GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοικτή επιστολή προς τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Γ. Πλακιωτάκη...

Από την Αγλαΐα Ελληνικάκη . Κύριε Πλακιωτάκη πριν δύο χρόνια ακριβώς στις 15-11-2007 πήγα στο γραφείο σας στη Σητεία μια επιστολή. Δεν ξέρ...

Από την Αγλαΐα Ελληνικάκη
.
Κύριε Πλακιωτάκη πριν δύο χρόνια ακριβώς στις 15-11-2007 πήγα στο γραφείο σας στη Σητεία μια επιστολή. Δεν ξέρω αν ενημερωθήκατε, όπως με διαβεβαιώσαν από το γραφείο σας, ότι θαέκαναν κι ότι αυτό που ζητούσα με κανένα τρόπο δεν θα γινόταν, « δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση», όπως χαρακτηριστικά μου είπαν.
Θέλω λοιπόν σήμερα, δύο χρόνια μετά, να δημοσιεύσω αυτή την επιστολή και να δείξω στους ψηφοφόρους της ΝΔ γιατί βρίσκετε σήμερα το κόμμα σας υπό διάλυση. Το «Σεμνά και ταπεινά» που είχε πει ο κ. Καραμανλής είδα πολύ καλά πως το τηρήσατε, ξέρετε την παροιμία που λέει ο λαός « δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι». Εγώ θα την αλλάξω λίγο κ. Πλακιωτάκη και θα σας πω «Δείξτε μου τους συνεργάτες σας για να σας πω ποιος είστε». Δυστυχώς δεν διαψεύσατε μόνο εμένα που ευτυχώς δεν ήμουν ψηφοφόρος σας, αλλά και πάρα πολλούς ψηφοφόρους σας όπως οι ίδιοι μου λένε στις συζητήσεις μας.
Εμένα με καταταλαιπώρησε το ΠΑΣΟΚ αν και πρώην μέλος του. Εύχομαι το καινούργιο ΠΑΣΟΚ του κ. Παπανδρέου να είναι αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας του και να μην με διαψεύσει. Προς το παρόν έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και εύχομαι ολόψυχα έτσι να συνεχίσει.
Θέλω λοιπόν επι της ευκαιρίας να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι...

ο αγώνας μου τόσα χρόνια «με δικαστήρια και τα λοιπά» ενάντια στους υπαλλήλους του μηχανολογικού γραφείου Σητείας κ. Δρ... και κ. Μαγκ... . Έστω και καθυστερημένα δικαιώθηκα πλήρως και μάλιστα από τους επιθεωρητές του ΥΜΕ της ΝΔ και τους ευχαριστώ πάρα πολύ.
Με απόφαση των ελεγκτών επιθεωρητών του Υπουργείο Μεταφορών στις 6-11-2007 με αριθμ, πρωτ. ΕΝΤ6-47/07/1309 την οποία υπογράφει ο Γενικός Επιθεωρητής κ. Ευθύμιος Σαϊτης και η οποία μου χορηγήθηκε με αίτηση μου στις 5 -11- 07 με αριθμ. Πρωτ ΚΕΠ / 0249/ 21696 / 5-11-07 και την απάντηση την πήγα στο γραφείο σας μαζί με την επιστολή μου που λέει με ποιο απαράδεκτο τρόπο διορίστηκε αυτή η κυρία από τους υπεύθυνους του ΠΑΣΟΚ (χωρίς προσόντα) και την οποία δημοσιεύω σήμερα για να δει ο σητειακός λαός και ειδικά ο Νεοδημοκράτης το πόσο κάνατε πράξη το «σεμνά και ταπεινά» του κ. Καραμανλή, και να μην έχει απορίες γιατί σήμερα βρίσκεστε σε αυτή την θέση. Την κυρία λοιπόν η οποία εκδιώχθηκε από το Μηχανολογικό Σητείας από τους επιθεωρητές της ΝΔ και με την υπογραφή του πρώην και συγχωρεμένου Νομάρχη. Την πήρατε εσείς και την βάλατε ιδιαιτέρα γραμματέα στο γραφείο σας.
Εχθές έμαθα ότι την αποσπάσατε στο Ηράκλειο στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Μπράβο σας την αναβαθμίσατε κιόλας (να πάει και εκεί να τα κάνει μπάχαλο). Όλα αυτά έγιναν πολύ όπως μου είπε οικογενειακό σας πρόσωπο επειδή ο μπαμπάς της είναι στέλεχος μεγάλο της ΝΔ και όχι γιατί αξίζει. Εγώ ξέρετε τι απάντησα; «να τον χαίρεστε μέχρι εχθές ήταν θυρωρός στο γραφείο του νομάρχη στη Σητεία και σήμερα πάλι είναι με την ΝΔ αλλά έτσι έχουν μάθει διάφοροι να επιβιώνουν». Για μένα δεν φταίνε αυτοί αλλά εμείς που ψηφίζουμε και δεν ξέρουμε τι ψηφίζουμε.
Εσείς όμως που ευαγγελιζόσασταν για τη διαφθορά την ρουσφετολογία του ΠΑΣΟΚ και θα ερχόσασταν σαν δεύτεροι μεσσίες για να επανιδρύσετε το κατεστραμμένο κράτος του ΠΑΣΟΚ καλά θα κάνετε να το βουλώσετε. Σας είδαμε και σας 5,5 χρόνια . Ευτυχώς πήρε χαμπάρι ο λαός και θα σας στείλει σύντομα σπίτι σας.
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στον κύριο Παπανδρέου και μια και το παιχνίδι παίζεται στο ποιος είναι ο καταλληλότερος για Πρωθυπουργός «τον δικό σας τον είδαμε, μόνο αυτός δεν κυβερνούσε». Εύχομαι του ΠΑΣΟΚ ο αρχηγός να έχει την ωριμότητα να μην κάνει τα ίδια λάθη με τους προκατόχους του διαφορετικά την άλλη τετραετία θα πάει και αυτός στο σπίτι του.
Ξέρετε, ο λαός ξύπνησε και εύχομαι να κατάλαβε ότι την εξουσία εμείς την έχουμε στα χέρια μας και ότι εσείς χωρίς εμάς είστε ένα «τίποτα». Έχουμε τους αρχηγούς που μας αξίζουν. Είμαι πολύ δικαιωμένη και ευχαριστημένη που πριν πεθάνει ο συγχωρεμένος ο Στρατάκης αναγκάστηκε ο ίδιος με την απόφαση του στις 24-10-2007 αριθ. Πρωτ. ΟΙΚ 52832 να αντικαταστήσει την κ. Δρ... με την κ. Ρουσ... και τον κ. Μαγκ... με απόφαση του σημερινού Νομάρχη κ. Αναστασάκη να αποσπαστεί στο κτηνιατρείο Σητείας δυσμενώς και την θέση του να πάρει ο κ. Γεώργιος Κρασαδάκης.
«Κάλιο αργά παρά ποτέ» που λέει και ο σοφός λαός. Λέει επίσης «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται» και «εδώ πληρώνονται όλα» λέει επίσης «αργεί ο Θεός και σκάει ο φτωχός, αλλά δεν αφήνει» (αυτή είμαι εγώ) μια απλή αγρότισσα – νοικοκυρά . Ευχαριστώ την εφημερίδα για την φιλοξενία.
Σητεία 16-9-2009
Ελληνικάκη Αγλαϊα.

17 σχόλια

  1. ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΣΚΑΤΟ ΣΑΣ - ΦΑΙ ΣΑΣ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟ ΝΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ...

    ".. Δεν μπορεί όμως να περάσει απαρατήρητο ότι στα ονόματα της μαρκίζας είναι και αυτό της Άννας Νταλάρα (υποψήφιας του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές) ως καλλιτεχνικής συμβούλου της χλιδάτης παραγωγής που -λένε- θα θυμίζει Χόλιγουντ...
    Ως γνωστόν η Άννα είναι σύζυγος και οικονομική σύμβουλος του Γιώργου Νταλάρα.
    αναρτήθηκε από press.gr@hotmail.com στις 7:31 μμ την 30 Σεπ 2009

    ΓΙΑ ΤΟΝ " ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΛΑΟ...! " ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ
    ΤΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΩΝ.. ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ.
    ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ τα ονειρεύεται και αυτά που ΥΠΑΡΧΟΥΝ τα αγνοεί.
    Να τον εμπιστευθούμε, μας αξίζει!
    Άρχισε πάλι τα αλαλούμ ο εθνικός Αϊνστάϊν..
    Εξ΄ιδίων τα αλλότρια κρίνει πάλι!
    Νομίζει ότι όλοι οι Έλληνες είναι απατεώνες σαν και αυτόν!
    Ψάχνει για μαύρες τρύπες στο δημόσιο χρέος, ο Γιωργάκης λένε τα Γιωργοκάναλα και οι νταβατζο-εφημερίδες.
    Δεν ψάχνουν για μαύρες τρύπες, φίλε μου.
    ΓΙΑ ΑΛΛΟΘΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ, αν τυχόν κάνουμε την κουτουράδα και τους ψηφίσουμε.
    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, φιλαράκι, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ.
    Προσπαθεί επίμονα ΣΉΜΕΡΑ να σε πείσει για το πόσο θα ανέβει μια μετοχή στο χρηματιστήριο και ΑΥΡΙΟ θα προσπαθήσει, εξίσου επίμονα, να σε πείσει ότι δεν φταίει αυτός που η μετοχή που αγόρασες πήγε κατά διαόλου.
    Εσύ, βέβαια, έχασες τα λεφτά σου, αλλά, what the heck, άς πρόσεχες που μας έλεγε ένας άλλος σωτήρας πριν από 10 χρόνια.
    Ονομάζεται ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.
    Είναι κλασσικό κόλπο του αμερικάνικου πολιτικού μάρκετιγκ που στις περισσότερες χώρες της δύσης έχει πια καταργηθεί.
    Τέλειωσαν τα κορόϊδα, παιδιά.
    Τέλειωσαν.
    Οι αναποφάσιστοι αποφάσισαν.
    Έκλεισε το μαγαζί, κατεβήκαν τα ρολά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΡΑΚΗ
    Βεβαίως, οι Συνθήκες μιλάνε για μουσουλμάνους. Kατά καιρούς, το θέμα της μειονότητας τίθεται παράλληλα με το θέμα της διεκδίκησης εδαφών. Εάν δεν αμφισβητούνται τα σύνορα, ποσώς μ’ ενδιαφέρει το αν ο ένας λέγεται μουσουλμάνος ή Τούρκος, Βούλγαρος ή Πομάκος.
    [Περιοδικό ΚΛΙΚ, Αύγουστος 1999. Η συνέντευξη η οποία οδήγησε στο πρωτοσέλιδο BRAVO YORGO από την Hurriyet στις 28 Ιουλίου 1999, ΜΙΑ μόνο ημέρα μετά την κυκλοφορία του περιοδικού]
    - Καραχασάν και Πομάκοι
    Δεν είναι μόνο ότι η εκλεκτή του υποψήφια για την υπερνομαρχία της Θράκης, μουσουλμάνα κ. Καραχασάν υπήρξε από τα πλέον δραστήρια μέλη της περιβόητης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», αλλά και ότι η κ. Καραχασάν καλεί ανοιχτά τους Πομάκους της περιοχής να χαρακτηρίζονται Τούρκοι!!
    [Το Παρόν, 25 Μαρτίου 2007]
    - Βαφτίζει Τούρκικα τα “Στενά”(!)
    Ύστερα από προφορική εντολή του υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου προς τις Βρυξέλλες, η Ελλάδα αποδέχθηκε το αίτημα της Τουρκίας να αλλάξει στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, η διεθνώς κατοχυρωμένη από τη Συνθήκη του Μοντρέ του 1936 ονομασία των ”Στενών” σε ”Τουρκικά Στενά”. Το τουρκικό αυτό αίτημα έχει έρθει πιεστικά στους κόλπους του ΝΑΤΟ εδώ και ένα χρόνο με την Αθήνα μα ην συναινεί στην αλλοίωση της ορολογίας της διεθνούς Συνθήκης του Μοντρέ για τα Στενά μέχρι πριν από λίγες μέρες”.
    [Ελευθεροτυπία 7 Ιουνίου 2002 - είδηση υπ' αριθμόν 6 στην επισκόπηση του ελληνικού τύπου]

    ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
    Σχόλιο του κ. Παπανδρέου για τη δημοσίευση στον Τούρκικο τύπο «μαύρης λίστας» Ελλήνων για την είσοδό τους στην Τουρκία:
    «Tέτοιες πράξεις προέρχονται από ακραίους κύκλους της Τουρκίας οι οποίοι θέλουν να φρενάρουν την ελληνοτουρκική προσέγγιση“, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό “Flash” και σχολιάζοντας το δημοσίευμα της “Σαμπάχ”, σύμφωνα με το οποίο οι τουρκικές αρχές έχουν απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα 56 προσωπικοτήτων της πολιτικής και κοινωνικής ζωής από χώρες της Ευρώπης μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.»
    [Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, 26 Μαρτίου 2000]
    Άδειασμα την επόμενη ημέρα, αφού ο εκπρόσωπος του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών παραδέχθηκε την ύπαρξη της μαύρης λίστας!!
    «Ανώτατος αξιωματούχος του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών φέρεται ότι δήλωσε στην εφημερίδα πως “κατά καιρούς το υπουργείο Εσωτερικών θέτει περιορισμούς εισόδου στη χώρα, αλλά η συγκεκριμένη λίστα με τα άτομα των οποίων η είσοδος στην Τουρκία απαγορεύεται αναθεωρήθηκε το 1999.»
    [Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, 27 Μαρτίου 2000]

    ΔΗΛΩΣΕΙΣ Θ.ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Αναφερόμενος στον υπουργό Εξωτερικών, ο Θόδωρος Πάγκαλος είπε ότι είναι «σοβαρή έλλειψη φρόνησης να λέει κάποιος, όπως ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, ότι χρειάζονται υποχωρήσεις από Ελλάδα και Τουρκία για να τα βρούμε και ότι άλλαξε το κλίμα». Αυτά είναι αμερικάνικα και επίσημη ανθελληνική προπαγάνδα των Αμερικανών, είπε ο κ. Πάγκαλος. ¬Χαρακτήρισε μάλιστα την τακτική του Γιώργου Παπανδρέου απαράδεκτη, ότι κάνει ζημιά στην εξωτερική πολιτική της χώρας και δεν σχετίζεται με την αντικειμενική πραγματικότητα. Σε αντίθεση με τον ίδιο, είπε, ο Γιώργος Παπανδρέου ασκεί πολιτική ίσων αποστάσεων, μια τακτική που είναι αδιέξοδη και που δεν οδηγεί πουθενά στις σχέσεις μας με την Τουρκία.
    [Τα Νέα 19 Οκτωβρίου 1999]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΣΜΑΗΛ ΤΖΕΜ ΓΙΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    Κάποτε είπα στον Γιώργο Παπανδρέου πειράζοντάς τον: “Αν κάποια μέρα τα βρεις δύσκολα στην ελληνική πολιτική ζωή, μη λυπηθείς. Βάζεις υποψηφιότητα στην Τουρκία και θα εκλεγείς αμέσως…”
    ["ΕΨΙΛΟΝ"-25/1/2004. Αναφορά σ' αυτή τη δήλωση, και σε άλλες σχετικές με τον Γ.Α.Π. από την εφημερίδα Χρόνος 27/2/2004]

    ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
    Στις 15/3/2001, στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της Ε.Ε., ο Βέλγος υπουργός, για να εξυπηρετήσει τις γαλλογερμανικές σκοπιμότητες, πρότεινε να καταδικαστεί η Τουρκία για την κατάσταση των πολιτικών της κρατουμένων (”λευκά κελιά”, δολοφονίες κλπ). Ενώ κανείς υπουργός δεν τόλμησε να έχει αντίρρηση, ούτε ακόμη και ο επίτροπος Φερχόιγκεν, σηκώθηκε ο Γιωργάκης και υποστήριξε ότι “η τουρκική κυβέρνηση ρυθμίζει το καθεστώς των φυλακών προς την σωστή κατεύθυνση” και ακύρωσε την έκδοση απόφασης! Από τότε, έχουν πεθάνει 107 απεργοί πείνας.
    [Απόσπασμα από την εφημερίδα Χρόνος 27/2/2004]
    Προς τη σωστή κατεύθυνση προχωρεί η Τουρκία» όχι μόνον γενικώς, αλλά και εις ό,τι αφορά στα λευκά κελλιά!
    Ποιος το δήλωσε αυτό (το φρικώδες); ο κ. Γιωργάκης Παπανδρέου! Ενώπιον ποίων; Των άλλων 14 υπουργών Εξωτερικών της Ενωσης! Μάλιστα αυτόκλητος!! Διευκολύνοντας έτσι την Τουρκία να αποφύγει επίσημη Ευρωπαϊκή κριτική και ίσως καταδίκη.
    Πότε όλα αυτά; Την ίδια στιγμή που στα λευκά κελλιά πεθαίνουν άνθρωποι! Που το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Στρασβούργο καταδικάζει σφόδρα την Τουρκία δίνοντας ένα όπλο στην Κύπρο, το οποίον η ελληνική κυβέρνηση διά του κ. Ρέππα πετάει στα ψάρια.
    Το «στοίχημα» του Γιωργάκη να γίνει καλός άνθρωπος ο Τζεμ ή να γίνει ο Αγιος Φραντζέσκο της Ασίζης ο Ετζεβίτ, θα ‘ταν μια δική του απλώς ελαφρότης, αν ο «κατευνασμός» δεν ήταν μια πολιτική που, ιστορικώς, οδηγεί ασφαλώς στον πόλεμο…
    Αλλά εξ ίσου τρομερό είναι αυτό που συμβαίνει με τους πολιτικούς κρατουμένους στην Τουρκία. Ο θάνατος και η τρομοκρατία δεν σηκώνουν αστεία όπως οι δηλώσεις του Γιωργάκη!
    Οταν η ελληνική χούντα βασάνιζε Ελληνες πολιτικούς κρατουμένους, ουδείς Ευρωπαίος ή άλλης καταγωγής πολιτικός βρέθηκε να δηλώσει ότι η Ελλάδα κινείται στη σωστή κατεύθυνση.
    Είναι ντροπή για την Ελλάδα, ντροπή για την κυβέρνηση, ντροπή για τους Ελληνες αυτή η δήλωση του κ. Παπανδρέου. Ντροπή που δυστυχώς φαίνεται να περνά απαρατήρητη απ’ τον πολύ λαό…
    ΣΤΑΘΗΣ Σ. 16.V.2001, Ελευθεροτυπία 16 Μαΐου 2001

    ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟΥ ΜΑΣ.

    ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ.

    ΜΟΝΟ Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΗΓΕΜΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΗ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ – ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ
    Καλά θα κάνουμε να θυμόμαστε τα βασικά που τα ιδιωτικά κανάλια προσπαθούν να μας κάνουν να ξεχάσουμε.
    ΠΡΩΤΟ:
    Το ότι ο Γιωργάκης είναι αμερικανός το ξέρουμε. Το ότι μιλάει καλύτερα αγγλικά από ελληνικά και αυτό το ξέρουμε. Η μητέρα του είναι αμερικανίδα, γεννήθηκε στην αμερική, μεγάλωσε στην αμερική και σπούδασε στην αμερική.
    ΔΕΥΤΕΡΟ:
    Το ότι ο Γιωργάκης είναι άνθρωπος των αμερικανών επίσης το ξέρουμε. Την εποχή που ήταν Υπουργός εξωτερικών οι περισσότεροι σύμβουλοί του ήταν αμερικανοί και μάλιστα κάποιοι δεν ήξεραν καν Ελληνικά. Επίσης οι θέσεις του υπέρ του προδοτικού σχεδίου ανάν, η υποχωρητικότητά του με τα σκόπια, και η αρνητική του προδιάθεση τόσο για τους ρώσικους αγωγούς όσο και για τη συμφωνία με τους κινέζους για τα λιμάνια δείχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι είναι ο κλασσικός πολιτικός μαριονέτα που ανταλάσσει την αμερικανική πολιτική υποστήριξη με τις εθνικές υποχωρήσεις.
    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΣ Ο ΦΡΟΫΝΤ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΠΟΛΥ.
    "Συχνά, το ξίφος είναι απλά ένα ξίφος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ.
    Με τη συνέντευξή του στον Αντέννα, σήμερα το πρωί ο Καραμανλής έδωσε στο Γιωργάκη τη χαριστική βολή.
    Ανθρώπινος, βαθύς γνώστης των θεμάτων, σταθερός, σίγουρος, έκανε τις εκθέσεις ιδεών του Γιωργάκη να φαίνονται εφηβικές φαντασιώσεις και παιδικά παραμύθια.
    Και ο Γιωργάκης;
    Το άλλο άκρο.
    Έδωσε χθές διακαναλική συνέντευξη για να μην μπορούν να του κάνουν ερωτήσεις.
    Κασέτα στο μυαλό, κασέτα, στο στόμα, ατέλειωτα “ΘΑ” χειρότερα από του Μαυρογιαλούρου.
    Θα σας εξαφανίσουμε, εννοώ θα σας εξασφαλίσουμε!!!!
    Μόνο χιονοδρομικό κέντρο στην Πάρο και παραλίες στα Καλάβρυτα δεν έταξε.
    Και το άλλο το ξεκαρδιστικό, πού το πάς;
    Κάθε μία παράγραφο άλλαζε το χαρτί μπροστά του.
    Φαίνεται ότι επειδή έμαθε να διαβάζει Ελληνικά πολύ πρόσφατα, του γράφουν τους λόγους με ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΑΤΑ, γι’ αυτό χωράει μόνο μία παράγραφος στη σελίδα.
    Και μετά λέει «δεσμεύομαι», «σας εγγυώμαι» και τέτοια κουλά.
    Βρίσκεις άκρη;
    Ψηφίστε με ρέεεε κορόϊδα . . . . .
    (Εννοεί, εάν λέτε εμένα βλάκα, φανταστείτε τι είστε εσείς που με πιστεύετε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μα τι μας λες κυρά μου που ο λόρδος Πλακιωτάκης θα ασχοληθεί με το πρόβλημά σου.Αυτό το μουνόπαιδο μόνο να αγοράζει κοστούμια από το Μιλάνο ξέρει . Έγινε υπουργός για την πάρτυ του όχι για σένα.
    Εδώ κουβαλούσε την υπουργική μερσεντέζ με το στρατιωτικό αεροπλάνο για να μη του λήψει η χλιδή και θα ασχοληθεί με εσένα που είσε και αγρότησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΓΟΛΓΟΘΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΟΥΛΩΣΗ ΕΚΑΝΑΝ ,ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΙΩΣΟΥΝ .ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΧΗΓΟ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΣ ΑΥΤΟ ΕΔΕΙΞΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ,ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ .ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Η ΣΑΥΡΑ, Ο ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣΚΑΤΟΛΟΓΟΣ ,ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ . ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΝΝΑ ΕΛΠΙΔΕΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΑΑΑ.ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΙΣΗΣΑΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ.ΓΙΑΤΙ ,ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ.Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ,ΕΒΑΛΕ ΑΝΕΞΙΤΗΛΑ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ 1981,,1985 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ .ΕΙΔΑΤΕ ΓΛΟΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΟΔΕΥΣΕΙ,ΚΑΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΠΡΟΛΑΓΝΕΙΑ. ΚΟΝΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ, ΤΗΝ ΑΦΟΔΕΥΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΠΑΝΕ ΕΙΔΕ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΤΗΣ ,ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΚΑΣΤΡΟ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ,ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΣΕ ΑΔΥΝΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ .ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΕΙ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΒΡΩΜΑΝΕ.ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΘΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ, ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΑ ΙΣΙΑ.ΑΛΛΑ ΤΡΕΧΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΧΕΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΣΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ.ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΕΣ ΤΟΣΗ ΑΦΟΔΕΥΣΗ .Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ,ΓΙΑΤΡΟ ,ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλα/ κανενα ζωο απο αυτα που κάνουνε ερωτήσεις στον καταληλότερο τώρα στην Ηλιούπολη ''δεν έχει αρχίδια να του κάνει μια σοβαρή ερώτηση / τι στο διάολο γαμω την ελλάδα του γαμώ/ κανένας ? τον αφήνουνε και κελαηδάει μπροστά τους / ρε ένα ζώο μια σοβαρή ερώτηση ρεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΙΤΑΛΙΑ ,ΓΑΛΛΙΑ ,.ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΗ. ΑΝ ΚΑΙ Η ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑ.ΑΣΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑΡΑ ΤΟΥ ΠΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ,ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΑΓΑΖΙΑ ,ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΡΟΜΕΡΗ ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ. ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΕΚΑΝΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.ΣΕ ΤΙ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ .ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διαβάζοντας και ζώντας τις τελευταίες μερες το διαδίκτυο, επεσα σε βόθρους ,σκατοσυλλεκτες, ρυπαρογράφους, εκβιαστές !
    Ειχα αποφασίσει άλλη επιλογή.
    Οχι, τέρμα!!!
    Τουλαχιστον δεν θα συμμετέχω στην επανάκαμψη των ορδών των εγνοκώτων!

    Θυμηθείτε το!!! Λιγο ακόμα να ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΎΠΟΙ ΣΑΜ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΣΥΦΙΛΙΑΖΟΥΝ" ΑΠΕΙΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ, το ΠΑΣΟΚ θα πάθει μεγαλη πλακα!
    πολυ μεγαλη πλακα!

    ΕΣΣΕΤΑΙ ΚΑΨΩΝΙ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΨΩΝΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΣΚΗΤΗΣ
    Ο ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ press...

    ΠΟΛΥ...ΠΟΥΤΣΤΑΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !

    Υ.Γ. ΑΥΤΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ..ΤΣΟΛΙΑ.
    ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑΚΗ ΑΓΛΑΙΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΙΣΧΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗς. ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΤ ΑΡΧΗ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ. Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΣΕΠ ΩΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΗΛΑΔΗ! ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠ ΕΞΩ ΕΣΥ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ! ΠΟΙΟ ΜΕΣΟ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ?? ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΣΟΥ? ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΟΥΦΕΡΑ!!! Η ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟ.ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ Κ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ .ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΥΠ Η Κ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΡΩΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Κ ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ Η ΚΑΡΑΠΑΣΟΚΑΡΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΕΙ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ Κ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕ Κ ΤΗΝ ΕΣΥΡΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΑΘΩΩΘΗΚΕ Η ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ Κ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ Κ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Κ ΟΧΙ ΚΥΡΑΤΣΑ ΣΑΝ Κ ΣΕΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση