GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: Μόνη καθαρή λύση η κάλπη στη βάση...

Σε δήλωση που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου της ΝΔ, επιμένει ότι η "μόνη καθαρή λύση...

Σε δήλωση που έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, μετά τη συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου της ΝΔ, επιμένει ότι η "μόνη καθαρή λύση" είναι η "κάλπη στη βάση της ΝΔ": «Η κάλπη στη βάση της Νέας Δημοκρατίας, στο λαό της Νέας Δημοκρατίας, σφυρηλατεί την ενότητα του κόμματος και δίνει κύρος και δύναμη στο νέο αρχηγό. Προσέξτε, είναι για μένα η μόνη καθαρή λύση. Από κει και πέρα σήμερα συνεχίζεται μια πρωτοβουλία του κ. Σιούφα ως προς τον τρόπο εξεύρεσης του κατάλληλου πλαισίου, μέσα από τον οποίο θα συμμετάσχει η οργανωμένη βάση της Νέας Δημοκρατίας σε αυτή τη διαδικασία. Η πρωτοβουλία Σιούφα συνεχίζεται.»

11 σχόλια

  1. Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΣΚΑΤΩΣΕ. ΕΔΩ,ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΟΓΓΑΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΛΕΙ ΠΕΡΑ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ.ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΝΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρήση του Αντώνη Σαμαρά την εποχή της ΠΟΛΑΝ : -Τα παλιά κόμματα..... (φαίνεται ανακαινίσθηκε η ΝΔ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ANTΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ η μόνη λύση να σωθεί η παράταξη, οιαδήποτε άλλη επιλογή θα την κρατήσει άλλη μιά εικοσαετία στην αντιπολίτευση.
    Τον στηρίζουν τα πιό ιστορικά στελέχη που έχουν αφιερώσει την ζωή τους για το κόμμα όπως ο Βασίλης Μιχαλολιάκος αυτό τα λέει όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νεοδημοκράτες αντίπαλοι της κορούλας είσαστε έτοιμοι να ακούσετε αν χάσετε την αρχηγία της ΝΔ,όπως ΤΟ ΕΊΧΑΝ ΑΚΟΎΣΕΙ, και οι πασοκσίδες βουλευτές στη βουλή όταν έγινε πρωθυπουργός ο μητσοτάκης από την μαμά με τα γιουβαρλάκια,ΤΟ Θρυλικό, ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΕΞΩ .

    ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ,

    ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΔ ,ΜΑΚΡΥΑ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Σαμαράς δεν έχει αντληφθεί μάλλον ότι δεν έχει καμία ελπίδα αν ψηφίσει η βάση.. Μόνο οι Καλαματιανοί θα τον ψηφίσουν!
    Ο λαός δεν ξεχνά την αποστασία του '93 και την ΠΟΛΑΝ!
    Ακόμη και οι τότε δικοί του έχουν ταχθεί υπες άλλων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΤΩΝΗ Ο ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ!
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Yπάρχει τελικά ένας πολύ σοβαρός λόγος να βγάλουμε πρόεδρο τον Σαμαρά.
    Τον στηρίζει ο Μιχαλολιάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΜΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ. ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ?ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ. ΒΑΣΙΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βλεπω πολλους σχολιαστες φιλους που θημηθηκαν την ΠΟΛΑΝ μηπως θυμουνται και ποιος ηταν αρχηγος της ΝΔ την περιοδο εκεινη ? και δευτεςρο γιατι απεχωρησε απο την ΝΔ ο Σαμαρας την περιοδο εκεινη ? καλο ειναι να φρεσκαρουν την μνημη τους και να στειλουν εκει που πρεπει οτι περιεχει dna Μητσοτακη στην ΝΔ.
    Διαφορετικα απο ΝΔ θα γινει ΝΕΑ ΠΟΛΥΚΟΜΜΑΤΙΑ και το μονο σιγουρο με την κορουλα η ΝΔ θα μεινει πολλα χρονια στα στασιδια της αντιπολιτευσης να τα γυαλιζει.
    Ειπαμε ειμαστε λιγο τρελλοι εμεις οι Ελληνες αλλα οχι και ψυχοπαθεις να δουμε το ονομα Μητσοτακης ξανα στην εξουσια αυτο εργο ειναι πολυ θριλλερ για να το δουμε απο τωρα μας σηκωνεται τριχα που να το ζησουμε κιολας.
    Στις εκλογες ο λαος εδωσε το δικο του μηνυμα στο συνεδριο της ΝΔ οι συνεδροι πρεπει να δωσουν το δικο τους μηνυμα εκει που πρεπει.
    Γυναικειος καρπαθουλας ειναι ιδιας ρατσας και υφης μην εχετε καμια αμφιβολια, γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε.
    Η δημοκρατικοτητα του πατριαρχη της οικογενειας εξαντλειτε στο προσωπικο συμφερον του και αυτο ειναι κληρονομικο οπως γνωριζετε.
    Ψηφιστε αυτον που πρεσβευει τις αξιες της παραταξης και οχι τους ουρανοκατεβατους που μπηκαν στο κομμα απο τον φεγγιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΙΣ ......ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ.

    - ΟΓΛΑΝ. Γενικός χαρακτηρισμός
    των ΔΟΥΛΩΝ - ΥΠΗΡΕΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΣΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
    ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΞΙΣΛΑΜΙΘΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΟΜΟΦΙΛΟΦΟΛΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΤΣΟΓΛΑΝ - ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ !

    ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ
    ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΥ ..ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση