Του Μιχάλη Χαραλαμπίδη Η ιστορία της μεταπολίτευσης έδειξε ότι οι Έλληνες δεν ξέρουν να Κυβερνούν ούτε να Κυβερνώνται. Επομένως αυτό το φιλμ...
Του Μιχάλη ΧαραλαμπίδηΗ ιστορία της μεταπολίτευσης έδειξε ότι οι Έλληνες δεν ξέρουν να Κυβερνούν ούτε να Κυβερνώνται. Επομένως αυτό το φιλμ της κυβέρνησης Χολιγουντιανού τώρα τύπου και την διαβαζόμενη με κόπο σήμερα ρητορεία του, το έχουμε ξαναδεί.
Ως γνωστόν από την δεκαετία του 80’ προσπάθησα να διδάξω ως θεωρία και ως προσωπικό παράδειγμα το πώς Κυβερνάται μια Χώρα. Έγραψα μάλιστα και ένα βιβλίο με αυτόν τον τίτλο. Η ιστορία μου έδωσε δίκαιο. Δεν είχα δυστυχώς συνομιλητές. Τους προειδοποίησα ακόμη και πριν τις εκλογές του 81’. Αυτοί όμως είχαν την βουλιμία, την νεύρωση, την στέρηση με τα υπουργικά κουστούμια και τις Φώτο. Ειδικά οι συνομήλικοι μου. Αυτά συμβαίνουν συνήθως σε υποανάπτυκτα περιβάλλοντα. Πρόκειται για ένα ψώνιο. Με αυτόν τον τρόπο ανακυκλώθηκαν επί δεκαετίες από Υπουργικό κουστούμι σε κουστούμι, όπως στις πασαρέλες, παράγοντας ακυβερνησία παρά διακυβέρνηση, κρατισμό, διαφθορά, σπατάλη, διόγκωση του χρέους.
Έσπασαν όλα τα ρεκόρ. Δεν άφησαν ούτε ένα που δεν κατέρριψαν.
Τελικά μετέβαλαν τον Ελληνικό λαό σε Σίσυφο που αγωνίζεται δεκαετίες τώρα να ...
ανεβάσει την πέτρα του χρέους αλλά αυτή κατρακυλά. Μιλώ στο νέο μου βιβλίο* για τον Σίσυφο επαναφέροντας γνώμες που ανέπτυξα αρχές της δεκαετίας του 80’. Όταν άρχισε το δράμα του Σίσυφου.
Παρατηρώντας κάτω από αυτό το πρίσμα την Κυβέρνηση δεν διακρίνει κανείς το νέο, την επάρκεια, την ικανότητα, μια άλλη πολιτική ηθική. Έχουμε επανάληψη, ανακύκλωση για να χρησιμοποιήσουμε μια οικολογική λέξη αιωνόβιων πλέον κουστουμιών, όπως περίπου στην παλιά Κίνα. Το παράδειγμα σε αυτό έδωσε εδώ και δεκαετίες, ως φανατικός ζηλωτής ο αρχηγός του ΚΚΚΑΣΟΡ Γ. Παπανδρέου. Αυτή είναι η αλήθεια και η αλήθεια δεν παραχαράζεται στις δημοκρατίες. Μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα όπως παρατηρείται και στα μέρη μας τους τελευταίους καιρούς.
Έχουμε μια συνάθροιση ανεπαρκειών, του παλιού, του υπόλογου για το πρόσφατο παρελθόν, συν τις νέες στρατολογήσεις και προσηλυτισμούς που στερούνται των χαρακτηριστικών της αυθεντικότητας και της αθωότητας του νέου. Αυτήν την κατηγορία περιγράφω στο νέο μου βιβλίο. Έχει ενδιαφέρον και για τις Πανεπιστημιακές σχολές.
Η αναζήτηση «οικολόγου» είναι για να συμπληρωθεί το Look όχι η ουσία. Μπορεί να ονομασθεί ο εκφυλισμός της οικολογίας. Αυτή η επιχείρηση ως γνωστόν επαναλήφθηκε στο παρελθόν. Ήταν αναμενόμενο να διαφωνώ με τις δαιμονοποιήσεις, τις ανθρωποθυσίες για να ντυθεί το εναπομείναν πρώτο παλιό, καινούργιο, νέο και άφθαρτο. Τις θεωρώ κανιβαλισμό και όχι χαρακτηριστικό μιας πολιτικής κοινωνίας.
Αν δούμε και άλλους συμβολισμούς, την σημειολογία της σύνθεσης των προσώπων, των πράξεων, των αληθινών ταυτοτήτων τους, αναδεικνύονται πολλά αρνητικά και προσβολές της αξιοπρέπειας μας. Ένα χαρακτηριστικό είναι η υπερβολική υποκρισία, η θρασύτητα, ο εμπαιγμός, το ψέμα.
Πολύ πρακτικά όμως αναδεικνύεται το εξής ερώτημα; Ποιο είναι το πολιτικό, μορφωτικό, γνωστικό, τεχνοκρατικό βιογραφικό αυτών των ανθρώπων; Η εμπειρία λέει ότι αυτό που ξέρουν να κάνουν είναι να κατέχουν το κράτος, να παρκάρουν στην κυβέρνηση, να δανείζονται και να διορίζουν. Όχι να κυβερνούν.
Είναι οι πρώτοι στην Ευρώπη σε αυτό. Είναι πλέον πολύ γνωστό. Κρίθηκαν ήδη πολλές φορές και απέτυχαν. Αποτελούν πλέον μια κυβέρνηση της κάστας.
Βεβαίως η διανοητική κλοπή και η ολοκληρωτικού τύπου χρήση, προπαγάνδιση με ξύλινες λέξεις και συλλαβισμούς της διανοητικής και πολιτικής παραγωγής άλλων και ειδικά της δικής μου, δεν αποτελεί εφόδιο, πόρο διακυβέρνησης. Πρόκειται για την αυτοσυντήρηση μιας νομενκλατούρας, της κάστας, του λόμπυ όπως γράφω στο βιβλίο.
Η χώρα όμως αρχές του 21ου αιώνα το 2009 δεν μπορεί να διαιωνίζει το δράμα του Σίσυφου. Ούτε εναλλασσόμενοι διαδοχικά στου κασίδη το κεφάλι, να μαθαίνουν διάφοροι μπαρμπέρηδες.
Σε μια ιστορική περίοδο που οι συνθήκες ήταν και είναι πολύ ευνοϊκές για τον Ελληνισμό. Από το 1985 υποστηρίζω ότι μπήκαμε στην ευτοπία. Αντιμετωπίστηκα για αυτά με απόψεις, μεθόδους πεζοδρομίου και όχι μόνον.
Πιστεύω ότι δεν έχουμε άλλα περιθώρια ανακύκλωσης της ανεπάρκειας, της παρακμής, του εμπαιγμού, της κακιστοκρατίας. Είμαστε εκτός παραμέτρων σε όλους τους τομείς με ευθύνη αυτού, με όνομα και επίθετο, παλιού και ανίκανου πολιτικού προσωπικού που αποτελεί όχι μόνο τον μεγάλο ασθενή της χώρας αλλά τον σύγχρονο Γόρδιο Δεσμό της. Οι Πολίτες αρχίζουν να εντοπίζουν την αιτία του κακού παρ’ όλες τις συνθήκες ολοκληρωτισμού.
Τα τελευταία χρόνια αποδείχθηκε ότι η χώρα στερείται Πολιτικών οικονομικών, Πνευματικών Ελίτ. Είναι όμως πλέον η στιγμή αυτών που οφείλουν να στέκονται ως διευθύνουσες ομάδες της χώρας, να σκεφθούν με αίσθημα ευθύνης ιστορικές πρωτοβουλίες άλλων διαστάσεων και επιπέδων. Μέχρι σήμερα δεν έδειξαν ένα παρόμοιο αίσθημα. Αυτή μπορεί να πάρει την μορφή της συγκρότησης μιας κυβέρνησης ειδικών, με τεχνοκράτη Πρωθυπουργό που θα έχει την υποστήριξη όλων των πτερύγων της Βουλής και την συγκατάθεση των Πολιτών.
Ένα πράγμα παραδείγματος χάριν που θα κάνει αυτή η κυβέρνηση, εκτός των άλλων μαθημάτων Διακυβέρνησης, είναι μια ολοκληρωμένη πολιτική για την ναυτιλία. Η ναυτιλία ειδικά σε συνθήκες παγκοσμιοποίησης είναι η ΩΚΕΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ.
Τους μίλησα για αυτό στην Χίο. Ένα στάσιμο, γραφειοκρατικό, ανεπαρκές μυαλό, η κυβέρνηση της ανεπάρκειας στερείται αυτής της λέξης, της οπτικής.
Το δεύτερο πεδίο αφορά την επιστροφή της πολιτικής ως ιδέες, ως αξίες και όχι ως αντιαξίες, ως εκπαίδευση και όχι ως αντιεκπαίδευση, ως αλήθεια και όχι ψέμα, ως πολιτικό κίνημα και όχι λόμπυ και κάστα. Ως σχέδιο και όχι εκφυλισμό της έννοιας του σχεδίου, της προοπτικής που χρόνια επεδίωξα να εισαγάγω.
Αυτό σημαίνει πρωτοβουλίες για την δημιουργία ενός αυθεντικά, νέου μεγάλου Δημοκρατικού Κόμματος. Οι συνομιλητές και οι συμπρωταγωνιστές του βρίσκονται πλέον παντού. Η δημιουργία του είναι αίτημα της περιόδου, των αναγκών και των Εθνικών οριζόντων μας.
Η ανακυκλωνόμενη σύγχυση εμποδίζει την χώρα και τους Έλληνες να συγχρονισθούν με την ιστορία που αυτή την φορά είναι με το μέρος μας.
*Μιχάλης Χαραλαμπίδης «ΑΠΟ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΟ ΚΚΚΑΣΟΡ Ο ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ». ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΡΑΒΩΝ. ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2009.
Polis-agora.blogspot.com Ιστολόγιο Μιχάλη Χαραλαμπίδη
ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ: ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚε Χαραλαμπίδη,
ΑπάντησηΔιαγραφήΥπάρχει αυτός ο χώρος και λέγεται "Δημοκρατικοί".
www.dimokratikoi.gr
Η εξουσία πάντα διαφθείρει ακόμα και τους πιο τέλειους. Ιστορικό γεγονός.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑναμένεται να αποδειχθεί ακόμα μια φορά.
Από εκεί και πέρα όμως οι κρίσεις σας για τις ικανότητες και τα προσόντα αυτών που έλαβαν υπουργεία δείχνουν πως δεν ξέρετε για ποιους μιλάτε.
Διαβάστε πρώτα τα βιογραφικά τους, προσπαθείστε να τους γνωρίσετε από κοντά, ρωτήστε κόσμο που τους γνωρίζει και μετά μιλήστε για το "πολιτικό, μορφωτικό, γνωστικό, τεχνοκρατικό βιογραφικό" αυτών των ανθρώπων.
Χάνετε έτσι το όποιο δίκιο σας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού που ακούω είναι η περίπτωση Γκερέκου.
Από το πρωί μέχρι το βράδυ λένε λένε και ξανα λένε πως απλώς ήταν όμορφη και έγινε υπουργός. Μάλιστα οι περισσότεροι από αυτούς που μιλάνε δεν ήξεραν καν πως ανέλαβε τον τουρισμό και όχι τον πολιτισμό.
Επειδή γνώρισα την κ. Γκερέκου κατά την επίσκεψή της στη Λακωνία, όταν και σαν αρμόδια τομεάρχης του πασοκ για τον τουρισμο μίλησε με εμάς τους επαγγελματίες του κλάδου και κατά γενική ομολογία μας εντυπωσίασε με τις απόψεις της αλλά και την ενημέρωσή της πάνω στα θέματα του τουρισμού
Ως αριστερός έμεινα άφωνος.
Γενικότερα πάντως δεν τρέφω και εγώ μεγάλες προσδοκίες από την νέα κυβέρνηση αλλά είναι άλλο αυτό και άλλο να κρίνω προσότα ανθρώπων που δεν γνωρίζω.
Συγνώμη για τα Ελληνικά μου αλλά είμαι από Ελβετία και δεν μιλώ καλά πάρα τα 30 χρόνια στη χώρα
Καλώς τον διαχρονικό φούσκα του ιδεολογικοπολιτικού γίγνεσθαι ! Ο επιφανέστερος των μυαλοφυγόδικων, που ξέρει τα πάντα πριν από τους πάντες και πριν να ...συμβούν. Πάλι για την πάρτη σου ξεμύτισες, άιώνιε άχρηστε Χαραλαμπίδη : για να διαφημίσεις τα βιβλία σου και το ιστολόγιό σου !
ΑπάντησηΔιαγραφήΑ, και να ξαναγράψεις τις μαλακίες σου για το ΠΑΣΟΚ και τον ΓΑΠ...
Εμβόλιο έκανες ;
μα τι κενες φιλοσοφιες ειναι αυτες;
ΑπάντησηΔιαγραφή(μερικοι αρεσκονται να μιλουν χωρις να λενε τιποτε)
Μού τη σπάνε οι κομήτες βαθυστόχαστοι αναλυτές με τη σύγχυση που έχουν σχετικά με τα πολιτικοκοινωνικά πράγματα.Άνθρωποι που έμεινα πολύ πίσω δυστυχώς και αυτοδικαίως περιθωριοποιήθηκαν οι απόψεις τους.
ΑπάντησηΔιαγραφήKυριε Χαραλαμπιδη,
ΑπάντησηΔιαγραφήΜαταιοπονειτε προσπαθωντας να διδαξετε ΗΘΟΣ , ΑΡΕΤΗ και ΑΞΙΕΣ σε πρασινα ανθρωποειδη... ειναι εξαιρετικα απλο.. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...
Ριχτε ενα 'καλα κυριακη βραδυ κλασανε μεντες οι νουδουληδες' για να σας καταλαβουν... αυτοι ειναι , ΑΥΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ , αυτοι στο τελος πληρωνουν.... ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΤΕ - ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ των λιγων , των αριστων , αυτων που το βλεμμα στρεφεται στο 'ωραιον' και οχι στους diamanatopoylo - κατιμαδες..
Α ρε μπιρμπιλω με τις χαριτωμενιες σου... γειασαν της εξστρατευσασης προς.. αραχωβα ΒΛΑΧΑΡΑΣ !
τριβουν τα χερια τους οι συγγραφεις της Ελληνικης επιθεωρησης... τους βλεπω απο τωρα τους τιτλους..
Μήπως ,είναι εύκολο,κάποιος,
ΑπάντησηΔιαγραφήαπο το πασοκομμουνιστικό....... side, να μας αναλύσει , το φαινόμενο..
ΕΞΑΡΧΕΙΑ,
και οι Εγκάθετοι του
ΠΑΣΟΚ- ΣΥ.ΡΙΖ.Α.?
Αναδημοσίευση ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ
ΑπάντησηΔιαγραφήΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ "..ΜΑΣ" .
Από Δημήτρη Αλευρομάγειρο
ΕΠΕΙΓΟΝ—————–
Προς τον Αξιότιμον ...............
-ΜΜΕ και Εφημερίδες Ελλαδας- Κυπρου,
Αθηνα 7η Οκτωβριου 2009,
Αξιότιμε Κυριε Πρωθυπουργέ,
Κυριες και Κυριοι,
1. Παρακαλω δεχθειτε τα θερμα μου συγχαρητήρια για την πανηγυρικη σας εκλογη,με ποσοστο 43,92% των εγκύρων ψηφοδελτίων [ή 3.012.373 ψηφοφόρων]
2. Μετα την βαθυτατη αντιθεση μου και καθολικη πικρια και αγανακτηση για την καταργηση των Υπουργειων Μακεδονιας -Θρακης και Αιγαιου καθως και την καταργηση του ορου “Εθνικής” απο το [νυν] Υπουργειο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευματων, δύνασθε να μας εξηγείσετε ποιος ο Λογος της επιλογης του Κυριου Δημήτρη Δρουτσα ως Αναπληρωτου Υπουργού Εξωτερικών;
3. Γνωρίζετε οτι ο (πανελληνιως άγνωστος μέχρι σήμερα),κυριος Δρουτσας μετειχε στην υπό τον Κυριο Χάνευ συντακτικης επιτροπη καταρτισης του παναθλιου σχεδιου Ανναν το οποιο απέρριψε με 76% ο περηφανος Κυπριακος Λαος (και εν πασει περιπτωσει, οπως γραφει και η σημερινη Καθημερινη ειναι και φανατικος υποστηρικτης αυτου του παναθλιου Σχεδίου;;; )
4. Τα 3.012.373 ψηφοφόροι που σας έφεραν αυτην την εκπληκτικην νίκη γνωρίζανε εκ των προτέρων αυτες σας τις προθεσεις; Γιατι δεν ενημερωσατε προεκλογικως τον Ελληνικον Λαον; Αυτο συναδει με τις δημοκρατικες ευαισθησίες σας, οπως επαίρεσθε;
Αν οχι, με ολον το Σεβασμον προς το ύψιστον τιμητικον σας Λειτουργημα στο οποίον σας ετοποθετησε ο Ελληνικος Λαός, θα μου επιτρέψτε να το ονομάσω [λιαν επιεικως] ως υφαρπαγη ψηφων .
Με εκτίμηση προς το ύψιστον λειτουργημα σας,
Δημητρης Αλευρομαγειρος,
Αντιστρατηγος ε.α,
Επιτιμος Γενικος Επιθεωρητης Στρατου[επιλεγεις εις τον βαθμον του Αντιστρατηγου απο το ΚΥΣΕΑ ,την 23ην Δεκεμβριου 1993, Προεδρεύοντος του Πρωθυπουργου Ανδρέα Παπανδρέου και Υπουργεύοντος στο Υπουργειο Εθνικης Αμυνας κ. Γερασιμου Αρσένη]
Δεν ξέρω, άν ο κ. Χαραλαμπίδης,
ΑπάντησηΔιαγραφήείναι ευπρόσδεκτος εις τα υμέτερα
φρονήματά ,που με τόση ευτέλεια
και χυδαιότητα ,κρίνετε τα γραφόμενά του. Αυτή η μικροπρέπεια,
η κακία ,η προστυχιά, είναι, ιδιον, της μεταοθωμανικής φυλής μας.Είναι κατάλοιπα μιας καταστρεπτικής ,για την Ελλάδα,
αυτοκρατορίας.Η ευτέλεια ,είναι,
κομμουνιστικό προσόν ,δια την υποβίβασιν της Δημικρατίας,έτσι,
ώστε να δημιουργούνται ρήγματα,
προς εύκολη λεία για τους αναρχικούς,που υποστηρίζονται και
απο πολιτικά πρόσωπα.
Όλα, αυτά έχουν την ιδιότητα
να αποπροσανατολίζουν την ορθήν
κρίσην του νεοέλληνα, ήτις
πληροί τον εγκέφαλόν του με ΑΓΝΟΙΑΝ ,που αυτή με την σειρά της , τους ενδύει με τον Σύνδρομον της κατωτερότητος.
Επόμενον είναι ,βέβαια,ο κάθε ένας ,απ΄αυτούς να λοιδορεί
κάποιον, που γράφει βιβλίο, πρός ανάπτυξιν της αλήθειας.
Αυτή η Φάρα ,των Ντεγκαντάν, πρέπει να πολεμάται ,όπως ο Ηρακλής με την Λερναίαν Υδραν. Αλλοιώς, η Ελλάδα,
θα σύρεται από το κακό εις το χειρότερον .
Διόσκουρος
Αν δεν κάνω λάθος, ο κος Χαραλαμπίδης αποχώρησε (ή διεγράφη?) από το Πασόκ πολύ μετά το 1981? Αφού, λοιπόν, όπως λέει προειδοποιούσε το Πασόκ από το '81, γιατί έμεινε και μετά το '81 στο Πασόκ? Μην τρελαθούμε! Το Πασόκ έκανε λάθη, έκανε όμως και πολλά σωστά και μεταρρυθμίσεις που η κλασσική αριστερά, μη μπορώντας να ξεφύγει από το 8% του ΚΚΕ και το 4% του ΣΥΝ, δεν θα μπορέσει να υλοποιήσει ποτέ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΙΧΑΛΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ -Η ΔΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ Η ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ .ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΥΗΚΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΓΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ
ΑπάντησηΔιαγραφήΑξιοτιμε Κε Χαραλαμπιδη,ειναι αληθεια οτι αδηνατω να σε καταλαβω και πανω απολα τι ειναι αυτο το "ΚΚΚΑΣΟΡ!Μαλλον γραφεις μονο για μυημενουςκαι οχι για τον κοινο λαο!Διαβασα και το μικρο σου αρθρο,στον "Αντιφωνητη " Κομοτινης,δυσκολευομαι να σε κατανοησω,εβγαλα ξερεις το εξαταξιο πριν 32 χρονια !Φταινε ισως και τα 25 χρονια που ζω στην Γερμανια !Ομως αδελφε μου,γραφε να σε καταλαβαινουμε!Εχουμε και εμεις τις ενδοιες ,αλλα βοηθηστε τελος παντων και τον Λαο.Η γλωσσα μας ειναι απλη.Βοηθειστε να καταλαβουμε τι τελος παντων φταιει σαυτον τον τοπο ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΜε εκτιμηση και καλη προθεση,
Λεωνιδας
ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ, ΚΑΤΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ?
1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΦΩΣ
ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΦΙΛΕΡΓΑΤΙΚΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ.
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ.
ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΕΠ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ?
ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΣΚΙΝΗΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ?
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ.
Ή ΤΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΝΟΜΙΕΣ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΑΕΔ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΕΠ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ.
ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ 20ΑΡΙΑ?
ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 10% ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟ 12% ΘΥΜΙΖΟΥΝΕ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΙΕΣ ΑΛΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ 2004 ΩΣ ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ.
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ?
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ?
1Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΣΟΚ 2009 ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ.
....ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΕ ΗΘΙΚΗ
ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΗΝΗ
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ...
ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ...
ΑΑ ..ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ
Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ
Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΒΙΑΣΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΩ ΕΝΑ ΜΠΟΥΤΣΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜα καλά! Αυτά που παίρνεις έχουν λήξει? Πρέπει να τα σταματήσεις επειγόντως.
ΑπάντησηΔιαγραφήδείτε DNS εγγραφές για 99y.cn
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://dns.domaintasks.com/99y.cn