GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Χαρακόπουλος για τα stages...

"Tο βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!" «Η διατυπωθείσα πρόθεση της κυβέρνησης να στερήσει από τους εργαζόμενους στα προγράμματα stage τη δυνατ...

"Tο βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!"

«Η διατυπωθείσα πρόθεση της κυβέρνησης να στερήσει από τους εργαζόμενους στα προγράμματα stage τη δυνατότητα μοριοδότησής τους για τους διαγωνισμούς προσλήψεων του δημοσίου είναι ενδεικτική της ρεβανσιστικής αντίληψης τους ΠΑΣΟΚ, που θυμήθηκε πολύ γρήγορα τον παλιό γνώριμο εαυτό του, με τις διώξεις και τους διαχωρισμούς σε ημετέρους και αντιπάλους στη δημόσια διοίκηση» τονίζει σε δήλωσή του ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος.
Στη δήλωσή του υπενθυμίζει ότι...

«το 2004 η Νέα Δημοκρατία μονιμοποίησε 33 χιλιάδες συμβασιούχους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, γνωρίζοντας ότι αυτοί κατέστησαν συμβασιούχοι επί των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Έδωσε, όμως λύση σε ένα οξύ κοινωνικό πρόβλημα που ταλαιπωρούσε χιλιάδες εργαζόμενους». Σημειώνει ακόμη ότι «από τις 20 Ιουλίου του 2009 είχα τονίσει την ανάγκη να μπει τέλος στις “γκρίζες ζώνες” εργασίας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και τους ΟΤΑ με κατάργηση του καθεστώτος των συμβασιούχων και των εργαζόμενων στα προγράμματα stage, έτσι ώστε όλες οι προσλήψεις στο δημόσιο τομέα να γίνονται μέσω του αδιάβλητου συστήματος του ΑΣΕΠ.
Ωστόσο, πίστευα και πιστεύω ότι δεν μπορεί να πετάξουμε ως στημένες λεμονόκουπες τους συμβασιούχους και τους εργαζόμενους στα προγράμματα stage, σαν η πολιτεία να μην έχει καμία ηθική υποχρέωση απέναντί τους. Και τούτο όχι μόνο γιατί η πλειοψηφία αυτών εκτελεί πάγιες και διαρκείς ανάγκες, ουσιαστικά βγάζοντας τη λάντζα του δημοσίου με ανανεωνόμενες συμβάσεις, αλλά και γιατί δημιουργείται ζήτημα ηθικής τάξης όταν το ίδιο πρόβλημα δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται διαφορετικά από το ίδιο μάλιστα κυβερνών κόμμα το 1999 και το 2009. Το ερώτημα είναι εύλογο: Γιατί το ΠΑΣΟΚ μονιμοποίησε εργαζόμενους στα stage με μόλις 18 μήνες προϋπηρεσία το 1999 και αρνείται τη μοριοδότηση σε εργαζόμενους με πολλαπλάσια προϋπηρεσία το 2009; Δικαίως, οι εργαζόμενοι στα προγράμματα αυτά -και μάλιστα χωρίς ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα- δεν ανέμεναν την ίδια αντιμετώπιση με τους συναδέλφους τους του 1999; Γι’ αυτό άλλωστε δέχονταν να παραμείνουν, ουσιαστικά υπαμειβόμενοι για την εργασία που προσφέρουν. Διότι ευελπιστούσαν ότι η πολιτεία, όπως έπραξε στο παρελθόν θα τους αποκαταστήσει».
Ο βουλευτής καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι «η σημερινή στάση της κυβέρνησης, πέραν της διόγκωσης της ανεργίας που θα προκαλέσει και της αρρυθμίας που θα επιφέρει στη λειτουργία του ευρύτερου δημόσιου τομέα, ο οποίος θα στερηθεί της πολύτιμης υπηρεσίας που προσέφεραν οι συμβασιούχοι και οι εργαζόμενοι στα stage, μας υπενθυμίζει ότι το βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι εδώ!»

31 σχόλια

  1. Σιγά,απο τον πόνο,θα σχίσης και κανένα καλσόν!!!
    Κανε καμμια βόλτα κύριε,μπάς και συνέλθης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ ΜΠΟΥΛΗ,ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σχόλιο να κάνεις; Καλά θα κάνουν αυτοί οι τύποι που μας έφεραν κοντά στο 1945 να βάλουν τα κεφάλια τους μέσα στον τορβά και να το δέσουν μέσα για να φάνε τα αρπαγμένα και για να βουλώσουν το στόμα τους. Και η έλλειψη ντροπής έχει τα όριά της. Να ασφαλίσουν τους νέους για το χρόνο που εργάστηκαν και να τους βάλουν στη σειρά για το ΑΣΕΠ μαζί με τους άλλους τους χωρίς πατρίδα!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε Χαρακοπουλε
    Ολα καλα ,μια ερωτηση, οσοι δεν εχουμε μεσον, περιμενουμε αξιοκρατικα το ΑΣΕΠ [εχουμε πτυχια, οικογενεια, προβληματα] ποτε με το καλο θα διοριστουμε ...ΠΟΤΕ δυστυχως και δεν νοιαζει κανενα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν παρουσιαζεται το σχολιο μας γιατι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βρε βρε λύσσα κακιά με τα γαλάζια παιδιά που με τα stage γεμίσανε το δημόσιο από αρκετούς και προπαντός από αυτούς που τα διορίσανε…τα καημένα τα παιδιά και από διάφορα κανάλια αποκαλούνται, ΝΕΟΙ, επίτηδες επειδή η λέξη αυτή δημιουργεί συμπάθεια.
    Φαρισαίοι και Υποκριτές!
    Βρε τα αθώα πλάσματα που ένα πρωί ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ, ήρθε ένας κακός λύκος και τα άρπαξε στις δοντάρες του από το σβέρκο και τα πήγε κολοσούρνοντας μέχρι τον τόπο που θα δουλέψουν και τους είπε, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά που δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν, τίποτα πήραν χαμπάρι όταν η μαμά και ο μπαμπάς τα στέλνανε στο αρμόδιο κομματικό γραφείο να δώσουν εξετάσεις και παρουσία για να προσληφθούν παρατύπως και αδιάντροπα σε βάρος των άλλων ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά ιδίως τις παιδούλες που στόλιζαν πλείστες από αυτές με άκρως ιδιαίτερο sex apel παρουσία τα γραφεία των υπουργών, των γραμματέων, των τμηματαρχών, ( σε ένα υπουργό κατά την παράδοση του υπουργείου του, εθεάθησαν περίπου είκοσι ναι είκοσι μούνες μοντέλες άγνωστες στους υπόλοιπους εργαζόμενους μέχρι εκείνη την ώρα με πρόσληψη stage και προφανώς η μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να το ξύνουνε και να του τα ξύνουνε.
    Κατά τα άλλα ο πρώην υπουργός θεωρεί τον εαυτό του ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στα κανάλια που και σήμερα βγαίνει είναι από τους υπεράνω και έντιμους!
    Βρε τα αθώα παιδιά που και μεταξύ τους βγάζανε τα μάτια τους , ποιος από αυτός και αυτές θα αρπάξει αδιάντροπα, ξετσίπωτα, και παρατύπως την όποια θέση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όνειρο ενός άλλου παιδιού, κάθε φιλοδοξία ενός άλλου παιδιού ικανότερου από αυτούς,
    Βρε τα αθώα παιδάκια που τώρα που σφίξανε οι κόλοι, σφίγγονται στις καρέκλες τους μην τυχόν και τις χάσουν, αδιαφορώντας αν εκτός από αυτούς και αυτές υπάρχουν και άλλοι και άλλες, που θα ήθελαν με δίκαιο τρόπο, με καθαρό διαγωνισμό να αξιωθούν μια θέση στο δημόσιο, και γιατί στο δημόσιο, ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τιμή σ’ εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες.

    Ζήτω Ο Εθνάρχης Μεταξάς

    Ζήτω η Ελλάδα

    Ζήτω το Έθνος

    Ζήτω ο Στρατός και τα σώματα Ασφάλειας

    Ζήτω ο Εθνάρχης Παπαδόπουλος και η 21 Απρίλιου 1967.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΕΞΙΟΥΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ STAGE ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΜΕ 10.5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΛΑΟΥ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕ STAGE ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΑΣ ΔΕΞΙΟΙ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ,ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΠΙΑ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μηπως την κοινωνική σας ευαισθησία έπρεπε να την δείξετε το 2004 καταργώντας τις προσλήψεις μεσω stage?
    Πως εσείς οι κοινωνικά ευαίσθητοι που κυβερνήσατε τον τόπο 5,5 χρόνια δεχτήκατε να είστε εργοδότης σε τόσους χιλιάδες νέους και νέες με μισθό 500 ευρώ τον μήνα και χωρίς ασφάλεια?
    Πως δεχόσασταν επί τόσα χρόνια αυτά τα παιδιά να έχουν καταντήσει οι ορτινάτσες των μονίνων υπαλλήλων?
    Μήπως θα μπορούσατε να εξηγείσετε στους υπόλοιπους νέους που ελπίζουν για μια θέση στο δημόσιο γιατί θα μειονεκτούν στην μοριοδότηση έναντι αυτών που με τον ένα ή άλλο τρόπο τους ανανεώνατε τις συμβάσεις επί 5,5 χρόνια?
    Η λύση είναι μία και την ξέρετε πολύ καλά. Εσείς όμως το μόνο που σας ένοιαζε όλα αυτά τα χρόνια ήταν η απαξίωση του ΑΣΕΠ και η προώθηση των δικών σας ανθρώπων στην δημόσια διοίκηση μέσω των συνεντεύξεων.
    Αποτέλεσμα η επανίδρυση του κράτους που είχατε εξαγγείλει το 2004 να έχει γίνει το 2009 εφιάλτης για τον Πολίτη.
    Χρέος την Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ είναι να καταργήσουν τα stage, τις συμβάσεις έργου και την μερική απασχόληση.
    Οι προσλήψεις σε μόνιμο και έκτακτο προσωπικό να γίνεται μέσω του ΑΣΕΠ με ένα σύστημα αξιοκρατικό και αδιάβλητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ .ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΕΙΤΖ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .ΤΞ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΥΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΟΥΣ Κ.Λ.Π; ΜΟΝΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΓΙΟ ΒΟΛΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΕ.ΒΟΛΕΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ζαχοπουλισμοί στην εκπαίδευση & ΠΑΣΟΚ (ή "Η μεζούρα στην εκπαίδευση")

    Πότε η νέα Υπουργός Παιδείας θα πάρει μέτρα αντιζαχοπουλισμού στην εκπαίδευση;

    Είναι ώριμη - σοφή τακτική της διοίκησης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, όταν κάποιος εκπαιδευτικός βρίσκεται σε κατάσταση αδυναμίας διδασκαλίας στην τάξη, π.χ. το να παρουσιάσει κατάθλιψη κατάθλιψη μετά το θάνατο τέκνου του, και άλλες παρεμφερείς βαριές οικογενειακές κοινωνικές αναστατώσεις, να απομακρύνεται από την τάξη και να αποσπάται σε Γραφείο εκπαίδευσης (για τις ανάγκες της υπηρεσίας) ή όπου αλλού σε διοικητική θέση ώστε να μπορει να προσφέρει διοικητική υπηρεσία (χαρτομάνι). Κι όλοι βγαίνουν ωφελημένοι. Αναγκαία κατάσταση.

    Δυστυχώς, επί της απελθούσας κυβέρνησης συνέβηκε κι εξακολουθεί να συμβαίνει το εξής ζαχοπουλικό φαινόμενο. Π.χ. αν πάει κάποιος σε Γραφείο Εκπαίδευσης σε δήμο κάπου στα νότια προάστια, θα το δει γεμάτο πιτσουνάκια νηπιαγωγούς ή δασκάλες, ηλικίας 23-25 χρονών, δίμετρες, σαν τα κρύα τα νερά, όλες πρωτοδιορισμένες στα χαρτιά σε δυσπρόσιτα σχολεία στα ορεινά της Εύβοιας ή σε μικρά νησάκια των Κυκλάδων. Μα καλά, μοντέλα (με μεζούρα) αποσπώνται στο Γραφείο αυτό; Και συνεχίζουν για δεύτερη χρονιά φέτος! Ενώ εκπαιδευτικός της περιοχής, με βαριά κατάθλιψη-ολοφάνερη αδυναμία προσφοράς διδασκαλίας λόγω ξαφνικής απώλειας του γιού της εδώ και λίγα χρόνια, να ταλαιπωρείται σε τάξεις των 30 παιδιών! Και να ταλαιπωρούνται κι αυτά. Και το βλέπουν όλοι το πρόβλημα - αλλά αδιαφορούν. Από τη μια, δίμετρες καλλονές πρωτοδιόριστες εκπαιδευτικοί, να αποσπώνται προφανώς παράτυπα ή παράνομα από νησιά των Κυκλάδων στο Γραφείο στο Γραφείο Εκπαίδευσης κάπου στη νότια Αθήνα, να βάφουν τα νύχια τους την ώρα της υπηρεσίας ή να σερφάρουν στο ίντερνετ, προφανώς ο Προϊστάμενος (κομματόπαιδο της ΝΔ) θέλει φαίνεται περιβάλλον με μοντέλες. Κι από την άλλη η ταλαιπωρία 55χρονης εκπαιδευτικού σε τάξεις των 30 παιδιών - φυσικά και ταλαιπωρία των παιδιών και των γονέων τους.

    Θερμή παράκληση στη νέα υπουργό. Ας επισκεφτεί ξαφνικά το Γραφείο αυτό στα νότια. Κι ας δει τοπικά την κατάσταση με τις αποσπάσεις σε αυτό. Και το κυριότερο, ας βοηθήσει την 55χρονη εκπαιδευτικο με την κατάθλιψη, με το να την αποσπάσει σε διοικητική θέση, στη θέση κάποιας από τα μοντέλα/αποσπασμένες στο Γραφείο αυτό. Και να ξεκινήσει έρευνα για την τόσο τυχαία - επιλογή/συγκέντρωση στο γραφείο αυτό 23-25χρονων δίμετρων μοντέλων εκπαιδευτικών. Ναι,
    ο κλάδος των εκπαιδευτικών γυναικοκρατείται... αλλά όχι κι έτσι! Βέβαια το τι σκανταλιάρικες πιπεράτες ξεφτιλοϊστορίες κυκλοφορούν στην περιοχή αυτή για πιθανά έργα και ημέρες του Προϊστάμενου, δε λέγεται! Δεν τολμά σοβαρή εκπαιδευτικός να πλησιάσει το Γραφείο για υπηρεσιακό λόγο. Ο προϊστάμενος στέκεται στην είσοδο και τις περνά από μεζούρα με το μάτι! Κι όποια κάτσει, θα έχει την εύνοιά του. Στη μετάθεση... στην κατάληψη θέσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ντροπή σας. Είστε εκπρόσωπος του λαού? Νιάζεστε για το συλλογικό καλό? Αγαπάτε την πατρίδα σας? Γιατίδιαχωρίζετε τους νέους σε πατρίκιους και πληβείους? Τα παιδιά μου και τα παιδιά χιλιάδων γονέων κάνουν έναν τιτάνιο αγώνα με αξιοπρέπεια και εντιμότητα για το μέλλον τους. Με μεταπτυχιακά, ξένες γλώσσες, εμπειρία πραγματική στον ιδιωτικό τομέα που εργάζονται με εξοντωτικά ωράρια, μπλοκάκι, αμοιβές ντροπής. Και όμως στους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ υποσκελίζονται από ρουσφετολογικά εργαζόμενους με συμβάσεις έργου σε υπουργεία και φορείς αυτοδιοίκησης λόγω της πριμοδότησης με 5ο%. Αν αύριο στην απελπισία τους βγουν στους δρόμους και σας βρούν μπροστά τους τι θα τους απαντήσετε? Δεν έχετε αντιληφθεί ότι το πελατειακό σύστημα με το ρουσφέτι είναι η κατάρα για την πατρίδα μας? Ότι έφθασε στα όριά του? Έχετε ένα άλλοθι σε αυτή την προκλητική συμπεριφορά σας. Βρίσκετε συμμάχους μερικούς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ που εξακολουθούν την παλιά και καταδικασμένη μικροπολιτική συπεριφορά. Άκουσα τον Πρωθυπουργό, το Μπεγλίτη, τον Παπακωνσταντίνου, τον Ραγγούση και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και αναπτερώθηκαν οι ελπίδες μου ότι η μάχη του καλού με το κακό και μέσα στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι μάταιη. Η αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου λαού διακυβεύεται σήμερα και σήμερα ξεωρίζω την ήρα από το στάχυ όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στη Νέα Δημοκρατία (δεν ξεχνώ τη σημερινή έντιμη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη). Είστε κύριε ανάξιος εκπρόσωπος του λαού, θέλετε την πολιτική σας πελατεία(ρουσφέτια των Stage κλπ) για τη διαιώνιση της δικής σας εξουσίας και όχι το καλό της πατρίδας μας.
    Ένας αξιοπρεπής συνταξιούχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Διάβασε κε βουλευτή.
    Τίς κομματικές αθλειότητες,5 κομμάτων
    πολλοί από μάς "μή εγγεγραμμένους"
    τίς γνωρίσαμε.
    Οί παρθένες κατοικοεδρεύουν στόν
    παράδεισο τού Αλλάχ προσφέροντας
    πέραν τού υμμένος,μέλι καί γάλα.
    Εγώ κατάλαβα τήν φασιστική συμπεριφορά
    τών ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΩΝ (1981),
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ,ΔΙΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΠΡΟΣΟΧΗ σκατομπινέδες,γιατί άν
    γράψω λίγα παραπάνω ο εισαγγελέας
    θά σάς κάνει σουβλάκι.
    Άαααν σάς αναγνωρίσει,αφού τό γκρίζο μαλί
    καί τό ζιβάγγο αντικαταστάθηκε από
    βαμένο καί china armani.
    5 είπα.4 απομένουν.
    ΝΔ.:Άνανδρη πρόσληψη προεκλογικά.
    Αυτά πού προσάψατε στό ΠΑΣΟΚ..τά
    κάνετε καργιόληδες.
    ΣΥΝ.:Oύ μπλέξεις μ΄αυτούς,ο κουκουλάς
    έχει τήν ασυλία του καί βαδίζοντας
    έτσι ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΟΥΛΗ
    ΓΙΟΚ.Αντιλαμβάνεστε ρέ,ή νά γράψει
    ο 3χρονος ανιψιός μου?
    ΚΚΕ.:Καλάααα η βίβλος σας,ακόμη
    έχει οργασμό γράφοντας γιά τόν
    παπαπαπατερούλη Στάλιν.
    Πάντα αναρωτιέμαι άν υπήρξε κόμμα
    αντιπολίτευσης σέ Κομμ. καθεστώς.
    Οικολόγοι.:,δέν γνωρίζω πόσοι είσασταν
    μέ τόν Βεργή όταν πρότασσε τό φαλλό
    στήν Τσιλέρ.
    Η μακαρίτησα πάντως απαξείωσε 15εκ
    ,στήν Μαλβίνα αναφέρομαι.
    Καί έρχομαι στόν ΛΑΟΣ.
    Μετάνοιωσα,δέν γράφω γιά isnogood.
    Aναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΕΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ. ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΑΣ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο μπλουμπερσιων τον παιρνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΟΙ.ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ!!!!ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ.ΝΑΙ ΣΤΟ ΑΣΕΠ.ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΛΟΙ ΑΣΕΠ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @1:00:00 πμ

    ρε βλαμμένο,
    το ότι δεν μιλάμε αλλά σου κάνουμε μόνο πλάκα, δεν σημαίνει ότι δεν σε ξέρουμε.

    Forthnet δεν έχεις;
    Από dslam Αθήνας δεν συνδέεσαι;
    Σε "sgr" δεν τελειώνει το username σου;

    Μη μας φέρεις σε δύσκολη θέση.
    Μαλακιασμένο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι να περιμένει κανείς ν' ακούσει από τον κ. Χαρακόπουλο....
    Τις παπαριές που έλεγαν οι κκ της κυβέρνησης της ΝΔ 5.5 χρόνια τώρα, και για τις οποίες πήραν και την απάντηση....(10.5% διαφορά!..)...
    Αλλά αυτοί αδερφέ μου είναι είτε αμετανόητοι είτε εντελώς μαλάκες...
    Κατά τα άλλα ακόμη ψάχνουν να βρουν τα αίτια που έχασαν τις εκλογές!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΛΑ ΡΕ ΜΑΞΙΜΕ....

    ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥ...

    ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ...

    ΡΗΜΑΞΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τι λες βρε κολοκύθα Χαρακόπουλε.
    Γιατί ρε εγώ που δουλεύω απο το πρωί μεχρι το βράδι στον ιδιωτικό τομέα να μην έχω την ίδια μεταχείρηση που στην ουσία και δουλεύω και έχω στο κεφάλι μου ΑΦΕΝΤΙΚΟ.Στον δημόσιο τομεά ποιός είναι το αφεντικό?Εσείς οι βουλευτάδες ρε καραγκιόζη!Και στη τελική πες μα ρε ειλικρινή πολιτικέ και ηθικό στοιχείο.Ποιός τοποθετεί στα stage τα παδιά αυτα!!!!Σε συμφέρει να απαντήσεις ανήδιε!!!!!!Η δεν σε συμφέρει γιατί τα παιδία αυτα κανουν τις αγγαριες προεκλογικά μοιρασμα φυλλαδίων κ.τ.λ.Γιατί θες να διατηρείς πελατιειακη σχέση μεταξη ψηφοφόρων?Απάντησε κυριε Χαρακόπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Κάθε μέρα που περνάει επιβεβαιώνεται. Η νέα κυβέρνηση υλοποιεί μόνο μέτρα υπέρ των λαθρομεταναστών και των κουκουλοφόρων.

    Μετά τα ραντεβού του υπουργού προστασίας του μουσουλμάνου πολίτη με τον μαφιόζο Πακιστανό λαθρεμπόρων ανθρώπων, που τον καταζητεί η Ιντερπόλ, τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού που κυνήγησε τις Αφρικανές ιερόδουλες, και τη συγνώμη προς τους πολιτικούς προστάτες των κουκουλοφόρων, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης. εισηγήθηκε στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο την κατάργηση της νομοθετικής διάταξης για την κουκούλα. Η κατάργηση της κουκούλας ως επιβαρυντικής περίστασης, όπως ανέφερε, ο κ. Καστανίδης, ήταν προεκλογική εξαγγελία της Κυβέρνησης, ενώ η σχετική διάταξη θα κατατεθεί άμεσα στη Βουλή.

    Ταυτόχρονα, απολύουν χιλιάδες πραγματικά Ελληνόπουλα, που δούλευαν ανασφάλιστα στο δημόσιο τομέα, και προσλαμβάνουν επόπτες της μαφίας μέσα στα αστυνομικά τμήματα.
    Οι «σοσιαλιστές» , μέσα σε δύο εβδομάδες, ανακοίνωσαν ότι δίνουν ψήφο στους λαθρομετανάστες, άφησαν ελεύθερους 1200, που ήταν για απέλαση, ανακοίνωσαν ότι θα παραχωρηθεί η ελληνική υπηκοότητα στους λαθρομετανάστες δεύτερης γενιάς, κατάργησαν τη διάταξη για την κουκούλα, και δεν καταργούν το διόδια των εργολάβων. Ταυτόχρονα κορόιδεψαν 20.000 ανθρώπους που έστειλαν βιογραφικά για 80 θέσεις γενικών γραμματέων,και ο κρατικικός μηχανισμός περιμένει τον διαγωνισμό για να δουλέψει.Οι γυναίκες θα πάρουν σύνταξη στα 65.

    Οσοι τους ψήφισαν θα τραβούν πιστεύω τα μαλλιά τους.

    Το 43% έδωσε αυτοδυναμία στην κουκούλα, στον Πακιστανό λαθρέμπορο ανθρώπων, και τον ΣΕΒ

    «Είναι ξεκάθαρο σε όλους μας, ότι δεν μπορούμε άλλο να ζούμε με τα δανεικά και με τα ψέματα». δήλωσε ο (πασόκος) πρόεδρος του πράσινου ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ερωτηθείς σχετικά με την υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τον οίκο Fitch.

    «Η παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου, πρόσθεσε, απαιτεί αποφασιστικά μέτρα και επώδυνες αποφάσεις. Η αποκατάσταση της αξιοπιστίας μας στους ευρωπαίους εταίρους και στους διεθνείς οργανισμούς δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως επιταγή των Βρυξελλών. Η αποκατάσταση της αξιοπιστίας πρέπει να αντιμετωπίζεται ως εθνικός στόχος» πρόσθεσε.
    Τους εθνικούς στόχους επομένως τους βάζει ο πράσινος ΣΕΒ.
    Τώρα είναι αργά. Το λάθος έγινε.

    Ας κοιτάξουν να το διορθώσουν στις επικείμενες δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές.

    Μαύρο στους πασοκοκουκουλοφόρους.
    Μαύρο στους πασοκολαθρομετανάστες.
    Μαύρο στο βαθύ Πασοκ των τραπεζιτών και του ΣΕΒ.
    Μαυρο στους Πασοκοαπατεώνες!
    Λευτεριά στους Ελληνες!
    Εθνική αντίσταση τώρα!
    Ξέρετε γιατί!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Bloopers Team σου λεμε



    ρε βλαμμένο,περιτομημενο μ..πανο
    το ότι δεν μιλάμε αλλά και δεν κάνουμε πλάκα, σημαίνει ότι σας ξέρουμε.

    σιων δεν εισαι
    Από dslam N.Y δεν συνδέεσαι;
    Σε "ΣΑΠΟΥΝΙ" δεν τελειώνει το username σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φίλοι σχολιαστές. Διαβάζοντας τα σχόλιά σας, διαπιστώνω ότι στην Ελλάδα της αρπαχτής, της λαμογιάς, της αναξιοκρατίας, του ρουσφετιού, των πελατειακών σχέσεων, της κοινωνικής αδικίας, της πολιτικής ανηθικότητας και της πολιτικής υποκρισίας υπάρχει μια άλλη Ελλάδα που ήρθε η ώρα να βγει επιτέλους στο προσκήνιο. Η σημερινή απόφαση για τα stage και τις συμβάσεις έργου είναι ένα καίριο κτύπημα στο πελατειακό σύστημα που αποσάρθρωσε το κράτος, διέρρηξε τον κοινωνικό ιστό και οδήγησε τη χώρα μας στην παραλίγο χρεοκοπία. Η σημερινή απόφαση θέλω να πιστεύω ότι είναι η απαρχή μιας διαδικασίας που θα αναδείξει την αξιοκρατία ως κινητήριο μοχλό για την πρόοδο της κοινωνίας μας. Η κατάργηση του ρουσφετιού θα στερήσει την πολιτική από τις πελατειακές σχέσεις που αναδεικνύουν ανίκανους και ανάξιους πολιτικούς να διαχειριστούν τις τύχες της πατρίδας μας.
    Όσοι υποκριτικά χύνουν δάκρυα για τους άτυχους νέους και τις οικογένειές τους που χρησιμοποίησαν ως πολίτες - πελάτες για την εκλογή τους, γνωρίζουν ότι σήμερα με αυτή την απόφαση της κυβέρνησης δεν έχουν πλέον πολιτικό μέλλον.
    Για τη συντριπτική πλειοψηφεία των πολιτών όλοι αυτοί οι έμποροι της ελπίδας, οι εκβιαστές των συνειδήσεων αργά ή γρήγορα θα εξαφανισθούν και θα μείνουν στη μνήμη μας ως τραγικές φιγούρες ενός παρακμασμένου συστήματος. Του πελατειακού συστήματος.

    Ένας γονιός συνταξιούχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. κ Χαρακοπουλε στις 4 οκτωβρη εισασταν εδω η λειπατε? δεν σας ενημερωσε κανενας για την σφαλιαρα που σας εχωσε ο λαος? ηταν για το μεγαλο κοινωνικο και προοδευτικο εργο που επιτελεσατε επι 5,5 χρονια για την ευαισθησια σας για τα stage για την προοδο και την ευημερια που φερατε στον Ελληνικο λαο για τα μεγαλα εργα που πραγματοποιησατε για τις ιερες αρπαχτες που κανατε για τα λαμογια που βαλατε σε καθε δημοσιο θωκο και φαγανε και τις καλτσες τους για ολα αυτα τα ωραια πραγματα που κανατε ο λαος σας εστειλε εκει που ακριβως σας αξιζει και πιστεψτε με θα βγαλουν καλους οι κολοι σας απο τα στασιδια της αντιπολιτευσης.
    Ανοιξε παλι το χρονοντουλαπο ο εφιαλτης σας ειπαμε μπας και αλλαξατε μετα απο τοσα χρονια στην αντιπολιτευση αλλα που τον αραπη και αν τον πλυνεις το σαπουνι σου χαλας.
    Οσα χρονια και να περασουν οι ιδιοι θα μεινετε απολιθωματα ενος ξεπερασμενου και υποτακτικου ιδεαλισμου στην υπηρεσια των φραγκατων και των τοκογλυφων. Ο μονιμος εχθρος σας ειναι η φτωχολογια που με τοση περισση υποκρισια κανετε οτι υποστηριζετε.
    Αλλωστε μας δωσατε και ενα προτυπο τον γιο του ταχυδρομου που ξαφνικα εγινε πλουσιος απο φτωχος δηλαδη απο βατραχος πριγκηπας ελα ομως που εχει ο καιρος γυρισματα και ξαναγινατε βατραχοι.
    Ασε λοιπον το ποιημα και μην πονας τοσο πολυ για την νεολαια εστω και αν ειναι ΝΔ για τι και αυτους γραμμενους στα α .... σας τους ειχατε ,κουρνιαξε εκει μαζι με τους δυστυχισμενους αρχοντοτσιφλικαδες σου στον καμπο που τα χωνανε στην LEEHMAN BROTHERS νομιζοντας οτι οι χρηματαγορες ειναι καλαμποκια και βαμβακια και ασε να μπας και γινει κανενα θαυμα και βγουμε απο τον λακκο με τα σκατα που μας χωσατε εσεις και απιθανος χοντρομπαλας αρχηγος σας που μας ξεπατωσε με τις ατελειωτες μαλακιες του και την μπαρουφολογια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΞΙΟΙ. ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΝΟΜΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΑΣΟΚ

    ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

    ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ
    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΞΥΝΙΔΗΣ
    ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΛΑ....

    ΑΣ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ...
    ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ

    ΟΛΟΙ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΕΣ ΚΛΠ...
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ...ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ??

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΙΚΑΙΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ?(ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ)ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΑς ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ.ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΖΩΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΞΥΠΝΑΤΕ ΖΩΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση