι πρώτες αποφάσεις του Γ. Παπανδρέου και τα 7 μυστικά του εκλογικού Νόμου και τα λάθη που έριξαν τον Καραμανλή'. Στο πνεύμα της ημέρας κινούνται ως προβλέψεις τα υπόλοιπα θέματα της εφημερίδας.
'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' επιμένει στο ίδιο μοτίβο αναγράφοντας στο κύριο θέμα της 'Αλλαγή σκηνικού με καθαρή νίκη του ΠΑΣΟΚ δείχνουν οι προβλέψεις, η αυτοδυναμία και ...

η έκτασή της το μεγάλο ζητούμενο-Στην εποχή του Γιώργου- Δείγμα γραφής για τη νέα Κυβέρνηση οι πρώτες κινήσεις του Γ. Παπανδρέου'. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνεται και το 'Εθνος' που έχει ως υπέρτιτλο 'Ο Γιώργος Παπανδρέου δίνει το στίγμα της επόμενης ημέρας-Βάζω τέλος στο κομματικό κράτος και την αλαζονεία-Η κομματική ταυτότητα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι αναγκαία για να αναλάβει κάποιος θέση ευθύνης' καταλήγει η εφημερίδα στον υπότιτλό της.
@Σειρά έχει το 'Πρώτο Θέμα' που γράφει στο κεντρικό της θέμα 'Ελλειμα-εφιάλτης το 10% του ΑΕΠ-Στοιχεία Σόκ στην πρώτη ενημέρωση του Παπανδρέου απο τον Προβόπουλο- Ρήμαξαν την Ελλάδα και φεύγουν σαν κλέφτες' ισχυρίζεται η εφημερίδα για τις εκλογές.
@Ενδιαφέρον παρουσιάζει τώρα 'το Παρόν' που αποκαλύπτει σύμφωνα με την εφημερίδα 'Στο όριο οι Οικολόγοι απειλούν την αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ-Δύσκολη γέννα... και οι αναποφάσιστοι που 2 μέρες πριν τις εκλογές παρέμειναι στο 11%-Ο Καραμανλής παλεύει για την μιρκή διαφορά και να μην πάρει 151 έδρες ο Γιώργος-Τι θα συμβεί αν δεν υπάρξει Κυβέρνηση πλειοψηφίας' ενώ παράλληλα εμφανίζει και μυστική δημοσκόπηση των Αμερικανών για την επόμενη μέρα σε ΝΔ και Πασοκ.
@Να δούμε και το κύριο θέμα στην 'Real News' που υποστηρίζει ότι Όι παρασκηνιακές προετοιμασίες των 2 μονομάχων για την επόμενη μέρα- Πίσω απο το παραβάν- Γ. Παπανδρέου με 5 υπουργούς απολύτου εμπιστοσύνης, το σχήμα του οικονομικού επιτελείου και τα πρώτα νομοσχέδια- Κ. Καραμανλής με την ψαλίδα των εκλογών και οι αντιδράσεις των κορυφαίων θα καθορίσουν την στάση του, οι στρατηγικές των δελφίνων και ο κρυφός διεκδικητής της ηγεσίας που προωθούν στελέχη του Μαξίμου'. Τέλος το Άρθρο' καταλήγει ότι 'Ακυβερνησία μέχρι το Μάρτιο- Πολιτική αστάθεια μέχρι την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας'.

6 σχόλια

  1. ψ.λα κωστακη ελα να κανεις Μπαναααανα.
    κωστακη ελα θα κανεις μπαναααανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και βεβαια σαν κακια αδερφη που είναι ουτε που θα βγει να συνγχαρει τον νικητη.

    παραπλανηθηκε ο λαος απο ...κουφιες υποσχέσεις διάλεξε την...ανευθυνότητα απο την !!!υπευθυνοτητα!!! και αλλες τετοιες δεξιες παπαριες θ'ακουσουμε.
    Ελπιζω να πατωσει κατω και απο 33% να βγουν οι δεξιοι να τον λυντσαρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟ ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟΣΟ ΜΑΥΡΟ .ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΕ, ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΑΝΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ OΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΠΟΥ,ΣΥΝΕΒΑΛΑΝ,ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΟΜΠΟΛΑ..... ΕΕΕΕ.. ΜΠΟΜΠΟΛΑ
    ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΡΑΝ ΤΑ ΠΛΑΝ
    ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ... ΣΕ ΣΤΥΛ ΠΟΥΤΙΝ.

    ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΑΙ.
    ΑΠΑΤΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ.
    ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΧΑΡΙΕΣ ΣΑΣΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΤΟ ΒΥΘΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι μας χωρίζει ;

    Η κ. Νταλάρα είναι σύζυγος του κ. Νταλάρα, του γνωστού, επιτυχημένου και ασφαλώς πολυεκατομμυριούχου αστέρα του λαϊκού πενταγράμμου μας, εκλεκτού φίλου του κ. Λαμπράκη, του Μεγάρου Μουσικής και τόσων άλλων λειτουργών της Τέχνης.

    Η κ. Άννα Ραγκούση Νταλάρα είναι και συγγενής το γραμματέα του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ και στενότατου συνεργάτη του κ. Γ. Παπανδρέου, κ. Γ. Ραγκούση. Ως εκ τούτου πολιτεύεται στην Β΄ Περιφέρεια Αθηνών. Και επειδή οι ψηφοφόροι της περιοχής δεν πάνε Μέγαρο φρόντισε να τους προσεγγίσει αλλιώς, με την δοκιμασμένη από αιώνων συνταγή όλων των επιτυχημένων του τόπου αυτού: Ζούμε αναιδώς καπιταλιστικά, αλλά φερόμαστε σοσιαλιστικά και καμιά φορά και κομμουνιστικά. Βλάκες είναι δεν θα καταλάβουν.

    Την βλέπουμε για παράδειγμα στην φωτογραφία να αγκαλιάζει ένα έγχρωμο παιδάκι κάτω από μια φωτογραφία του Τσε Γκεβάρα. Μέσα στο κλίμα αυτό το παιδάκι ξέχασε μεμιάς την δυστυχία του και είναι καταχαρούμενο. Από Δευτέρα, λέει, ποιος με πιάνει..

    Την ίδια στιγμή και όπως καταγγέλλουν δεκάδες μπλογκς η κ. Νταλάρα επικοινωνεί με τους χιλιάδες Βορειοηπειρώτες που ψηφίζουν στην ίδια περιοχή στέλνοντας SMS μηνύματα στα …αλβανικά.

    «Είναι απορίας άξιον πως ένα μέλος τόσων μη κυβερνητικών οργανώσεων, ένα άτομο τόσο ευαίσθητο για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν θέλησε να απευθυνθεί στους ψηφοφόρους στην μητρική τους. Προφανώς οι ευαισθησίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους μετανάστες περιορίζονται μόνο σε όσους δεν είναι ελληνικής καταγωγής» επισημαίνουν αγανακτισμένοι Βορειοηπειρώτες.

    Έλα ντε….
    - Να δείτε που αυτή η άπληστη μέγαιρα θα βγει βουλευτής.
    - Το άπληστη το επικροτώ άμεσα…. και εις διπλούν
    - Η δυασανεκτική και μονίμως έτοιμη να μας αρχίσει στα χαστούκια κυρία του κυρίου, θα συμπληρώσει επιτυχώς το καρέ των υπολοίπων σελέμπριτυ του κοινοβουλίου μας, όπου σελέμπριτυ είναι αυτοί που είναι γνωστοί δια το λόγο και μόνο ότι είναι γνωστοί…

    - Το νεο μότο θα ειναι “δεν μας χ..ζεις κυρια Νταλαρα..
    - Μη μιλάς μη γελάς κινδυνεύει η Ελλάς …
    - Αυτος ο κυνισμος ‘ξερω οτι κανω κατι κακο αλλα το κανω’,που ανακατευει σοσιαλισμο,κομμουνισμο, και καπιταλισμο ΔΕΝ παει αλλο.
    - δειξε μου τον αντρα σου να σου πω ποια εισαι..

    - Εκτός από τον Πανούση, τον είχε στολίσει χαρακτηριστικά και ο Άκης Πάνου τη δεκαετία του `80. Κάτι για χρυσές μπαταρίες στη μπανιέρα του κλπ. Η κυρία είναι αναλόγων φρονημάτων. Ένεκα το καλάμι που … φύεται και ευδοκιμεί στη χώρα μας.
    - δεν το κανει για αυτηνα, για το φουκαριαρη το λαο το κανει !
    - Τι μας χωριζει ?? ΕΝΑ ΜΕΓΑΡΟ.
    - Αμ δεν πρόκειται για το ελληνικό καλάμι, φίλε μου. Εδώ πρόκειται για καλάμι μπαμπού…

    (Χατζιδάκης έφη, λίγες μέρες πριν το θάνατο του)
    - Νταλάρας λέει στο Χατζινικολάου στο Μέκγα: Ο Χατζιδάκις είναι όντως ένας εθνικός θυσαυρός. (σ.μ.: τι βρισίδι έφαγε ο Χατζιδάκις όσο ζούσε και τι αγιοποίηση με το που πέθανε) Αλλά δυστυχώς έχει μιά κλίκα γύρω του που τον εμποδίζει να έρθει σε επαφή με την πραγματικότητα
    - Χατζιδάκις από το νεκροκρέβατο βγάζει αμέσως ανακοίνωση: ‘Ευτυχώς που υπάρχει αυτή η κλίκα γύρω μου και με προστατεύει από ανθρώπους σαν το κύριο Νταλάρα’ (πιθανώς η τελευταία του δημόσια ανκοίνωση)
    Το πρόβλημα είναι και αισθητικό.

    -”Νταλάρας λέει στο Χατζινικολάου στο Μέκγα:”"
    ΜΕΓΑ Πηνελόπη μου, ΜΕΓΑ. Μεγκα το λένε οι Αλβανόφωνοι, όπως η κ. Νταλάρα, ή οι αμερικανοί όπως ο Τζέφρυ.
    - Και να μην ξεχνιόμαστε παιδιά Η κυρία ακατανόμαστου ήταν κολλητή φίλη της κ. Δάφνης Σημίτη στις κυβερνήσεις Πασοκ που τώρα δεν λέει τίποτα!

    ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ....... ΤΟ "ΜΕΓΑΡΟ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση