GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριακάτικες εφημερίδεεεεεεεεεες...

10 σχόλια

  1. ΚΟΥΡΗ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ,ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΕΡΧΟΝΤΕ KAI DEN EXEIS ΠΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΒΑΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περιμενετε της επομενες εκλογες και μετα να γραφεται για αμφησβητηση. το 10%προσωπικη σχεδον επυτηχια τουγιωργου δεν επητρεπη αμφησβητηση τωρα και οποιου δεν του αρεση να κατεβη απο το τρενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι αληθεια, οτι αυτη η κυβερνηση Παπανδρεου, ειναι λιγο παραξενη. Για την ακριβεια, ειναι η λιγοτερο ΠΑΣΟΚ κυβερνηση απο ολες τις προηγουμενες κυβερνησεις ΠΑΣΟΚ. Ουσιαστικα ειναι μια παρεουλα προσωπικη του Γιωργου Παπανδρεου, πολυ τεχνοκρατικη, λιγο ελιτ, με ατομα που φερεται να κινουνται με βαση την προσωπικη φιλοδοξια να κανουν πραγματα, για τους εαυτους τους ομως και οχι για το κινημα. Το ΠΑΣΟΚ φαινεται να μενει εκτός (αυτο που λεγεται "βαθυ" ή "ιστορικο" ΠΑΣΟΚ). Εγω δεν ψηφισα ΠΑΣΟΚ, αλλά το συγκεκριμενο εγχειρημα μου φαινεται ενδιαφερον, οσο και ριψοκινδυνο. Δεν εχω την εντυπωση οτι η ελληνικη κοινωνια, ανεξαρτητα απο οσα λεγονται απο καποιους που υπερεκτιμουν τον ελληνικο λαο, ειναι ετοιμη για μια τοσο "απολιτικ" κυβερνηση. Το ευχαριστο ειναι ομως οτι η διαορά των 10,5% ειναι τοσο μεγαλη, που ισως ειναι μοναδικη ευκαιρια να δουμε μια κυβερνηση εντελως ανεξαρτητοποιημενη απο τον κομματικο μηχανισμο (αφου ουσιαστικα δεν καιγεται να ικανοποιησει αιτηματα κομματοσκυλων). Ειναι μια ιδιοτυπη αλαζονεια ισως, η οποια δεν στρεφεται κατα των αντιπαλων, αλλα των παλαιοκομματικων φιλων. Δηλαδη ειμαστε τοσο δυνατοι, ωστε να μην εχουμε αναγκη ουτε το κομμα μας. Οι αστειοτητες βεβαια της κοντρα υποψηφιοτητας για την εκλογη ΓΓ δεν εχουν καμια σημασια. Θα ειχαν, αν δεν εκλεγοταν ο εκλεκτος του Παπανδρεου. Εξαλλου, αυτοι που θελουν να υπομονευσουν τον αρχηγο με "αλλες" υποψηφιοτητες που παραπεμπουν σε ενα "αλλο" ΠΑΣΟΚ, θα πρεπει να θυμουνται οτι αυτο το "αλλο" ΠΑΣΟΚ ο κοσμος το σιχαθηκε ολοκληρωτικα και βρισκεται πια στην πολιτικη χωματερη. Αυτη ισως ειναι και η μεγαλυτερη επιτυχια του Γιωργου Παπανδρεου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΘΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ 26 ΣΕΛΙΔΕΣ.ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΑΙΜΟΥ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ.KAI ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΤΕ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΤΕ.ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Α ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΑΝ ΞΥΣΕΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΑΣ ΦΑΙ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΠΑΤΕ ΟΠΟΥ ΦΥΣΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ .ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΖΙΤΟΥ.
    ΟΠΟΤΕ ΚΟΥΡΗΔΕΣ,ΚΟΥΡΑΔΕΣ,ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΕΣ.............ΣΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΡΟΦΗ.

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ.
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΣ
    ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΕΟΙ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ..
    ΟΥΣΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. _________O AΠΟ ΠΡΙΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ..

    - Όπως είπε ο ΓΑΠ: “δεν θα επιτρέψω να αδικηθεί από την κρίση που ζούμε σήμερα στην Ελλάδα, μια κρίση πολύ βαθύτερη από την οικονομική, μια κρίση αξιών, θεσμών και διακυβέρνησης, ο μέσος Έλληνας, η ελληνική οικογένεια, ο αδύναμος, αλλά και ο νέος και δημιουργικός άνθρωπος”
    *** (Δεν επιτρέπει)

    - “θα προστατέψουμε το εισόδημα των πολιτών μας”
    *** (Απολύοντας κόσμο)

    - “Είμαι αισιόδοξος, γιατί ξέρω τις τεράστιες δυνατότητες που κρύβει μέσα του κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα”
    *** (Γι’αυτό τους απολύει. Για να ξεδιπλώσουν τις δυνατότητες)

    - “ξέρω ότι ο Έλληνας, όταν δει μια φιλότιμη προσπάθεια, θα φιλοτιμηθεί και θα συμβάλλει και ουσιαστικά”
    *** (Εκτός αν τον κοροϊδέψεις με τις φιλότιμες απολύσεις)

    - “Τι θα πούμε στο νέο επιστήμονα που δουλεύει ανασφάλιστος με Stage για 500 ευρώ το μήνα, ή στον ιδιωτικό υπάλληλο των 700 ευρώ και των απλήρωτων υπερωριών; Αυτή είναι η υπευθυνότητα; Αυτή είναι η υπευθυνότητα απέναντι στον Έλληνα πολίτη, στο νέο άνθρωπο, στον άνεργο; Δεν θα μας αμφισβητήσουν; Δεν θα μας απορρίψουν; Δεν θα τους απογοητεύσουμε;”
    *** (Για να μην τους απογοητεύσουμε θα τους απολύσουμε).

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παρθενία μέσω επικονίασης.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑΝ ΒΛΑΚ ΕΝΤ ΝΤΕΝΕΚΕΔΙΑ ...

    - ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ !!!!!
    χα χα χαχχχχαααααα

    - ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ...... χιιιχχιιιχχιιιι

    - ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ χεεχε χε...χεεεεε

    - ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΕΣΤΟΙ
    χοχοχχοοοοοοχχοοοοο

    - ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!!!

    ΠΩ.ΠΩΩΩΩΩ... ΤΑ ΦΟΥΛΑΡΑΝ ΗΔΗ ΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΣΟΥ.
    ΕΡΜΗ ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΦΩΦΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση