GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποντάροντας στις εκλογές‏...

Aπό το http://koubanezos.blogs.sportnet.gr/ . Συνήθως οι στοιχηματικές εταιρείες αποδέχονται αιτήματα των πελατών τους. Π.χ. τι αποδόσεις θα...

Aπό το http://koubanezos.blogs.sportnet.gr/
.
Συνήθως οι στοιχηματικές εταιρείες αποδέχονται αιτήματα των πελατών τους. Π.χ. τι αποδόσεις θα δίνατε για να πάρει κι άλλο προπονητή ο Ολυμπιακός μέσα στη σεζόν; Στην Αγγλία ήδη ποντάρουν αν ο Μπρούκλιν Μπέκαμ θα γίνει ποδοσφαιριστής.
Έστειλα e-mail σε κάμποσες ζητώντας αποδόσεις να δούμε, ως τα τέλη του 2010, τον Κώστα Καραμανλή να παίζει γκολφ, όπως έκανε ο θείος του, αλλά δεν μου έχουν απαντήσει. Λένε άλλωστε πως το γκολφ είναι το μόνο σπορ που ο αθλητής έρχεται αντιμέτωπος –όχι με αντίπαλο αλλά- με τον εαυτό του και τις αδυναμίες του.
Το ότι τα γκάλοπ απαγορεύονται το τελευταίο 15ήμερο, δια νόμου, είναι γνωστό. Όχι όμως και να δημοσιευθούν αποδόσεις για το πρώτο κόμμα (που πληρώνει 1,02 το ΠΑΣΟΚ!) αλλά και για την αυτοδυναμία. Βλέπεις λοιπόν το στοίχημα «να υπάρξει αυτοδυναμία στις ελληνικές εκλογές» να προσφέρεται στο 1,25. Προφανώς είναι μια μορφή δημοσκόπησης, έτσι, λες στον άλλο ότι «εγώ ξέρω πως πιθανότατα θα βγει αυτοδύναμο το ΠΑΣΟΚ, για αυτό στο δίνω μόνο 1,25 (και 3,50 να μην υπάρχει).
Και οι oddsmakers μαλάκες δεν είναι, αντιθέτως έχουν δίκτυο πληροφοριών μεγαλύτερο και από τη CIA, έτσι απερίσκεπτα βγάζουν αποδόσεις;
Μόλις 267.619 ψήφοι ήταν η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2007, αριθμός όμως που έβγαλε ποσοστό 3,73% για το πρώτο κόμμα. Αντιστοίχως το 2004, η διαφορά ήταν 356.586 ψήφοι και ποσοστιαίως 4,81%.
Δεύτερον, οι αποδόσεις στις εταιρείες για τη διαφορά...

πρώτου και δεύτερου κόμματος πέφτουν. Επί παραδείγματι το 3,75 στη Bwin για διαφορά 2,5% έως 4,99% έπεσε πλέον στο 2,95 την ώρα που η αντίστοιχη για 5% έως 6,49% ανέβηκε στο 3,25 (από απόδοση 2,85). Από 6,5% έως 7,49% η απόδοση είναι πλέον 5,00 αντί για 3,75.
Με το φτωχό μου το μυαλό, που λέει και ο Αντώναρος ο Πανούτσος, βλέπω τη διαφορά στο 4,1% με 4,4% λόγω της εύλογης συσπείρωσης και των δύο, με τη ΝΔ στο 37-38% και το ΠΑΣΟΚ over 42%.
Επίσης, οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν σταντάρει ΚΚΕ και ΛΑΟΣ σε 8% και 6,3% αντίστοιχα, βάσει αυτών των νούμερων προσφέρουν under, over αλλά και χάντικαπ. Στην Bwin ο ΛΑΟΣ να έχει διαφορά μικρότερη του 1,75% από το ΚΚΕ προσφέρεται στο 2,02.
Ενδιαφέροντα στοιχήματα υπάρχουν και στην Interwetten όπου «μαξιλαράκια» είναι το 42,5% για το ΠΑΣΟΚ, 35,5% για τη ΝΔ, 8% για το ΚΚΕ, 6,3% για το ΛΑΟΣ, 3% για τον ΣΥΡΙΖΑ και να μην μπουν στη βουλή οι Οικολόγοι Πράσινοι (πληρώνει 1,22).
Σκέφτομαι μάλιστα ακόμη να ρισκάρω να μην μπει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, κάτι που πληρώνει 3,20 στην Interwetten. Τετρακομματική βουλή δεν μου είναι απίθανο ως σενάριο, αποδόσεις δεν βρήκα όμως για να το ποντάρω.
Στην Interwetten βλέπουν πάντως τη διαφορά να… εκτινάσσεται στο 7%, 1,80 πληρώνει και το over και το under αν όντως το ΠΑΣΟΚ νικήσει με τόσο.
Στη Ladbrokes έχουν ως «μαξιλαράκι» το 41%, να το περάσει το ΠΑΣΟΚ πληρώνει 1,40 ενώ στο 1,57 είναι η απόδοση η Νέα Δημοκρατία να πάρει πάνω από 35%.

Πάμε και στο καθαρό, ποδοσφαιρικά, στοίχημα
ΣΑΒΒΑΤΟ
330. Ντιγιαρμπακίρσπορ Μπουγιουκσεχίρ 1
348. Μπόλτον – Τότεναμ Χ
435. Ρεν – Οσέρ 1
437. Σοσό – Λε Μαν 2

ΚΥΡΙΑΚΗ
472. FSV Φρανκφούρτης – Καϊζερσλάουτερν 2
536. Παλέρμο – Γιουβέντους Under
537. Χιούστον – Κάνσας 1
542. Σεβίλλη – Ρεάλ Μαδρίτης Over

11 σχόλια

  1. Βλέπουμε κάτι τύπους του press
    που έχουν μία δυσκοίλια να εκφραστούν.

    ΜΗΝ ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ...αδελφούλες.
    ΒΓΑΛΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟ
    ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ..

    ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΡΟΧΑΛΕΣ..
    ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΤΕ.
    ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ..ΣΑΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α) Θα μας πει ο κ. ΓΑΠ, πότε το ΠΑΣΟΚ θε επιστρέψει τις μίζες στον ΟΤΕ; Γιατί αυτό έχει σημασία. Και όλα τα άλλα είναι μηδέν στο πηλίκιο.

    β) Θα μας πει ο κ. ΓΑΠ γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν μηνύει τον Χριστοφοράκο (ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε πειστικότατα!!! ότι δήθεν τα κόμματα δεν κάνουν μηνύσεις), και γιατί επίσης δεν μηνύει τον Τσουκάτο που λέει (ψευδώς κατά το ΠΑΣΟΚ) ότι έστειλε τα λεφτά στο ΠΑΣΟΚ;;;;
    γ) Γιατί ο κ. Γείτονας δεν μηνύει τον Χριστοφοράκο για ψευδή ανόμωτη κατάθεση και για συκοφαντική δυσφήμιση;(φοβάται μήπως ο Χριστοφοράκος προσκομίσει ατράνραχτα στοιχεία, αφού δεν λάδωσε δεν τα έχει;)

    Στον ΟΤΕ εμείς τι παριστάνουμε 25 χρόνια τώρα: τους μαλάκες μαλάκηδες που δουλεύουμε σαν μαύροι από το πρωϊ μέχρι το βράδι, για να πάμε την Επιχείρηση μπροστά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη αυτοδυναμια!!3 Οκτ 2009, 11:46:00 π.μ.

    οικολογοι πρασινοι!! για μη αυτοδυναμια!! θα πάθουν πατατράκ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑΤΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΠΟΣΟ ..ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ..

    Σάββατο, 3 Οκτώβριος 2009
    "Τα Αλβανικά SMS της κ. Νταλάρα."

    "Η πολυδιαφημισμένη από τα ΜΜΕ κ. Νταλάρα θα έπρεπε να γνωρίζει οτι οι εκλογές είναι ΄Ελληνικές απευθύνεται σε Έλληνες πολίτες και τα SMS που χρησιμοποιεί για τον εκλογικό της αγώνα θα έπρεπε να είναι γραμμένα εις την ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    Είναι ντροπή για τους ανθρώπους αυτούς, να χρησιμοποιεί την...
    ΑΛΒΑΝΙΚΗ γλώσσα όταν
    απευθύνετε σε Έλληνες.
    Γιατί θα πρέπει να γνωρίζει και κάτι η υπόψη κυρία ,ότι εάν δεν χρησιμοποιούσε το Νταλάρα σαν επίθετο ουδείς θα την αναγνώριζε.Γιαυτό θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο ευαίσθητοι σε τέτοιου είδους ζητήματα.

    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ..ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΛΙ ΚΑΚΗΝ-ΚΑΚΩΣ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΚΑΙ ΜΕΝΕΤΕ ΛΕΛΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.
    ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΩΣΤΕ ΤΟ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ.
    ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @shkat-ιάρης 12.06

    shkat την 03 Οκτωβρίου 2009, 11:23

    "Η πολυδιαφημισμένη από τα ΜΜΕ κ. Νταλάρα θα έπρεπε να γνωρίζει οτι οι εκλογές είναι ΄Ελληνικές απευθύνεται σε Έλληνες πολίτες και τα SMS που χρησιμοποιεί για τον εκλογικό της αγώνα θα έπρεπε να είναι γραμμένα εις την ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Είναι ντροπή για τους ανθρώπους αυτούς, να χρησιμοποιεί την...
    ΑΛΒΑΝΙΚΗ γλώσσα όταν
    απευθύνετε σε Έλληνες. Γιατί θα πρέπει να γνωρίζει και κάτι η υπόψη κυρία ,ότι εάν δεν χρησιμοποιούσε το Νταλάρα σαν επίθετο ουδείς θα την αναγνώριζε.Γιαυτό θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί και πιο ευαίσθητοι σε τέτοιου είδους ζητήματα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. koubanezos,
    συγχαρητήρια, πολύ καλή ανάλυση.
    Οί περισσότεροι δέν γνωρίζουν πώς
    οί στατιστικολόγοι ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΟΡΕΙΑ.
    Ο κάθε παπάρας πολιτικός καί τό
    άσχετο επιτελείο του,δρά ανάλογα μέ τά νούμερα.
    Δλδ,πού χάνω,νά υποσχεθώ,πού είμαι
    δυνατός μέ "παίρνει" η αλλαζονία.
    ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΕΡΟΣ χάθηκε.
    Εξουσία ούμπερ άλες.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΚΟΥΣΟΥΡΩ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ" ΠΑΡΑΤΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
    ΑΙΣΧΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΝΝΗΤΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φιλε αν θελεις να πονταρεις για τετρακομματικη βουλη, δεν σου το συνιστω γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ σιγουρα θα μπει. To συγκεκριμενο στοιχημα πληρωνε περιπου στο 11,00 πριν λιγες μερες αλλα πλεον δεν το βρισκεις πουθενα, ενω ηδη οι πιο πολλες εταιριες επαψαν γενικα να προσφερουν αποδοσεις. Αν διαβασεις το σχολιο μου, πες μου αν τελικα το βρηκες και το πονταρισες. Στα ανωτερω πολυ ορθα συμπερασματα σου, να σου υπενθυμισω ομως οτι οι Bookmakers φερνουν τον δικομματισμο γυρω στο 77-78%, συνεπως αν η ΝΔ φθασει (οπως πολυ σωστα συμπεραινεις) στο 37-38, το ΠΑΣΟΚ δεν θα φθασει το 41,5, ισως ουτε καν το 41. Αν θελεις παντως να πονταρεις καποιο αουτσαιντερ, σου προτεινω να παιξεις ΠΑΣΟΚ να μην εχει αυτοδυναμια, καθως οι αποδοσεις που δινονται για την μη αυτοδυναμια ειναι σαφως δυσαναλογες των αριθμών που προκυπτουν για τα δυο μεγαλα κομματα (ενδεικτικά, 3.50 στην sportingbet). Με εκτιμηση και περιμενω τυχον απαντηση σου σε σχολιο σε αυτο το post.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έγραψα από τήν Δευτέρα ότι,
    η αυτοδυναμία καί η διαφορά 5%,
    θά κριθούν από
    α.είσοδο ή μή τών Οικολόγων
    β.ψήφο ομογενών πού δέν συμπεριλαμβανόντουσαν στά γκάλοπ
    γ.ψήφο ΝΔκρατών πού θέλουν Κυβέρνηση
    έστω καί τού ΠΑΣΟΚ,γιατί έχουν μεγάλα
    ποσά στό χρηματιστήριο.
    Τά β,γ κανένα sportingbet μπορεί νά
    τά λάβει υπ¨όψη του.
    Είναι ο refery τού μάτς.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση