GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι μπίζνες της ανακύκλωσης...

Τρεις "πράσινοι" δήμαρχοι συνεργάζονται με Κακλαμάνη και Παπαγεωργόπουλο, αλλά οι απορίες είναι πολλές. Ποια σχέση έχει ο Ισίδωρος...

Τρεις "πράσινοι" δήμαρχοι συνεργάζονται με Κακλαμάνη και Παπαγεωργόπουλο, αλλά οι απορίες είναι πολλές. Ποια σχέση έχει ο Ισίδωρος Κούβελος;
.
Του Αναγνώστη Κοντάκη
.
Μπορεί πολλοί να ομνύουν στην ανάγκη της ανακύκλωσης, αλλά αυτή τη στιγμή εκείνοι που «ξέρουν τι ζητάνε» στη χώρα είναι οι σχετικοί επιχειρηματίες που βλέπουν ευκαιρίες για σίγουρες μπίζνες στην αυτοδιοίκηση, με το κράτος να απουσιάζει και το θεσμικό πλαίσιο να μπάζει από παντού.
Η ιστορία του επιχειρείν στην ανακύκλωση όμως δεν μπορεί να περιμένει και εξελίσσεται κανονικά, με το επιχειρηματικό δαιμόνιο να «καλύπτει τα κενά», επιβάλλοντας λύσεις στις δημάρχους που φαίνονται… έτοιμοι να πρωτοπορήσουν.
Σήμερα Δευτέρα, για παράδειγμα, στο 20ο θέμα συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά, φιγουράρει το ζήτημα αυτό για ...

την «ανταποδοτική ανακύκλωση», με τη συγκρότηση εταιρίας προς τούτο, από πέντε δήμους, Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Πάτρας και Ηρακλείου.
Που είναι το πρόβλημα ή μάλλον τα προβλήματα;
Όλοι οι σχετικοί με το θέμα, μιλούν για «μεγάλο παραμύθι», αφού με την σπάταλη αυτή μέθοδο, δεν λύνεται ούτε το 3% του μεγάλου ζητήματος της ανακύκλωσης - ο Γ. Παπανδρέου και η Τ. Μπιρμπίλη γνωρίζουν καλά το θέμα.
Οι κακές γλώσσες, λένε ότι ήδη τα προς προώθηση στους Δήμους μηχανήματα εισάγει στην Ελλάδα εταιρεία που συνεργάζεται με τον επιχειρηματία Ισίδωρο Κούβελο, σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη. Αυτό λένε οι κακές γλώσσες κι αν δεν ισχύει, περιμένω διάψευση για να επανορθώσω.
Μέχρι τότε, ερώτημα κρίσιμο προς τους Πασόκους δημάρχους που συμμετέχουν στο «κονέ» αυτό της ανακύκλωσης: Τι γυρεύουν Παναγιώτης Φασούλας, Ανδρέας Φούρας και Γιάννης Κουράκης σε αυτή την ιστορία που κινεί ο Δήμος Αθηναίων κι από κοντά βρίσκεται ο Β. Παπαγεωργόπουλος; Ειρήσθω εν παρόδω ο Νικήτας Κακλαμάνης στηρίζει την Ντόρα αλλά προφανώς αυτό είναι άσχετο με το θέμα.
Είναι ενημερωμένο το ΠΑΣΟΚ για το υπόστρωμά της, ή ο Φασούλας (που λειτουργεί ως asistant του Νικήτα) και οι άλλοι, κάνουν κυριολεκτικά του κεφαλιού τους; Γιατί τέτοια πρεμούρα;

6 σχόλια

  1. Nόμιζε κανείς ότι δεν υπάρχουν πράσινοι Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. BAΛΤΕ ΤΗΝ ΦΑΚΛΑΝΑ ΤΗΝ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ
    ΘΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην επικήρυξη τριών ατόμων του αντεξουσιαστικού χώρου προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

    Θα δοθούν 600.000 ευρώ σε όποιον δώσει στοιχεία, που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των Γρηγόρη Τσιρώνη, Συμεών και Μάριου Σεϊσίδη.

    Εναντίον των τριών εκκρεμούν εντάλματα και καταζητούνται για κακουργηματικές πράξεις.


    a re kai na petyxo kanenan mprosta mou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΝΤΑΚΗ ΝΑΙ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΝΔ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΤΙ Η ΠΛΑΣΤΙΚΟ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2006 Η ΝΔ ΕΒΓΑΛΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΠΕΡΙ ΔΗΜΩΝ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ Η ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΟ 1985 ΕΠΙ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως άραγε οι μπίζνες της ανακύκλωσης δεν γίνονται από εταιρίες και συστήματα, αλλά από οικολογικές ΜΚΟ που έχουν ετήσιους τζίρους εκατομμυρίων και το "πράσινο" δεν το έμαθαν από το πράσινο της φύσης ή τον πράσινο ήλιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΟ PRESS, ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!
    ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΑΖΟΝΕΣ.
    ΑΓΑΠΗΤΟ PRESS, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΓΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΕΣ,ΨΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΟΤΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ, ΕΝΩ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ 3%, ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΜΑΣ (ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΜΑΣ), ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση