GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγέλλουν ρεβανσισμό...

Από το http://pyrgos-news.blogspot.com/ . Φαινόμενα ρεβανσισμού καταγγέλει η ΔΑΚΕ ΔΕ Ν.Ηλείας ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΔΑΚΕ ΔΕ Ν.ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕ...

Από το http://pyrgos-news.blogspot.com/
.
Φαινόμενα ρεβανσισμού καταγγέλει η ΔΑΚΕ ΔΕ Ν.Ηλείας
ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΔΑΚΕ ΔΕ Ν.ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
"Με αφορμή τα απαράδεκτα φαινόμενα ρεβανσισμού που παρατηρούνται μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου και ιδιαίτερα τα όσα συνέβησαν στη Δ.Ο.Υ Πύργου εις βάρος της Δ/ντριας και μέλους της ΔΑΚΕ Δ.Τ., κας Στυλιανοπούλου Ρουμπίνης (βανδαλισμοί, απειλές για τη ζωή της, την οικογένειά της και την θέση της), η Δ.Α.Κ.Ε. καθηγητών Δ.Ε. Νομού Ηλείας καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο το παραπάνω γεγονός...
Προκαλεί σε όλους μας έκπληξη το γεγονός, ότι...

τα θλιβερά αυτά γεγονότα έλαβαν χώρα αμέσως μετά την εκλογή του νέου πρωθυπουργού της χώρας, ο οποίος δεσμεύτηκε απέναντι στον ελληνικό λαό για νέα ήθη και ένα νέο ΠΑΣΟΚ. Δεν χωρά καμιά αμφιβολία πως οι βανδαλισμοί, οι απειλές και η κάθε μορφή βίας δεν συνάδουν με το νέο ήθος που θέλει να εκφράσει το ΠΑΣΟΚ στη διακυβέρνηση της χώρας που μόλις άρχισε. Σε μια ευνομούμενη και σύγχρονη δημοκρατική πολιτεία είναι αδιανόητο οι εργαζόμενοι να υφίστανται διώξεις και άνανδρες απειλές εξαιτίας της συνδικαλιστικής ή ακόμη και της κομματικής τους ταυτότητας. Η τρομοκρατία και η παρακμιακή ιδεολογία των κομματοφρουρών καταδικάστηκε από το σύνολο της κοινωνίας μας και δεν θα επιτρέψουμε την αναβίωσή της.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να μην διστάσουν να καταγγείλουν τέτοιου είδους συμπεριφορές από όπου και αν αυτές προέρχονται. Ο φόβος και η τρομοκρατία που ορισμένοι σκοπίμως καλλιεργούν δε θα βρει γόνιμο έδαφος. Ως συνδικαλιστική παράταξη θα πολεμήσουμε με κάθε τρόπο τέτοιες συμπεριφορές και νοοτροπίες. Όλοι μαζί μαχόμαστε για μια καλύτερη κοινωνία αρχών και αξιών. Μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για μια δίκαιη κοινωνία, ισονομίας και δημοκρατικών ελευθεριών."
ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε. Ν. ΗΛΕΙΑΣ

20 σχόλια

  1. Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί 46χρονος, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος ότι επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό.

    Το περιστατικό συνέβη χθες το μεσημέρι, έξω από τα γραφεία της Νιγηριανής Κοινότητας Θεσσαλονίκης...

    Την ώρα εκείνη είχε ολοκληρωθεί συνάντηση της νιγηριανής κοινότητας. Σκοπός της ήταν η συλλογή χρημάτων προκειμένου να μεταφερθεί και να κηδευτεί στη Νιγηρία ο άτυχος συμπατριώτης τους που δύο 24ωρα νωρίτερα είχε χάσει τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα .

    Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού, αστυνομικοί πλησίασαν τους συγκεντρωμένους Νιγηριανούς, υποβάλλοντας μερίδα εξ αυτών σε εξακρίβωση στοιχείων. Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, οι Αφρικανοί αντέδρασαν και ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση που είχε ως αποτέλεσμα ένας 46χρονος Νιγηριανός να χτυπήσει στο πρόσωπο αστυνομικό.

    ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ότι αυτοί οι νιγηριανοί είναι παράνομοι στην Ελλάδα και όμως ο ένας εξ αυτών σήκωσε χέρι και έδωσε μπουνιά στην μούρη του αστυνομικού , φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν τους νομιμοποιήσουν , Νιγηρία ΘΑ μας κάνουν , τουλάχιστον ευρωπαίοι δεν γίναμε όλα αυτά τα χρονιά αλλά δεν γίναμε ούτε και Αφρικανοί , τώρα με όλους αυτούς τους καφρους εδώ, θα γίνουμε σαν και αυτούς

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σας πω την αληθεια δεν μ αρεσουν αυτα.Αλλα παλικαρια οταν μετα απο διγωνισμο σε κρατικη υπηρεσια στην οποια μετειχα και περασα με κοψαν στο γραφειο του υπουργου,εκανα αιτηση η απαντηση ηταν να με παρουν στο κινητο Κυριακη βραδυ και να με εκφοβισουν,ο ιδιαιτερος του υπουργου.Οι διαμαρτυριες μου στους βουλευτες σας περασαν στο ντουκουΔηλαδη τωρα μετα απο αυτα ποσο πολιτισμενος ναμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.ΣΑΝ ΠΟΝΑΕΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟ 6% ΕΛΛΕΙΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΤΕ????ΑΛΗΤΕΣ?ΟΧΙ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ Η ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε. Ν. ΗΛΕΙΑΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙ Δ/ντριας Δ.Ο.Υ Πύργου; ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.
    ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΟΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eίπε κανείς ότι τα δύο κόμματα Μα πρόκειται για μια παράταξη ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν έχετε συγκεκριμένα στοιχεία για ΠΑΣΟΚους να τα καταθέσετε στην ΠΑΣΚΕ για να τους βάλει στην θέση τους. Αλλιώς αυτά θυμίζουν προβοκάτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον αράπη κι αν τον πλένεις...
    Όπου αράπης, βλ. πρασινοφρουρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε! Βρε! καλώς τα τα πουλάκια μου της ΔΑΚΕ... Τόσα χρόνια δεν πήρατε μυρουδιά για τη λεηλασία των ψυχών του δημοσίου; δεν μάθατε τίποτα για την αναξιοκρατία που συνεχίσατε ή που εσείς επιβάλατε στο δημόσιο;Δεν είδατε ότι εξελίχθηκαν ντενεκέδες ούτε καν γαλβανισμένοι σε ανώτερα και ανώτατα στελέχη; δεν είδατε ότι μπήκε η συνέντευξη για να περνάνε οι κομματικοί; δεν είδατε το κυνηγητό ακόμα και ακομμάτιστων υπαλλήλων που δεν ήσαν αρεστοί; Δεν είδατε τίποτα; Δεν ακούσατε για τηλέφωνα βουλευτών; δεν είδατε να παραγκωνίζονται άξιοι; Τότε δε διάβασα κάτι ανάλογο με το σημερινό. Και κάτι ακόμα: Ουδεμία σχέση έχω με την περιοχή ή με τη μερίδα λαού που εκπροσωπείτε... Αυτά που εσείς δεν είδατε είναι εκείνα που έστειλαν το κόμμα σας από εκεί που ήρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΧΑΧΑΧΑ...τα ίδια δεν κάνανε 5 1/2 χρόνια τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ .ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΙΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΔ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ Ε.Ρ.Ε.ΡΕ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΠΑΘΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η συγκεκριμενη υπάλληλος, Στυλιανοπούλου Ρουμπίνη, ενεργώντας με την κάλυψη του πρώην υφυπουργού απο το νομό Ηλείας διέλυσε όποιον ψήφιζε ΠΑΣΟΚ . Γελάμε στον Πύργο με τα όσα λέει σήμερα. Ο Δημητρουλόπουλος και ο Αντωνακόπουλος νεοεκλεγέντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να μείνουν μακριά απο το όνειδος της πόλης, γιατί διαδίδει ότι έχει την κάλυψή τους. Για την Ρουμπίνη ? έλεος ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τους καημενους τους δεξιους κομματαρχες!!! Τους τρομοκρατούνε! Τι αδικια!

    Μα νομιζετε οτι πειθεται κανενας με αυτα που λετε; Μια ζωη οι ΔΑΚιτες γ@μουν και δερνουν και τωρα βγαινουν και απο πανω;;

    ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ "ΑΥΛΕΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΚΑΙ Η Ν.Δ.
    ΑΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟς ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ.
    ΤΩΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΑΞΙΕΠΑΙΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΗΛΘΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ( ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ)ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΕΓΩ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.
    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΗΔΙΑ.
    ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ.
    ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΏΡΑ ΠΟΥ...συνταγματικά ξαναγύρισαν στην Ελλάδα η Μοναρχία και οι ΜΟΝΑΡΧΕΣ ΤΗΣ..

    ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΟΜΠΛΟΚ ΣΟΥ.
    ΣΗΜΑ.
    ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΗΣ ΧΑΦΙΕΔΟΤΥΠΙΑΣ.
    ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ-ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ.
    ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
    ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ
    ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΩΡΑ.
    ΤΥΠΟΥ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ.
    ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ Γ Ε Ρ Ο Υ Λ Α Ν Ο Υ.

    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ
    ΚΑΤΟΥΡΗΜΑΤΑ 30 ΧΡΟΝΩΝ.
    ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..ΘΑ ΠΙΝΕΤΕ..
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ...

    ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο Γ΄.
    ΑΝΤΑΥΤΟΥ Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ
    ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ Ο Β΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΔΕΞΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΔΕΞΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ!! ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΤΑ ΧΤΥΠΑΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σωπάστε καλέ!
    Έχει παράπονα και η ΔΑΚΕ γιά διώξεις? Εδώ γελάνε και οι ζέβρες όχι μόνο το παρδαλό κατσίκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άλλος Γερουλάνος ήταν εκείνος ΒΛΑΚΑ!
    Ψάξε ψάξε δεν θα το βρείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν γνωρίζω από πρώτο χέρι κανένα και καμια ιστορία παραλθόντος . Ένα μπορώ να πω: Αν υπάρχει αλήθεια στα καταγγελόμενα να επέμβει αμέσως ο εισαγγελέας. Αν πρόκειται για συκοφαντίες επίσης. Από τη μεριά του κόμματος, αν αληθεύει κάτι τέτοιο να μείνει στην άκρη ο γραμματέας και να διενεργηθούν ανακρίσεις εσωκομματικές για να επιβληθούν κυρώσεις. Αν είναι όμως ψέμα να κινηθεί διαδικασία δίωξης των συκοφαντών.
    Άποψή μου; Δεν είναι κομματικός όποιος καταργεί τα κόμματα.


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΑΣ...ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑΔΕΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΥΝΙΚΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στα 5 χρόνια του Καραμανλή δεν έγινε τίποτα επιλήψιμο, σε 5 ημέρες διακυβέρνησης του Γιώργου τα ανακαλύψατε όλα?????? αρχοντογούρουνα Ρουφιάνοι.
    Καλά σας λένε κάποιοι "τη σημαία στη βεράντα και την κουκούλα στο τσεπάκι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση