GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Οι νεοδημοκράτες δεν πρόκειται να γίνουν "αυτόχειρες"...»

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α' Αθηνών Ελίζα Βόζεμπεργκ μιλά, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, για τη συσπείρωση και την προσπάθεια αν...

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α' Αθηνών Ελίζα Βόζεμπεργκ μιλά, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, για τη συσπείρωση και την προσπάθεια ανατροπής των προγνωστικών, τις εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ, τα μέτρα για την οικονομία, τη "χαμένη ψήφο" προς τον ΛΑΟΣ και την ανάγκη ανανέωσης της πολιτικής ζωής.

-Πόσο εφικτό είναι, στο λίγo χρόνο που μας χωρίζει από την κάλπη, να πετύχει την ανατροπή η ΝΔ;
Βεβαίως και είναι. Ήδη έχουμε αισιόδοξα μηνύματα από όλη την Ελλάδα και η συσπείρωση της ΝΔ ανεβαίνει καθημερινά. Με βάση τα στοιχεία αυτά και από την επαφή με τον κόσμο πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας να μηδενίσουμε τη διαφορά. Το παιχνίδι θα είναι ανοικτό μέχρι την τελευταία στιγμή και θα καταφέρουμε να διαψεύσουμε τις δημοσκοπήσεις!
-Τι είναι εκείνο που θεωρείτε ότι βελτιώνει την κατάσταση για τη ΝΔ;
Κάθε ημέρα που περνάει γίνεται φανερή η διαφορά ανάμεσα στον Κ. Καραμανλή και τον Γ. Παπανδρέου. Ο ένας συμβολίζει την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία και ο άλλος τη δημοκοπία, τη προχειρότητα και...

τη θολούρα. Και δυστυχώς ο κ. Παπανδρέου παραμένει δέσμιος μιας νοοτροπίας που εκπορεύεται από τους κομματικούς μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ, μηχανισμούς οι οποίοι κληροδότησαν από τις περασμένες δεκαετίες μεγάλα δεινά στον τόπο. Όταν μάλιστα όλα αυτά επενεργούν πάνω στην οικονομία η ζημιά είναι πολύ μεγαλύτερη.
-Η ΝΔ όμως κυβέρνησε τα τελευταία 5,5 χρόνια και είχε την ευθύνη της οικονομικής πολιτικής...
Οι λόγοι για τους οποίους φθάσαμε ως εδώ έχουν αναλυθεί κατά κόρον. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν είχε εφαρμόσει την πολιτική της η ΝΔ, οι συνέπειες της παγκόσμιας κρίσης θα ήταν πολύ μεγαλύτερες για τη χώρα μας. Το θέμα τώρα είναι αν θα προχωρήσουμε πιο αποφασιστικά στις τομές και μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται ή θα επιστρέψουμε σε συνταγές περασμένων δεκαετιών και σε χρεοκοπημένα διεθνώς μοντέλα. Διότι, μην αυταπατόμαστε, οι εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ εκεί οδηγούν. Η χώρα δεν αντέχει όμως πειραματισμούς, δεν αντέχει οπισθοδρόμηση, δεν αντέχει επιστροφή στο χθες. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι όλα αυτά τα χρόνια το ΠΑΣΟΚ έδωσε δείγματα γραφής αρνούμενο να συμφωνήσει με οποιαδήποτε μεταρρύθμιση στην οικονομία, την παιδεία, την υγεία, στην αγορά εργασίας κλπ. Ακόμη και τη συνταγματική μεταρρύθμιση τορπίλισε υπονομεύοντας και τότε τους θεσμούς επειδή είχε εσωκομματικά αδιέξοδα.
-Τώρα πάντως υπόσχεται το ΠΑΣΟΚ να ανακουφίσει τα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα και να ενισχύσει τη ρευστότητα στην αγορά...
Σε μια προσπάθεια να υφαρπάξει την ψήφο των δυσαρεστημένων πολιτών, το ΠΑΣΟΚ υποσχέθηκε μέχρι τώρα λαγούς με πετραχήλια. Δεν είπε τίποτα ενοχλητικό για κανέναν. Είναι φανερό όμως ότι τα μέτρα που θα πάρει, αν κερδίσει τις εκλογές, θα είναι πολύ σκληρότερα, προς λάθος κατεύθυνση και πολύ μεγαλύτερης διάρκειας ακόμη και από αυτά που η ΝΔ προτείνει. Οι συγκεχυμένες κουβέντες, οι θολές εξαγγελίες και η Βαβέλ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ αποτελούν τον καπνό πίσω από τον οποίο βρίσκεται η φωτιά με τα σχέδια για αύξηση της φορολογίας και νέο πρόγραμμα υπέρογκου δανεισμού, κάτι που θα αποτελέσει την ταφόπλακα της οικονομίας. Με το ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι δύσκολα μόνο τα δύο επόμενα χρόνια αλλά πολλά περισσότερα.
-Οι ψηφοφόροι με τους οποίους έρχεστε σε επαφή τι σας λένε;
Δεν έχουν τόσο σημασία οι θετικές αναφορές που μπορεί να κάνουν προς το πρόσωπό μου, όσο η αγωνία και οι προβληματισμοί τους για τη γενικότερη κατάσταση. Κανείς δεν αρνείται ότι έγιναν λάθη και μάλιστα αρκετά για τα οποία ο κόσμος μας έχει δίκιο να διαμαρτύρεται και να θυμώνει. Όμως αντιλαμβάνονται ότι τούτη τη στιγμή πρέπει να αποφύγουμε το μεγαλύτερο από όλα τα λάθη: Την επάνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. Και ότι δεν πρέπει να το αφήσουμε να μας ξεγελάσει. Να μην του δώσουμε την ευκαιρία να αποκαλύψει στις 5 Οκτωβρίου το πραγματικό του πρόσωπο που ταυτίζεται με την αλαζονεία, την αυθαιρεσία, τον κομματισμό και τον νεποτισμό και που μέχρι τώρα επιμελώς αποκρύπτει. Διότι, παραφράζοντας τη λαϊκή ρήση, θα πω ότι το ΠΑΣΟΚ και αν εγέρασε μυαλό δεν έβαλε.
-Μήπως αυτά που λέτε είναι υπερβολικά καθώς ακούσαμε τον κ. Παπανδρέου να δηλώνει π.χ. ότι τα κυβερνητικά στελέχη δεν θα έχουν σχέση με το κόμμα;
Aυτό που συνέβη είναι ότι στην αγωνία του να δελεάσει τους αναποφάσιστους της τελευταίας στιγμής, ο κ. Παπανδρέου έδωσε και μερικές βαρύγδουπες υποσχέσεις για απαλλαγή του κράτους από τον κομματισμό. Θα μπορούσε να θεωρηθεί αυτό μια μορφή μεταμέλειας για τα δεινά που το κόμμα του επισυσσώρευσε στη δημόσια διοίκηση τις περασμένες δεκαετίες, αν δεν αποτελούσε κοινό μυστικό ότι οι μηχανισμοί του ΠΑΣΟΚ -που αποτελούν τους στυλοβάτες του κ. Παπανδρέου- ετοιμάζονται πάλι για την «επανακατάληψη» του κράτους ονειρευόμενοι ότι θα κερδίσουν τις εκλογές και ότι από την Δευτέρα θα στρογγυλοκαθίσουν στους θώκους της εξουσίας. Λογαριάζουν όμως δίχως τη λαϊκή ψήφο.
-Η δυσαρέσκεια προς τη ΝΔ μπορεί να εκφραστεί όχι κατ' ανάγκην με ψήφο προς το ΠΑΣΟΚ αλλά π.χ. προς τον ΛΑΟΣ...
Είναι σωστή η επισήμανσή σας αλλά εγώ πιστεύω ότι οι νεοδημοκράτες θα ψηφίσουν με τη λογική και όχι με το θυμικό. Δεν θα γίνουν «αυτόχειρες» για τον απλούστατο λόγο ότι κάθε ψήφος διαμαρτυρίας που «φεύγει» από τη ΝΔ καταλήγει, έστω και εμμέσως, ως ψήφος βοήθειας προς το ΠΑΣΟΚ. Είναι, επομένως, ψήφος χαμένη. Εναλλακτική λύση, πέραν της ΝΔ, δεν υπάρχει. Οι διορθωτικές κινήσεις και η νέα πορεία μόνο από την ίδια τη ΝΔ, αναβαπτισμένη στη λαϊκή εντολή, μπορούν να χαραχθούν. Επομένως, οι νεοδημοκράτες μπορούν με τη δύναμη της ψήφου τους να επιβάλουν την ανανέωση με ήθος, να στείλουν στο Κοινοβούλιο νέα και άφθαρτα πρόσωπα για να γυρίσει σελίδα η πολιτική μας ζωή, να διορθώσουμε τα λάθη μας, να γίνουμε καλύτεροι.

17 σχόλια

  1. ======================================

    Ρε παιδιά, φτάνει πιά με το κνώδαλο που το παίζει και "νέα" (ας γελάσω) πολιτικός!!!!

    Πρέπει να ανεχόμαστε τη φάτσα της κάθε μέρα;

    ======================================

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαοθαλασσα

    στην ομιλια Παπανδρεου

    στο Πεδιο Αρεως!!

    Νικη Πασοκ με 47 % !!!!

    Αλκιβιαδης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΑΓΚΟΥΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.
    Η ΔΙAΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 8,5 ΙΝΤΣΕΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΟΙ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΨΥΧΙΚΟ ΠΕΡΑ ΔΟΘΕ.
    Ο ΣΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΣΚΑΤΟΔΕΞΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΥΣΙΣ ΣΑΣ .ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΩΝΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ.ΘΑ ΦΑΤΕ ΦΟΥΜΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ,ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ, ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ,ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ,ΠΟΥ ΑΔΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑΤΙ, ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ .ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δοκίμια
    αφιέρωμα
    εικαστικά
    περιηγήσεις
    επιφυλλίδες
    αναγνώστες






    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΕΦΕΡΗΣ

    Μένει να ξαναβρούμε τη ζωή μας,
    τώρα που δεν έχουμε πια τίποτα.

    Φαντάζομαι, εκείνος που θα ξαναβρεί τη ζωή, έξω από τόσα χαρτιά,
    τόσα συναισθήματα, τόσες διαμάχες και τόσες διδασκαλίες,
    θα είναι κάποιος σαν εμάς,
    μόνο λιγάκι πιο σκληρός στη μνήμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απολείπειν ο Θεός Αντώνιον

    Σαν έξαφνα ώρα μεσάνυχτ' ακουσθεί
    αόρατος θίασος να περνά
    με μουσικές εξαίσιες, με φωνές
    -την τύχη σου που ενδίδει πια,
    ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ,
    τα σχέδια της ζωής σου, ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ ΠΛΑΝΕΣ
    μη ανοφέλετα θρηνήσεις.

    ΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ, ΣΑ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ
    ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ

    Κ. Καβάφης
    100 χρόνια πριν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΨΑΛΜΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΑΝΑΚΤΟΣ ΔΑΥΙΔ
    (Δια την απώλειαν της Ρηγίλης)


    Επί των ποταμών Θετταλών, εκεί εκαθίσαμεν και εκλαύσαμεν εν τω απολέσθαι ημάς την εξουσίαν.  Επί ταις ιτέαις εκρεμάσαμεν τα όργανα ημών και τα λάβαρα.

    Εκεί επηρώτησαν ημάς οι νικήσαντες ημάς λόγους κλαυθμών. Και ερρήκαμεν αυτοίς: Πως επιλήσμονες γενόμεθα της πάλαι ευτυχίας ; Πώς άσωμεν την ωδήν του καταλληλότερου επί γης αλλοτρίας;

    Εάν επιλάθωμαι σου, Ρηγίλης, επιλησθείη η δεξιά μου· κολληθείη η γλώσσα μου τω λάρυγγί μου, εάν μη σου μνησθώ, εάν μη προανατάξωμαι την Ρηγίλης, ως εν αρχή της ευφροσύνης μου.

    Μνήσθητι Κύριε, των υιών ημών, την Ρηγίλης, και των λεγόντων· Εκκενούτε, εκκενούτε, έως των θεμελίων αυτής. Επί αιώνες ου μη αναφανεί πέτρα αυτής. Τα ερείπια αυτής διασκορπισθήσονται επί των βυθών των ποταμών.

    Μνήσθητι κύριε των επιγόνων ημών της παλιγενεσίας εις Ρηγίλης. Αμήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Καλούνται οι φίλοι Νεοδημοκράτες στο πάρτυ που θα διοργανώσει η νεολαία ΠΑΣΟΚ την Κυριακή το βράδυ στις 4 Οκτώβρη.

    Το πάρτυ θα ξεκινήσει στις 9 ώρα στο κεντρικό εκλογικό περίπτερο και θα κρατήσει 3 μέρες και 3 νύχτες.

    Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, προστατευμένο από την αδιάκριτη χλεύη των περαστικών θα υποδεχθούμε τους φίλους μας της Ν.Δ. κάθε ηλικίας και κάθε φύλλου.

    Θα προσφέρονται: Τσάι παρηγοριάς, Lexotanil, Ψυχιατρική φροντίδα, μουσική του Ρόμπερτ Ουϊλιαμς, της Εφης Θώδη, της Μπεζεντάκου, της Βίσση, του Λουδοβίκου των κατωγείων.

    Θα διατίθενται μαύροι νεανίες για τις ανάγκες και τις παρορμήσεις της στιγμής.

    Στο τέλος της γιορτής θα μοιραστούν κόλυβα, αναμνηστικά αλεξίπτωτα και εισιτήρια για την εισαγωγή στο ψυχιατρείο της αρεσκείας σας.

    Φίλοι της Νέας Δημοκρατίας,

    Ξεπεράστε το σοκ με ένα πρωτότυπο και αξέχαστο ξεφάντωμα.

    Ελάτε όλοι, μην λείψει κανείς. Η απουσία σας θα μας λυπήσει βαθύτατα. Διότι η αυτοκτονία δεν είναι λύση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οποιος δεν μας ψηφίζει, τρώει βιτριόλι

    δεξιά πολυκατοικία



    Οποιος δεν μας ψηφίζει, τρώει βιτριόλι

    δεξιά πολυκατοικία



    Οποιος δεν μας ψηφίζει, τρώει βιτριόλι

    δεξιά πολυκατοικία



    Οποιος δεν μας ψηφίζει, τρώει βιτριόλι

    δεξιά πολυκατοικία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αθήνα 1η Οκτώβρη 2009

    Εξι χρόνια χαμένα από τη ζωή μου
    
Η ώρα είναι 11 και μόλις τώρα διαλύθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ.

Σίγουρος πια ότι η πανούκλα φεύγει και ανακουφισμένος, όχι γιατί θα έλθει το ΠΑΣΟΚ, αλλά γιατί ο φασισμός, επιμελώς καμουφλαρισμένος 6 χρόνια, αποσύρεται για μια ακόμα φορά στα χρονοντούλαπα της ιστορίας.

Ποτέ η χώρα δεν γνώρισε τέτοιο νεποτισμό και αλητεία, τέτοια βαρβαρότητα και καφρίλα.

Είμαι 60 χρονών και η περίοδος της διακυβέρνησης Καραμανλή ξεπερνούσε σε γελοιότητα, κίτς, ντουτσεϊσμό, Γκαιμπελισμό τούς πρώτους μήνες της χούντας.

Ζήσαμε ένα πρωθυπουργό πιο γελοίο και από τον μυστράκια τον Πατακό. Εναν πρωθυπουργό που έκλεινε τις υποθέσεις της χώρας κουνώντας χέρια-πόδια, κοιλιές και κλείνοντας ματάκι.

Αυτό μπορούσε, αυτό ήξερε, αυτό του αρκούσε να κάνει.

Και από δίπλα του όλα τα αρπαχτικά, που βλέποντάς τον λειψό, άβουλο, μπουνταλά ξεζούμιζαν τον ελληνικό λαό. Και ταυτόχρονα υπαγόρευαν στον μπουνταλά τις σκέψεις των και τα σχεδιά τους.

Λειψός, κουσουράτος, άβουλος και ανόητος. Διότι, αγνοώντας ακόμα και στα τελευταία τέρμινα της δυναστείας του το λαό, του κούναγε το δάκτυλο, απειλώντας τον με νέες χρεωκοπίες, λιτότητες, μέτρα. Και θρασύτατος, ως ο πάλαι ποτέ Μουσολίνι, απαιτούσε εκβιαστικά την ψήφο του.

Μας κούναγε το δάκτυλο και σε άλλους τον κώλο του. Σαν νάθελε να πάρει εκδίκηση για το δάκτυλο του Παυλίδη.

Πολιτική και πολιτικοί του κωλο-δάκτυλου.

Ας πάεi στον αγύριστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ !ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. MAS ZALISATE TA PAPARIA RE PAIDIA ME AFTIN TIN AXRISTI KOLITI TOU AVRAMOPOULOU...ELEOS PIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΑΣΚΗΤΗΣ
    Ο ΣΕΞΟΛΟΓΟΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΡΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ press...

    ΠΟΛΥ...ΠΟΥΤΣΤΑΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ !

    Υ.Γ. ΑΥΤΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ..ΤΣΟΛΙΑ.
    ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικα αποφασισα δεν ψηφιζω ουτε το αθλιο Πασοκ ουτε κατα διανοια την τρισαθλια ΝΔ θα παρετε τα αρχιδια μου λαμογια..ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ε, εντάξει, αλλά είναι συνομήλικη της Πετραλιάς ρε γαμώτο.

    Ρε την Μπάμπω! Νέα πρόσωπα λέει...

    χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΨΗΤΟ ΚΑΙ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ.
    ΤΗ ΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΗΘΟΠΟΙΟ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ (ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ), ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ.
    ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ;
    ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση