GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαφάνεια τώρα και στην τέχνη...

5 σχόλια

  1. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΥΡΙΟ ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ.ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΜΝΗΣΙΑ.ΚΥΡΙΕ ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΙΞΤΕ ΦΩΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΕΤΗ. ΕΔΩ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΑΡΠΑΓΑΣ ΣΕ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙΣ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΨΤΧΟΥΛΑ ΜΙΣΘΩΝ.ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΙΟΙ
    ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ.ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ.ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ .ΕΡΩΤΩ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΩΡΕΕΣ,ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ,ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ,
    ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ,
    ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΗΡΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ. ΠΟΣΟ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ.ΑΚΟΥΣΑ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΜΙΖΕΣ
    ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΑΝΑΚΟΥ ΤΗΣ ΝΔ.ΑΣΕ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΦΥΤΩΡΙΟ.ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΦΥΣΙΚΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΣΧΟΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΠΕΙΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ,ΣΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ.
    ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ.ΤΡΕΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΞΟΡΓΗΣΤΙΚΟ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ.
    ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΔΑΝΕΙΑ .ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ,
    ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΑΓΛΕΟΥΡΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ .ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΔΕΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.ΑΣ ΜΠΟΥΝ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΛΑΒΡΑΚΙΑ.
    ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ !
    ΝΤΑΛΑΡΑ
    ΒΑΓΕΝΑ
    ΒΟΥΡΟΣ
    ΠΕΜΗ
    Α Ν Τ Ζ Ε Λ Α
    ΚΛΠ..Κ.Λ.Π....ΚΛ.Π.

    ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ..
    ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2013... ΣΤΙΣ 13 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ....ΩΡΑ 13.00

    -Μ Α Λ Α Κ Ε Σ.ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γίνεται του Δημήτραινα στο διαδίκτυο!
    www.antinews.gr

    Ο νέος Γενικός του Υπ. Δικαιοσύνης κ. Γ. Δημήτραινας, (στη φωτό διακρίνεται στο πάνελ που οργάνωσε η "Αγάπη" της κ. Ελενας Ράπτη, με θέμα τη μεταμόσχευση οργάνων) έχει συγγράψει ένα βιβλίο με τη σύζυγο του υπουργού κ. Χ. Καστανίδη. Αυτό ήταν αρκετό να προκαλέσει ένα τσουνάμι συζητήσεων περί αξιοκρατίας. Το antinews έκανε μια σχετική ανάρτηση και οι αναγνώστες του πλακώθηκαν στα σχόλια και έγινε του Δημήτραινα!

    1. Εσείς, φίλοι μου, φαντάζεστε στ’αλήθεια έναν Αθανασάκη και έναν Πάγκαλο να ξενυχτάνε στην οθόνη ταξινομώντας και βαθμολογώντας τις αιτήσεις, προσέχοντας μήν τους ξεφύγει ένα Phd και αδικήσουν κανέναν ; Ούτε σάν αστείο του Αρκά δέν στέκει.:


    EΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ

    αρχισαμε says:


    Σαν τους επιστημονες του …Σαλιαρελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε βρε λύσσα κακιά με τα γαλάζια παιδιά που με τα stage γεμίσανε το δημόσιο από αρκετούς και προπαντός από αυτούς που τα διορίσανε…τα καημένα τα παιδιά και από διάφορα κανάλια που διψούν να γεμίσουν με εικόνες, από διαδηλώσεις εκ μέρους τους, να δουν την κυβέρνηση να γονατίζει ματωμένη μπροστά τους, αποκαλούνται, ΝΕΟΙ, επίτηδες επειδή η λέξη αυτή δημιουργεί συμπάθεια.
    Φαρισαίοι και Υποκριτές! Όταν αυτοί οι ΝΕΟΙ αρπούσαν τις θέσεις στο Δημόσιο αδιάντροπα που είσασταν; Δεν υπήρχαν άλλοι ΝΕΟΙ εκτός από αυτούς με τις κομματικές πλάτες;
    Ήταν λίγα τα χρήματα; Ναι αλλά με την μέθοδο της συνέντευξης ΜΑΙΜΟΥ και τα μόρια που παίρνανε, στον πρώτο ας πούμε διαγωνισμό θα ήταν μπροστά από τους άλλους κατά ΕΝΕΝΉΝΤΑ τα εκατό και εκεί ήταν το ζουμί, γι’ αυτό χτυπιόντουσαν να μπούνε έστω με τα λίγα χρήματα!
    Βρε τα αθώα πλάσματα που ένα πρωί ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΉΣΟΥΝ, ήρθε ένας κακός λύκος και τα άρπαξε στις δοντάρες του από το σβέρκο και τα πήγε κολοσούρνοντας μέχρι τον τόπο που θα δουλέψουν και τους είπε, ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά που δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δεν είδαν τίποτα, δεν πήραν χαμπάρι όταν η μαμά και ο μπαμπάς τα στέλνανε στο αρμόδιο κομματικό γραφείο να δώσουν εξετάσεις και παρουσία για να προσληφθούν παρατύπως και αδιάντροπα σε βάρος των άλλων ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΕΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΧΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ!
    Βρε τα αθώα παιδιά ιδίως τις παιδούλες που στόλιζαν πλείστες από αυτές με άκρως ιδιαίτερο sex apel παρουσία τα γραφεία των υπουργών, των γραμματέων, των τμηματαρχών, ( σε ένα υπουργό κατά την παράδοση του υπουργείου του, εθεάθησαν περίπου είκοσι ναι είκοσι μούνες μοντέλες άγνωστες στους υπόλοιπους εργαζόμενους μέχρι εκείνη την ώρα με πρόσληψη stage και προφανώς η μόνη δουλειά που έκαναν ήταν να το ξύνουνε και να του τα ξύνουνε.
    Κατά τα άλλα ο πρώην υπουργός θεωρεί τον εαυτό του ικανότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, στα κανάλια που και σήμερα βγαίνει είναι από τους υπεράνω και έντιμους!
    Βρε τα αθώα παιδιά που και μεταξύ τους βγάζανε τα μάτια τους , ποιος από αυτός και αυτές θα αρπάξει αδιάντροπα, ξετσίπωτα, και παρατύπως την όποια θέση, ποδοπατώντας κάθε έννοια δικαίου, κάθε όνειρο ενός άλλου παιδιού, κάθε φιλοδοξία ενός άλλου παιδιού ικανότερου από αυτούς,
    Βρε τα αθώα παιδάκια που τώρα που σφίξανε οι κόλοι, σφίγγονται στις καρέκλες τους μην τυχόν και τις χάσουν, αδιαφορώντας αν εκτός από αυτούς και αυτές υπάρχουν και άλλοι και άλλες, που θα ήθελαν με δίκαιο τρόπο, με καθαρό διαγωνισμό να αξιωθούν μια θέση στο δημόσιο, και γιατί στο δημόσιο, ΓΙΑΤΙ ΙΔΙΚΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΆΝΕΙ ΜΟΥΝΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ....
    ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ !!

    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΙΕΣ..ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ (χαχαχουχαααααααααα)
    και τα ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    προσοχη-προσοχη- ΡΟΥΦΙΑΝΙΚΟ ΔΟΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗ : ΠΑΣΟΚ-ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ.

    "Ο Παταβούκας και ο Ασημακόπουλος πάνε για το ...αδιάβλητο της ΓΓΑ;

    Στο ΠΑΣΟΚ έχουν αποφασίσει για τους περισσότερους γενικούς γραμματείς αν και η μαγιά χάλασε τώρα με τον Γ.Δημήτραινα και την αποκάλυψη του σκανδάλου με την σύζυγο του υπουργού δικαιοσύνης Χ.Καστανίδη. Στην ΓΓΑ έχουν αποφασίσει να πάρουν τον Κώστα Παταβούκα αλλά επειδή το βιογραφικό του είναι φτωχό προσπαθούν να ...
    εξυπηρετήσουν και να περάσουν έναν άνθρωπο που από το 1997 και μετά είναι μέσα σε όλες τις διοργανώσεις που έχουν γίνει επί ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
    Ο Μάκης Ασημακόπουλος είναι ήδη στους Μεσογειακούς αγώνες στα special olympics και στον ΣΕΓΑΣ με μισθούς! Μιλάμε για τον άνθρωπο που είχε γίνει θέμα όταν στην διοργάνωση που είχε υπό την ευθύνη του, τον κλασικό μαραθώνιο έγινε σάλος με τον Κενυάτη που τον πάτησε το τράμ!
    Αν βγούνε αυτοί οι δύο μετά δεν θα έχουμε δίκιο να λέμε ότι όλη η ιστορία με τα βιογραφικά είναι διαβλητή;
    Share on Facebook
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 8:45 πμ "

    ΣΙΧΑΜΑΤΑ- ΡΟΥΦΙΑΝΟΠΡΑΓΜΑΤΑ- ΠΑΣΟΚ.

    25 Οκτ 2009 12:29:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση