GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στείλτε τους στο σπίτι να μετράνε...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης Από αυτόν εδώ το χώρο έχω υπερασπιστεί πολλές φορές τον κοινωνικό χαρακτήρα του κράτους και τους δημοσίους υ...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης

Από αυτόν εδώ το χώρο έχω υπερασπιστεί πολλές φορές τον κοινωνικό χαρακτήρα του κράτους και τους δημοσίους υπαλλήλους, παρότι δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος. Αν όντως σε ερώτηση του υπουργού Πολιτισμού σε υπάλληλο του ΟΠΑΠ, «τι κάνετε εσείς εδώ», η απάντηση ήταν «μετράω τις χάντρες του κομπολογιού μου», τότε, ο «υπάλληλος μας» αυτός και πολλοί άλλοι παρόμοιοι θα πρέπει να πάνε στο σπίτι τους δίχως δεύτερη κουβέντα. Ολοι εμείς που δεν γλύψαμε κατουρημένες ποδιές για να μπούμε οι ίδιοι στο δημόσιο ή για να τοποθετήσουμε τα παιδιά μας, νιώθουμε κάτι παραπάνω από μαλάκες.
Οσον αφορά στον κο Γερουλάνο, θα πρέπει να ομολογήσω ότι...

είχα επηρεαστεί αρνητικά από διάφορες φήμες και σχόλια για το πρόσωπό του. Με αυτήν την ενέργειά του να συναντήσει όλους τους υπαλλήλους του υπουργείου του και να τους ρωτήσει τι κάνουν, τον συγχαίρω. Αν μάλιστα πέταγε με τις κλωτσιές τον μάγκα που μετράει τις χάντρες του κομπολογιού του, θα τον εκτιμούσα ακόμη περισσότερο.
Αλλάζω σκηνικό. Είμαι στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ στο Καλαμάκι. Σε ένα γραφείο, τρεις υπάλληλοι κάνουν τα πάντα να με εξυπηρετήσουν. Σε ένα διπλανό γραφείο είναι μια υπάλληλος γύρω στα 45 με δύο κοπέλες μέσω Stage. H κυρία παίζει πασιέντζα ενώ οι δύο συμβασιούχες τρέχουν και δεν προλαβαίνουν.
Σε ερώτησή μου αν μπορεί να σταματήσει το παιχνίδι για να με εξυπηρετήσει, με κοιτάει με ένα βλοσυρό ύφος και μου λέει, «έχω δουλέψει αρκετά χρόνια τώρα ας δουλέψουν άλλοι για μένα». Στην επόμενη ερώτησή μου γιατί δεν παραιτείται για να δώσει τη θέση της σε κάποια άλλη που έχει όρεξη, μου απαντά, «περιμένω να πάρω θέση διευθύντριας για να πάρω μια σύνταξη της προκοπής». Σε επόμενή μου ερώτηση, γιατί έχει ανοιχτό το παράθυρο και συγχρόνως ανοιχτό το αιρκοντίσιον, η απάντηση είναι «και σένα τι σε νοιάζει». Σαν αυτήν την κυρία και σαν τον «μάγκα» του ΟΠΑΠ, υπάρχουν δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες. Δεν υπάρχει έλληνας που να μην τους συνάντησε κάποια στιγμή.
Αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να πάνε στα σπίτια τους. Αυτοί οι άνθρωποι στην πλειονότητά τους έχουν μπει με ρουσφέτι. Από εκεί αντλούν και αυτό το απύθμενο θράσος, όχι μόνο να ζουν σε βάρος μας αλλά και να μας ξευτελίζουν σε κάθε ευκαιρία.
Αυτοί θα πρέπει να διωχθούν από τις θέσεις τους από τους ίδιους τους συναδέλφους τους που εργάζονται τίμια και προσφέρουν, διαφορετικά είναι συνυπεύθυνοι για τέτοιες συμπεριφορές που απαξιώνουν και τους ίδιους.

19 σχόλια

  1. o BASILIKOS EPITROPOS
    paylos GEROYLANOS
    απογονος του βασιλικού γιατρού.

    ΝΑ ΧΕΣΩ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΜΑΛΑΚΟΒΟΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ.
    ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΙ.
    - ΣΚΥΦΤΟΙ ΒΡΕ ΖΩΑ.
    ακου θάρος οι χωριάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η 20 ΕΤΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΕΛΕΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΑΝΔΡΕΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΠΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΟΙ ΜΕΤΡΙΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΛΑΔΙΚΕΣ, ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΕΛΗΝΗΣ, ΟΙ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ. Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΝΑ ΤΑ ΨΑΛΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόβλημα αρθρογράφε βρίσκεται στο γεγονός πως είναι τόσοι πολλοί αυτοί σαν τον υπάλληλο του ΟΠΑΠ και την κυρία του ΟΑΕΔ. Ειναι η πλειοψηφία των Δημοσίων Υπαλλήλων (και να κοπούν οι μαλακίες περί μικρής μειοψηφίας που δεν σέβονται το ψωμί που τρώνε) και πολύ μεγάλο ποσοστό ιδιωτικών υπαλλήλων. Είμαστε λαός χωρίς εργασιακή συνείδηση που όνειρό του είναι η υπαλληλική χαλαρότητα. Δεν αγαπά αυτό που κάνει και πιστεύει πως ο οποιοσδήποτε εργοδότης πρέπει να παρέχει υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε τη μη στατιστική σημασία των στατιστικών δεικτών για την Ελλάδα: είμαστε "πάτοι" γιατί το αξίζουμε - οι δε εκλεγμένοι αντιπρόσωποί μας είναι η εικόνα της κοινωνίας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pasok

    Αξιοσημείωτο είναι ότι οι αντιδράσεις προέρχονται όχι τόσο από εκείνους που δεν είχαν στηρίξει το 2007 τον Γ. Παπανδρέου, αλλά από τους υποστηρικτές του.

    Και οι δύο πλευρές πάντως συμφωνούν στην εξής ερμηνεία: ότι ο Γ. Παπανδρέου προετοιμάζει σε επίπεδο στελεχών το κόμμα τουλάχιστον της επόμενης 10ετίας αναδεικνύοντας σε θέσεις-κλειδιά, έστω με αντιδράσεις, πρόσωπα της νέας γενιάς και παραμερίζοντας εκείνα που πρωταγωνίστησαν μέχρι σήμερα.



    Με αυτην την τακτικη να "πουλαει τους δικους του" ο ΓΑΠ αποδυναμωνει τον ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ
    Δεν το καταλαβαινει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟ 1500000 ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ , ΤΟ 1200000 ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ.

    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. geroylanos malista tora timitika poy exoyme sinantiti ne se dexiosi toy proin basilea kostantinoy an de kano latos se exi baptisi ke melos tis proin basilikis ikogenias ne de kano latos tora timitika ise o neoploytos me ta galazia matia to jin panteloni ke tis akrives botes ne tora timitika kala ise o neoploytos poy to epezes sti dexiosi oti ta xeris ola ke i ali tipota malista blepo se ekanan ypoyrgo xeris kati lipame aytoys poy ta exis apokatosoyke ta toys dinis entoles ne lipame se timitika ise o neoploytos xerolas tora pos esi o neoploytos ta katalabis emena poy pinao malon na rotiso ti topiki toy pasok poy ine sto londino.ne se timitika poli kala ise o neoploytos xerolas
    enas filakas poy fila panta tis ekdilosis tis aytoy exoxotis toy basileos tis elados kostantinoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ξαναείπαμε ρε παιδιά αλλά δεν το καταλάβατε.
    Η σωστή απάντηση θα ήταν " κάθομαι σ αυτό το γραφείο και έχω πάρει μιά μεγάλη τσουγκράνα και ξύνω τα αρχίδια μου".
    Ο υπάλληλος μένει μετεξεταστέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πασοκ

    Επειγον

    ερχεται εσωτερικη διασπαση-οργανωση?

    αυτο που δεν τολμησε ο βενιζελος θα το κανει
    ο ανδρεοπαπανδρεικος
    Παναγιωτακοπουλος??

    Ο Γιωργος φανηκε αχαριστος προς το ιστορικο Πασοκ και προς αυτους που τον στηριξαν....

    και ο Παναγιωτακοπουλος θα βαλει τα πραγματα στην θεση τους??

    ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟ

    ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΚΤΟΝΩΣΗ!!

    Υπαρχει κινηση σε ολη την Ελλαδα υπερ Παναγιωτακοπουλου!!

    Αηδιασε ο κοσμος απο τις κοπελιτσες και τα φλωρια
    υπουργους!!

    Αξιοσημείωτο είναι ότι οι αντιδράσεις προέρχονται όχι τόσο από εκείνους που δεν είχαν στηρίξει το 2007 τον Γ. Παπανδρέου, αλλά από τους υποστηρικτές του.

    Και οι δύο πλευρές πάντως συμφωνούν στην εξής ερμηνεία: ότι ο Γ. Παπανδρέου προετοιμάζει σε επίπεδο στελεχών το κόμμα τουλάχιστον της επόμενης 10ετίας αναδεικνύοντας σε θέσεις-κλειδιά, έστω με αντιδράσεις, πρόσωπα της νέας γενιάς και παραμερίζοντας εκείνα που πρωταγωνίστησαν μέχρι σήμερα.

    to poulima ton "empiston"
    apo ton Gap


    ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΓΙΑΤΙ
    πισω εχει η χλαδα την ουρα!!

    Πασοκατζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν αρκει να τιμωρούνται οι αναξιοι πρεπει να υπάρχει ταυτοχρονα επιβράβευση των αξιων.

    Ουτε και αυτο απο μονο του αρκει.

    Συνδιασμός και των δυο, επιβράβευση των εργατικών με συνδεση μισθου αποτελεσματικότητας και προστιμα ή και απόλυση στους τεμπέληδες - ανευθυνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. arsi monimotitas kai oi kifines sto spiti tous. To ena kai monadiko metro pou tha swsei ton kosmo apo tous dimosious ypallilous tous athlious tebelides.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα κόμματα βρίσκονται σε κρίση. Η ΝΔ έχασε ένα εκατομμύριο ψήφους. Το ΠΑΣΟΚ δεν κέρδισε νέους ψηφοφόρους, έμεινε στάσιμο. Το ΚΚΕ μειώθηκε και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ απλώς διασώθηκε. Ο ΛΑΟΣ είδε τις μεγάλες του προσδοκίες να διαψεύδονται. Και το χειρότερο, τα κόμματα έχουν απωλέσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, των ίδιων των οπαδών τους.
    Είναι κυριολεκτικά πρωτοφανές (για όλη την Ευρώπη) ότι ένα εκατομμύριο ψηφοφόροι προτίμησαν να χάσουν την εξουσία αντί να ψηφίσουν αυτούς που τους απογοήτευσαν. Αυτό αμφισβητεί τη διαδεδομένη άποψη ότι ο κάθε ψηφοφόρος βάζει πάνω από όλα το βόλεμά του, το ρουσφέτι, την τακτοποίηση των προσωπικών του υποθέσεων.
    Κάτι αλλάζει σε βάθος στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας αφού, όπως είδαμε, τα άλλα κόμματα δεν απορρόφησαν τη δυσαρέσκεια. Ο δικομματισμός φαινομενικά διατηρεί την ισχύ του αλλά τα ποσοστά απατούν. Η ιδέα «να πάρουμε την κυβέρνηση» δεν ασκεί την παλιά ακαταμάχητη γοητεία της, όχι σε όλους. Ίσως το φαινόμενο είναι προσωρινό αλλά αν τα κόμματα δεν «πάρουν το μήνυμα» θα εκπλαγούν δυσάρεστα.
    Πρώτος έκανε την επανάστασή του ο κόσμος της συντηρητικής παράταξης και προκάλεσε την ήττα της ΝΔ. Η διαφθορά και η οικονομική πολιτική (κατά τις δημοσκοπήσεις) ήταν τα κίνητρα αυτής της επανάστασης. Οι θεωρούμενοι συντηρητικοί πολίτες έδειξαν έμπρακτα ότι διαθέτουν υγιή ανακλαστικά και ριζοσπαστισμό. Καταγράφηκε ότι η ηθική εξακολουθεί για ορισμένους να είναι μέρος της πολιτικής. Ιδίως όταν η οικονομική πολιτική είναι μονομερής, εναντίον των μικρών και μεσαίων εισοδημάτων. Στο πρόβλημα θα προσκρούσει σύντομα και το ΠΑΣΟΚ. Η οποιαδήποτε συναίνεση με στόχο να συνεχιστεί ή ίδια οικονομική πολιτική θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με θύμα, πλέον, τη σημερινή κυβέρνηση. Συνυπεύθυνα για την κρίση και τα δυο κόμματα, θα πληρώσουν, το ένα μετά το άλλο, την αδυναμία τους να οδηγήσουν στην έξοδο.
    Η αποστασιοποίηση των «συντηρητικών» από τη ΝΔ συνοδεύτηκε από την άρνηση των «προοδευτικών» να συνταχθούν και να διογκώσουν, αριθμητικά, το ΠΑΣΟΚ. Η συμπεριφορά είναι κοινή και οφθαλμοφανώς ξεπερνάει τους κομματικούς διαχωρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μηπως ο υπαλληλος

    εγραψε στο κομπολοι του τον Γερουλανο

    γιατι ειχε "εξεταστικο υφος"
    ενω την πρωτη μερα επρεπε να ειναι πιο φιλικος με τους υπαλληλους?

    Πιθανον ο υπαλληλος τσαντιστηκε με την υπεροψια την δηθεν του νεου "υπουργου"!!

    Ο υπαλληλος εχει ξαναδει και αλλους υπουργους...

    Ο Γερουλανος εχει ξαναδει υπουργειο? ή θα ξαναδει?

    αντε να μεζευτει ο καθε Γερουλανος για να μην του την "λενε" και οι υπαλληλοι ...

    που αλλον ψηφισαν με σταυρο και αλλος τους ηρθε ασταυρωτος απο το πουθενα!!??

    Συνταξιουχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΩ ΟΝΤΙ ΓΟΝΟ "ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΞΕΩΣ". ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ-ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ-ΑΛΛΑ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΥΣΜΑ ΚΑΝΑΝ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΕΙΣΜΑ-ΚΟΙΝΩΣ ΡΟΥΣΦΕΤΙ- ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΨΗΛΗΣ "ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ" ΚΑΙ ΤΑΞΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ. ΕΝΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ Ή ΣΤΙΣ ΗΠΑ (ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ), ΘΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ (ΠΧ ΣΤΗΣΙΜΟ ΣΤΑ 4, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΛΠ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ -ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ¨΄ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΑΔΕ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΙΑ ?ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ'ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ (12) ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΩ - ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΡΣΙ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΟΠΑΠ αν δεν κάνω λάθος είναι ανώνυμη εταιρία. Το κράτος είναι ο βασικός μέτοχος και τίποτε περισσότερο.
    Ερωτώ λοιπόν με ποια ιδιότητα πήγε ο Γερουλάνος και ρώτησε. Με αυτήν του διευθύνοντος συμβούλου ή με κάποια άλλη?
    Κατά τη γνώμη μου το φάουλ το έκανε ο Γερουλάνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γαιδουρολατης27 Οκτ 2009, 5:40:00 μ.μ.

    Το κακο φιλε μου,ειναι οτι υπαρχει ατιμωρησια.Πριν μερικα χρονια που θυμαμαι, καταχραστηκαν εκατομμυρια στον ΕΛΤΑ,και δεν τους εκαναν τιποτε.Υπαρχουν υπαλληλοι που προσκεινται στο ΚΚΕ,στην καθαριοτητα και αλλου σε δημο,και δεν δουλευουν,εχοντας μαλιστα ο ενας προσλαβει και Αλβανο για υτην διαχειρηση κυλικειου που εχει αναλαβει.Εξυπακουεται οτι δεν του μιλανε για να μην εχουν προβλημα με το ΚΚΕ.Ετσι ειναι ολη η Ελλαδα.Κι οσοι δουλευουν,το κανουν για να μην απολυθουν,στον ιδιωτικο τομεα.Δεν υπαρχει αγωγη και παιδεια,η αν θελετε εκπαιδευση.Οσο για τα δημοσια γαιδουρια...γαιδουρια θα παραμεινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕΤΡΑΩ ΧΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ.Η ΚΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΕ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @27 Οκτ 2009 1:16:00 μμ
    Πάλι γιατί το φουλ αυτό δεν είναι αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Φοβάται κανείς τον Γερουλάνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΡΕΜΟΥΛΑΣ,
    ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΣΤΕΙΤΖ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟΛΟΪ

    ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ

    ΕΠΙΔΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ

    ΜΗΠΩΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΙΟΣ
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΥΛΛΟΓΟΥΣ ΜΗΧ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΩΣ ΣΤΑΙΤΖ.

    ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΑΓΕΙΤΑΙΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΟΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟΪ

    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΚΧ, ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΙΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ

    ΦΥΣΙΚΟΙ, ΦΥΣΙΚΑ, ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση