GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με αφορμή τις προγραμματικές δηλώσεις...

Aπό το Διοικητικό Συμβούλιο Ομοφυλοφιλική – Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας Μαγική εικόνα: ορατοί/ες πριν τις εκλογές, αόρατοι/ες μετά; Με αφορμή...

Aπό το Διοικητικό Συμβούλιο
Ομοφυλοφιλική – Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας

Μαγική εικόνα: ορατοί/ες πριν τις εκλογές, αόρατοι/ες μετά;
Με αφορμή τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης που παρουσίασε ο Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου στη Βουλή θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:
Από όλες τις κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν διακρίσεις, μοναδική αναφορά γίνεται στα άτομα με αναπηρίες (ΑΜΕΑ) αλλά ακόμη και αυτή είναι γενικόλογη και αόριστη. Οι λεσβίες, οι γκέι, οι αμφιφυλόφιλοι/ες και οι τρανσέξουαλ απουσιάζουν όχι μόνο από το λόγο του πρωθυπουργού αλλά και από τις τοποθετήσεις των υπουργών που ακολούθησαν.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι...

η “συστολή” αυτή δεν κρύβει κάποια αλλαγή πολιτικής σε σχέση με τα ανθρώπινα δικαιώματα αλλά ήταν μια απλή αναφορά σε ένα παράδειγμα, λόγω οικονομίας του λόγου και εξακολουθεί να ισχύει η διαβεβαίωση ότι “Ως Ευρωπαίοι σοσιαλιστές έχουμε κάνει ξεκάθαρο ότι δε θα ανεχθούμε εντός της ΕΕ καμία «ιεραρχία διακρίσεων» όπου κάποιες μορφές διακρίσεων θα καταδικάζονται και κάποιες άλλες θα γίνονται ανεκτές.”(Απάντηση του ΠΑΣΟΚ στο ερωτηματολόγιο της ΟΛΚΕ).
Στηριζόμενοι/ες μάλιστα στις δηλώσεις του υπουργού Δικαιοσύνης, Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Διαφάνειας Χ. Καστανίδη: “Πρόσθετη ευθύνη μας είναι να διευρύνουμε και να προστατεύσουμε με τρόπο αποτελεσματικό τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ατομικές ελευθερίες. Όσο το πράττουμε, δηλαδή όσο διευρύνουμε τα ατομικά δικαιώματα και τις ελευθερίες, τόσο περισσότερο εμβαθύνουμε τη Δημοκρατία και ενισχύουμε την ποιότητά της υπέρ των πολιτών.” μπορούμε να προσδοκάμε και την προστασία συγκεκριμένα των δικαιωμάτων των λεσβιών, γκέι, αμφιφυλόφιλων, τρανσέξουαλ πολιτών.
Επιπλέον, με βάση τη δήλωσή του ότι “Η κυβέρνηση θα δώσει ξανά τη δέουσα σημασία στις ανεξάρτητες αρχές”, αναμένουμε μια ισχυρή ανεξάρτητη αρχή που θα παρακολουθεί την καταπολέμηση των διακρίσεων με διευρυμένες αρμοδιότητες, και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, στο πρότυπο του Συνήγορου του Πολίτη (όπως προτείνει και η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων). Τέλος υπενθυμίζουμε τις πάγιες θέσεις της ΟΛΚΕ για εφαρμογή του πολιτικού γάμου στα ζευγάρια του ίδιου φύλου, διεύρυνση του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια, διεύρυνση των αντιρατσιστικών νόμων (927/1979 & 3304/2005) και κατάργηση γενικότερα των νόμων που παράγουν διακρίσεις (αλλά και της απαξιωτικής ορολογίας σε αυτούς π.χ. “παρά φύσιν ασέλγεια”).
Περνώντας σε ζητήματα Προστασίας του Πολίτη και μέσα στο πνεύμα των δηλώσεων του υπουργού Μ. Χρυσοχοΐδη περιμένουμε την αποτελεσματική καταπολέμηση από τη μια μεριά των κρουσμάτων βίας σε λεσβίες, γκέι, αμφιφυλόφιλους/ες και τρανσέξουαλ, και από την άλλη την καταπολέμηση της βίας και αυθαιρεσίας μέρους των οργάνων της τάξης, όταν έρχονται σε επαφή με λεσβίες, γκέι, αμφιφυλόφιλους/ες, τρανσέξουαλ πολίτες. Σε ό,τι αφορά το Υπουργείο Εργασίας κρίσιμη είναι η περαιτέρω ενεργοποίηση των Επιθεωρήσεων Εργασίας, ώστε να προστατεύουν τους εργαζόμενους/ες συν τοις άλλοις και από τις διακρίσεις στο περιβάλλον εργασίας, αλλά και η έναρξη ενημέρωσης των εργαζομένων και των εργοδοτών για την ισχύουσα νομοθεσία σχετικά με τις διακρίσεις στην απασχόληση.
Η υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μ. Ξενογιαννακοπούλου οφείλει να λάβει δράση στον τομέα της ευρύτερης ενημέρωσης για τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα (ιός HIV, ηπατίτιδα κ.α.) αλλά και να προχωρήσει στην κατάργηση της ρατσιστικής οδηγίας που απαγορεύει στους γκέι άντρες να γίνουν δωρητές οργάνων και αίματος, ανεξάρτητα από το αν είναι φορείς σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων ή όχι. Επιπλέον, η επέμβαση διόρθωσης φύλου είναι σημαντικό να καλύπτεται από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία.
Η υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Α. Διαμαντοπούλου, πιθανόν δεν είχε την ευχέρεια χρόνου να αναφέρει στις προγραμματικές της δηλώσεις την εισαγωγή του μαθήματος της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης (όπως κάποτε σχεδιαζόταν), είμαστε όμως αισιόδοξοι/ες ότι μπορεί να εντάσσεται μέσα στους γενικότερους προβληματισμούς της. Είναι πάντως χρήσιμο να επισημάνουμε ότι στις αναφορές της για κοινωνικά ευπαθείς ομάδες μέσα στο σχολείο έκανε λόγο μόνο για άτομα με αναπηρίες και μετανάστες/τριες. Είναι όντως σημαντική η υποστήριξη και ενδυνάμωση των συγκεκριμένων ομάδων, αλλά οφείλει να επεκταθεί και σε μαθητές/τριες που η συμπεριφορά τους δε συμμορφώνεται με τα κοινωνικά στερεότυπα για το φύλο τους, οπότε γίνονται αντικείμενα προσβολών και κακομεταχείρισης (bullying).
Η ΟΛΚΕ είναι διαθέσιμη για μια ουσιαστική συνεργασία με την νέα κυβέρνηση ιδίως στους τομείς που προαναφέρθηκαν, αλλά είναι και πρόθυμη να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε δημόσια διαβούλευση με ΜΚΟ και φορείς, μέσα στο πνεύμα της “ενίσχυσης και προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους τους πολίτες” και της “ευρύτερης συμμαχίας για τα δικαιώματα” όπως ανέφερε το ΠΑΣΟΚ στην απάντησή του προς το ερωτηματολόγιο της ΟΛΚΕ.

16 σχόλια

  1. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΥΛΟΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ .ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ.ΜΗΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙΣΑΣ ΑΝΗΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΖΗΤΑΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΕΙ Η ΑΥΤΟΛΥΠΗΣΗ.ΖΗΣΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζαχοπουλισμοί στην εκπαίδευση & ΠΑΣΟΚ (ή "Η μεζούρα στην εκπαίδευση")

    Πότε η νέα Υπουργός Παιδείας θα πάρει μέτρα αντιζαχοπουλισμού στην εκπαίδευση;

    Είναι ώριμη - σοφή τακτική της διοίκησης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, όταν κάποιος εκπαιδευτικός βρίσκεται σε κατάσταση αδυναμίας διδασκαλίας στην τάξη, π.χ. το να παρουσιάσει κατάθλιψη κατάθλιψη μετά το θάνατο τέκνου του, και άλλες παρεμφερείς βαριές οικογενειακές κοινωνικές αναστατώσεις, να απομακρύνεται από την τάξη και να αποσπάται σε Γραφείο εκπαίδευσης (για τις ανάγκες της υπηρεσίας) ή όπου αλλού σε διοικητική θέση ώστε να μπορει να προσφέρει διοικητική υπηρεσία (χαρτομάνι). Κι όλοι βγαίνουν ωφελημένοι. Αναγκαία κατάσταση.

    Δυστυχώς, επί της απελθούσας κυβέρνησης συνέβηκε κι εξακολουθεί να συμβαίνει το εξής ζαχοπουλικό φαινόμενο. Π.χ. αν πάει κάποιος σε Γραφείο Εκπαίδευσης σε δήμο κάπου στα νότια προάστια, θα το δει γεμάτο πιτσουνάκια νηπιαγωγούς ή δασκάλες, ηλικίας 23-25 χρονών, δίμετρες, σαν τα κρύα τα νερά, όλες πρωτοδιορισμένες στα χαρτιά σε δυσπρόσιτα σχολεία στα ορεινά της Εύβοιας ή σε μικρά νησάκια των Κυκλάδων. Μα καλά, μοντέλα (με μεζούρα) αποσπώνται στο Γραφείο αυτό; Και συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά φέτος! Ενώ εκπαιδευτικός της περιοχής, με βαριά κατάθλιψη-ολοφάνερη αδυναμία προσφοράς διδασκαλίας λόγω ξαφνικής απώλειας του γιού της εδώ και λίγα χρόνια, να ταλαιπωρείται σε τάξεις των 30 παιδιών! Και να ταλαιπωρούνται κι αυτά. Και το βλέπουν όλοι το πρόβλημα - αλλά αδιαφορούν. Από τη μια, δίμετρες καλλονές πρωτοδιόριστες εκπαιδευτικοί, να αποσπώνται προφανώς παράτυπα ή παράνομα από νησιά των Κυκλάδων στο Γραφείο στο Γραφείο Εκπαίδευσης κάπου στη νότια Αθήνα, να βάφουν τα νύχια τους την ώρα της υπηρεσίας ή να σερφάρουν στο ίντερνετ, προφανώς ο Προϊστάμενος (κομματόπαιδο της ΝΔ) θέλει φαίνεται περιβάλλον με μοντέλες. Κι από την άλλη η ταλαιπωρία 55χρονης εκπαιδευτικού σε τάξεις των 30 παιδιών - φυσικά και ταλαιπωρία των παιδιών και των γονέων τους.

    Θερμή παράκληση στη νέα υπουργό. Ας επισκεφτεί ξαφνικά το Γραφείο αυτό στα νότια. Κι ας δει τοπικά την κατάσταση με τις αποσπάσεις σε αυτό. Και το κυριότερο, ας βοηθήσει την 55χρονη εκπαιδευτικο με την κατάθλιψη, με το να την αποσπάσει σε διοικητική θέση, στη θέση κάποιας από τα μοντέλα/αποσπασμένες στο Γραφείο αυτό. Και να ξεκινήσει έρευνα για την τόσο τυχαία - επιλογή/συγκέντρωση στο γραφείο αυτό 23-25χρονων δίμετρων μοντέλων εκπαιδευτικών. Ναι,
    ο κλάδος των εκπαιδευτικών γυναικοκρατείται... αλλά όχι κι έτσι! Βέβαια το τι σκανταλιάρικες πιπεράτες ξεφτιλοϊστορίες κυκλοφορούν στην περιοχή αυτή για πιθανά έργα και ημέρες του Προϊστάμενου, δε λέγεται! Δεν τολμά σοβαρή εκπαιδευτικός να πλησιάσει το Γραφείο για υπηρεσιακό λόγο. Ο προϊστάμενος στέκεται στην είσοδο και τις περνά από μεζούρα με το μάτι! Κι όποια κάτσει, θα έχει την εύνοιά του. Στη μετάθεση... στην κατάληψη θέσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα κανουν και εκλειπουν οι δηλωσεις
    καθως δεν αποτελουν κατηγορια πολιτων αλλα επιλογη τροπου βιου που διεπεται απο δικους του κωδικες.
    οι αναπηροι η αμεα ειναι κατηγοριες πολιτων και εχουν αναγκη απο τους συμπολιτες τους.
    οι ομοφυλοφιλοι αντιθετα δεν ειναι ουτε αναπηροι ουτε αμεα. απλως ο τροπος ζωης τους διαφερει απο τους αμφιφυλοφιλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολοι συμβουλοι του πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ. ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΑΣ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν απουσιάζουν.
    Βρίσκονται στην κατηγορία των ΑΜΕΑ και γι'αυτό δείχνουμε όλοι κατανόηση στο πρόβλημά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπορεί να απουσιάζουν από τον λόγο αλλά σίγουρα δεν απουσιάζουν από το...υπουργικό συμβούλιο και το πρώην και το νυν! γι αυτό ψυχραιμία παιδιά όλοι θα πάρετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε βρε λύσσα κακιά με τα γαλάζια παιδιά που με τα stage γεμίσανε το δημόσιο από αρκετούς και προπαντός από αυτούς που τα διορίσανε…τα καημένα τα παιδιά και από διάφορα κανάλια αποκαλούνται, ΝΕΟΙ, επίτηδες επειδή η λέξη αυτή δημιουργεί συμπάθεια.
    Φαρισαίοι και Υποκριτές! Όταν αυτοί οι ΝΕΟΙ αρπούσαν τις θέσεις στο Δημόσιο αδιάντροπα που είσασταν; Δεν υπήρχαν άλλοι ΝΕΟΙ εκτός από αυτούς με τις κομματικές πλάτες;
    Ήταν λίγα τα χρήματα; Ναι αλλά με την μέθοδο της συνέντευξης ΜΑΙΜΟΥ και τα μόρια που παίρνανε, στον πρώτο ας πούμε διαγωνισμό θα ήταν μπροστά από τους άλλους κατά ΕΝΕΝΉΝΤΑ τα εκατό και εκεί ήταν το ζουμί, γι’ αυτό χτυπιόντουσαν να μπούνε έστω με τα λίγα χρήματα!
    Βρε τα αθώα πλάσματα που ένα πρωί ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ, ήρθε ένας κακός λύκος και τα άρπαξε στις δοντάρες του από το σβέρκο και τα πήγε κολοσούρνοντας μέχρι τον τόπο που θα δουλέψουν και τους είπε, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά που δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν, τίποτα πήραν χαμπάρι όταν η μαμά και ο μπαμπάς τα στέλνανε στο αρμόδιο κομματικό γραφείο να δώσουν εξετάσεις και παρουσία για να προσληφθούν παρατύπως και αδιάντροπα σε βάρος των άλλων ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά ιδίως τις παιδούλες που στόλιζαν πλείστες από αυτές με άκρως ιδιαίτερο sex apel παρουσία τα γραφεία των υπουργών, των γραμματέων, των τμηματαρχών, ( σε ένα υπουργό κατά την παράδοση του υπουργείου του, εθεάθησαν περίπου είκοσι ναι είκοσι μούνες μοντέλες άγνωστες στους υπόλοιπους εργαζόμενους μέχρι εκείνη την ώρα με πρόσληψη stage και προφανώς η μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να το ξύνουνε και να του τα ξύνουνε.
    Κατά τα άλλα ο πρώην υπουργός θεωρεί τον εαυτό του ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στα κανάλια που και σήμερα βγαίνει είναι από τους υπεράνω και έντιμους!
    Βρε τα αθώα παιδιά που και μεταξύ τους βγάζανε τα μάτια τους , ποιος από αυτός και αυτές θα αρπάξει αδιάντροπα, ξετσίπωτα, και παρατύπως την όποια θέση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όνειρο ενός άλλου παιδιού, κάθε φιλοδοξία ενός άλλου παιδιού ικανότερου από αυτούς,
    Βρε τα αθώα παιδάκια που τώρα που σφίξανε οι κόλοι, σφίγγονται στις καρέκλες τους μην τυχόν και τις χάσουν, αδιαφορώντας αν εκτός από αυτούς και αυτές υπάρχουν και άλλοι και άλλες, που θα ήθελαν με δίκαιο τρόπο, με καθαρό διαγωνισμό να αξιωθούν μια θέση στο δημόσιο, και γιατί στο δημόσιο, ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αναγνωριση και δικαιωματα,θελουμε κι εμεις,που μας αρεσει να τον παιζουμε !! γιατι οχι ρε παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΡΤΕ ΔΡΟΜΟ ΠΑΛΙΟΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.


    ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 4:13,
    νάσαι καλά.
    Γέλασα,πολύ.
    Ξαναγράψε.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΕ ΚΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ! ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΑΜΕΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ . ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΩΝΕΚΤΗΜΑ! ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ - ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΕΧΟΥΝ, ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΚΕΦΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΤΗΣΛΕΩΦ.ΣΥΓΓΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δέν απουσιάζουν,ελέγχουν τα media (και όχι μόνο το "συγκρότημα") και συνεπώς την Ελλάδα!

    Και ο κόσμος βγάζει σπυράκια μαζί σας,όχι για το τι κάνετε στο κρεβάτι σας (δικαιωμά σας) ,αλλα γιατί έχετε γίνει Μασωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΡΕΧΤΕ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ

    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΥΤΕ ΙΜ ΠΑΠΑ..
    ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι 'ντιγκινταγκηδες,δεν ειναι ΑΜΕΑ.Αυτοι ειναι ειδικη συνωμοταξια με κουσουρια.Δεν εχω προβλημα αν τους αρεσει το 'σαλαμι',αλλα επειδη μας τα εχουν πρηξει με την εμμονη τους ,σωνει και καλα να αυτοπροβαλλονται και να διεκδικουν πραγματα αφυσικα.Τελικα της π...ς τον χαβα δεν τον εχουν μονο αυτοι,αλλα και οι πολιτικοι που ασχολουνται μαζι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση