GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εφημερίδεεεεεεεεεεεεεες‏....

6 σχόλια

  1. ΠΑΣΟΚ: 42.3%
    Ν.Δ.: 36.3%
    ΚΚΕ-ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ: αδιάφορο.
    ΣΥΡΙΖΑ: 4.5%.
    Οικολόγοι: 3.1%

    Δεν αναγνωρίζω και δεν εφαρμόζω κανέναν νόμο που έρχεται σε αντίθεση με τον Καταστατικό Χάρτη της Χώρας, ή/και με Διεθνείς Συμβάσεις τις οποίες σαν χώρα έχουμε συνυπογράψει.

    Με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματός μου έναντι πράξεων ή/και αποφάσεων οιουδήποτε επίορκου κρατικού ή δικαστικού υπαλλήλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α) Θα μας πει ο κ. ΓΑΠ, πότε το ΠΑΣΟΚ θε επιστρέψει τις μίζες στον ΟΤΕ; Γιατί αυτό έχει σημασία. Και όλα τα άλλα είναι μηδέν στο πηλίκιο.

    β) Θα μας πει ο κ. ΓΑΠ γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν μηνύει τον Χριστοφοράκο (ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε πειστικότατα!!! ότι δήθεν τα κόμματα δεν κάνουν μηνύσεις), και γιατί επίσης δεν μηνύει τον Τσουκάτο που λέει (ψευδώς κατά το ΠΑΣΟΚ) ότι έστειλε τα λεφτά στο ΠΑΣΟΚ;;;;
    γ) Γιατί ο κ. Γείτονας δεν μηνύει τον Χριστοφοράκο για ψευδή ανόμωτη κατάθεση και για συκοφαντική δυσφήμιση;(φοβάται μήπως ο Χριστοφοράκος προσκομίσει ατράνταχτα στοιχεία, που αφού δεν λάδωσε δεν τα έχει;)

    Στον ΟΤΕ εμείς τι παριστάνουμε 25 χρόνια τώρα: τους μαλάκηδες που δουλεύουμε σαν μαύροι από το πρωϊ μέχρι το βράδι, για να πάμε την Επιχείρηση (και τα χρήματα του λαού) μπροστά, και να έρχονται οι «υπηρέτες του λαού» να τα παντελονιάζουν????????;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπουμε κάτι τύπους του press
    που έχουν μία δυσκολία να εκφραστούν.

    ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ...
    ΒΓΑΛΤΛΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟ
    ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ..

    ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΡΟΧΑΛΕΣ..
    ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ.
    ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ..ΣΑΛΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑΤΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΠΟΣΟ ..ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΔΙΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ..

    Σάββατο, 3 Οκτώβριος 2009
    "Τα Αλβανικά SMS της κ. Νταλάρα."

    "Η πολυδιαφημισμένη από τα ΜΜΕ κ. Νταλάρα θα έπρεπε να γνωρίζει οτι οι εκλογές είναι ΄Ελληνικές απευθύνεται σε Έλληνες πολίτες και τα SMS που χρησιμοποιεί για τον εκλογικό της αγώνα θα έπρεπε να είναι γραμμένα εις την ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    Είναι ντροπή για τους ανθρώπους αυτούς, να χρησιμοποιεί την...
    ΑΛΒΑΝΙΚΗ γλώσσα όταν
    απευθύνετε σε Έλληνες.
    Γιατί θα πρέπει να γνωρίζει και κάτι η υπόψη κυρία ,ότι εάν δεν χρησιμοποιούσε το Νταλάρα σαν επίθετο ουδείς θα την αναγνώριζε.Γιαυτό θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο ευαίσθητοι σε τέτοιου είδους ζητήματα.

    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ..ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάζετε την "Αυριανή"...
    Την εφημερίδα που"γκρέμισε τον Καραμανλισμό"!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση