GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στους τραυματίες ο Παπανδρέου...

Τους τραυματίες από τη χθεσινή επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Παρασκευής επισκέφθηκε σήμερα στον Ερυθρό Σταυρό ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέο...

Τους τραυματίες από τη χθεσινή επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Αγ. Παρασκευής επισκέφθηκε σήμερα στον Ερυθρό Σταυρό ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου συνοδευόμενος από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον πρόεδρο του νοσοκομείου Ανδρέα Μαρτίνη.
Ο κ. Παπανδρέου, προκειμένου να πραγματοποιήσει την επίσκεψη αυτή, ανέβαλε για λίγο την αναχώρησή του για τη Στοκχόλμη όπου θα παραστεί στο Συνέδριο του Σουηδικού Σοσιαλιστικού Κόμματος.

9 σχόλια

  1. Συγχαρητηρια Πρωθυπουργέ!!!
    ΓΙα την άμεση επισκεψη σας στους τραυματιες αστυνομικούς αποδεικνύει το έμπρακτο ενδειαφέρον για τους ανθρώπινους στόχους οπως εχουν καταντήσει τους αστυνομικούς.
    Βαρύς ο πέλεκυς σε αυτούς που προσλάβανε χιλιάδες Ειδικούς Φρουρούς και με μια δίμηνη!!!μόνο εκπαίδευση τους εκθέτους σε τέτοιους κινδύνους, ακόμη πιο βαρύς και για τους 1500 Δόκιμους Αστυφύλακες που μετά από οχτάμηνη θεωρητική εκπαίδευση τους ΕΚΘΕΤΟΥΝ για 18 μήνες "πρακτικής εκπαίδευσης" υποτίθεται ,ενώ στην ουσία σκοπός τους ήταν και είναι με Δοκίμους των 300 ΕΥΡΏ να καλύπτουν τα κένα των αστυνομικών υπηρεσιών εκθέτωντας τους ανυπεράσπιστους σε ένα εξαιρετικά ανασφελές περιβάλον εκπαίδευσης - εργασίας θα έλεγα εγώ - όλα τα παραπάνω είχαν επισημανθεί και καταγελθεί απο τους εκπροσώπους των εργαζομένων(Π.Ο.ΑΣ.Υ),αλλά τοσο η πολιτική όσο και η φυσική ηγεσία κωφεύαν, τώρα ας βγουν αν έχουν ευθιξία και ας ζητήσουν συγγνώμη για τις άστοχες επιλογές τους τόσο για παραπάνω όσο και για την στοχοποίηση όλωντων Αστυνομικών.

    Γ.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν υπάρχει ίχνος πολιτικής αξιοπρέπειας, ο Κ. Χρησοχοϊδης,
    ως και ο νέος αρχηγός της Αστυνομίας ΠΡΕΠΕΙ να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ
    πάραυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιωργο
    στηριξου στους πρασινοφρουρους

    οι κοπελιτσες και τα αγορακια θα την κοπανησουν μολις αρχιζει το καραβι να μπαζει νερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.
    ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΥΣΙΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ.
    ΑΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ (ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ) ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον αναγνωστη Γ.Χ.μαλλον εχει μπερδεψει τη γραββατα με το σωβρακο.βλεπει μονο επικοινωνιακους χειρισμους αλλα οχι την ουσια και αυτη ειναι πως το μονο κομμα στην ελλαδα που απαξιωσε τελειως την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και ποτε δεν βρηκε μια καλη κουβεντα να πει ειναι το ΠΑΣΟΚ.μονο καταπρασινη ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ειναι καλη και βεβαια αποτελουμενη απο τα λαμογια γιατι αν καποιος ψαξει στατιστικα στοιχεια παραβατικοτητας αστυνομικων(κλοπες-ληστειες-απατες-ναρκωτικα-σωματεμπορια κ.α)θα διαπιστωσει οτι απο το 1985-2008 στις 2.461 υποθεσεις τις 1.987 δραστες ησαν οσοι ειχαν προσληφθει επι ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ
    ΠΡΕΣΒΕΙΑ ...ΑΠΟ ΚΕΚΤΗΜΕΝΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον ανώνυμο που έχει μπερδέψει την αξιοπρέπεια με την απαξίωση!!
    Οι μεγαλύτερες τομές στην αστυνομία και γενικά έγιναν επι Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ (ενοποίηση, συνδικλαισμός, αμεταθετο,πενθημερο, νυχτερινό, προσλήψεις με Πανελλήνιες εξετασεις,αυξησης στον Βασικό Μισθό από 1996 - 2003 46%, μισθολογικές προαγωγές (πέντε), δύο επεκτάσεις της μαχιμης πενταετίας χωρίς εισφορές!! κτλ),ενώ επί Ν.Δ πληρης απαξίωση και εμπαιγμός και προσπάθεια κατάλυσης κάθε αξιοπρέπειας!!!
    .....................................................................................................
    Γ.Χ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.......ΔΙΕΛΥΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...........
    ΜΑΛΑΚΑ Γ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση