GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο νέος στόχος‏...

Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/ "Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.Υποχρέωση της Σάτιρας και των blogs είναι να βρίσκονται πάντα απέ...

Από το http://kafeneio-gr.blogspot.com/


"Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.Υποχρέωση της Σάτιρας και των blogs είναι να βρίσκονται πάντα απέναντι από τις εξουσίες...."
Κάνε κλικ να ανοίξει η εικόνα
Ο Ankyr σκιτσάρει για το καφενείο

10 σχόλια

  1. Άκουσα σήμερα στις ειδήσεις ότι κατασχέθηκε μια πολύ μεγάλη ποσότητα αλλοιωμένων τροφίμων που προοριζόταν για το Τζανειο Νοσοκομείο, και αναρωτήθηκα πόσο ελεεινά καθάρματα πρέπει να είναι αυτοί οι υπάνθρωποι όχι μόνο οι έμποροι αλλά και οι Σιτιστές των Νοσοκομείων και Ιδρυμάτων και αν πρέπει αν ζουν ανάμεσα μας. αυτοί είναι χειρότεροι και από τους Εγκληματίες. είναι σιχαμένα ερπετά και ντροπή για τον Πολιτισμό.
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΕΕ... ΛΟΙΠΟΝ !
    Εγω και εκατομμύρια άλλοι Έλληνες περιμένουμε να διαγραφούν τα χρέη,

    να πέσουν δισεκατομμύρια στην αγορά,
    να εκπληρώσει το κράτος τις υποχρεώσεις του στους προμηθευτές τους,
    να γίνουν προσλήψεις,
    να πέσουν χρήματα στην υγεία και την παιδεία,
    να αυξηθούν οι συντάξεις και οι μισθοί και ΄λα αυτά και άλλα ΑΜΕΣΑ σύμφωνα με τα προεκλογικά υποσχεθέντα του ΠΑΣΟΚ.

    Δεν με ενδιαφέρει τι έκανε η ΝΔ. Ο Ελληνικός λαός εξέλεξε το ΠΑΣΟΚ.

    και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ άμεσα να γίνεουν αυτά που υποσχέθηκε, αφού ο ίδιος ο Παπανδρέου είπε ότι είναι θέμα 100 ημερών.

    Τώρα δεν υπάρχει καν αντιπολίτευση…τι περιμένετε δώστε τα ΛΕΦΤΑ στον ΛΑΟ!

    Υ.Γ Καταλάβατε αγαπητοί φίλοι του ΠΑΣΟΚ σε τι καιάδα σας οδηγεί ο πανέξυπνος προεδρό σας ?
    Τώρα είναι ακόμα καλοκαιράκι, αλλά το χειμώνα θα σαρωθεί η αγορά από κινητοπιήσεις και απεργείες και οι δικαιολογίες ότι δεν υπάρχουν λεφτά δεν πιάνει.
    Αφού ο ΓΚΑΠ και σήμερα πάλι είπε “Λεφτά υπάρχουν”!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AYTO NA ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.ΝΑΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ,ΝΑ ΠΑΣΤΡΕΥΟΥΝ ΣΚΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟΥΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΙΡΟΝΤΕ,ΣΚΑΤΟΓΕΡΟΙ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ,ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΓΟΜΑΡΙΑ ΞΕΚΑΠΙΣΤΡΩΤΑ Η ΔΟΥΛΕΥΑΤΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ.ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ,20 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΓΙΑ ΤΙ ΤΟΣΗ ΣΠΑΡΑΞΑΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΤΑ 8.000.000.ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ. ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ .ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΥΡΩ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΟΧΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τά Γαλλικά τά ξέχασα πρό 20ετίας.
    Έτσι,εκτός από τό "Γιάννη τί είχες
    πάντα" νά γράψω:
    σέ λά βίιιιι, σάκ ζούρ α κομιντίιιι.
    Καί ο (θεός σχωρέστον) Ντασσέν νά μέ
    συγχωρέσει γιά τό ατόπημα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δαχτυλιδια και ψηφοφοριες με εναν μονο υποψηφιο (τον γιωργακης) ειναι παγκοσμιες πατεντες μονο του μπουρδελου που λεγεται ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παληκάρι από τα Σφακιά8 Οκτ 2009, 12:55:00 μ.μ.

    Μέχρι στιγμής τα όσα είχε επαγγελθεί ο νέος πρωθυπουργός προχωράνε κανονικά. Και ανασύνθεση του υπουργικού συμβουλίου έγινε, και πολλοί νέοι άνθρωποι και ιδιαίτερα γυναίκες υπουργοποιήθηκαν, και οι προβλεπόμενες συστάσεις για αξιοκρατία, σοβαρότητα και εργατικότητα έγιναν, και γενικά όλα σύμφωνα με τις προεκλογικές υποσχέσεις του έχουν κινηθεί μέχρι στιγμής.

    Ωστόσο, δεν νομίζω ότι υπήρχε και πιθανότητα να γίνει και διαφορετικά. Αν ένας νέος πρωθυπουργός δεν αποδειχθεί συνεπέστατος στις πρώτες μέρες της ανάληψης της εξουσίας, πότε θ αποδειχθεί; Γι αυτό καλό θα είναι ν αποφεύγονται οι υπερβολές. Είτε θετικές είτε αρνητικές είναι αυτές.

    Αλλά εκείνο που πολύ περισσότερο δεν χρειάζεται είναι γελοιότητες, σαν αυτές στις οποίες συχνά πυκνά επιδίδεται ο Γ. Καρατζαφέρης νομίζοντας ότι αποτελούν πολιτική κριτική. Λέει ότι φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει κάποτε τη συντηρητική παράταξη στο σύνολό της. Αν το εννοεί, ας κοιτάξει να σοβαρευτεί. Η πολιτική χυδαιότητα δεν ανήκει στα γνωρίσματα μιας τόσο μεγάλης παράταξης. Ενός μικρού και ακραίου τμήματός της μπορεί.


    Παληκάρι από τα Σφακιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΜΕΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΦΙΝΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΠΟΛΚ ΚΑΙ ΜΜΕ ΠΑΣΟΚ...
    ΘΑ ΣΙΧΑΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΤΟΥΣ..

    " Υλοποιήθηκε η πρώτη δέσμευση του ΠΑΣΟΚ - Μεγάλη επιτυχία
    Οι μεγάλες επιτυχίες του ΠΑΣΟΚ συνεχίζονται από την πρώτη ημέρα διακυβέρνησης της χώρας. Οι φωτιές που μπαίνουν από τότε που ανέλαβε ο Χρυσοχοείδης είναι κάτι μικρούλες σε κτήματα.
    Στα Σπάτα, το Λαγονήσι, τις τρεις γέφυρες. Ούτε ο ...στρατηγός άνεμος δεν...
    μπορεί να τις ...ανάψει. Σε κάτι κτήματα μπαίνουν φωτιές. Βέβαια δεν έχουμε δάση για να καούν αλλά σημασία έχει ότι οι φωτιές φοβούνται τον Χρυσοχοείδη και πάνε...δειλά δειλά.
    Είναι η πρώτη δέσμευση του ΠΑΣΟΚ που υλοποιείται...
    Αναρτήθηκε από troktiko στις 11:42 "

    Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΩΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΑ.. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ..
    ΣΤΟΝ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1:05
    DEXIO KOMMATOSKYLO THA SINITHISEIS SIGA SIGA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. TA ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΦΕΥ.ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ,ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ .ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ,ΑΠΛΗΣΤΟΣ ,ΚΡΥΦΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ .ΧΑΡΟΠΑΙΧΤΗΣ ΑΝΑΚΑΤΕΜΕΝΟΣ ΣΕ ΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ. ΟΙΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΚΕΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΡΓΥΡΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣ. ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ ,ΡΩΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΣΕΚΟΥ,ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣ. ΟΛΟΙ,ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.ΜΙΛΑΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΠΟΥΣ.ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΛΥΤΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ,ΓΙΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑΧΑΤΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΣΑ, ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΤΩΝΙΩΝ..Η ΒΡΩΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ.ΡΩΤΑ ΤΗΝ ΤΣΙΤΑ Η ΜΑΙΜΟΥ ΑΝ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ,ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ.ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΗΡΟ ΠΗΡΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ. ΠΑΝΤΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΛΥΚΟΦΙΛΙΑ.Η ΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΔΑΜΩΝ ΚΑΙ ΦΕΙΔΙΑΣ.,ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΙΕΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αναδημοσίευση

    Από Δημήτρη Αλευρομάγειρο

    ΕΠΕΙΓΟΝ—————–
    Προς τον Αξιότιμον Κυριον Πρωθυπουργον,
    Κοινοποιηση,
    -Αρχηγους των εν τη Βουλή Κομματων,
    -Αρτι νεοεκλεγέντες βουλευτές του Ελληνικου Κοινοβουλίου,[δυο εκ των οποίων εχω και σταυροδοτησει]
    -Προεδρον της Κυπριακής Δημοκρατιας,
    -Αρχηγους των Κυπριακων Κομματων,
    -ΜΜΕ και Εφημερίδες Ελλαδας- Κυπρου,

    Αθηνα 7η Οκτωβριου 2009,

    Αξιότιμε Κυριε Πρωθυπουργέ,
    Κυριες και Κυριοι,

    1. Παρακαλω δεχθειτε τα θερμα μου συγχαρητήρια για την πανηγυρικη σας εκλογη,με ποσοστο 43,92% των εγκύρων ψηφοδελτίων [ή 3.012.373 ψηφοφόρων]

    2. Μετα την βαθυτατη αντιθεση μου και καθολικη πικρια και αγανακτηση για την καταργηση των Υπουργειων Μακεδονιας -Θρακης και Αιγαιου καθως και την καταργηση του ορου “Εθνικής” απο το [νυν] Υπουργειο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευματων, δύνασθε να μας εξηγείσετε ποιος ο Λογος της επιλογης του Κυριου Δημήτρη Δρουτσα ως Αναπληρωτου Υπουργού Εξωτερικών;

    3. Γνωρίζετε οτι ο (πανελληνιως άγνωστος μέχρι σήμερα),κυριος Δρουτσας μετειχε στην υπό τον Κυριο Χάνευ συντακτικης επιτροπη καταρτισης του παναθλιου σχεδιου Ανναν το οποιο απέρριψε με 76% ο περηφανος Κυπριακος Λαος (και εν πασει περιπτωσει, οπως γραφει και η σημερινη Καθημερινη ειναι και φανατικος υποστηρικτης αυτου του παναθλιου Σχεδίου;;; )

    4. Τα 3.012.373 ψηφοφόροι που σας έφεραν αυτην την εκπληκτικην νίκη γνωρίζανε εκ των προτέρων αυτες σας τις προθεσεις; Γιατι δεν ενημερωσατε προεκλογικως τον Ελληνικον Λαον; Αυτο συναδει με τις δημοκρατικες ευαισθησίες σας, οπως επαίρεσθε;

    Αν οχι, με ολον το Σεβασμον προς το ύψιστον τιμητικον σας Λειτουργημα στο οποίον σας ετοποθετησε ο Ελληνικος Λαός, θα μου επιτρέψτε να το ονομάσω [λιαν επιεικως] ως υφαρπαγη ψηφων .

    Με εκτίμηση προς το ύψιστον λειτουργημα σας,

    Δημητρης Αλευρομαγειρος,
    Αντιστρατηγος ε.α,
    Επιτιμος Γενικος Επιθεωρητης Στρατου[επιλεγεις εις τον βαθμον του Αντιστρατηγου απο το ΚΥΣΕΑ ,την 23ην Δεκεμβριου 1993, Προεδρεύοντος του Πρωθυπουργου Ανδρέα Παπανδρέου και Υπουργεύοντος στο Υπουργειο Εθνικης Αμυνας κ. Γερασιμου Αρσένη]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *