GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αν...

Aπό το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/ Αν όσα είπε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος στην Βουλή δείχνουν ποια θα είναι η φιλοσοφία του Πασοκ...

Aπό το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/

Αν όσα είπε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος στην Βουλή δείχνουν ποια θα είναι η φιλοσοφία του Πασοκ στα χρόνια που θα κυβερνήσει. Αν το υπουργείο οικονομικών πιάσει όλους τους μεγάλους φοροκλέφτες που επί δεκαετίες κατακλέβουν την χώρα. Αν καταφέρει να ξεφορτωθεί τους εφοριακούς που χρηματίζονται και εκδίδουν πιστοποιητικά σε επιχειρήσεις που φορο και εισφοροδιαφεύγουν ότι είναι νόμιμες.
Αν το υπουργείο υγείας καταφέρει οι ασθενείς να έχουν μια ανεκτή νοσηλεία και να μην είναι παρατημένοι στους θαλάμους των νοσοκομείων χωρίς νοσηλευτικό προσωπικό. Αν καταφέρει οι γιατροί των νοσοκομείων να πληρώνονται σωστά και να μην κλέβουν και το τελευταίο ευρώ απο την τσέπη των ασθενών.
Αν το υπουργείο εργασίας καταφέρει να βάλει μια τάξη στην ασυδοσία των εργοδοτών και την ασύστολη χρήση των απολύσεων και της παρανομίας τους. Αν το υπουργείο παιδείας δώσει ένα όραμα στην νεολαία, δώσει τα...

εφοδία που χρειάζονται οι νέοι για να βγουν από τα αδιέξοδα τους, αν περιορίσουν τα φροντιστήρια και την ιδιωτική παιδεία.
Αν τα άλλα υπουργεία αρχίσουν να ακούνε τι λένε οι πολίτες και σταματήσουν να αδιαφορούν για τα καθημερινά τους προβλήματα. Και τελικά αν και εμείς σαν λαός αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι κάτι μπορεί να αλλάξει και είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας προς την χώρα αυτή.
Τοτε κομμάτι και εγώ του κράτους αυτού, που δεν έχω φοροδιαφύγει, κλέψει, καταπατήσει, ένας ασήμαντος και μικρός άνθρωπος χωρίς επώνυμο όπως λένε... Θα αρχίσω να σκέπτομαι πως αξίζει τον κόπο ότι μετά τα μέσα αυτής της ζωής μου ίσως αρχίσω να πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να λέω ότι ζω σε αυτήν την χώρα. Την χώρα του τίποτα που μπορεί όμως να γίνει "κάτι".

15 σχόλια

  1. S.O.S........χρήμα ΓΙΟΚ.....
    ΡΟΥΦΑΤΕ ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ‘Ας πούμε για τον Γιωργάκη.
    Μας έλεγε σε κάθε προεκλογική του εμφάνιση ότι, χρήματα υπάρχουν. Λίγες μέρες μετά ψάχνει να τα μαζέψει απο τις άδειες τσέπες των Ελλήνων. Αυτοί που με τοσο ενθουσιασμό τον ψήφισαν θα του δώσουν και όσα ζητήσει για να καλύψει την έκτακτη οικονομική ανάγκη, για την οποία μας μίλησε χθές στις προγραμματικές του δηλώσεις;.

    Το περίμεναν ή όχι; Γιατί οι Νεοδημοκράτες είχαν τουλάχιστον ενημερωθεί απο τον Κωστάκη για τα αναμενόμενα και κανείς δέν μπορεί να ισχυρισθεί το αντίθετο.

    Γιωργάκη πές μας τώρα. Τα ήθελες και τα’λεγες ή δέν καταλάβαινες, τί μας έλεγες;

    Και άν πείς ότι, δέν ήξερες, τότε κακώς ξεκίνησες να μιλήσεις στον λαό που σε πιστεψε, ανενημέρωτος παντελώς. Θα μπορούσε έτσι να σε χαρακτηρίσει κανείς απο αφελή μέχρι βλάκα. ‘Αν πάλι ήξερες, τότε τον καρόϊδευες εν γνώσει σου και σήμερα αναδεικνύεσαι στον υπ’αριθμόν ένα πολιτικό απατεώνα και αγύρτη. Και ξέρεις βέβαια Γιωργάκη μας ότι, οι πολιτικοί απατεώνες τελειώνουν πολύ γρήγορα αλλά και πολύ άσχημα.

    Πρίν προλάβουν να τελείωσουν όσα τους ανέθεσε ο Λ.Οίκος. Μέχρι και ο Ολυ Ρέν, που μέχρι χθές σε στήριζε ανοιχτά, σήμερα με νέες δηλώσεις φαίνεται ότι, έβαλε πολύ νερό στο κρασί του.

    Τελικά Γιωργάκη μας, άν θέλεις να κοιμάσαι ήσυχα όσο θα ζείς στο Καστρί θα πεισθείς ότι, ο Κωστάκης σου ετοίμασε τον δρόμο για να κάνεις όσα αυτός δέν ολοκλήρωσε, γιατί όπως καταλάβαίνεις για την δουλειά αυτή χρειαζόταν το κορόϊδο.___________
    Και για την δουλειά αυτή είσαι άψογος Γιωργάκη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν γίνονταν όλα αυτά, θα ζούσες σε μια άλλη χώρα που ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι..ναι...

    "Πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου καταδικασθείς για πλαστογραφία και νόθευση Δημοσίου εγγράφου."

    "Η νέα Υπουργός Υγείας κ. Ξενογιαννακοπούλου αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ακύρωσε απόφαση του προκατόχου της, για διορισμό προσωρινής Δοιηκούσας Επιτροπής στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, και επανέφερε τον καταδικασθέντα πρόεδρο κ. Εμμανούηλ Καλοκαιρινό...
    Ο κ. Καλοκαιρινός στις 26-5-2009 καταδικάστηκε τελεσίδικα από το Εφετείο Αθηνών με ποινή φυλάκισης 5 μηνών μαζί με υπαλλήλους του ΠΙΣ για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία και νόθευση Δημοσίου εγγράφου (του ΠΙΣ!!!).
    Έτσι από εδώ και πέρα ο Ιατρικός κόσμος της χώρας μπορεί να βαδίζει με σιγουριά προς το μέλλον!
    Το γνωρίζει άραγε η κ. Υπουργός και ο κ. Πρωθυπουργός;
    Ή εφάρμοσε άμεσα κομματική εντολή γιατί με την απόφαση της αυτή, Γενικός Γραμματέας επανέρχεται ο κομματικός της φίλος κ. Αλεξανδρόπουλος που με την ψήφο του στήριξε τον κ. Καλοκαιρινό.
    Γνωρίζει άραγε η κ. Υπουργός και τις τρύπες στα έσοδα και έξοδα του ΠΙΣ επί προεδρίας του καταδικασθέντα;
    Και αν δεν τα γνωρίζει δεν όφειλε να ενημερωθεί πριν βάλει την υπογραφή της;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΑΚΤΕΡΤΖΗΣ19 Οκτ 2009, 7:29:00 μ.μ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΩΓΑΝΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΑΣΕΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ, ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ Τ' ΑΥΤΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΤΟΥΣ 4Χ4 ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΩ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ
    100 ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΨΑΝΕ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ, ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΕΞΩ, ΧΡΩΣΤΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ?
    ΟΥΤΕ ΤΟ 1% ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ- ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
    ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ ΑΦΙΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΩΝ



    Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ .ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΩ ΥΠΑΡΞΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ, ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΗ ΕΠΙΕΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΤΟΥΣ ΣΥΝΧΩΡΕΣΑΝ ΜΕ ΑΣΥΝΧΩΡΗΤΗ ΕΠΙΕΙΚΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΝΤΙΜΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.


    ΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΣΗΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ
    1)ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
    2)ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ
    3)ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
    4)ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΣΤΡΑΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    NOLIDEN αγόρασε το ολυμπιακο ανινητο

    MANTEUS-RASSDEL-ALICO-MAYO

    Ο ΑΧΙΛΕΑΣ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΧΕΣΑ ΓΙΩΡΓΟΣ, Ο ΑΓΓΕΛΟΥ ,Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , Ο ΣΥΝΑΙ ΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Η ΝΤΟΡΟΥΛΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ, O ΠΑΠΙΣΤΑΣ Ο ΑΘΩΣ ΚΟΙΡΑΝΙΔΗΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ. ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ,ΚΟΚΚΑΛΗΣ,,ΛΑΤΣΗΣ ,ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ,ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΤΛ.ΚΤΛ.ΚΤΛ
    ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ 3% ΚΑΙ ΓΙΝΑΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΟΥΧΟΙ.
    (χρειαζονταν βλεπετε ονοματα τρανταχτα για να μην κινουν υποψιες)


    AYTA TA ΛΙΓΑ

    υγ μαν-βελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ

    «Δικηγόρος της αγγλικής εταιρείας στην οποία μεταβιβάστηκε παρανόμως το “φιλέτο” της περιοχής Κάβο Σίδερο στην Κρήτη από τη μονή Τοπλού είναι η καθηγήτρια Διοικητικού Δικαίου και νομικός, Γλυκερία Σιούτη, η οποία αναμένεται να έχει σημαντικό ρόλο συμβούλου (περί διοικητικών θεμάτων) στο πρωθυπουργικό γραφείο του Γ. Παπανδρέου. Η Γ. Σιούτη, μαζί με τον υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών κ. Σπ. Φλογαΐτη, με τον οποίο άλλωστε μοιράζονται και το ίδιο δικηγορικό γραφείο, χειρίστηκαν για λογαριασμό της αγγλικής εταιρείας Loyalward, τη σκανδαλώδη υπόθεση της μονής Τοπλού στην Κρήτη, την οποία πολλοί παρομοίασαν με το σκάνδαλο της μονής Βατοπεδίου. Οι δυο τους μάλιστα έχουν υπογράψει δικόγραφο – παρέμβαση υπέρ της εταιρείας στην οποία η μονή επιχείρησε να ξεπουλήσει το “φιλέτο” του Κάβο Σίδερο, περιοχή που διεκδικούσε και το δημόσιο. ».

    ΠΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΤΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΤΕ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άν η γιαγιά μου,είχε καρούλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξέχασες το κυριότερο αν. Αν τα κομματόσκυλα επιτρέψουν να γίνουμε ένα κράτος δικαίου, πράγμα που πολύ αμφιβάλλω μόνο τότε έχουμε μέλλον σαν χώρα. Αλλιώς αν επανέρθουν οι πρασινοφρουροι της δεκαετίας του 80 του Αντρέα η τα αρπακτικά του 90 τότε είμαστε γιά κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θά ευχόμουν σέ κάθε Ελληνική Κυβέρνηση,νά πετύχη καί τούτο διά ευνόητους Εθνικούς λόγους.
    Πολλοί έχουν εκφράσει τήν ελπίδαν κι ευχές τους,διά τήν νέαν Κυβέρνηση τού Γιωργάκη.
    Ίσως μεταξύ αυτών,θά ήτο δυνατόν νά είμαι κι εγώ,άν δέν έβλεπα τό ""ΤΟ ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ"",στά πρώτα καθίσματα τής αίθουσας τύπου στήν Θεσσαλονίκη καί δέν τόν ξανάβλεπα,
    στό Δημαρχείο,πάντα πρώτη θέση,σέ χωριό τής Ηλείας,κατά τήν ομιλία τού Γιώργου,όταν επισκέφθηκε τίς
    ""καμένες"" εκτάσεις.
    Στήν τελευταία δέ έκδήλωση,ό Υπουργός Πολιτισμού,έκανε καί τιμητική αναφορά "ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ".
    Όχι κύριε Γιωργάκη μας!!!
    Τί μάς παραμυθιάζεις δηλαδή!!
    Είναι δυνατόν νά μάς έχεις ζαλίσει,εσύ κι οί συνεργάτες σου,μέ αναφορές τύπου .....
    -Θά πατάξω τά συμφέροντα!
    -Αυτή ή κυβέρνηση δέν χρωστά σέ κανέναν!
    -Εγώ δέν χρωστώ σέ κανέναν!!!
    ....κι άλλες πολλές σχετικές βαρύγδουπες αναφορές καί νά έχης δίπλα σου,τό μεγαλύτερο ΛΑΜΟΓΙΟ,
    τής μεταπολιτευτικής περιόδου,τό
    ""ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ""???
    Δέν ρωτάς καί τόν Σημίτη,νά σού εξηγήσει??
    Μία από τά ίδια τού ΠΑΣΟΚ θά εισπράξουμε,όσον αφορά στά έργα κι όχι φυσικά στίς ωραίες καί ψεύτικες διακηρύξεις!!
    Εμείς δέν πάρουμε Γιωργάκη μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αν....δεν ησουν στη ελλαδα....θα ειχε και η γιαγια μου αρχιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚAI Ε Σ Υ ΛΑΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕ
    ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ.........

    ΟΤΙ
    η ακτιβιστρια η μπιλντερμπεργκισα
    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΠΑΙΔΙΑΣ...
    η κα Διαμαντοπουλου που υπεραμυνθηκε του δημοσιου σχολειου (για τους ιθαγενεις φυσικα και οχι για τους γονους των φωταδιστων μας) ξερεις σε τι σχολειο στελνει το γιο της και κυριως ξερετε σε τι προγραμμα φοιτα;

    Ο γιός της λοιπον πηγαίνει σε ιδιωτικό Σχολείο (στου Γείτονα στη Βάρη) και μάλιστα ΔΕΝ παρακολουθεί το Ελληνικό πρόγραμμα αλλά το IB.

    Όλα αυτά σημαίνουν δύο πράγματα για την -κατα Ρεπουση “υπερασπιστρια” του δημοσιου σχολειου:

    1. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο… Δημόσιο Σχολείο.

    2. Δεν έχει εμπιστοσύνη στο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, αφού είναι γνωστό ότι όποιος παρακολουθεί το ΙΒ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πρέπει να συνεχίσει τις σπουδές στο εξωτερικό.

    Επισης εμαθα οτι στα ιδιωτικα σχολεια δεν γιορταζουν ουτε μια ελληνικη γιορτη και εισαγουν τις αμερικανικες μπουρδες για γιορτες.

    ΕΝΤΑΞΕΙ..... ΜΑΛΑΚΑ Λ Α Ε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ-ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974-ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ-ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΔΩ..ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ..ΓΙΆΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ..ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑ ¨ΘΑ¨ΚΑΙ ΑΛΛΑ ¨ΑΝ¨.ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και αν μπορεσει να τα κανει όλα αυτα χωρίς στρατόπεδα συγκεντρώσεως και μυστική αστυνομία, αν μπορεσει να πεισει τους ανθρωπους να ειναι τιμιοι και ανιδιοτελείς...ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα που λες παιδί μου.
    Άκου εφοριακοί να χρηματίζονται, ή γιατροί να παίρνουν επιπλεόν ευρώ απο τους ασθενείς.
    Που τα σκέφτηκες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν γινόταν όλα αυτά, τότε το κράτος θα ειχε λευτά(EYΡΩ), στα ταμεία του. Και το κράτος θα έκανε τη πολιτική του. Και οι προγραμματικές του θα βγαίναν πέρα γιά πέρα α λ η θ ι ν έ ς. k.pagalos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση